Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Francia elnökválasztás: komoly előnnyel vezet a szélsőjobb
  2016-11-21 22:02:29, hétfő
 
  Illene már ha az emberek elgondolkodnának mélyebben ezen a "szélső jobbon" Egyrészt, mert semmi jelentősége nincs az ideológiáknak.
Másrészt, mert ma, Európa minden tagországában egy velejéig korrupt bűnöző banda van hatalmon, -függetlenül az ideológiájuktól.-

Pl. Ami Amerikában "demokrata" és Clinton, az Magyarországon, FIDESZ és Orbán. (Keresztény demokrata)
Vagy, ami Amerikában "demokrata" és Clinton, az Németországban CDU és Merkel. (Keresztény demokrata) ...
Sárközy, UMP (Katolikus) ...

Az emberi termszészet teljesen normális velejárója, hogy ösztönösen védekezik egy olyan betegség ellen, amit ma (helytelenül) migránsnak nevezünk.
Ezek nem migránsok, hanem "katonák," és a fegyverük csupán csak annyi, hogy "szemiták" A feladatuk elfoglalni, elpuszítani a "keresztény" Európát.
2001. szept. 11.-óta egy világháború zajlik, amit Amerika, Anglia, Izrael, Szaúd-Arábia robbantott ki. !!! (Pontosabban, ezen országokba beépült "bankárok" ... azaz, a zsidók.)


///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// /////////////////////////////////////////


Francia elnökválasztás: komoly előnnyel vezet a szélsőjobb

2016. 11. 20. 14:28

Francia választás: Magyarország is nyerhet az új elnökkel
A franciák többsége sem Hollande-ot, sem Sarkozyt nem akarja elnökjelöltént látni jövőre


Franciaországban 2017 tavaszán tartanak elnökválasztást, az eredmény nemcsak a francia, hanem az európai politika szempontjából is egyaránt meghatározó lesz.

Ezért is számol be az Independent kiemelt hírként a legfrissebb közvéleménykutatás eredményéről.

A szélsőjobboldali Nemzeti Front jelöltje, Marine Le Pen nyolc ponttal előzi meg Nicolas Sarkozyt, és 15 pontot ver a baloldali Jean-Luc Mélenchonra.

Ha Trumpnak sikerült győzni, a britek megszavazták a brexitet, semmi nem lehetetlen - fogalmazott Bernard-Henri Levy, vezető francia filozófus. Koránt sem biztos még Le Pen győzelme, de egyre erősebben benne van a pakliban. Ennek oka, hogy az emberek kiábrándultak a politikából, választásukban inkább a jelölt személyisége dönt.

Meggyőző előny

Az Ipsos eredményei alapján Manuel Valls miniszterelnök sem zárta ki Le Pen győzelmét, egyúttal a szélsőjobb előretörésének veszélyére figyelmeztetett. Marine 2011-ben vette át a párt irányítását apjától, akit sokszor vádoltak gyűlöletbeszéddel, többek között a holokauszt tagadásáért. Azóta a Nemzeti Front sokat “finomodott", ennek ellenére sokan nyíltan fasisztának tartják Marine Le Pent.

Marine Le Pen most 29 százalékot kapna a közvéleménykutatók szerint. Legutóbb, 2012-ben 17,9 százalékkal lett harmadik, a választás első fordulójában a 27,18 százalékot elérő Sarközy és a végső győztes Hollande mögött, aki 28,63 százalékot szerzett.

Előválasztás Sarkozyéknél

Ma zajlik egyébként a Köztársaságiak elnökjelölt-állító választása, ahol vasárnap délig több mint egymillió választásra jogosult francia állampolgár adta le voksát.

A több mint 10 ezer választási körzet 67 százalékában 1 millió 138 ezren voksoltak a délelőtti órákban, ami magas részvételt jelez előre. A legtöbb helyen legalább egy órát kell várakozni a szavazni szándékozóknak, akik türelmesen állnak kígyózó sorokban.

Az utolsó felmérések szerint szoros eredmény várható a három favorit, Nicolas Sarkozy volt államfő, és két volt miniszterelnök, Alain Juppé és Francois Fillon között.




http://24.hu/kulfold/2016/11/20/francia-elnokvalasztas-nagy-elonnyel-vezet-a-szel sojobb/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csicskák lettünk!
  2016-11-21 21:32:38, hétfő
 
  Csicskák lettünk!


Közzétéve 2016-11-21

“- Nem volt egyszerű elérni önt. Miért bujkál?

- Nincs mitől félnem, nem bujkálok."




Így kezdődik a Magyar Idők interjúja a Flóri vajdával. Ennél stílszerűbb talán semmi nem lehetne: még a kormánypropaganda csatolmányainak elől is bujkál, majd letagadja a nyilvánvalót, és azonnal hazudik.

És Döbrögi vajda mégse rúgja ki.


Pedig az az 1,6 milliárd forintot, a Híd a munka világába program költségvetését az európai csalás elleni hivatal, az adóhatóság, és maga a qrmány, illetve annak egyik minisztériuma, az Emberminisztérium is keresi a Flóri vajdán.

A qrmány inkább úgy döntött: visszafizeti a program költségeit Brüsszelnek, csak hogy ne vizsgálhassák tovább az OLAF-nál, hová tűnt a pénz. Azaz uniós pénzt magyar közpénzre cseréltek, de az a pénz attól még valahová eltűnt.

Flórián vajda szerint nem nála, illetve embereinél. Mindenki más szerint dehogynem. És mégse bukik meg.

A Magyar Idők-interjú annak a jele, hogy Döbrögi vajda továbbra se engedi el a kezét, “nem ad szabad folyást" a hatósági eljárásnak Flóri vajda ellen. Ugyanúgy, ahogy Ragály Tonyónak vagy Mekkmesternek neki is a nyilvánosság előtt kell magát megvédenie, a nyomozás meg majd szépen csendben elsikkad. Ha egyáltalán elindul.

Döbrögi vajda nincs abban a helyzetben, hogy kirúgja Flóri vajdát.

Egyrészt, mert akkor az az álellenzék sikere lenne: sikerrel betámadtak Flórit, akit Döbrögi kirúgni kényszerült. És milyen világ lenne itt, ha mindenkinek, aki vélelmezhetően lopott, bíróság elé kellene állnia?

Másrészt a Flóri utal is rá mi az ő védereje: az ő szervezete mozgósítani tudja a “VÁLASZTÁSRA" MEG MINDEN MÁS EGYÉB SZÜKSÉGES ALKALOMRA Döbrögisztán vajdaság milliós cigányságát. Ezen a pályán ő Döbrögi legfőbb támasza és voksszállítója!

Mára egyedül övé ez a pálya! Versenytárs nélkül!

Akár figyelmeztetésnek/FENYÍTÉSNEK is felfogható Flóri sikerpropagandája:

“A hadjárat az önkormányzati választás után kezdődött, mivel akkor világosan kiderült, hogy mire voltunk és mire vagyunk képesek. Mindenütt, ahol a Lungo Drom jelöltet állított, nagyon komoly eredményt ért el a helyhatósági választáson. A Fidesz után mi szereztük a legtöbb mandátumot! A Fidesz körülbelül 3500, mi pedig 2400 helyet fogtunk, míg az utánunk következő Jobbik csak 468-at. Ez azt jelenti, hogy sikerült a magyarországi cigányságot egy saját közösségi érdekeit felismerő és azt képviselő, kikerülhetetlen politikai tényezővé szervezni."

Ha Döbrögi vajda kirúgná Flóri vajdát, és esetleg még bíróság elé is kellene állnia, azt kockáztatná, hogy szétesik a Flóri vajda által összegrundolt és egybentartott more voksolóhad, és a döbrögista horda bukna közel háromnegyed-millió BIZTOS more szavazatot!

A kb. kétmilliós döbrögista-táborhoz képest a Flóri vajda által szállítandó töméntelen morevoks nem csekélység! Az a HATALOM-A BÜNTETLENSÉG-GARANCIÁJA!

Annak hiányában Döbrögi és tettestársai MINDENT BUKNÁNAK! Ha a cigányvoksok az álellenzékhez áramlanának, akkor biztos a börtön!

Flóri vajda tehát Döbrögi cigányügyi biztosa volt és marad is!

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy szabadlábon is marad, és a fosztogatás joga is megilleti! Nyugodtan zsarolhatja Döbrögi vajdát!

Döbröginek szüksége van rá! Döbrögi nincs abban a helyzetben, hogy csak úgy kirúgja.

Azt pedig Flóri vajda is jól tudja, hogy közte és a börtön között kb. csak Döbrögi áll, és ehhez is tartja magát!

Persze oda is együtt fognak bevonulni! A többiekkel együtt!



http://www.balrad.com/2016/11/21/csicskak-lettunk/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor szerint az a baj, hogy nem hisszük el, milyen m
  2016-11-21 21:25:02, hétfő
 
  Orbán Viktor szerint az a baj, hogy nem hisszük el, milyen marha jól mennek nálunk a dolgok

szerzőnarancs.hupublikálva2016. nov. 21., 12:11

,,Az ország gazdasági alapjai rendben vannak, a pénzügyi rendszer stabil."


Ezt mondta ma reggel Orbán Viktor a rádióban, s úgy tűnik, ezzel kapcsolatosan a legnagyobb problémának azt tekinti, hogy - idézzük - ,,a magyar egy olyan fajta, mely elvesztette a XX. századot. Mi kudarcra és pesszimizmusra vagyunk iskolázva. Ebből nem olyan könnyű előjönni, és azt mondani, holnaptól elhiszem, hogy jobb lesz". Orbán szerint, ha ma sikerről beszél egy politikus,

azt sikerpropagandának tekintik az emberek, és nem egy tudósításnak a valóságról".

Ugye világos? Ez ugyanis azt jelenti, hogy bennünk, ,,az iskolázottságunkban" van a hiba, a kishitűségünkben, miközben Magyarország már most a legjobb hely a világon.

Ám aggodalomra semmi ok, mert igaz ugyan, hogy Orbán szavainak tükrében a mi valóságunk már nem az ,,igazi" valóság, de miniszterelnök szerint ennél sokkal fontosabb, hogy ,,olyan emberek álljanak a kormányrúdnál,

akiknek az életszemlélete eleve derűs,

bizakodó, és ki mernek tűzni nagy célokat, meggyőzni a polgárokat, emberek, ezt érdemes csinálni".

De mégis mit?

Például a teljesen felesleges népszavazási cirkuszt is az eleve derűs életszemlélet hozta létre?


http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/orban-viktor-szerint-az-a-baj-hogy-nem-hiss zuk-el-milyen-marha-jol-mennek-nalunk-a-dolgok-101654
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mesterterv ez a javából!
  2016-11-21 21:21:30, hétfő
 
  Mesterterv ez a javából!

Közzétéve 2016-11-21

DÖBRÖGIÉK ADÓPARADICSOMOT ÉPÍTENEK, NEM ÉLHETŐ MAGYARORSZÁGOT



A miniszterelnök csütörtökön jelentette be, hogy kilenc százalékra viszik le a cégek nyeresége után fizetendő társasági adót. Ez az adónem eddig a kis- és közepes vállalkozások esetében tíz, míg a nagyvállalatok és multik esetében tizenkilenc százalék volt. Tehát miközben Orbánék emelik a minimálbért, amelynek nettója az óriási munkavállalói adóteher miatt még így is elmarad a környező országokétól, brutális pénzt kívánnak adni a nagy cégeknek.


Az elképzelés lényege, hogy ezek a cégek majd ettől több fizetést adnának a munkavállalóknak, csak hát tudjuk, ez nem igaz. A nagyobb céges nyereségtől még nem lesz nagyobb a munkavállalók fizetése. Ha Orbánnék valóban a béremelést akarták volna elérni, akkor nem a cégek nyereségét, hanem a munkát terhelő költségeket csökkentették volna inkább. Vagyis nem a munkáltatók terheit, mert abból nem lesz biztos béremelés, hanem a munkavállalók terheit. De még ha a munkáltatókon is könnyíteni akartak volna, akkor sem a nagy cégek, hanem a kis- és középvállalkozások terheit kellett volna csökkenteniük.

Ha valóban meglépik ezt Orbánék, az körülbelül 300 milliárdos lyukat üt majd a költségvetésben. Ez kétszerese a felsőoktatásra szánt éves költségvetésnek. Fejenként minden magyar állampolgárnak 30 ezer forint. Biztos, hogy ezt a multiknak kell adni? Illetve a magyar oligarcháknak, akik ezután ki tudnak venni ennyivel nagyobb nyereséget?

És ehhez jön még az egykulcsos személyi jövedelemadó újabb, egy százalékos csökkentése, ami megint a leggazdagabbaknak kedvez, hiszen minél nagyobb a jövedelem, annál nagyobb az a megtakarított egy százaléknyi összeg abszolút értéke.

Mindez a kieső pénz hiányozni fog, és pontosan tudjuk honnan: a szegények felemelésből, a leszakadó régiók fejlesztéséből, az oktatásból, az egészségügyből, a lakhatási programokból, a biztonság megélhetés megteremtéséből, és azokból a programokból, amelyektől egy ország működik.

Orbánék ezzel a lépéssel a széthullásban lévő neoliberális konszenzus éltanulói lesznek, és folytatják a rendszerváltás utáni magyar gazdaságpolitika legrosszabb hagyományait, ami csupán tolni tudja az állami pénzt a nagyvállalatok zsebébe, a bejövő tőkéért cserébe. De a hosszú távú fejlődést elősegítő humánerőforrásba való beruházást, a magyar gazdaság gerincének megteremtését, a kis- és középvállalkozások megerősítését és az anyagi javak igazságos elosztását nem tudják megvalósítani általa.

Az egyszeri bejövő tőkéért áldoznak óriási pénzeket, növelik a nemzetközi hálózatok nyereségét, amelynek nagy részét ki fogják vinni az országból, de nem járulnak hozzá, gazdaság valódi növekedéséhez, amely minden magyar ember anyagi helyzetén javítana.

Amit Orbánék csinálnak, az csupán egy adóparadicsom, amitől nem lesz jobb élni ebben az országban, de a nemzetközi nagytőke lekenyerezésével és saját ,,nemzeti tőkéseik" megsegítésével pusztán a saját hatalmukat tudják bebetonozni.
(kím)

Bal-Rad komm: Nyilvánvaló a cél! Mindenféle beruházás nélküli beruházást csinálni! Azaz: idecsábítani Döbrögisztánba minél több spekulánscéget! (Aligha véletlen Garancsi-kötélbaráték irodaházépítési láza! Meg a többi...) Ez az egész nemzetieskedő mázba pingált hazaárulás nem egyéb, mint az idecsalogatott cégeken keresztül revolverezni azokat a nyugati kormányokat, amelyek kritikusan viszonyulnak a döbrögista hatalomhoz!

Etekintetben zseniális húzás az adóparadicsom ötlete! Nem véletlen az, hogy maga Döbrögi vajda adta elő a mestertervet! A qrmánykecske káposztája biztosított lesz! Minden vonatkozásban! ÉS VÉDVE! Hiszen egy-egy nagyobb összeszerelde nyilvánvalóan csitítani fogja az anyaország politikusait a Döbrögiékkel szembeni esetleges haragját! Azok meg belenyugszanak, hiszen az anyaországba hazatalicskázott vállalati nyereség legalább negyedével megnő!

Mindenki jól jár!

És a magyarok?

HÁT MI-MAGYAROK-NEM!

DE HÁT MI MÁR 27 ÉVE NEM SZÁMÍTUNK! SE NEMMZETTHESSEYNKNEK, SE GYARMATOSÍTÓINKNAK!


http://www.balrad.com/2016/11/21/mesterterv-ez-a-javabol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csúnya meglepetés az autósoknak - jócskán drágul a tankolás
  2016-11-21 21:07:31, hétfő
 
  Szívassa meg a MOL-t a Shell és az OMW. Ne emeljenek árat, sőt csökkentsék!:))
Természetesen az infláció pedig kis hazánkban szinte nulla a Fidesz szerint.Nálunk teljesen mindegy mennyi a nyersolaj világpiaci ára. A hozzá kapcsolódó "albán" bérekről ne is beszéljünk amiből tankolunk.

*****************

Csúnya meglepetés az autósoknak - jócskán drágul a tankolás

2016. november 21., 15:32

Emeli a gázolaj a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol.


A bruttó öt, illetve négy forintos emeléssel a gázolaj átlagára 353-354 forintra, a benziné 337-338 forintra nő. Legutóbb egy hete változott a benzin ára, csökkent bruttó 3 forinttal, míg a gázolajé akkor nem módosult.

A benzinár 2012. április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint. Az autósok 15-25 forintos különbséget is tapasztalhatnak a töltőállomások árai között.


http://privatbankar.hu/vasarlo/csunya-meglepetes-az-autosoknak-jocskan-dragul-a-t ankolas-300557
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Most fog csak izmosodni a “magyar gazdaság”!
  2016-11-21 20:48:00, hétfő
 
  Kb. több mint félmillió magyar önfoglalkoztató cég, vagy egyéni vállalkozó minibálbéren foglalkoztatja önmagát!
Fújj, hogy mire nem vetemednek. Nem fizetnek maguknak tisztességes bért! Ja, hogy még erre a járulékbefizetésre sem fussa a bevételből? Az má tényleg az ő bajuk!

Kötelező béremelés az nincs, csak a minimálbért kell az átlagjövedelem felé emelni és már ott van az általános béremelés! Hogy van ez?
A költségvetés meg besöpörheti a megemelt bér után kötelezően befizetett járulékokat,a dézsmát, amiért persze nem jár emelt szintű egészségügyi ellátás, nyugdíj meg egyáltalán nem!

Ugyan má! Nem lehet mindenkiből a nemzet gázszerelője,meg sikeres vejkó, meg offshore lovag sem!


///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// /////////////////////////////////////////////////


Most fog csak izmosodni a “magyar gazdaság"!

Közzétéve 2016-11-21

Ellehetetleníti a vállalkozásokat a béremelés?



Csak a nagyvállalati szektornak jelent érezhető könnyebbséget a kormány javaslata, amely révén jövőre egységesen 9 százalékra mérséklődik a társasági nyereségadó, míg a kisebb vállalkozások nem lesznek képesek kigazdálkodni a kötelező béremelést - közölte a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség (MNKSZ) hétfőn az MTI-vel.


Az MNKSZ úgy véli, bár ez a lépés jelentősen növelheti Magyarország versenyképességét más országokkal szemben, az intézkedés csak az 500 millió forintnál nagyobb eredményt elérő vállalatokat érinti pozitívan, ahol idén még 19 százalékos a társasági nyereségadó.

A kis- és közepes vállalkozásokra (kkv), amelyekre 10 százalékos nyereségadó vonatkozik, a kormány intézkedése révén csupán 1 százalékpontos csökkenés vonatkozna - tették hozzá.

Az MNKSZ ezért úgy véli, hogy a kormány által javasolt 4 százalékpontos munkáltatói járulékcsökkentés és a nyereségadó mérséklése nem képes érzékelhetően segíteni a vállalkozásokat a kötelező béremelés kigazdálkodásában.

Kiemelték: a tervezett 15 százalékos minimálbér és 25 százalékos szakmunkás garantált bérminimum-emelést és a bérstruktúrára gyakorolt hatásait képtelenek előteremteni azok a vállalkozások, amelyek tevékenységüket nem az ország prosperáló részein folytatják, illetve a feketegazdaságban tevékenykedő piaci szereplőkkel kénytelenek nap mint nap versenyezni.

A szövetség ezért arra kéri a kormányt, hogy a 2017-es bérek és bérterhek érdekegyeztetési folyamatába vonja be az MNKSZ-t és a kkv-szektor más civil szervezeteit, mert szerintük a kormány béremelési javaslata ellehetetleníti a magyar vállalkozásokat és csak a nagyvállalatok érdekeit veszi figyelembe.
(mno)

Bal-Rad komm: “...a kormány béremelési javaslata ellehetetleníti a magyar vállalkozásokat és csak a nagyvállalatok érdekeit veszi figyelembe..."

-Ehhez 27 év alatt hozzászokhattak volna már! CSAK MOST FÖLGYORSUL EGY FOLYAMAT! Természetesen a NER-jegyében! A “magyar gazdaság" föllendítése érdekében!



http://www.balrad.com/2016/11/21/most-fog-csak-izmosodni-a-magyar-gazdasag/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MEGINt MINDENT UGYANÚGY
  2016-11-21 20:42:52, hétfő
 
 
2016. november 20., vasárnap

MEGINT MINDENT UGYANÚGY

Elképesztő az a buzgalom, mellyel a Szocialista Párt szétveri saját maradványait, ezzel együtt az Orbán-ellenes ellenzéket is.
Minap a pártelnök meghirdette, hogy még az idén közzéteszi 106 egyéni képviselőjelöltjét és előválasztási koncepcióját.
Közkinccsé tette a magvas gondolatot, mely szerint "az MSZP elsősorban a szociálisan hátrányos helyzetűeket, a munkájukból nehezen megélőket, a munkanélkülieket, a nyugdíjasokat, valamint a nőket kívánja képviselni".
És harcol a világbékéért is, természetesen - ezt már én teszem hozzá, ki ne maradjon valami, ha már a munkájukból tisztességesen megélő és megélni kívánó ember, a keményen dolgozó kisember kimaradt a felsorolásból.
De spongyát reá, hiszen azt is megtudhattuk, hogy az októberi kvótareferendum megmutatta, szavazóik bíznak az MSZP-ben és nem engedik elvenni a párttól a baloldal vezető szerepét, ami azért érdekes, mert a kvótareferendum csak azt mutatta meg, hogy a Fidesz nem tudott elsöprő támogatást szerezni még a legdurvább populista gyűlöletkampány bevetésével sem, de a szocialistákról konkrétan egy árva szót sem szólt - talán jobb is ez így.


A vezető szerepért a harcot nem csak a kommunikációs térben, hanem a napi valóságban is meg kell vívni, de van, amikor ilyen harcot nem érdemes vívni, mert csak veszíteni lehet rajta, mint jelen esetben is.
Sajnos a pártvezérek saját testületeiken túl nemigen látnak, emellett ma nem is látok közöttük olyat, aki képes lenne leszámolni illúzióival, aki a valós helyzet elemzéséből indulna ki.
Még akkor sem képesek erre, ha az a tükör, melyet a társadalom tart eléjük vérfagyasztóan eltér saját önértékelésüktől - mintha a liba a tükörben egy strucc püspökfalatját látná.
Tulajdonképpen már megint el van ez az egész qrva, nem kicsit, nagyon.
De legalább is errefelé tartunk döngő léptekkel, mikor előválasztást akarunk rendezni, minden különösebb értelem nélkül.
Az előválasztásnak akkor lenne értelme, ha azon az összes demokratikusnak mondott ellenzéki párt részt venne, de a mai állapotok szerint csak két párt meg egy baráti társaság vevő erre a dologra, és ezzel ez az eljárás értelmét is vesztette.


Mint tudjuk, ma képviselői székhez jutni csak párttámogatással lehet, a független jelöltek el szoktak vérezni hamar.
Miután a választás egyfordulós, nincs lehetőség arra, hogy a pártok egymás javára visszaléptessék jelöltjeiket, előzetes konszenzus-kényszer áll fenn, de a pártok erről nemigen akarnak tudomást venni.
Aztán itt van ez a programszülési őrület is, mely annyit sem ér, mint a papír, melyre a pártok erre szakosodott politikusai elmeszüleményeiket írják, hiszen egy program akkor ér csak valamit, ha van esély a végrehajtására.
Ha Orbán nyer, akkor erre nincs esély és lehet bármennyire európai meg korszerű a program, nem ér semmit sem.
Tudomásul kellene végre venni, hogy a piacon szerencsétlenkedő mikrópártok, legfeljebb zavaró tényezők a politikában, és annyi súlyuk van, amennyi súlyt a többiek adnak nekik, de nem értem, miért kellene nekik ezt a szívességet megtenni.
Egyszerűen nem kellene velük foglalkozni, ezt egyébként a demokrata politikai elit remekül képes kivitelezni Thürmer meg Vajnai pártjával - utóbbival meglehetősen méltánytalanul.
A módszer adott, lehet alkalmazni Orbán ötödik hadoszlopával szemben is...


Ha a pártok vezérkara nem érti meg, hogy jelenleg a magyar társadalom nem vevő rájuk, sem rájuk személyesen, sem pártjukra általában, mert nem bízik bennük, az felettébb sajnálatos..
Ez lehet, hogy igazságtalan, lehet, hogy hibáikat túldimenzionáljuk, de sajnos tény.
Ezért itt nem lehet megoldás a jelenlegi viszonyok százhetvenharmadik átmeszelése, renoválása, bekenése sárral - ide valami új szervezet kell új vezetővel.
Tehát, ha jót akarunk magunknak, akkor nem kezdünk el nyilatkozgatni sem képviselőjelöltekről, sem vezető szerepről, hanem keresünk valaki kultúrembert, okos embert, tapasztalt embert, aki mögé képesek lesznek beállni az emberek.
Aki nem csak ígéri, de akiről tudjuk is, hogy tisztességes, aki annak is látszik, aki személyével bizonyítja, és személyében biztosíték arra, hogy a baloldal képes a kompromisszumra, a jobboldal legtisztességesebb erőivel való összefogásra a legnagyobb veszély, a diktatúra felszámolása érdekében.
A vezető meglelése után kell egy szervezet, egy párt, melynek listáját és jelöltjeit támogatni lehet, melynek programja csak a gengszter leváltására és a demokratikus államrend helyreállítására terjedhet ki, gazdasági téren pedig a társadalmi igazságosságot sértő helyzet felszámolásának megkezdésére.
Ezt a pártot kell támogatni minden demokratának.

Mit értek minimálprogramon, például?
Politikai téren az Alkotmány helyreállítását, az alkotmányos puccs miatti személyes felelősségrevonások megkezdését, az Alkotmánybíróság és az Ügyészség helyzetének rendezését, a fékek és ellensúlyok megteremtését, a maffia által juttatott javak visszavételét.
Társadalmi téren az egykulcsos adó megszüntetését, a családi adókedvezmények felülvizsgálatát, a családi pótlék felemelését, az általános forgalmi adó csökkentését, a stadionépítések befejezését, a sporttámogatások és az adórendszer szétválasztását - de ehhez persze a gazdaságpolitikusok jobban értenek.
Száz embernél többet nem kellene kivonni a forgalomból ahhoz, hogy ezt az országot ismét élhetővé lehessen tenni, de azzal a százzal szemben nem lehet megspórolni a kényszerintézkedéseket.


Szóval, nem kellene újra és újra ugyanazokat a hibákat elkövetni, nem lenne szükségszerű már megint áltatni magunkat, szembe kellene nézni a helyzettel és annak megfelelően lépni.
Nem okvetlenül egyszerre, de legalább egy irányba...


http://www.pupublogja.hu/2016/11/megint-mindent-ugyanugy.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Üzenet Orbánnak, aki duplán emeli a nyugdíjat. Menj a büdös
  2016-11-21 20:40:25, hétfő
 
  Üzenet Orbánnak, aki duplán emeli a nyugdíjat. Menj a büdös picsába!


2016-11-21 szerző:MAM


De most komolyan! Miért nem mondod már ki egyszer végre, csak egy nagy teher vagyunk a számodra, és dögöljünk már meg?






Viktor! Ezt az emelést biztos jól átgondoltad? Mert mikor én ezt meghallottam, arra gondoltam, nagyon nehéz volt ezt kipréselni magadból, és ennyi pénzt elvenni a stadionoktól, Rogánoktól, gázszerelőktől, alkotmányos költségből. Látszott is rajtad mennyire szenvedsz, én meg közben a kedves jó édes anyádra gondoltam, miután visszaállt a vérnyomásom a közel normális értékhez.

Tetszett amit eddig olvastál? Dobj egy lájkot az oldalunkra, ha eddig még nem tetted! Köszönjük!


Viktor! Öregek vagyunk, nem hülyék! Inkább ne adj nekünk semmit egy élet ledolgozott munkája után, fordulj fel tőle azzal együtt amit rajtunk eddig is megspóroltál. Van értelme felsorolni miért is megalázó az az emelés amit te elégnek gondolsz nekünk, akik egész életünkben bérből és fizetésből éltünk?

Viktor! Szerintem veled nem lehet erről beszélni, mert félsz a valóságtól, és nem mersz vele szembenézni. De azért azt tudnod kell, a mai nyugdíjasok elég nagy százaléka számára ez az emelés vérlázító, vele egy nemzedék nagy részét köpöd szembe, akik pedig tisztességgel ledolgozták az életüket. Nem úgy, mint Te!

Viktor! Tudjuk mi az infláció. Tudjuk milyen jól teljesít az ország, Tudjuk milyen sokat tettél és folyamatosan teszel azért, mást mondj a mindennapok nehézségeiről nekünk, akik azt mindennap megéljük. Látjuk a dolgozni induló gyerekeink szemében a nehéz harcot a megélhetésért, ami szerinted nem is létezik. Látjuk az unokáink okos fejét hogy igyekszel mindenféle hülyeséggel megtömni, számukra az oktatást egyre nehezebbe, a megszerezhető tudást egyre drágábbá tenni. Tudjuk, ha megbetegszünk a kórházba vinnünk kell magunkkal gyógyszert, orvost, nővért, ha sorra kerülünk a várólistán, ami qrva hosszú már egy olyan embernek, akinek több van a háta mögött, mint előtte.

Viktor! Látjuk a saját lábon álló családodat, de látjuk a kenyér árát is boltban, ahova naponta járunk. És megnézzük a hús drágulását is, ha már annyit segítettél abban, az szinte elérhetetlen legyen sokunk számára. Tapsolunk Mészáros Lőrinc sikereinek, örülünk neki melletted ilyen emberek sikert sikerre halmozva gyűjtögetik számodra a vagyont. Tudjuk ám te nem is ismered az illetőt, semmi közöd hozzá, de azért még egyszer elmondom. Öregek vagyunk, nem hülyék.

Viktor! Tudjuk milyen országot építettünk! Tudjuk nem sikerült tökéletesre, de igyekeztünk a lehető legjobbat kihozni magunkból, és azt örökül hagyni a következő generációnak. Majd ők kijavítják a hibákat, építik tovább a maguk, és a gyerekeik boldogulására. De jöttél te, és szétbarmoltad az egészet. Vittél mindent ami érték volt, romboltad ami akadályozott ebben. Azt is tudjuk ebben a folyamatban nem voltál magadban, és mindnek mi fizetjük a helikopterezését, a médiabirodalmát. Már tudjuk ki az a mindenki, aki annyit ér, amennyije van. Hetente halljuk tőle a sima modorban előadott hazudozás magas iskoláját, és még nem fordult ki a gyomrunk. Még.

Ez is érdekelhet: Meddig rogánosodik Gyárfás Tamás?
Viktor! Miért nem lövetsz le egyszerűen bennünket? Vagy még jobb és nem annyira durva. Miért nem küldesz ránk is kopasz, kigyúrt szarházikat, akik megkérdeznék a véleményünket? Az nem lenne olyan feltűnő, és neked sem kellene félni a következményektől. Polt Péter barátod és szotyitársad simán kimosna abból amit velünk cselekszel, ahogy azt már számtalanszor megtette neked sima szívességként.

Viktor! Köszönjük a kegyet, amit gyakorolsz velünk, de tudjuk, mi csak útban vagyunk neked. Rólunk gondoskodni kell, mi már nem termelünk az országnak jövedelmet. Nem vagyunk ezzel egyedül, tudjuk mennyire nem bírod a gyengéket, az elesetteket, azokat, akik a te felfogásod szerint csak viszik az állami pénzt, így abból kevesebb jut neked, amit hazahordhatsz a kisvasutadon. Neked persze az is van, és még meg is hosszabbítod ha támadják. Nekünk meg jegyet kell rá vennünk, ha utazni akarunk rajta. Már ha engeded, és nem tiltasz ki onnan bennünket, ne lássa a világ kit is nem hagysz az út szélén. Majd mi megássuk a sírunk a nagy keresztényi szeretetben, velünk ne legyen gondod. Nem csúfítjuk szép tündérország árokpartját, ezzel az emeléssel lapátot adtál a kezünkbe.

Viktor! Jóságodat nem győzzük elégszer megköszönni. Még egyszer elmondom neked, öregek vagyunk, nem hülyék. Még élünk, és bárhogy is nem szeretnéd, itt vagyunk. És nem felejtünk. Nem felejtjük el ahogy bánsz velünk, amit gondolsz rólunk, amit teszel velünk. És az országgal. Vissza fogjuk neked adni amit kaptunk tőled. És vissza fogjuk venni amit elloptál tőlünk, és a gyerekeinktől. Ne gondold azt, neked bármit meg lehet tenni, mert rajtad kívül nincs más út. A józan ész egyszer csak orrba vág, és magad is megfogsz lepődni az mire képes, bárhogy is igyekszel ellene beszélni a magad érdekében.

BANDITA.


http://24per7.info/uzenet-orbannak-aki-duplan-emeli-nyugdijat-menj-budos-picsaba/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
T. Köcsög magyar választópolgár!Ahogy elittesseynk gondolják
  2016-11-21 20:37:35, hétfő
 
  T. Köcsög magyar választópolgár!Ahogy elittesseynk gondolják rólunk!!


Egy kicsit alpárian hogy mindenki megértse!!!


Hallom a rikácsolásod a társadalmi igazságosságról, meg az elosztásról, meg a sok bugyuta, idealista blablád, hogy nekem miért igen, neked meg miért nem. Azé' bazmeg, mert Te egy fingszita kis pöcs vagy, én meg az elit. Azé' bazmeg, mert én hozom a törvényeket! Magamnak. És ha megszopod, - mert én úgy gondolom, hogy meg kell, hogy szopd - akkor így jártál. Majd négy év múlva szavazol, anyádra. Mit cincogsz? Visszahívás? Te kis fasz! Hát azt a telibeb@szott alkotmányt is én írtam, gondolod, hogy megtettem neked azt a szívességet, hogy beleírtam, hogy visszahívhass? Négy év, kis köcsög! Négy év. Ez a rendszer a négyéves diktatúrák sorozata. Buktam már meg az elmúlt tizenöt évben, egyszer is? Tessék? Láttál Te már időközi választást, ebben a kurva országban? Nem figyelsz, kis f@sz! Én bazmeg, ha megyek szavazni, beviszem a fülkébe a kutyám, rászaratom a szavazólapra és azt adom be. Mert mindegy, hogy ki mellé húzod az ikszet, érvényes-e a szavazatod vagy sem. Mindenképpen rám szavazol. Mert egyedül belőlem választhatsz. Én egy vagyok. Az elit.Szerinted a büfében van jobbos és balos szendvics? Ugyanazt a kenyeret zabáljuk, ugyanazt a tehenet fejjük, csak a székházra teszünk ki más-más logót, hogy tudjad, éppen melyikünk szónokol, napirend előtt. A világ nem vízszintesen van felosztva, jobb és baloldalra, hanem függőlegesen, fentre és lentre. Ja, a fent én vagyok, a lent meg Te, Te kis paraszt. ,,A törvény szerződés, gazdagok és szegények között." - azt hitted vicc, mi? Még pofázol, hogy elkúrtuk, elkúrták az országot? És gondolod, hogy nem szarok bele vastagon? Engem addig érdekel a szaros hazád működőképessége, amíg az képes kitermelni a benzinpénzem, meg az illetményem. Az meg egyelőre nincs veszélyben. Zsé van, főnök és kontroll nincs. Ergo, szarunk bele!Most, hogy tudod már, hogy hová sorold magad, szeretnélek megkérni, hogy a fentiek figyelembevételével a pofádat evésre használd, és most húzzál vissza dolgozni, köcsög!
Nah hát ez van vágod pógár :)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Reagálás Kósa Lajos felszólalására: illusztris társaságba ke
  2016-11-21 20:35:10, hétfő
 
  Reagálás Kósa Lajos felszólalására: illusztris társaságba került a Fidesz frakcióvezetője

2016. november 21. 18:26

Hunhír.info
A Jobbikot az elmúlt évek során tett megnyilvánulásaik alapján az alábbi személyek kívánták betiltani: Vajnai Attila, Feldmájer Péter, Kende Péter, Nyakó István, Dániel Péter, Vadai Ágnes és Gyurcsány Ferenc. Ehhez az illusztris társasághoz csatlakozott a mai napon Kósa Lajos is. Milyen érzés velük egy akolban aludni, velük egy vályúból enni?

Teljesen érthető, hogy a korrupciós botrányokkal terhelt Fidesz vezetője kétségbeesetten próbálja elterelni a figyelmet pártjának vállalhatatlan ügyeiről, ennek egyik megnyilvánulása volt mai, kritikán aluli megszólalása. Ha Kósa Lajos nem csupán Habony Árpád hírhamisító meseújságjaiból tájékozódna, hanem valóban követné a híreket, akkor nem kerülte volna el a figyelmét a Nemzetbiztonsági Bizottsági múlt heti ülésének megállapítása, mely szerint az - okiratokkal, anyakönyvekkel igazoltan - Áder János hozzátartozói által vezetett MNA ,,parlamenti párttal nem áll kapcsolatban". De az sem kerülte volna el a figyelmét, hogy az iráni nagykövetség fogadásán, amelyen Győrkös fia is jelen volt, számos fideszes képviselő is megjelent. Kósa Lajos tehát ma ugyanazon hazug, ócska forgatókönyv alapján mondta el napirend előtti hozzászólását, amelyből a Habony Művek is ,,dolgozik".

És hogy hogyan is keveredhetett a Fidesz frakcióvezetője a Jobbik betiltását követelő szélsőségesen liberális csapatba? Lehet, hogy a magyarázat épp Rogán Antal bizalmasának és Soros György bankárának közelmúltbeli találkozója. A Jobbik a korrupciót fogja megszüntetni, amelynek járulékos eleme a korrupt fideszes politikusok kemény elszámoltatása lesz.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=99151
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2016.10 2016. November 2016.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 511 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 660
  • e Hét: 3762
  • e Hónap: 14873
  • e Év: 168369
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.