Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Manci néninek és Putyu bácsinak is mondom, akik ott csápolt
  2016-09-22 21:57:19, csütörtök
 
 
Molnár Bálint 2016-09-22

Manci néninek és Putyu bácsinak is mondom, akik ott csápoltak Nógrádi, Bayer, Kövér, Lázár, Kósa és a brancs népbutító lakossági f*szverésein


Miközben

Kósa Lala fergetes viccel (2035, Budapest, Keleti pályaudvar. Egy jól öltözött úr odalép a büféshez és azt mondja: ,,Allarakahammarahah Coca-Cola." Erre a büfés: ,,Bocsánat, egy jéghideg micsodát?") hergelte a debreceni nyugdíjasokat a migránsok ellen és buzdított az október 2-ai kamunépszavazásra;
a csepeli Fidesz az önkormányzati lakásokból való utcára kerüléssel riogatja a helyieket;
Kövér Lászlótól Kubatov Gáborig, Lázár Jánostól Simicskó Istvánig a Fidesz vezérkara mindenkori legaljasabb formáját hozza az általános félelem- és pánikkeltésben (a bármikor bekövetkező terrortámadással bezárólag);
Nógrádi celeb-tanárúr a tűzparancsban látja a menekült-hullám megfékezésének lehetőségét és ezzel a produkcióval lép fel itt-ott-amott;
a Szijjártó nevű külügyminiszter a világ előtt égeti Magyarországot az európai no go zónáival, amikből mi nem kérünk;
és Bayer Kurvaanyátok Zsolt 2 milliárdos afrikai-ázsiai népvándorlással, pénzes, potenciális terroristák Európába szállításának összeesküvés-elméletével veri a frászt a teltházas vidéki művelődési házak falaiba,

a 444 írja: a magyar kormány és kiemelten a bahreini konzul a NewAfrican magazin legfrissebb nyomtatott számában, kétoldalas hirdetésben toboroz migránsokat. Nem is akármilyen felütéssel:

,,Szerezzen állandó lakhelyet önmagának és családjának az Európai Unióban!"

Fotó: via 444
Fotó: via 444

A Garamvölgyi Balázs tiszteletbeli konzul meséjével színezett, letelepedési kötvény vásárlására buzdító, ínycsiklandozó, csalogató hirdetés pontosan az, aminek látszik: a többszörösen tetőfokára hágott migránsellenes, kamunépszavazásos, gyűlöletkeltő kampány hevében a kormány közép- és felsőkategóriás afrikaikat toboroz szájbatekert fizetett hirdetésben. Úgy árulja nekik Magyarországot és az Európai Uniót, mintha nem lenne holnap, mintha nem egy párhuzamos rémálomban élnénk már másfél éve.

Amit ígérnek, az konkrétan egy főnyeremény: mindössze 300 ezer euróba kerül, már 4 ezren jól jártak vele. Akinek ennyi pénze van, az hozhatja a pereputtyát is, ahányan vannak, nekik is jár a tartózkodási engedély. Az egész buli egy hónap alatt megvan (korábban fél évet kellett várakozni), ráadásul az sincs megszabva, hogy hány napot kell az országban tölteniük, nem kell ingatlannal sem rendelkezniük, megy minden, mint a karikacsapás - így Garamvölgyi, aki annyira befolyásos ember, hogy korábban elintézte: a Tiborcz-Orbán páros a bahreini energiaügyi miniszterrel csokikázzon, kávézgasson és a két országot érintő ügyekről diskuráljon. Nem zárójel, ezt most muszáj idetennem, sosem volt időszerűbb:


Naszóval akkor vegyük át ezt a gennyes, tetves, hányásszagú, pofánkba szarós hihetetlen agyfaszt! Kérdezni szeretném: mekkora szellemi agónia uralkodik abban az országban, ahol a falig elvitt migránsellenes hisztéria és agymosás kellős közepén ezt meg lehet csinálni? Mennyire kell kreténnek lennie emberek szignifikáns sokaságának ahhoz, hogy ezt a kutyakomédiát el lehessen játszani velük? Kik ezek a Nógrádi-Bayer-félék stand-up-os fellépésein homályos szemmel szájtátó zombik, akik most sem értik, hogy több embert engedtek be letelepedési kötvénnyel Európába, mint ahány nyomorult menekült miatt milliárdos népszavazást írtak ki? Aminek a következményéről semmit nem hajlandó elmondani a pocakos, mert nincs kedve.

Magyarország kormánya egy tetves bevándorlót nem hajlandó befogadni, de fizetett kormányhirdetésben árulja az Európai Uniót afrikaiaknak. Igen, pontosan tudom, hogy hasonló konstrukciók máshol is vannak (ilyen sehol máshol nincs), de kíváncsi lennék, mit szól hozzá Brüsszel, hogy a magyar kormány a megkérdezésük nélkül telepít Európába harmadik országbeli, nem minden esetben feddhetetlen egyéneket. (Az remélem mindenkinek megvan, amikor a TEK fővezéréről erőszakkal levakarják az újságírót, midőn bűnözőknek árusított letelepedési kötvényekről próbálja faggatni.)

Miért nem hallottam még egyszer se a Bayerek, és a teljes Fidesz-vezérkar óbégatását, hogy pénzes, idegen kultúrájú egyéneknek reklámozzák az Unióban való szabad közlekedést/letelepedést? Ja, hogy azért, mert a Rogán-Habony-féle államkötvényesdi automatikusan elmossa a kulturális különbségeket? Ezektől az idecsábított kőgazdagoktól nem rázza a hideg Kubatovot, Tuzsont, Semjént, Harrachot és a többi gátlástalan gazembert és nem félti a kölykeit, unokáit tőlük? És Bayer Zsoltot sem zavarja, hogy van a bankszámlájukon pénz? Ezek tisztelik a kultúrátokat, gecik? Ezek között nem lehet potenciális terrorista? Ezek nem hordoznak fertőzéseket? Ezek nem erőszakolják meg a feleségeiteket? 300 ezer euró elmos minden különbséget jó és rossz között? A magyar kötvénytől minden migráns rendes emberré válik, aki nem öl, nem erőszakol, nem terrorkodik? Ráadásul úgy, hogy ezt a pénzt kölcsönadják a geciknek, a kamatokat viszont mi fizetjük vissza öt év múlva.

Két rettegés között tisztázzuk: ezek a tárt karokkal várt népek meghitelezik a magyar államot. Nem elköltendő pénzük kell hogy legyen, hanem néminemű tőkéjük, ami öt év alatt fial is, mint az állat. Arról beszéljetek kamunépszavazási ügynökök, hogy a letelepedési kötvény, amit kínáltok boldognak és boldogtalannak, az állampapír. Ezek az emberek nem vesznek letelepedést az unióban, hanem ajándékba kapják azt. A magyar kormánytól, amelyik a saját polgáraival fizetteti ki önnön nagylelkűségét. Kamatostól. Ebben a sztoriban az öt - Rogán maffiózó-gyanús bűnöző által kijelölt, kötvénykereskedéssel foglalkozó - cégen kívül (amiből 4 offshore) senki más nem jár jól.

Tehát Manci néninek és Putyu bácsinak is mondom, akik ott csápoltak Nógrádi, Bayer, Kövér, Lázár, Kósa és a brancs népbutító lakossági f*szverésein: azért fizet minden egyes magyar állampolgár - Manci nénit és Putyu bácsit is beleértve -, hogy gazdag arabok, afrikaiak jöjjenek az Unióba szabad közlekedés céljából, lakni és üzletelni és szaporodni. Azért van ez az egész, hogy ezen az elmés üzleten (ahol nem a kliens fizet, hanem a kurva) a Rogánok és Habonyok jól megszedjék magukat.

Natehát akkor további kérdéseim vannak, hogy a lényegről beszéljünk: ha nemzetbiztonságilag semmiféle kockázatot nem jelentenek ezek az emberek, akkor a TEK jól fizetett f*szfeje miért köpi szembe a magyarokat, amikor nem hajlandó a letelepedési kötvényekkel kapcsolatos kérdésekre válaszolni? Ha a kormány már oda süllyedt, hogy afrikai színes magazinokban reklámozza az európai megélhetést, akkor nem ördögtől való azt feltételezni, hogy az ISIS és más terrorszervezetek simán áldozhatnak egy kis kölcsönpénzt arra, hogy jól képzett terroristákat, tök legálisan bejuttassanak az EU területére? Azoktól miért nem tetszenek rettegni, Manci néniék, Putyu bácsiék?

Az afrikai virágzó demokráciák és fejlett piacgazdaságok korrupciós szintjére való tekintettel nem tudom, kik lehetnek egyébként azok, akik gond nélkül összekapartak 300 ezer eurót és költöznének a nagy magyar fairytale-be. És amennyiben mégis összekaparták, vajon teljesen legálisan tették? De ha legálisan tették, akkor mi a fenéért akarnának elköltözni onnan, ahol egyébként jó nekik még ha mindenki másnak szar is? Akinek azzal lehet Európát eladni, hogy ott nem ellenőriznek a határon, azzal kapcsolatban nekem inkább fenntartásaim vannak, mint nincsenek.

Szóval akkor az van, köcsögök, hogy ha gazdag muszlim, vagy afrikai néger erőszakol meg magyar nőket, akkor semmi gáz, akkor nem siratjátok a kultúrátokat és nem óbégatjátok, hogy nem tisztelik a vallásotokat? Ezek a pénzes emberek, akik esetenként 20 családtagjukat is magukkal hozzák, ezek kötelezően agysebészek, mérnökök, informatikusok és tengerbiológusok, nem? Csak az Aleppóból érkező szír haszontalan, írástudatlan here mind? Ha víritja a zsetont, akkor anyagyilkos is lehet felőlünk, mert ki nem szarja le?

Akinek van ennyi pénze, ti álnok, megosztó, gyűlöletkeltő politikai hazárdjátékosok, az másként is le tud telepedni Nyugat-Európában, mint magyar letelepedési kötvénnyel. Nekem olybá tűnik éppen ezért, hogy ez a maffiózó-gyanús egyének által kitalált konstrukció legfőképpen gyanús, kétes egyének érdekeit szolgálja, akik egyébként nem igazán juthatnának uniós papírokhoz.

Hányingerek vagytok egytől egyig. Miközben járjátok vidéket, keltitek a feszültséget, szítjátok a gyűlöletet, hazugságokkal butítjátok az embereket, keresztény értékekről halandzsáztok, de hányjátok az epét, párhuzamosan kiárusítjátok az országot és az Európai Uniót. A bevándorlással emelkedő terrofenyegetettség érve most vált igazán röhejessé. Pénzért még az anyátokat is eladnátok. Ha valaki megvenné.


http://kolozsvaros.com/2016/09/22/manci-neninek-es-putyu-bacsinak-is-mondom-akik- ott-csapoltak-nogradi-bayer-kover-lazar-kosa-es-a-brancs-nepbutito-lakossagi-fszv eresein/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"ne kockáztassuk az ország jövőjét"
  2016-09-22 21:55:36, csütörtök
 
  "ne kockáztassuk az ország jövőjét"

ennek az országnak van jövője?

Nekem nem az a fura, hogy a hirdetések 90% fideszes, ez egy diktatúrában azért nem meglepő, hanem hogy a liberális pártnak a méretükhöz képest milyen sok hirdetése van. És ügye arra buzdítanak, hogy menjenek el szavazni az emberek, csak szavazzanak igennel. Na már most a fidesznek az a lényeg érvényes legyen a népszavazás, a nemek győzelme nincs veszélyben, csak az érvényesség. Így valahogy felmerül a gyanú, hogy Fodor összejátszik a fidesszel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kádár népe. de tovább megyek:
  2016-09-22 21:49:55, csütörtök
 
  Kádár népe. de tovább megyek:

https://uploads.disquscdn.com/images/922f0d7ac57c48727942fd98d89294c5dc8bc1eb10e1 bcecb414088d39dcd399.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
És erre a fidesz - a zsebünkből - több mint 10 milliárdot má
  2016-09-22 21:26:04, csütörtök
 
  És erre a fidesz - a zsebünkből - több mint 10 milliárdot már elköltött.

https://67.media.tumblr.com/499e9e2e7f57fd116d86e24fd7fcb040/tumblr_odx41c4ifi1qd xdf1o1_500.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hát ki a búvalcseszett jó élet ez a lelki nyomorék, aki úgy
  2016-09-22 21:22:49, csütörtök
 
 
Swan Edgar 2016-09-22

Hát ki a búvalcseszett jó élet ez a lelki nyomorék, aki úgy hiszi, hogy személyesen ő a Jóisten?


Drága testvéreim a NER-ben és azon kívül! Sokszor hallottam már különféle futóbolondoktól, hogy a magyarok a Szíriuszról jöttek, de képtelen voltam komolyan venni. Most mégis úgy érzem, hogy valaki - vagy én, vagy Orbán Viktor méltóságostekintetes úr - egy másik bolygóról csöppent ebbe a pörköltszaftos, óriásplakátokkal ékes kicsiny honba.

A vezér interjút adott. Mindenki nyugodjon meg, nem élő interjút és főleg nem újságíróknak, hanem az egykori Origó romjaiból összebarkácsolt fosadéknak nyilatkozott. Irgalmatlan hosszú monológ, én végigolvastam és majd biztosan sort kerítek még a folytatásra - ha én nem, valaki biztosan a szerkesztőségből - mert nekem az első mondatoktól leszakadt a pofám, a vérnyomásom kilőtt az univerzumba, az agyvizem felforrt. Jegyezzük meg, őrizzük meg az utókor számára is ezt a néhány mondatot. Látlelet ez, egy sikertelen focistából lett karrierista, egyben egy beteg ország látlelete.

A kérdés, pontosabban annak egy mondata: ,,Milyen lépéseket tervez tenni a népszavazás másnapján, október 3-án?"

És íme a válasz. Figyelem!

Ha el akartam volna mondani, hogy a népszavazás után mit kell tenni, akkor elmondtam volna. Azért nem mondtam el, mert nem akartam. Azért nem akartam, mert idő előtti lenne, ugyanis a népszavazás eredménye határozza meg, hogy milyen irányban indulunk tovább. Most nem a népszavazás utáni időszakról kell gondolkodnunk, hanem - ahogy az amerikaiak mondják: first thing first - az első dolog először: legyen meg a népszavazás.

Na kérem, sorstársaim a kiterjesztett diliházban! Azt mondja ez a pocakos kis fickó, hogy szarik a fejünkre és kuss legyen. Ő, Alcsúti-Felcsúti Vitéz Orbán Viktor, Magyarország tulajdonosa, a magyarok mindenható ura kikéri magának, hogy őt elszámoltassák arról, mit akar csinálni a saját tulajdonával. Mármint velünk és az országgal.

Egy ilyen pofátlan, cinikus, vérgeci, tetű válasz hallatán egy önmagára és az olvasókra valamit is adó újságíró minimum elküldi az interjúalanyt a büdös francba és a fejére borítja az asztalt. Mert az újságírónak nem az a dolga, hogy kényszeredetten vigyorogva tudomásul vegye: el lett ő küldve a picsába. Mert nem ő lett elküldve, hanem az olvasók. Fideszül: a keményen dolgozó kisember lett elküldve a búsba.

Hát ki a búvelcseszett jó élet ez a lelki nyomorék, aki úgy hiszi, hogy személyesen ő a Jóisten? Egy uralkodó, aki nem köteles beszámolni az alattvalóknak semmiről. Egy félresikerült diktátorocska, aki olyan szintű szerepzavarban szenved, hogy fel sem merül benne: ő az ország szolgája, nem pedig a hadura.

Miféle újságíró az, aki egy ilyen választ eltűr? Ahogy a miniszterelnök nem önmagát képviseli és nem érte van a rohadt ország, hanem éppen fordítva, úgy az újságíró sem hobbiból, pláne nem a fizetéséért bohóckodik ott, ahol van. Amennyiben mégis, akkor nem újságíró, hanem egy mikrofonállvány. Márpedig egy állványért egyszer kell fizetni és évekig rendeltetésszerűen üzemel, teljesen felesleges havonta pénzt költeni rá.

Orbán Viktor nem politikus, nem miniszterelnök. Akkor sem, ha valamilyen szerencsétlen véletlen folytán ez került a névjegykártyájára. Normális országban ilyet az ország első embere soha nem merészelne kiejteni a száján, hogy nem válaszol egy ilyen kérdésre, mindenki húzzon a francba szavazni aztán majd ha megvan a szavazás, megmondja. Ha akarja. Ha nem akarja, nem mondja meg és kinek mi köze hozzá.

Beszarás. Szavazzunk, aztán majd megmondja, minek. Ilyen a világon nincs, komolyan. Merem állítani, hogy ilyesmit még Putyin sem enged meg magának. Épeszű országban úgy rúgná seggbe a nép, hogy az égen lyukat ütne és éhen halna, mielőtt földet ér.

Hogy ő azért nem beszél róla, hogy mit szándékozik tenni, mert nem akar beszélni. Igaz ugyan, hogy egy egész országgal szórakozik, hogy attól függ itt lassan élet és halál, hogy a magát uralkodónak képzelő hülyegyerek bevette-e a gyógyszerét reggel, vagy sem.

Nagyon gáz ám ehhez a szektához tartozni, drága feleim! Ugyanis az imádott vezér nem csak nekem és a hozzám hasonló liberális nihilista hazaárulóknak üzeni azt, hogy közöm nincs az ország dolgaihoz, de még a saját életemhez sem, hanem a saját rajongótáborának is.

Ez az ember nem csak sunyi, hazudós és telhetetlen, hanem pofátlan is. De az legalább végtelenül. Figyelj, Viktor! Én fizetlek, kiscsávó. Én fizetem a méregdrága öltönyeidet, amelyek drágaságuk ellenére sem képesek normálisan állni rajtad. Én fizetem a feleséged ingatlanjait, a lányod saját lábát, a vejed üzleteléseit, a szomszédod horvátországi villáját, Nárcisz kutyád rezidenciáját, a külföldi útjaidat, de még a kurva telefonszámládat is. Én és a többi kilencmillió ember, akiket most elküldtél a picsába.

Hidd el, nagyon rá fogsz erre fázni. Igaz, hogy addig még nagyon sok kárt fogsz okozni te is, a bűntársaid is, de egyszer vége lesz ennek. Majd magyarázd a bírónak a tárgyaláson, hogy azért nem beszélsz, mert nincsen kedved. Hidd el, mi ott leszünk a teremben és figyeljük, mekkora arcod van akkor, amikor nincs, aki megvédje a seggedet. Érdekes lesz. Már nagyon várom.


http://kolozsvaros.com/2016/09/22/hat-ki-a-buvelcseszett-jo-elet-ez-a-lelki-nyomo rek-aki-ugy-hiszi-hogy-szemelyesen-o-a-joisten/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bahreinben a fellebbviteli bíróság leokézta a legnagyobb ell
  2016-09-22 21:19:37, csütörtök
 
  Ez a Bahrein pedig milyen hercig kis politikai termék országnak látszott eddig.
Kormányfőnek kijáró tisztelettel fogadták, kávéval és csokival kínálták eleddig a magánúton arra tévedőket.
Nahát.
Csokizni lehet e?

hát miután Orbán Viktort királlyá koronázzák még a Budapesti Olimpia előtt valamelyik augusztusban, amikor a napenergiával feltöltött akkukkal hűtik jegesre a Dunát, talán itt is be lehetne tiltani alkotmánymódosítással az Európai Uniót és az azt pártolókat!

Magarországon nincs erre szükség... legalábbis a mostani ellenzéki pártok esetében...

Ebböl latszik, Orban mennyivel jobb.
Öneki ilyen favago modszerekre nincs is szüksege, ö egyszerüen megvette a legnagyobb ellenzeki partot.


****************



Bahreinben a fellebbviteli bíróság leokézta a legnagyobb ellenzéki párt betiltását

Herczeg Márk
külföld
ma 16:36


Egy bahreini fellebbviteli bíróság helybenhagyta a királyság legnagyobb ellenzéki pártjának feloszlatását. Az al-Vaszat arab nyelvű hírlapnak nyilatkozva a síiták érdekeit védő Nemzeti Iszlám Egyetértés Szövetsége (al-Vefak) nevű tömörülés ügyvédei elmondták: 45 napjuk van, hogy újabb fellebbezést nyújtsanak be a bahreini semmítőszékhez.

A párt sorsáról még július közepén az el-manámai közigazgatási bíróság döntött, ami egyúttal elrendelte a tömörülés vagyonának lefoglalását is az ,,államkincstár javára".

Az ellenzéki párt feloszlatását a bahreini igazságügyi minisztérium meg az iszlám és vallási ügyek minisztériuma kezdeményezte. A bahreini hatóságok azt vetették a főleg síita politikai csoportokból szerveződött al-Vefak szemére, hogy nem tiszteli a törvényeket, és támogatja a terrorizmust. A demokratikus reformokat követelő párt irodáit bezárták, és befagyasztották számláit is, amit Washington és emberi jogi szervezetek is bíráltak.
Ebrahim Mahmood Ahmed Abdulla, a Bahreini Királyság új budapesti nagykövete átadja megbízólevelét Áder János köztársasági elnöknek a Sándor-palotában 2015. március 9-én (Fotó: Soós Lajos / MTI)

Az al-Vefakot vezető Ali Szalmán sejk most börtönbüntetését tölti rendszerellenes összeesküvés és engedetlenségre való felbujtás miatt. A 2015 júniusában 4 év börtönre ítélt politikai vezető büntetését kilenc évre hosszabbították az idén május végén. A csoportosulás szellemi vezérének, Sejk Ísza Kászimnak az állampolgárságát június 20-án vonták be a hatóságok, mondván: ,,szélsőséges vallási környezetet" teremtett az országban, és külföldi hatalmakhoz köthető szervezeteket létesített.

A Perzsa-öbölben fekvő 1,3 milliós, többségében síita lakosságú kis monarchiában 2011 februárjában tört ki rendszerellenes tiltakozás. Az elégedetlenkedők a több mint k200 éve hatalmon lévő, az iszlám vallás szunnita ágához tartozó dinasztia jogköreinek korlátozását, valódi alkotmányos monarchia bevezetését és a síitákat érő hátrányos megkülönböztetés felszámolását követelték. Az országban időről időre azóta is előfordulnak hasonló megmozdulások. El-Manáma a síita Iránt vádolja azzal, hogy viszályt szít a szunnita királyságban, az al-Vefakot pedig azzal, hogy ,,külföldi struktúrák" részét képezi. (MTI)

http://444.hu/2016/09/22/bahreinben-a-fellebbviteli-birosag-leokezta-a-legnagyobb -ellenzeki-part-betiltasat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
10 milliárdnál is többet költ a menekültellenes kampányra a
  2016-09-22 21:18:00, csütörtök
 
  Van olyan, amikor a fideszeseket nem a lopás hajtja?

Mi ezzel a gond? Úgy tolják talicskában haza a pénzt, hogy közben a paraszt visítva tapsol nekik. Sőt, segít tolni.

okt. 2. után Orbán óriási tisztogatásba kezd a fideszeveszettek között, bármi legyen az eredmény. Leszámol vélt vagy valós ellenségeivel azon a címen, hogy nem álltak elég jól a népszavazáshoz. Ha sikerül elérni az érvényességet, akkor meg azért, mert további hatalomkoncentrációt akar, és ebben csak a "legjobb talpnyalóira" számít. Akár így, akár úgy, ez a dátum a fideszkdnp végének kezdetét jelentheti,mert a belső torzsalkodások ideje következik a még elrabolható javakért, koncért.



******************


10 milliárdnál is többet költ a menekültellenes kampányra a kormány, és szinte minden fillér baráti zsebbe megy

Rényi Pál Dániel
Média
ma 14:32


Az MSZP-s Harangozó Tamás kikérte a Miniszterelnöki Kabinetiroda (MK) migrációval összefüggő költéseit tavaly decembertől egészen idén júliusig bezárólag, és meg is kapta őket. Meglepő fordulat ez azok után, hogy az MK-ban az Átlátszó újságíróitól nemrég megtagadtak egy hasonló adatkérést, és csak rövid betekintést engedtek nekik a minisztérium júniusi költéseibe.

A most két részletben kiadott dokumentációból az látszik, hogy még annál is hajmeresztőbb ütemben költi a pénzt a gyűlöletkampányra a fideszes kommunikációs gépezet, mint sejtettük. Úgy repkednek a milliárdok, mintha tényleg az ország megmaradásáért zajlana a küzdelem.

Azt lehetett tudni, hogy több mint 5 milliárdot forintot elköltöttek már bevándorlásellenes propagandára. Most viszont kiderült, hogy a kampányfinisre megszavaztak további 4 milliárdot, és a végösszeg meghaladhatja a 10-et is.

A minisztérium tavaly november 30-án 1,2 milliárd + ÁFA értékben kötött keretszerződést a Network 360 Reklámügynökségből és az Affiliate Network Kft.-ből álló Egyesült Reklám Konzorciummal ,,Migrációval összefüggő kommunikációs feladatok ellátására" a február végéig terjedő időszakra.

Miután ezt sikerült kimeríteni, március 7-én 3,08 milliárd + ÁFA értékben kötöttek egy újat, ami egészen augusztusig tartott. De a pénz augusztus 10-re elfogyott, ezért a második keretösszeget - ahogy a Népszabadság megírta - a minisztérium megtoldotta még 800 millióval.

A konzorciumot vezető Network 360 Reklámügynökség a pályázatért felelős miniszter, Rogán Antal szomszédságában lakó Csetényi Csaba érdekeltsége. Minden költés rajtuk keresztül bonyolódott.

Csetényi cégei 15 százalékos reklámközvetítői díj ellenében dolgoztak, ez az üzlet csak a közvetítői díjak által minimum félmilliárd forint bevételt jelentett nekik. Persze nem csak a közvetítői-, de médiaoldalon is a közszolgálati és Fidesz-közeli vállalatok jártak jól. A közterületi hirdetések költségeiről nincs információ, de minden más megvan.
Országos rádiók: 391,4 millió forint

Rádiós vonalon a közszolgálati csatornák viszik a pénz nagy részét, de ennek egyik oka lehet, hogy Andy Vajna csak június közepén indította el új kereskedelmi rádióját, a Rádió1-et. A filmbiztossal szintén hírbe hozott Sláger FM, a Liszkay Gábor által alapított, Bayer Zsolt nevével fémjelzett Karc FM, és a Katolikus Rádió sem panaszkodhat.

Kossuth + Petőfi: 227,8 millió ---> 58%
Sláger FM: 58,8 millió ---> 17%
Karc FM: 22,6 millió ---> 5,8%
Katolikus Rádió: 15,5 millió ---> 15,54%
Egyéb helyi rádiók: 66 millió ---> 17%

Online sajtó: 524,7 millió

A legnagyobbat hasító Origo március óta lett az állami kampány elsőszámú kedvezményezettje - azt követően, hogy a Magyar Telekom decemberben eladta a New Wave médiavállalatnak, amely az akkor még állami kézben működő MKB-tól kapott hitelt az üzlethez. De persze jól járt a Habony Árpád tulajdonában lévő Modern Media Group is.

origo.hu: 132,7 millió ---> 25,29%
Modern Media (lokal.hu, 888.hu): 132,5 millió ---> 25,26%
Jobboldali oldalak: magyaridok.hu, pestisracok.hu, mandiner.hu: 40,2 millió ---> 7,7%
Mediaworks megyei oldalai: 31,3 millió ---> 6%
Russmedia megyei oldalai: 21,5% ---> 4,1%
Facebook: 38,5 millió ---> 7,3%

Nyomtatott sajtó: 717,5 millió forint

A print piacon a Karchoz hasonlóan Liszkay Gábor vezette, szintén Fidesz-közeli kézben működő Magyar Idők szakított a legnagyobbat, de Habony itt sem panaszkodhat: az ingyenes terjesztésű Lokál közel 100 milliót szedett be bő fél év alatt.

A Népszabadságot és Nemzeti Sportot kiadó Mediaworkshöz is hasonló nagyságrendben ment a pénz; velük kapcsolatban továbbra is tartja magát a híresztelés, hogy hamarosan valamely kormányközeli üzletember lehet a tulajdonosuk.

Magyar Idők: 126,5 millió ---> 17,6%
Lokál: 93,3 millió ---> 13%
Mediaworks: 92,8 millió ---> 12,9%
Magyar Hírlap: 88,7 millió ---> 12,4%
Pannon Lapok Társasága: 65 millió ---> 9,1%
Russmédia: 43,38 millió ---> 6,05%
Blikk: 39,6 millió ---> 5,5%

TV: 2,2 milliárd forint

Elég súlyos, hogy a tévés placcon minden 4 kampányforintból 3-at az állami hitelből felvásárolt TV2-csatornák - TV2, SuperTV2, Pro4, FEM3 és az új adók - visznek el, és persze jut bőven a közmédiának meg az ATV-nek is. De a legárulkodóbb talán az, hogy az Origo-csoporthoz tartozó, egészen marginális Ozone és Life Network csatornákon is elvert 126 milliót a kormány.

TV2-csoport: 1,655 milliárd forint ---> 74,65%
Közszolgálati csatornák: 290,4 millió forint ---> 13,1%
ATV, Echo TV: 135,7 millió forint ---> 6,1%
Origo-csatornák (Life Network, Ozone Network) 126 millió ---> 5,7%

Eddig tudható részletezve a pontos költés, de ebben nincs benne még a plakátkampány, sem az a 800 millió, amivel néhány hete megtoldották a második keret büdzséjét. És végképp nincs benne a két extra keret, amiről augusztusban döntött a kormány.
Ezzel még nincs vége

Az igazi kvótakampány csak ezután, nyár elejével kezdődött. Ami nagy újdonság, hogy a kabinet nem érte be a második reklámkeret toldozgatásával, kötött két újabb gigantikus kereszerződést, amit minden bizonnyal megpróbálnak kimeríteni az október 2-i népszavazásig.

A minisztérium kötött augusztus 1-én egy 1,9 milliárdos bruttó keretszerződést, majd augusztus 19-én egy újabb, mintegy 2 milliárd + ÁFA értékű keretszerződést az Egyesült Reklám Konzorciummal.

A vállalat így közvetítésen keresztül már milliárdos bevételhez közelít, és akkor még nem ejtettünk szót a kreatív feladatokban is részt vállaló Csetényi-cégek bevételeiről.

A "bevándorlásellenes tájékoztatás" gyakorlatilag tavaly nyár óta folyamatosnak mondható: a Csetényihez tartozó HG360 már 2015. júniusában 300 millió forintot kapott az első ilyen tematikájú ("Ha Magyarországra jössz..." felütésű) kampány megtervezésére. Később közel 400 millió ment el "Az emberek döntöttek..." kezdetű plakátokra és reklámokra, majd augusztusban 1 milliárdos keretszerződést kötött ebből a célból a kabinet, ezt követték a novemberi, majd a márciusi keretmegállapodások. Ezzel

a több mint egy éve zajló bevándorlásellenes propaganda már több mint 10 milliárd forintjába került az adófizetőknek, plusz ÁFA.

És ez még mindig nem a jéghegy csúcsa, ugyanis ezek a költések még nem tartalmazzák a külföldi magyaroknak félmillió példányban postázott ,,konzultációs levelek" költségeit, továbbá 4,2 millió ,,tájékoztató füzet" kiküldését minden magyar háztartásba. Ezekről a kormány egyelőre nem adott ki információt.

http://444.hu/2016/09/22/10-milliardnal-is-tobbet-kolt-a-menekultellenes-kampanyr a-a-kormany-es-szinte-minden-filler-a-barati-zsebbe-megy
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tíz éve halott személyek nevében is lehet levélben szavazni
  2016-09-22 20:40:22, csütörtök
 
  Tíz éve halott személyek nevében is lehet levélben szavazni - állítja a Jobbik


szeptember 19., 14:40

Szávay István (Jobbik) arra hívta fel a figyelmet, hogy egy magyarországi lakcímmel nem rendelkező határon túli magyar nevében akár tíz évvel a halála után is lehet levélben szavazni, ha hozzátartozói nem kérik, hogy az elhunytat töröljék a névjegyzékből. A politikus kíváncsi volt arra, hogy eddig hány ember törlését kérték a névjegyzékből annak halála miatt.

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára azt mondta, a tárca nem rendelkezik semmilyen információval arról, hogy hány embert töröltettek, mert ez a Nemzeti Választási Irodához tartozik. A szabályozásban azért tesznek különbséget a határon túl élő és a külföldön tartózkodó magyarok között, mert éppen a levélszavazás kiterjesztése adna lehetőséget a visszaélésekre, ugyanis azt nem lehet ellenőrizni, hogy aki bejelenti, az utána valóban külföldön tartózkodik-e a választás napján - mondta.

http://propeller.hu/itthon/3242115-tiz-eve-halott-szemelyek-neveben-is-lehet-leve lben

*******

A 10 éve elhunyt személy mikor tett állampolgársági esküt? 2006-ban? Akkor nehezen, hiszen 2010-től van erre lehetőség.
Hogy a semmire szavaztatnak és még azt is elcsalják, ez a kormányzás csúcsa eddig. Az pedig, hogy az I.M. államtitkára marhaságot mond, csak hab a tortán. Ha külföldre kérem a szavazást, itthon nem mehetek szavazni, nem vagyok a listán. Viszont azt senki sem ellenőrzi, hogy ki és mikor halt meg a külföldi szavazók közül, és valóban létezik e ilyen személy, vagy választási csalásról van szó.
És azt tudjátok ellenőrizni, hogy hány halotti szavazat jön levélben??
Nem öreg! Tudod mi lenne a helyes? Az erdélyi magyarok szavazataitól meg kellene szabadulni!!
Nekem ne szavazzon a sorsomról.Nem itt él, adózik.Orbán, nem az ő adóforintjaiból épít üresen kongó stadionokat. Nem ő vásárol 27% áfával terhelt árút. Nem neki kell vissza fizetnie az oroszoktól Paks2 felvett hitelt... Kibicnek semmi se drága!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hosszan fényezte az államtitkár a közmunkát
  2016-09-22 20:26:28, csütörtök
 
  Már megint mennyi pénzt b...k el az önfényezésre! Persze a képzés: 94% sikeresen tudott napocskát rajzolni! Abból a rengeteg milliárdból rendes, értékteremtő munkahelyeket kellett volna teremteni. Az is reggeli felkeléssel jár, de nem éhbérért. Ez az egész kamu arra is jó, hogy a helyi hatalmasságok kedvükre sarcolhatják a szerencsétleneket!
Remelem neked is cimboraidnak is ez lesz a jovokep eletetek hatralevo reszere!

***************************


Hosszan fényezte az államtitkár a közmunkát
ma, 11:44

A közfoglalkoztatás a kiúttalan, jövőtlen embereknek adott lehetőséget, hogy hasznosnak érezhessék magukat és kapcsolódni tudjanak a saját közegük mindennapi életébe - erről Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára beszélt a II. Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás megnyitóján csütörtökön Budapesten, a Vajdahunyad várban.

Hangsúlyozta: a közfoglalkoztatás sokszor vitatéma a politikai közbeszédben, azonban nem egy állandó, végleges állapotról, hanem átmeneti lehetőségről van szó. Pogácsás Tibor szerint az, hogy meddig van szükség rá, sok összetevőtől függ, de úgy vélte, hogy mindaddig működtetni kell, amíg vannak olyan hátrányos helyzetű térségek és települések, ahol az elsődleges munkaerőpiac nem tudja megoldani a foglalkoztatási problémákat.

Beszámolt arról is, hogy 2011 és 2016 között 1230 milliárd forintot fordított a kormány a foglalkoztatás fejlesztésére, idén 340, jövőre 325 milliárd forintot szánnak erre a célra.

Az államtitkár arról is beszélt, a közfoglalkoztatottak a közös teherviselés mellett részt vesznek azokban a mindennapi szokványos élethelyzetekben is, hogy van kötelezettségük, fel kell kelniük reggel, el kell menniük dolgozni. Úgy vélte, ez hozzájárul ahhoz, hogy amikor lehetőség nyílik visszatérniük az elsődleges munkaerőpiacra, ne veszítsék el ezt a képességüket.

Kiemelte, a foglalkoztatási adatok azt mutatják, hogy mind többen tudnak visszatérni a piaci környezetbe, önkormányzati államtitkárként azt a visszajelzést kapja a polgármesterekről, hogy a jó munkát végző, kreatív közfoglalkoztatottak elkerülnek a programokból, és szerinte ez bizonyítja leginkább, hogy a közfoglalkoztatásnak van értelme.

Pogácsás Tibor szerint maga a közfoglalkoztatás is segíti azt a kormányzati célkitűzést, hogy Magyarországon teljes legyen a foglalkoztatottság.

Közölte: a közfoglalkoztatás keretében az "Újra tanulok" programban 175 ezer ember vett részt különböző képzésekben, 94 százalékuk pedig eredményesen el is végezte azt. Felidézte, a közfoglalkoztatottak sok esetben alacsony képzettségűek vagy képzettség nélküliek, számukra ez segítség ahhoz, hogy visszatérhessenek az elsődleges munkaerőpiacra, vagy akár csak ahhoz is, hogy el tudjanak menni egy állásinterjúra.

A közfoglalkoztatók közül az önkormányzatokat emelte ki, mint mondta, 1874 település vesz részt a közfoglalkoztatási programban.

A kiállításról szólva azt mondta: a közfoglalkoztatás fejlődésével, a közfoglalkoztatók kreativitásának növekedésével egyre nagyobb igény mutatkozott arra, hogy megmutassák egymásnak, mit tudnak, ötleteket adjanak át. A megyékben már számos közfoglalkoztatási kiállítást tartottak, ezek szinte kikényszerítették az országos kiállítást, amelyet másodszor rendeznek meg, azzal hagyományt szeretnének teremteni.

A kétnapos rendezvényen 130 kiállító mutatja be a megvalósult közfoglalkoztatási programok eredményeit, biztosít lehetőséget a települések megismerésére, az általuk készített helyi ételek kóstolására, azok megvásárlására.


http://propeller.hu/itthon/3242695-hosszan-fenyezte-allamtitkar-kozmunkat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lesz pénz számolatlanul a budapesti olimpiára
  2016-09-22 20:18:40, csütörtök
 
  Lesz pénz számolatlanul a budapesti olimpiára

2016. szeptember 22. csütörtök 07:22:59


A kormány egyetért a 2024-es olimpiai és paralimpiai pályázathoz csatolandó garancialevél tartalmával, és felhatalmazza Magyarország miniszterelnökét annak aláírására - olvasható a Magyar Közlöny legfrissebb számában.

A pályázati dokumentáció második részét október 7-ig kell benyújtani a Nemzetközi Olimpiai Bizottsághoz (NOB), s ehhez garancialevelet is csatolni kell.



A NOB elnökének, Thomas Bachnak címzett levélben Orbán Viktor megerősíti a kormány vállalásait, melyek többek között a létesítmények, az olimpia és médiafalu, a Nemzetközi Közvetítési Központ és a Médiaközpont, valamint a közlekedési projektek finanszírozására, a közlekedésre és szállításra, továbbá a biztonságos lebonyolításra vonatkoznak. A dokumentum kitér mások mellett az olimpiai tulajdon védelmére, a vámokra vonatkozó jogi kötelezettségvállalásra, idegenrendészeti, közigazgatási kérdésekre, a sportfogadásra, illetve a doppingellenes tevékenységre.

A kormány a határozatában felhívja az egyes kiemelt budapesti beruházásokért felelős kormánybiztost mint az olimpiai pályázat vezetőjét, hogy gondoskodjon az aláírt garancialevél NOB-hoz történő benyújtásáról, továbbá a minisztereket, hogy vizsgálják meg a garancialevélben foglalt vállalások teljesülésének feltételrendszerét, és tájékoztassák a kormánybiztost az olimpia rendezési jogának elnyerése esetén szükséges intézkedésekről.

http://www.mfor.hu/cikkek/129225.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2016.08 2016. Szeptember 2016.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 387 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4157
  • e Hét: 9889
  • e Hónap: 21000
  • e Év: 174496
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.