Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Olvasd el
  2016-09-10 20:47:27, szombat
 
 


Link

21 év házasság után, a feleségem azt akarta, hogy menjek el egy másik nővel moziba, majd vacsorázzunk meg kettesben. Azt mondta: ,,Nagyon szeretlek, de tudom, hogy ez a nő is legalább ennyire imád téged, és szeretne eltölteni veled egy kis időt!"
Nem tudtam mire vélni a dolgot, mindaddig, amíg ki nem derült, hogy a másik nő az édesanyám volt.
19 éve özvegy volt, és a munkám, gyerekeim miatt csak nagyon ritkán tudtam látogatni őt. Aznap este felhívtam őt és megkérdeztem van-e kedve eljönni velem egy moziba, majd beülni vacsorázni egy étterembe. ,,Mi a baj? Van valami gond?" -kérdezte.
,,Úgy gondoltam, hogy jó lenne egy kis időt kettesben töltenünk." -válaszoltam. ,,Csak mi ketten!" Egy pillanatra elgondolkodott, majd ,,Nagyon szeretném!" -mondta.
Ahogy a háza felé tartottam az autóval, hogy felvegyem, egy kis idegesség lett úrrá rajtam. Amikor megérkeztem, láttam rajta, hogy ő is legalább ennyire feszült a randink miatt. Mintha az első randevúnkra készülnénk.
Az ajtóban várt szépen elkészített frizurával, és abban a ruhában, amit legutóbb az utolsó közös házassági évfordulójukon hordott, amikor még édesapám élt. Rám mosolygott, úgy ahogy csak egy angyal képes! ,,Mondtam a barátnőimnek, hogy randira megyek a fiammal." -ezzel beszállt az autóba. ,,Nagyon várják már, hogy elmeséljem milyen volt."
Megérkeztünk az étterembe, ami nem volt túl elegáns, inkább hangulatos és meghitt. Az édesanyám úgy fogta a karom befele menet, mintha ő lenne a First Lady. Nagyon büszke volt. Leültünk és felolvastam neki az étlapot. A szemei már rosszak voltak és nem tudta volna elolvasni azokat a kicsi betűket. A vacsora felénél, ahogy felnéztem azt láttam, hogy bámul engem. ,,Annak idején, amikor még kicsi voltál, mindig én olvastam fel neked az étlapot." -mondta. ,,Itt az ideje, hogy te csak pihenj, én pedig viszonozom mindazt amit akkor tettél." -válaszoltam. A vacsora során nagyon sokat beszélgettünk. Semmi konkrét dologról, csak a mindennapjainkról. Annyira sokat, hogy a filmet, amit néztünk volna le is késtük. Később amikor megérkeztünk a házához, azt mondta: ,,Nagyon szívesen elmegyek veled újra randizni, de csak ha engeded, hogy én hívjalak meg!"
,,Milyen volt a vacsora?" -kérdezte a feleségem amikor hazaértem. ,,Nagyon szuper! Sokkal jobb mint amit el tudtam képzelni!"- reagáltam rögvest.
Néhány nappal később az édesanyám meghalt. Gyenge volt már a szíve. Annyira hirtelen történt, hogy nem tudtam semmit tenni ellene. Nem sokkal később, kaptam egy borítékot, abból az étteremből, ahol vele vacsoráztam. A megjegyzésben szerepelt: ,,Én fizettem ki a számlát előre. Nem voltam benne biztos, hogy ott tudok-e lenni, de ennek ellenére két helyet lefoglaltam. Az egyiket neked, a másikat a feleségednek. Soha nem fogod megtudni, mennyire fontos volt nekem az az este! Szeretlek fiam!"
Abban a pillanatban megértettem, hogy mennyire fontos az, hogy kimondjuk ,,SZERETLEK" még időben, és hogy a szeretteinkkel töltsük az időnket amikor csak lehet, addig, amíg van rá lehetőségünk. Semmi sem olyan fontos az életben mint a család! Add nekik az idődet, szeresd őket, és mond is el nekik, addig amíg még megteheted!

A cikk forrása: Link
 
 
0 komment , kategória:  Szép történetek  
Aranyos történet
  2016-09-10 20:43:48, szombat
 
 


Link

Egy kisfiú és egy kislány együtt játszottak.
A fiúnak volt egy szuper legóbábu gyűjteménye, a lánynak meg sok-sok csokija.
A kisfiú azt mondta a lánynak:
,,Én neked adom a bábu gyűjteményem, ha cserébe te nekem adod az összes csokid."
A lány belement az egyezségbe.
A fiúcska kivette a legszebb bábut és gyorsan zsebre tette, hogy nehogy lebukjon, a többit pedig átadta a lánynak. Ezzel szemben a kislány az összes csokiját átnyújtotta, úgy ahogy azt megígérte.
Aznap este a kislány békésen aludt, míg a fiú csak forgolódott, azon gondolkodva, mi van akkor, ha a lány is eldugta előle a legfinomabb csokiját.

Tanulság:
Ha nem adsz bele 100%-ot egy párkapcsolatba, akkor mindig hitetlen maradsz. Adj bele mindig mindent, hogy tudj békésen aludni!

A cikk forrása: Link
 
 
0 komment , kategória:  Szép történetek  
Gazdag - szegény?
  2016-09-10 20:39:48, szombat
 
 


Link

Gazdag - szegény?

A fiú fülig szerelmes volt a lányba. Egy napon bevallotta neki az érzéseit.
A lány azt válaszolta:

,,Figyelj! A te fizetésed annyi, mint amennyit én egy nap zsebpénzként hordok magamnál. Hogyan tudnék így veled lenni? Hogy képzelted te ezt? Soha sem foglak szeretni, úgyhogy felejts el engem. Keress valakit aki a te szintednek megfelel!"


Eltelt 10 év, és a fiú nagyon nehezen tudta csak kiverni a fejéből a lányt.

Egy napon összetalálkoztak egy bevásárlóközpontban.

,,Szia! Hogy vagy? ,,-kérdezte a lány.
,,Megházasodtam. Tudod te mennyi a férjem fizetése? $35.000 havonta. El tudod képzelni?" -folytatta.

A fiú szeme könnyes lett amikor ezeket a szavakat hallotta. Pár másodperc csend után megérkezett a lány férje. Még mielőtt bemutathatta volna őt, hogy dicsekedését példázza, a férj megszólalt:

,,Uram, maga itt? Hagy mutassam be a feleségem." -mutatott a nőre. Drágám, ez az Úr itt a főnököm. Az ő megbízására készítem a projekteket. A lány csak állt némán. Nem jött szó az ajkára.

Tanulság: az élet nem egy rövid kártyajáték. Sose legyél magadra annyira büszke, hogy mellette lenézed az embertársaidat! Az idő múlik, az emberek változnak! Tiszteld a másik szerelmét! Ne azzal törődj, mennyi pénzed van mert akkor nem feltétlenül lehetsz boldog!

A cikk forrása: Link
 
 
0 komment , kategória:  Szép történetek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2016.08 2016. Szeptember 2016.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 67 db bejegyzés
e év: 2160 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 558
  • e Hét: 2508
  • e Hónap: 11394
  • e Év: 105099
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.