Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Film A vadász-magyarul (teljes film)
  2016-08-11 21:17:49, csütörtök
 
 



Link



 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Szép írások
  2016-08-11 20:58:22, csütörtök
 
  Könnyű különbséget tenni a fellángolás és az igazi szerelem közt?

Nem:Miért olyan nehéz megkülönböztetni a romantikus fellángolást az igazi szerelemtől? Mert akad néhány közös vonásuk. Az igazi szerelemnél leghőbb vágyad, hogy a szeretett személlyel legyél. Ez így van a fellángolás esetében is.

Az igazi szerelem egyik tartozéka az erős nemi vágy, ami igaz a fellángolásra is. A nemi vágy önmagában nem jelenti azt, hogy igazi szerelemről volna szó.



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2016-08-11 20:51:53, csütörtök
 
  A boldog házassághoz csak jó nemi élet szükséges?

Nem: Több kell. Minden hét 168 órából áll. Amit egy átlagos házaspár szexszel tölt, kevesebb, mint harminc perc. Ha a szexért házasodsz, mit csinálsz a maradék időben?

Ha boldog házasságot akarsz, életre szóló társat keress, ne szexpartnert. Társad a barátod is legyen, ne csak a szerelmed.



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2016-08-11 20:48:08, csütörtök
 
  Nem rossz, ha lefekszel azzal, akit szeretsz, és akivel egyébként is jól megértitek egymást!

Nem: Sok fiatal elfogadhatónak tartja ezt az elképzelést, de Isten azt mondja, hogy a házasságon kívüli szex rossz.

A szex a szerető Isten csodálatos ajándéka, de ezt csak a házastársak számára adta. Az előbbiekből láthatod, hova vezethet ez a tévhit.



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2016-08-11 20:43:01, csütörtök
 
  Ha igent mondasz egy fiúnak és lefekszel vele, jobban fog szeretni és becsülni?


NEM: Lehet, hogy úgy tűnik, hogy abban a pillanatban szeret és nagyra értékel, de csak azért, mert kielégíted nemi vágyait. De ez nem igazi szerelem és nem tart sokáig. A következő levél erről beszél.

Kedves A...!

Hét hónapig jártam egy fiúval, akiről azt gondoltam, hogy a világ legcsodálatosabb embere. Azt hittem, tisztességes tudok maradni. Egy idő elteltével azonban a csókok nem elégítettek ki bennünket. Azt kérte, bizonyítsam be a szerelmem. Azt gondoltam, ha pár év múlva úgy is összeházasodunk, mit számít? Engedtem neki, és rájöttem, nagyot sokat számít. Minden tiszteletét elvesztette irántam. Más lányokkal kezdett el járni. A fiúknál pedig rossz híremet keltette.

Kérlek, jelentesd meg ezt a levelet, hogy minden lány láthassa. Talán segíteni fog azon, aki úgy akarja bizonyítani a szerelmét, mint én. Már sajnálom.




 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2016-08-11 20:37:47, csütörtök
 
  Ha valakibe nagyon szerelmes vagy, mindig az leszel.

Nem igaz:Az érzelmek soha nem tartósak. Egyszer fellobbannak, máskor meg lelohadnak. Mikor feldobnak, úgy érzed, tied a világ. Pár nappal később pedig, minden különösebb ok nélkül, érzelmi mélypontra zuhansz. S hamarosan megint mindent rózsaszínben látsz.

A romantikus érzések is hasonlóképpen hullámoznak. Még akkor is, ha egy férfi és egy nő mélyen szeretik egymást, a szerelem érzése változhat. Néha romantikus érzésektől túlfűtöttek, máskor azonban hiányoznak ezek az érzések. Mindez nem befolyásolja az igazi szeretetet. Az igazi szerelem elkötelezettségen, nem érzelmeken alapul.

Egy hollywoodi színésznőt megkérdeztek, miért házasodott hétszer. Azt válaszolta: Szerelembe esel, de ki is ábrándulsz belőle. Ha elmúlik a szerelem, jobb partnert cserélni, és barátként elválni, mint együtt maradni és megutálni egymást. Az igazi szerelem azonban nem tesz ilyet. Az nem múlik el. Az igazi szerelem életre szóló elkötelezettség.



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2016-08-11 20:05:19, csütörtök
 
  A szerelem első látásra általában igaz szerelem.

SEMMIKÉPP! Nem szeretheted igazán azt a személyt, akit nem ismersz. És hogy ismerhetnéd meg ránézésre? Vonzódhatsz valakihez első látásra is. Megdobbanhat a szíved, ha találkozik a tekintetetek, de ez nem igazi szerelem.

Sok helytelen elképzelést népszerű dalok táplálnak. Az egyikben ez áll: Szerelemmel a szívemben ébredtem fel ma reggel, mert rólad gondolkoztam, mikor elaludtam. Egy másikban pedig: ,,Mielőtt véget ért volna a tánc, tudtam, szerelmes vagyok beléd. Egy másik pedig: ,,Nem tudtam, mit tegyek, ezért ezt súgtam: Szeretlek

Ezek a dalszerzők a szerelem szót használják. de nem igazi szerelemről beszélnek, hanem a romantikus fellángolás érzéséről.

Link



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2016-08-11 19:52:47, csütörtök
 
  Keresztyén tizenéveseket nem érik azok a kísértések, amik másokat.

Ez nem igaz: A keresztyén fiatalok valamiért azt gondolják, hogy ők védettek azokkal a problémákkal szemben, amiket más fiatalok tapasztalnak. Azonban a nemi ösztönük ugyanúgy működik, mint másoknak. Ugyanazokkal a kísértésekkel néznek szembe, mint mások, és ha bűnbe esnek, ugyanúgy el kell szenvedniük a következményeket. Egy lány ezt írta egy ifjúsági magazin szerkesztőjének.
A gyülekezetünkben és az ifjúsági csoportban én voltam az ideális keresztyén lány. Ennek sajnos vége lett. Gondolom, szükséges volt, hogy ilyen kemény leckében legyen részem... Jövő héten egy leányanya- otthonba költözöm, hogy ott töltsem el terhességem utolsó hónapját, és várjam azt a kisbabát, akit nem tarthatok meg.

Ha tudtam volna, hogy ez lesz néhány perc testi ,,szerelem" vége, soha nem tettem volna meg. Minden tizenévesnek azt tanácsolhatom, akár keresztyén, akár nem, őrizze meg szüzességét. Nem éri meg. Olyan, mintha börtönben lennél. Nem randizhatsz. nem szórakozhatsz, mint körülötted a barátaid, mikor pedig a kárt látod, amit családodnak, barátaidnak és magadnak okoztál, csak sírni tudsz. Látom a lányokat a szülőotthonban és szemükben a fájdalmat, amit nem tudnak titkolni. Túl sokan tudnak az esetről a városkában, és úgy érzem, nem bírok tovább itt élni. Ha túl leszek az egészen, főiskolára akarok menni és később férjhez, de biztos vagyok benne, hogy nem tudom elfelejteni ezt a kisbabát.


 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2016-08-11 19:41:40, csütörtök
 
  A lány tartozik valamivel a fiúnak egy szép estéért?

NEM. A randevú ideje alatt egymás társaságát élvezitek. Az a szokás, hogy a fiú állja a költségeket, de ez nem jogosítja fel semmilyen különleges igényre. Az a fiú, aki pár száz forintot elkölt a lányra, az este hátralévő részében, pedig igyekszik inkasszálni, egyszerűen haszonleső. Ha a lány élvezi az estét, és ezt szeretné kifejezésre juttatni, ezt megteheti két egyszerű mondattal: Köszönöm. Csodálatosan éreztem magam.


 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép jó éjszakát!
  2016-08-11 19:28:42, csütörtök
 
 



Az ember, ha jól él, tudja, hogy változásban él. És nem fél a változástól. Mint akit sodor az idő folyója, s nem kapaszkodik oldalt az ágakba, kövekbe, hanem hagyja sodorni magát. Bízik benne, hogy jó felé megy.
Müller Péter
 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2016.07 2016. Augusztus 2016.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 228 db bejegyzés
e év: 2980 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1207
  • e Hét: 4243
  • e Hónap: 13426
  • e Év: 66134
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.