Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
A kiszámíthatatlanság miatt maradhatunk a bóvliban
  2016-06-10 15:52:44, péntek
 
  Ugyan már! A magyar gazdaságpolitika teljesen kiszámítható! Csak egy dologra kell ügyelni: ne arra figyeljenek, amit QuaestOrbányi mond, hanem amit tesz! Vagy erre nem lehet gazdaságpolitikát építeni?!


*************


A kiszámíthatatlanság miatt maradhatunk a bóvliban

2016. 6. 10. 10:24|Utolsó módosítás: 2016. 6. 10. 10:30


Nem követné a Standard&Poor's a Fitch példáját, és bóvliban hagyhatja Magyarországot - nyilatkozta a hitelminősítő régiós vezetője.

Mik ezek?

A kiszámíthatatlan gazdaságpolitika jelenti a gátját annak, hogy befektetésre ajánlott kategóriába emelje Magyarországot a Standard&Poor's - mondta Moritz Kraemer, a hitelminősítő régiós vezetője a Reutersnek.

Kraemer szerint a kiszámíthatatlan gazdaságpolitika, a meggyengült intézményi keretek és az EU-pénzektől való nagy függőség jelentik a kockázatot Magyarországon. Arról is beszélt, hogy a menekültügyi szolidaritáshiány a nagy európai országokban felvetheti a kérdést, hogy kapjon-e ennyire nagy támogatást Magyarország.

Szerző: VG Online


http://www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/a-kiszamithatatlansag-miatt-maradhatunk-a -bovliban-471156?utm_source=hirlevel&utm_medium=hirlevel&utm_campaign=gaz dasagi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktort ideje lenne megmutatni egy orvosnak
  2016-06-10 15:38:22, péntek
 
 
Orbán Viktort ideje lenne megmutatni egy orvosnak


Nem most kezdtem aggódni a miniszterek elnökének egészségi állapota miatt és nem is én vagyok az egyedüli, aki aggódik. Ahogyan aggódott annak idején Orbán Viktor is Antall József egykori miniszterelnök egészsége miatt. Akkoriban még lehetett a televízióban követni a parlamenti eseményeket és én tisztán emlékszem arra, mikor Orbán felszólította Antallt - akiről akkor már tudható volt a rákbetegsége - hogy mivel nem képes ellátni feladatait, jobb lenne, ha lemondana posztjáról.

Orbán Viktor szerencsére nem szenved olyan súlyos betegségben, mint a néhai miniszterelnök. Lemondani főleg nem fog és nem is hiszem, hogy ez valaha is megfordult a fejében. De a teljesen civil néző is aggasztó jeleket lát Orbán viselkedésében és ezek a jelek egyre sokasodnak.

A sokszor véreres szemek, a zavaros tekintet lehet akár kimerültségtől is. De a kényszeres szájnyalogatás, a szintén kényszeres nyakkendőigazgatás, zakósimogatás minden, csak nem természetes jelenség. Az sem megnyugtató, hogy Orbánt nem engedik - vagy ő maga nem hajlandó, bár én nem hiszem, hogy ez az ő döntése - egyetlen nyílt vitában, interjúban sem fellépni.

Az, hogy egy felnőtt ember, aki ráadásul egy ország miniszterelnöke, ne legyen képes egyetlen egy kérdésre sem fejből, önállóan válaszolni, egyenesen félelmetes dolog. Hogy mennyire pofátlan, tapló dolog az ország első emberének részéről egy papírfecniről elszavalni a választ arra az egyszerű kérdésre, hogy ki az a Habony Árpád, aki közel húsz éve ott van mellette, minimum rémisztő. Az még ennél is félelmetesebb, amit és ahogy válaszol - pontosabban papírból elszaval - ez az ember.

Nem hiszem, hogy amit Orbán mond, azt ő mondja. Nem tudom, mennyire kezelhető az állapota és azt sem, hogy van-e egyáltalán állapota. Ha az a helyzet, ami külső szemlélőként elég egyértelműnek tűnik, akkor nagy bajban vagyunk. Mi országosan is, de a Fidesz-kormány is.

Azt mindannyian olvastuk-láttuk-hallottuk, hogy a jelenlegi miniszterelnököt rendszeresen és durván bántalmazta szerető édesapja.

Azt nem tudjuk - én legalábbis nem tudom -, hogy Orbán apuka a másik két fiát is verte-e. A két testvérről annyit lehet tudni, hogy az idősebbik - Győző - a miniszterelnök apjával közösen dolgozik, az ifjabbik - Áron - kevés figyelmet kap a sajtóban. Talán a dislexiája miatt, talán más okból, de az a hír járja - Kende könyvéből legalábbis ez derül ki - ő a család kedvence.

Orbán Viktor garantáltan nem dislexiás, mert még a saját nevét is papírról olvassa fel. Ahogy minden beszédét és minden parlamenti válaszát is. Hogy ezeket ki írja, miért kell leírni és aztán szó szerint felolvasni, miért nincs jó ideje egyetlen spontán megnyilvánulása sem Orbánnak, miért retteg a nyilvános vitáktól, vagy akár csak az olyan beszélgetésektől, ahol közvetlenül lehet kérdést feltenni neki, azt nem tudom. Csak sejtem.

És ha a sejtéseim csak részben is igazak, akkor nagyon nagy bajban vagyunk. Nem hiszem, hogy Orbán le-, vagy felváltható. Ő egymaga a Fidesz és a kormány. Neki hisznek a szavazói, őt istenítik a hívei, belé szerelmesek a lilahajú nénik. Őt kell tolni, neki kell előtérben lennie, az ő neve és arca hozza a győzelmeket.

Elég valószínű, hogy a háttérben súlyos harcok zajlanak azért, hogy ki befolyásolja, vagy ki befolyásolja jobban a miniszterek elnökét. Ha hirtelen nyilvánvalóvá válna egy esetleges mentális betegség és nem lehetne leplezni azt, szerintem azonnal egymás torkának esnének a reménybeli uralkodók.

De Lázár nem Orbán és Rogán sem, de még Pintér Sándor sem. A szavazóik nem hozzájuk, hanem A Viktorhoz ragaszkodnak. Nélküle széthullana a kormánypárt. Talán annyi pozitív hozadéka lenne egy ilyen esetnek, hogy a sakálok egymást tépnék szét.

A kérdés csak az, hogy mi történne az országgal egy ilyen esetben? Lenne-e kit választani, kire szavazni akkor, ha ez szükségessé válna? Az is kérdés persze, hogy ha nem a természet fura játéka a miniszterelnök különös és egyre különösebb viselkedése, akkor nincs-e arra jogi út és nincs-e a kormány többi tagjának, a parlamentnek kötelezettsége kivizsgálásra kötelezni azt az embert, aki egy tollvonással dönt az életünkről?

Mert szerintem szükség van egy ilyen vizsgálatra, mégpedig nagyon sürgősen. Ha egészséges Orbán, akkor az derüljön ki, de ha nem egészséges, az is derüljön ki.

Mindez a miniszterelnök közösségi oldalára feltöltött rövidke videóról jutott eszembe.



http://kolozsvaros.com/2016/06/10/orban-viktort-ideje-lenne-megmutatni-egy-orvosn ak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ÁLLAPOTROSSZABBODÁS: MÁR CSÁSZÁR aKAR LENNI
  2016-06-10 15:19:05, péntek
 
  ÁLLAPOTROSSZABBODÁS: MÁR CSÁSZÁR AKAR LENNI


Posted on 2016-06-10 by Admin


Talán ennek a jele az is, hogy állítólag mégsem költöztetik ki az Országos Széchényi Könyvtárat a királyi várból, majd legfeljebb átnevezik Királyi Könyvtárnak.

Úgysem kell annyi helyiség a királynak, ha ő lesz az Európai Birodalom császára.
Hogy állapota súlyosbodott és a lécet magasabbra tette, arra abból lehet következtetni, hogy az Ügyészség Napján a Népszava szerint arról beszélt, hogy akkor tudja majd legitimálni magát az európai politikai elit, ha a gazdaság helyett a hangsúlyt a rendre, a törvényességre és a rendezettségre helyezi - fejtette ki -, vagyis az fog kormányozni, hatalmat gyakorolni a kontinensen a következő 10-15 évben, aki képes lesz megvédeni az európaiak biztonságát.
Nem kell álomfejtőnek lenni ahhoz, hogy kitaláljuk, kire is gondolhatott a Migránsok Ostora, hiszen a leírás úgy passzol rá, mint libára a toll.
Ugyan kicsit aggaszt, hogy ha hatalmon maradna a következő tíz-tizenöt évben, akkor a gazdaság felvirágoztatása helyett alaki gyakorlatokat kellene végeznünk, bevallom, nem sok kedvem van a vezényszavakra ténykedéshez, de ha ez kell az ország felemelkedéséhez, hát legyen!
Orbán Viktor katonája leszek, legszebb katonája!
Fényképet nem mellékelek az idézethez, nehogy meglássa és letegyen a Szent Célról.
Az csak a baj, hogy az európaiak biztonságát ő veszélyezteti leginkább, szegénykém olyan, mint egy piromániás kisgyerek, nappal gyujtogat, éjjel bepisil, a kettő között meg emlékművet állít a vad geszti bolondnak, a gyujtogató csóvás embernek...
A hely szelleme meglegyinthette, mert azt is mondta, hogy ma Magyarországon a politikai hatalomgyakorlás egyik legfontosabb legitimációs faktora a rend és a rendezettség.
“Önök ma az egyik legfontosabb rendszerfenntartó pillér" - fogalmazott az ügyészek előtt a miniszterelnök.
Senki nem fakadt sírva és senki nem nyerített hangosan, mert ugyan mindenkinek van véleménye az ügyészség szerepéről az elmúlt évtizedek politikájában, de ez a “legfontosabb rendszerfenntartó pillér" minden ügyész számára túl hízelgő ahhoz, hogy tiltakozzon.
Ugyan eddig én úgy gondoltam sokáig, hogy a rendszert hazánkban parlamentáris demokráciának hívják, de hát ki vagyok én, hogy az ügyészségen számon kérjem, hogy náluk mit is jelent a politikai rendszer fogalma, az orbánizmust vagy a parlamentarizmust.
A kérdéspersze költői, de a pillér valóságos, és ez a lényeg.
Aztán migránsozott kicsit, majd megalapvetette, hogy a jövevényektől is elvárjuk a törvények betartását.
Persze, ha betartják, akkor majd hozunk olyan törvényeket, melyeket nehéz lesz betartani, például álljanak féllábon egy bitófa alatt addig is, míg az európai értékeket képviselő magyar hatóságok el nem döntik, hogy kiutasítják őket az országból vagy kiutasítják őket az országból.
Aztán még kicsinyt méltatta az önkényuralmi felhatalmazást, mely terrortámadás vagy annak veszélye esetén a kormányt felhatalmazza, hogy masnit kössön a farkadra, ha van, és ha ez a kormány aktuális ötlete, továbbá eldicsekedett a bűncselekmények számának csökkenésével, ami remek statisztikai adat, kár, hogy a lakosság ezt másként tudja, az ügyészek meg végképp tudják az igazságot, csak ők a lakossággal ellentétben fizetésért hallgatnak.
Nagy öröm ez, mint ahogy az is, hogy Gyurcsány óva intett minden, a kormányváltást kívánó választót a Jobbik támogatásától.
Hát attól én is óvnék mindenkit - támogassa őket a gyógytornász, de vannak, léteznek, tehát nem lehet úgy tenni, mintha nem lennének.
Gyurcsány szerint “nem lehet bennünk annyi indulat, hogy a Fideszt lecseréljük egy még rosszabbra".
Hát, ami azt illeti, ha megszabadulnak nyilasaiktól és nácijaiktól, a Fidesz és a saját pártjuk összevetésében is ők lesznek a jobbik, mivelhogy jobb demokratikus játékszabályokat betartó jobboldali radikális párt a parlamentben, mint egy diktátor a Budai Várban.
Bonyolult időket élünk, nehéz a politikusok dolga, csak a választó dolga nehezebb ennél, hiszen ő csak azok közül választhat, akik a pályán vannak.
Nagy kár, hogy a kínálat olyan, mint egy középkategóriás turkálóban, kevés a jobb darab, azokat is tépik szanaszéjjel a nagy turkálásban, némelyik meg már igennagyon kiment a divatból.
Nehéz lesz így bálba mennünk...
(PuPu)

http://www.balrad.com/2016/06/10/allapotrosszabbodas-mar-csaszar-akar-lenni/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lengyel demokrácia: aki talpon maradt, várja az amerikaiakat
  2016-06-10 08:38:09, péntek
 
 
hidfo.ru 2016.06.07. 18:07


Lengyel demokrácia: aki talpon maradt, várja az amerikaiakat

Andrzej Duda lengyel államfő kedden kijelentette, hogy Lengyelország politikai rendszerének mindegyik oldala támogatja a NATO fokozott jelenlétét az országban. Igaz, aki nagy befolyással bírt és nem támogatta, az rejtélyes módon távozott az élők sorából, vagy bebörtönözték.

Beata Szydlo miniszterelnök és Antoni Macierewicz védelmi miniszter nemrég vettek részt a nemzetbiztonsági bizottság egy ülésén, amely a hetek múlva kezdődő NATO-csúcstalálkozóra összpontosított. A találkozót követően Duda a Telewizja Republika hírszolgáltatónak nyilatkozva azt mondta, Lengyelország teljes politikai spektruma egyetért abban, hogy az a megfelelő döntés, ha a NATO fokozza katonai jelenlétét az országban.

Ez lesz a NATO történelmének eddigi legnagyobb részvételű csúcstalálkozója; több mint kétezren - többek között 26, NATO-országokból érkező delegáció, valamint megfigyelők - vesznek majd részt rajta. Május végén a védelmi minisztérium szóvivője bejelentette, hogy nincs semmi, ami megzavarhatná a Varsóban kezdődő NATO-csúcstalálkozó megtartását, hiszen az előkészületekkel összhangban “minden szükséges intézkedést megtettek a hatóságok".

A bejelentés napokkal azt követően történt, hogy letartóztatták Mateusz Piskorskit, a Zmiana (Változás) párt vezetőjét. A pártvezetőt saját otthonában fogták el a belvédelmi ügynökség emberei. Ezzel egy időben a párt számos tagjánál, és a pártszékházban is házkutatást tartottak, ahol a szakszervezetekkel folytatott együttműködésekkel kapcsolatos dokumentumokat foglaltak le. A Zmiana vezetői korábban már számos megmozdulást szerveztek a NATO ellen, és a júliusi csúcstalálkozó esetében is arra készültek, hogy szakszervezeti megmozdulásokkal egybekötött tömegdemonstrációt szerveznének, tiltakozásul az amerikai katonai jelenlét és háborús készülődés ellen.

Piskorski letartóztatását követően a párt szóvivője beszámolt arról, hogy egy könyv megjelentetésére készültek, amiben részletesen kifejtették volna a pártvezető volt szövetségese, Andrzej Lepper halálának körülményeit. A Zmiana vezetői szerint Lepper nem öngyilkos lett, hanem politikailag motivált gyilkosság áldozata volt, és a jelenlegi kormánynak is “benne van a keze a dologban" - emiatt akadályozták meg a könyv megjelentetését, és tartóztatták le a pártvezetőt.

Azáltal, hogy Lepper rejtélyes módon életét veszítette, Andrzej Duda radikális Amerika-barátságának nem volt külpolitikai alternatívája az elnökválasztáson.

Így ma valóban “a teljes politikai spektrum" támogatja az amerikai csapatok bevonulását: aki nem tette és túl nagy befolyása volt, azt valamilyen módon mostanra félreállították.

Mateusz Piskorskit azzal vádolják a hatóságok, hogy az orosz és kínai titkosszolgálatoknak kémkedett. Ez az ügy azonban nem Lengyelországból, hanem közvetlen az Amerikai Egyesült Államokból indult: január közepén a brit The Telegraph számolt be arról, hogy James Clapper, az amerikai hírszerzés vezetője utasításokat kapott a kongresszustól egy átfogó értékelés elkészítésére vonatkozóan, azzal kapcsolatban, hogy milyen európai pártokat támogatott Oroszország az elmúlt évtized folyamán. Ezt követően kezdődött a térségben számos orosz kémbotrány, amit a sajtó rendszeres időközönként visszahoz címlapra.

Az Amerikai Egyesült Államok európai érdekszférájának megtartását látja veszélyeztetve azon politikai pártok által, melyek ellenzik a NATO-tagságot és az amerikai katonai jelenlétet. Ennek köszönhetően minden térségi országban köztudatban tartanak egy orosz kémügyet, ami az érintett pártok népszerűségét nagy mértékben rombolhatja, valamint a titkosszolgálatok nem engedik nagyra nőni és felbomlasztják az ilyen pártokat. Ugyanakkor, a közszemlére tett “kémügyek" kiválasztása tisztán politikai alapú, hiszen a lebukott kémekből rendszerint nem lesz médiaceleb; az érintett országok rendszerint anélkül intézik az ilyen ügyeket, hogy a sajtó arról tudomást szerezhetne.


http://www.hidfo.ru/2016/06/lengyel-demokracia-aki-talpon-maradt-varja-az-amerika iakat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A magyar-osztrák EB meccsre időzítették a lakossági fórumot
  2016-06-10 08:13:40, péntek
 
  A magyar-osztrák EB meccsre időzítették a lakossági fórumot az orczy-kerti fakivágásokról


JámborAndrás
2016. június 9. csütörtök, 14:41


Hétfőn az előzetes ígéretekkel szemben elkezdődtek a fakivágások az Orczy-kertben, ahol a Nemzeti Közszolgálati Egyetem új épületeit húzzák majd fel. A fakivágások hírére a helyi lakosokból és a helyi ellenzéki pártok tagjaiból (PM-Együtt-LMP) verbuválodott Orczy-kert Ligetvédők megakadályozták a rombolás folytatódását. Ezután írták ki a régóta megígért lakossági fórum időpontját.

orczy2.jpg

Az NKE Ludovika kampuszának új beruházásában a Rendészettudományi Kar speciális képzési központja és egy sportközpont épül majd, ezért több száz fát vághatnak ki. A beruházás a környék lakói által elég jól belakott és jó állapotban lévő Orczy-parkot is érintené, a park fái közül többet is kivágnának, többet csak azért, hogy könnyebb legyen az építkezéshez a felvonulás. Ez azonban azért érthetetlen, mertezeket a beruházásokat barnamezős beruházásként a környéken vagy máshol is el lehetne végezni, az Orczy-park békén hagyásával.

Hétfőn úgy indultak be a láncfűrészek, hogy az egyetem főtitkára korábban megígérte, ameddig nem tájékoztatják a helybelieket, nem egyeztetnek velük, addig nem vágnak ki több fát. Hétfőn mégis négy fa esett áldozatul a kivágásoknak, és hiába állítja azt másnap kiadott közleményében az egyetem, hogy nem is akartak kivágni több fát, ez a helyszínen a munkások kommunikációjából egyértelműen kiderült, nem igaz.

Az egyetem főtitkára korábban azt igérte, “nem fogunk a lakossági fórumig kivágni több fát", majd hétfőn már azt mondta, korábban csupán azt ígérte meg, ha nem szükséges, nem fognak kivágni az egyeztetésig több fát. Úgy tűnik végszükség volt a négy fa kivágására az egyeztetés előtt. Azelőtt az egyeztetés előtt, amelynek időpontját maga az egyetem jelöli ki.

De milyen egyeztetés is ez! Az egyetem meg is hirdette a hetek óta ígért lakossági fórumot, négy nappal korábban. Június 14-én 17 órára. Ennél jobb időpontot pedig nem is találhattak, hiszen aznap 18 órakor az egész ország fog a tévé előtt ülni, és nézni a Magyarország-Ausztria EB mérkőzést. A magyar válogatott 30 év után fog először nagy világversenyen játszani.

Ha valaki hisz a véletlenekben, és abban, hogy az egyetem vezetése egyszerűen “nem ért a focihoz", annak a meghívó szövegének egy másik mondata lehet árulkodó arról, mennyire szeretne valójában a lakossággal érintkezni a lakossági fórumon az egyetem: “A helyszín korlátozott befogadóképességére tekintettel kérünk mindenkit, hogy a fórumra pontosan érkezzen," - írják a kollégium multimédiás termébe meghirdetett fórumról. Tényleg nincs az NKE-nek nagy befogadóképességű terme, amiben egy lakossági fórumot meg tudna tartani?

Ahhoz képest, hogy nem a helyi Fidesszel, hanem egy egyetem elvileg bölcs, és a társadalmi konzultációban hívő embereivel tárgyalnak az Orczy-kert sorsáért aggódók, már több ízben kellett cáfolniuk az NKE közleményeit. Legutóbb kedden például facebook oldalukon az Orczy-park Ligetvédők hat pontban szedték össze az egyetem közleményének csúsztatásait:

1. Azért 4 fát vágtak csak ki, mert odamentünk, nem azért, mert annyit akartak.

2. Korábban már kivágtak 130 fát.

3. A Ludovika téren hiába telepítenek most bokrokat, több tíz életerős gyönyörű fát vágtak ki 2013-ban csak azért, hogy jobb legyen a ki-be látás az épületbe.

4. Soha semennyit nem konzultáltak a környékbeliekkel.

5. Több hektáros famentes placcokra építkezhetnének, de zavarják őket a placcokat körülvevő fasorok.

6. Nem szeretnénk, hogy a több tíz éves fákat kis csemetékkel pótolják, a beton meg a téren teret nyerjen!

Akinek mégis kedve támad elmenni a lakossági fórumra és megkérdezni az egyetemet, miért egy park lerombolásával és fák kivágásával kíván új épületeket felhúzni, az 2016. június 14-én 17.00 órától az Orczy úti Kollégium multimédiás termében (1089 Budapest, Orczy út 1.) tudja azt megtenni.

Bőven van kérdés, amire érdemes lenne válaszolnia az egyetemnek. Aki pedig akkor nem ér rá, az csatlakozhat az Orczy-park Ligetvédők oldalához, vagy Facebook csoportjához.


http://kettosmerce.blog.hu/2016/06/09/a_magyar_osztrak_eb_meccsre_idozitettek_a_l akossagi_forumot_az_orczy-kerti_fakivagasokrol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi, többi hülye pedig lesünk és fizetjük a cehhet
  2016-06-10 08:07:44, péntek
 
  Edgar 2016-06-09


Mi, többi hülye pedig lesünk és fizetjük a cehhet


A háborús helyzetben, kerítésépítés közben nehéz másra figyelni. Az ország egy része hasal a lövészárkokban és rettegve-gyűlölve figyeli az édes magyar anyaföldet elözönlő gyanús idegeneket. A nőket biztonságba helyezik (óvodástól nagymamáig), nehogy erőszak essen rajtuk. A kormány a rettegők élén áll (naná, mivel ő maga gerjeszti a rettegést), az ország normálisabb fele tátott szájjal figyeli az eseményeket, vagy tesz az egész hülyeségre.

A média tökéletesen kiszolgálja az igényeket, szállítja a friss híreket Demcsák Zsuzsa aktuális szerelméről, Sarka Kata tyúkszeméről, Vajna Tímea fenekéről, Lakodalmas Lajos kalandjairól, balesetekről és arról, hogy meleg van. Nyáron. Őrület!

A klán közben szorgosan dolgozik. Lépésről bakugrásra viszik, amit csak lehet. És mindent lehet, miért is ne lehetne? Talán van, aki még emlékszik arra a közel egy évvel ezelőtti esetre, amikor a parlament utolsó ülésnapján napirend előtt felszólalt Jakab István Fidesz frakcióvezető-helyettes és az alábbi (nem túl nagy port kavart) felszólítást intézte ártunk és kormányunk irányába:

,,Arra kérjük a kormányt, hogy minél inkább abba az irányba haladjanak, hogy a gazdák ne csak használatot, hanem tartósan tulajdont is tudjanak szerezni" .

A termőföldekről volt szó, mielőtt a hívek elmagyaráznák (mert nekik meg a felsőbb hatalmak magyarázzák el), hogy a Magyar Anyaföldet védi a Kormány, amit a Gaz Külföldi Ármány el akar venni az Igaz Magyar Emberektől!

Persze ezt fogják mondani, sokan be is veszik. Mint mindent. És azt is fogják mondani, hogy így lesz biztonságban a véráztatta. Igazuk is van. Ha ilyen idióta barmok vagyunk, hogy beszopjuk (ezt is), meg is érdemeljük.

De azért pislantsunk rá a dologra, valójában miről is szólt ez az odavetett mondat, két perccel a nyári szünet előtt.

A magát kormánynak nevező család szívós munkával elszedte a termőföldet azoktól, akik eddig termeltek azon. Növénytermesztők maradtak termőföld, állattartók legelő nélkül. Az állami földek bérleti joga lejárt, azt szabályosnak tűnő módon meghirdették és láss csodát! Akik eddig rendeltetésszerűen hasznosították a földeket, azok hirtelen alkalmatlanná váltak erre, viszont rettentően alkalmas lett a salgótarjáni építési vállalkozótól kezdve a felcsúti gázszerelőig, fogorvostól műkörmösig mindenki más. Erről szólt András juhász élete és halála, erről szólt Kishantos és erről szól számtalan család tragédiája, akik megélhetés nélkül maradtak. A Nagy Családi Földosztás következtében a pályázatra kiírt földek TÖBB MINT KÉTHARMADA került bizonyíthatóan Orbán-közeli emberekhez. Bérletbe, első lépésként. Az egyik nagy győztes a nagy magyar gázszerelő/disznótenyésztő/paraszt, Mészáros Lőrinc volt, de lehetne még hosszan sorolni a neveket. A maradék, KEVESEBB MINT EGYHARMAD földterületet vehették bérbe helyben lakó gazdálkodók. Mindez szinte ellenkezés nélkül, teljes nyíltsággal történt.

Most pedig a következő lépésnél tartunk. A bérbe adott állami földek a bérlők tulajdonába kerülnek. A volt állami földek több mint kétharmada néhány család kezébe került bérletként, majd a tulajdonukba. Legálisan. Igaz ugyan, hogy ártunk és ormányunk némileg maga alá szart a kétharmados törvényeivel, mert a kétharmados többség elvesztése miatt nem tudták olyan egyszerűen kiosztani a természetvédelmi területeken lévő földeket, de nem gond. Meg fogják oldani azt is. Törvényesen.

Semmi újdonság nincs ebben egyébként. Orbán Győző is így lett bányatulajdonos, szintén törvényesen. Először a bánya felügyelőbizottságába került, majd a privatizáció során megvásárolta (mert vezetőségi tagként elővásárlási jog illette meg, ahogyan a mostani földbérlőket is megilleti) a bánya tulajdonjogának egy részét, később még több részét. Szabályos, törvényes, gusztustalan.

Ez történik az ország földvagyonával is. Senki nem fogja meggátolni. Ahogy senki nem állította meg a jelenlegi család tulajdonszerzéseit, médiabirodalom-építését és végül az ország birtokbavételét sem. Most új építkezést láthatunk. Mert el lehet bukni a választást 2 év múlva, vagy 6 év múlva. De az ország tulajdonjogát már nem lehet elvitatni az új birtokosoktól, hiszen tudjuk: törvényes. Mégpedig maguk írták a törvényeket, saját használatra. Az istenadta népnek pedig elég az olcsó rizsa: ,,legalább magyar kézben van", ,,így nem tudják elrabolni a külföldiek", ,,megvédjük nektek", ,,ha törvénytelenséget észlelsz, azonnal tegyél feljelentést."

Hát így valahogy. Lesznek új gazdák és lesznek új jobbágyok. Közmunkások, akiket az önkormányzat ,,kölcsön ad" a földbirtokosoknak idénymunkára. Amelyik közmunkás megtagadja a mezőgazdasági munkavégzést, azt három hónapra kizárják a közmunkából. Szociális ellátás pedig nincs, így valójában éhenhalásra itélik azt, aki nem akar kapálni Mészáros uram földjén.

Mindenki nyugodjon meg, mert ez nem csak a termőföldekről szól! Ez történt/történik/fog történni minden mással is. A trafikoktól a bankokig, a kaszinóktól a közműcégekig. Államosít-feltőkésít-privatizál (önmagának). Mi, többi hülye pedig lesünk és fizetjük a cehhet.

Egyszer vége lesz ennek is, mint mindennnek. Jön egy új kormány - a mostani állás szerint ezt Jobbiknak fogják hívni - és két dolgot tehet. Próbálja vezetni az országot, de mivel a gazdasági hatalom a család kezében összpontosul, jó esetben is csak bábkormányként tud működni. A másik lehetőség: újra államosítani a privatizált vagyont, majd kiosztani a tulajdon embereinek. Akik szintén jó magyar emberek lesznek és (mivel várhatóan ők is átírják a törvényeket a saját igényeik szerint) éppen annyira jogszerű lesz minden, mint most.

Mi pedig nézünk ki a kunyhó lyukas tetején a semmibe és csak egy dolgunk van, mégpedig megtanulni az aktuális nevet a kérdéshez:

Gazda, szabad meghalnom?

http://kolozsvaros.com/2016/06/09/mi-tobbi-hulye-pedig-lesunk-es-fizetjuk-a-cehhe t/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ítélőtábla szerint is Portik élettársával üzleteltek Rogá
  2016-06-10 08:02:44, péntek
 
  Na, mi van "Zsúr pubik" Portik Tomi bevállalta! Megmondta, hogy a Fidesz nyakig benne volt mindenben! Élén Pintér Sanyával aki szolgálja és védi a Fidesz maffiát!

" Rogánék hiányosnak ítélt keresete miatt­ meglehetősen lassan csordogáló ügyben eddig a legnagyobb izgalmat Portik meghallgatásának ötlete okozta. A kabinetminiszter jogi képviselője ezt határozottan ellenzi, mondván, az ügyben okiratokkal minden igazolható. Ám a bíró már a tárgyalás korábbi szakaszában jelezte, nem csak okiratok szolgálhatnak bizonyítékul, és kétségtelen, hogy Portik tanúként még nem beszélt arról, milyen viszonyban állt Pápa Marianne-nal, akinek érdekeltsége kedvezményesen jutott hozzá egy Károly körúti ingatlanhoz, majd dupla áron adta tovább.
Portik nem csak a Pápa Marianne-hoz fűződő kapcsolatát firtató kérdésekre válaszolhatna. Rogánék viszont arra hivatkoznak: a nő közleményben cáfolta, hogy Portik élettársa volt, és egy elfogási jegyzőkönyv is alátámasztja, hogy nem mellőle vitték el a rendőrök az olajügyek főszereplőjét, amint azt korábban a fideszes Kocsis Máté állította.Pápa Marianne-ról a Figyelőnek Kocsis Máté józsefvárosi polgármester, a Fidesz kommunikáció igazgatója - a korábbi sajtóértesüléseket megerősítve - kijelentette: ,,Azt is tudom, hogy Portik Tamás élettársa, Portikot mellőle vitték el a rendőrök." A piac történetéből sokan emlékezhetnek arra - a sajtó erről sokat cikkezett -, hogy egy időben a börtönöket többször megjárt Tasnádi Péter biztonsági cége őrizte, ő pedig sokat beszélt arról, hogy igazából azért is került először börtönbe, mert a megbízást elirigyelte tőle Pintér Sándor (volt országos rendőrfőkapitány és immár többszörös belügyminiszter), de Pintér ezt már a 2000-es évek elején cáfolta, mondván, cégének nem volt köze a Józsefvárosi Piachoz


*********************


Közélet

Az ítélőtábla szerint is Portik élettársával üzleteltek Rogánék
24.hu


2016. 01. 13. 08:36

A fideszes politikus perelt egy cikk miatt, de a Népszabadság igazolta az állításait.

Másodfokon pert nyert a Népszabadság Rogán Antallal szemben. A lapot azért perelte be a fideszes politikus, mert megjelent egy cikk a nol.hu-n ,,Portik élettársával üzleteltek Rogánék" címmel.

Azt írják: Rogán a V. kerület polgármestere volt, amikor a Classic Immo Kft. 30 százalék kedvezménnyel, 52 millióért vehetett meg az önkormányzattól egy Károly körúti ingatlant. A kft. tulajdonosa a szerződés aláírásakor a Komondor Holding Zrt. volt, amelynek részvényese Pápa Marianne és két gyermeke. A nő a sajtóban Portik Tamás élettársaként híresült el.

Erre egy nyilatkozatában Dr. Kocsis Máté, a VIII. kerület fideszes polgármestere is utalt, amikor azt állította, hogy a Komondor Holding Zrt. által üzemeltetett józsefvárosi piac Portik érdekeltsége. Dr. Kocsis Máté később viszont egy írásos nyilatkozatot bocsátott Rogán rendelkezésére, melyben azt írta: ,,hallomásból szerzett értesülés" alapján mondta, hogy Portik és Pápa Marianne között élettársi viszony van.

Az ítélőtábla ugyanakkor kimondta, hogy a Portik és Pápa Marianne közti szoros viszonyt a Népszabadság megfelelően igazolta, így az nem minősül valótlan tényállításnak.


http://24.hu/kozelet/2016/01/13/az-itelotabla-szerint-is-portik-elettarsaval-uzle teltek-roganek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Ügyészségrül:
  2016-06-10 08:00:23, péntek
 
  Az Ügyészségrül:



“Az önök munkája nélkül ma Magyarországon az emberek nem élhetnének jogállamban. Legyenek büszkék a szolgálatra, amelyet végeznek. Társadalmi bajaink egyikének oka, hogy a kelleténél kevesebb ember büszke a munkára, amit végez. Járjanak előttünk jó példával."


O.V.



Gyönyörű!

elég nehéz lehet ilyen tömény hazugságot írni.

az egy dolog, hogy a sajátjaikat a végletekig védik, sokszor túllépve a törvényes kereteken (és ez nem most kezdődött, várhegyi attila volt szolnoki polgármester ellen 1,6 milliárdos sikkasztás és csalás ügyében tettek feljelentést, ezzel szépen megvárták, amíg a nagy része elévült, maradt 70 milliós érték mire vádat emeltek és ezért kapott 360ezer forint büntetést. zuschlag visszafizette a pénzt és hány évet ült?), de szerintem sokkal fontosabb, hogy a színvonaltalan szakmai munka miatt valódi bűnözők is megúszhatják a felelősségre vonást. hány elszámoltatási ügyben született ítélet? vajon a gyilkossági, rablási ügyekben is ugyanilyen bénák? mert szerintem igen, csak azt egy szűk szakmai kör látja csak. a védők meg örülnek neki.




A törvényességre felesküdött magyar ügyész vagy. Besétál a terembe Magyarország legkeresettebb bűnözője a főnököddel röhincsélve. Szeretnél vádat emelni ellene, de félsz, hogy előbb emelnek vádat ellened, mint hogy meg tudnád tenni a köztetek lévő távolság felét. Hazamész, előveszel egy üveg korrupciós whiskyt és leszopod magad. Legalább emigrálhatnál, mint a többiek. Másnap újra bemész dolgozni, mintha mi sem történt volna.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ami az MNB-botrányok hátterében van
  2016-06-10 07:54:38, péntek
 
 
Ami az MNB-botrányok hátterében van





Az elmúlt években harmadával csökkent az MNB devizatartaléka, aminek közvetve döntő szerepe volt a nyereségességben. Matolcsyék a botrányok dacára továbbra is nyomják a pénzt az alapítványokba.

A szinte naponta újabb botrányos sztorikkal a médiába kerülő jegybanki alapítványi ügyek mögött a háttérbe szorult az a hír, hogy az MNB devizatartalékai 2009 eleje óta a legalacsonyabb szintre, alig több mint 25 milliárd euróra süllyedtek. Akkor, a válság mélypontján kaptuk a Fidesz által sokat bírált, de a pénzügyi stabilizációhoz elengedhetetlen 20 milliárd eurós hitelcsomagot az IMF-től és az EU-tól, amelyet Orbánék vádaskodásaival szemben nem tékozoltak el Gyurcsányék: közel felét le sem hívták, amit pedig megkaptak, jórészt jegybanki tartalékba helyezték.

Ennek nyomán a 2010-es kormányváltáskor már 35 milliárd eurót tettek ki a valutatartalékok, és némi kilengéssel nagyjából ezen a szinten maradtak 2014 elejéig. Onnan zuhant mostanra több mint 10 milliárddal, ebben szerepet játszott a devizahitelek kivezetése is, amihez az MNB adta a szükséges devizamennyiséget a bankoknak. Ebből jelentős, mintegy 200 milliárd forintos haszna származott a beszerzési és az eladási árfolyam-különbözet miatt, amit nem adott tovább az érintett adósoknak, hanem megtartotta magának.

Ez azonban csak töredéke az MNB árfolyamjátékból származó nyereségének. 2010 óta összesen 1200 milliárd forint haszna származott ebből, több mint 900 milliárd az utóbbi három évben, azaz Matolcsy regnálása alatt. A horribilis nyereség oka leegyszerűsítve az, hogy a devizatartalék forintban kifejezett értéke a nemzeti valutánk gyengülésével felértékelődik, és az innen származó haszon minden átváltáskor realizálódik. Egy egyszerű példa erre: ha mondjuk egymilliárd eurót Gyurcsányék 270 forintos kurzuson tartalékba helyeztek és azt most 315 forinton visszaváltják, egyből 45 milliárd forint könyv szerinti nyereséget söpör be az MNB.


Matolcsy ténykedését tehát nagy sikernek minősíteni azért, mert nyereségessé tette az MNB-t, botorság: ezt bármelyik elődje megtehette volna egy kis trükközéssel - lásd a fentieket -, de az ország érdekei mást kívánnak. Fontos adalék: miközben Matolcsy az árfolyamjátékkal óriási nyereséget termel, az MNB alaptevékenysége vastagon deficites, a kamatjellegű veszteség például az elmúlt években 500 milliárd forintot tett ki!


Ezt a spekulációt ráadásul folyamatosan lehet játszani, nem kell hozzá más, mint a forint szintén folyamatos gyengülése vagy hogy legyenek olyan gyengülési - esetleg tudatos gyengítési - periódusok, amikor az árfolyam-különbözet érvényesíthető. Mivel a jegybank a monetáris politika felelőse, adottak az eszközei mindehhez, mindössze a forintgyengülési pályára van szükség. Ez ugyan ellentmond a jegybank egyik fő céljának, a nemzeti valuta stabilitásának, ezért az előző kormányok és MNB-vezetések nem törekedtek ebből hasznot húzni, a Fidesznek és Matolcsynak azonban már mások a prioritásai.

Pontosan rögzíti a törvény a jegybanki feladatokat, célokat és mozgásteret, ezek között nem szerepel a nyereségre való törekvés és az üzleti tevékenység, mivel ezek adott esetben szemben állhatnak az alapvető monetáris feladat ellátásával. Matolcsy ténykedését tehát nagy sikernek minősíteni azért, mert nyereségessé tette az MNB-t, botorság: ezt bármelyik elődje megtehette volna egy kis trükközéssel - lásd a fentieket -, de az ország érdekei mást kívánnak. Fontos adalék: miközben Matolcsy az árfolyamjátékkal óriási nyereséget termel, az MNB alaptevékenysége vastagon deficites, a kamatjellegű veszteség például az elmúlt években 500 milliárd forintot tett ki!

Ha tehát a jegybank alapfeladatának ellátását nézzük, az jelenleg is veszteséget hoz, ami önmagában se nem jó, se nem rossz, a kérdés az, hogy az eredmény megfelel-e a monetáris politika céljainak. A bajok akkor kezdődnek, ha más szempontok kerülnek az előtérbe, például a virtuális nyereségre való törekvés és annak nyomán a közpénzek kilapátolása a jegybankból. A módszer roppant egyszerű és jól nyomon követhető: a forint tudatos gyengítésével és a devizatartalék erre épülő, jól időzített átváltogatásával nagy, csak papíron létező nyereségre tesz szert az MNB, majd annak jelentős részét alapítványokba helyezi ki, amelyek azután oda teszik a pénzt, ahová akarják.

A nagyívű lenyúlás aztán nem csupán gátlástalan, de pitiáner pénzszórásba megy át, nézzük végig a botrányos ügyletek sorát, milyen rokon, ismerős vagy elvbarát mire és mennyit kapott az ország pénzéből. Az ingatlanokra elszórt milliárdok, a rokon médiumára elfolyt százmilliók és az unokatestvér bankjához folyt nagy összegek pofátlan, de még ,,érthető" tételek, de a kicsinyesség csúcsa a bankelnök könyvének támogatására, majd pedig felvásárlására eltapsolt, a szerző (?) jövedelméhez képest csekély összegek. Ezekből egyvalami nyilvánvaló: úgy gondolják Matolcsyék, nekik mindent szabad, bármit megtehetnek.

Sajnos momentán tényleg így van, Orbán és a Fidesz teljes támogatását élvezik, lásd a kormányfő vehemens kiállását a jegybank elnöke mellett, az alapítványok adatainak eltitkolására hozott törvényt, valamint a rendőrség, az ügyészség és a többi, elvileg a törvényesség betartatására hivatott állami szerv közömbösségét. Mindez egyértelművé teszi, hogy nem Matolcsy magánakcióiról van szó, hanem központilag jóváhagyott és szervezett tevékenységről, amely szerves része a Fidesz közpénzeket magánzsebekbe folyató stratégiájának. Hogy is mondta a Corvinus új rektora? ,,Amit korrupciónak neveznek, az a Fidesz politikájának lényege" - azaz a közös vagyon minél nagyobb részének leosztása saját köreinek.

Mindezt képmutató és cinikus, az emberek többségének tájékozatlanságára építő kommunikáció kíséri. Mi a kormányzati válasz az MNB-alapítványok botrányos ügyeit feltáró híradásokra? ,,Aki az MNB-t támadja, az a forintot és az országot akarja gyengíteni!" Mondják ezt pofátlanul éppen azok, akik - mint a tények mutatják - maguk gyengítik tudatosan a nemzeti valutánkat, hogy aztán az abból származó hasznot kedvük szerint osztogathassák. Ez ma a szomorú magyar valóság.


http://m.168ora.hu/itthon/jegybank-forint-deviza-monetaris-politika-146294.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Velük kellene győzni 2 év múlva? - Kétségbeejtő állapotban
  2016-06-10 07:52:35, péntek
 
  Velük kellene győzni 2 év múlva? - Kétségbeejtő állapotban az ellenzék félidőben



2016. június 09. 18:19

Kétségbeejtő szellemi állapotban, belharcoktól terhelten várja a demokratikus ellenzék az alig 2 év múlva esedékes választásokat.

Félidő van, ne áltassuk magunkat: mostanra lényegében eldőlt, hogy a lila reményekkel induló ellenzéki pártok közül melyik tudta megvetni a lábát a politikai placcon, és melyik nem találkozott a választói igényekkel és megy a levesbe.

A Nyugati Fény drámai, de realisztikus ellenzéki körképe félidőben.

balfaszok.png

MSZP

A retro baloldali párt hosszú évek óta gúzsba kötve vegetál. A bázisát egyetlen árva lélekkel nem tudta növelni. Hogy még életben van, azt leginkább a Horn Gyula óta megszokásból az MSZP-re szavazó kemény magnak köszönheti.

Ez a bázis a biológia vastörvényei miatt egyre csak apad, bővülésre pedig a jelenlegi arcokkal semmi esély. Az MSZP stílusa, víziótlansága, dögunalmas hivatalnoknyelve úgy taszítja a fiatalokat, mint kacsa tolla a vizet. Tegye fel a kezét, aki Tóbiás József vagy Lukács Zoltán láttán ellenállhatatlan vágyat kezd érezni, hogy rohanjon az MSZP-re szavazni. Na ugye.

Az elmúlt két évben az MSZP egyetlen ügyben bírt olyan tevékenységet produkálni, ami legalább nyomokban emlékeztet valamiféle ellenzéki politizálásra. Ez volt a vasárnapi boltbezárás körüli hajcihő. Ezt a sámlit Orbán kirúgta a lábuk alól, azóta visszasüppedtek a méla nihilbe.

A dunaújvárosi lebőgéssel Tóbiás végleg megbukott vezetőként és stratégaként - már a szoci szimpatizánsok szemében is.

Együtt

A Bajnai Gordonnal valaha nagy reményekkel indult Együttből egy hatalmas csalódás lett mára. A 2014-es bukta után Bajnai faképnél hagyta a sajátjait, azóta Szigetvári Viktor vezeti a pártot - az enyészetbe. Az Együtt nevű pártocska egyetlen megkülönböztető jele mára az lett, hogy mindenkitől KÜLÖN áll.

Szigetváriék ráadásul az SZDSZ legrosszabb hagyományait követve, minél kisebbek és kudarcosabbak, annál arrogánsabbak és pökhendibbek. Ennek hátterében forrásaink szerint az áll, hogy az amerikai szponzorok ultimátumot adtak a pártvezetésnek: vagy év végére tartósan 5% fölött produkál a párt, vagy kiszállnak az Együtt támogatásából. Szigetváriék ezért egyre elkeseredettebben ütik a konkurenciát, hiszen csak tőlük remélik pótolni a hiányzó százalékokat. Az Istennek nem bírnak rájönni, hogy kisebb arccal, nagyobb szerénységgel többre mentek volna - de vélhetően ez a vonat már elment.

Párbeszéd Magyarországért

A PM az egyetlen párt (a Kétfarkú Kutya mellett), amelyik egy ideje munkamentes ingyenpénzzel kampányol, de így sem bírnak mérhető tartományba emelkedni. Úgy látszik, besokalltak már a választók az émelyítő demagógiából. Vagy csak nem hiszik el egy tartósan 0 százalékos pártnak, hogy valaha érdemi befolyása lesz több ezer milliárdos költségvetési tételek átalakításához. Nagy meglepetésre már nem számíthatnak Szabó Tímeáék - ez a párt bizony megy a levesbe.

Liberálisok

A Liberálisok nevű képződményből sem lett semmi. A szorgalom terén kihívásokkal küszködő Fodor Gábor vezetésével eleve halálra ítélt vállalkozás volt bármilyen pártot alapítani. Hiába az egyébként ügyes és sokat dolgozó ügyvivő Bősz Anett, egymaga ő sem képes csodákra. A pártocska még 2 évig eléldegél az állami támogatásból, utána vége a dalnak.

LMP

Nincs könnyű helyzetben az LMP sem, amelyet ciklusfelezőnél hagyott ott társelnöke, Schiffer András. A párt eddig abból épített magának arculatot, hogy kínosan félútra helyezkedett a Fidesz és annak demokratikus ellenzéke között. Ez az erőltetett pozíció azonban az Orbán-rezsim hetedik évében már teljességgel tarthatatlanná vált.

A Schiffer nélküli LMP most útelágazódáshoz érkezett. Vagy megpróbálnak tevékeny részesei lenni az orbáni diktatórikus rezsim lebontásának, vagy a biztos jelentéktelenségbe süllyednek. Ugyanazt a lemezt nem fogják tudni harmadszor is újdonságként eladni a választóknak. Már 2014-ben is cipőkanállal kerültek be a Parlamentbe, ezen az úton továbbmenve a bukás vár rájuk.

Demokratikus Koalíció

Gyurcsány Ferenc pártja lassan, stabilan bővül, minden közvélemény-kutatónál átugorja a parlamenti küszöböt. Ha sikerül az Orbán-rezsim legádázabb, kompromisszummentes ellenfeleként pozicionálnia magát, középtávon átveheti a vezetést az ellenzéki oldalon.

Hátránya, hogy a párt túlzottan egy ember politikusi képességeire épít, és nincs ütőképes második vonala.

További kritikaként felróhatjuk, hogy az 5 éve létező párt le van maradva arculatépítésben. A választók többsége számára nem sikerült elmagyarázni, miért kellett kiválni az MSZP-ből és új pártot alapítani. Nem sikerült elmagyarázni a pártfinanszírozás mocskos világát. Nem sikerült elmagyarázni, hogy amíg az MSZP mögött álló gazdasági maffiát nem söpörjük el a Fidesszel együtt, addig ugyanannak a kígyónak a két fejére szavazunk. Nem sikerült elmagyarázni, hogy a Puchokkal, Bajákkal, Boldvaikkal miért nem lehet soha egy tisztességes országot építeni.

Szintén nem játszik Gyurcsány kezére, hogy a ballib megmondóemberek egy része gyávaságból, fantáziátlanságból, a közhangulatnak való kényszerű megfelelésből átvette a szíjjártópéteri papagájkommandó Gyurcsány-ellenes szólamait, és a mai napig azokat büfizi vissza. Ők felvilágosító munka helyett inkább sötétségben és fóbiák hálójában tartják az embereket. Nyilván nem érdekük, hogy a velejéig korrupt Fidesz-MSZP rendszer megbukjon, hisz annak haszonélvezői.


http://nyugatifeny.blog.hu/2016/06/09/veluk_kellene_gyozni_2_ev_mulva_ketsegbeejt o_allapotban_az_ellenzek_felidoben
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2016.05 2016. Június 2016.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 450 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1734
  • e Hét: 7466
  • e Hónap: 18577
  • e Év: 172073
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.