Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Mi, sportszerető magyarok, akik hiszünk Magyarország jövőjéb
  2016-10-16 21:27:42, vasárnap
 
  "Mi, sportszerető magyarok, akik hiszünk Magyarország jövőjében, úgy tartjuk, ha van tó, lesz béka is. Ezért nőnek ki a földből stadionok, uszodák és sportcsarnokok."



Orbán az MTK stadionavatóján.

--------

a békáknak legyek és szúnyogok kellenek. a legyeknek szar. abból van bőven. vérszívók is vannak bőségesen. a feltételek tehát ideálisnak mondhatók
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem a munkaerő fogyott el, jóember! A gyógyszered fogyhatott
  2016-10-16 21:11:31, vasárnap
 
 
Swan Edgar 2016-10-16

Nem a munkaerő fogyott el, jóember! A gyógyszered fogyhatott el, már régebben

Tudom, megyek én a francba, mert fúj és miért kell úgy írni, mint Bayer, útszéli és jajistenem. Szerencsére ezer mást lehet olvasni, ahol nem írnak csúnya szavakat, engem pedig lehet békén hagyni, mert én meg írok. Merthogy a felcsúti stadionépítő találkozott India alelnökével és olyan kretén baromságokat hordott össze, amitől a tej megsavanyodik a tehénben. Figyi!

Olyan beruházókra van szükség Magyarországon, mint amilyen India is (...) Magyarországon a munkaerő elfogyott, sikerült munkát adni az embereknek, lassan elérjük a teljes foglalkoztatottságot, ezért a magyar ipar technológiai színvonalát kell folyamatosan megújítani, és ehhez kellenek a beruházások Indiából is.
MTI
Ez hülye. Nem a munkaerő fogyott el, jóember! A gyógyszered fogyhatott el, már régebben. Komolyan bemesélted magadnak, hogy mi egy annyira menő ország vagyunk, plánehogy olyan fejlett, hogy már csak a technológiai fejlesztés van hátra? Tündérbogár! Nincs képzett szakember, tudod? Azért nincs, mert aki volt, az megy más országba, ahol megfizetik a szakértelmét, a pótlásuk nem megoldható, mert Hoffmann elvtársnővel kéz a kézben rommá vertétek az oktatást.

Mindegy, nem fogom tovább idegesíteni magam ezen az agydugulásos szerencsétlenen, mert a szél üt meg életem virágában. Mindenesetre a szemébe néznék a királyi elmeorvosnak és megkérdezném tőle, hogy fér bele az orvosi etikába a kezelés ilyen szintű elhanyagolása.

Elfogyott a munkaerő...az. De azért jó lenne tudni, hogy csak minket néz hülyének, vagy komolyan hiszi is, amit beszél. Igaz, egyik sem felmentés semmire, csak a kíváncsiság dolgozik bennem. Kicsi Viktor! Ha kiörülted magadat az indiai vendégen és mielőtt még hadat üzennénk valakinek, felhívnám a figyelmedet néhány apróságra.

Egyszer el kell majd számolni a Quaestor-, a Buda-Cash- és a Hungária Értékpapír Zrt. ügyekkel, Matolcsy alapítványaival és szeretőjével, Farkas Flórián ügyködésével, Rogán Antal viselt dolgaival, a letelepedésikötvény-biznisszel (eddig 18 ezer migránst engedett be az Unióba a Habony-Rogán álompár). El kell számolni Ráhel saját lábával és a bahreini családlátogatással, Tiborcz István uniós tendereivel, a kisemmizett trafiktulajdonosokkal. El kell majd számolni a haveroknak szétosztott állami vagyonokkal, Simicskával, Mészáros cimboráddal, Garancsival és a kedves feleséged földvásárlásaival.

Ha ezekkel - és még ezer hasonló mutyival - elszámoltál, akkor máris tudni fogod, hogy kurvára nem a teljes foglalkoztatottság mindenen és mindenkin átívelő nagyszerűsége miatt fogyott el a munkáskéz Magyarországon, hanem azért, mert lábra kelt a kéz és elhúzott innen.

Egyszer valaki ki fogja számolni, hogy hol tarthatna most az ország gazdasági fejlettsége, ha nem Mészáros Lölö nyer meg minden második tendert (előtte Simicska), a maradékot meg a többi stróman és oligarcha söpörte be. Mert egyszer az is meg fogja érteni, aki most nem fogja fel, hogy Mészáros horvátországi villái, Andy Vajna kaszinói és tévécsatornái, Rogán helikopteres rongyrázásai abból a pénzből vannak, ami kellett volna az ipar fejlesztésére, oktatásra, gazdaságélénkítésre, egészségügyre. Egyszer a leghülyébb hívő is rájön, hogy az ő gyereke azért ment ezer kilométerre, mert ti elvettétek a fejlődő gazdaság, a növekvő bérek, a versenyképes oktatás, a szociális védőháló reményét is. Rá fog jönni, hogy azért csak egyszer láthatja évente az unokáját, mert neked stadionok kellettek, mert a vállalkozók támogatása helyett önmagatokat támogattátok, mert még Nárcisz kutya rezidenciáját is velünk fizettetitek meg.

Be fog következni és nincs annyi migráns a világon, amennyivel el lehetne takarni ezt a rengeteg disznóságot, amit műveltetek. De addig is örvendezzetek egymásnak az indiai delegációval, mert legalább ők még szóba állnak veletek.

Azért még a végére lenne egy kérdésem. A fenti kép alá ezt írta az MTI: ,,Szujata Mehta indiai külügyi államtitkár (b) és Szabó László külgazdasági és külügyi államtitkár együttműködési szándéknyilatkozatot írnak alá az indiai víz-, folyógazdálkodási és Gangesz helyreállítási minisztériuma között a vízgazdálkodás területén az Országház Delegációs termében 2016. október 16-án. Háttérben Mohammad Hamid Anszari, India alelnöke (b) és Orbán Viktor miniszterelnök"

Ha bevetted a gyógyszereket, elmondanád, mi a jó fenét irkáltok ti alá a Gangesz helyreállítási minisztériumával? De komolyan. Köszi.

Utóirat: pénz- és emberszűkében egymást lektoráljuk (jó, megnézzük, hány elütést csinált a másik és igyekszünk kigyomlálni), ami most végzetes következményekkel járt. Bálint volt a szerencsés, aki átnézte a cikkemet. A Gangesz helyreállítási minisztérium olvastán hanyattborult és azóta is sírva röhög. Szóval lehet, hogy az esti cikk késni fog egy kicsit.



http://kolozsvaros.com/2016/10/16/nem-a-munkaero-fogyott-el-joember-a-gyogyszered -fogyhatott-el-mar-regebben/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor India alelnökénél lobbizott befektetőkért
  2016-10-16 20:44:34, vasárnap
 
  "Magyarországon "a munkaerő elfogyott", sikerült munkát adni az embereknek, lassan elérjük a teljes foglalkoztatottságot"
Londonban, Münchenben, Amszterdamban. Hogy szakadna rá a plafon erre a cinikus fasz gnómra.
A munkaerő nem elfogyott, hanem elüldöztétek.
Az új Munka Törvénykönyve sokat segített ebben.
Alákínált az indiai béreknek?
Állandóan sír a sok jobber szája, hogy a multik kiviszik a profitot az országból. Tessék, a miniszterelnök itt kunyizik, hogy valaki fektessen be nálunk. Ugye azt senki nem hiszi el, hogy pusztán emberi szeretetből fognak itt gyárat építeni.
Fektessen be külföldön a Mészáros, meg a Garancsi, és hozzák haza ők a profitot. Ja, hogy ahhoz érteni is kellene valamihez, nem csak a markukat tartani az állam felé...
Magyarország a közmunkások országa. Boldog országa.
A Visegrádi négyekből itt a legalacsonyabb az átlagbér.
Az Apolló gumigyárat Gyurcsány 7 milliárdos támogatásért idehozta. A fidesz népszavazással megakadályozta, merthogy környezetszennyező.
Aztán fidesz hozta ide 30 millárdos támogatásért.
Hajrá Magyarország!


************


Orbán Viktor India alelnökénél lobbizott befektetőkért

Tbg GAZDASÁG ma 14:24


Olyan beruházókra van szükség Magyarországon, mint amilyen India is, mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap az Országházban, miután fogadta Mohammad Hamid Anszarit, India alelnökét.

Mohammad Hamid Anszari, India alelnöke (b) és Orbán Viktor miniszterelnök 2016. október 16-án (MTI/Bruzák Noémi)
A kormányfő sajtónyilatkozatában mindezt azzal indokolta, hogy Magyarországon "a munkaerő elfogyott", sikerült munkát adni az embereknek, lassan elérjük a teljes foglalkoztatottságot, ezért a magyar ipar technológiai színvonalát kell folyamatosan megújítani, és ehhez kellenek a beruházások Indiából is.
2014-2015-ben Magyarországon a legnagyobb zöldmezős ipari beruházó India volt, és az ázsiai ország további beruházásokat tervez itt. (MTI)

http://444.hu/2016/10/16/orban-viktor-india-alelnokenel-lobbizott-befektetokert
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bevállalják!
  2016-10-16 20:22:14, vasárnap
 
  Bevállalják!


Közzétéve 2016-10-16

“A magyar gazdaság helyzete megengedi az olimpiarendezést"

Képtalálat a következőre: ,,Budapesti olimpia-kép"

A szakértő szerint csak stabil gazdaságú ország vállalhat rendezést


Egy olimpia rendezését csak stabil, két-három százalékos gazdasági növekedéssel lehet vállalni, a magyar gazdaság jelenlegi helyzete pedig megfelel ennek a követelménynek - mondta a Budapesti Corvinus Egyetem oktatója az M1 aktuális csatorna szombati műsorában.

András Krisztina szerint az utóbbi években nem csupán a gazdasági mutatók javultak, de fejlesztették az autópályákat és sok sportlétesítményt is emeltek. Ezek a tényezők mind alkalmasabbá tették Budapestet a 2024-es olimpia és paralimpia megrendezésére - fűzte hozzá.

Képtalálat a következőre: ,,Budapesti olimpia-kép"
A szakértő megjegyezte: bár a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elvileg nem alkalmazza a regionális elvet, gyakorlatilag igen, ami azt jelenti, hogy az olimpiáknak van egy “körforgásuk" a kontinensek, a különböző földrajzi egységek között. Ennek értelmében várhatóan előbb-utóbb Kelet-Közép-Európában jelölik ki a helyszínt, ezt a régiót pedig most Magyarország képviseli - mondta.
(mh)

Bal-Rad komm: Az olimpiát VÁROS RENDEZI-bár általában egy ország nyögi!
ORSZÁGUNKNAK STABILAN NINCS GAZDASÁGA! A NYUGATI TULAJDONÚ ÖSSZESZERELDÉK gazdasági növekedése egyáltalán nem jelenti Döbrögisztán közcélokra-kiváltképp olimpia megrendezésre-fordítható bevételeinek növekedését.

Döbrögisztán területén bárhol is egy olimpia megrendezése anyagi kómás állapotot eredményezne! Még akkor is, ha közben a nem olimpiai célú-de annak feltételeinek megfelelő-sportlétesítmények azért szép számmal létesülnek.

Aligha véletlen, hogy a potenciális pályázók sorra vonják vissza jelentkezésüket!

Ott-azokon a helyszíneken-már olimpiai győztest avattak! GYŐZÖTT A JÓZAN ÉSZ!

Aligha véletlen, hogy Döbrögisztán még a rendezésre ácsingózók között van. Európában Párizszsal és Londonnal versengve!

Döbrögisztán vajdaság kapcsán pedig a józan észt nem szokták fölemlegetni! Még nyelvbotlás szintjén sem!


http://www.balrad.com/2016/10/16/bevallaljak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kihegyezett karóval támadt a katonanőre egy szír férfi Röszk
  2016-10-16 20:09:46, vasárnap
 
  Kihegyezett karóval támadt a katonanőre egy szír férfi Röszke közelében - Izraelben simán agyonlőtték volna

2016. október 16. 10:39

Hunhír.info
A Csongrád Megyei Főügyészség kezdeményezte az előzetes letartóztatását annak a szír férfinek, aki Röszke külterületén a határzár mellett támadt egy ott szolgálatot teljesítő őrvezető nőre - tájékoztatta a főügyészség szóvivője vasárnap az MTI-t. Szanka Ferenc közölte, a férfit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének kísérletével gyanúsítják.


A gyanú szerint a férfi - akit Németországban az eddigi adatok szerint menekültként vettek nyilvántartásba - a magyar-szerb határon felállított kerítésen keresztül kívánt Szerbiába jutni Röszke külterületén csütörtök este, úti célja Törökország volt.

A férfit észrevette a három társával szolgálatot teljesítő őrvezető nő, aki egy kicsit eltávolodott kollégáitól. Ekkor a gyanúsított egy közel egy méteres, kihegyezett akáckarót feje fölé emelve rátámadt a sértettre, mintegy 15 méter távolságból felé közeledve. Ezt észrevették a katona járőrtársai is, akiknek egy méterre a sértettől sikerült megállítaniuk a szír férfit, és így megakadályozták a támadás befejezését - tudatta a csoportvezető ügyész.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=98111
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Másképp alakult volna a világháború, ha a németek Hitler ter
  2016-10-16 20:07:17, vasárnap
 
  Másképp alakult volna a világháború, ha a németek Hitler tervei szerint megszállják a Wight-szigetet




Másképp alakulhatott volna a második világháború, ha Adolf Hitler tervei szerint megszállják németek a Wight-szigetet - állítja We March Against England: Operation Sea Lion, 1940-41 című könyvében Robert Forczyk hadtörténész.

Német katonai dokumentumok elemzéséből kiderült, hogy Hitler volt az első, aki felvetette a sziget megszállásának ötletét, amely siker esetén jelentősen megkönnyítette volna a Anglia megszállását. Forczyk szerint a britek csak nagy nehézségek árán tudták volna megvédeni a szigetet, sikeres német megszállás esetén pedig szinte bizonyosan nem lettek volna meg ahhoz a szükséges erőforrásaik, hogy visszaszerezzék hazájukat.

Amellett, hogy a németek így mindössze hat és fél kilométerre kerültek volna a sziget belső területeitől, a polgári repülőterekhez is hozzáférést biztosított volna, így jelentősen megnőtt volna az Egyesült Királyságnak az Oroszlánfóka hadművelet keretén belül történő megszállása esetén kecsegtető siker esélye. A Führer azonban elárulta tervét magas rangú haditengerészeti tisztjeinek, akik tartottak a tengeralattjáróktól, és túlbecsülték a brit katonák számát, így végül nem indították meg az akciót - döntését azonban később megbánta. Forczyk, a Marylandi Egyetem történésze könyvében amellett érvel, hogy a sziget megszállásával komolyan meglephették volna a briteket.

Mint a kutató kifejtette: ,,Mivel a Wight-szigetet a szárazföldtől elválasztotta a Solent-csatorna, a komoly brit ellentámadások kockázata alacsony volt. Így egy viszonylag szerény német erőt - mondjuk két hadosztályt - átcsoportosíthattak volna Cherbourgból, és egy merész támadással megszerezhették volna a Wight-szigetet. A sziget birtoklása jelentős előnyöket biztosított volna, amelyek növelték volna az Oroszlánfóka hadművelet megvalósíthatóságának esélyét. Egyrészt az északi oldalra telepített német tüzérség a Solenten keresztül bombázhatta volna a szárazföldet, amelynek révén elérhették volna, hogy a Brit Királyi Haditengerészet visszavonja cirkálóit és rombolóit a portsmouth-i haditengerészeti bázisról. Másrészt, a sziget megkaparintásával a Luftwaffe négy olyan polgári repülőtérhez fért volna hozzá, amelyek már jóval közelebb voltak Angliához, így a hadművelet sikere csökkentette volna a B-109-es vadászgépek limitált hatótávolsága okozta problémákat, és kényszerleszálló-pályát biztosított volna a sérült repülőgépek számára."

Forczyk szerint személyesen Hitler volt az, aki javaslatot tett a sziget megszállására. ,,Tudjuk, hogy a tervezési folyamat alatt Hitler többször is felhozta az ötletet, amelyet a Führer 16. számú hadműveleti utasításába bele is vettek" - tette hozzá a kutató. A Führer később megbánta, hogy engedte, a haditengerészet, a Kriegsmarine magas rangú tisztjei lebeszéljék a tervről. A kutató szerint Hitler joggal volt dühös az esély elszalasztása miatt, mivel a szigeten állomásozó tüzérek jelentős része csak tartalékos volt, és légvédelmi állások tekintetében sem volt túl jól ellátva a terület. A tüzérek állásaik pozíciói miatt rendkívül sebezhetőek lettek volna egy légi támadás esetén, és az egyetlen zászlóalj ráadásul polgári buszok és kerékpárok segítségével oldotta meg a szállítást.

Forczyk szerint a németek két nap alatt egy 4000 fős haderővel elérhették volna a szigetet, és valószínű, hogy a britek számára jelentett volna prioritást annak visszafoglalása, figyelembe véve más hadszíntereken való lekötöttségüket - érvelt a hadtörténész. Hozzátette: a hadművelet sikertelensége esetén - a további presztízsveszteség elkerülése végett - egy egyszerű rajtaütésnek állíthatták volna be. Siker esetén az akció taktikai és propagandaértéke pedig felbecsülhetetlen lett volna a britek elleni harc folytatása szempontjából.

A kutató kifejtette, Alan Brooke tábornagy naplójában aggodalmát fejezte ki a német megszállás lehetősége miatt, valamint kételyeket fogalmazott meg a brit haderő védelmi képességeivel kapcsolatban. A történész szerint Brook azonban a Wight-szigeten történő partraszállást feltehetően elterelő hadműveletnek tartotta volna, és az ellen foglalt volna állást, hogy a britek túlságosan sok katonát telepítsenek a területre.

Forczyk úgy véli, a britek néhány hét alatt a sziget nyugati felébe szorultak volna vissza, míg a németek megelégedtek volna Cowes északi kikötőjének megszerzésével. Fokozatosan szállták volna meg a sziget többi részét 1940 végéig, de az is lehetséges, hogy a sziget keleti felét egyszerűen csak egy későbbi alku miatt tartották volna meg. A történész szerint tehát 1940-ben a németek rendelkeztek azokkal az erőforrásokkal, amelyek képessé tették volna őket legalább a sziget keleti felének elfoglalására, és a britek csak nagyon kis esélyük lett volna arra, hogy ezt megakadályozzák.

Forczyk könyvében ezenfelül amellett érvel, hogy az uralkodó történelmi nézettel ellentétben, miszerint az Oroszlánfóka hadművelet azért nem hozott sikert, mert a Luftwaffe nem tudott légi fölényt kialakítani a RAF-fal szemben, úgy véli, a németeknek lehetőségük lett volna egy újabb támadást indítani akkor, amikor a britek már kizárták volna ennek lehetőségét. Mint kifejtette, 1940 szeptemberében Hitler döntött a következő lépésről, nem Churchill, mivel erős szövetségesek és jelentős támadó kapacitás nélkül a britek önállóan nem érhették el céljaikat, míg Hitler számos opció közül választhatott az Egyesült Királysággal szembeni akciókkal kapcsolatban. Bár a kutató nem vitatja, hogy a RAF valóban hősiesen védte a brit szárazföldet, a stratégiai kezdeményezés lehetősége 1941-hez közeledve Hitler, és nem Churchill kezében volt.


http://harcunk.info/index.php/93-tortenelem/1686-maskepp-alakulhatott-volna-a-vil aghaboru-ha-a-nemetek-adolf-hitler-eredeti-tervei-szerint-megszalljak-a-wight-szi getet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
vajna timi fánkboltjának megdobálása és a kormány propaganda
  2016-10-16 19:41:24, vasárnap
 
  vajna timi fánkboltjának megdobálása és a kormány propagandalapjának felgyújtása miatt érzi magát a 30-as években :DD




Ezt a cselekményt a kristályéjszakához tudom hasonlítani, amikor zsidógyűlölő nácik bedobták a zsidó boltok ablakait. Most önök által uszított magyargyűlölő nácik garázdálkodnak.
Érdekes, hogy az önök által uszított magyargyűlölő söpredék írásokat is égetett a Parlament előtt.
Kezdem magam a 30'-as években érezni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új nagyfőnök érkezik a vállalathoz
  2016-10-16 19:39:01, vasárnap
 
  Új nagyfőnök érkezik a vállalathoz. Nézelődik, hogy megy a munka. Meglát egy unottan ücsörgő fiatalembert, felmegy benne rögtön a pumpa.
- Fiam, mennyi a maga havi fizetése?
- 60.000.
- Itt van 60.000, fogja, és most tűnjön el, meg ne lássam itt többé! Az ember egy szó nélkül eltűnik. Egy beosztott jön oda egy ezressel a kezében, tanácstalanul néz körbe.
- Igazgató úr, nem látta a pizzafutárt?
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2016.09 2016. Október 2016.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 412 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1185
  • e Hét: 6937
  • e Hónap: 10682
  • e Év: 164178
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.