Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
"Ha tudni akarod, mi történik Amerikában, a zsidókkal kell b
  2016-11-17 23:46:31, csütörtök
 
  "Ha tudni akarod, mi történik Amerikában, a zsidókkal kell beszélned"


2016. november 17. 20:12
Hunhír.info

Maria Zakharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője egy hétvégi televíziós talkshowban beszélt arról, hogy nem érte meglepetésként Donald Trump elnökválasztáson aratott győzelme, mert szeptemberi amerikai látogatása során zsidóval beszélgetett.


Ha tudni akarod, mi történik majd Amerikában, kivel kell beszélned? Természetesen a zsidókkal kell beszélned.
- fogalmazott Zakharova, majd zsidó akcentusra váltott.

Azt mondták nekem: “Marochka (a Maria orosz beceneve), megérted, hogy Clintonnak adományozunk. De kétszer annyit adományozunk a Republikánusoknak."

Bár az adást november 13-án adták le a tévében, csak négy nappal később, november 17-én ment híre, miután ukrán és orosz nyelvű izraeli weboldalak beszámoltak róla.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=99031
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobbik: Terry Black a Fidesz új szóvivője
  2016-11-17 23:44:09, csütörtök
 
  Jobbik: Terry Black a Fidesz új szóvivője


2016. november 11. 15:07
Hunhír.info

A Jobbik szóvivője szerint Terry Black lehet a Fidesz politikusok meghosszabbított karja, az ötpárti egyeztetés kapcsán pedig úgy látja, hogy az MSZP lemondott a 2018-as választásról. Jakab hangsúlyozta, hogy a Fidesz szavazók többsége szerint a Jobbik helyes döntést hozott akkor, amikor a letelepedési kötvények kivezetéséhez kötötte az alaptörvény-módosítást.


Ahogy arról portálunk is beszámolt nyílt levelet írt Vona Gábor felesége Orbán Viktor feleségének, azt kérve, hogy állíttassa le a férjével szembeni médiahadjáratot, miután az egyik kereskedelmi tévében homoszexuális kapcsolatokkal vádolták meg a Jobbik elnökét.

,,Egyáltalán nem tudom ki az a Terry Black. Terry Black egy filozófus, egy tudós, egy politológus, hogy ilyen komolyan kell venni az ő véleményét. Nem akarom elviccelni a kérdést: Terry Black nyilvánvalóan a Fidesz új szóvivője, aki megtestesíti az Orbán - Habony féle új egység polgári értékrendjét, ezért szerepelhet a TV2 főműsor idejében és mondhat teljesen abszurd dolgokat" - mondta Jakab Péter a Jobbik szóvivője az ATV Start műsorában, aki nem érti, hogy ,,a Fideszes politikusok meghosszabbított karjaként Terry Black miért érzi úgy, hogy neki turkálnia kéne a Jobbikos politikusok paplanjai alatt".

A szóvivő azt is elmondta, hogy nem érti, hogy Terry Black átérzi-e annak a felelősségét, amit mondott, hiszen Vona Gábornak van egy kisfia, akinek be kell mennie az iskolába, ahol számára kellemetlen és érthetetlen kérdéseket kaphat.

A Fidesz szavazók többsége egyetért a Jobbikkal

,,Nem az a hazaáruló, aki minden kaput be akar zárni a bevándorlók előtt, hanem az a hazaáruló, aki úgy döntött, hogy pénzért letelepedési kötvényeken keresztül bárkit beengedhet az országba. Nem csak a gazdag migránsokat, hiszen nagyon jól tudjuk, hogy azok a bevándorlók, akik az Iszlám Állam területén élnek, de már menekülni kényszerülnek, az elmúlt években olyan dollármilliókat halmozhattak fel, aminek a segítségével nem csak a saját jövőjüket tudják megalapozni, hanem a kinti szegényebb terroristákból álló hálózatukat is át tudják költöztetni" - mondta Jakab Péter.

Szerinte semmire sem garancia, hogy Lázár János ismét belengette, hogy meg fogják szüntetni a letelepedési garancia, hiszen ezzel párhuzamosan Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter hetente ismételgeti, hogy nem biztos, hogy a letelepedési kötvényeket ki kéne vezetni.

Jakab Péter azt is elmondta, hogy a napokban nyilvánosságra került felmérés alapján a Jobbik szavazóinak 80-90 százaléka egyetért a párt álláspontjával.

Jakab hangsúlyozta, hogy a Fidesz szavazók többsége szerint a Jobbik helyes döntést hozott akkor, amikor a letelepedési kötvények kivezetéséhez kötötte az alaptörvény-módosítást.

Az MSZP már lemondott a választásról

Ötpárti egyeztetést kezdeményez a Jobbik a Pharaon-ügy és a letelepedési kötvények miatt. ,,A Fidesz-KDNP és az MSZP már jelezte, hogy nem kívánnak részt venni az egyeztetésen, ez is azt mutatja, hogy a nemzeti együttműködés csak szavak szintjén működik, de a valóságban nem, még olyan kérdésekben sem, amelyek a nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek" - mondta Jakab Péter.

A szóvivő szerint az MSZP ezzel azt mutatja meg, hogy nem érett meg arra, hogy bármilyen szinten részt vegyen a magyar politikai elit működésében, és a 2018-as választásról szerinte már letettek.

atv.hu


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=98841
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarországon a korrupcióellenes harc azt jelenti, hogy pol
  2016-11-17 23:41:07, csütörtök
 
  Magyarországon a korrupcióellenes harc azt jelenti küzdünk az ellen, hogy mást vesztegessenek meg helyettünk.
Tehát csak törvényesen lopunk.

de legalább elmondhatják, hogy nem verték le azt a lécet.
olyan magason volt, hogy hozzá se tudtak érni.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////////////////////

Magyarországon a korrupcióellenes harc azt jelenti, hogy politikai mandátum nélkül nem szabad lopni

erdelyip
bűnügy
ma 16:47


"Mi nagyon magasra tettük a lécet, azt mondtuk, hogy Magyarországnak a világ korrupcióval legkevésbé fertőzött országai közé kell tartoznia"

Pintér Sándor belügyminiszter ezzel kezdte a beszédét az Állami Számvevőszéken tartott konferencián, ahol csütörtök délelőtt

a korrupcióellenes összefogás ötödik születésnapját ünnepelték meg a magyar állam vezetői.

Minden évben van ilyen rendezvény, és mindig szórakoztató, ahogy a korrupció elleni küzdelemmel megbízott szervezetek főnökei veregetik egymás vállát, miközben az állam legfontosabb vezetőinek egy része azzal van elfoglalva, hogy közpénzből hizlalja magánvagyonát.

"A felméréseink szerint a magyar közszférában évről-évre javul a korrupció elleni védelmi rendszer kiépítettsége, és csökken a korrupció veszélye. Ezt azért fontos hangsúlyozni, mert a konkrét cselekvéseket nélkülöző vélt korrupciós ügyek folyamatos lebegtetése társadalmi szempontból nem szerencsés."

Ezt Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) vezetője mondta. A gondolat nem új, két éve az egész rendezvény arról szólt, hogy nem a korrupció veszélyezteti a magyar demokráciát, hanem azok, akik beszélnek róla. Bizonyos szempontból már az is előrelépés, hogy a hét meghívott közül idén már csak az ÁSZ-os Domokos nyomta ezt a szöveget.

A megszólaló hét állami vezető (Domokos László ÁSZ elnök, Pintér Sándor belügyminiszter, Handó Tünde OBH elnök, Hajnal Péter Kúria tanácselnök, Lajtás István legfőbb ügyész helyettes, Windisch László MNB alelnök, Rigó Csaba Közbeszerzési Hatósági elnök) beszédeiből azért kirajzolódott egy egységes kép, amit talán Pintér érzékeltetett a legjobban. Ő többek közt arról beszélt, hogy az útdíj befizetési rendszer, és gyorshajtási bírságok kiszabása mára szinte teljesen automatizált, így a korrupció esélye minimális.

Magyarországon jelentős állami rendszereket működtetnek úgy a vezetőik, hogy onnan minél több pénzt, milliárdokat lehessen ellopni. Tényleg nagyon jó, ha a gyorshajtási bírságoknál nem nyúlhatnak a közrendőrök, de nem ez a korrupciós helyzet, ami a legnagyobb károkat okozza az országnak. Mivel a politikai felhatalmazással ellopott pénzek ügyében egyetlen állami hivatal sem léphet (meg persze a rendszer részeseként nem is akar lépni), ezért marad a zsebre bírásgoló kisrendőrök és adóhivatali ellenőrök, a pénzért soron kívül intézkedő földhivatali ügyintézők üldözése. Ennek az az előnye is megvan, hogy az így keletkező állami bevételek, adókat, bírságokat, illetékeket a rendszer tetején az arra kijelölt emberek nyúlhatják le, még a morzsákon sem kell náluk sokkal kisebb stílű bűnözőkkel osztozkodniuk.

Minden beszéd ilyesmiről, súlytalan ügyekről szólt. Hogy a bíráknak vigyáznia kell, milyen egyetemi előadásokat tartanak, mert az is összeférhetetlen lehet. Meg hogy egy szál virágot sem fogadhatnak el egy nénitől, aki pedig csak szeretné megköszöni, hogy emberségesen bántak vele egy perben. Amikor a korrupció ellen hivatalból fellépő állami szervezetek vezetői egy évben 10 percet beszélnek nyilvánosan a munkáról, akkor ilyen kaliberű sztorikkal jönnek elő.

Voltak teljesen abszurd betétek is.

Idén például kiderült, hogy a magyar állam többek között a Pelikán-ügyirat című amerikai filmből kölcsönzi a korrupcióellenes hozzáállását. Tényleg.

Elmagyarázták, hogy abban egy érdekcsoport azért bérgyilkoltatott le a környezetvédelemre érzékeny legfelsőbb bírákat, mert azzal számoltak, hogy egy bizonyos olajügy pere 5-10 év múlva kerül az amerikai legfelsőbb bíróság elé, és azt akarták, hogy mire ott dönteni kell, addigra a testületben ne legyen szempont a környezetvédelem. Ez pedig a résztvevők szerint úgy kapcsolódik a magyar korrupcióhoz, hogy nálunk sem csak azt kell nézni, hogy milyen veszélyek vannak ma, hanem 5-10 évre előre kell tervezni.

A csúcs viszont az utolsó előadás volt, a Nemzeti Bankos Windisch Lászlóé. Ők idén csatlakoztak a nagy kormányzati korrupcióellenes együttműködéshez a Közbeszerzési Hatósággal együtt.

Nagyon erős a hazai mezőny, de a Magyar Nemzeti Bank vezetői minden bizonnyal a legkorruptabbak közé tartoznak az állami tisztviselők között. 250 milliárd forintot játszottak ki alapítványokba, és próbáltak megfosztani közpénz jellegétől, haverokat, rokonokat tömtek állami pénzzel, Matolcsy György jegybank elnök saját szeretőjét tette állásba, egy általa felügyelt bank vezetőjének luxuslakásában lakott máig tisztázatlan körülmények között.

Ilyen előzmények után a szervezet alelnöke a következőket mondta a korrupcióellenes ünnepségen:

"a korrupció olyan betegség (...), ami a közösségi cél elé egyéni célokat, magánérdeket helyez. A közösségi érdek és a korrupció által megjelenő magánérdek sosem összeegyeztethető. Lehetetlen egy szervezetnek a feladatát jól ellátnia, ha akár a legkisebb mértékben is megjelenik sorai között a korrupció. Éppen ezért nincs elfogadható szintje a korrupciónak, az kompromisszumok nélkül üldözendő . A közösségi cél elérése szempontjából különösen fontos az integritás és a transzparencia, (...) az adott szervezetnél készség szinten kell biztosítani ezt a szemléletet, a szervezeti kultúra, a szervezeti tudatalatti része kell hogy legyen."


http://444.hu/2016/11/17/magyarorszagon-a-korrupcioellenes-harc-azt-jelenti-hogy- politikai-mandatum-nelkul-nem-szabad-lopni
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A magyar kétfejű sas
  2016-11-17 23:39:11, csütörtök
 
 
H. A. 2016-11-17


A magyar kétfejű sas

Van bizony már kétfejű sas. Viaskodunk vele, s nem tagadjuk: félünk is tőle.

Nem is kétfejű ez a szörnyeteg, de sokfejű. Egyszerre azonban többnyire csak két fejét mutatja. Most is két fejét látjuk legtisztábban. Az egyik fej szittya arc, kuruc haj, magyar bajusz. A másik arc sima, sokráncú, ravasz, félelmes s Loyolára emlékeztető.

Ez most a magyar kétfejű sas. Az egyik fejét nevezzük nacionalizmusnak, a másik fej határozottan klerikalizmus.

Akármelyik fejet bíznák a kezünkre, levágnánk minden tétova, minden tusakodó lelkiismereti harc nélkül. De szívesebben a nacionalizmus-fejjel bánnánk el. Ez a fej a veszedelmesebb.

A nacionalizmusnál nagyobb hazugság nem állott még ki a harci porondra. A nacionalizmus maga ezer arc. Megzavarja a legbiztosabb szemű embert. Lefoglal magának minden emberi gyöngeséget. Utazik tradícióra, kegyeletre, fajbüszkeségre, kenyéririgységre, minden erényre és bűnre.

Mi a célja vele? A célja, hogy akit meghódít a szittya arc, kuruc haj és magyar bajusz, azt kezére játssza a másiknak, a sima arcnak, a Loyola-félének.

Szólott már erről sok beszéd. Mi is abbahagyjuk a képletes beszédet. Kiírjuk magyarul: a hazafisággal szédelgő és lármázó klerikalizmus veszedelmesebb a nyílt klerikalizmusnál.

Ez a hitünk magyarázza meg, hogy teljesen szó nélkül ezúttal nem hagyhattuk a Pálffy tisztelendő úr ezúttal is zseniális cikkét, melyben kurucosan tárgyalja az antiszemitizmus kérdését. A Loyolákkal el lehet bánni. Ha túlságosan nyakunkra akarnak ülni, letépjük a reverendájukat. De ha nyalka kuruc áll velünk szembe, hiába tudjuk róla, hogy feketébb Loyolánál is, bajos vele elbánni. Magyar a ruhája, a szava, a kardja. Az ördögbe is, kellemetlen volna hazaárulás gyanújába keveredni. ,,Üsd a zsidót"! ,,Gyilkold az istentelen liberálist"! Jó, jó. Ezt elviseljük. De mikor a fajkultusz segítségével, kápráztatva, megtévesztőn készítik a hurkot a nyakunk köré - ez már nagyobb dolog.

Kérjük Pálffy tisztelendő urat, szidjon, átkozzon bennünket liberálisokat, eretnekeket, zsidókat és erkölcsteleneket. Ezt kibírjuk hang nélkül. De ha kurucokat vonultat ellenünk, a kurucait kell lelepleznünk. Nem kurucok azok, hanem kísértetek. A kísérteteket pedig, a középkor kísértő veszedelmeit, vissza kell parancsolnunk sírjaikba.

Ady Endre

1901. december 20.

*Ady fenti írása Pálffy Béla katolikus pap cikkére válaszul született, amely ITT olvasható.

http://kolozsvaros.com/2016/11/17/a-magyar-ketfeju-sas/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
a NAV ismét zárolta Gattyán György teljes magyarországi
  2016-11-17 23:26:40, csütörtök
 
  Örüljön, kaphatott volna rádióaktív teát is.
az osztrak nyugdijassal vigyazzon!
Nem tudja valaki, hogy melyik parazita nézte ki magának a Gattyán birodalmat?
Nem volt rendben a TAO felajánlása.
A vagyona 95%-a már nem Magyarországon van.
Ami meg itt van, azt vihetik.



******


Gattyán teljes magyarországi vagyonát zárolta a NAV

Botos Tamás
gazdaság
november 16., szerda 18:20


A Napi.hu úgy tudja, hogy a NAV ismét

zárolta Gattyán György teljes magyarországi vagyonát.

Az adóhatóság nem cáfolta a lap értesüléseit, de nem árulta el, hogy miért történt az inkasszó, csak azt, hogy a döntésük megalapozott. Az ügy érdekessége, hogy néhány héttel azután történt az újabb zárolás, hogy a milliárdosnak adott igazat a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi bíróság, aminek ítélete szerint

Gattyán cégei nem sértettek adójogszabályt,

így az akkori adóhatósági vagyonzár fenntartása nem indokolt.

http://444.hu/2016/11/16/gattyan-teljes-magyarorszagi-vagyonat-zarolta-a-nav
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2016.10 2016. November 2016.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 511 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 167
  • e Hét: 1825
  • e Hónap: 18618
  • e Év: 151535
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.