Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Kisnyuszi és a kisőzi
  2016-08-24 22:22:45, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Állatvilág  
Havasi mormoták
  2016-08-24 22:21:52, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Állatvilág  
2016/2017 TANÉV rendje
  2016-08-24 22:18:38, szerda
 
 



A kép nagyobb : Link
 
 
0 komment , kategória:  Szakanyagok  
Nyuszi és a kiscicák
  2016-08-24 21:59:55, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Állatvilág  
Kisőzi
  2016-08-24 21:56:31, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Állatvilág  
Aranyos kisállatok
  2016-08-24 21:54:57, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Állatvilág  
Kisfiú és a mormoták
  2016-08-24 21:26:33, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szépek, kedvesek  
Negatív gondolatok kiűzése
  2016-08-24 17:59:01, szerda
 
 



5 szuper technika, amivel kiűzheted a fejedből a negatív gondolatokat!

Néha mindenkit a hatalmába kerítenek, hosszabb-rövidebb időre, a sötét gondolatok, amikor úgy érezzük, hogy nem történik semmi jó, semmi szép az életünkben, ezért lehangolttá, elgyötörté válunk. Ez többnyire normális is, ennek a hátterében a leggyakrabban a félelem áll.

A félelmet pedig az igazi boldogsággal, a szeretettel és az együttérzéssel lehet legyőzni.

Mi okozza a félelmet? Elsősorban a negatív szemlélet, a rossz és káros gondolatok, amelyek évek alatt beleívódtak a tudatunkba, amelyek meghatározzák az életünket, elbizonytalanítanak, és ezért legtöbbször rossz döntések is hozzunk.

Most itt van 5 módszer, amelyekkel kiűzhetjük ezeket a negatív gondolatokat:

1. A Bruce Lee módszer
A világhírű sztár a következőket tette, ha egy rossz gondolat beékelődött a fejébe, és nem tudott tőle megszabadulni: leírta egy papírra, felolvasta, majd elővett egy erre a célra használt hamutartót, meggyújtotta a lapot és elégette benne. Közben figyelmesen nézte, amint a papír hamuvá válik. Ezután megindult kifele, de még egy pillantást vetett a hamutartóra, és erősen arra gondolt, hogy a negatív gondolat megsemmisült és oda került, ahová szerette volna.

2. Zen-technika
Mikor érzed, hogy egy negatív gondolat kezdi elborítani az elméd, képzeld el a következőket: egy nagy mozi teremben vagy, és a vásznon egy gyönyörű kék ég jelenik meg, amelyen közeleg egy kisméretű, sötét felhő. Az a te gondolatod. Járd körbe a termet, figyeld a felhődet, ne félj tőle. Nem kell azt mondanod: ,,Menj el innen, nem szeretlek, és nem akarom, hogy rettegésben tarts", helyette inkább mond ezt: ,,Szervusz, Félelem! Hogy vagy ma?" Ilyenkor már tudni fogod, hogy miként kell a félelmedet kezelni, és a hatását az életedre a minimálisra csökkenteni, amelyet szép lassan, de arrébb fúj a szél.

3. Marius Simion módszer
A román mentális és lelki egészség erősítésével foglalkozó Marius Simion azt tanácsolja, hogy készítsünk listát a félelmeinkről, és ekkor tudatosulni fog bennünk, hogy azok a dolgok, amiket leírunk egy papírlapra, csak érzések és nincs közük a realistáshoz. És ez védelmet, erőt ad.

4. Tony Robbins módszere
Tony Robbins író, színész, életmódguru, aki olyanoknak is adott tanácsokat, mint Diana hercegnő, Bill Clinton, vagy Anthony Hopkins, azt mondja, hogy válasszunk ki egy különleges, zárható ládikát, amelyet varázserővel ruházunk fel, és ott tároljuk majd a negatív gondolatokat. Ha bármilyen rossz gondolatunk támad, írjuk rá egy darab papírra, majd tegyük be a ládába és zárjuk be. A láda majd elintézi a dolgokat, vigyáz rá, hogy többé ne szabaduljon ki. Lelki megkönnyebbülés kerít majd hatalmába.

5. Mark Hansen módszere
Ha semmilyen más technika ne válik be, akkor érdemes ezt kipróbálni. Annyit kell tenni, hogy egy befőttes üvegek lezárására használt gumikarikát teszünk a csuklónkra. Ha bármilyen negatív gondolat jut eszünkbe, húzzuk meg a gumit, és enyhén csapjuk meg vele a bőrünket, majd hangosan, de magunkban is mondhatjuk, mondjuk a következőket: ,,Érvénytelenítem és kitörlöm a negatív gondolatot".
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Érdekes megoldás bőrön levő adenomára, lipomára
  2016-08-24 17:52:44, szerda
 
  Íme egy házi gyógymód a jóindulatú zsírdaganatok kezelésére:

Ha bármilyen kinövést, dudort észlelünk testünkön, az első és legfontosabb dolog, hogy felkeressünk egy szakembert. A diagnózis felállítása, és a megfelelő kezelés előírása után próbálkozhatunk szelídebb gyógymódok alkalmazásával is.

A jóindulatú bőrduzzanatok (a lipómák) általában a fejen, nyakon, karon és hónaljban jelentkeznek. Általában egy bizonyos területen bukkannak fel, de olyan is akad, hogy egyidőben a test több tájékán is megfigyelhetőek.

A tudomány jelenlegi álláspontja szerint, még nem tudni biztosan, hogy mi okozza ezeket a kinövéseket. Eddigi kutatások szerint, bizonyítottan a genetikai tényezők is nagy szerepet kapnak a csomók kialakulásában.

Az alábbiakban mutatunk egy olyan eljárást, mely segítségével könnyedén megszabadulhatunk a bőr alatti duzzanatoktól természetes módon. Mielőtt műtőkés alá vetnénk magunk, érdemes kipróbálni.

Keverjünk össze egy kevés mézet liszttel, majd a pépet kenjük rá közvetlenül a csomóra. Figyeljünk arra, hogy kellő sűrűségű legyen, és legalább egy centis vastagságban kenjük be vele a kinövést.

Takarjuk le egy papírtörlővel, kössük le, és hagyjuk állni másfél napig, vagyis 36 órán át. Ezután vegyük le, és ismételjük meg újra a módszert. A kezelés a hatásosság érdekében 7-8 napig kell tartson. Ez idő alatt a zsírcsomó fokozatosan csökkenni fog, majd végül eltűnik.

Alternatív kezelésképpen próbálkozhatunk a Reikivel, vagy a Bowen-technikával is.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Vastagbél méregtelenítése
  2016-08-24 17:47:06, szerda
 
  Ezzel a természetes csodaszerrel megtisztul a vastagbél és a magas vérnyomás is mérséklődik!

A vastagbél az emésztőrendszer utolsó állomása, így rendkívül fontos, hogy ez a rész megfelelően tudjon működni és egészséges legyen. Itt számtalan élettani folyamat zajlik le, többek között felszívódik a még szükséges víz- és sómennyiség, és csak a végtermék marad hátra.


Miért fontos a vastagbél tisztántartása?

Elsősorban azért, hogy egészségesek maradjunk. A vastagbelet azért kell időnként tisztítókúra alá vetni, mert a felhalmozódott toxikus anyagok és kártékony baktériumok jelenléte komoly egészségügyi kockázatot jelenthet. Ha a méregtelenítés nem megfelelő, akkor kezdetben a páciens gyengének, fáradékonynak érezheti magát, és idővel testsúlycsökkenéssel is számolni kell.

A következő készítmény nagyszerűen eltávolítja a felhalmozott káros salakanyag-mennyiséget a vastagbélből, így érdemes elkészíteni.

A méz hozzájárul a vastagbél egészségének megőrzéséhez és megakadályozza a káros baktériumok és gombák elszaporodását is.

Az almaecet rendkívül egészséges, pektint is tartalmaz, amely megfelelően lúgosítja a szervezetet, ezáltal javítva az emésztési folyamatokat. Az almaecet a bélirritációt is megszünteti, mivel nagyon sok jótékony antioxidánst tartalmaz, amely elpusztítja a betegséget okozó organizmusokat, a jó baktériumokat viszont nem bántja, ezáltal megteremtve a béltraktus egyensúlyát.

Szükséges hozzávalók:

2 evőkanál organikus méz
2 evőkanál almaecet
240 ml tiszta víz

Elkészítés:
Egy magas nyakú üvegbe keverjük össze az ecetet és a mézet, amíg a méz teljesen fel nem olvad, majd öntsük hozzá a vizet. Kész is.


Használat:
Naponta 1-2 pohárkával kell meginni a keverékből, és az is fontos, hogy a nap folyamán sok vizet fogyasszunk. Érdemes papayát is enni a kúra ideje alatt, és jó, ha szilvaléhez is hozzáférünk, abból is napi pár pohárral megéri legurítani. Igyekezzünk minél több, rostban gazdag zöldséget és gyümölcsöt enni napközben.

A tisztító kezelés addig tart, amíg meg nem isszuk a gyógyitalt.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2016.07 2016. Augusztus 2016.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 16 db bejegyzés
e hónap: 238 db bejegyzés
e év: 4199 db bejegyzés
Összes: 49318 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1710
  • e Hét: 3693
  • e Hónap: 17442
  • e Év: 222143
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.