Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Klívia
  2016-09-06 21:49:42, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Növényvilág  
Cukorsüvegfenyő / Picea glauca Conica
  2016-09-06 21:48:12, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Növényvilág  
Citrom és szódabikarbóna
  2016-09-06 16:33:42, kedd
 
 



A cit­romlé és szó­da­bi­kar­bóna együtt fan­tasz­ti­kus kom­bi­ná­ció! A két cso­da­szer egy­más ha­tá­sát fel­erő­sítve vi­gyáz az egész­ségre.1970 óta egészen a közelmúltig számos olyan kísérletet végeztek, melyek mind sorra bebizonyították, hogy

a citrom 12 különböző daganatos betegség esetében biztosan elpusztítja a rákos sejteket.
Nemcsak hogy megakadályozza az áttétek kialakulását, de a megfékezésben 10 ezerszer erősebb hatékonyságot fejt ki, mint a gyógyszerek illetve a kemoterápia együttes alkalmazása.

MIÉRT ÉPP A CITROMLÉ?
Érdekes, hogy a benne lévő savak ellenére a legjobban lúgosító gyümölcs a citrom. Nem véletlen, hogy rendszeres fogyasztását a legtöbb természetgyógyász szinte mindenkinek javasolja. A citrom lúgosító hatása miatt enyhíti az emésztési panaszokat, mint a savas reflux, gyomorégés, székrekedés, felfúvódás vagy hányinger. Citromlével biztosíthatod a szervezet Ph-egyensúlyát, megakadályozhatod a vesekő kialakulását, magas C- és B- vitamintartalma természetes fertőtlenítő hatást fejt ki és visszaszorítja a gyulladásokat.

Biológiailag hatékony lúgosító anyagot legbiztonságosabban citromlével juttathatsz a szervezetedbe!
A citromnak ráadásul megvan az a képessége, hogy úgy tudja felvenni a harcot a rákos sejtekkel, hogy közben az egészséges sejtek nem sérülnek, nem mennek tönkre - ellentétben a kemoterápiás kezelésekkel.

ELKÉPESZTŐEN ERŐS HATÁS!
E csodás hatás a citrom magas C-vitamin tartalmának köszönhető, mely miatt a szervezet igen széles spektrumban képes felvenni a harcot abakteriális és gombás fertőzésekkel szemben. A citrom ezen kívül szabályozza a vérnyomást és egyben erős antidepresszáns is, hatékonyan csökkenti a stresszt.

A citrom számos pozitív hatása mellett mindazonáltal számolni kell a savanyú ízzel is, hiszen ez a mediterrán gyümölcs rendkívül gazdag savakban. Ezt a zavaró körülményt csökkentheted, ha szódabikarbónával együtt fogyasztod el a napi citrommennyiségedet. Nemcsak a bántó savasságot csökkented ezzel, hanem újabb lépést is teszel az egészség visszanyerése felé. A szódabikarbóna ugyanis minden körülmények között lúgosítja a szervezetet és támogatja a fiatalító folyamatokat.

ILYEN A CITROM ÉS A SZÓDABIKARBÓNA EGYÜTT
Nagyon egyszerű a feladat: keverj össze 2 dl citromlevet egy teáskanál szódabikarbónával egy pohárban és kész! Ebből az oldatból minden reggel éhgyomorra igyál meg egy pohárral. Legjobb, ha ezzel kezded a napod!
Ha túl töménynek vagy savanyúnak éreznéd az italt, nyugodtan hígítsd tovább vízzel.
Forrás: naturalnews.com illetve : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Ha ráncos a nyak - ezt tehetjük ellene
  2016-09-06 16:25:35, kedd
 
  RÁNCOS A NYAKAD? EZT KELL TENNED, HOGY NE LEGYEN! EZ CSODÁLATOS!

Sajnos az öregedés egyik legelső jele a megereszkedett bőr a nyakon. A nyaki izomzat vagyis a platysma nem kapcsolódik semmilyen csonthoz vagy szalaghoz, ezért nincs kitámasztva, könnyen megereszkedik maga az izomzat az idő múlásával, ezt követi a bőr ráncosodása. Nem kell plasztikai sebészhez fordulni, ezek az otthoni megoldások nagyon hatásosak.

Nagyobb C-vitamin bevitel
Mindannyian tudjuk, hogy a C-vitamin az egyik legjobb természetes antioxidáns. Gyümölcsből (citrusfélék) vagy tablettában, de nagyobb adagban kell szedni a bőr érdekében, mint amit megfázásra javasolnak. Akár napi 2000 milligramot. A C-vitaminos krémek is igen hatékonyak.

Napvédelem

Sajnos, a káros UV napsugarak károsíthatják a bőrt a nyakon és a test bármely más részén. A szakértők azt mondják, hogy legalább 30 SPF napvédelem kell minden nap, ha vissza akarjuk fordítani az örgedést. És nem csak nyáron!.

Rendszeres testmozgás
Mindannyian tudjuk, hogy a testmozgás rendkívül fontos és hasznos az egészség szempontjából általában. Nos, ugyanez a nyakat is fiatalon tartja. Kevesen tudják, de minél izmosabb a test, váll, a nyak annál több támasztékot kap. Nézzétek meg a balett táncosok nyakát, még idős korukban is fiatalos marad.

Kollagén
Tudod, mi a kollagén? Ez egy fehérje, ami a bőr rugalmasságát biztosítja. Étkezési zselatin vagy akár húsleves formájában, de ha rendszeresen szeded (kaphatók tabletták is) vagy ételben fogyasztod, szebb lesz a bőröd.

Zsírsavak lefekvés előtt
A lazac, a szardínia, avokádó, spenót, lenmag, tökmag, diófélék olyan zsírsavakat tartalmaznak, amelyek nem engedik kiszáradni a bőrt. A legjobb ezeket az ételeket körülbelül négy órával lefekvés előtt fogyasztani.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Bőr,haj,köröm  
A vizitorma gyógyhatásai :
  2016-09-06 16:22:23, kedd
 
 



MÁGNESKÉNT SZÍVJA KI A BETEGSÉGET, EGÉSZSÉGESEBB A KÁPOSZTÁNÁL IS, MÉGIS ELFELEDKEZTÜNK ERRŐL A ZÖLDSÉGRŐL!

Számos szakértő úgy gondolja a világ minden tájáról, hogy valószínűleg ez a legegészségesebb zöldség a világon - és sajnos mostanában teljesen elfelejtettük!
Természetesen a vízitormáról van szó! Csak vessünk egy pillantást az alábbi cikkre, hogy mindent megtudjunk erről a csodálatos zöldségről!

Először is ez a szuper egészséges zöldség tele van a vassal, több vasat tartalmaz, mint a spenót! Igen, és ráadásul több C-vitamint, mint a citrom és a narancs. Ez tényleg elképesztő, nem?

Egy friss tanulmány szerint ez a csodálatos és rendkívül egészséges zöldség jelenleg legegészségesebb a világon. Csökkenti az oxidatív stresszt, és növeli az antioxidáns hatást, tisztítja a vért, felfrissít, serkenti az étvágyat, és megtisztítja az egész testet.

A zsázsa leve rendkívül hasznos és előnyös zöld italként naponta fogyasztva, de külső felhasználásra is. A különböző bőrbetegségek, a bőrgyulladások, hajhullásesetén egyszerűen dörzsöljed a levet az érintett területre, vagy használj vízitorma borogatást zúzott levelekből. A vízitorma csökkenti a naptól kialakult barna foltokat a bőrön. A vízitorma képes megállítani a tumor növekedését és az áttéteket (a teszteket állatokon végezték úgy, hogy zsázsa kivonatot fecskendeztek a tumorba).

Hogyan készítsünk vízitorma borogatást?
Ez nagyon egyszerű - csak fel kell vágnunk a leveleket apró darabokra. Alkohollal tisztítsuk meg a bőrt, majd kötéssel rögzítsük rajta a leveleket. Hagyjuk fenn a borogatást 2-4 órán át. Különböző bőrproblémák esetén használjuk.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Bőr,haj,köröm  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2016.08 2016. Szeptember 2016.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 110 db bejegyzés
e év: 4199 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2009
  • e Hét: 12123
  • e Hónap: 25872
  • e Év: 230573
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.