Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
Markó Beáta: Agónia
  2016-09-06 21:32:34, kedd
 
  Markó Beáta: Agónia



Huncut - mondta minapi nyilatkozatában az MSZP újonnan megválasztott elnöke a magyar kormányfőre. Gazdag magyar anyanyelvünk szókészletéből kapásból tudnánk száz jelzőt mondani rá, de ezek közül, ha valami nem illik rá, az éppen a huncut. Ennek a szónak a szinonimái - csak a szocialista pártelnök kedvéért említünk néhányat - a csalafinta, a rosszcsont, a pajkos, a kópé, a csintalan.

Meglehetősen nyomasztó érzés figyelni a szocialista párt hat éve tartó agóniáját. Sokan hihették, és talán hitték is, hogy a friss pártelnök friss lendületet hoz a pártba. A hajdani XI. kerületi polgármester, akit pár évvel ezelőtt közvetlenül a választás előtt az ügyészség iktatott ki a politikai életből (majd éveken át meghurcolták egy koncepciós eljárásnak látszó perben, azután felmentették), igazán motivált lesz, gyorsan energiát és életet lehel a pártjába, s feltámad valami halvány, pislákoló remény a baloldali érzelmű és elárvult szavazókban.

Huncut - mondta minapi nyilatkozatában az MSZP újonnan megválasztott elnöke a magyar kormányfőre, arra a Fejér megyei porfészekből a budai Várig felkapaszkodott emberre, aki kompániájával együtt hat éve módszeresen fosztogatja az országot és a magánnyugdíj megtakarításoktól kezdve a trafikokon, földeken át az utolsó eurócentig mindent magának söpör be. Merő huncutságból megfosztotta az országot az Alkotmányától, a kis csalafinta olyan választási rendszert gyártott, amelyben csak az ő pártja nyerhet, huncutul tönkretette az oktatási rendszert, pajkosan felszámolta az egészségügyi ellátást és amolyan kópésan évek óta egymás ellen hergeli az embereket, a különböző társadalmi csoportokat, s tüneményes rosszcsont módjára uszít zsidók, cigányok, idegenek ellen.

Huncut - mondta minapi nyilatkozatában az MSZP újonnan megválasztott elnöke a magyar kormányfőre, s tulajdonképpen köszönetet kellene mondanunk neki, hiszen világossá tette a baloldaliak számára, hogy nincs miben reménykedniük.

Ha mindez nem lenne elég, a héten még egy fontos esemény történt a szocialisták háza táján. Legfrissebb bornírt elhatározásukat az egyik elnökségi tag jelentette be: "ha lenne kötelező betelepítési kvóta, akkor a kormányfrakcióval együtt szavaznának ellene". Ez igazán örvendetes és bölcs döntés, leszámítva azt a tényt, hogy se betelepítési kvóta nincs, se nem kötelező, ezt csupán a huncut miniszterelnök hirdeti sűrűn kéklő plakáterdején.

Bízunk benne, hogy az MSZP haláltusája már nem tart sokáig - ezzel a húzással saját maguknak adták be a kegyelemdöfést. Ám, ha szívósságukkal ezt is túlélnék, akkor az október 2-i hazugságon alapuló referendum, de legkésőbb az államilag megrendezett 2018-as választási csalás elhozza a párt számára a végső megnyugvást. Béke poraira.


https://nepszava.us/blogs/news/marko-beata-agonia
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar fegyverkereskedő elkóborolt afrikai szállítmányát fo
  2016-09-06 21:23:39, kedd
 
 
Magyar fegyverkereskedő elkóborolt afrikai szállítmányát foglalták le egy spanyol kikötőben

Magyar szálai vannak annak a rejtélyes fegyverügyletnek, amely miatt augusztus eleje óta nyomoz a spanyol csendőrség. A részletek ködösek, annyi biztos, hogy az andalúziai Algeciras kikötőjében lefoglalt több mint 800 svájci fegyvert eredetileg a ghánai kormány vásárolta meg a budapesti Milipol Zrt. közvetítésével. A Milipol a magyar fegyveres testületek egyik nagy beszállítója kormányoktól függetlenül. Tulajdonosa, Székely Herbert valaha az 1994-ben meggyilkolt médiacézár, Fenyő János bizalmasa volt.


http://atlatszo.tumblr.com/post/150021214621/magyar-fegyverkeresked%C5%91-elk%C3% B3borolt-afrikai
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
csak ötezer?
  2016-09-06 20:57:31, kedd
 
  csak ötezer?
a hülyének is megéri!

http://66.media.tumblr.com/a9b927e23815448751b773e43d5747dc/tumblr_od1fhi7Atz1s5v skxo1_500.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rogán Antalnak fényképe van arról, hogy ő semmiről sem tud
  2016-09-06 20:27:30, kedd
 
 

Tamás Róbert 2016-09-06

Rogán Antalnak fényképe van arról, hogy ő semmiről sem tud


Miután kedves kollégám némileg megcsömörleni látszik Rogán Antal viselt dolgaitól, most én szeretném futólag megpiszkálni szeretett honatyánkat, nehogy véletlenül a feledés homályába vesszenek az események. Mert bizony el kell majd egyszer számolni ezekkel akkor is, ha most ez hihetetlennek tűnik.

Most ne foglalkozzunk az ingatlanbiznisszel, amiben a mi Antalunk könyékig ártatlan és ráadásul bizonyítani is tudja (gondolom fotókkal és titkos hangfelvételekkel), hogy soha életében nem találkozott Portik Tamás köztörvényes úrral. Ami azt illeti, nekem is van egy csomó felvételem arról, hogy ott voltam valahol, ahol Portik meg nem. Családi fotók tucatjaival bizonyíthatnám - amennyiben ez szükségessé válna - hogy már zsenge gyermekkoromban is jellemzően olyan fényképek készültek rólam, amelyeken sem Portik, sem Vizoviczki, de még Rogán Antal sem szerepel.

Az is igaz, hogy az én lakásom most is pont akkora, mint amekkora 10 éve volt és egy centit sem tágult a nyári hőség ellenére sem, valamint képtelen vagyok több pénzt költeni, mint amennyit keresek.

Tehát most mindezekről nem írok, ellenben szeretnék néhány szót ejteni a letelepedési kötvény buliról, amiben Rogán Antal teljesen ártatlan, semmi köze semmihez és természetesen erről is rendelkezik megfelelő dokumentumokkal, fényképekkel és különféle becsületes bűnözők is örömmel tesznek tanúvallomást arról, hogy azt sem tudják, ki az a Rogán Antal.

Történt pedig, hogy némileg megkavarodott az iszap letelepedés ügyben. Na, nem nagyon, mert mindenkit leköt a migránsok elleni védekezés, az Unióval folytatott szabadságharc és Kétfarkú Kutya Párt drámai plakátkampánya, nem beszélve Kerék-Bárczy Szabolcs Gyurcsány Ferencből történő kilépéséről, de azért ne suhanjunk el néhány érdekes hír mellett.

Az egyik ilyen: az mno.hu kiderítette, hogy - már amennyiben helyesek a lap értesülései - sikerült elítélt orosz bűnözőnek is kötvényt eladni, aki aztán vidáman letelepedhet Magyarországon, vagy mehet tovább az Unió bármely országába. Azt ugyanis nem árt elfelejteni, hogy aki megvásárolja ezt a magyar kötvényt, az nem csak Magyarországon, hanem minden tagországban vígan jöhet-mehet. Akár bűnözhet is.

Miközben a kormány teljes erőből tolja az arcunkba a bevándorlásellenes propagandát és (a legutóbbi hírek szerint) 8 milliárd forint közpénzből hirdet, plakátol, népszavaztat, a másik végén is égeti a kapanyelet. Vagy a gyertyát. Eddig ugyanis nem kevesebb, mint 16 ezer harmadik országbeli ember vásárolt letelepedési kötvényt. Ez már bőven több, mint a tízszerese annak a számnak, ahány embert átmenetileg be kellene fogadnia Magyarországnak, amennyiben az Unió így döntene, pedig még nem döntött sehogy.

A letelepedési kötvény vásárlóival nem csak az a baj, hogy nem igazán kiforrott az ellenőrzési rendszer és így előfordulhat az is, hogy akár bűnözők, netán terroristák is bejutnak az Unióba, hanem az is gond, hogy a kötvényen a magyar adófizetők sokat buknak. Annak árát ugyanis a kötvény vásárlója nem örökbe adja az államkasszába, hanem átmenetileg. Ez lényegében egy hitelkonstrukció. A kötvény vásárlója kölcsönt ad Magyarországnak, amely kölcsönt a kötvény lejártakor vissza kell részére fizetni. Az arra az időszakra jutó kamatokkal együtt.

A picike gond az, hogy kevesebb pénz kerül be a közösbe, mint amennyi majd kimegy onnan. Ugyanis a kötvények forgalmazását végző cégek lefölözik a hasznot. Öt ilyen cég van, ebből négy cég offshore bejegyzésű (felderíthetetlen tényleges tulajdonosi körrel). Rogán Antal nem tegnap bukkant fel a letelepedési kötvényekkel üzletelő cégek körül, bár biztosan van arról is fotója, hogy soha sem járt arra.

Most csak arra derült fény, hogy az egyik letelepedési kötvényt forgalmazó cég, az Arton Capital Kft. tulajdonosa, egy bizonyos Balogh Radosztina egyetemi társa volt Rogán Antalnak, akivel a mai napig töretlen a barátság és a kapcsolat.

Egy picit előtte pedig az derült ki, hogy a kedves bahreini tiszteletbeli konzul, Garamvölgyi Balázs is üzletel letelepedési kötvénnyel. Ő az, aki volt kedves Orbán Ráhelt és az ő férjét vendégül látni egy csoki és némi gyöngyhalászat erejéig a bahreini energetikai miniszter társaságában. Szigorúan magánemberként volt jelen mindenki. Erről természetesen hivatalos fotók is tanúskodnak, hogy magán-gyöngyhalászatról csacsogtak az egyszerű magyar turisták Bahreinben.

Arról sajnos még nem állnak rendelkezésre bizonyító erejű fotók, hogy a bíróságon is ilyen kiemelt ellátásban részesülnének a honpolgárok, illetve hogy az ingatlanmutyi, a letelepedési kötvény mutyi és a bahreini csokoládé szerves egységet alkot-e, vagy elszigetelt történetekről van szó, de majdcsak lesz arról is felvétel. Mi nagyon várjuk.

http://kolozsvaros.com/2016/09/06/rogan-antalnak-fenykepe-van-arrol-hogy-o-semmir ol-sem-tud/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán a budapesti olimpiáról: Van itt egy történelmi rés, am
  2016-09-06 20:14:28, kedd
 
  Ööö, nem szedte rendesen a gyógyszereit a riói út alatt...???
"Pináról így még nem beszélt soha senki "

Viktor!!!
Fogd a parittyaköved, és tedd a történelmi résedbe, de úgy hogy a szádon köjjön ki...
es ez gyoker kepviseli az orszagunkat.
Mi több! Állítólag vezeti is! Na jó, ha azt nem is de szétlopja az biztos!

Bemelegítésképpen először egy téli olimpiát !
Ha esetleg bukjuk a rendezés jogát, akkor kit fog hibáztatni a Geci?
Emútnyócév, bevándorlók, soros, esetleg Brüsszel?

**************************


Orbán a budapesti olimpiáról: Van itt egy történelmi rés, amin be lehet csúszni

Botos Tamás
sport
ma 11:25


Az ATV "kapta el" a miniszterelnököt a riói olimpián a Magyarok Házában. Orbán Viktor a 2024-es budapesti pályázatról elmondta, hogy bár erősek az ellenfelek,

"van itt egy történelmi rés, amin be lehet csúszni."

A magyar fővárost Dávidhoz hasonlította az ellenfelekkel szemben. Róma, Párizs és Chicago Góliátjait a miniszterelnök szerint akkor lehet legyőzni, ha

megmaradt az ország egysége az olimpia mögött, és akkor egy parittyakővel okozhatunk némi meglepetést.

http://coub.com/view/enm2r



http://444.hu/2016/09/06/orban-a-budapesti-olimpiarol-van-itt-egy-tortenelmi-res- amin-be-lehet-csuszni
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Románia és Szlovákia Európa élén, Magyarország lemaradt a ré
  2016-09-06 19:52:08, kedd
 
  2016. 9. 6. 12:04

Románia és Szlovákia Európa élén, Magyarország lemaradt a régiótól


A második negyedévben a magyar GDP-növekedés lett az EU második legjobbja, de az egy évvel korábbi adathoz képest már csak a középmezőnyben vagyunk. A régiónk legtöbb más országa látványosan előttünk van, Európa legjobb számait hozza a román és a szlovák gazdaság.
Cikk nyomtatása

Egy év alatt 1,8 százalékkal nőtt az EU GDP-je - derül ki az Eurostat friss adataiból. Az eurózóna 19 tagállamában 1,6 százalékkal nőtt a gazdaság az idei második negyedévben.

Mindkét mutató 0,1 százalékponttal gyengébb, mint az egy negyedévvel korábbi. A lassuló növekedés is jobb, mint az amerikai adat, az Egyesült Államokban 1,2 százalékkal nőtt a gazdaság egy év alatt.

Az 1,8 százalékos magyar növekedési adat épp annyi, mint az EU-átlag, az unió 28 tagállama közül a 16. helyen vagyunk ez alapján. Sokkal jobb a helyzet, ha az előző negyedévhez képest nézzük, a három hónap alatti 1,0 százalékos növekedésnél egyedül a román 1,5 százalékos adat a jobb - persze volt honnan fejlődni, az év első negyedében az EU egyik legrosszabb mutatója lett a magyar.

A régió többi országának gazdasága jobban teljesít a magyarnál. fotó: MW
A régió többi államához képest még mindig nagy a lemaradásunk: a cseh GDP 2,6, a lengyel 3,1, a szlovák 3,7 százalékkal nőtt egy év alatt. Ausztriában 1,4, Romániában 5,9 százalékos a növekedés.

A román adat messze a legjobb az egész EU-ban, mögöttük a szlovákok következnek a listán, míg a 3,2 százalékos spanyol növekedés a harmadik legjobb. (Ennél is jobb mutató érkezett Máltáról, valamint Luxemburgból, de ott az Eurostat még az előző negyedéves adatokkal tudott számolni.) A legrosszabb helyzetet változatlanul Görögországban mérték, ott 0,9 százalékos a visszaesés. A lista végén a finn és a dán gazdaság áll még, ahol csupán 0,4 százalékkal nőtt a GDP.

http://www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/romania-es-szlovakia-europa-elen-magyaror szag-lemaradt-a-regiotol-475001?utm_source=hirlevel&utm_medium=hirlevel&u tm_campaign=gazdasagi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Íme egy példa az Orbán-kormány kétarcúságáról:
  2016-09-06 19:38:12, kedd
 
  Üzenjünk Brüsszelnek, de egyúttal a magyar kormánynak is, hogy még ők is megértsék!

Mindenkit arra biztatok, hogy október 2-án menjen el és szavazzon NEMMEL a migránsok Magyarországra történő betelepítésére.

Szavazatainkkal mutassuk meg a magyar kormánynak is, hogy semmilyen ,,címszó" (kötelező kvóta, relokáció vagy visszatoloncolás) alatt nem kérünk a migránsokból.
Továbbá üzenjünk a ,,magyar" baloldalnak is, akik a migránsok hazánkba történő betelepítése mellett kampányolnak, elég volt a liberális agymosásból!!!

Íme egy példa az Orbán-kormány kétarcúságáról:

Az alábbiakat Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlés november 16-i ülésén napirend előtti felszólalásában mondta:

"Most itt csak annyit szükséges kijelentenem, hogy a magyar kormány a leghatározottabban fellép mind a kényszerbetelepítés, tehát a kvóta ellen, mind a visszatoloncolás ellen. Szeretném tájékoztatni Magyarország minden polgárát, hogy itt, amíg ez a kormány levegőt tud venni, addig sem kvóta nem lesz, sem visszatoloncolás nem lesz."

Mindeközben Szentgotthárdon:

November 16-án a képviselő-testületi ülésen Huszár Gábor fideszes polgármester arról győzködte a képviselőket, szavazzák meg egy téliesített(!) menekülttábor tervét, mert "ha nem teszik, a város hátrányba kerülhet, és majd nem-együttműködőnek nyilvánítja őket a kormány." A utakkal, közvilágítással rendelkező, közművesített konténervárost (értsd: migránstelepet) egyébként a Belügyminisztérium és a BÁH akarja rákényszeríteni a városra.
Ugye emlékeznek, ki mondta: "Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit teszek"... ?

Magyarország nem menekülttábor!

Hegedűs Lorántné
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiépült a Nemzeti Együttbűnözés Rendszere
  2016-09-06 19:17:14, kedd
 
  2016. 09. 6. 18:47

Kiépült a Nemzeti Együttbűnözés Rendszere

Egyre több a kapocs a Vizoviczki-birodalom és a Fidesz-KDNP között, avagy egyre több a kapocs a Fidesz és az alvilág között - mondta Szilágyi György jobbikos parlamenti képviselő keddi sajtótájékoztatóján.

Szilágyi szerint az ügyészség falaz a kormánynak és a Fidesznek ezekben az ügyekben, a kérdés már csak az, hogy utasításba kapják-e ezt, vagy maguktól csinálják. Mint mondta, az ígért polgári Magyarországból semmi nem valósult meg, ellenben

létrejött a Nemzeti Együttbűnözés Rendszere.

Ennek vetne véget a Jobbik, amelyik csak a tetteik alapján ítélné meg az embereket, mondta. Hozzátette: a párt antikorrupciós munkacsoportja folyamatosan dolgozik azon a törvénytervezeten, amit elsők között nyújtanának be kormányra kerülésük esetén, és ami nyomán román példára létrehoznák a politikafüggetlen korrupcióellenes ügyészséget.

Szilágyi György az elmúlt hónapok Vizoviczki-féle botrányairól, és az azzal kapcsolatos hatósági, illetve politikai lépésekről beszélt részleteiben.

http://alfahir.hu/kiepult_a_nemzeti_egyuttbunozes_rendszere
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Svájc elhagyja a Schengen-i zónát.
  2016-09-06 19:14:44, kedd
 
 
Svájc elhagyja a Schengen-i zónát.

Újjabb óriási csapás Európának! Itt az első ország, amelyik elhagyja Schengent.


2016. szeptember 5. hétfő, 19:18 perc

Svájc legnagyobb politikai pártja bejelentette, hogy törvényjavaslatot nyújt be, hogy az ország elhagyhassa a Schengen-i zónát.

A jobboldali Néppárt (SVP) szerint nincs más lehetősége az alpesi országnak csak ha lezárja határait és korlátozza a személyeket a szabad mozgásban.

Christoph Blocher a párt alelnöke szerint a jövő évben nagy bajba kerülhet az ország ha ugyan ennyi illegális határátlépő érkezik az országba, mint tavaly vagy idén.

“Nincs mit tenni, a 2014-ben elfogadott törvény, melyben a bevándorlók számát akartuk csökkenteni nem hozta a várt eredményt, a migránsok száma nem csökkent hanem meredeken emelkedett. Nincs más választás, el kell hagynunk a Schengen-i zónát és le kell zárnunk a határainkat" -mondta Blocher

Az országot már a migránsválság előtt is elárasztották az olasz munkavállalók, de a helyzet tavaly ősszel vállt kritikussá a svájci szociális jóléti rendszerre rátelepedő afrikai bevándorlók miatt.

hirorigo.net, express.co.uk

http://szekelyfold.ma/hirek/svajc-elhagyja-a-schengen-i-zonat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Korlátoznák Lázárék az állampolgárok fellebbezési jogát a k
  2016-09-06 19:04:53, kedd
 
 
2016. szeptember. 05. 15:08 2016. szeptember. 05. 15:56


Korlátoznák Lázárék az állampolgárok fellebbezési jogát a közigazgatási eljárásokban


szerző:
Domány András

Csak bíróságon lehetne fellebbezni bizonyos közigazgatási határozatok ellen egy miniszterelnökségi előterjesztés miatt.

,,Hatásköri és eljárási racionalizálással" indokolja Lázár János miniszter, hogy az ügyfelek a jövőben számos ügyben nem fellebbezhetnek a közigazgatási döntések ellen, hanem rögtön bírósághoz kell fordulniuk, ha nem értenek egyet a hivatalnokokkal. Így például általában ez lesz a helyzet, ha az elsőfokú döntést központi államigazgatási szerv vagy a fővárosi és megyei kormányhivatal vezetője hozza. Továbbá ez vonatkozik majd egyebek közt a közlekedési, a munkaügyi, az állatvédelmi hatóság, az anyakönyvi, a mezőgazdasági igazgatási és a halgazdálkodási szerv számos határozatára.

A fent idézetten kívül érdemi indoklást nem fűztek ehhez, noha a bírósághoz fordulás fáradságosabb az állampolgároknak, mint a döntéshozó hivatalnok feletteséhez történő fellebbezés, de az állampolgársági és a munkavédelmi ügyeknél ,,a másodfokú eljárások alacsony számára" is hivatkozik a miniszterelnökség előterjesztése. Ez bizonyára arra is utal, hogy a bíróságok terhelése várhatóan nem nő meg túlzottan az új jogi megoldás miatt.

A hamarosan országgyűlési vitára kerülő törvényjavaslat egyébként 132 törvényt ír át amiatt, hogy egy sor állami hatóság megszűnik, ezek nevét tehát törlik a jogszabályokból, illetve általánosabb megnevezéssel helyettesítik. Külön intézkednek arról, hogy az önállóságát elvesztő Nemzeti Filmarchívum és a Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet (MaNDA) a továbbiakban a Nemzeti Filmalap részeként fog működni. Emellett az alkalommal élve - indoklás nélkül - lecsípnek egy kicsit a földművelésügyi miniszter hatásköréből: ugyanis a mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatási szerv döntései ellen irányuló fellebbezést, amelynek lehetősége megmarad, a jövőben nem ő bírálja el, hanem a nemzetgazdasági miniszter.


http://hvg.hu/itthon/20160905_kozigazgatasi_eljarasok_hatarozatok_fellebbezes
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
2016.08 2016. Szeptember 2016.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 387 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2313
  • e Hét: 8045
  • e Hónap: 19156
  • e Év: 172652
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.