Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Harmónia......
  2016-08-16 17:09:26, kedd
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2016-08-16)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Finomság hatja át.



Macska -öntörvényűség, ego, önállóság, nő

Az érzelmi világod egocentrikussá válik. Nem érzed annak a szükségét, hogy valahova tartozz. Megéled az elkülönülést. Elég vagy saját magadnak és ez ma így van jól. A macskának a hagyomány szerint kilenc élete van, így az újjászületés, az örök túlélés jelképe is, hiszen mindig talpra esik. A macska a nőiesség egyik ősprincípiuma. A hagyomány misztikus erőt tulajdonít a macskáknak. (A fekete és a vörös macska boszorkányos képességeket is kaphat.) Egyiptomban Bastet képében a szerelem és termékenység istennőjeként imádták. A macskát a tisztasággal is azonosítják. Számos festőt megihletett nemes mozgása, nyávogása. Sose felejtsük el, hogy valójában "zseboroszlán", igazi ragadozó. Nem idomítható, mint a kutya. Simulékony természete miatt sokan önzőnek tartják. Ha van macskád, ez a lap szerencsét hoz.

Szerelmi üzenete: Párkereső vagy? Nincs aki ellenállna egy macska csábításának, de ne engedd meg magadnak a felesleges, harcias karmolásokat. A macska kártyának a párkapcsolatban házasságtörés, csalás, becsapás is lehet a jelentése.

Ezt mondja neked:
A macska lapja óvatosságra int, használd híres hatodik érzékedet!
Vigyázz, nehogy a helyedet más elfoglalja, ha kell, nyávogj és karmolj, mutasd meg mindenkinek, mi jár neked.
A macska nem adja fel, ha kell neki valami, eléri a célját! Ha bezárják az ajtókat, menj be vagy ki az ablakon, tanulj a macskáktól, ha a célodat el akarod érni.

Erre is gondolj: Hallgasd meg a Macskaduettet, lehetőleg a Rossini félét, bár igen mulatságos a Hofi-Koós feldolgozás is.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2016-08-16 16:49:36, kedd
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2016-08-15)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Beszélőképesség hatja át.


Tojás - Termékenység, egyetemesség, újjászületés, megújulás

Nem csak húsvétkor jelenti a termékenységet! Ma - ahelyett, hogy azon gondolkodnál, mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás - inkább fordítsd a magad javára ezt a termékeny időszakot. Munkádban és magánéletedben is jó hasznát veszed majd a kártya teremtő, segítő energiájának. Tojás egyúttal a madarak és hüllők petéje is. Mint anyaméh, a létezés eredetére illetve a termékenységre utal. A mítoszokban szereplő kozmikus tojás a teremtés kezdetét reprezentálja, a minden létező csíráját magába foglaló teljességet. A buddhizmusban az anyaghoz kötött lét kifejezője, áttörése a megvilágosodást jelenti; az inkarnációk sorának megtörését. Ha teheted, egyél ma tojást valamilyen formában. Szerencse jelkép, így próbára is teheted ma a szerencsédet.

Szerelmi üzenet: Párkeresők számára lehet egy kihűlt kapcsolat reneszánsza, kapcsolatban élőknek termékeny napot jelöl.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy minden problémának az eredetét kell feltárni, nemcsak a tüneteit kezelni, különben nem születik hatékony megoldás.
Gondold át, hogy jelenlegi problémáidnak mi a valós oka, próbálj eljutni a baj gyökeréig, és úgy megszüntetni, hogy gyökerestől kiszakítod.
Üzeni, hogy bármilyen holtvágányra jutott dolgot újra lehet a megújulás útjára terelni.

Erre is gondolj: Húsvéti tojások, a tavasz, az újjászületés, a tapasztalatlanok alfelén billegő tojáshéj, a patkolt tojások.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2016-08-16 16:36:30, kedd
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2016-08-14)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Humor hatja át.

Selyem - hűvös tisztaság, lágyság, nőiesség

Ékességet, könnyedséget, a lágy és akadályok nélküli kommunikációt hozza el a számodra. A lelki - és persze akár a valóságos, anyagi - gazdagságra is utalhat. Figyelmeztet az alázatra és az elfogadásra. A selyem, olyan mint a lelked ebben az élethelyzetben. Jól dönthetsz, és ezt megfelelően tudod kommunikálni a környezeted felé. A selyem évezredek óta ismert és előállított természetes, nemes anyag, melyből mindenféle értékes ruhadarab készül. Manapság már a kozmetikai ipar is felhasználja különböző gyógyhatásai miatt. A luxus, az elegancia, a báj, de egyben a hűvösség megtestesítője is. Régen csak a királyi és arisztokrata családok hölgytagjai viselték borsos ára miatt. A mai napig nem veszített értékéből, fényéből.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatban élőknek simulékony, de egyúttal hűvös nap. Selyem lepedőn különleges erotikus kaland. Párkeresőknek flörtölésre alkalmas nap.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy az ősi értékek a mai világban is megállják a helyüket- keresd meg életedben a maradandó dolgokat.
Érdemes elgondolkodnod azon, hogy mik az örök érvényű bölcsességek. Miket lenne célszerű elfogadni a régi tanításokból?
Ha teljes mértékben nem is tudod elfogadni, de át kellene gondolnod szüleid, nagyszüleid, vagy idősebb barátaid, ismerőseid tanácsait.

Erre is gondolj: Simogass ma eredeti selymet! Nézz meg egy selyem festmény kiállítást! Olvasd Heine versét marie Antoinette-ről ,,Nézd, ezt a selymet itt hagyom nálad, hogy nézd csak, hogy árad! Mert nincs olló, mi tengerének korlátot szabna - ám ragyogása betölt mindeneket." ,,Körben áll vagy kis zsámolyon ül Sok cicomás udvari dáma; csupa csipke, selyem, brokát valahány, S nincs ékkőben sem hiánya.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2016.07 2016. Augusztus 2016.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 171 db bejegyzés
e év: 1930 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 523
  • e Hét: 1833
  • e Hónap: 6793
  • e Év: 52000
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.