Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Bolgár választás: nyert az oroszbarát jelölt, lemond a minis
  2016-11-13 23:21:00, vasárnap
 
 
Bolgár választás: nyert az oroszbarát jelölt, lemond a miniszterelnök
JEN
2016.11.13. 21:25

Bejelentette lemondását vasárnap Bojko Boriszov bolgár miniszterelnök, miután szinte bizonyossá vált, hogy a függetlenként induló, de az ellenzéki szocialisták támogatását élvező, oroszbarát Rumen Radev győzött az elnökválasztás második fordulójában.

A bolgár kormányfő az MTI szerint elmondta: ígéretéhez híven benyújtja lemondását a jobbközép kormánypárt, miután a Polgárok Bulgária Európai Fejlődéséért (GERB) jelöltje, Cecka Cacseva vereséget szenvedett.

A Reuters szerint Boriszov kisebbségi kabinetjének összeomlása hónapokig elhúzódó politikai bizonytalansághoz és valószínűleg előre hozott választásokhoz vezet 2017 tavaszán. "A parlament első munkanapján a kormány felajánlja lemondását" - mondta a 2014 vége óta hivatalban lévő Boriszov újságíróknak.

A helyi médiában az urnák zárása után közzétett exit poll-felmérések adatai szerint Radev a szavazatok 58 százalékát szerezhette meg, míg ellenfele, Cecka Cacseva mindössze 35 százalékot kapott.

Több közvélemény-kutató cég is végzett a szavazókörökből kilépő választók megkérdezésén alapuló felmérést (exit poll), és nagyjából azonos eredményre jutottak. Eszerint Radev és Cacseva között legalább 23-24 százalékpontos különbség alakult ki.


http://index.hu/kulfold/2016/11/13/bolgar_valasztas_nyert_az_oroszbarat_jelolt_le mond_a_miniszterelnok/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rogán 700 ezer forintos kurva táskáját a 35 kilós Marika fiz
  2016-11-13 22:51:41, vasárnap
 
 
Swan Edgar 2016-11-13
Rogán 700 ezer forintos kurva táskáját a 35 kilós Marika fizeti meg


Tegnap óta nem megy ki a fejemből Rogán Antal táskája. Az a 700 ezer forint, amibe egy ilyen táska kerül. Az ezt megelőző táska, aminek 420 ezer forint volt az ára. Nem, nem vagyok irigy. Dühös vagyok. Embertelenül és istentelenül dühös. Azért, mert ezt is lehet. Velünk ezt is. Ebben az országban ezt is.

Rogán csak egy az élősködők sorából. Talán ő a büdöstahóság csúcstartója, aki annyira nem volt képes levakarni magáról a felkapaszkodott senkikre többnyire jellemző kivagyiságot, hogy az még a szektatagokat is irritálja. Rogán a hímnemű Vajna Tímea. Az ostoba, érzéketlen, tapintatlan bunkó, aki nem is érti, mi a baj a viselkedésével. Aki fel sem fogja, mennyire ordít róla az embertelenség.

Mert mindennek ára van. Azt az árat valakinek meg kell fizetnie. Mindig. Kivétel nélkül. És ezt az árat azok fizetik, akik nem tudják megvédeni magukat.

Nem önmagában Rogán táskája a baj, hanem az, hogy annak az árát nem ő kereste meg. Nem Vajna Tímea brilliáns fülbevalójával van a baj, hanem azzal, hogy annak az árát sem ő kereste meg. Nem Rogán táguló luxuslakásával, egyedileg készített ingeivel, méregdrága táskáival, luxusútjaival van a baj, hanem azzal, ahonnan ezeknek az ára származik. És nem tudjuk - pontosabban én nem tudom -, hogy Rogán Cecília csipkeruhácskái, ékszerei, fehérneműi, cipellői mibe kerülnek. Jobb is, ha nem tudjuk.

Azt azonban tudnunk kell, hogy ezek az emberek soha nem dolgoztak a versenyszférában. Rogán Antalnak soha nem volt és ma sincs vállalkozása. Rogán Antalnak kizárólag a politikusi fizetése volt és van. Amiből - bármennyire is az átlagbér fölötti - nem futja az ilyen kiadásokra. A fizetése sokszorosát költi el. Ezeknek a luxuskiadásoknak a forrása az, ami érdekes. Amit nem akarunk elhinni, amit nem vagyunk hajlandóak tudomásul venni. Amivel nem vagyunk hajlandóak szembesülni.

Elfogadjuk, de legalábbis lenyeljük a végtelenül pofátlan válaszokat. Rogán sértettségét. Mert a magánélete. Mert mindenki őt támadja. Irigységből. Gyűlöletből. Politikai haszonszerzésből. Hecckampány folyik ellene. Kikéri magának. Feljelent mindenkit.

Szánalmas. Annyira szánalmas ez az ember és a többiek. Feleségestől, sajátlábastól, szomszédostól. Mi is szánalmasak vagyunk, mert elhisszük, elfogadjuk, elfordítjuk a fejünket, nyelünk egyet. Mert mit tehetnénk. Semmit. Semmit sem tehetünk. Dögöljünk meg.

Ára van mindennek. Jó lenne szembesülni ezzel. Rogán és társai soha nem fognak. A vádlottak padján sem. A feleségeik sem. De mi tegyük meg. Legalább egyszer, ebben a büdös életben.

És azok, akik fizetik mindezt


http://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/11/nyomor.png


nyomor

Nem, nem demagógia, nem hazugság. Ez a valóság. EZ a valóság.

Rogán 700 ezer forintos kurva táskáját a 35 kilós Marika fizeti meg. A helikopteres kiruccanás félmillióját Marika sérült gyereke fizeti meg. Az életükkel fizetnek érte. A 35 kilójukkal fizetnek. És leszarom a széplelkű nyivákolást. EZ a valóság. Ez.

Ameddig Rogán gúnyosan vigyorogva perrel fenyegetőzik, ameddig a magánélete szentségét kéri számon, addig Marika meghal. Marika lánya is meghal. Marikák tíz- és százezrei halnak meg azért a táskáért, azért a csipkeruháért, az úszómedencéért, a szőlőért, a sajátlábért.

A többi Marika húzza tovább az igát és abban reménykedik, hogy a gyerkének majd jobb lesz. De nem lesz jobb. Rogánnak lesz jobb és Rogánnénak, Orbánnak és a családjának, Lázárnak, Szijjártónak, Matolcsynak, Mészárosnak, Garancsinak, Vajnának és Vajnánénak. Nem a Marikáknak.

A Marikák meghalnak. Rogán táskája örökéletű.

http://kolozsvaros.com/2016/11/13/rogan-700-ezer-forintos-kurva-taskajat-a-35-kil os-marika-fizeti-meg/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rétvári megmondta: a magyar oktatásügy erősödik
  2016-11-13 17:41:12, vasárnap
 
 
Nehez eldönteni, hogy ennek a kepmutato senkinek a hülyesege, vagy az aljassaga nagyobb!
Ezzel is jobban jártunk volna, ha az anyja egy 3lábú széket szül!


-*****************************

Rétvári megmondta: a magyar oktatásügy erősödik


TEGNAP, 13:55


Az Európai Unió éves oktatási kiadványa azt mutatja, hogy nemcsak Magyarország, hanem a magyar oktatásügy is erősödik - az államtitkár szombaton Budapesten.


Rétvári Bence szerint:
- Magyarország nagymértékben növelte az oktatásügyre fordított kiadásokat.
- A magyar kormány több mint 300 millió eurót kíván költeni az iskolát végzettség nélkül elhagyók arányának csökkentésére.
- Magyarországon egyre inkább pozitív folyamatok láthatóak az oktatás területén, tartalmazza többek között az állami fenntartással kapcsolatos változások, valamint a pedagógus életpályamodell pozitív hatásait is.
- A hároméves kortól kötelező óvodáztatást is pozitívan értékelték.
- A középiskolából és a felsőoktatásból kikerülők gyors munkára találását is hangsúlyozták a kiadványban.
- Magyarország azon országcsoportba tartozik, ahol jelentős mértékben emelkedett a felsőfokú végzettségűek aránya, és elértük a 2020-ra kitűzött célt.


http://propeller.hu/itthon/3251225-retvari-megmondta-magyar-oktatasugy-is-erosodi k
- Nagyok a társadalmi különbségek az ország egyes részei között, az iskolákon belül is. Ez a különbség megnyilvánul - többek között - az iskolaelhagyást tekintve, valamint a roma és nem roma tanulók teljesítménye közötti különbségben is. Ezen van mit javítani.


http://propeller.hu/itthon/3251225-retvari-megmondta-magyar-oktatasugy-is-erosodi k
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem várt fordulat! Ez az európai ország ki akar lépni az Uni
  2016-11-13 17:31:38, vasárnap
 
  Nem várt fordulat! Ez az európai ország ki akar lépni az Unióból és Putyinnal szövetkezne!
2016-11-12 newscast team


10 évvel a csatlakozásuk után Bulgária ki akar lépni az Európai Unióból.

A csalódott bolgárok inkább Putyin Oroszországa felé húznak. Véleményük szerint az EU omladozik, és Brüsszel már nem képes megoldani semmilyen problémát.

Vasárnap ér véget az elnökválasztás, és könnyen olyan jelölt győzhet, aki Kreml-párti - derült ki a közvélemény-kutatási eredményekből. Rumen Radev tábornok a NATO- és az EU-tagságot is felülbírálná.

forrás: express.co.uk


http://legfrissebb.info/nem-vart-fordulat-ez-az-europai-orszag-ki-akar-lepni-az-u niobol-es-putyinnal-szovetkezne/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiderült, hol a legjobb élni
  2016-11-13 17:30:47, vasárnap
 
  Kiderült, hol a legjobb élni


A közelmúltban jelentette meg az OECD a 2016-os "Jobb élet indexét", ami bemutatja, melyik országban a legjobb az emberek életminősége - írja a Pénzcentrum.


portfolio.hu, 2016. november 13. vasárnap, 14:18

Az index elkészítéséhez 34 országban 11 szempontot vizsgáltak, úgy, mint a jólétet, beleértve a munka és a magánélet egyensúlyát, a pénzügyi helyzetet, a biztonságot, az oktatást, és a környezet minőségét. Ezekhez felhasználták az ENSZ, a nemzeti statisztikai hivatalok és a Gallup Organization adatait is - olvasható a portálon.

A sorrend következő:

1. Norvégia

2. Ausztrália

3. Dánia

4. Svájc

5. Kanada

6. Svédország

7. Új-Zéland

8. Finnország

9. USA

10. Izland

11. Hollandia

Az indoklásról itt olvashat részletesen.

http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/kiderult_hol_a_legjobb_elni.624155.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szerződést bontott Berki a kokainos gázolóval
  2016-11-13 17:10:04, vasárnap
 
  Szerződést bontott Berki a kokainos gázolóval

2016.11.12. 09:15 K. D.


Az olimpiai bajnok tornász, Berki Krisztián volt az egészségnagykövete a Petra'z nevű étteremláncnak, amelynek tulajdonosa, T. Klára Petra halálra gázolt egy idős férfit Zuglóban.
Kövessen minket a Facebookon is!

A 25 éves üzletasszony bekokainozva, segítségnyújtás nélkül hajtott tovább, majd hátrahagyva luxusautóját egy szépségszalonba ment mű­szempillát csináltatni. A sportoló miután értesült a történtekről, szerződést bontott a céggel, s egyben részvétét fejezte ki az elhunyt hozzátartozóinak.

Berki Krisztián tornász tovább nem adja az arcát a Petra'zhoz

Berki Krisztián tornász tovább nem adja az arcát a Petra'zhoz
- Amint tudomást szereztünk a történtekről, jeleztük a cég felé, hogy nem tudjuk folytatni az együttműködést. Azt egyelőre nem tudjuk, mikor tűnnek el az étteremből Krisztián arcképei - fogalmazott a Borsnak Tarpai Zoltán, az olimpiai bajnok mene­dzsere, aki határozottan cáfolta azokat a híreket, miszerint Berkinek tulajdonrésze lenne a Petra'z-ban.

Műszempilláshoz száguldott a halálos gázolást elkövető étteremtulajdonos nő

Műszempilláshoz száguldott a halálos gázolást elkövető étteremtulajdonos nő © MTI
- Krisztián egy élsportoló, folyamatosan a versenyekre készül, csupán a cég szponzoráltja volt. Még csak barátok sem voltak Klárával. Az étteremlánc terméktámogatást nyújtott Krisztiánnak. Erre az évre szólt a megállapodás, s eleve kérdéses volt, hogy jövőre folytatjuk-e. Most ez eldőlt. A menedzser üzleti titokra hivatkozva nem árulta el, hogy mi volt Berki pontos feladata az étteremlánc-nagykövetként.


http://www.borsonline.hu/sport/szerzodest-bontott-berki-a-kokainos-gazoloval/1220 29
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak úgy mondom miért az ajvékolás !! Donald Trump
  2016-11-13 17:04:51, vasárnap
 
  Csak úgy mondom miért az ajvékolás !! Donald Trump


Ezen választáson az amerikai dolgozó emberek , a középosztály nyert . A politikaielit , a politikai maffia rendszer felett ! A dolgozó középosztály az emberek szembe szálltak a politikai gépezettel , ami uralkodott ! Washingtonban ! Hosszú évtizedek óta !
Bizony !!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
KORÁNTSEM ÁLL OLYAN JÓL a FIDESZ, MINT A KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÁS
  2016-11-13 16:46:35, vasárnap
 
  KORÁNTSEM ÁLL OLYAN JÓL A FIDESZ, MINT A KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÁSOK MUTATJÁK

JÁMBORANDRÁS


2016. NOVEMBER 12. SZOMBAT, 18:51

KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS FIDESZ


A Fidesz-közeli Nézőpont Intézet tulajdonában álló kozvelemenykutatok.hu küldött ki közleményt kedden, arról, hogy a Fidesz jobban áll a kutatásokban, mint a 2014-es választásokon szerzett eredménye. A hír persze így nem felel meg a valóságnak, mégis többen, így az Index és a 444 is gyanútlanul átvette a közleményt.

listas.jpg


E szerint a Fidesz ma 7%-kal több szavazatot kapna, mint 2014-ben. A közlemény a biztos szavazókról szóló kutatásokat összesítette. Csakhogy 17 hónappal a választások előtt a biztos szavazók preferenciáiból következtetést levonni, de leginkább azt egy választási eredménnyel összehasonlítani hülyeség.

A jelenlegi kutatásokban a biztos szavazóknál a Fidesz 49% körüli eredményen áll. De érdekes ezt a számot összevetni a korábbi biztos szavazós kutatásokkal. A kozvelemenykutatas.hu főként a biztos szavazókról szóló közvélemény-kutatásokat összegző grafikonján jól látszik: 2014-ben a választások előtt pont ugyanígy állt a párt, 48-52 között. De ennél is érdekesebb 2010, amikor 65-74%-ra mérték a Fideszt. Miközben 2010-ben 52, míg 2014-ben 44 százalékkal végzett a kormánypárt.

A biztos szavazókra vonatkozó kutatások ugyanis két választás között gyakran adhatnak téves képet. Például a Fidesz szavazói sokkal elkötelezettebbek a többi párt szavazóinál: a legtöbb, ezt is mérő kutatás szerint sokkal nagyobb arányban mondják biztosra a szavazatukat.

Most pedig még inkább megkérdőjelezhető egy ilyen kutatás valós eredménye, hiszen a népszavazási kampány valójában a Fidesz szavazóit aktivizálta, érdekelte leginkább, tehát valószínűleg nekik most magasabb a szavazási hajlandóságuk, ez pedig torzíthatja az eredményeket.

Így jöhet például össze, hogy a Závecz kutatásában, míg a teljes népességben csupán egy százalékpontot emelkedett a Fidesz népszerűsége, 27-ről 28 százalékra, augusztustól októberig, addig a biztos szavazóknál 6 pontot emelkedtek 43-ról 49-re. De talán még érthetőbb a Závecz augusztusi és szeptemberi kutatásainak az összehasonlítása, ahol úgy nőtt a Fidesz a biztos szavazóknál egyik hónapról a másikra 3 pontot, hogy közben a teljes népességben egy százalékpontot vesztett a kormány.

Ezért érdemes megnézni, a teljes népességben hogy áll a Fidesz a korábbi időszakokhoz képest. 2010-ben a választások előtt a teljes népességben 42 és 55 százalék között mérték a pártot, míg 2014-ben 32 és 38 százalék közé. Ma ugyanezekben a mérésekben 28 és 34 között áll a kormánypárt.

partpref.jpg

De persze ezek az összehasonlítások is tartalmaznak hibákat, hiszen egy választási év nyitányát, egy választás előtti időszakot nem érdemes egy mostani ciklusfelező utáni állapottal összehasonlítani. Nézzük tehát meg, hogy négy éve ilyenkor hogy állt a Fidesz.

Akkor 21 és 31 százalék között állt a kormánypárt a teljes népességben, míg 39 és 47 között a biztos szavazóknál, ami rosszabb, mint a mostani eredmény. Csakhogy ezt a mérést akkor nem előzte meg egy óriási népszavazási kampány.

Tehát összességében azt mondhatjuk, hogy 4 évvel ezelőtthöz képest jobban áll a Fidesz, de ez feltehetően az időszakos tematikának köszönhető. Viszont az előző két választáshoz képest rosszabbul áll a kormánypárt. A kérdés, mi jön a következő 17 hónapban, tudnak-e újat húzni a menekült tematika kifulladása után, mert ha nem jön egy olyan és akkora kampány, mint 4 éve a rezsicsökkentés, és az egészségügy, az oktatás helyzete, a szegénység és a korrupció tudja tematizálni a közbeszédet, akkor egy jóval rosszabb eredménybe is belefuthatnak, mint 2014-ben.

Fontos tanulság, hogy nem szabad bedőlni a kormánypárt különböző manipulációs trükkjeinek. Hiszen a kormánypárti Nézőpont a kozvelemenykutatok.hu mögé bújva hozott ki egy, a kormánypártnak kedvező, de a valóság szempontjából teljesen téves eredményt a mostani közvélemény-kutatások számaiból. Az időzítés pedig nem véletlen, a cél: az alkotmánymódosítás Jobbik általi leszavazása napján manipulálni a közvéleményt, és elhitetni velünk, a Fidesz legyőzhetetlen.


http://kettosmerce.blog.hu/2016/11/12/korantsem_all_olyan_jol_a_fidesz_mint_a_koz velemeny-kutatasok_mutatjak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jogerősen is börtönbe megy a tolvajt fogó zsaru
  2016-11-13 16:31:09, vasárnap
 
  ÖRÜL A JOGVÉDŐ:
Jogerősen is börtönbe megy a tolvajt fogó zsaru

Míg a tolvaj bűnözőket felkaroló Helsinki Bizottság háza táján pukkannak a pezsgők, addig három rendőrcsaládban most a könnyek folynak. Ketten elvesztették hivatásukat, míg a harmadikban az apától való búcsúzkodás ideje jött el. Letöltendő börtönre ítélték, mert az általa elfogott tolvajok azt állítják: bántalmazta őket.
A leszerelt zsaruk nem beszélnek róla, de mindenki tudja: ha akkor nem fogják meg a tolvajokat, ha később érnek ki, ha elfordítják a fejüket... most minden rendben volna.

Az eljárás alapjául szolgáló esemény még 2013. júliusában történt Hatvan határában, egy kukoricásban, ahol öt tolvaj bűnöző kukoricacímert lopott és a helyi rendőrök őket cselekményük közben tettenérték. Az eltulajdonított vagyoni érték mintegy 600 ezer Ft.
Az öt bűnözőt a Helsinki Bizottság nevű, önmagát "jogvédőnek" nevező ügynökség azonnal felkarolta és segítségükkel feljelentést tettek, miszerint a rendőrök a helyszínen nem adtak nekik inni, sőt bántalmazták is őket.
A tolvajokat, előállításuk után orvos vizsgálta meg, aki semmilyen sérülést, külsérelmi nyomot nem látott rajtuk, azonban négy nappal az intézkedés után egyikük beszerzett egy látleletet bordatörésről, természetesen azt állítva, hogy e sérülését még az intézkedés során szerezte.
Az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség indított nyomozást, majd a tolvajok ellentmondásos vallomásait, a rendőrök egybehangzó vallomásait és az orvosi véleményt figyelembe véve arra jutott, hogy nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése.
A Helsinki Bizottság persze panasszal élt, de nagy sajnálatukra az újraindított és végigvitt második nyomozás is erre a megállapításra jutott. Végül maguk a jogvédők vették kézbe a dolgot és pótmagánvádas eljárásban állíttatták bíróság elé a rendőröket.

Az eseményről anno a Népszava nevű sajtóorgánum számolt be legelőször. Persze figyelembe vette, hogy a tolvajokat általában nem kedvelik még olvasóik sem, így hatva az érzelmekre, fogalmazásmódjában a tolvajbanda cselekménye egyszerűen így szerepel - tessék figyelni! - ,,gyógyszeralapanyaghoz gyűjtött" kukoricacímert. Így azért mindjárt másképp hangzik a cselekmény: a lopásból egyszeriben nemes gesztus születik.
Az újság azt is kihangsúlyozta, hogy a kukoricacímert egyébként nem szedte le a tulajdonos, tehát ergo - szerintük - nincs is vagyoni kár...
A cikk folytatása szerint a rendőri intézkedés során az események ,,eldurvultak" és a rendőrök megbilincselték a tetteseket, sőt kettőt közülük bántalmaztak is. Tehát a bilincselés már eldurvulásnak számít...
A drámai történet persze ennyivel nem ért véget: a cikk kiemeli azt is, hogy az elfogott tetteseket "órákon keresztül" fektették a földön és nem adtak nekik vizet sem...

Az eljárás során kiderült, hogy az elfogott tolvajok közül ketten ellenszegültek a rendőri intézkedésnek, így velük szemben szükségessé vált a testi kényszer alkalmazása. A földre fektetés pedig nem ,,órákig" tartott - ahogy a jól hangzó klisé állítja - , hanem csak addig, amíg kiérkeztek az előállításban segédkező, valamint a helyszíni szemlét lefolytató kollégáik. Az intézkedőknek addig maguknak is a napon kellett ácsorogni, de persze ez már kevesebbeket érdekel...
Hogy vizet miért nem kaptak a tettenért tolvajok, arra viszont bizony valóban nehéz magyarázatot találni... Vélhetően azért, mert a kukoricaföldön viszonylag kevés vízcsap áll rendelkezésre, a tolvajok pedig a gyógyászati/jótékonysági akciójukhoz nem vittek magukkal...

Az ügyben kirendelt orvosszakértő annyit állapított meg, hogy a szóban forgó bordatörés keletkezhetett akkor is amikor intézkedtek a rendőrök, de akár később is, sőt kihangsúlyozta hogy ez nem egyértelműen megállapítható!
A tolvajok közül csak négyen voltak hajlandóak megjelenni a tárgyaláson. Ötödik társuk rendre kivonta magát az eljárásból már a nyomozati szakban is.
Az ügyben a nyomozás során kihallgatott, az eljárásban nem szereplő tucatnyi rendőr tanú vallomását a Helsinki Bizottság indítványára a bíróság nem vette figyelembe, mert ők "összebeszélhetnek". A bizonyítási eljárás magját így csak a négy tolvaj vallomása jelenti (ők ugyanis nem beszélhetnek össze).
A bíróság azzal az indoklással, hogy az ítéletnek prevenciós jellege van, vagyis a célja a hivatalos személyek elrettentése, egy rendőrt másfél év letöltendő szabadságvesztésre, kettőt felfüggesztett szabadságvesztésre és lefokozásra ítélt, amely azt jelenti, hogy mindhárom vádlott rendőri karrierjének vége szakad... Az ítélet jogerős.

Az ügyet generáló Helsinki Bizottság az elért hatalmas sikerről, már anno, az első fok után is büszkén számolt be honlapján, sőt azt a tényt, hogy a rendőri brutalitás áldozatai tettenért tolvajok voltak, egyenesen elhallgatta. Helyette így fogalmazott: ,,a Fővárosi Törvényszék Katonai Tanácsa három rendőrt ítélt el első fokon bántalmazás hivatalos eljárásban és testi sértés bűncselekménye miatt, amiért megrugdostak és ütlegeltek két SÉRTETTET."
Tetszik érteni? Két ,,sértettet"... Nem két ellenszegülő, tettenért tolvaj bűnözőt, hanem két "sértettet"...

"Nagyon remélem, hogy ez példaértékű lesz" - nyilatkozta jókedvűen Győző Gábor, a Helsinki Bizottság nevű, önmagát "jogvédőnek" nevező szervezet alkalmazottja a TV2-nek a tárgyalás után.

A tolvajok lopási ügye persze hamarabb lezárult. Ők cselekményükért - másik bíróságtól - jogerősen figyelmeztetésben részesültek és 20 ezer Ft eljárási költség megfizetésére kötelezték őket. Úgy tűnik, esetükben nem volt fontos a katonai tanács által hangsúlyozott ,,elrettentés"... Győző Gábor duplán örülhet, hisz talán ez az ítélet is kellő mértékben "példaértékű" - a lopást fontolgatóknak...

,,Megjelennek a mesterséges testületek, amiket beinjekcióznak a struktúrába. Bizottságok, amiket senki nem választott meg. (...) a média, akik önkényesen formálják a véleményedet."
Yuri Bezmenov - volt KGB ügynök a felforgatás tudományáról - Los Angeles 1983.

,,Az ügynök már régen ott van a feladatra. Egy tiszteletben álló polgár. Esetleg fizetést kap különféle alapítványoktól törvényes küzdelmei címén, például az emberi jogokért, a nők jogaiért, a gyermekek jogaiért, vagy a fogvatartottak jogaiért... valamiért. (...) Utálat és bizalmatlanság keltése azon emberek felé, akiknek meg kellene védeniük téged és be kellene tartassák a törvényeket és a rendet... (...) Morális relativitás. Ez egy lassú helyettesítődési folyamat, melyben az alapvető erkölcsi értékek cserélődnek fel. A végére egy bűnöző már nem is bűnöző."
Yuri Bezmenov - volt KGB ügynök a felforgatás tudományáról - Los Angeles, 1983.

FELFORGATÁS zsarukönyv

Kedves olvasó! Ha nem jelent nehézséget, a meghurcolt zsarukért tedd meg, hogy megosztod ezt a posztot, hisz a "példaértékűség" és az "elrettentés" úgy működik, ha mások is megismerik...! Hadd örüljön a "Bizottság"...!


https://www.facebook.com/Felforgatas/?fref=nf&pnref=story
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
randi 40 felett
  2016-11-13 16:24:45, vasárnap
 
  randi 40 felett


férfi: szia, Károly vagyok. Örülök hogy találkoztunk végre!
nő: szia, Kamilla vagyok. Én is nagyon örülök!
férfi: nézd, nem szeretnék kertelni, meg nem vagyunk már tinik, nagyon bejössz. Ha érted mire gondolok...
nő: klassz! Te is tetszel nekem.
férfi: tudok egy jó kis elhagyatott helyet a közelben. Ha érted mire gondolok...
nő: értem te suttyó paraszt. Soha többet ne merj felhívni! (dühösen elhagyja a kávézót)


*****


nő: hát szia, én lennék az. Adri vagyok.
férfi: szervusz Adri! Budai Jónás vagyok, boldoggá tesz a találkozásunk. Parányit el tetszett késni, de megérte a várakozás, szavamra meg!
nő: hehehe, köszike. Meg hát, hehehehe... Jó a cipőd, dugunk? Hehehehe...
férfi:
nő: farkaséhes vagyok, főúr, kérek egy lovat egy kád rizzsel! Hehehehehe....
férfi:
nő: te mit kajcsizol?
férfi: nézd Adrienn...
nő: csak Adri, az Adriennért ölök, hehehehe...
férfi: nézd Adri, nem akarok tapintatlan lenni, de olyan érzésem van hogy mi nem illünk össze.
nő: hát ezt meg hogy szedted le?
férfi: erről beszélek Adri. A folyamatos háttal mondatkezdésről...
nő: nem is ülök háttal, hehehehe...
férfi: ... meg arról, hogy sajnálom Adri, de a humorodra sem vagyok túl fogékony, biztos bennem van a hiba.
nő: hát az tuti János.
férfi: Jónás.
nő: az tökmindegy. Eddig minden pasimnak bejött amiket mondok, meg tök jókat röhögtek.
férfi: értem. Még egyszer sajnálom. Szia Adri, azt hiszem jobb lesz ha most én elmegyek.
nő: hát szopacs lesz neked, majd meglátod. Hát aztán nekem ne sírj két hét múlva hogy próbáljuk meg újra! Nincs több esélyed hapikám!



*****


nő: szia! Bocs a késésért, de még lábat is kellett szőrtelenítenem... Meg eszembe jutott hogy elfelejtettem kihúzni a vasalót, a megállóból futottam vissza.
férfi: szia! Semmi baj, én is pár perce érkeztem. Valószínűleg kicsit romlott volt a tejszín, amit a kávéhoz öntöttem, kétszer kellett fosnom elindulás előtt. Mit iszol?
nő: köszönöm csak egy ásványvizet kérek, gyomortükrözésre megyek ha itt végeztünk. Még egy szűk órám van, térjünk is a lényegre, nem vagyunk már tinik, ha nem haragszol a lendületes tempóért. Az élet túl rövid ahhoz, hogy baszakodjunk szar randikkal, nem igaz?
férfi: tökéletesen egyetértek. Figyelek.
nő: nagyon zavaró a hangszíned. Ha őszinte akarok lenni, akkor kifejezetten irritál. Olyan mintha valaki körkefét akarna a seggembe dugni, de nem ilyen újat, hanem olyat, amin azok a kis műanyag gömb biszbaszok már le vannak pattogva, és...
férfi: értelek, nem is kell tovább részletezned.
nő: sajnos ez így nem fog menni, ne haragudj!
férfi: ne viccelj, köszönöm az őszinteséged! Ritka manapság... De örülök hogy nem jövök be, mert a volt feleségemre emlékeztetsz. A fotón nem vörös volt a hajad?
nő: de, csak a kedvedért lettem hidrogénszőke, akkor még nem tudtam hogy élőben ennyire taszítani fogsz. Na mindegy, további sikeres társkeresést kívánok!
férfi: hasonló jókat!


 
 
0 komment , kategória:  Humor  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2016.10 2016. November 2016.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 511 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 353
  • e Hét: 4117
  • e Hónap: 7862
  • e Év: 161358
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.