Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Szánj időt arra, hogy odafigyelsz Istenre!
  2016-05-04 22:13:44, szerda
 
  Ha pedig valakinek közületek nincs bölcsessége, kérjen Istentől, aki mindenkinek készségesen és szemrehányás nélkül ad; és megadatik neki.- Jakab 1: 5

Amikor egy problémával szembesülsz, az első dolog, amit kérned kell Istentől, a bölcsesség. Nem a pénz. Nem az erő. Nem is a gyógyulás. Hanem a bölcsesség.

Isten bölcsessége az a kulcs, ami minden ajtót megnyit az életedben. Minden kudarcodat sikerré változtatja. Ezért ne pazarolj több imádságot arra, hogy könyörögsz Istennek azért, amire úgy gondolod, hogy szükséged van, figyelj inkább arra, amit Ő akar mondani a helyzetedről.
Ha még soha nem próbáltad, a következőt kell tenned.

Először: a probléma egészét fedd fel az Úr előtt. Nem mintha nem tudná, min mész keresztül, de segít neked, ha elmondod. Segít, hogy a dolgokat objektívebb nézőpontból lásd.

Emlékszem, amikor a problémáimmal annak idején édesapámhoz fordultam. Ahogy magyaráztam neki a dolgokat, valahogy kezdtek máshogy festeni a számomra. Egy új látásmódot kaptam, és ahogy beszéltem ő rámutatott olyasmire is, amivel én addig nem számoltam. Ha a problémáidat lépésről lépésre feltárod Isten előtt, az neked is segít.

Másodszor: Hallgass Isten Szellemére, hogy tanácsot adjon neked. Különösen figyelj az írott Igére. A gondok - valószínűleg - megfojtották Isten Igéjét a szívedben. (Márk 4: 18-19) Ha így van, elő kell venned a Bibliát, és vissza kell oda helyezned az Igét. A Szent Szellem azután elkezd majd beszélni hozzád az Igén keresztül.

Ahogy figyelsz a Szellemre, ügyelj rá, hogy tanítható maradj. Légy kész elfogadni a feddést, ha szükséges. Legyél nagyon őszinte Istennel. Vizsgáld meg, mi az, amit idáig rosszul csináltál, és valld meg Neki. Ez így van rendjén. Azok a bűnök egy cseppet sem fogják meglepni, mivel Ő már tud róluk. A megvallás csak lehetővé teszi, hogy megszabadulj tőlük.

Harmadszor: Használd azt a bölcsességet, amit Istentől kapsz. Engedd el a saját módszereidet, és kezdj el élni az Övéivel. Légy engedelmes. Ha nem vagy az, akkor az a csodálatos bölcsesség semmit nem használ neked.

Ma, ahogy imádkozol, tedd félre a saját elképzeléseidet és kezdd el keresni Isten bölcsességét. Ez az egyetlen dolog, ami maradandó megoldást hoz a problémáidra. Ez a legértékesebb ajándék, amit Isten adhat neked.

Keresd a bölcsességet.

Kenneth Copeland * Igei olvasmány: Példabeszédek 8: 10-36
Link
 
 
0 komment , kategória:  Kenneth & Gloria Copeland  
A hétköznapi hős
  2016-05-04 22:10:32, szerda
 
 
A hétköznapi hős Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2016-05-04 21:38:23
feltöltő: dandej
nézettség: 1466
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: magyar, magyarul, hungarian, hungary, motiváció,
kategória: család
leírás: Mit kap egy hétköznapi hős a tetteiért cserébe? A TVC Thai Life Insurance 2014-es reklámja (" Unsung Hero" ). Eredeti videó: http://youtu.be/uaWA2GbcnJU Tovább...

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!


 
 
0 komment , kategória:  Család  
Mit kap egy hétköznapi hős tetteiért cserébe? Érzelmeket :)
  2016-05-04 17:21:39, szerda
 
 

Had segítsek,taníttatásra...Mit kapsz viszonzásul ?
A mindennapi tetteiért.
Végre itt vagy?! Semmit sem kap.
Nem lesz gazdagabb, nem kerül be tévébe.
Továbbra is névtelen.Egy kicsit sem híres.
Anya ! A Tetteiért ő érzelmeket kap.
Tanúja a boldogságnak.
Elér egy mélyebb megértést.
Érzi a szeretetet.
Megkapja azt amit pénzért nem lehet megvenni.
Szebbé teszi a világot. Ez ajándék.
És a te életedben ?
Mi az amire a leginkább vágysz ?

Mit kap egy hétköznapi hős tetteiért cserébe?
Link



 
 
0 komment , kategória:  Gondolatok  
Nincs több meglepetés
  2016-05-04 08:30:57, szerda
 
  Nekünk azonban az Isten kijelentette az Ő Szelleme által: mert a Szellem mindeneket vizsgál, még az Istennek mélységeit is. - 1 Korinthus 2:10

Isten nincs tele meglepetésekkel. Ő nem egy kiszámíthatatlan lény, aki szereti, ha találgatnod kell. Azonban számtalan hívő az ellenkezőjét gondolja.

,,Soha nem tudhatod, mit fog tenni Isten," mondják. Ezt az elképzelést az 1 Korinthus 2:9-re alapozzák, ami így szól: ,,Amiket szem nem látott, fül nem hallott, és embernek szíve meg se gondolt, amiket Isten készített az Őt szeretőknek." Úgy magyarázzák ezt a verset, hogy Isten eltitkolja a dolgokat az Ő népe elől.

De dicsőség legyen Istennek, ez nem így van!

A 10. vers elmondja, hogy Ő odaadta nekünk a Szellemét, hogy ezeket a titkokat felfedje a számunkra! Azt szeretné, hogy mindent tudjunk, ami a szívén van!

Ha a sötétben vagy Isten rád vonatkozó akaratát illetően, nem kell úgy maradnod. Ő azt akarja, hogy megismerd az életedre vonatkozó terveit és gondoskodását. Meg fogja mutatni neked, ha megengeded Neki.

Ezért ne hagyatkozz a találgatásokra. Határozd el még ma, hogy elkezded elfogadni a Szent Szellem kijelentéseit. Ahogy olvasod az Igét, imádkozz Szellemben és kérd meg Őt, hogy fedje fel számodra az Írások valóságát. Kérd meg, hogy világítsa meg az igéket és mutassa meg neked, pontosan hogyan vonatkoznak rád.

Ne felejtsd el: Isten nem azzal van elfoglalva, hogy eltitkoljon előled dolgokat. Ő szeretné kijelenteni azokat neked. Szánj időt arra, hogy odafigyelsz Rá, és akkor soha többé nem kell majd beérned egy bizonytalan élettel.

Kenneth Copeland * Igei olvasmány: 1 Korinthus 2:1-16
Link

Link

 
 
0 komment , kategória:  Kenneth & Gloria Copeland  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2016.04 2016. Május 2016.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 73 db bejegyzés
e év: 656 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3733
  • e Hét: 7960
  • e Hónap: 19013
  • e Év: 80314
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.