Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Kudarcos TÜNETEK és az azokat kiváltó OKOK 3.
  2016-08-05 11:53:28, péntek
 
  3.) Az un. szocializmus csődbe vitelével és az azt követő un. rendszerváltozással bekövetkezett Magyarország II. ,,Trianonja"

*
Az az ELHALLGATOTT IGAZSÁG, hogy azért volt szükség az un. rendszerváltozásra, mert az egyetlen párt - a Magyar Szocialista MUNKÁSPÁRT - oly mértékben telepedett rá Magyarország minden üzemére, gyárára és intézményére
- a FÜGGETLENÍTETT kisz- párt- és szakszervezeti bizottságaival,
- annak minden infrastrukturális hátterével és
- az alkalmazottaik bérével,
- reprezentációs költségeivel -
hogy FELÉLTÉK ezen üzemek, gyárak, és intézmények MINDEN nyereségét...


És, már az 1970-es évektől kezdődően - mindent - attól a ,,rothadónak" mondott Nyugattól fölvett kölcsönökből kellett fizetni.

*

Vajon hogyan szavazott volna a NÉP, ha tisztázva lett volna - még 1990-ben - hogy az MSZMP-s hatalom azért adta át oly "békésen" a hatalmat, mert máskülönben be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét?
*
Ennek bizonyítéka az 1989-es MSZMP KB ülésein készült jegyzőkönyvek EREDETI kivonatolt részletei itt láthatók:http://furaila.xfree.hu/234611
http://furaila.xfree.hu/256559
*
*
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=126643&n=furaila...
*
Ezekből a titkosított jegyzőkönyvi kivonatolt részletekből egyértelműen kiderül, hogy milyen nagymértékben leszarták a munkásokat és csakis kizárólag a hatalom és a pártvagyon minden áron való átmentésével foglalkoztak!!!!

*

Másik bizonyíték a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza!
*
Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.
Bővebben itt látható:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=98200006.TVR#id=I1_1326320839250& amp;parent=
http%3A%2F%2Fnet.jogtar.hu&rpctoken=720540082&_methods=
onPlusOne%2C_ready%2C_close%2C_open%2C_resizeMe



A FÜGGETLENÍTETT KISZ- Párt- és szakszeravezeti titkárok gátlástalanul megrendezték - rendszerváltozásnak hazudva - a II. "Trianont"!

Mert, bizony,
- a szocializmus becsődöltetése,
- a munkás-parasztságra épített rendszer fölszámolása az ezekben a gyárakban dolgozó munkások utcára kerülésével, akik nem rendelkeztek sem anyagi- sem ismereti, sem kapcsolati tőkével az újrakezdéshez;
- az 1945 utáni államosított gyárak és üzemek (az oly világhírű cégek, mint IKARUS, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Hajdúsági iparművek Lehel Hűtőgépgyára, Május 1. Ruhagyár, Magyar Gyapjúfonó és Szövőgyár (The Woolmark Company), Habselyem Kötöttárugyár...Tungsram (1909) Egyesült Izzólámpa és Villamossági Művek, DCM: vagyis Dunai Cementművek, Magyar Gépipar és kohászat (1947) Csepel Művek...Kőfaragó- és Épület-szobrászipari Vállalat, a Herendi- és a Hollóházi Porcelángyártó Vállalat...stb)
1988-tól történő kiárusítása a maradék kis ország határain belül megmaradt magyarságot, a munkás-parasztsághoz tartozó rétegét érintette végzetesen!


A szocializmus fizetett ,,káderei", pedig elkezdték átírni az önéletrajzukat és elhallgatni függetlenített párt- kisz- és szakszervezeti funkciójukat, de még a Politikai Főiskolán való tanulmányaikat is! Ahova nappali tagozaton tanulhattak tovább, kapva a vállalattól, v. intézménytől 3 évig a fizetésüket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=828151&aid=257851

Természetesen, 1990-et követően is számíthattak arra, hogy mindkét oldali HATALOM BE FOGJA ŐKET ISKOLÁZNI az új módit oktató fölsőfokú iskoláiba is - MINDENFÉLE SZAKIRÁNYÚ KÉPZÉSRE.
Az itt szerzett diplomát úgy használva, mint valami JOGOSÍTVÁNYT a hatalomban való részt vételhez, megjelentek a jobboldalinak nevezett pártokban, mint képviselő jelöltek... Bekerülve a parlamentbe, bizony ők lettek a médiában jobboldalinak nevezett képviselők.

*
Tessék már megnézni annak az újságnak a jelmondatát!
- "VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK!"
Mindez 1986-ban, 4 évvel az 1982-es IMF törvényrendelet után, amit a Fidesz sem véletlenül hagy még jelenleg is érvényben!
*
Vagyis, annyira HÜLYÉK VOLTAK ÉS ANNYIRA HÜLYÉNEK NÉZTÉK A MAGYAR DOLGOZÓKAT, hogy nem tűnt föl senkinek, hogy IMF-hitelből akarták ezek az ingyenélő, kommunista paraziták a világ proletárjait egyesíteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na, ennyit a kádár-korszakról és akkor még az 1956-os, több évtizedig (1990 után is) tartó véres megtorlásról egy szót sem írtam!!!!!!

*
Orbánékról még csak annyit, hogy az 1980-as évek végére, kapóra jött a FÜGGETLENÍTETT pártrendszer vezetőinek az NDK-sok hazánkba menekülése a saját Stázijuk elől.
És megrendezték először azt a bizonyos határt megnyitó "Pikniket" - egy, a titkos szolgálatok (III/III-as pol oszt. a külföldi titk.szolg.) által elkészített forgatókönyv szerint.
A szerepeket kiosztották és akkor már OV is megkapta az övét... Majd 1989 jun. 16-án Nagy Imre és a többi 56-os mártír "újratemetését" is megrendezték, ahol elmondhatta azt a beszédet, amit előzőleg megkapott instrukciók szerint kellett megírnia, vagy elmondania.
*
Azóta minden, és mindenki a titkos szolgálatok forgatókönyve szerint történik és cselekszik. Senki más nem rúghat labdába!!!
*

A lényeg: ők mind a kádári időkben szocializálódtak - egy és ugyanazon iskolapadban ülve sokszor - majd a rendszerváltozáskor megkötötték egymással azt a bizonyos PAKTUMOT - a nép tudta és beleegyezése nélkül. Melynek betartásán azóta is közös erővel fáradoznak a JOBB - és BAL-oldalon kiválasztódott pártok képviselői és képviselő jelöltjei.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=71208&kid=5490&sort=

*
Nem tudom, hogy ki a hazaárulóbb? Az-e, aki nyíltan vállalja a hazaárulással felérő politizálást, vagy az, aki a titkos PAKTUM alapján csak játssza a nemzetmentőt?
*
Közösen valósították meg a pártokráciát - demokráciának hazudva. A pártokrácia lényege, hogy minden érdeket felülír (még a nemzet érdekét is) a pártérdek. Főleg, mióta EU és NATO tagország vagyunk! Hiába a szép nemzetmentő program (mint pl. a Jobbiké 2014-ben) ha abból szinte semmi nem valósulhat meg, mert egyik sincs összhangban az EU nemzeteket gyengítő, népességcsökkentő programjával! Ezek a hangzatos ígéretekkel megfogalmazott pártprogramok egyébként is kizárólag szavazatszerzés céljából készülnek a választási kampányok idejére!
*
Ezen azonban csak az csodálkozik, aki nem tudja, hogy az 1949-es alkotmánnyal alapozták meg azt az államirányítási formát, hogy egy kézben foglalják össze a párt, a TÖRVÉNYHOZÓ hatalom és a VÉGREHAJTÓ hatalom irányítási erejét.


A jelenlegi (2012. évi) Alaptörvény hibája, hogy ennek az államirányítási formának a továbbéltetésére szerkesztették!
*
Éppen ezért, senkinek nincs erkölcsi alapja - sem a baloldalinak, sem a jobboldalinak - nevezetteket egymással szembeállítani és egyiket a másik rovására hazaárulózni!


(Folyt. köv.)


Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2016.07 2016. Augusztus 2016.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 152 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5265
  • e Hét: 6645
  • e Hónap: 7592
  • e Év: 43533
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.