Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Kivel ultizhat Polt Péter a balatonfüredi luxustársasházban?
  2016-07-18 23:38:16, hétfő
 
 
Kivel ultizhat Polt Péter a balatonfüredi luxustársasházban?
nepszava.hu|2016. júl 18. 09:54


Milliárdos üzletemberekkel, köztük jászsági menőkkel vagy a Közgépnek dolgozó vállalkozóval pihenheti ki magát a Balaton-parton, az Orbán Viktor által a NER legfontosabb pillérének mondott embere, Polt Péter legfőbb ügyész. Aki akár Kisteleki István sportvezetővel is eldiskurálhat a társasházhoz tartozó wellness-részlegben, míg neje, Polt-Palásthy Marianna a Simicska-cég vezérigazgatójának a lányával is összebarátkozhat a balatonfüredi apartmanház által nyújtott szolgáltatások kipróbálása közben - írja az Átlátszó a Bemutatjuk Polt Péter új lakótársait a balatonfüredi luxustársasházban c. cikkben.

Mint az oknyomozó portál is felidézi, még júniusban a Népszabadság írta meg, hogy Polt Péter szert tett egy Balaton-parti örökpanorámás luxusingatlanra, ami azonban nem szerepel idei vagyonnyilatkozatában. A teljes ingatlannak, tehát a társasháznak wellness részlege is van fedett medencével és szaunákkal, valamint pihenőligettel. A sajtóban megjelent hírek szerint a luxuslakásért 70 millió forintot fizettek Polték, de a legfőbb ügyész szerint a vételár jelentősen kevesebb volt.

Az 59 és 125 négyzetméter közötti lakások ára négyzetméterenként egymillió forintba kerül. Ez alapján a legfőbb ügyész és neje által kiválasztott mintegy 62 négyzetméteres ingatlan a hozzá tartozó 6,7 négyzetméteres terasszal kitehetné a becsült vételárat, de az is lehet, hogy a Polt házaspár valamilyen early birds kedvezményt kapott vagy engedményt tudott elérni a lakás megvásárlásánál - írja az Átlátszó, a portál a tulajdoni lapok alapján megnézte, kikkel ultizhat vagy strandolhat együtt a magyar ügyészség legfőbb ura.

http://nepszava.hu/cikk/1100264-kivel-ultizhat-polt-peter-a-balatonfuredi-luxusta rsashazban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Váratlan fordulat: újabb ország akar kilépni az EU-ból!
  2016-07-18 22:58:38, hétfő
 
 
Váratlan fordulat: újabb ország akar kilépni az EU-ból!


By newscast team | 2016-06-08




Az Európai Unió szétesése vészesen közeleg. Nagy-Britannia kilépési szándéka után Hollandia is fontolóra vette a kilépést.

Népszavazást akarnak tartani a kilépésről, ugyanis nagy az elégedetlenség a hollandok körében. 10 emberből 9 reméli, hogy szavazhatnak a brexitről.

Brüsszel vezetői aggodalmukat fejezték ki, hogy az unió a szétesés határán áll.

Harry van Bommel, a holland szocialista párt képviselője úgy fogalmazott, hogy “ha Nagy-Britannia kilép az EU-ból, akkor mindenkinek bátorságot ad, hogy ugyanezt megtegye".

“Az euró bevezetésével minden ember látja a költségvetési megszorításokat, a munkanélküliség emelkedését, a nyugdíj csökkenését, és a nyugdíjkorhatár emelkedését. Ez mind az EU-hoz köthető. "

forrás: express.co.uk

http://legfrissebb.info/az-eu-szetesik-ujabb-orszag-akar-kilepni-az-uniobol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A zsidó kezekbe jutott sajtó
  2016-07-18 21:58:23, hétfő
 
  A zsidó kezekbe jutott sajtó

Abbé Garniér mult szombaton 1500 hallgató előtt zajos tettszéssel fogadott felolvasást tartott Párizsban, melyben azt bizonyította, hogy a sajtó zsidó kezekbe jutott. A felolvasó azon kérdésből indult ki, hogyan lehetséges, miszerint Franciaországban, hol 38 000 000 katholikussal szemben alig 100 000 zsidó lakik, a közélet és közigazgatás legelőkelőbb terein a zsidók játszák a hangadó szerepet? E kérdésre csak azt a felelet adhatja, hogy ezt az aránytalan befolyást a sajtónak köszönhetik. ,,Minden attól függ - mondá egyszer Crémieux hitsorosaihoz fordulva -, hogy mint sikerül hatalmunkba ejteni a sajtót; ha ezt hatalmunkba ejthetjük: akkor csakhamar kezünkbe jut minden." ez a zsidó - mondá Garniér abbé - tudta, hogy mit beszél; tudta, hogy a nép úgy gondolkozik, amint a kezeibe jutó ujság ír. Az ő tanácsára aztán feladatul tűzte maga elé a zsidó sajtó, hogy meghiusítsa s megrontsa a nép hangulatát s hogy urrá lehessen a nép hangulata felett; ez a sajtó honosította meg a nép között a zsidó intézményeket, a szabadkőművességet, a szabadgondolkozást, a forradalmi szocializmust és a könyörtelen elvilágiasítást. Ha a munkásnép leirhatatlanul sokat szenved és embertelenül elnyomatik, ez kizárólag a zsidó sajtó műve, mely 1-2 sousért ad kezébe oly néplapok, melyek szofizmáik által kiölik a munkásnép legnagyobb lelki kincsét, a vallás-erkölcsöt, mely nélkül pedig a társadalomnak okvetlenül el kell pusztulni. Mit tegyenek a kereszténység hű harcosai? Talán erőszakoskodásra ragadtassák magukat a zsidók ellen? Nem, csak egyetlen célhoz vezető eszköz van s ez az, hogy hassanak a népre, miszerint ne olvassa továbbra is ezen lelket megölő sajtó termékeit s legyenek rajta, hogy minél előbb megbízható hírlapokat juttassanak a köznép kezébe.

(Katholikus Hitvédelmi Folyóirat. Szerkesztette s kiadta: Lepsényi Miklós sz. Ferenczrendi áldozár s magyar hitszónok. IV. évfolyam. Pozsony, 1892. Wigand F. K. Könyvnyomdájából. 89. old.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az UBER után a MÁV is kivonul Magyarországról
  2016-07-18 21:48:32, hétfő
 
 
Az UBER után a MÁV is kivonul Magyarországról

2016-07-14


“Cégcsoportunk úgy ítélte meg, hogy az ország utazóközönsége, földrajzi adottságai és éghajlata nem alkalmasak a vasúti üzemre" - áll a vállalat közleményében.

11199691_22acae56487ef822544f5cff90b4e364_wm

“Évek óta küzdünk azzal, hogy szerelvényeink 30-40 év alatt egészen rossz állapotba kerülnek, a hideg, a meleg és az utazóközönség testváladékai miatt, ami egy profitorientált cég számára tarthatatlan. A lakosság egyszerűen nem becsüli meg, hogy gyaloglás helyett kötött pályán közlekedhetnek. Nyáron lehúzzák az ablakokat, a folyosókon ülnek, a mellékhelyiségeket emberi ürülékkel szennyezik. Az ország olyan speciálisan rövid távolságokkal rendelkezik, amelyeket aránytalanul sok idő alatt lehet csak megtenni a jelentősebb természeti akadályok hiánya miatt. Arról már nem is beszélve, hogy évtizedek alatt sem sikerült az utazási szokásaikat menetrendünkhöz igazítani“ - panaszkodott egy felső vezető.

A jegyvásárlók terhére rótta azt is, hogy nem napon belül egyenletesen elosztva utaznak, nyáron már 35 fok felett is követelik a légkondicionálást, az olyan vonatok helyett, ahol naponta alig 10-15 ember utazik, a Balatonra közlekedő szerelvényeken zsúfolódnak össze.

A kivonulás nemcsak a MÁV Start Zrt.-t érinti, hanem a pályavasutat is. A síneket olyan országba viszik át, a felújított állomásokkal együtt, ahol hálásabb, nagyobb profitot termelő utazók élnek, és az éghajlat is kedvezőbb.


http://hircsarda.hu/2016/07/14/az-uber-utan-a-mav-is-kivonul-magyarorszagrol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vettem egy villát Mészárosnak
  2016-07-18 21:13:20, hétfő
 
  Vettem egy villát Mészárosnak

Vettem az adómból Mészáros Lőrincnek egy kis házikót az Adrián. Nem volt olcsó, össze kellett húznom magam, mire kiperkáltam, de megérte, mert láttam rajta, hogy örül.

Először aggódtam, hogy tetszeni fog-e neki, ilyenre vágyott-e valóban, ám az eredménnyel mindketten meg voltunk elégedve. Neki tetszett a takaros ház, én pedig, úgy is, mint magyar adófizető, örültem, hogy örömet szerezhettem egy honfitársamnak. Földeket is vásároltam neki, sokfelé az országban. Előbb sok hektárt, majd még annál is többet, mert tudtam, hogy semmi sem gyönyörködteti jobba, mint a változatosság.

Kis föld, kis öröm, nagy föld, nagy öröm.

Meg akarta köszönni, de nem engedtem. Hagyjad Lőrinc, mondtam neki, ha legközelebb megint lesz valamim, azt is viheted.

Korábban is vásároltam már ezt, azt. Orbánnak kisvasutat Felcsúton, stadiont a háza végében. Mindkettőre nagyon vágyott már, úgy hallottam, se éjjele, se nappala nem volt emiatt. Ezer más helyre kellett volna a pénz, de azt mégsem hagyhattam, hogy a Kedves Vezető frusztrált legyen. A frusztrált emberek ugyanis kiszámíthatatlanok. Idegesek, elviselhetetlenek és szotyolát köpködnek. Ezt mindenáron el kívántam kerülni, nem vettem volna a lelkemre, hogy valami olyat tegyen Magyarországgal, amit magam is megbánok.

Azt mondják, hogy egy szigetet is vettem neki az Adrián, de lehet, hogy mindez csak szóbeszéd.

Korábban is vásároltam már ezt-azt a rászorulóknak. Kósa Lajost például befizettem egy Rolling Stones koncertre. Hosszú és fáradságos utazás várt rá, Új-Zélandig kellett repülnie, de szerencsére vállalta az ezzel járó kellemetlenséget. Én meg, úgyis, mint magyar adófizető, boldogan fizettem.

Szijjártó Péter házat kapott tőlem Dunakeszin. Kissé össze kellett húznom magam emiatt, mert a külügyminiszter kulipintyója 167millióba került, ráadásul nem csupán ronda lett a ház, de egyúttal nagy és hivalkodó is. Annak viszont örültem, hogy örül, a mások boldogsága nekem mindennél fontosabb.

Vajnának tévét vettem és kaszinókat, tudtam, hogy már kicsiny gyerekként is ilyenekről álmodott. Vajnánénak is jutott egy elegáns ékszerbolt, barinőjének egy szépségverseny. Még Rogán Cilinek kell kitalálnom valamit, mert látom rajta, hogy boldogtalan.

Meglepem valamivel, ami drága és ízléstelen.

Habonynak médiabirodalmat gründoltam. Sokba volt ez is, de aztán láttam, hogy Ibizán milyen elégedetten mozgatja az orrát, és már nem is bántam, hogy a kórházakban nincs kötszer, gyógyszer, orvos és ápoló.

Nem tehetek róla: szeretek jót tenni ezekkel az emberekkel. Másként nem hoznám meg értük ezt a sok áldozatot. Mert, szavam ne felejtsem: sokba van ez nekem. Nem csoda, hogy még egy lakásom sincs a Pasa parkban. Igaz, nem is adtam el áron alul ingatlanokat a Belvárosban, és a letelepedési kötvények közelében sem legyeskedtem soha.

Örülök, hogy legalább nekik megvan mindenük. Kétszer ad, aki gyorsan ad, és jobb adni, mint kapni. Egyedül azt sajnálom, hogy nem adhattam nekik többet az adómból. Ebben én vagyok a hibás, mert ha több lenne a jövedelmem, többet tudnának elvenni tőlem.

Ezért megfogadtam, hogy a jövőben még a mostaninál is többet fogok dolgozni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy velejéig korrupt, ostoba, hataloméhes, ugyanakkor végtel
  2016-07-18 19:59:15, hétfő
 
 
Tamás Róbert 2016-07-18

Egy velejéig korrupt, ostoba, hataloméhes, ugyanakkor végtelenül gyáva, sunyi rendszer termékei


Hogy ma se maradjunk Rogán Antal nélkül, a Fidesz közösségi oldalára ma tolta fel a szorgos személyzet a tegnapi okoskodást. Mivel erről már tegnap megemlékeztünk, beszélgessünk izgalmasabb dolgokról!

Az egyértelmű, hogy a kormánypárt tolja Rogánt, mint a lendkerekes egeret. Minden ügyben megszólal, okos és szép, szokása szerint. Feltételezésem szerint azért fontos ott nyüzsögnie mindenhol, akár kell, akár nem kell (inkáb nem kell), hogy értse, felfogja és feldolgozza a hézagos szürkeállománnyal megáldott polgár is: komoly államférfival állunk szemben, akiben bízik a kormány, Orbán Viktor és a Fidesz. Vagyis a szentháromság. Ezért leszünk szívesek mi is bízni benne és eszünkbe se jusson kételkedni az ő erkölcsi, politikusi és a fene tudja milyen nagyságában.

A magam részéről persze egy percig sem hiszek Rogánnak, de vigasztalásként közlöm a sajtófigyelő-szolgálat és trollkommandó nagyrabecsült tagjaival: Orbán Viktorban, a kormányban és a Fideszben sem bízom, de nem is hiszem el egy szavukat sem. Akárki szájából jön is ki az a szó. Illetve húsz szó, mert körülbelül ennyivel manipulálnak. Lássuk csak: migráns, magyar emberek, brüsszeli bürokraták, Soros György, kényszerbetelepítés, baloldal, hátbatámadás, terrorizmus, liberális, elmúlt nyolc év, bukott.

Nagyjából ezt variálják. Most éppen Rogán variálja, mert védjük meg a Tónit van műsoron. De párhuzamosan félemlítsük meg az embereket is része a repertoárnak. Szép, nagy, kopasz barmokkal. Olvastam az előbb egy cikket valahol, amely cikkben hosszasan értekezik valaki az Orbán-rezsim diktatúrába fordulásáról és arról, hogy akár a kormányhoz is köthetők a Városligetben dúló vadbarmok.

Szerintem pedig ki kell mondani: a kormánynak dolgoznak. Nincs akár és nincs is. A Liget lebetonozása állami projekt. Az államot a kormány képviseli. A felelősség - a kopaszok felbukkanásának felelőssége is - a kormányt terheli. Ennyi, nincs ok cifrázni. Ahogy az akkori Fidesznek, a mostani kormánynak dolgoztak - pont ugyanilyen, vagy ugyanezek a kopasz barmok - az MTV-székház ostrománál, ők szedték fel békésen az utcaköveket. Ők védték a Fidesz-székházat, ők voltak azok a szorgos állampolgárok, akik hirtelen felindulásból népszavazási kezdeményezést óhajtottak benyújtani, mégpedig tömegesen. Ők vannak ott a Ligetben és ők lesznek ott a Gellért-hegy szétbarmolásánál is. Mindenhol ott lesznek, ahol a kormány számára kínos megmozdulásokra, tiltakozásokra lehet számítani.

Igen, ők a kormány emberei, a kormány felelőssége, a kormány sara. Jól megfizetett zsoldosok, akik úgy, ott és akkor is fel tudnak lépni a civilekkel szemben, amikor a rendőrség nem. Egy velejéig korrupt, ostoba, hataloméhes, ugyanakkor végtelenül gyáva, sunyi rendszer termékei. Ilyenek mindig, minden diktatúrában voltak és vannak.

A harmadik (új) elem a kormánypropagandában - a 168 óra frissen megjelent száma szerint -, a politikai bulvár. A szerző azt boncolgatja, hogy nem véletlen a másik Rogán - Cecília - gyakori pezsgése a közérdektelenség színpadán. Tudatos, a senki által nem ismert Habony Árpád ötlete nyomán kibontakozó szappanopera akaratlan nézői lehetünk, mert így akarja a kormánypropaganda emberközelivé varázsolni a politikusokat. Mert attól majd, hogy Cili asszony mindenhol megjelenik és nyilatkozik, mi a családunk tagját fogjuk látni az ő férjében is. Hát én biztosan nem adoptálom a kicsit sem tisztelt, ellenben hazudós Tónit sem Cilivel, sem Cilitlenül. Gyanítom, hogy más is így van ezzel. Tehát - már amennyiben az ismeretlen Habony művéhez van szerencsénk - nem biztos, hogy ez az ötlet nagyon be fog jönni.

Azzal együtt, hogy engem például egyáltalán nem érdekel Rogán Cecília, arra rendkívül kíváncsi vagyok, hogy ki az a Habony Árpád. Valamint az is érdekel, hogy meddig mehetnek el a kopaszok és lesz-e valaki, aki vállalja a felelősséget értük. Továbbá az is érdekel, hogy Rogán Antal, akit többen, több irányból is nagyon súlyos korrupciós vádakkal illettek, mikor áll a bíróság elé és bizonyítja be az ártatlanságát. Már, ha ismeri a szó jelentését. Mert előbb-utóbb oda kell állnia akkor is, ha most nem hisz ebben. Remélhetőleg nem lesz egyedül a vádlottak padján. Van ott elég hely mindenkinek.


http://kolozsvaros.com/2016/07/18/egy-velejeig-korrupt-ostoba-hatalomehes-ugyanak kor-vegtelenul-gyava-sunyi-rendszer-termekei/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Donald Trumppal alapjaiban változna meg az amerikai külpolit
  2016-07-18 17:27:23, hétfő
 
 
hidfo.ru 2016.07.17. 13:34
Donald Trumppal alapjaiban változna meg az amerikai külpolitika?


Donald Trump amerikai republikánus elnökjelöltet több alkalommal érte az a vád, miszerint “Putyinista nézeteket vall". Külpolitikai tanácsadója egy német lapnak nyilatkozva kifejtette, miért van a republikánus politikus pozitív véleménnyel az orosz államfőről; a kampányelemek mögött számos közös nevezőt találni.

Mike Flynn, a Defense Intelligence Agency (DIA) katonai hírszerző szolgálat volt vezetője, Donald Trump külpolitikai tanácsadója a Spiegel Online német magazinnak nyilatkozott a republikánus elnökjelölt várható külpolitikája kapcsán; azt mondta, Trump hatalomra jutása esetén az USA szakítana a konfliktuskereső külpolitikával, ehelyett a kölcsönös tisztelet és az együttműködés fokozása jellemezné az amerikai-orosz kapcsolatokat.

Flynn azt mondta, a politikus tiszteli az orosz államfő politikáját, mert Vlagyimir Putyin saját országa érdekét képviseli, - és ez önmagában amiatt tiszteletreméltó, mert George W. Bush és Barack Obama amerikai elnökök viszont teljes mértékben ignorálták saját országuk érdekeit. Az elnökségük ideje alatt hozott döntésekre mindvégig ez volt jellemző - nem tudni, hogy ők pontosan mit képviselnek, de az amerikai érdeket bizonyosan nem. Flynn ugyanakkor azt mondta, Vlagyimir Putyin határozottan szembeállítható az ő példájukkal, hiszen az orosz államfő amellett, hogy saját országa érdekeit képviseli, nem hagyja figyelmen kívül a partnerországok érdekeit sem, emiatt megbízható partner lenne az Amerikai Egyesült Államok számára. Mivel Trump hatalomra jutása esetén szintén saját népe érdekét tartaná szem előtt, a két politikus szerinte kölcsönösen megértené egymást.

Trump külpolitikai tanácsadója azt mondta, a politikus tiszteli azokat az embereket, akik szívükön viselik saját hazájuk sorsát - emiatt Trump hatalomra jutása esetén a kölcsönös tisztelet és az együttműködés fokozása jellemezné az amerikai-orosz kapcsolatokat, ellentétben a most egyre fokozódó ellenséges viszonnyal.

Flynn szerint Trump elnöksége esetén eleve nem alakulhatna ki közvetlen konfliktus Oroszország és az Egyesült Államok közt, mert a republikánus politikus olyan nézeteket vall, miszerint “nem Amerika felelőssége, hogy a világon mindenhol beavatkozzon és megoldjon minden egyes problémát". Trump ehelyett a belföldi problémák megoldására koncentrálna, hiszen az Amerikai Egyesült Államok számos társadalmi problémával küzd, ami mellett egy felelős amerikai elnök nem engedhetné meg magának, hogy más országok problémáival foglalkozzon.

http://www.hidfo.ru/2016/07/donald-trumppal-alapjaiban-valtozna-meg-az-amerikai-k ulpolitika/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Puccs vagy a demokrácia helyreállítása?
  2016-07-18 17:26:30, hétfő
 
 
Amerikai Népszava


Puccs vagy a demokrácia helyreállítása?



Szerző Amerikai Népszava July 16, 2016




A magyar "ellenzékinek" vagy "függetlennek" nevezett médiában is puccsról beszélnek a török katonai hatalomátvételi kísérlet kapcsán. Az természetes, hogy az MTI ezerrel nyomja a nyilatkozatokat, mint amilyen a szlovák Fico megnyilvánulása, miszerint "Szlovákia támogatja a törökországi demokratikus folyamatokat, és elítéli az erőszakos puccskísérletet", és szerinte az EU-nak az Erdogan vezette török kormányt kell támogatnia. Az Erdogán vezette diktatúra lenne az a bizonyos demokrácia, amit az EU-nak védeni kell. Itt tartunk.

Úgy tűnik, mintha csak a diktatúra kiszolgálói vennék észre a párhuzamot a magyar helyzettel. A katonai hatalomátvétel nem szép dolog, de mi van akkor, ha a katonai hatalomátvétel demokráciaellenes hatalmat akar leváltani, és a diktatúrának akar gátat szabni? Nem mennénk bele abba, hogy a fellázadt török katonai vezetőknek mi volt a szándékuk, de az biztos, hogy Erdogan személyében nem egy alkotmányos rendszer demokratikus vezetőjét akarták megdönteni.

Magyarországon Orbán Viktor döntötte meg a törvényes Alkotmányban rögzített rendet, majd egy alkotmányellenes új rendszer bevezetésével bízta meg saját magát. Ez akkor is törvénytelen, ha a 2014-es választáson legitimálta ezt a rendszer kollaboráns ellenzéke utólag, pénzért. Ez államcsíny volt, nem puccs, mert a törvényesen megszerzett hatalom birtokában döntötte meg Orbán az alkotmányos rendet. Erre senki nem szavazott, erre senki nem hatalmazta fel.

Felmerül a kérdés, ha a magyar honvédség nem operetthadsereg lenne, és a katonai vezetők között lenne egy tisztességes ember, aki ismeri az Alkotmányt, és betartja azt a követelményét, hogy "a hatalom kizárólagos megszerzésére irányuló törekvésekkel szemben minden polgárnak joga és kötelessége fellépni", s ennek alapján kiadja a parancsot az alkotmányos rend érdekében Orbán és bűntársai letartóztatására, akkor vajon mi történik? Puccs vagy a demokrácia megvédése?

Ha lenne független köztársasági elnök, utasítania kellene a rendőrséget az alkotmányos rend helyreállítására, az államcsíny elkövetőinek azonnali letartóztatására. Amikor Orbán egy karrierista jellemtelen bohócot tett meg az ország köztársasági elnökének, akkor ezzel az államcsíny részeként megakadályozta az alkotmányos rend megvédését. Schmitt formálisan törvényesítette az államcsínyt, és ezzel megalapozta saját életfogytig tartó szabadságvesztés büntetését (ezért jó egészséget kívánunk Schmitt Pálnak, hogy ezt az ítéletet megélhesse és minél hosszabb időt tölthessen még a leendő demokrácia börtönében).

Miután Orbán Viktor soha nem fogja a hatalmat saját akaratából átadni, demokratikusan pedig leváltani nem lehet, nem is lehetne másképp megdönteni a rendszerét, csak egy forradalom által. Vajon ki követne el törvénytelenséget? Orbán, aki törvénytelen hatalmat gyakorol, és a mégoly erőszakmentes forradalom ellen is erőszakkal fellépne, vagy azok, akik helyre akarnák állítani a törvényes és demokratikus Alkotmányban rögzített demokratikus rendet?

Ezért mérhetetlen bűne az egykor volt ellenzéknek, ma már ócska kollaboránsoknak, hogy legitimálták a rendszert, hogy az államcsínyt nem nevezték a nevén, hogy nem ragaszkodtak a törvényes Alkotmányhoz, s ezzel azt a látszatot teremtették meg, hogy aki Orbán alkotmányellenes, törvénytelen rendszere ellen fellép, az követ el törvénytelenséget. Holott a helyzet fordítva van.

Erdogán egy aljas bűnöző, aki diktatúrát épít, aki bebörtönzi a kritikusait, aki megrohamozza újságok szerkesztőségeit, aki kizárólagos hatalmat épít és éppen olyan "demokratikus" csaló választásokat tart, mint Orbán. Ha valaki a törvényesség nevében akarja megdönteni Erdogánt, az történetesen helyesen cselekszik, mert az hazugság, hogy az egy törvényes és demokratikus rendszer. Ahogyan Orbán rendszere sem az.

Nem kérdés, hogy a menekültügyekben Erdogán jóindulatára szoruló EU kinek az oldalára áll ebben az esetben. De az már kérdés, hogy kinek az oldalára állna akkor, ha Magyarországon támadna néhány derék ember, akik a törvényes demokratikus rendet akarnák helyreállítani az utolsó törvényes Alkotmány szellemében, remélhetőleg nem is fegyveres erőszakkal, de egyértelműen a rendszer megdöntésének és Orbán bűnöző bandája felszámolásának szándékával? Akkor az EU szerint kik lennének a bűnözők, és kik azok, akik a bűnt üldözik?

Mert Magyarországon a "puccsisták" vannak hatalmon. Magyarországon minden polgár alkotmányos kötelezettségszegést és mulasztást követ el, aki engedelmeskedik Orbán rendszerének, törvényes hatalomnak fogadja el a kizárólagos hatalom gyakorlásának megvalósult formáját, és nem lép fel Orbán bűnszervezete ellen. Magyarországon csak akkor szűnne meg mindenki törvénytelensége, ha fellépne Orbán ellen, és megdöntené a törvénytelen hatalmát.

Ezért nem véletlen, hogy milyen erővel próbálják úgy ábrázolni a török puccsot, mintha az egy törvényes és demokratikus hatalom elleni lázadás lenne. Erdogánban ők Orbánt látják, és a párhuzam fenyegetés mindenkivel szemben, aki megpróbálná Orbán törvénytelen hatalmát megdönteni. Holott, ha valaki ezt tenné, az lenne az első törvényes megnyilvánulás 2010 óta, mióta ez a csaló, államellenes bűncselekményt elkövető, törvénytelen maffia megszállta az országot. Ez lenne mindenki kötelessége.

Erdogán is azonnal megtalálta az amerikaiakat, mint a puccs szervezőit és támogatóit, ahogy elvbarátja is már jó előre Soros és a magyarellenes gyarmatosító amerikaiak és zsidók bérencévé tettek minden demokratikusan gondolkodó embert, az Alkotmányhoz ragaszkodó hazafit és ligetvédőt, a Klik ellen fellépő tanárt és tisztességes egészségügyi dolgozót. Ha Orbán fegyveres erővel és a kopaszokkal, náci támogatóival képes lenne leverni egy demokratikus forradalmat (forradalom alatt nem fegyveres erőszakot, hanem a törvényes, demokratikus rend helyreállítását értve), akkor a demokraták lennének ma már a bűnöző puccsisták, az "alkotmányos rend" ellen támadók. Ahogy azok is lesznek, amint lesz valódi ellenzéke a rendszernek, ami jelenleg még nincs.

Ezt a helyzetet tessék megköszönni az MSZP-nak, Gyurcsány DK-jának, az LMP-nek és összes szakadár részének, akik korrupt magatartásukkal előidézték, hogy ez a törvénytelen fasiszta diktatúra demokratikus rendszernek nevezheti magát, és úgy lép fel mindenkivel szemben, ahogy egy demokratikus rendszer léphet fel az Orbánhoz hasonló bűnözőkkel szemben. Ők elmulasztották megvédeni az alkotmányos rendet, most fasiszták védik erre hivatkozva a diktatúrájukat a demokratákkal szemben.

S mindez még csak nem is evidencia.


https://nepszava.us/blogs/news/puccs
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Viszontlátásra Franciaország!?
  2016-07-18 17:10:46, hétfő
 
  Viszontlátásra Franciaország!?


Hollande, a francia-cionista tetű jól megmondta! Azt makogta, hogy a franciáknak hozzá kell szokni a terrorizmus jelenlétéhez! Így ugatott a szoci féreg! Úgy tudom, hogy abban az országban a gyerekek már szinte semmit sem tanulnak Napóleonról, XIV. Lajosról! Még a "nagy"-nak emlegetett forradalomról sem nagyon! Annál többet a kibaßott toleranciáról, liberalizmusról és más zsidó mételyekről! Franciaország haldoklik! A gyertyájuk lángja már alig pislákol! Megismétlem: FRANCIAORSZÁG HALDOKLIK! Amit én nem nagyon sajnálok, de azt már igen, hogy Európa más részein is hasonló a helyzet! Pedig a megoldás (die Endlösung!) igen egyszerű lenne, csak fel kellene ébredni a franciáknak és a többi európai nemzetnek! A "régi" Franciaországot sem szerettem, az ugyanis az ellenségünk volt. Ám ez a mostani nigger-arab-bibsi korcs állam egyenesen szörnyű! Franciák, két lehetőségetek van! Jó reggelt nemzeti franciák, harcra fel! Vagy: Viszlát gallok országa!


****************

"Gyilkos!" üvöltötték a francia kormányfőnek


2016. július 18. 15:17
Hunhír.info

Kifújolta és kifütyülte a tömeg Manuel Valls francia kormányfőt a nizzai terrortámadás miatt tartott megemlékezésen. A tűzoltók érkeztekor ellenben a tömeg elismerését fejezte ki, és hangos tapssal fogadta a mentésben és az ellátásban részt vevő tiszteket.

"Mondjon le! Gyilkosok!" - hangos kiabálással fogadták Manuel Valls francia kormányfőt Nizzában, ahol rengeteg ember gyűlt össze, hogy az áldozatokra emlékezzen.

A nizzai események miatt országszerte egy perces néma csenddel emlékeztek az áldozatokra. Francois hollande és Bernard Cazeneuve a Belügyminisztérium épületénél vett részt egy megemlékezésen.

Csütörtök éjjel egy tunéziai származású terrorista a teherautójával a nizzai tengerparton ünneplő tömegbe hajtott, majd lövöldözni kezdett. A támadásban 84 ember meghalt és további 200 megsebesült.

atv.hu / RT

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=95865
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
UK. így már érthetőbb a Brexit
  2016-07-18 16:43:40, hétfő
 
  UK. így már érthetőbb a Brexit


Ma London, holnap Budapest!

Így vigyázzunk mi is, ki jöhet ide!

Add tovább!


https://www.youtube.com/watch?v=z0kTB6JvU48

No-go zóna Londonban, 2016: muszlimok támadják a briteket (magyar felirattal)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2016.06 2016. Július 2016.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 369 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 10267
  • e Hónap: 21378
  • e Év: 174874
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.