Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
Tagadja a német cég, hogy neonáci a karácsonyi reklámja
  2016-11-25 21:34:23, péntek
 
  Hát ez nevetséges! Az a rossz, aki rosszra gondol. Egy átlag ember sem a rendszám, sem a számok alapján nem asszociál... Legfeljebb egy bizonyos nézeteket valló..., de ő úgyis azokat a nézeteket vallja akkor is, ha nem látja a számokat...

*************

Tagadja a német cég, hogy neonáci a karácsonyi reklámja

24.hu
2016. 11. 25. 12:24


A karácsonyi készülődés rengeteg pluszfeladatot jelent az amúgy is túlpörgetett hétköznapokban. A szülőknek egyszerűen nincs idejük, energiájuk, és idegrendszerük arra, hogy még a gyerekekkel is foglalkozzanak. Pedig az ünnep épp attól lesz boldog, ha veszünk egy nagy levegőt, és egyszerűsítünk, hogy szánhassunk némi időt a meghitt együttlétre. Ebben lehet a segítségünkre egy szupermarketlánc.

Erről szól a legnagyobb német üzlethálózat, az EDEKA karácsonyi reklámja. Érvényes gondolat, bár nem túl eredeti. A kisfilmet mégsem azért kezdték el ízekre szaggatni, mert unalmas lenne. Hanem azért, mert állítólag hemzseg a neonáci szimbólumoktól.

https://youtu.be/jjFtbNq9svw


Felfedeztél akár egyet is? Segítünk. Az elején rögtön ott egy Volvo, aminek a rendszáma MU SS 420. Ebből az SS-t aligha kell magyarázni, de mellette a 420 is gyanús. Hitler április 20-án született, a szám ezért népszerű a szélsőjobbos szubkultúrában. Aztán látható a klipen egy másik, garázsban álló autó is. Ennek a rendszáma SO LL 3849. Ebből a 84 azt jelenti: ,,Heil Deutschland", hármas és a kilences szám együtt pedig az antiszemitizmus szimbóluma.

Ne gondoljuk, hogy ezek a hajuknál fogva előrángatott példák. Németországban nagyjából szabadon választhatók a rendszámok. A hatóságok néhány éve felfigyeltek már a tendenciára, hogy a szélsőséges nézeteket valló autótulajok ugyanezt a kódrendszert használják. Az olyan számokat, mint a 88 (jelentése: HH, vagyis Heil Hitler), a 18 (jelentése: AH, vagyis Adolf Hitler) vagy a 74 (az egyesült német ajkú nemzet, vagy állam szimbóluma) egy ideje már be is tiltották.

Az ügy komolyságát jelzi, hogy a XIX. században alapított, a német piac 26 százalékát a kezében tartó EDEKA védekezni kényszerült. Közleményükben azt írják, a Volvo rendszámán a ,,muss" (muszáj) szót akarták megjeleníteni, ami passzol a reklám sztorijához.

Sabine Bamberger-Stemmann, a politikai közoktatásért felelős szövetségi hivatal igazgatója azonban csöppet sem elégedett a magyarázattal. ,,Nem hiszem, hogy minden csupa véletlen lenne, ahogy azt sokan gondolják. A szélsőjobboldali szimbólumok sokasága kizárja ezt. A reklám ráadásul egy új-jobboldali értékekre épülő, idealisztikus világot jelenít meg" - mondja.

Jung von Matt, a reklámfilmet készítő hamburgi reklámügynökség vezetője eddig nem kommentálta az ügyet.

http://24.hu/kulfold/2016/11/25/tagadja-a-nemet-ceg-hogy-neonaci-a-karacsonyi-rek lamja/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy férfi elhatározza, hogy vesz magának egy háziállatot.
  2016-11-25 21:22:52, péntek
 
  Egy férfi elhatározza, hogy vesz magának egy háziállatot.

Elkezdi nézegetni a papagájokat, és feltűnik neki, hogy az egyik papagájnak hiányzik mind a két lába. Meglepetésében felkiált:
- Nini, egy lábatlan papagáj! Vajon mivel kapaszkodik a kalitkában?
- A nemi szervemmel, uram! - válaszolja udvariasan a papagáj.
- Nahát, te tudsz beszélni? - lepődik meg a férfi.
- Természetesen. Sőt, olvasni is t
udok, és meglehetősen nagy műveltséggel rendelkezem.
- Na, akkor te vagy az, aki kell nekem - lelkesedik fel a férfi. - Megyek, és megveszlek.
- Ha elfogad egy tanácsot, uram, akkor 1000 forintnál többet ne ajánljon értem. A nyomorék állatokért nem igazán kapkodnak a vevők.
A férfi odamegy az eladóhoz, majd rövid alkudozás után 1000 forintért meg is veszi a papagájt.
Hazaviszi, kinyitja a kalitkát, a madár berepül, majd ráereszkedik az ülőrúdra, és a hímtagjával megkapaszkodik.
Egyik nap amikor a férfi hazamegy a munkából, a papagáj szomorúan mondja neki:
- Képzeld, ma, amíg nem voltál itthon, csengetett a postás. A feleséged egy teljesen átlátszó hálóingben ment ajtót nyitni. A postás meg sem lepődött, hanem elkapta a derekát és egy puszit adott neki.
- Ugyan, biztos csak véletlenül tette - mondja a gazda.
- Lehet, de utána megfogta a feleséged mellét is!
- Hmm, ez érdekes... - komorul el a férfi.
- A postás aztán felhúzta a hálóinget, és elkezdte a feleséged melleit csókolgatni! - folytatja a papagáj.
- A fenébe - mondja dühösen a férfi. - És utána mi történt?
- Annyira felizgatott a látvány, hogy nem tudtam tovább kapaszkodni és pofára estem!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Balázs hülye és naiv vagy csak cinikus?
  2016-11-25 20:58:38, péntek
 
  Balázs hülye és naiv vagy csak cinikus?
A Rádió 1-t nem felülről irányítják, édesistenem ....

A Morning Show stábja Vajnáéknál kávézott

“Sebestyén maga is kijelentette, hogy a Morning Show jelenleg több oldallal is tárgyal a folytatásról, köztük az Andy Vajna-féle Rádió 1-gyel. Szerinte a Rádió 1-et nem felülről irányítják majd, ami azért is fontos, mert ragaszkodnak a műsorkészítői szabadságukhoz."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor a senki által meg nem választott, elnyomott szófosó v
  2016-11-25 20:39:25, péntek
 
 
Molnár Bálint 2016-11-25

Amikor a senki által meg nem választott, elnyomott szófosó vergődik

Kovács De sikerült? Zoltán, aki viszi a kormány szavát (via Kovács Zoltán Instagram) Kovács De sikerült? Zoltán, aki viszi a kormány szavát (via Kovács Zoltán Instagram)
Tudom, hogy ki nem szarja le, de nekem valahogy nincs kedvem szó nélkül elmenni ama elmebetegség legújabb tünete mellett, amely undorító rontás a kormány legaljasabb szóhurcolójától a Jobbik ásotthalmi gyökérségéig terjedő skálán egyenes vonalú egyenletes mozgást végezve emelődik köbre minden egyes nap ebben a rántotthúsalakú, gyűlölettel és ostobasággal kikövezett országban.

Tegnap este egyszerűen nem jutottam szóhoz, mára meg leginkább a szűnni nem akaró megrökönyödésből táplálkozó bayeri énem kaparja a falat. Nem sikerült túltennem magam a sajtóban méltatlanul háttérbe szorult, két orbánozás és trampozás között feledésbe merült híren, amely Kovács Desikerült? Zoltán szóvivő minapi angol nyelvű blogbejegyzésével kapcsolatos, és amelyben a tar intelligencia a demokráciának nem nevezhető liberális demokráciát tapossa, rugdossa sértetten.

Van ugyanis a kormánynak egy angol nyelvű propagandaoldala, ahova a minap a senki által meg nem választott Kovács Zoltán nevű szófosó értékes gondolatait felhányta. És most nem az a kérdés, hogy egy havi 5-15 ezer látogatóval rendelkező oldalra ugyan miért kell reflektálni, hanem az, hogy ez a híreket hamisító oldal (amely a hungarista szélsőséges idióta rendőrgyilkos akcióját migránsokat ábrázoló fotóval festette alá) mégiscsak a magyar kormány hivatalos álláspontját közvetíti, akkor is, ha a kutya nem kíváncsi rá.

A Soros György pénzéből hosszú évekig a hanyatló liberális nem-demokráciákban okosodó Kovács Zoltán, aki nem síkbuta, mint Kósa és nem primitív, mint Németh Szilárd, Amerika és a mátrixos piros pirula a liberális nem-demokrácia ellen (by 444) című eposzában Orbán Viktor és Donald Trump egymással rokon világnézete kapcsán panaszkodik a liberális értelmiségre, amelyik politikailag korrekt, intellektuális diktatúrát erőszakol rá mindenkire. Legalább 20 éve.

Kovács az az irritálóan arrogáns kormánycsicska, akiről semmi mást nem jut eszembe, mint hogy ő az a balfék, akik csütörtökönként jobbról megtámasztja Lázár sikamlós hazugságait idő- és térkontinuumon átívelő, freudi magyarázattal szolgált arra, hogy nem jött össze maradéktalanul a közpénzszórás eltitkolása, ami a Matolcsy-féle MNB-t illeti. Ezúttal elüvöltötte hát magát az éterben: meg kell szabadulni az elnyomástól.

Az 1997 óta a Fideszben törtető, a liberális Nyugaton okosodott Kovács, akinek pártja hét éve van hatalmon, azon sápítozik, hogy el van nyomva. Kovács szerint ez az egész borzalom olyan, mint a Mátrix című film, csak itt nem a gonosz robotok az ellenfelek, hanem az elit, a média, a senki által nem választott véleményvezérek. Azok az úgynevezett, valódi támogatókkal nem rendelkező, meg nem választott civil szervezetek, amelyek fikázzák, és megadásra kényszerítik az ellenfeleiket (értsd: a megválasztott döntéshozókat).

Szóval ezek a rohadtak, akik mögött nem áll széleskörű támogatás (szemben a Fidesszel, gondolom én), ideológiai ügyeket képviselnek és a fontos döntéseket megpróbálják saját meggyőződésük szerint befolyásolni. Szerencsére Trump megválasztásával ennek az áldatlan állapotnak véget lehet vetni.

Natehát, kedves híveim a senki által meg nem választott Kovács Zoltánban! Az egyébként angolul elfogadhatóan jól beszélő kormányszóvivő idétlen angolsággal megírt esszéjének lényege az volna - ha jól hüvelyezem -, hogy haldokló nem demokrácia az, ahol az emberek pofátlanul megpróbálnak beleugatni a közügyekbe. Ennek véget kell vetni mielőbb. Ez a seggfej azért tanulta magát történészre és állítólagos politikusra a húsz éve haláltusáját vívó liberális demokráciákban, hogy ilyen vastag bőr fejlődjön ki a pofájára. Hát ezt az aljas Kovácsot ki választotta meg vajon?

Ha ez az ember nem lenne egy ugyanolyan ravasz (bár sokkal kevésbé kifinomultan intelligens) aljadék, mint Lázár, akkor mondanám, hogy nem normális, és hagyjuk a fenébe. Kovács viszont nem kretén, hanem kétségbeejtően komoly és veszélyes dolgokról prédikál. Túl az általa képviselt hazug, korrupt, becstelen, tolvaj kormány lényegiségén. Ez az erkölcstelen karierrista tényleg veszélyes. Ezek az örökös kisebbrendűségi érzésektől szenvedő, mások fölött gátlástalanul uralkodó elitellenes barmok, akik felfoghatatlan pénzek fölött diszponálnak és osztják szét egymás között, akik újságokat mészárolnak le, embereket zsarolnak, ha kell, valójában egy dolgot nem tudnak elérni: nincs intellektuális elismerés, nincs intellektuális tőke körülöttük, azt nem tudják megvenni. Ezért vinnyognak, óbégatnak és fajulnak idáig, ameddig Kovács is. Soha nem lesznek részei az elitnek, akárhány csilliárdot harácsolnak is össze.

Hogy leírja azokkal az erkölcstelenségtől undorító kezeivel, hogy aki beleszólást akar a saját sorsába és nincs egy platformon a senki által meg nem választott Kováccsal, attól meg kell szabadulni. Ez az ember - akinél bármelyik tetszőleges civil szervezetnek több támogatója van - senki által meg nem választott véleményvezérekről hadovál. Te nagyon okos! Azokat senki nem szokta megválasztani, hanem véleményt mond, és mindenki eldönti, hogy csatlakozik hozzá, vagy sem.

A civilek azért civilek és nem politikusok, mert senki nem választja őket, ellenben egy olyan társadalomban, amelyről a kormány lemondott, a civilek működnek együtt, és képviselnek ügyeket és próbálnak minden egyes összegyűjtött fillérrel embereken segíteni, tiltakozni, elmondani, kivívni. Azért, mert a kormányt nem szabad ellenvéleményekkel megzavarni a nyugodt lopásban, csalásban, hazudozásban. Azért, mert a kormány nem ér rá baromságokkal foglalkozni, miközben azzal van elfoglalva, hogy szétverje, megossza, gyűlöletre nevelje a társadalmat.

A civileket civilek támogatják általában, nem kontraszelektált, bármilyen baromságot elmondani, leírni, képviselni hajlandó szervilis seggnyalók. A civileket a kormánnyal szemben nem választotta meg senki. Ezért nem a civilek azok, akik szétlopják a hazai és az európai közpénzt, hanem a megválasztott, hatalmukkal maximálisan visszaélő pártok, és az ő szavukat hordozó Kovács Zoltánok. Akik arról elmélkednek, hogy milyen jó lenne megfosztani a társadalmat az összes maradék szabadságától, hogy milyen jó lenne, ha mindenki egyirányba nézne, hajbókolna és szemlesütne az idők végezetéig.

Milyen liberális nem-demokrácia, te szégyene az emberi faj fejlődésének? Milyen széleskörű támogatás nélküli véleményvezérek? Te pofázol erről, aki egy olyan tróger banda seggéből kilógva hurcolod a szót, amelyik két millió ember szavazatából kétharmados többséget, 3 millió ember szavazatából pedig 98%-os megkerülhetetlenséget hazudott és érdemi viták, a törvények leszarása mellett házal, kampányol, turnézik a magyar társadalom többségére magasról szarva. Te mered a szádra és a billentyűzetedre venni az elnyomást? Tudsz még mélyebbre is süllyedni pártutasításra, te szerencsétlen szófosó?

http://kolozsvaros.com/2016/11/25/amikor-a-senki-altal-meg-nem-valasztott-elnyomo tt-szofoso-vergodik/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez az egy mondat mindent elmond az emberi hitványságról
  2016-11-25 20:38:13, péntek
 
  2016: Semmi nem változott a 26 évesek számára!

"Én 1989-ben, 26 évesen, nevetséges ösztöndíjért egy gyerekkel a mózeskosárban vágtam bele az angliai tanulásba és munkába."


Orbán


*****************************



Vásárhelyi Mária blogja

Ez az egy mondat mindent elmond az emberi hitványságról

Ma, 18:19

"Én 1989-ben, 26 évesen, nevetséges ösztöndíjért egy gyerekkel a mózeskosárban vágtam bele az angliai tanulásba és munkába." - nyilatkozta Orbán Viktor a Fidesz által frissen zabrált Világgazdaság újságírójának.


Azt hiszem ez az egy mondat mindent elmond arról az emberi silányságról és hitványságról, amit a magyar miniszterelnök megtestesít.

1989-ben a Soros Alapítvány havi 1000 dolláros ösztöndíjával jutott ki egy egyéves posztgraduális képzésre Oxfordba. Abban az évben kilencen jutottak ilyen ösztöndíjhoz, ez egyedülálló lehetőség volt egy magyar fiatal számára.

Állami ösztöndíjat csak párttagok ill. a rendszerhez lojális értelmiségiek kaphattak , fiatalok pedig jószerivel egyáltalán nem. Orbán Viktor a privilegizáltak szűk köréhez tartozott. 1000 dollár nemhogy nem volt nevetséges összeg akkoriban, hanem abszolút civilizált megélhetésre és tanulási körülmények biztosítására teremtett lehetőséget.

Az azonban tény, hogy az Alapítvány nem családi nyaraláshoz, hanem tanuláshoz nyújtotta az ösztöndíjat. Hogy miért vitte magával a mózeskosarat és a családját, azt csak ő tudja. S hogy dolgozott volna az ösztöndíjas hónapok alatt? Nos, ha ez így volt, akkor durván megsértette az ösztöndíj szerződésben vállaltakat.

Ha tartja magát a szerződésben foglaltakhoz, akkor nem viszi a családját, nem kell dolgoznia és nem hagy ott az ösztöndíj lejárta előtt hónapokkal csapot-papot, hogy politikai karrierjét építgesse. Akárhogy is volt azonban ez a gusztustalan hazudozás és visszafelé köpködés a jellem nélküli ember jellemrajza. Hogy is mondják ezt népiesen: beleharapni a kézbe, amely enni adott...

Szerző: Vásárhelyi Mária


http://www.sztarklikk.hu/vasarhelyi_maria_blogja/ez-az-egy-mondat-mindent-elmond- az-emberi-hitvanysagrol/306499/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2009-ben mekkora botrányt csinált a Fidesz Simor András Ci
  2016-11-25 20:14:47, péntek
 
  2009-ben mekkora botrányt csinált a Fidesz Simor András Ciprusra utalt 800 millió forintjából, most meg minden rendben, hogy offshore cégek 112 milliárd forintot kaszáltak a letelepedési kötvényen.

az más!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ORBÁN KIRÁLYNAK HISZI MAGÁT A BUDAI VÁRBAn
  2016-11-25 19:07:19, péntek
 
  ARANY WC-KEFÉT LEDUGNI A TORKÁN,AMÍG MOZOGNI BÍR!



ORBÁN KIRÁLYNAK HISZI MAGÁT A BUDAI VÁRBAN

Nem elég, hogy az adófizetőknek 200 milliárdjába kerül Orbán budai várba költöztetése, ráadásul ennek a csillagászati összegnek egy jelentős részét eszement luxuskiadásokra szórják el. Most pedig még tovább nőttek a kiadások, mert Orbán arany, és selyem szálakkal szőtt falikárpitot, és függönyt, valamint arany, és selyem szálakkal hímzett ülőkét rendelt magának. Ezért is mi, magyar adófizetők pengetünk, nem is keveset: 362 milliót! Nekem személy szerint már a gyomrom fordul fel ettől a gusztustalan kivagyiságtól.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hofer: a Moszkva elleni szankciók sértik az EU alapértékeit
  2016-11-25 19:04:06, péntek
 
 
hidfo.ru 2016.11.23. 17:40

Hofer: a Moszkva elleni szankciók sértik az EU alapértékeit


Ausztriában az elnökválasztás megismétlésével egy olyan vezetőváltás történhet, aminek köszönhetően az osztrák kormány barátságosabb alapállást képvisel majd Oroszországgal szemben. Norbert Hofer korábban számos alkalommal kijelentette, hogy az Európai Unió fel kell hagyjon a szankciós politikával.

A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint Norbert Hofer, a Szabadságpárt jelöltje nyerheti a következő elnökválasztást. A leendő osztrák államfő interjút adott a Szputnyik hírügynökség németországi oldalának, melyben kijelentette, hogy megválasztását követően azonnal félre fogja állítani azokat a gazdasági korlátozásokat, melyekkel az Európai Unió komoly gazdasági csapást mért az osztrák mezőgazdaságra. Hofer azt mondta, ha megnyeri a választást, fokozatosan eltörölné az Oroszország elleni szankciókat, és helyreállítaná a két ország közti kereskedelmet, mert ez a hazai termelők érdekét szolgálja.

A politikus szerint “a szankciók ellehetetlenítik a kommunikációt, fájdalmas károkat okoznak a gazdaságnak, különösen a mezőgazdaságnak, és munkahelyek szűnnek meg a szankciós politika miatt." Hofer ráadásul azt mondta, az uniós alapelvekkel nem ellenkezik a kereskedelmi korlátozások feloldása - épp ellenkezőleg; a Moszkva elleni szankciók sértik az EU alapértékeit.

“Az Európai Uniót azon elgondolás mentén alapították, hogy az országok gazdasági együttműködést folytassanak egymással, és ez az együttműködés hozzájáruljon a békéhez. Következésképp, a szankciók nem a béke útját jelentik." - mondta.

Idén az osztrák elnökválasztást Norbert Hofer nyerte volna, ám a második fordulóban, az utolsó pillanatban rejtélyes módon fordított a zöldpárti jelölt, aki így fél százalékkal megnyerte a választást. Később kiderült, hogy számos helyen szabálytalanságok történtek, emiatt az elnökválasztást meg kell ismételni.


http://www.hidfo.ru/2016/11/hofer-a-moszkva-elleni-szankciok-sertik-az-eu-alapert ekeit/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szemeteket kilopjuk úgyis!
  2016-11-25 18:57:56, péntek
 
  2016.11.25. 09:21
A szemeteket kilopjuk úgyis!

Interjút adott a Magyar Narancsnak Kvesztor Csabi, aki egykor volt hűséges vazallusból mára - legalábbis Lázár értelmezése szerint - köztörvényes bűnözővé vált. Nem volt kérdés, hogy ez megtörténik, szerintem Tarsoly abban pillanatban eldöntötte mikor megkapta a szívhez szóló szép üzenetet addigi barátaitól: ezt a balhét most egyedül viszed el, pöcörő!

Mondott érdekes dolgokat, de talán az a hallgatás a legérdekesebb, amit a Szijjártó minisztérium utolsó pillanatos pénzkivonásáról előadott.

- Amúgy ő ártatlan, egy fillért nem lopott el senkitől, a 210 milliárd forintot bizonyára a Murmuc vitte el. Pedig megtehette volna, hogy ő maga személyes lopja ki az ügyfelek szemét, de istenuccse inkább a Murmuc volt.

- Nem kellett volna a magyar brókervilág Overdózából szafaládét csinálni, ha az állam adott volna pénzt a felhalmozott hiányok betömködésére - és a lopás folytatására - plusz Orbán befogja az a lepcses pofáját, és nem kuruttyol a pártrádióban arról: brókercégek=kockázat.

- De még ez sem lett volna nagy gond, mert Toporzékolásügyi miniszterünk összehozta a van-nincs-talánvan-mégsincs-devan ujjlenyomatos Fáraó professzorral, akinek segítségével majdnem sikerült megúszni a bukást. Miután eme apró szívességet bevallotta, a Petike minisztérium pénzkivonásáról - még - mélyen hallgatott. Bennünk pedig - nyilván - fel sem merült a mocskos kéz mocskos kezet mos gondolata.

Miért is merült volna? Én például azzal a gondolattal játszottam el magamban, hogy ha annak idején megjelenik itt a megborotválkozott Bin Laden egy táska pénzzel vagy annak ígéretével, akkor vajon mi lett volna? Mert a védelmi szolgálatoknak nem tűnt volna fel, ez fix, azoknak egy simkártya-gét sem szúrja ki a szemüket, egy joviális külső meg a táska pénz kíséretében akkora szemellenzőt rak a fejekre, hogy simán megépülhetett volna egy New York rakétázására is alkalmas ICBM interkontinentális rakétasiló az Orbánék melletti telken. És senkinek nem tűnt volna föl mindaddig, amíg Oszama együtt kajál Orbánnal, mutyizik a vejével, hajókázik a strómanjával gázszerelőjével, hagyja magát bemutatni főkülügyér által az újkori magyar történelem legnagyobb csalójának.

Igen, ezek tényleg ennyire hülyének néznek minket.

http://varanus.blog.hu/2016/11/25/a_szemeteket_kilopjuk_ugyis
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ivott és drogozott a nevelőotthoni ártatlan - de a mentőket
  2016-11-25 17:06:57, péntek
 
  Ivott és drogozott a nevelőotthoni ártatlan - de a mentőket meghurcolják

2016. november 25. 15:57
Hunhír.info

Egy régóta ápolóként dolgozó és egy frissen felvett mentősofőrt vádolt meg egy fiatal lány azzal, hogy szexre kényszerítették. A lányhoz a nevelői hívták a segélyszolgálatot, ugyanis rosszul lett szobájában a biofűtől és a mellé elfogyasztott alkoholtól - írja a Velvet. A tinilány állítólag nem akart beszállni a mentőautóba és már ott azzal fenyegetőzött, hogy baj lesz, ha elviszik.


A lány állítása szerint a mentők ajánlatot tettek neki és gumikesztyűben több helyen is megfogdosták. A lányhoz a nevelői hívták a segélyszolgálatot, ugyanis rosszul lett szobájában a biofűtől és a mellé elfogyasztott alkoholtól - írja a Velvet. A tinilány állítólag nem akart beszállni a mentőautóba és már ott azzal fenyegetőzött, hogy baj lesz, ha elviszik.

Az Országos Mentőszolgálat továbbra sem nyilatkozik az üggyel kapcsolatban. A két férfit felfüggesztették állásából, és a bíróság november 14-én mindkettőjüket lakhelyelhagyási tilalom alá helyezte.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=99275
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
2016.10 2016. November 2016.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 511 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 736
  • e Hét: 4500
  • e Hónap: 8245
  • e Év: 161741
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.