Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
A Budaházy-per része a régi
  2016-09-01 16:55:04, csütörtök
 
  2016. AUGUSZTUS 31.

BONTÁS ÉS ÉPÍTÉS 2016-BAN

Jó lenne végig gondolni, hogy a Budaházy-per része - a népharag és az általános feszültség gerjesztésével - a "régi rend" bontási terveinek.
Ugyanis, a forradalmi hangulat - mint 1956-ban, vagy 2006-ban - tökéletes táptalaja a további manipulációknak, melyek segítségével a háttérhatalom átmentheti erejét, sőt megerősítheti, kiterjesztheti azt az új rendben."
Most sincs ez másképpen 2016-ban! A Budaházy-per ismét PROVOKÁCIÓ!
*
http://hirtv.hu/videok/162005
*
MINDENKINEK MEG KELLENE TUDNIA VÉGRE, hogy a 2006-os őszödi beszéd is csak PROVOKÁCIÓ volt, amellyel - az egyébként jogos - népharagot akarták kiprovokálni! Ami sikerült is Gyurcsányéknak és a titkos szolgálatnak! Bizonyíték, hogy a TV-székház ostromát Gergényi a Szabadság tér szélén álldogálva nézte végig!
2006-ban is megvolt az egész szervezve!


1.) Létrejött az első civil internetes közösség Polgári Hírszemle néven... Akik 2006-ban 20ezer internetes aláírást gyűjtöttek össze egyetlen hét alatt!

2.) Az első un. 'Civil tüntin 2006-ban a Kossuth téren" a jövőbeli Magyarok Szövetségének elnöke is ott volt. akkor még, mint nézelődő: Vukics Ferenc (napszemüvegben). Aki később, mint a Magyarok Szövetségének elnöke járta az országot és az európai magyar közösségeket - előadást tartva a magyar helyzetről.
Vidéki előadásaiban egy esetleges polgárháborút követő éhínségről vizionálva - mint katonatiszt - igyekezett felkészíteni a népet... Túlélő csomag összeállítását okította többek között... Akkor még nem értettem, hogy miért?

3.) Azután, 2008-ban megtudtam, hogy Bajnai Gordon, terülefejlesztési törvénybe bújtatva - a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként - megszavaztatta a T/5311-es törvényt amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID&pid=10145&n=furaila&blog__
Ennek a - megtévesztéssel megszavaztatott törvénynek - azóta sem tudtak érvényt szerezni.
4.) Ezért továbbra is folyt az uszítás ezerrel, - jobb- és baloldaliságra osztottsággal, stb... - mert a NATO mögé elbújó jobb- és baloldalira oszlott politikai "elitnek" szüksége lett volna az ÜRÜGYRE, hogy kiépülhessen Magyarország területén a NATO magyarországi támaszpontja. A lényeg: amit Ukrajnában sikerrel megvalósítottak később, azt valójában ide tervezték Magyarországra!
*
A veszély még nem múlt el! Mármint annak veszélye, hogy újabb és újabb PROVOKÁCIÓVAL ÜRÜGYET kreáljanak a NATO európai támaszpontjának Magyarországon történő kiépítéséhez.

Nem véletlen, hogy Bajnai - szinte tálcán - megkapta 2008-ban a miniszterelnökséget! Majd a 2014-es kampányát egy külföldi magyarnak hazudott egyesület, a Haza és Haladás milliókkal finanszírozta!!!
*
És az sem véletlen, hogy egy volt miniszterelnök havi 4 millás javadalmazásért tanácsokkal láthatja el az EU nyugati államait! (Lásd Bajnai és Gyurcsány!)
*
PÉLDÁTLAN EZ A REJTETT (NYÍLT) HAZAÁRULÁS! Mert, hogy államtitkokat szolgáltatnak ki Magyarországról, kétsége sem lehet senkinek róla!

És, hogy miért tehetik mindezt meg büntetlenül?

Hááát ez már rázós kérdés és ha valaki szeretné a választ tudni, akkor gondolkodjon el azon a PAKTUMON, amit ezek a jobb- és baloldalon kiválasztódott, de a egyaránt a kádári időkben szocializálódott (és utódaik) politikai "elit"-hez tartozók megkötöttek egymással és az 1993-ban újjászervezett titkos szolgálatok MEGBÍZÓI szigorúan - ha kell a szervezkedők életének kioltása árán is - BETARTATNAK!

A lényeg: az építést- bontást- és az újbóli ,,építést" UGYANAZ a HATALOM irányítja és ellenőrzi.,. ,,A gerjesztett népharag és általános feszültség pedig része a régi rend bontási terveinek. A forradalmi hangulat tökéletes táptalaja a további manipulációknak, melyek segítségével a háttérhatalom átmentheti erejét, sőt megerősítheti, kiterjesztheti azt az új rendben.
"
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar nemzetgyűlések és a Magyarok Világszövetsége
  2016-09-01 16:50:07, csütörtök
 
  2016. AUGUSZTUS 28.

http://www.egipatrona.hu/mvsz/index.php/2912-mixvk-a-vilagkongresszus-asztalan-a- visegrad-mogyorohegyi-nemzetgyules-inditvanya

Az egész- korábban a Visegrádi Nemzetgyűlésen megfogalmazott és Király B. Izabella által megírt és kiadott "MOGYORÓHEGYI 108 PONT"-tal kapcsolatban az a gond, ami a Patrubány Miklós által vezetett Magyarok Világszövetségével:
valójában nem többek, mint hangzatos nemzetinek nevezett megfogalmazások, amit szépen ki lehet tenni a KIRAKATBA. Mert, bizony, a Magyarok Világszövetsége sem több, mint egy KIRAKAT-szervezet...
A MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGE "GEBINBEN" https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1002632563106073
* Az egyetemes magyar népet képviselni hivatott Magyarok Világszövetsége 16. éve "GEBINBEN" működik.
* Nézzük és hallgassuk, hogyan vélekedik erről maga Patrubány Miklós!
*
PATRUBÁNY MIKLÓS: "A magyar állam elsőszámú közellenségként kezeli a MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGÉT."
* http://n1tv.hu/patrubany-miklos-a-magyar-allam-elsoszamu-kozellensegkent-kezeli-a -magyarok-vilagszovetseget/
* ELŐZMÉNYEK, KOMMENT a történelmi tények tükrében:
*
Patrubány Miklós említi az interjúban, hogy 1996 és 2000 között már alelnöke volt a Magyarok Világszövetségének. Éppen ezért, csodálkozom azon hogyan nem emlékezik az 1996-os kampányra. http://furaila.xfree.hu/257277
*
összehívta a Magyarok Házába a világ magyar lányait, asszonyait egy világfórumra.
*
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=170535&aid=257277
*
Emlékezetes volt ez a Világfórum, hiszen a világ minden tájáról képviseltették magukat a magyarság lányai asszonyai.
Már 1996-ban, az ős-emdéefes Haza és Haladás Alapítvány (ma Egyesület)
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=257277&kid=170533&sort
Kanadától Ausztráliáig; az elszakított területekről: Erdélyből, Felvidékről, Kárpátaljáról, Délvidékről... és itthon: Nyíregyházától Sopronig.
*
Az sem lényegtelen, hogy csak Budapestről negyvennégyen írtuk alá azt a NYILATKOZATOT, amiről azt gondoltuk, hogy el fog jutni a világ minden tájára!
*
,,Mi, a Magyar nők világkonferenciája oktatási szekciójának résztvevői: a nemzet szellemi, erkölcsi, fizikai állapotáról, társadalmi- és gazdasági helyzetéről tanácskozva - arra a meggyőződésre jutottunk, hogy csak a földrajzi, nemzedéki, társadalmi különbségek fölött együttműködő magyarság nyerheti el méltó helyét a XXI. század népei között. Nyilvánvalóvá vált, hogy - itt és most: egy nemzet vívja élet-halál harcát; hogy nem volt még az emberiség történelmében olyan korszak, melyben a nőnek annyi szerepnek, társadalmi elvárásnak kellett megfelelnie, mint az elmúlt ötven évben- napjainkig. Soha vissza nem térő alkalom nyílhat arra, hogy úgy rendezzük be társadalmunkat, hogy az utódokról való gondoskodás, mint megmaradásunk záloga, a legfontosabb tényező legyen!"
*
http://furaila.xfree.hu/257851
*
Az történt, hogy 1996-ban hirdette meg a MAGYAR ÍRÓSZÖVETSÉG a Magyar Naplóban a ,,MAGYARSÁG ÖNKÉPE AZ EZREDFORDULÓN" c. szociográfiai pályázatát. Két évig tartott, míg el tudták bírálni a több, mint 2000 pályaművet.... melyekből olyan tragikus "ÖNKÉP" bontakozott ki az Írószövetség előtt, amit azóta sem voltak hajlandók fölvállalni! Bizony, Jókai Anna sem, akit a nemzet írójának tartanak...
*
Az IGAZSÁG ELHALLGATÁSA A LEGALATTOMOSABB HAZUGSÁG, mert az ellen még esélyünk sincs a védekezésre, amiről nem tudunk!
*
Így fordulhatott elő, hogy - a MÉDIA TELJES KIZÁRÁSÁVAL - 1998. december 5-én a Gellért Szálló Tea-Szalonjában adták át a díjakat.
*
*
*
Meghívó 2000-ben http://furaila.xfree.hu/257851
*
A következőekben mindig akkor hívták össze a magyar nők világfórumát, ha kampányolni kellett valaki mellett. 1996-ban Csoóri Sándor elnöki megerősítéséért... Viszont, 2000-ben már Csoóri lemondott és az akkori elnöki jelöltek mellett kampányoltunk... http://furaila.xfree.hu/257487
*
Jelen voltunk ISMÉT Ausztráliától Kanadáig, az elszakított területekről... a maradék kis országunkból Nyíregyházától Sopronig...
*
És, akkor hazamenvén, ezekről a nagyszabású világtalálkozókról, bekapcsolva a híradót, mit látok és hallok?
Pongrátz Gergely könnyeivel küszködve nyilatkozik, hogy:
- "Visszalépek a Magyarok Világszövetségének elnöki jelöltségétől Boross Péter javára."
*
Csak hüledeztem... Hát ezért volt a nagy fölhajtás?
Boross Péter addig még csak tagja sem volt a Világszövetségnek!
DE, amit akkor még mondott Pongrátz Gergely, az azóta is itt motoszkál bennem:
- "Magyar testvéreim, könyörgöm fogjunk össze! Merjünk indiánok lenni!"
*
Nahát, ezen azóta is töröm a fejemet, h. miért akarhatja egy 1956-os szabadságharcos azt, hogy rezervátumba legyünk zárva a saját hazánkban...?
*
(Erre aztán a későbbiekben magyarázatot kaptam... A Magyarok Szövetsége - egy a Nemzetvédelmi Egyetemen oktató katonatiszt vezetésével - ugyanis 2008-tól megpróbálta felkészíteni a magyarságot a rezervátum életre.)
*
Minden esetre,Pongrátz Gergelynek írtam egy levelet,
http://furaila.xfree.hu/257487 http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=194886&aid=257487__
amire nem jött válasz közvetlen, hanem kaptam egy meghívót a könyvbemutatójára.
Ahol megkérdeztem tőle mikor beszélhetnék vele?
Akkor átadott nekem egy névjegykártyát, rajta a kiskunmajsai címével... és ezzel meg is hívott oda, ahol ő létesített egy 1956-os múzeumot...
Már éppen szerveztem az utazást, amikor hallom, h. hirtelen meghalt szívrohamban...
*
Azután, hogy mégsem Boross Péter lett az új elnök, azóta is mostohaként bánnak a Magyarok Világszövetségével... Boross Péter, mint miniszterelnöki tanácsadó, el tudta érni, hogy a Magyarok Világszövetsége ne kapjon semmilyen állami támogatást. Miközben, Boross Péter alapítványai - a mindenkori ilyen-olyan oldalas - kormányoktól megkapta a maga milláit!
*
Az egészből logikusan következik, hogy ez sem véletlen! Boros(s) Péter 1990 előtt, mint vendéglátós vezérigazgatónak, volt gyakorlata abban, hogyan lehet kiadni "GEBINBE" azon állami vendéglátó-egységeket, melyek nem voltak eléggé látogatottak. A gebinesnek lehetősége volt úgy kezelni ezen vendéglátó helyiségeket, mint saját MAGÁNVÁLLALKOZÁST.
*
Ez történt a MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGÉVEL is 2000-ben, amikor, mint Orbán Viktor miniszterelnöki tanácsadója tanácsára a parlament megszavazta az addigi évi 250 millió forintos támogatás MEGVONÁSÁT a Magyarok Világszövetségétől! Feltételezhető, hogy Patrubány tudhatott erről, mert a mai napig mindenki megnevez, pl. ebben a videóban Kövér Lászlót, mint aki kezdeményezője volt az állami támogatás megvonásának.
*
Szerintem, meg jól megbeszélhették Boross és Patrubány, hogy sebaj, mert elég, ha csak egy hangzatos- nagy szavakkal villogó KIRAKAT-szervezet lesz a Magyarok Világszövetsége. Ezért, ki lett adva gebinbe az erdélyi Patrubány Miklósnak, akinek sikerült kirakatszervezet szintjén 2000 óta a saját költségén fenntartani az EGYETEMES MAGYARSÁG képviseletére életre hívott MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGÉT.
*
Csak akkor szorul össze a szívem, amikor négy évenként megtartják - nagy, látványos külsőségek közepette kongresszusaikat - és a többség mit sem tud az egészről!!! Pedig, nem ártana némi információt begyűjtenünk nekünk is, akik szintén az EGYETEMES MAGYARSÁGHOZ tartozók vagyunk. Még akkor is, ha nem férünk bele az MVSZ-"KIRAKATBA"!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2016.08 2016. Szeptember 2016.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 19 db bejegyzés
e év: 152 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 373
  • e Hét: 650
  • e Hónap: 9254
  • e Év: 45195
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.