Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Latinovits- Ruttkai......
  2016-08-06 14:58:12, szombat
 
  Latinovits Zoltán levele Ruttkai Évához...
(részlet)

...Nincs nyugalom. Én is várok. Várlak, hogy elmondhassam: légy nyugodt, vagyok és leszek Neked. Elvégeztetett. Ne hajtson hallgatásom és szomorúságom zajos helyekre, ne hajtson el gyötrődésem, várakozásom, töprengésem. Minden értünk fog történni, mert akarom. Mert Isten is igy akarhatja.
Kilazult karom a derekad körül, de a kezedet fogom. Ne siess, ne kapkodj, ne térj ki. Újraszüljük magunkat. Te is akard. Hogy együtt legyen jó. Ha talán nem is úgy, mint régen.
Meleget kell egymásra fújnunk. Szeretetkötelekkel kell összekötnünk magunkat. Hideg a világ. Kihunynak a tüzek. Kell a tűz. Kell a fény. Kellünk egymáshoz. Hajtson egymáshoz a vihar. Kergessen egymáshoz a csend. Ne engedjük kihűlni magunk. Mert egyedül, mert egyedül olyan iszonyatos. Olyan nehéz. Ha nem buggyan fel úgy, mint régen a vágy, élesztgessük. Nem lehet másolni a voltot, mert már mások vagyunk...
Úszom a vizben: a múlt fájdalmas simogatása. Kék könnyek tava. Benne a mi szerelmünk, a mi könnyeink is. Benne a régi szép sudár árbocok, a régi vitorlák tükörképe. Kagylók a nyakadról. A viz csillogása szived csillogása. A szél hártyája a vizen: kezed nyoma. Lúdbőrzik a viz, mint a bőr. Mindenütt a mi tükörképünk. Mint a lidérc kóvályog a vizben, viz felett, a balatoni égen. A móló köveiben. Az utakon. A nádzizegésben. Szerelmünk itt jár, itt kisért, itt időz, igéz. Hordja ki a homokra a hullám szerelmünk szikrázó kavicsait. Nyomunk keresztalakban a homokban.
Ha a múltamra emlékszem, Te is öleled az életemet, belefonódtál, rám szőtted életed hálóját, beleszőtted a hitbe a szerelem fonalát!
Merre vagy? Hiányzol. Rettenetesen hiányzol.
Már régóta hiányzunk egymásnak. És mégsem a szokás, a betegség éltetett tovább. A szenvedés újraszüli a szép lehetetlent. Kell, hogy kelljünk egymásnak. Hát kicsit kellessük magunk egymásnak.
Töltsük meg a házat szeretettel. Rakjuk újra a kályhát, újra a tüzet. Éljük egymásnak a napokat. Költözzön vissza az ölelés, valamely késői józanabb, de maradóbb szerelem. Költözzünk vissza egymásba.
Fáj a hiányod.
Úgy hiszem, szárnyverdesve, topogva, ágaskodva, szeretlek. Ha még vagy. Ha neked ez elég. Ha Te is igy akarod.
Ha van még idő...



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép hétvégét mindenkinek !.......
  2016-08-06 14:01:14, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
40 fölött........
  2016-08-06 13:15:26, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2016-08-06 12:14:44, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2016-08-06)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Kitartás hatja át.



Óramű - precizitás, pontosság, technika, lélektelen mechanizmus

A pontosság és technika együttese. Aprólékos precizitást jelez ez a kártya, arra hívja fel a figyelmed, hogy a lényeg sokszor a legapróbb részletek legmélyén rejtőzik, olyankor csak a józan elmélet számít. Az idő olyan folyamat, ami az órával együtt, de tőle függetlenül is létezik, ám csak az óra teszi mérhetővé, láthatóvá. Amíg meg nem ismered a természetét, nem tapasztalhatod meg az időn kívüli létezést. Az óramű az idő természetének megismerésére figyelmeztet. Arra, hogy az idő uralható, s hogy folyása érzéseink szerint relatív, az óramű szerint azonban abszolút. Itt nincs helye a megérzéseknek, csak a tények számítanak. A ráció kártyája.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek a józan, érzésektől mentes döntések meghozataláról szól. A párkapcsolatban élők számára figyelmeztetés a részletekre, az együtt töltött idő megbecsülésére. Azt mondja, töltsetek egymással minőségi időt!

Ezt mondja neked:
Alkotókedved vezessen, de dönts józanul. Tanulj a hibákból.
Most jött el az ideje, hogy kihasználd a technika adta előnyöket. Ha azt hiszed, techniki antitalentum vagy, akkor ma van a napja, hogy ezen változtass. Ismerkedj mélyebben számítógépeddel.
Mindig legyen időd végiggondolni a lehetőségeket.

Erre is gondolj: Hallgasd ezt a spirituálét: ,,Órám lejárt, tova tűnt az életem, Száz hű barát kinn az ültetvényeken, Ott várnak rám, ahol minden szép és jó..." Állítsd ba a házban az összes órát, hogy mind ugyanazt a pontos időt mutassák!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2016.07 2016. Augusztus 2016.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 171 db bejegyzés
e év: 1930 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 514
  • e Hét: 876
  • e Hónap: 3010
  • e Év: 55568
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.