Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Szétverték az ellenzéki rendezvényt a Bókayban
  2016-09-12 22:01:06, hétfő
 
  2014. sze 08.

Szétverték az ellenzéki rendezvényt a Bókayban
írta: Lmagazin



Fekete ruhás biztonsági őrök erőszakkal vetettek végett a Bókay kertben megrendezett Szeptemberi Kóstoló rendezvény ellenzéki sátrában tartott rendezvénynek.

A kerületi demokratikus ellenzéki pártok közös sátorban várták a Bókay kertben megrendezett Szeptemberi Kóstolón az érdeklődőket. A pártok aktivistái sokat készültek a rendezvényre, és több, mint 300 vendéget láttak vendégül a nap folyamán. A sátorban bemutatkozott a hat demokratikus párt által támogatott 14 önkormányzati képviselő jelölt, és Szaniszló Sándor polgármester jelölttel is találkozhattak az érdeklődők.

A hatalomnak nem tetszett.

Délután, a nagyszínpadi szünet alatt zenekar szórakoztatta az ellenzéki sátor vendégeit. Minden bizonnyal a tömeg, és a jó hangulat szúrt szemet a kerület vezetésének akik fizetett biztonsági őrökkel veretették szét a demokratikus ellenzéki összefogás jó hangulatú és békés rendezvényét szeptember 6-án a Bókay-kertben. A Fideszes városvezetés antidemokratikus intézkedése a pártállami diktatúra legsötétebb éveit idézi. A Szeptemberi Kóstolón történtek is bizonyítják, hogy az egykor még rendszerváltó Fidesz mai szellemisége az egész országban, beleértve a 18. kerületet is, az államszocialista rendszer szellemi kulturális, és szemléletbeli örökségén alapszik.

Az ügy különös pikantériája, hogy miután áramtalanították az ellenzéki rendezvényt, a színpadon (bár ugyan a programban nem szerepelt) hosszasan invitálták a vendégeket a Fidesz sátrába, ahol a rendezvényt szétverető Ughy Attila és a Fidesz-KDNP egyik képviselő jelöltje várta az érdeklődőket.



http://lorincimagazin.blog.hu/2014/09/08/szetvertek_az_ellenzeki_rendezvenyt_a_bo kayban?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign =blhshare
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezt a polgári monstrumot egyedül a terror tartja össze
  2016-09-12 21:09:38, hétfő
 
 
H. A. 2016-09-12

Ezt a polgári monstrumot egyedül a terror tartja össze




Nemsokára kiderül, hogy Orbán Viktor képes-e elmondani a kötcsei beszédet változatlan formában, ugyanazon szagos klisék ismételgetésével az őszi parlamenti ülésszak nyitánya alkalmából, avagy átvariálták neki - nem csak a gyógyszeradagját, hanem - a mondatait is.

Hogy az aktuális nyomorúságokról, húsba vágó, esszenciális kérdésekről, a Mengyi Voldemortok, Rogánok, láthatatlan Habonyok nevével fémjelzett túlcsorduló korrupcióról, zsarolásra szakosodott titkosszolgálati túlkapásokról egy árva szót nem fog ejteni, az hétszentség. Viszont.

Van itt még valami, ami a miniszterelnök párhuzamos univerzumának verbális megnyilatkozásából ittmaradt Kötcse nyomán. A nol.hu írta meg, hogy az inkább piknik jellegű, mint polgári köldöknéző szeánszon kérdésekre válaszolva a miniszterelnök beszélt egy, a fideszes polgármesterek között hallható ,,mendemondáról".

Eszerint - ha az uniós kvótának nem lesz felső határa, és be kell telepíteni migránsokat - akkor azokon a településeken lesznek ,,betelepítések", ahonnan a legkevesebben mennek el október 2-án szavazni, illetve ahonnan a legtöbben szavaznak a kormánypropagandával szemben, azaz igennel.

Tekintsünk el nagyvonalúan most attól, hogy nem lesz kényszerbetelepítés (remélhetőleg a pozsonyi csúcson megerősítik az európai vezetők, hogy nem csak most nincs, hanem a jövőben sem lesz). Ugyan nem teljesen az újdonság erejével ható információ ez és függetlenül attól, hogy egészen pontosan így hangzott el vagy másképp, azért ez itt egy gondolati egységben a Fidesz és Orbán Viktor politikájának tömör definíciója.

A kötcsei beszéd utóélete egyébként is aggasztóan szürreális, már amennyiben a Migráns 1 híradója a nihilista európai elitről szóló miniszterelnöki mantra után egyenesen háborús állapotokat vizionált és mustárgáz-mérgezésben elhunyt áldozatok fölött sopánkodott. Mustgázról lett volna szó, ha egyáltalán ez bármilyen módon összefügghetne Orbán élet-halál harcával.

Visszatérve: lehet azt mondani, hogy a Népszabadság valódi célja az elvileg önállóan gondolkodni képes népek megfélemlítése, összezavarása, de nem kellene ezt a felelősséget a sajtó nyakába varrni. Itt konkrétan arról van szó, amiről a fizikailag naponta torzuló, mentálisan aggasztóan leépülő küldetéstudatos rettegő politikája szól évek óta. Ezt a polgári monstrumot egyedül a terror tartja össze. Ennek a terrornak esnek áldozatul - félreértés ne essék - nem elsősorban azok a polgármesterek, akik jó ideje tapasztalják, hogy Orbán önkormányzatokat megfojtani, mindent központosítani vágyó politikája miként építi le a településeiket, hanem azok a polgárok, akik ezeken a településeken élnek.

Legyen nagyon világos: Orbán Viktor bosszúja egy érvénytelen népszavazás esetén nem a Fidesz önkormányzati emberei ellen irányul, hanem saját polgárai ellen. Mint ahogy eddig is. Orbán így politizál évek óta. Csak azokat veszi emberszámba, akik az ő szekerét tolják. Lásd Esztergom, Salgótarján, Szeged példája. Orbán minden lépését a félelemkeltés görcse irányítja. Azt üzeni, amit korábban is üzent egy teljesen más kontextusban. Sokan nem szeretnek visszaemlékezni erre, de a 2006-os önkormányzati választások után (amikor az őszödi beszédet követően az őszi voksoláson tarolt a Fidesz) Orbán Viktor arra biztatta pártja polgármestereit: nyugodtan adósítsák el településüket. Amikor Salgótarjánban az elhunyt polgármester helyére új polgármestert kellett választani, Kövér László a saját nemzeti lábán ment el megfenyegetni a helyieket: ha jót akarnak maguknak, a Fidesz jelöltjére kell voksolniuk.

Ezek után aligha meglepő, hogy Orbán Viktor most migránsokkal fenyegetőzik. Aki nem áll bele a totális agybajba, aki mérlegelni merészeli, hogy egy értelmetlen hülye kérdésre kell-e egyáltalán válaszolnia és mit, az magára vessen. És itt nem az a fő probléma, hogy végül lesz kényszerbetelepítés, mert nyilván nem lesz. Az a probléma, hogy ez így egyáltalán felmerülhet akár elméleti síkon, előválasztási kényszerítő ukáz gyanánt.

Ha az Alkotmányvédelmi Hivatal egy újságírót a magánéletével zsarolhat, figyelhet meg és kényszeríthet bármire, akkor ki az a hülye, aki azt hiszi, hogy Orbán nem így idomítja a sajátjait? Tudniillik zsarolással. A lebutított, primitív hatalmi harc ennyire egyszerű képlet szerint zajlik: ha nem tudjátok megoldani, hogy a népek tömött sorokban menjenek el a propagandával egybehangzóan szavazni, akkor megnézhetitek magatokat. Már csak azt kellene megérteni, hogy ennek alapján mi a jó büdös francot akar Orbán ezzel a népszavazással, ha az nem állítja meg Brüsszelt, ahogyan ő azt óbégatja hónapok óta?

Nyilvánvaló, bár sokan nem értik, ezért nem árt újra leírni: ez az ember senkinek semmit nem fog megüzenni, a kvótanépszavazásának nincs következménye, de ami a legfontosabb, hogy ezt az értelmetlen agybajt már nem csak mindenki más, hanem sajátjai ellen is felhasználja. Jegyezzük meg jól, hátha majd szükség lehet erre az információra: mindaz, amit Orbán Kötcsén világossá tett és az is, amit nem, annak egyetlen üzenete van. Ez az ember nem csupán Európának és Brüsszelnek üzent hadat, hanem a magyar embereknek is. Elsősorban nekik. Aki ezt nem érti, azon nem lehet segíteni.


http://kolozsvaros.com/2016/09/12/ezt-a-polgari-monstrumot-egyedul-a-terror-tartj a-ossze/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Idegesen mozgolódik a washingtoni cserepad
  2016-09-12 20:40:50, hétfő
 
  Idegesen mozgolódik a washingtoni cserepad


Közzétéve 2016-09-12


A Daily Telegraph szerint megfájdult-de nagyon-a washingtoni Fehér Ház tulajdonosainak feje Clintonné ájuldozásai miatt. Főként amiatt fáj a fejük, hogy a már jó előre kiszemelt Nagyasszony talán meg sem éri a beköltözést. Vagy a doktorok javallják Szivaros Billy oldalkocsijának, hogy válasszon nyugodtabb lakóhelyet a Fehér Háznál.

Képtalálat a következőre: ,,Hillary Clinton-kép"

A demokraták mindenesetre szeretnének tisztán látni a nagy homályban, és tisztázó összeröffenetben gondolkodnak. Ki akarják faggatni Clintonnét, hogy esetleg úgy érzi-e hogy nem bírná ki a választásokig. Mert ha Szivaros Billy oldalbordájának olyan érzése lenne, hogy fél lábbal már a másvilág küszöbét tapodja, akkor gyorsan megélőt kell találni. Valaki más személyében. Vagy a Clintonnénál is vénebb de fittebb Bernie Sanderst (aki pedig szerintük “nem elég jó zsidó") vagy Obamaki mostani helyettesét, Joe Bident.
A dolog bárhogy is van!-igencsak kellemetlen utóhatásokkal járhat a demokraták számára. Mégpedig azzal, hogy az Ördög-Trump-lehetne a befutó.
Ráadásul hiábavalónak tűnik Clintonné orvosa szerint páciense egészségének rohamos javulása, az amerikai népek szemei előtt a rogyadozó Nagyasszony képe sejlik fel minduntalan. Ami pedig nem a makkegészség csalhatatlan jele!
Trump már korábban követelte, hogy Szivarosné mutassa meg a kórlapját!-ez nem történt meg. (Ezzel szemben Trump doktora olyan lelettel állt elő, miszerint páciensére az örök élet vár.)
Trump pedig-úgy fest legalábbis-hogy Clintonné egészségi állapotával meglehetősen tisztában van. Ezt közzé is tette. Aminek a demokraták nem örültek, és kétségbeesetten cáfolgatták.
A legújabb hír szerint viszont Trump is komolyra vette a figurát. Lovagias gesztust tett! Megfenyegette kampánystábját, hogy Clintonné egészségi állapota innentől kezdve tabu! Aki firtatni merészeli-kirúgja!
Rossz nyelvek szerint a Trump-csapat-élén a republikánus jelölttel-most azon imádkozik, hogy Szivarosné nehogy idő előtt kidőljön. Számukra az lenne a legideálisabb, ha Clintonné minél később-de mindenképpen november 8.-a előtt feküdne ki. Valamilyen formában. A november 7.-e lenne a legalkalmasabb időpont! (No nem a NOSZF-okán!)
Demokrata berkekben viszont sürgetik a mielőbbi jelöltcserét, hogy kellő módon meg lehessen futtatni a választás napjáig. Sokat nyom persze a latba, hogy Hillary nagyon makacs, és komoly küldetéstudata van.
A demokraták pedig ezt is szem előtt tartva azért fohászkodnak, hogy legalább november 9-ig kitartson! Ha utána fekszik ki Szivarosné, akkor már megoldják berkeken belül a pótlást.
A dolgok tükrében pedig akár egy érdekes “magyar szál" is fölmerülhet!
Döbrögink az utóbbi időkben két alkalommal is “hűséget tett" Trump mellett! (Clintonné ugyanis nem kedveli vajdánkat. Márpedig ha Clintonné lesz a világ legfőbb latorállamának vezére, az vajdánk számára egyenlő a politikai kivégzéssel.) Úgyhogy Döbrögink elemi érdeke Szivarosné bukija!
Mivelhogy már jó ideje dörgölődzik Trumphoz, lehet hogy nem minden alap nélkül teszi? Lehet hogy ő is tud valamit Szivaros Billy feleségének egészségügyi állapotáról? És bizakodik?


http://www.balrad.com/2016/09/12/idegesen-mozgolodik-a-washingtoni-cserepad/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tisztelettel jelentem, a beteg állapota aggasztóan félelmet
  2016-09-12 20:37:16, hétfő
 
 
Molnár Bálint 2016-09-12

Tisztelettel jelentem, a beteg állapota aggasztóan félelmetes


Ennél csak tapsikoló-vigyorgó csürhéjének, azaz lelkes táborának állapota elkeserítőbb. Ezt annak kapcsán állapítom meg, hogy a tavaszi ciklusban a legtöbbet hiányzó Orbán napirend előtti felszólalásnak alig nevezhető rekedt hörgésével kezdetét vette az őszi parlamenti ülésszak.

Bevallom, végignéztem és végighallgattam elejétől a végéig a monológját. Sok újat nem tudok mondani, és bár soha nem szoktam javasolni olyan műsorok megtekintését senkinek, amely műsorok az én idegrendszeremet próbára teszik, remélem egyszer ez a felvétel mindenki számára elérhető lesz.

Kár lenne tagadni, Orbán hatalmasat ment ma a parlamentben. Tudom, már sokszor fogalmaztunk így, de eddigi háborús beszédei legsúlyosabbikának lehetett fültanúja mindenki, akit érdekelt, vagy akit nem érdekelt, de kényszerűségből kitette magát a tortúrának.

Második nekifutásra is ezt kell mondanom: a beteg állapota nem egyszerűen súlyos, aggasztóan súlyos és tragikus. A maga ezerszer elismételt, megszokott, egyben megszokhatatlan, bikkfanyelven megszólaló, tételes hazugságokkal és költői féligazságokkal feldíszített kötelező paneleivel: a háta mögött álló munkás évek, a hajuknál fogva rángatott, csillogó statisztikai adatok, a megvédett rezsicsökkentés, a mindenki lépett egyet előre - evidenciának tekintett - sikamlós mellédumája, a nincs infláció, nincs munkanélküliség, nőtt a minimálbér, megcsináltuk, és folytatjuk önfényező bevezetőjétől sikerült apránként felépíteni egy primitív, ám minden mozzanatában mesteri beszédet.

Kénytelen vagyok elismerni, hogy miközben a hányinger és az agyvérzés környékezett (hálistennek nálam jobban csak a szónok volt magán kívül midőn a papírjait rendezgette, idegesen rángatózott, a száját nyalta, elcsuklott a hangja, elfogyott a levegője, berekedt, köszörülte a torkát és merő görcsbe rándult az egész torz ember nyaktól felfele és lefele egyaránt), ez egy politikai kommunikációs szempontból ragyogó beszéd volt. Ugyanazoknak az egydimenzióban értő híveknek, akik bőrlégzéssel szívták magukba eddig is a háborús pszichózist és feledkeztek meg arról, hogy már megint üres a hűtő, tegnap kölcsön kellett kérni, egy váratlan kiadás félévekre hazavágja az egyébként is szűkös családi költségvetést, meg kell gondolni kinek a kurva anyját érdemes szidni a munkahelyen és milyen retorziókkal jár, ha az ember nem lép egyszerre.

Címszavak: Brüsszel, brüsszeli naivitás, forrongó Európa, civilizációs katasztrófa, muszlimok, európai hadsereg, fenyegetés, védekezés, kerítés, migránsok, mi magyarok, magyar jövő, nemzet, nemzetállamok, és úgy általában a szilárd erkölcsi alapokon nyugvó magyar politika versus a hamis ígéretekkel kecsegtető (európai-brüsszeli) politika a maga áldozataival.

Orbán Viktor agybajának szemléltetésére mégis egyetlen gondolatot szeretnék kiemelni, noha az egész monológ a legaljasabb gyűlöletbeszéden is túltesz. Orbán kapaszkodik, kegyetlenül kapaszkodik ebbe a témába, miközben pártja és saját maga korrupciós ügyeire nem hajlandó érdemben-értékelhető módon reagálni, nem érdekli semmi más, mint hogy megmenthesse Európát, de lehetőleg az egész világot.

Azt nem is mondtam, hogy a búzatermést (lesz kenyerünk!) is saját érdemeként sütötte el, holott normális helyeken a termés volumene leginkább az időjárási viszonyok függvénye. Mindegy is, szóval az van, hogy Brüsszelben ,,cselre készülnek", mert ha nem boldogulnának a nemzetállamokkal, akkor majd boldogulnak a baloldali városokkal, hogy majd azok befogadják a migránsokat.

,,Ha nem boldogulnak Magyarországgal és Budapesttel, akkor majd leboltolják Zuglóval, Salgótarjánnal vagy Szegeddel, (...) most fog eldőlni, lesznek-e, és ha igen, hol lesznek migránstelepek"

- mondta Orbán Viktor. Erre a kijelentésre a hallgatóság apraja közbekiabált ilyeneket, hogy szégyen, hazudik, hazudsz, mire a pörköltzabáló kultúrember egyébként is torz feje még jobban eltorzult, rekedt, magas hangon, kidagadt erekkel és kidülledt szemekkel, magából kivetkőzve válaszolta, hogy ne neki tegyenek szemrehányást, hiszen az Európai Parlament baloldali elnöke, Martin Schulz mondta ezt, vele veszekedjenek. Ilyen ez, amikor nem a kötcsei barátilag hülye, mindenre bólogató, mindent benyelő slepp kebelén szónokol az ember, hanem idióta ellenzék, vagy annak kinéző egyének zavarják meg a békés fröcsögést.

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy ugyanebben a beszédben ugyanez az ember a szánalmas, de legalább iszonyú drága referendumot nemzeti ügyként aposztrofálta, amelynek esetében csak magyar emberek és magyar jövő van, nincs pártügy, csak pártok felett álló nemzeti ügy.

Viktor, már megint hazudsz! Nem elég, hogy a lépett egyet mindenki előre, kozmetikázott statisztikai adatokkal megtámasztott önfényezésed hazugság, de Zuglót, Salgótarjánt és Szegedet ilyen arcátlan módon csúsztatva belekeverni ebbe a történetbe, legalább annyira aljas, mint általában konfliktuskezelési szándéknak beállítani a káosz és zűrzavar fenntartását szolgáló igyekezetet.

Mint tudjuk, a Fidesz már a maga idején igyekezett politikai tőkét kovácsolni Schulz kijelentéséből, aki se nem a barátom, de mégcsak nem is szimpatizálok vele, ám Orbán népszavazásnak álcázott választási főpróbáját ugyanolyan álságos, aljadék dolognak tartja, mint én. És aki egy márciusi interjúban fogalmazott úgy, hogy Szeged egy elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni. Hogy Orbán is megértse az üzenet lényegét: Szeged polgárai példaértékű humanitárius segítséget nyújtottak a menekülteknek. Ellátták őket ivóvízzel és ennivalóval ahhoz, hogy a városon való áthaladásuk konfliktusok nélkül történjen. Egyszóval megtették mindazt, amit az Orbán-kormány karbatett kézzel, esetenként kezet dörzsölve nézett végig, remélve, hogy hátha odáig fajul a helyzet, hogy az erős államnak cselekednie kelljen.

Bár a mondanivaló sunyisága és hátsó szándékok nyilvánvalóak számomra, jó volt látni, hogy eltorzul az a fej, midőn nem a baráti-csatlósi közegben kell szónokolni. Újra értelmet nyert, hogy ez az első adandó alkalommal az életéért könyörögne, ha nem lenne mesterségesen oltalmazva a környezete által, ha nem dolgozna egy egész apparátus azon, hogy elrejtse előle a valóságot, hogy megóvja a kényelmetlen szituációkban, ha nem lihegnének megnyugtatóan a nyakába a parlamenti patkóban a hasonlóan belülről torz Németh Szilárdok, Kósa Lajosok és Semjén Zsoltok.

Ha valaki ránéz erre a rántotthús alakú porfészekre, akkor világosan látja, hogy az európai menekültválság körülbelül a nyolcvanadik oldalon egy apró lábjegyzet lehetne a valós problémák rangsorában. Orbán Viktor, a rántotthús alakú ország hivatalban lévő miniszterelnöke hosszú hónapok óta leszarja az első nyolcvan oldalt és mindent ennek a lábjegyzetnek rendel alá. A csatlósai pedig a keze alá dolgozzák a kozmetikázott statisztikákat és elhitetik vele, hogy minden fasza: a tanárok, orvosok, ápolók, közalkalmazottak mind léptek hatot előre, és persze hogy nem csak a Mészáros Lőrincek, Orbán-Tiborczok, Vajnák, Rogánok és egyéb maffiózók élnek és virulnak a többiek nyakára lépve.

Az ország hivatalban lévő miniszterelnöke gyalázatos beszédében egyetlen szót nem szentelt a szakképzett és szakképzetlen munkaerő egyre aggasztóbb méreteket öltő elvándorlásának, a összeszerelőüzemként funkcionáló gazdaság versenyképtelenségének, a közoktatás/szakképzés csapnivaló hatékonyságának, az egészségügyi ellátás silányságának, a mindent beterítő, intézményes korrupciónak és a politikai elitnek nevezett csürhe mély morális válságának.

Az a helyzet, hogy senki nem örül a menekülthullámnak, mindenki szeretne ésszerű, pragmatikus megoldást találni a felszámolására, ám az Európa kapuin döngető muszlimok alternatívája nem lehet sem most, sem később egy megborult, hatalommániás oligarcha és az általa propagált keresztényinek csúfolt dogma. Orbán fundamentalizmusa, az állam és az egyház összemosása nem jelent jövőt Európa számára. Tény az, hogy amennyiben Európa kapuinál valóban milliós nagyságrendben kopogtatnak majd a muszlim hordák, nem lesz kerítés, nem lesz érvényes népszavazás, ami azt megállíthatná. Már csak azért sem lesz, mert a miniszterelnök ma tényszerűen beismerte, hogy Európa a magyar baloldallal az ő feje fölött egyezkedik és ő ez ellen semmit nem tehet.

Ez az ember egy közönséges uszító, szarkavaró, aki nemzeti ügy címszó alatt támad megint a nemzetére. Eddig is tudtuk, írjuk fel szépen a többi mellé.


http://kolozsvaros.com/2016/09/12/tisztelettel-jelentem-a-beteg-allapota-aggaszto an-felelmetes/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
18 ezer bevándorló kapott letelepedési engedélyt a magyar ko
  2016-09-12 20:34:37, hétfő
 
 

EGY KISVÁROSNYI!!!!!!


************

18 ezer bevándorló kapott letelepedési engedélyt a magyar kormánytól
24.hu


2016. 09. 12. 14:15



310 milliárd forint folyt be tőlük.




Augusztus közepéig közel 18 ezer bevándorló kapott letelepedési, illetve tartózkodási engedélyt ,,nemzetgazdasági érdekre" hivatkozva - közölte Pintér Sándor belügyminiszter egy képviselői kérdésre válaszolva.

Az érintettek - főleg orosz, kínai, távol-keleti és afrikai személyek és családtagjaik - 300 ezer eurós letelepedési államkötvény vásárlása révén jutottak az EU-n belüli szabad mozgásra feljogosító papírhoz a magyar államtól. Nemzetbiztonsági okokból mindössze négy befektető és kilenc családtag kérelmét utasították el - derül ki Pintér válaszából.

Az ötéves futamidejű letelepedési államkötvényt közvetítő cég segítségével jegyzik a bevándorlók, akik befektetésük névértékét öt év után visszakapják, a kamat és a jelentős összegű közvetítői jutalék pedig a többnyire offshore hátterű közvetítőknél landol. A papírokból eddig közel egymilliárd euró (310 milliárd forint) folyt be. (Blikk)


http://24.hu/kozelet/2016/09/12/18-ezer-bevandorlo-kapott-letelepedesi-engedelyt- a-magyar-kormanytol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ne felejtsük el, hogy nem csak Ráhelt kell kistafírozni
  2016-09-12 20:29:08, hétfő
 
 
Swan Edgar 2016-09-12

Ne felejtsük el, hogy nem csak Ráhelt kell kistafírozni


Szinte észrevétlenül lépte át a társadalom azt a trágyadombot, amit pedig nem lett volna szabad, most sem lenne szabad szó nélkül magunk mögött hagyni. Orbán Ráhel és az ő hites urának bahreini látogatásáról beszélek.

Egy olvasó kérdezett rá, hogy mégis, mit gondolunk mi erről. Néhány cikkben foglalkoztunk vele ITT, ITT, ITT és ITT, valamint ITT is. ITT pedig a humor eszközével, valamint egy kapával fegyverkeztünk fel.

Már nem téma, nem írnak róla a lapok, nem beszélünk róla. A kormány egyik taktikája, a kivárás, elkussolás, lapítás - majd megunják a parasztok - és elterelés működni látszik. De ez csak a felszín, látszat, illúzió. Az ilyen sunyi aljasságok nem foszlanak szét a levegőben, nem szívódnak fel, csak időlegesen. Rakódnak egymásra a rétegek és ha elérik a kritikus mértéket, akkor robban minden, egyszerre. Előkerülnek az eltűnni látszó történetek. A párt székházának eladásából származó pénzből vásárolt bányától kezdve a feleség szőlőültetvényén keresztül, Nárcisz kutya rezidenciáján át a gázszerelő vagyonáig, Simicska Lajos parádés száguldásától a legecizett egykori barátig, a szétlopott földek, trafikok, kaszinók, különféle piacok egymás között való felosztásától a zsebretett nyugdíjvagyonig, a hazatalicskázott uniós pénzektől Habony Árpádig, Rogán Antal táguló lakásáig, Szijjártó villájáig, Farkas Flórián miniszterelnöki védelméig rohadtul sok minden fog előkerülni.

Akkor is, ha működik a legrosszabb reflex és látszólag beletörődik mindenki mindenbe. Abba is, hogy immár dinasztiák kezdenek kiépülni. Matolcsy fiúk, Orbán lányok viszik a családi boltot. Főleg Orbán lányok. Mert ne felejtsük el, hogy nem csak Ráhelt kell kistafírozni, van ott még pár gyerek. Azt még nem lehet tudni, hogy mindegyik ilyen torz világképpel szabadul-e az országra és mindegyiknek lesz-e pofája mohón nekifogni a zabálásnak. Mert Ráhel - az ország reménybeli örököse - nem most kezdte. Bőven voltak előjelek, az osztálytársakat a miniszterelnöki páholyban vendégül látó pofátlan fruskától a sértetten saját lábra hivatkozó ifiasszonyig, az egyetemi katedrára felkapaszkodó frissdiplomásig hosszú sora van az orbáni nevelés gyümölcsének.

Az, hogy Orbán lányának és vejének volt bőr a képén elmenni Bahreinbe - például magánbiznisz ügyben, de kihasználva apu pozícióját és a miniszterelnöknek igen, de a pereputtyának nem járó diplomáciai csatornákat - nem meglepő. Az sem meglepő, hogy a felelősségrevonás helyett beindult az állami szarelkenő gépezet és az összes sumák igyekezett meggyőzni a keményen idióta magyar kisembert, hogy ez természetes dolog, nincs ok a hőbörgésre.

De még mennyire, hogy van! Marhára nem természetes dolog. A miniszterek elnöke nem az égiek által kiválasztott fáraó (hiába nyomja teli az országot stadionnak látszó piramisokkal), nem felkent király. Az ország nem az ő magánbirtoka, amiből kedve szerint adományoz a hű szolgáknak, a többit pedig felosztja a leszármazottak között. Orbán éppen olyan élősködő az ország nyakán, mint a lánya. Csak ameddig a kormányfő úgy tesz, mintha tiszta lenne a keze és mentes lenne a mohóságtól, Ráhel és férje még csak úgy sem tesznek. Harsányan röhögnek bele az arcunkba, mert lám, nekik ezt is lehet, azt is lehet és lényegében a törvények felett állva bármit megtehetnek. Védettek.

Pedig nem. El fog jönni az a pillanat - nem is sokára - amikor minden, amit eddig a szőnyeg alá gyömöszölt a kormány, elő fog buggyanni. Akkor is, ha a hívek akár saját testükkel is megvédik a királyi famíliát. Az igazán kártékony, romboló jószágok azonban nem a hívek. Ott egyszerű a képlet. Akik sokkal többet ártanak - akár tudatosan, akár öntudatlanul - azok a folyamatosan huhogók. Azok, akik kijelentik és minden létező helyre odakommentelik, hogy ezt pont azok nem olvassák, akiknek kellene. És: úgyis a Fidesz nyer, mert nincs ellenfele. Mert ilyen a magyar ember. Mert úgysincs jobb.

Azok, akik minden rohadt cikk alá odapetéznek, hogy kár volt leírni, kár volt megint leírni és újra beszélni erről, mert úgysem történik semmi. Mert tehetetlenek vagyunk és ő ugyan utálja azt, ami most van, de nincs mit tenni és amúgy sem lesz jobb soha.

Aki így gondolja, az feladta. Magánügy. Nagyon sokan nem adtuk fel. És mielőtt megint felhördül a kormánypropaganda gagyi, de annál zajosabb gépezete: nem erőszakos kormánybuktatásról beszélek most sem. Az senkinek, főként az országnak nem érdeke. De az sem érdeke az országnak, hogy eltartson egy csomó élősködőt és immár az ő utódaikat is. Ennek változnia kell, mégpedig azért, mert ez a dolgok rendje. Nincs olyan diktatúra, amelyik örökké tartana. Demokratikus környezetben főleg nincs. Bármennyire hosszúnak tűnik is, történelmileg Orbán egy futó epizód lesz az ország fejlődésében.

Ha most hihetetlen is, eljön az a pillanat, amikor megtelik a pohár és túlcsordul. Amikor azok fognak a leghangosabban elszámoltatást követelni, akik most éljeneznek, lapítanak, vagy huhognak. Ezért nem vagyunk hajlandóak elhallgatni és ezért mondjuk el újra és újra és megint. Akkor is, ha nehéz árral szemben úszni, mert az ár meg fog fordulni. Vége lesz ennek, változni fognak az erőviszonyok.

Kivéve akkor, ha újra működni kezd a váltópárt-rendszer. Mert akkor nem fog változni semmi. Akkor - ahogy az MSZP zűrös ügyei -, a jelenlegi kormány tettei is következmények nélkül maradnak. Ugyanis egymást védik, egymásnak falaznak. Ellenünk, a mi rovásunkra. Ez megy évtizedek óta. Ahogy most a Fidesz mutogat az előző kormányra, úgy az MSZP is az előző kormányra mutogat majd hasonló esetben. Szerintem elég volt ebből. És én - bár ez magánvélemény - nem szeretném kipróbálni azt sem, hogy aki még nem lopott (mert nem volt rá módja), az kormányra kerülése esetén lopna-e.

Van más megoldás és a választásokig még lesz is. Egy jól megválasztott szakértői kormány, akár a rendszerváltásig visszamenő teljes elszámoltatás, az összefonódások kibogozása, a gazdaság, társadalom megtisztítása a piócaként rátelepült élősködőktől, az alkotmányos rend visszaállítása, a jogrend rendbetétele, a demokrácia újraépítése, a civil szervezetek megerősítés, a gazdaság beindítása és még ezer tennivaló.

Ez igazából senki máson nem múlik, csakis rajtunk. És ehhez nem kell hetente az utcán tüntetni, hanem beszélni kell róla, újra és újra elmondani, gondolkodni kell és amikor itt van az ideje, akkor dönteni kell. És soha nem szabad feladni, soha nem szabad bedőlni az úgysem lesz soha jobb prófétáinak. Nekik lehetséges, hogy soha nem lesz jobb. Nekünk jobb lesz, amint rájövünk, hogy csak rajtunk múlik.

http://kolozsvaros.com/2016/09/12/ne-felejtsuk-el-hogy-nem-csak-rahelt-kell-kista firozni/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Isten hozta-ördög vigye Vona elvtárs!
  2016-09-12 20:27:33, hétfő
 
  Tipikus zsidaj retorika. Orbán által kifordítva.



**********


Isten hozta-ördög vigye Vona elvtárs!

Közzétéve 2016-09-12


Orbán az LMP-s frakcióvezetőnek: Ezt vonja vissza!

A miniszterelnök szerint defetizmus azt állítani, hogy nincs ellenszer a menekültáradat ellen. Sőt fegyverletétel.

A miniszterelnök a frakcióvezetői válaszokra adott viszontválaszában arra kérte Schmuck Erzsébetet, az LMP frakcióvezetőjét, hogy hagyjanak fel a defetizmus szellemének a terjesztésével, vagyis azzal, hogy azt mondják, hogy úgysem lehet az újkori népvándorlás ellen mit tenni. Ez ugyanis Orbán szerint fegyverletétel, és akkor minek hozza a parlament ezt a sok döntést, minek építenek kerítést. Orbán szerint igenis lehet tenni a menekültáradat ellen, így ha az LMP csak taktikázásból állítja, hogy nem lehet mit tenni, akkor hagyjanak fel ezzel, és azt mondja Schmucknak, vonja vissza, amit mondott. Ha az USA-nak sikerül déli határainál megállítani a menekülteket, akkor nekünk is sikerülni fog - mondta Orbán.
Orbán szerint nem mondanak igazat azok, akik szerint nincs közjogi következménye a népszavazásnak, és szerinte ezt ők is pontosan tudják. És azért kérik az emberek segítségét, mert a brüsszeli bürokraták már felső plafon nélküli betelepítési kvótát akarnak ránk erőltetni. És az európai megoldást fölösleges várni, hiszen a kerítés is a brüsszeli tehetetlenségnek a bizonyítéka: azért kellett felépíteni, mert hónapokig nem csinált semmit az unió tavaly tavasszal.
Vona Gábornak is válaszolt Orbán, lekommunistázta azzal, hogy azt mondta, a kommunisták szokása volt, hogy azzal támadják a másikat, ami rájuk vonatkozik. A korrupcióról van szó.
(HVG)
Bal-Rad komm: MEGKEZDŐDÖTT HÁT A KUTYAVIADAL ŐSZI SZEZONJA! (Egyébként Döbrögi sunyiságát mi sem jellemzi jobban: a szavazások 75 százalékáról hiányzott, ezzel ő az első a távolmaradók listáján. Felszólalásokban azonban elég aktív volt, elsődleges témája a bevándorlás és a terror. Mindezek persze az elszámoltatásnál nem fognak számítani! Az, hogy “de hét én akkó ott se vaútam tekintetes Népbíróság"-nem lesz mentség!)
A vajda egyből ki is tett magáért! Lekommunistázta gyorsan Vona Gabriellát! Ami bizony durván sértő azok számára, akik vezetésével a Magyar Népköztársaság népe fölhalmozta a júdáspénzért TÖBBEK KÖZÖTT DÖBRÖGIÉK ÁLTAL IS ELKÓTYVETYÉLT VAGYONT-ORSZÁGOT!
Ez az elmebeteg haramiavezér nem tán a kedves papájára gondolt?! Aki amúgy nem kommunista volt, hanem MSZMP-tag! Mi több!-helyi párttitkár!
Na ilyenekre gondolt Kádár János, amikor nagy keservesen imigyen sóhajtott: “mert tudják az elvtársak, nem minden kommunista párttag, és nem minden párttag kommunista"!
Bizony!-nagy igaza volt!
Döbrögi pedig most a zsákmányéhes ácsingózót nevezi kommunistának!
Bocsásd meg neki Gabriella! Hisz nem tudja mit beszél! Már most nem tudja! Mi lesz később?!


http://www.balrad.com/2016/09/12/isten-hozta-ordog-vigye-vona-elvtars/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álhír
  2016-09-12 18:20:00, hétfő
 
  ÁLHÍR

Felcsúton képzelik el jövőjüket a feröer-szigeteki futball válogatott tagjai. Több dolog is a költözés mellett szól! Mint elmondták sok beruházás történik a térségben mely munkalehetőséget biztosít a szakmájukban. Továbbá munka után lemehetnek edzeni a csarnokba, hogy helyt tudjanak állni a legközelebbi Magyarország-Feröer-szigetek meccsen.
A Feröer-szigetek elleni döntetlen kiváltotta elégedetlenség miatt az MLSZ közleményt adott ki. Ebben felhívják a figyelmet arra, hogy a 50 ezer lakosú szigetcsoport behozhatatlan előnnyel rendelkezik hazánkkal szemben, hiszen azt a leglaikusabbnak is be kell látnia, hogy ennyi emberből sokkal könnyebb kiválogatni 11 tehetséges focistát, mint 10 millióból.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álhír
  2016-09-12 18:14:18, hétfő
 
  Álhír

A spanyol kerékpáros körverseny tegnapi szakaszán egy norvég, egy hazai és egy magyar versenyzőből álló hármas elszakadt a mezőnytől. Miután az üldözőbolyban egy iraki és egy egyiptomi versenyző is volt, a frissen felállított keresztényüldözés elleni államtitkárság kiadta első tiltakozó jegyzékét.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tényleg elcsúszik az osztrák elnökválasztás a rosszul ragadó
  2016-09-12 17:51:26, hétfő
 
  Nagyon vezet Hofer, időt akarnak nyerni a bécsi bolsik, bármi áron. Annyira átlátszó. Tök ciki. Igazi bolsevik tempó.
"A belügyminiszter azt sem tudja, hogy a május óta meghaltakat törölhetik-e a névjegyzékből.": nehogymá töröljék, a holt lelkeket mindig is jól lehetett használni.
Viktornak biztos felcsillant a szeme, hogy 2018-ban elmaradhatnának a választások borítékhiány miatt..persze nem marad el, mert ilyen ellenzék mellett biztos befutó,nálunk mondjuk minden gond nélkül lehet bárki nevében szavazni, főleg a határon túlról, levélben.
Ha ilyen egyszerű blokkolni egy választást, akkor az Orbánék ezentúl mindig rosszul ragasztó borítékokat fognak gyártatni, a Mészáros biztos vállalja pár milliárdért, és akkor sosem lehet megtartani a választást, örökké hatalmon maradnak.
Ha ilyen egyszerű blokkolni egy választást, akkor az Orbánék ezentúl mindig rosszul ragasztó borítékokat fognak gyártatni, a Mészáros biztos vállalja pár milliárdért, és akkor sosem lehet megtartani a választást, örökké hatalmon maradnak.

************************


Tényleg elcsúszik az osztrák elnökválasztás a rosszul ragadó borítékok miatt


Czinkóczi Sándor KÜLFÖLD ma 13:09


Az osztrák belügyminiszter hivatalosan is bejelentette, hogy mégsem október 2-án tartják az elnökválasztást, mivel elrontották a ragasztót a szavazólapok borítékjain. Ezért várhatóan november 27-re vagy december 4-re tolták az elnökválasztás érvénytelenné nyilvánított második fordulójának megismétlését.
Wolfgang Sobotka belügyminiszter ma arra kérte a parlamentet, hogy a zökkenőmentes lebonyolítás érdekében halasszák el a szavazást.

Alexander Van der Bellen, az exzöld független (b) és Norbert Hofer, a szabadságpárti elnökjelölt (j) - Fotó: Hasan Tosun / Anadolu
A pontos dátumban még a belügyminiszter sem biztos, de személy szerint a november 27-ét támogatná. Az már biztos, hogy az új elnök beiktatására csak 2017 elején kerülhet sor. A parlamentnek a keddi vagy a jövő heti ülésnapján azt is tisztáznia kell, hogy elmehetnek-e szavazni azok, akik az érvénytelennek nyilvánított forduló óta töltöttékbe a 16. évüket, amitől Ausztriában megkapják a választójogot. Ugyanakkor az sem tisztázott, hogy akik azóta meghaltak, szerepelhetnek-e még a névjegyzékben. A választás időpontjának módosításához egyszerű többség is elég.
A sajtótájékoztatója elején Sobotka elnézést kért mind a választóktól, mind a jelöltektől, zöldpárti Alexander Van der Bellentől és a szélsőjobboldali Norbert Hofertől is, hogy még tovább fog tartani a választási kampány. A legfőbb gondot az okozta, hogy gyártási hiba miatt rossz volt a ragasztó a szavazólapok borítékain. Mindenesetre a bűnügyi hivatal már keresi a felelősöket. Ma azonban nem tudják megmondani, hány hibás szavazólapot gyártottak le. Azt sem tudják mennyibe fog kerülni a válsztópolgároknak, hogy el kell halasztani a szavazást. (Die Presse)


http://444.hu/2016/09/12/tenyleg-elcsuszik-az-osztrak-elnokvalasztas-a-rosszul-ra gado-boritakok-miatt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2016.08 2016. Szeptember 2016.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 387 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 760
  • e Hét: 2247
  • e Hónap: 13358
  • e Év: 166854
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.