Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Sallustius bölcsességei
  2016-07-27 19:56:26, szerda
 
 

Az egyesség a kis dolgokat is nagyra növeszti, az egyenetlenség a legnagyobbakat is megrontja.
A dolog hitele a szerzőben vagyon.
Ha az elmét hatni hagyjuk, erős; de ha indulat foglalta el, akkor az parancsok, el van némítva az elme.
Az elme műveiben egyik a legtiszteletesebbeknek, leghasznosabbaknak a történetek írása.
Győzelem után a gyáváknak is szabad dicsekedni, míg a kudarc a jókat is megalázza.
Ugyanazt akarni, ugyanazt nem akarni: elvégre ez az igazi barátság. Esztelenség a menekülésben keresni a szabadulást.
A félénket is bátorrá teszi a szükség.
Ahol a gonoszokat megjutalmazzák, nem könnyen akad olyan, aki ingyen derekasan viselkedik.
A gyávaság senkit sem tett halhatatlanná.
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Asszonyokkal nem szabad vitatkozni
  2016-07-27 09:18:12, szerda
 
  Egy elvem van: asszonyokkal nem szabad vitatkozni. Miért? Mert az asszonynak úgyis igaza van... A leghosszabb vitatkozásnak is az a vége, hogy az asszonynak igaza van. Mért ne előzzük meg akkor? Mire való a sok beszéd, a sok keserűség: mert hisz az asszony nem azért vitatkozik, hogy meggyőzessék, vagy mást meggyőzzön, csak hogy győzzön... Érzés az asszonynál minden ellentmondás... És azért van igaza, mert nem a fejével vitatkozik, hanem a szívével. A férj pedig könnyen téved: de a szív soha.
/Móricz Zsigmond/
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Ingyenes személyiség teszt
  2016-07-27 05:46:07, szerda
 
  A TE SZEMÉLYISÉGTÍPUSOD:
“KONZUL"
(ESFJ-T)
“Bátorítsátok, erősítsétek és emeljétek fel egymást. Bárki felé is áramlik a pozitív energia, mindannyian megérezzük majd."
Deborah Day (amerikai pszichoterapeuta, mentálhigiénés tanácsadó)
Az ESFJ személyiségtípus tagjai - jobb szó híján - népszerűek. Ezen nincs semmi csodálkoznivaló, ha belegondolunk, hogy a népesség 12 százalékát teszik ki. A középiskolában ők azok, akikkel mindenki barátkozni akar, akik trendeket határoznak meg, és akik sikeresek a sportban és az élet egyéb területein. Később is fontosak lesznek számukra a barátaik és szeretteik, mindenféle találkozókat szerveznek és általában mindent megtesznek, hogy mindenki boldog legyen és jól érezze magát.
Az ESFJ-k a szívük mélyéig szociális lények és mindenről tudni akarnak, ami a barátaikkal történik.
A tudományos elméletek és az EU-s politika nem tartoznak az ESFJ-k kedvenc témái közé. Jobban érdekli őket a divat és általában a kinézetük, valamint hogy kinek milyen a társadalmi helyzete - beleértve saját magukat is. A praktikák és a pletyka az ő kenyerük, de mindent megtesznek, hogy megszerzett információikat jó dolgokra fordítsák.
TISZTELJÜK A VEZETÉS BÖLCSESSÉGÉT
Az ESFJ-k önzetlenek és komoly felelősségérzettől vezérelve igyekeznek segíteni és helyes döntéseket hozni. Diplomata rokonaikkal ellentétben azonban az ESFJ-k erkölcsi kódjukat a hagyományok és törvények szabályai alapján alakítják ki, nem a filozófia vagy misztika világából merítik. Nem szabad azonban elfelejteniük, hogy az emberek sokféle háttérrel és perspektívával rendelkeznek és amit ők helyesnek vélnek, nem mindig az abszolút igazság.
Az ESFJ-k imádnak segíteni és hasznosnak lenni, főleg, ha biztosak lehetnek benne, hogy mások is értékelik, amit csinálnak. Ez különösen igaz otthon: az ESFJ-k hűséges partnerek és lelkiismeretes szülők. Tisztelik a hierarchiát és igyekeznek tekintélyt kivívni otthon is és a munkában is, hogy a dolgokat stabilan és szervezetten tudják tartani mindenki számára.
A JÁTÉK NEM CSAK GYEREKEKNEK VALÓ!
Segítőkész és társaságkedvelő természetük révén az ESFJ-k minden buliban ott vannak és jut idejük mindenkivel csevegni és nevetni egyet. Nem azért figyelnek mindenkire, mert muszáj, hanem mert tényleg szeretnek tudni a barátaik kapcsolatairól és tevékenységeiről. Képesek minden kis részletre emlékezni és igazi emberi melegséggel és érzékenységgel beszélik meg barátaik ügyes-bajos dolgait. Ha valami nincs rendben, vagy feszültség adódik a társaságban, az ESFJ-k azonnal megérzik és mindent megtesznek, hogy helyreállítsák a harmóniát és a rendet.
Mivel konfliktuskerülők, nagyon sok energiát fordítanak arra, hogy az adott közösségen belül megteremtsék a rendet. A tervezett, előre megbeszélt eseményeknek jobban örülnek, mint a spontán összejöveteleknek. Az ESFJ-k rengeteg energiát fektetnek az általuk szervezett eseményekbe és könnyen megsértődnek, ha elképzeléseiket visszautasítják, vagy ha az embereket egyszerűen nem érdekli, amit kitaláltak számukra. Megint csak fontos hangsúlyozni az ESFJ-k számára, hogy az emberek különbözőek és az érdeklődés hiánya nem a szervezőt vagy az eseményt minősíti - egyszerűen csak nem való minden embernek.
Az érzékenységükkel való megbékélés a legnagyobb kihívás az ESFJ-k számára. Az emberek vitáznak és kritizálnak, és lehet, hogy fáj vagy rosszul esik, de ez is az élet része. A legokosabb, ha azt teszik, amiben a legjobbak: legyenek példaképek mások számára, gondoskodjanak mindarról, amiről lehetőségük van gondoskodni és örüljenek annak, hogy nagyon sok ember értékeli az erőfeszítéseiket.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Számmisztikai elemzések  
Mell formázás
  2016-07-27 05:43:30, szerda
 
  Ha felpolcolni nem is lehet a megereszkedett melleket, feszesíteni igen! Nem is akárhogy.

Házi pakolás

10 dkg palástfüvet forrázz le fél liter vízzel, hagyd állni tizenöt-húsz percig, majd szűrd le, és várd meg, amíg kihűl. Egy pamutkendőt vagy kisebb törölközőt itass át a folyadékkal, tedd a felsőtestedre, és legalább húsz percre hagyd rajta! (A gyógynövény használata előtt végezz bőrpróbát! Allergia esetén kerüld a használatát!)

Túróból és mézből is készíthetsz mellfeszesítő pakolást! Négy-öt evőkanál túrót keverj össze három kanál mézzel, majd a keveréket oszlasd el a dekoltázsodon és a melleiden. A felsőtestedet takard le egy darab nejlonnal, majd jól takarózz be - a méz vitalizálja és feszessé teszi a bőrt, és a ráncok is halványabbá válnak!

Fogyókúra, csak csínjával!

Alapszabály: ha azt szeretnéd, hogy sokáig szépek maradjanak a kebleid, semmiképpen ne kezdj drasztikus fogyókúrába! A pluszkilóktól csak fokozatosan szabadulj meg, a hirtelen súlyvesztéstől ugyanis eltűnhet a mell zsírszövetének egy része, a bőröd pedig petyhüdtté és rugalmatlanná válhat!

Feszesítsd evéssel!

Akkor is nyert ügyed van, ha előszeretettel kortyolgatsz forró teát reggelente! A mezei zsurlóból, csalánból vagy körömvirágból készített főzet ugyanis lelassítja a kollagént lebontó enzimek működését, javítja a bőr vérellátását és erősíti a kötőszövetet - nem véletlen, hogy számos kebelfeszesítő krém jókora adagot tartalmaz ezekből a gyógynövényekből! Ha gyomorproblémával vagy allergiával küzdesz, kérd ki természetgyógyász szakértő tanácsát!



Végezz mellizom-erősítő gyakorlatokat!

Izomerősítő gyakorlatokkal is sokat tehetsz melleid szépségéért és a testtartásod javításáért: a következő gyakorlatokra csak néhány percet kell szánnod, ráadásul két kézisúlyzón kívül semmilyen fitneszeszközre nem lesz szükséged!

1. Feküdj hanyatt a padlón, a karjaidat nyújtsd ki oldalra, majd a kezedben tartott súlyzókat közelítsd egymáshoz a mellkasod előtt, tartsd így két-három másodpercig, majd engedd vissza a talajra.

2. Ezután állj fel, a két tenyeredet érintsd össze a kebleid előtt úgy, hogy az ujjaid felfelé mutassanak, az alkarod pedig legyen vízszintes helyzetben. Próbáld minél erősebben egymásnak feszíteni a kezeidet húsz másodpercig!

3. Végül állj szembe a fallal, vállszélességben tedd rá a tenyeredet, és lépj egy nagyot hátra - először engedd közel a felsőtestedet a falhoz, majd told el tőle!

Mind a három gyakorlatot végezd el legalább tízszer, lehetőleg minden reggel!

Ha már itt a nyár, miért ne próbálhatnál ki néhány alakformáló mozgásformát - a medencében?
Az aqua fitnesz például évek óta az egyik legnépszerűbb mozgásforma, nem véletlenül! A mellig érő vízben sokkal több kalóriát égethetsz el, mint egy sima aerobikedzésen, ráadásul a szivacsból készített speciális ,,karperecek" segítségével a mellizmaidat is erősítheted.


Megereszkedett mell, ráncos dekoltázs - mi az oka?

1. a helytelen testtartás
2. a túlzásba vitt fogyókúra
3. a várandósság és a szoptatás
4. a jojó-effektus, vagyis az állandó testsúlyingadozás
5. a túl szoros, kényelmetlen cicifix, vagy éppen a melltartó viselésének teljes mellőzése
6. a hormonális változások
7. a káros napsugarak
8. a dohányzás és a szmog


Forrás: kiskegyed.hu
 
 
0 komment , kategória:  Szépség, fitness  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2016.06 2016. Július 2016.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 90 db bejegyzés
e év: 832 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 262
  • e Hét: 1024
  • e Hónap: 12729
  • e Év: 51730
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.