Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Még mennyi trágyát kell lenyelnünk, amíg ez az erkölcsileg h
  2016-11-05 20:19:30, szombat
 
 
Molnár Bálint 2016-11-05

Még mennyi trágyát kell lenyelnünk, amíg ez az erkölcsileg hulla, minden mozdulatában korrupt celeb eltakarodik a vérbe?


Mégiscsak szombat van, úgy döntöttem, hogy ma nem leszek kegyetlen magunkhoz, könnyed kis bulvárhírrel dobom fel a nap második felét. Az is igaz, hogy két-három napja (jóstehetség és három kisdoktori hiányában is) előreláttam a dolgot, be is következett: Rogán pajtás feljelentett mindenkit.

Mármint mindenkit, aki Juhász Péter ,,hazugsággyárához" az elmúlt napokban asszisztált. Antonio dühbe gurult és a propagandaminisztérium le is gyártotta a közleményt (oda a szabad szombatnak, remélem kurvaanyáznak rendesen a fiúk-lányok, hogy az állami propaganda feje egyik buliból a másikba tántorog):

A hazugságok terjesztőivel szemben ma már a polgári peres eljárás nem elegendő, így miniszter úr az érintett ügyekben büntetőfeljelentést tesz

- ezt írták szombati közleményükben Rogán minisztériumi cselédei (és remélhetőleg ugyanazzal a lendülettel ezt Spéder Zoltánnak is figyelmébe ajánlották), nem sokkal az után, hogy a Vasárnapi Hírek mai számában igen erős állítások jelentek meg a mostanában kizárólag politikai celeb botrányairól elhíresült Cecília férjéről. A cikk már nem elérhető, ne keresse senkise, de azért én ideteszem, Juhász Péter egyszemélyes ellenzék Facebook-oldaláról származik:

vh1

vh2

Aprók a betűk is, unalmas is végigolvasni, a lényeg, amitől Rogánnak ködbe borult az agyveleje: a cikkben azt írja a VH, hogy a napokban a Terrorelhárítási Központ közreműködésével őrizetbe vettek egy belvárosi ügyvédet, aki egyébként Rogán bizalmasa és akinél több száz millió forint készpénzt is találtak. Mindezt azóta tagadta az ORFK és a Legfőbb Ügyészség is. Ez a mai história adódott össze Rogán érzékeny mimózalelkében azzal, hogy Juhász Péter pár napja azt állította - én meg ITT emlékeztem meg róla -, Cilikopter Antal múlt csütörtökön kiruccant Dubajba, ahol is a Valton Security tulajdonosával látták együtt. Már nem úgy, hanem amúgy.

A propaganda kabinet akkor is hozta a formáját, a halaszthatatlan közfeladattól a szabadságoláson át a november elsejei litánáig terjedő idióta, egymásnak ellentmondó közleményeik egy újabb veretes hazugságot sejtettek. Sőt, most is változatlanul azt sejtetik. Nem mintha Rogán nem engedhetné meg magának a dubajozást, csak a helikopteres lódítás után minimum cikinek tűnt, hogy megint csinálja a fesztivált. Ráadásul ha a parlamentben nem jelenik meg kérdésekre válaszolni, és a hivatalosságok szerint halaszthatatlan közfeladata akadályozta ebben, amiről nem mondják meg, hogy mi volt az, de aztán mégis kiderül, hogy szabadságon volt, akkor senki ne várja tőlem, hogy megint úgy tegyek, mintha hülye lennék.

Ehhez képest jelen állás szerint az van, hogy barnanyelvű lakájék dörzsölgetik enyves kezeiket, mert ugyanis Juhász Péter a Vasárnapi Hírek cikke alapján ezt posztolta a reggeli órákban:

Juhász Péter iránti minden tiszteletemmel együtt én azért egy kicsit körültekintőbben jártam volna el ezzel a feltételezéseken, pletykákon, híreszteléseken, bizonyítékokkal alá nem támasztott sejtetéseken alapuló cikkel kapcsolatban. Mert akkor nem kellett volna utólag magyarázkodni, hogy médiahekk volt az egész. Akkor sem, ha igen nagy bizonyossággal állítható, hogy az volt.

Ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy az Orbán nevű elengedte Antonio kezét? Ugye Juhász Péter fejében sem fordult meg, hogy a Polt Péter-féle sóhivatal, a Hajdu János-féle TEK, a Pintér-féle belügy, vagy bármelyik Fidesz által kézivezérelt hatóság azon dolgozik, hogy Rogán mocskos ügyleteinek utánajárjon és tettenérje a celeb maffiózó egyik-másik-harmadik pénzt táskában hurcolászó bizalmasát? Ugye, nem? Juhász Péter pontosan tudhatja, hogy egyedül a nyilvánosság ereje az, ami itt bárkit lemondásra, megbukásra kényszeríthet. Semmi más. A rendszer maga a korrupció. Éppen ezért örömmel láttam, hogy végül is második nekifutásra Juhász eszmélt, még ha a karakterét gondosan gyilkoló, közpénzzabáló médiamunkások az Origótól a PS-en keresztül a Ripostig egy emberként visítottak fel örömükben. Más örömük nemigen lesz a szar tapicskolása közben, úgyhogy hajrá!

Viszont Rogán. Ilyen élőlényt se sűrűn hordozott a hátán az áldott magyar anyaföld, pedig Matolcsy is egy vaskos esettanulmány. Szóval nem járt Dubajban, Juhász hazudik, de Varga Valton Lajos meg járt Dubajban, tehát a történet fele ugye, igaz. Rogán még sosem hazudott, tehát nyilván most is igazat mond, és mindenki más hazudik. Zárójel: bevallom, kiábrándító volna és Juhász Péter eddigi értékes munkája, hitelessége (no, nem barnanyelvék szerinti hitelessége) is bánná, ha kiderülne, hogy Rogán nem volt Dubajban, illetve hogy nem tudja hitelt érdemlően bizonyítani, hogy ott volt. Azzal sajnos nem sokra megyünk, hogy én speciel tényleg nem láttam Rogánt Dubajban.

Ugyanakkor valaki magyarázza el nekem, mennyire lehet valaki sunyi, gyáva, ellenben példásan önérzetes szarházi, hogy - amint arra a nyakamat mertem volna tenni pár napja - megint perrel fenyegetőzzön? Mivel elfajultak a dolgok és nem lehet nyugodtan sunyulni, immár a büntetőfeljelentés a téma. Ennek semmi szégyenérzete nincs? Ennek az erkölcsi hajótöröttnek soha nincs az a pont abban a nyomorult életében, ahol már a saját ganéságától felfordul a gyomra? Ki ez az ember? Ki ez? Aki már lassan annyi pert indít, hogy megszámolni sem lehet, de aki baszik elmenni ezekre a perekre, mert derogál? Mi az, hogy egy miniszter azért áll ki sajtót tájékoztatni, hogy lesameszozza a beperelt ellenséget és kinyögje, hogy méltóságán aluli elmenni a saját maga indította perre?

Ennyi véletlen a büdös életben nincs, amibe ez mind belekeveredett. Annyi hazugság nincs, amennyi ennek a száját már el nem hagyta ebben az életben. Félnapos hazugságait estére meg nem történtté nyilvánítja, de amikor hazugságon érik, akkor visít, őrjöng, toporzékol és kényszeresen ismételget egy mondatot. Most már az lesz, hogy naponta felejelentget valakit, miután hülyének nézett egy országot? Nem engem, mindenkit. Az állami megrendelésekből hízó cég vezetője meghelikopterezteti Celebet és Celebnét (=kőkemény korrupció), Celeb Antal meg a sikeres üzletasszony felesége szoknyája mögé bújik. De csak azért, mert a hazugsága kiderült, mert a fotót már nem lehetett letagadni. Ha nem derült volna ki, már sokakat beperelt volna, kétség ne férjen hozzá.

Még mennyi trágyát kell lenyelnünk, amíg ez a zsé kategóriás, erkölcsileg hulla, minden mozdulatában korrupt celeb eltakarodik a vérbe, ahelyett, hogy feljelentgetne és a becsületéért sápítozna? Engem nem érdekel, hogy a Rogán által megkérdezett hatóságok mit állítanak azzal kapcsolatban, hogy Rogán mikor járt és mikor nem járt Dubajban. Nem érdekel, hogy a Rogán tenyeréből zabáló, valamikor független állami intézmények mit cáfolnak és mit erősítenek meg. Engem az érdekel, hogy Juhász, b*meg, kapd elő azt a fotót, vagy azt a bármilyen típusú bizonyítékot, amivel beég ez a szarházi, mert ha nem, még nagyobb pofája lesz, és már nagyon elegem van abból, hogy sértett, kicsinyes, elvtelen takonygerincűek néznek hülyének, miközben a nyakamat szorongatják. Elegem van abból, hogy ebben az országban csak a Fidesz kiváltsága lejáratni, fenyegetőzni, hazudni, csak a közpénz- és lakájmédia joga hírt hamisítani, elhallgatni, átírni, kiszínezni. Hazudni, hazudni, hazudni.

Rogán! A komplett média (az is, amelyik félrefordította a fejét, amelyik ma páros lábbal szállt bele Juhászba) látta, hogy miként hazudsz. Az én erkölcseim szerint aki fél napig hazudik, az akármeddig hazudik. Aki miniszterként belehazudik az arcomba, midőn tények igazolják, hogy hazudik, de ő még akkor is tagad, az számomra egy hitelét vesztett tróger. Mikor lesz annyi önbecsülése az áldott jó magyar emberek zömének, hogy ne tűrje el a nyakán az ilyen korrupt, tolvaj, hazug Rogánokat? Faszba ezzel a szombattal is.


http://kolozsvaros.com/2016/11/05/meg-mennyi-tragyat-kell-lenyelnunk-amig-ez-az-e rkolcsileg-hulla-minden-mozdulataban-korrupt-celeb-eltakarodik-a-verbe/
adomany
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezzel a szórólappal hirdetik a letelepedési kötvényt az ira
  2016-11-05 20:09:52, szombat
 
  98% birka boldogan olvassa, hiszen őket megvédi a Fidesz!

Egy arra járó magyar politikus kezébe is belenyomták a Golden Chance-t kínáló brosúrát.

Gondolom, már alkudni is lehet az árából.
Legalább Csetényi intézte a nyomdai munkákat?
Ilyen mocskos igénytelen szórólapot
Passzol ahhoz az országhoz, amit hirdetnek vele.
Ilyen alacsony jutalékból nem telik szebbre :)

Számomra az a legszomorúbb, hogy felnőtt emberek százezrei, milliói (!)
konkrétan fel sem fogják, meg sem értik, hogy mi zajlik a szemük előtt a
közpénzből felvásárolt TV2-től kezdve a letelepedési kötvényeken át az
MNB-s alapítványokig. Egyszerűen siralmas, hogy miközben 18 centis
kokárdával büszkén hallgatja a március 15-ei beszédeket, elképzelni sem
tudja, hogy miket jelentenek azok a pontok, mi van mögöttük. Petőfi és
haverjai ma Londonban mosogatnának inkább szabadságharc helyett. Ennyi
agyhalottat bmeg.




Ezzel a szórólappal hirdetik a letelepedési kötvényt az iraki plázában

kulcsarrebeka
külföld
ma 18:42


A Magyar Nemzet nemrég megírta, hogy az Irakban található Erbil egyik plázájában nyithatott irodát az egyik magyar letelepedési kötvények forgalmazással megbízott cég.

A DK elnökségi tagja, Kakuk György nemrég a Family Mall nevű iraki plázában járt, ahol a kezébe nyomták az alábbi szórólapot az igazi Golden Chance-ről.

http://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--HGsxwaKp--/c_limit,w_1160/6vs8SILgnFbxC8LWs .jpeg


http://444.hu/2016/11/05/ezzel-a-szorolappal-hirdetik-a-betelepedesi-kotvenyt-az- iraki-plazaban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Matolcsy: nem felelek semmiért, hehe!
  2016-11-05 19:50:25, szombat
 
  2016.11.05. 12:55 Fabius
Matolcsy: nem felelek semmiért, hehe!

Na mi van, mi?

Aszittétek, hogy, közbe'meg dehogy! Mehhehhehhee...

Olyan kis cukik vagytok ti mind ezekkel a hülye kérdéseitekkel. Komolyan azt hiszitek magatokról, hogy éngemet bármikoris zavarba tudtok hozni? Azt hiszitek van bennem egy szikrányi morális gátlás, ami legalább néha elnyomja azt az ösztöni cinizmust amivel megszülettem ? Dupla seggpöttyös mongol kisgyerek legyek, ha ti normálisak vagytok.

Én ugyanis nem felelek semmiért!

- Nem felelek azért, amit az Antall kormány miniszterelnöki hivatalának politikai államtitkára - aki én voltam - a privatizációért felelős kormánybizottság elnöke - aki szintén én voltam - tett. Nem felelek azért, mert emlegetett bizottság elnökeként közöm volt a "Tulajdon és privatizáció" című előterjesztéshez, aminek hatására olyan gusztusos lett Magyarország kirablása, amilyen.

- Nem felelek azért sem, amit az I.Orbán kormány gazdasági minisztere 2000 után tett. Nem felelek azért, mert az állami tulajdonú Bábolnát közpénzzel olyan vastagon kitömtük, hogy az állami beavatkozás piactorzító hatásának hála a víziszárnyas piac bedőlt a picsába, maga alá temetve kistermelőtől Hajdú-Bétig mindenkit. Unortodoxia volt ez már akkor is, az állam ingyen pénzével versenyképtelen magánlibás meg annyit is ért. Nem felelek a Széchenyi Terv haszontalanságáért és a helikopterről fürdőkre szórt vagyonért.

- Nem felelek a II. Orbán kormány nemzetgazdasági miniszterének tetteiért sem. Nem felelek a manyupok lenyúlásáért, nem felelek érte ki mutyizott a kötvényekkel, meg úgy egyáltalán semmiért. Nem felelek a bóvliba lökött országért, a rekord áfáért, a kiszámíthatatlan gazdasági környezetért.

matolcsy_novekedes1.jpg

- Ahogy nem fogok felelni jegybankelnökként elkövetett arcátlan disznóságaimért sem. Felesleges gyártani a puncigétet, a rokonság és alapítványgétet, szabálytalan finanszírozás gétet meg a többi fiszfaszt amit mostanában összehord itt mindenki. Blöff, lárifári, és AMÚGY SEM FELELEK SEMMIÉRT!

- Legalábbis egyelőre

http://varanus.blog.hu/2016/11/05/matolcsy_nem_felelek_semmiert_hehe
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
FODOR LAPÁTOn
  2016-11-05 19:48:26, szombat
 
  2016. november 3., csütörtök


FODOR LAPÁTON


Mondjuk itt volt az ideje, már évekkel ezelőtt lapátra kellett volna tenni, sokkal egyszerűbbé vált volna az élet.
Valahogy ezeknek a liberálisoknak nincs szerencséjük, a tetemükön lakmározó politikai kukacok csak a bomlás és bomlasztás bűzét képesek árasztani, Fodor követői éppúgy, mint az LMP hívei, de ha lesz majd még további liberális utódpárt, az se lesz más, megjósolhatom.
A liberálisokat ugyanis a jobboldal az ellenfeleihez sorolja, és mindent megtesz azért, hogy amíg életben vannak, ellenszenvesek legyenek a választónak, elhalálozásuk pedig csúfos és kiábrándító legyen.
Vezetőik pedig általában a Vezér szekerét tolják.
Úgy Fodor, mint Schiffer láthatólag Orbán kreálmánya, harcostársaik pedig jobb esetben ártatlan balekok, rosszabb esetben tettestársak.
Persze ez csak az én összeesküvés-elméletem, de hát van ez is olyan jó, mint a többi.


Szerintem Orbán kihasznált egy szituációt, melyben úgy tűnt, hogy Fodor szemben áll vele, és elküldte harcolni a liberálisok ellen, a maga sajátos módján.
Fodor bármikor gyenge lett volna ahhoz, hogy szembefordulhasson Orbánnal, emellett lusta is, mint a lajhár, ő csak dumálni szeret, de abban meg vannak többen is a pályán, akik jobbak nála.
Ő lett a beépített ember az SZDSZ-ben, és miután felénk az a divat, hogy a megtért ellenséget többre becsüljük, mint azokat, akik éveken át a lelküket tették ki az adott szervezetért, így hamarosan ünnepelt résztvevője lett az SZDSZ nevű lemming-párt hosszú menetelésének - a halálba.
Az LMP pedig a liberálisok-zöldek hospice-ellátására jött létre, mikor már észlelhetőek lettek az agónia tünetei, élükre odatolta Orbán az ügyvédjét, aki alkalmasnak tűnt a feladatra.
Mindketten jól dolgoztak, mára a liberális kihalásra ítélt állatfaj, olyan, melyből több változat van, mint a madarakból.
Egyetlen közös tulajdonságuk van: mindannyian olvasták John Stuart Mill "A szabadságról" című művét, de a liberalizmust mindahányan másként értelmezték, így a liberalizmus olyan, mint 1956 emléke - mindenkinek megvan a saját változata belőle.


A liberálisok két dologgal voltak elfoglalva az elmúlt negyedszázad alatt: egymás gyilkolásával és az antikommunizmussal, mely ugyan a magyar valóság körülményei között értelmezhetetlen, de jól hangzik.
Viszont kiválóan alkalmasak voltak ellenségnek, és a migránsok felbukkanásáig a cigányokkal megosztva látták el ezt a feladatot, amúgy meg a tuggyukkik is ők voltak, mondhatnám maguk voltak a sólet, füstölt libacombbal.
Az Írás Népét általában okosnak tartjuk, de olyanok, mint a túliskolázott tudós, időnként vesznek egy-egy kiszidolozott rézgyűrűt az erre szakosodott etnikumtól, és van úgy, hogy szégyenüket be sem merik vallani halálukig.
Liberálisaink jól megválasztott vezetőik irányításával a liberális eszmét hamar porig rombolták, és abban a pillanatban, mikor a szocialisták valami épkézláb dolgot akartak művelni, azonnal közbeléptek, azok meg féltek ellentmondani, merthogy mindegyiküknek eszébe jutott Sztálin, akiért még az is személyes felelősséget érzett, aki a hatvanas években született.
Így aztán nem is csoda, hogy a mi kis diktatúránk világrasegítésénél ott bábáskodott mindenki, és szorgalmasan kereste az ideológiát, mellyel szemben felléphetne, feledve, hogy Orbánnak és bandájának nincs ideológiája, ők csak pénzt szeretnének, hatalmat és befolyást - de azt nagyon.


Ezt a lelke mélyén tudta mindenki, de szorgalmasan asszisztált a látszat fenntartásához, mely szerint a Fidesz egy jobbközép párt, és mire elhitték, hogy megjött a maffia, addigra senkinek nem volt már semmije, ott ült mindenki a sivatagban és szopta, amit Orbán kiutalt neki, miközben a lázadozók közé be-bedobtak valami kellemes ideológiai maszlagot Fodorék.
Persze nem tart semmi örökké, és egyre többen jöttek rá, hogy a társadalom érdekével ellentétes tevékenységet folytatnak, ideológia mázzal leöntve.
Ekkor Schiffer elment élvezni sokéves szolgálata gyümölcseit, míg Fodor még futott volna egy kanyart.
Ő épített Gyurcsány szárnyalására, hiszen a naiv pártelnöknek legutóbb is már a kriptába kellett utánanyúlnia, hogy szájon át történő lélegeztetéssel visszahozza őt a politikai életbe, melyet aztán Fodor meg is hálált - így lett a szárnyalásból khm... sz@rnyalás...
Ha ehhez ideológiai alapot keresnénk, hát talán a spermát a folyón a hátán átszállító béka történetére kell asszociálnunk, aki szembeköpte fuvarosát, merthogy ilyen volt a természete, ő is olyan volt, mint a gazdája...
És most árulás áldozata lett - Gyurcsány és Bokros kiutálta az ellenzék tárgyalásairól, nem fog tudni okos tanácsokat adni a résztvevőknek, majd az utolsó pillanatban belecsinálni bármiféle megegyezés közepébe - szomorú ügy ez, nem kétséges...
Most törheti a fejét a komplett Habony-művek, hogy hasznosítsák a büdösödő tetemet.


Búcsúzzunk hát Fodortól zsebkendőt lengetve, a langaléta ügynök nagyjából befejezte pályafutását, nem kár érte.
Ő is az egyik tisztatekintetű fiatal volt anno, de ő sem lett más, mint a többiek.
Pedig lett volna bennük fantázia.


http://www.pupublogja.hu/2016/11/fodor-lapaton.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb pofont kapott Orbán álma
  2016-11-05 19:42:01, szombat
 
 
Újabb pofont kapott Orbán álma

A cseh és a szlovák kormány nem óhajtja kockáztatni jó viszonyát Nyugat-Európával azzal, hogy követi a lengyel és a magyar vezetés "kulturális ellenforradalmát" - fejtegette a lengyel sajtóban egy szlovák politikus. Szerinte Budapestnek és Varsónak nincs esélye, hogy beleszóljon az EU megváltoztatásába.

Barabás Júlia, 2016. november 5. szombat, 14:51



A magyar és a lengyel kormány politikai tőkét akar kovácsolni az EU problémáiból és el akarja terelni a figyelmet az országain belüli botrányokról - jelentette ki Ivan Stefanec szlovák kereszténydemokrata uniós képviselő - akinek pártja a Fidesszel együtt az Európai Néppárt tagja - az Onet-pl. lengyel hírportálnak nyilatkozva. A politikus a visegrádi csoport megosztottságát kommentálta.

Elemzők nemrégiben még arról cikkeztek, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök ezt a fórumot akarja unortodox politikája nemzetközi bázisává tenni. Azóta cseh oldalról is jelezték, hogy a v4 valójában 2+2, cseh-szlovák és lengyel-magyar szövetségre oszlik.

Egyre távolabb

Stefanec szerint Varsó ás Budapest elvesztették minden esélyüket arra, hogy az unió megváltoztatásának reális tervét képviseljék. Ezért az ajánlja a lengyel és a magyar vezetőknek, hogy "térjenek vissza a konstruktív európai politikához". A v4 tagországai készek együttműködni az infrastruktúra fejlesztésében - adott példát az utóbbira, de Prága és Pozsony egyre erőteljesebben távolságot tart a Budapest és Varsó képviselte "kulturális ellenforradalom" ötletétől.

Nem hiszem, hogy Magyarország és Lengyelország valóban alternatívát akarnának mutatni a jelenlegi formában működő uniónak. Sem Budapest, sem Varsó nem képviseltek sohasem alternatívát, noha volt erre esélyük, például a szeptemberi pozsonyi csúcson - folytatta Stefanec.

Nem mennek bele

Prága és Pozsony nem akarja kockáztatni saját jövőbeni kapcsolatait Nyugat-Európával. Lehet, hogy (a szociáldemokrata) Robert Fico szlovák kormányfő hasonló állásponton van, mint magyar és lengyel kollégái, de bizonyára tart attól, hogy odalenne az imázsa, ha ezzel a nyilvánosság elé állna - véli a konzervatív szlovák politikus.

Stefanec szerint a v4-ek egységének helyreállításához vissza kellene térni a gyökerekhez. A rendszerváltáskor ezek az országok segítettek egymásnak stratégiai céljaik elérésében. Szerinte olyan lépésekre lenne szükség,, amelyeknek köszönhetően a csoportba vonhatnák a balkáni államokat és Ausztriát is. Az első feladat az lenne, hogy segítsék a velük szomszédos Ukrajna és az EU közeledését.

http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/ujabb_pofont_kapott_orban_alma.623440.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Clinton háborút ígér megválasztása esetére
  2016-11-05 19:39:39, szombat
 
 
hidfo.ru 2016.11.03. 12:02
Clinton háborút ígér megválasztása esetére

Hillary Clinton, az amerikai “demokraták" elnökjelöltje megválasztása esetén felfegyverezné Ukrajnát, hogy hatékonyabban tudjanak harcolni az oroszok ellen. Az USA elnökeként fegyverrel támogatná az olyan mesterséges államok egyben tartását, mint Ukrajna.

Egy amerikai kongresszusi képviselő, Dana Rohrabacher azt nyilatkozta egy orosz hírügynökségnek, hogy Clinton megválasztása garantáltan háborús helyzetet jelent, mert a demokrata elnökjelölt “halálos fegyvereket" adna Ukrajnának. A demokraták ugyanis nem ismerik el a kelet-Ukrajnából kiszakadó régiók által tartott népszavazásokat és országgyűlési választást. Cinton ehelyett azt akarja, hogy az ukrán kormány hitelből megvegye az amerikai fegyvergyártó cégek termékeit, és azokat arra használja, hogy erőszakkal ellenőrzés alá vonja az elszakadó területeket, egészen Oroszország határáig.

A képviselő szerint azonban Clinton ma már arra is hajlandóságot mutat, hogy ingyen adjon fegyvereket Ukrajnának. Rohrabacher a Szputnyik hírügynökségnek adott interjúja során kijelentette, hogy 2014 februárjában amerikai támogatással mozdították el a hatalomból Viktor Janukovicsot, hogy így egy olyan kormány jusson hatalomra, ami engedélyezi, hogy az amerikai katonák előrenyomuljanak egészen az orosz határig.

“Felhatalmazásunk volt arra, hogy lázadás szításával megdöntsük Ukrajna választott kormányát, és a helyére állítsunk egy meg nem választottat, és a puccs az európai szövetségesekkel együttműködésben zajlott." - mondta.

Rohrabacher szerint Hillary Cinton megválasztása csak háborúhoz vezet, és az Amerikai Egyesült Államok most egy történelmi fordulóponton van, ahol kritikus fontosságú, hogy az amerikai kormány tovább folytatja azt a gyakorlatot, hogy demokratikus választással hatalomra jutott kormányokkal szemben olyan csoportokat ismer el legitim kormányként, akik nem választások által kerültek az ország élére.


http://www.hidfo.ru/2016/11/clinton-haborut-iger-megvalasztasa-esetere/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország 2016: Járdafestésért előállítás, korrupcióért s
  2016-11-05 19:33:58, szombat
 
  Magyarország 2016: Járdafestésért előállítás, korrupcióért semmi
JámborAndrás
2016. november 5. szombat, 19:20


A Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnökét előállították Pécsen, mert a szétrepedezett járdákat festette társaival (úgy, ahogy a képen látható). Kovács Gergelyre annak a cégnek a munkatársa hívta ki a rendőröket, amelynek a járdák karbantartása lenne a feladata. Hibátlan...

f7nktkqturbxy80zmrkzgq3mjexodc2mgfkmjrmota2yjfimtuymzexnc5qcgvnkpudamy0zqpazqickw xnaxtnabw.jpg


Egy párt vezetőjét azért állítják elő a rendőrök, mert megpróbálja csökkenteni a nem működő állam és önkormányzat hibájából keletkezett kárt. Ötletes módon próbál az úthibákból valami szépet csinálni. Persze a festés szubjektív dolog, de biztosan jobban néz ki, mint az éktelen kátyúk, amik ezeket az utakat szegélyezik.

Történik mindez abban az országban, amelyben egyszeregy típusú matematikai műveltekkel bebizonyítható korrupciós ügyekben nem nyomoz az ügyészség. Ahol százmilliárdokat lopnak el a letelepedési kötvényekkel, amik két éve veszteséget hoznak az államnak, de egyetlen kormánypárti honatyának sem jutott eszébe ránézni az egyetlen kamatszámra, amiből látta volna, hogy ez nem éri meg Magyarországnak. De arra jutott idő, hogy most júniusban a fideszes oligarchák kezében lévő közvetítő cégek hasznát megemeljék. Abban az országban, ahol Orbán feleségének volt cégtársa saját telkére milliárdokért húzhat fel egy bicklis kilátót, amelyhez azonban nem vezet bringaút, és amelyről nincs kilátás. Ahol Orbán rokonainak cégét a külügy cége finanszírozza, megvásárolva letétbe több millió konzervet.

Ebben az országban egyetlen párt elnöke kerül dutyiba, egy viccpárté, és azért, mert megszépített egy kátyút.
Agyrém!

És ez az agyrém azért lehetséges, mert bevesszük a mesét arról, hogy minden politikus korrupt, hogy nem lehetséges olyan politikus, aki nem korrupt. Azt a mesét, amit pont a korrupt politikusok próbálnak elhitetni velünk, hogy természetesnek vegyük a lopásukat.

És hogy Magyarországon 2016-ban egy politikust előbb vihessenek be a rendőrségre a közösség javára végzett járdafestés miatt, mint a ténylegesen a közösből kivivő politikusokat. Mert utóbbiak közül 2010 óta senkit nem vittek be a rendőrök.

El kéne dönteni végre milyen országban akarunk élni, és le kéne számolni azzal a hazugsággal, hogy ez van, nekünk ez jutott. Mert ez nem igaz! Ez nem természetes állapot, hanem ezt mi hagyjuk. Pont annyit lophatnak el a politikusok, amennyit mi hagyunk nekik. Például azzal hagyjuk nekik, hogy újraválasztjuk őket, amikor tudjuk, hogy loptak.

Pedig most is vannak a parlamentben és a parlamenten kívül is olyan pártok, amelyeknek a tagjai, vezetői nem korruptak. A közhiedelem egy része szerint ők a balekok. Pedig nem balekok, hanem tisztességesek. És a tisztességtelenek pont akkor fognak nyerni, ha a tisztesség balekságnak tűnik.
Arra van szükség, hogy háborodjunk fel azon, amikor egy tisztességes politikus ellen eljárás indul, miközben a tisztességtelenek Dubaiban, meg Ibizán pihenik ki a lopás fáradalmait. Arra van szükség, hogy ne szavazzunk ezekre az emberekre. Egyszerűen mondva: Hogy küldjük el őket a fenébe!


http://kettosmerce.blog.hu/2016/11/05/magyarorszag_2016_jardafestesert_eloallitas _korrupcioert_semmi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hupsz, a kormány szerint mégis baj van a versenyképességgel?
  2016-11-05 19:32:36, szombat
 
  Hupsz, a kormány szerint mégis baj van a versenyképességgel?

2016. november 3. csütörtök, 9:48

Bár Orbán Viktor világa alapvetően egy alternatív valóság, de időnként még ebben a Mátrixban is feltűnnek a való világ elemei. A dolgok természetéből fakadóan leginkább a gazdaság és a piacok folyamatai rúgják be a képzelet ajtaját, és szűrődnek át a kormányzati kommunikációs hókuszpókusz repedésein.

orban.jpg

Nemrég írtunk arról, hogy a World Economic Forum (WEF) versenyképességi rangsorában a tavalyi, már amúgy is elég rossz 65. helyről idén a még rosszabb 69. helyre sorolódott a magyar gazdaság. A versenyképesség ismételt romlására és a WEF elemzésére, amely szerint a magyar gazdaság lemaradásának okai a korrupcióban, a kiszámíthatatlanul változó szabályozási környezetben, a rosszul teljesítő államigazgatásban és az oktatási rendszer egyre súlyosabb hiányosságaiban keresendők, a Nemzetgazdasági Minisztérium annyit bírt mondani, hogy a versenyképesség az nem is az, amit a WEF mond, hanem más. Konkrétan jöttek a szokásos, alternatív valóság kommunikációval, ahogy az szokás, amikor nem akarunk/merünk igazat mondani, és rezzenéstelen arccal hazudunk bele a másik szemébe. Nincs baj a hazai versenyképességgel, a WEF butaságokat beszél, mi jobban tudjuk.

Erre mi történt alig pár héttel később? Csendben megjelent egy kormányhatározat a Magyar Közlönyben október 13-án:

,,A Kormány

[...]

felhívja a nemzetgazdasági minisztert, hogy az érintett miniszterek, gazdasági szervezetek, oktatási és tudományos intézmények szakmailag elismert képviselőinek felkérésével hozza létre a Nemzeti Versenyképességi Tanácsot, amely véleményezi a magyar gazdaság versenyképessége szempontjából releváns kezdeményezéseket, és egyúttal javaslatokat fogalmaz meg a gazdasági versenyképességet javító kormányzati beavatkozásokra;

Felelős: nemzetgazdasági miniszter

Határidő: 2016. október 31."

És ha még mindig kétségeink lennének, akkor egy nappal később, október 14-én maga a Miniszterelnök úr igazít el bennünket szokásos pénteki Kossuth rádiós előadásában (nem, nem interjú az!), hogy ,,Az is egy érdekes kérdés, meg hogy hogyan kell létrehozni egy jó gazdaságpolitikát, hogyan lehet javítani egy ország versenyképességét? Most, miután Magyarországon nem állami gazdaság van, hanem magángazdaság, ebből az következik, hogy a kormány egymagában nem készíthet jó gazdaságpolitikát, és nem tud javítani a versenyképességen, azt úgy kell csinálni, hogy a magángazdaság szereplőivel meg kell egyezni. [...] a kormány ezért azt tűzte ki célul, ezt adtam feladatképpen is a minisztereimnek, hogy kössünk a gazdasági élet szereplőivel a versenyképességről szóló megállapodást, és abban állapodjunk meg a szakképzés irányáról, a bérpolitikáról, az adórendszerről, és sorolhatnám még a fontos elemeket."

Ó, te jó ég! Akkor mégis baj van a magyar gazdaság versenyképességével? Csak nem? Mert nemrég még úgy volt, hogy minden a legnagyobb rendben van... De nyugalom, ijedtségre semmi ok! Van Nemzeti Versenyképességi Tanácsunk, ha versenyképes gazdaságunk nincs is. És azért ez sem semmi!

De ha már itt tartunk, először meg kéne nézni azt a bizonyos WEF versenyképességi tanulmányt és megfogadni a benne leírtakat: csökkenteni a korrupciót, egyszerűbbé és stabilabbá tenni a szabályozói környezetet, javítani az államigazgatás teljesítményén, nem stadionokba [bocs!], hanem az oktatási rendszerbe önteni a tízmilliárdokat, elfelejteni ezt a munka alapú gazdaság/összeszerelő üzem badarságot, stb. Vagyis úgy nagyjából nem a Fidesznek kellene kormányozni...

http://kettosmerce.blog.hu/2016/11/03/hupsz_a_kormany_szerint_megis_baj_van_a_ver senykepesseggel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Négy érv Hillary Clinton elnöksége ellen
  2016-11-05 19:30:40, szombat
 
  Négy érv Hillary Clinton elnöksége ellen

2016. november 03.

Az amerikai elnökválasztás kampányfinisébe érve már szinte csak arról hallunk, hogy miért nem alkalmas Trump a világ legbefolyásosabb vezetőjének állására. Félreértés ne essék: amit eddig láttunk és hallottunk, az bőven alkalmatlanná teszi a nagyvállalkozót a feladat ellátására. Épeszű ember nem adná oda egy nőgyűlölő hangulatembernek, egy agresszív despotának az atomfegyverek kódjait - ez nyilvánvaló.

Mindeközben lehet bármekkora botrány Hillary Clinton körül, a média fősodra még mindig sokkal megengedőbb vele szemben, sőt, ügyei a súlyukhoz mérten alig ütik meg a világsajtó ingerküszöbét.

o-hillary-clinton-570.jpg

Mi most összeszedtünk négy kellemetlen ügyet Clinton elnökjelölt-asszonyról, amik elsikkadni látszanak, és komoly aggodalomra adhatnak okot:

1.) Hillary Clinton nem tudta megmondani a meghallgatásán, hogy mit jelentettek a szabálytalanul, privát szerveren küldött és kiszivárgott e-mailjei fejlécében azok a fránya "C" betűk.

Ergo: kormánytagként nem volt tisztában vele, hogy a "C" azt jelenti "CONFIDENTIAL", azaz bizalmas tartalmú anyag.

Nos, Hillary ilyeneket küldözgetett privát levelezőrendszeren, titkosítás nélkül, és fogalma sem volt róla, hogy hogyan jelölik a bizalmas dokumentumokat.

2.) A média agyonhallgatja az egész világon, hogy ki az a 27 évesen meggyilkolt Seth Rich. A férfit a választási kampány hajrájában (4 hónapja) lőtték agyon, amikor washingtoni lakásából kilépett az utcára.

Korábban ő szivárogtatta ki Hillary Clinton és a demokrata pártelit levelezésének nagy részét, és kivégzése reggelén épp ez ügyben indult szenátusi meghallgatásra.

A hatóságok rablógyilkosságról beszéltek, ám a holttest mellett érintetlenül megtalálták a férfi pénzét és kocsikulcsát is.

sethrich.jpg

3.) Hillary Clinton jól láthatóan súlyos fizikai és mentális betegségekkel küzd, és ezt titkolni próbálja. A YouTube-ot böngészve százával találhatunk ijesztőbbnél ijesztőbb videókat Clinton megtántorodásairól, hangulatingadozásairól, arcrángásairól és perceken át tartó fulladásos rohamairól.

Felnagyított fotók leplezték le azt is, hogy

http://b1.blog.hu/2016/11/03/negy_erv_hillary_clinton_elnoksege_ellen#gallery-147 8207930_1

Hillary Clinton nyomában folyamatosan előkészített Diazepám injekcióval járnak.


https://youtu.be/OqbDBRWb63s

A diazepám egy benzodiazepin-származék gyógyszer, szorongásoldó, antiepileptikus, nyugtató hatású, ezért szorongás és feszült állapotok rövid távú kezelésére alkalmazzák. Nagyon könnyű rászokni.

4.) Seymour Hersh tényfeltáró újságíró beható kutatási munkája alapján kijelentette: az amerikai elnökségre pályázó Hillary Clinton felel azért a 2012-ben megkezdett titkos hadműveletért, amelyben a líbiai mérgesgáz állományból a CIA segítségével Szíriába csempésztek szarin gázt, és ott azt az iszlamista lázadók vetették be. Később a gáztámadásal az Asszad-rezsimet vádolták és annak az Egyesült Államok katonai beavatkozásának ürügyéül kellett volna szolgálnia. A támadást a Szaúd-Arábia, Katar és Törökország által támogatott Al-Nuszra Front - az al-Kaida utódszervezete - hajtotta végre 2013. augusztus 21-én a szíriai Guta városa ellen. 1200 szíriai, köztük gyerek és nő, halt meg iszonyatos kínok között. A vádakra a Fehér Ház így reagált: "Túl sok pontatlanság, megalapozatlan állítás van a cikkben ahhoz, hogy mindegyiket egyenként cáfolni tudjuk"

http://b1.blog.hu/2016/11/03/negy_erv_hillary_clinton_elnoksege_ellen#more1192865 9
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álhír:
  2016-11-05 19:21:21, szombat
 
  Álhír:
A Moody's hosszas vizsgálat után javított Magyarország besorolásán, a közepesen tolvaj kormány kategóriából a pofátlanul rabló országvezetésbe sorolta.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2016.10 2016. November 2016.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 511 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3125
  • e Hét: 8857
  • e Hónap: 19968
  • e Év: 173464
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.