Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
A Fejér megyei földek kétharmadát vihették a csókos nagybirt
  2016-12-19 19:20:08, hétfő
 
 
A legszánalmasabb, hogy egy csomóan tényleg tapsolva várják vissza a hősidőket, ahol nem nyammogunk holmi demokráciával (köztudottan hazaáruló lipsi találmány), hanem végre itt a régi szép idők, arisztokráciával, földesurakkal, az adott szó becsületével, erős vidékkel.

Közben nem veszik észre, hogy egy olyan rendszerben, amiben az állam messze a legnagyobb vagyonújraosztó intézmény, ezen a vonalon pedig az érdemi vagyonosodás első és megkerülhetetlen feltétele az elvtelenség, a puha gerinc, a köpönyegforgatás képessége, nem holmi kifinomult arisztokráciát hozunk létre, hanem hétpróbás, erkölcstelen gazemberek kezébe adjuk a közös vagyonunkat, és nem mellesleg végérvényesen kicsináljuk a vidéket (ahol a termőföld az egyetlen elérhető erőforrás), ezzel beütve az utolsó szöget a nemzet koporsójába.

A vonat, ami után csorgatjátok a nyálatok, már rég elment. Az értelmiségi és a pénzügyi elit visszafordíthatatlanul szétvált idehaza (is). Most épp a pénzügyi elit kapcsolódik össze a szervezett bűnözéssel, mindezt a ti álhatatos közreműködésetekkel. Ti magatok vagytok a magyar átok

Lassan nem tudsz olyan területet mondani, ahova Mészáros (akinek már szóvivője is van. Egy gázszerelőnek!) már ne tette volna be a lábát. Lassan már nem tudsz olyan olyan földre lépni, ami ne a fiúk kezében lenne. Lassan már nem tudsz olyan csatornára kapcsolni, ahol éppen nem kormánypropaganda menne. Lassan már nem tudsz olyan újságot a kezedbe venni, ahol nem éppen valamelyik degenerált rokon vagy barát lenne a főszerkesztő. Mindenhol ott vannak, mindent megvesznek.

És vannak páran, akik azon csodálkoznak, hogy az embernek sok mindenről Orbán jut eszébe.


*******************************


A Fejér megyei földek kétharmadát vihették a csókos nagybirtokosok

Tbg MEZŐGAZDASÁG ma 17:13


,,Korrupt, legújabb kori feudális, hűbéri birtok-adományozó, klientúra-építő rendszer körvonalazódik"
- ezekkel a szavakkal összegezte Ángyán József tanulmányában a Fejér megyei földárveréseket.
2016-ban az Orbán-kormány egyik legnagyobb horderejú intézkedése az állami földvagyon privatizációja volt.
Ángyán, aki egy ideig maga is államtitkárként segítette a kormány munkáját, az eláverezések adatainak elemzése alapján megállapította, hogy a Fejér megyei földek kétharmadát egy szűk kör nyerte meg.
A maradék egyharmadot pedig ,,áltagjavító propaganda-alanyokként" kapták csak a kistermelők, jellemzően húsz hektár alatti területekről van szó. Jellemző volt az árverésekre, hogy a jobb földeket olyan nagy darabokban értékesítették, amelynek megvásárlása esélytelen lett volna a helyi kisgazdáknak.
Az felsőházi kétharmad, összesen 19.430 hektár méretű 334 darab birtoktestet szerzett meg. Ez összese 43 érdekeltséget jelent.
,,A legtöbb birtoktestet két család: Antalffyék és Zimmermannék, a Csákvári Mezőgazdasági Integrációs Zrt. vezérkara, és a cégük alkalmazottai vásárolták meg. Szorosan mögöttük van a listán Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor gyermekkori jó barátja, és Felcsút polgármestere. "
- írja a tanulmányt is publikáló Átlátszó blog.
Bár állítólag verseny volt a földekért, amelyeket kikiáltáson árvereztek el, verseny nem volt, ,,a legnagyobb nyertesek körében a liciteken nyertes árajánlatok szinte kivétel nélkül megegyeztek a kikiáltási árral."
És bár a kormányzati propaganda szerint a helyben élő termelők helyzetbe hozása volt a cél, a földeknek csak negyede került valóban helyben élőkhöz.
Ángyán tanulmányában nemcsak elemez, hanem akciótervet is megfogalmaz, mit lehetne tenni a csókos nagybirtokosok ellen: meg kell támadni az árveréseket (mint Kishantos esetében), ő pedig személyesen vagyonosodási vizsgálatokat fog indítani a legnagyobb vásárlók ellen. (Átlátszó)




http://444.hu/2016/12/19/a-fejer-megyei-foldek-ketharmadat-vihettek-a-csokos-nagy birtokosok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Palkovics László szerint visszás, hogy olyan oktatáskutatók
  2016-12-19 19:12:19, hétfő
 
 
A szakértelem bolsevik trükk. Kövér megmondta.
Visszas, hogy olyanok dontenek oktatasi ugyekben, akik egy masik valosagban elnek.
Részt vettek a szakmai anyagok kidolgozásában, aztán a törvényhozók kitörölték a seggüket a szakmai anyagokkal.
Ez a faszi arra számít (és nem alaptalanul), hogy a PISA felmérés kimutatta szövegértelmezési problémák miatt bármit mondhat, a hívek ugyanazt értik.
Minden rendben, Magyarország erősödik (lánykori nevén jobban teljesít), éljen Orbán Viktor.
a lemondás nem fér össze a nemzethy gerincczel


****


Palkovics László szerint visszás, hogy olyan oktatáskutatók tiltakoznak, akik korábban kidolgozhattak oktatással kapcsolatos tanulmányokat

Herczeg Márk OKTATÁS ma 15:23


Az oktatásért felelős államtitkár szerint visszás, hogy olyan oktatáskutatók tiltakoznak, akik pályázati alapon korábban lehetőséget kaptak oktatással kapcsolatos tanulmányok kidolgozására.

Palkovics László oktatásért felelős államtitkár a köznevelési kerekasztal 13. ülése után tartott sajtótájékoztatón az Emmi Tükörtermében november 22-én (Fotó: Marjai János / MTI)
Az államtitkár egy más témájú budapesti sajtótájékoztatón reagált arra, hogy a Tanítanék mozgalom estére tüntetést szervez. Palkovics László szerint a tüntetők között vannak, akik 2002 és 2010, illetve 2010 és 2015 között részt vettek szakmai anyagok kidolgozásában, és akik a saját Facebook-oldalukon maguk is kétségbe vonják a PISA-teszt eredményét.
Palkovics László továbbra is arra bátorít mindenkit, aki Magyarországon fontosnak tartja az oktatás ügyét, hogy vegyen részt a közös munkában a köznevelési kerekasztalon - írja az MTI.
Egyébként pontosan 5 éve vágott bele az oktatás átalakításába az Orbán-kormány. Az azóta történt változásokból itt vontuk le a tanulságokat.

http://444.hu/2016/12/19/palkovics-laszlo-szerint-visszas-hogy-olyan-oktataskutat ok-tiltakoznak-akik-korabban-kidolgozhattak-oktatassal-kapcsolatos-tanulmanyokat

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ORBÁN pSZICHOPATÁKKAL BARÁTKOZIK éS ELMEHÁBORODOTTAKKAL KORM
  2016-12-19 19:10:07, hétfő
 
  ORBÁN PSZICHOPATÁKKAL BARÁTKOZIK ÉS ELMEHÁBORODOTTAKKAL KORMÁNYOZ

Nem feledtetik az erkölcsi fertőt Katinka aranyai. Szellemi sötétségünket csak kiemeli a Budapesten fellobbantani tervezett olimpiai láng.
Banánköztársaság, Kiemelt | Szerző: Zsebesi Zsolt | 2016. december 14.

A mi Matolcsynk.
Orbán Viktor magyar kormányfő, aki egy személyben - minden társadalmi és intézményes kontroll nélkül - irányítja az ország gazdaságát, meghatározza a hazai politikai életet és kijelöli a magyar külpolitika irányait, a határokon túl a saját szövetségi rendszerével szemben álló pszichopata politikai vezetőkkel áll egy táborba, itthon pedig elmeháborodottakkal és erkölcsi hullákkal, közveszélyes kalandorokkal, tehetségtelen seggnyalókkal és sarlatánokkal veszi körül magát. A határokon túl azokra gerjed, akik egyszemélyes diktatórikus hatalmat birtokolnak, vagy gátlástalanul erre törekednek. A határainkon belül pedig olyanok között érzi jól magát, akik kiszolgálják személyes hatalmi és zsákmányszerzési ambícióit, ápolják a mesterségesen nagyra növesztett egóját, megerősítik a hitében, hogy kivételes vezető, korszakos küldetéssel, eredeti gondolkodó, ügyes gazdája az országnak és strómanjain keresztül a saját mérhetetlen vagyonának. Nyugodtan lehet a jobb keze, és egyben a Magyar Nemzeti Bank elnöke a kapuzárási pánikjában közpénzen kéjelgő, elmeháborodott Matolcsy György, aki nem is a hatalomtól, de saját zsenialitásától annyira elszállt, hogy százezrek minden pénzt megadnának, hogy megtudják, mi az a szer, amit tol.

A magyar politikai elit és a köré csoportosult értelmiség nagy része abban a tévhitben leledzik a magukat balnak és jobbnak nevező politikai szekértáborokban - amelyeknek egyébként semmi közük sem a baloldalhoz, sem a jobboldalhoz -, hogy egy politikai, eszmei harc részese. Azt hiszi, hogy parlamenti demokráciában él, ahol van jelentősége és értelme az Országházban szájat tépni és/vagy megnyerhetetlen, antidemokratikus, már kiírásuk pillanatában elcsalt választásokra gyúrni. Mindig a soron következő parlamenti választások megnyerhetőségével hülyíteni a társadalmat, mert az a választási fülkék biztonságos homályában kiszavazza a hatalomból a diktatúrát.

Ha mégsem, majd kimegy az utcára és vállán viszi vissza a hatalomba az MSZP-t aktuális első titkárával az élén, vagy a tiszta tekintetű Gyurcsány Ferencet, aki a maga köré felépített, személyi kultuszon alapuló Demokratikus Koalíció nevű pártot vezeti az egyik erkölcsi győzelemről a másikra, hogy visszalophassa magát a már egyszer eltékozolt hatalomba, hogy megpróbáljon nekünk jobb országot csinálni annál, mint amilyet egykoron összehozott, ahol mindent sikerült úgy elkúrnia az elvtársaival és szövetségeseivel együtt, hogy azóta a Fidesznek semmi más dolga nincs, mint hagyni, a demokratikus ellenzéket újra összefogni, így biztosítva az újabb kétharmadot Orbán Viktornak a fideszes matekzsenik által kreált választási képlet segedelmével, amelynek lényegét a magát demokratikusnak nevező ellenzék kétszer négy év alatt sem tudta felfogni, hogy tudni illik azért olyan, amilyen, hogy abban a Fideszen kívül senki se nyerhessen.

Aki tudni akarja, mi lakik Orbán Viktornak az ő nagy nemzeti és keresztény lelkében és mire lenne (lesz) képes a felcsúti Napóleon a harácsoláson, a szögesdrótkerítés építésen és migránsgyalázáson kívül, ha a sors úgy hozza, hogy ki kell bontsa tehetségét a maga teljességében, akkor csak nézze meg jól, mit csinálnak a barátai, példaképei, stratégiai partnerei. Mivel múlatja az időt mindjárt itt, a szomszédos Ukrajnában és a távoli Szíriában Vlagymir Vlagyimirovics Putyin örökös orosz kormány és/vagy államfő, immár tömeggyilkos és háborús bűnös. Hogyan bánik (el) a fekete öves dzsúdós a riválisaival, ellenfeleivel és a másképp gondolkodókkal Oroszországban.

Vegye szemügyre a nagy török Recep Tayyip Erdoğant, akinek egy kicsit korábban lesz elnöki tejhatalma országa és annak polgárai fölött, mint Orbánnak, viszont ehhez már most meg kellett töltenie a börtönöket, rács mögé zárni százezreket, hogy a kívül maradottak kellően megpuhuljanak és féljék az ország vezetőjének, a török nemzet megmentőjének véres kezét. Miközben a világ szégyelli magát Törökország és amiatt, hogy Erdogannal tárgyalnia kell, addig a magyar külügyminiszteri székbe ültetett dunakeszi futsalos, diplomáciai ámokfutó, bizonyos Szijjártó Péter a nevünkben támogatásáról biztosítja a Törökországban tobzódó önkényt, a kínzásokat, tömegek bebörtönzését, a százezreket érintő tisztogatást, az alapvető emberi jogok lábbal tiprását - mint a török stabilitáshoz vezető intézkedéssorozatot.

Az ugyancsak elmeháborodott és személyiségfejlődési zavarokkal küszködő, de a lengyel demokráciát Orbánt meghazudtoló tempóban leépítő Jarosław Kaczyński maga nevezi Magyarországot az Európai Uniót - Viktorhoz hasonlóan - ellenségnek tartó Új Lengyelország stratégiai partnerének, bár azt, hogy Orbán Putyin ágyába bújt, még ő is vérfertőzésnek tartja. És akkor itt van még az őstulok, az igazi bunkó, a megválasztott amerikai elnök, Trump is, akinek senki annyira nem örült -a világ összes szélsőjobboldali csőcseléke és az őket, valamint a Trumpot is támogató Moszkva, valamint a Ku-Klux-Klan mellett -, mint a magyar kormányfő. A világ agyilag sötétjei és zsigerileg barnái mind ott vannak Orbán barátai között. Velük szemben Orbánt tényleg csak az EU, Németország, Franciaország, Olaszország, Ausztria és a világ egyéb kultúrországainak vezetői utálják. Már úgy értem, a magyarok egy jelentős, Kövér László parlamenti házmester által genetikai hulladéknak nevezett része mellett.

Ebben a helyzetben és ebben az országban, amelyet még - perverz módon - Magyarországnak hívnak, a magyar emberek milliói érzik magukat ismét szarul, de - történelmi hagyományainkat követve és a szokásos beszariságunkat megfontolt erénnyé és pragmatikus hozzáállássá nemesítve - a többség azon van, hogy valahogy kihúzza ezt az újabb diktatúrát is, hiszen a dédapáinknak, a nagyfaternek, majd a faternek is sikerült. Mégpedig anélkül, hogy bármit is tettek volna ellene, vagy pontosabban: mindig azt tették, ami a legkisebb kockázattal járt. Sunnyogtak, otthon, a négy fal között panaszkodtak, pálinka mellett szidták a rendszert, de közben hülyének tartottak mindenkit, aki aktív ellenállásról papolt, vagy ilyesmivel próbálkozott, mert ,,a széllel szemben nem lehet hugyozni", bárhonnan fújjon is az a szél.

Ma nem olyan sokunknak kell tartania a szemébe csapó vizelettől, ami egyébként is egy nagy túró ahhoz képest, hogy nyakig állunk a szarban, leginkább erkölcsileg, mégpedig nem is másért, csak pont azért, mert egy ilyen jelentéktelen és alpári balfaszt, mint amilyen a mi Orbán Viktorunk, nem hogy a hatalom közelébe engedtünk, de - felismerve ócskaságát - évekig ott is tartottunk. Nem lesz, aki ezt könnyen elnézi nekünk és nagylelkűen megbocsátja, de magunknak sem lesz egyszerű szembenézni a gyávaságunkkal, a pipogyaságunkkal, a nagy, loncsos és fennhéjázó nemzeti ócskaságunkkal. És ne reménykedjünk, nem fog az erkölcsi fertőből kimosni minket Hosszú Katinka megannyi aranyérme, és nem fogja bevilágítani magyarságunk szellemi sötétségét a székesfővárosban fellobbanni tervezett olimpiai láng sem, mert nekünk tényleg Mohács kell.

Zsebesi Zsolt

http://gepnarancs.hu/2016/12/orban-pszichopatakkal-baratkozik-es-elmehaborodottak kal-kormanyoz/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Példátlan döntést hozott szép csendben a kormány
  2016-12-19 19:08:35, hétfő
 
  Példátlan döntést hozott szép csendben a kormány

2016. december 19. 12:11 english version


A korábbi években soha nem látott módon jelent meg kormányhatározat, ami alapjaiban érinti a 2016-os költségvetést.


Az Orbán Viktor által aláírt, szombati Magyar Közlönyben megjelent határozat csupán egyetlen mondat, de ebből kiderül, hogy

a kormány azonnali hatállyal 306,8 milliárd forintot csoportosít át az egyes költségvetési fejezetek között az idei költségvetésben.

A határozathoz csatolt 8 oldalas mellékletből részletesen kiderül, honnan vonja el a forrásokat és mire ad plusz pénzt a kormány. Az általunk érdekesnek tartott nagyobb tételek:
80,7 milliárd forintot von el a Paks II. Atomerőmű Fejlesztő Zrt. tőkeemeléséből a kormány.
Kiemelt közúti projektekre 40,2 milliárd forinttal jut kevesebb.
A keskeny nyomtávú vasúti fejlesztésekre viszont 10 milliárddal több jut.
A Bozsik Stadion fejlesztésére 3,4 milliárd forinttal kevesebbet szánnak.
A Nemzeti Olimpiai Központ beruházásától 59 milliárd forintot vonnak el.
39 milliárd forinttal több megy viszont az egyedi sportlétesítmény-fejlesztésekre.
A versenysport támogatása kap plusz 10 milliárd forintot.
A Szegedi Ifjúsági Centrum még idén kap 9,7 milliárd forintot.
A Népliget rekonstrukciójára is átcsoportosít a kormány 10 milliárd forintot.
A budapesti pályafejlesztési program azonban 5 milliárd forinttal kevesebből gazdálkodhat.
118 milliárd forinttal többet költ a kormány az "egyházi közösségi célú programok és beruházások támogatására".
A Nemzeti Foglalkoztatási Alapban is 40 milliárd forintos megtakarítás valósul meg.
A Bethlen Gábor Alap idei támogatása közben 27 milliárd forinttal emelkedik.


http://www.portfolio.hu/gazdasag/peldatlan_dontest_hozott_szep_csendben_a_kormany .12.241623.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Leborulunk Havasi Bertalan életpályája előtt
  2016-12-19 18:46:38, hétfő
 
 
Közélet

Leborulunk Havasi Bertalan életpályája előtt
Ma, 10:20

"Születési idő: 1978. július 9. Iskolák: Pécsi Tudományegyetem (2001; 2004) Nyelvismeret: francia Korábbi munkahelyek: Publikum Rádió (1995-1997), Magyar Nemzet, Duna Televízió (1997-2000), Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma (2000-2002), Terror Háza Múzeum (2002), Hír Televízió (2002-2005), FIDESZ (2005-2010), Miniszterelnökség (2010-2015), Miniszterelnöki Kabinetiroda (2015- )"


Ennyit találtam Havasi Bertalanról és ez nem sok. Pedig próbáltam kutatni, keresni, hogy mit tudhat, amitől ő lett a Havasi, aki mindenkit kezel, vagyis inkább lekezel. Leginkább a sajtót és annak képviselőit.

Vagy újságírót, aki nem az - de híjuk mán be ezt a jányt, ne szomorkodjon abban a kávézóban!

Havasi 1978-ban született, akkor volt az argentin foci VB, akkor vertük meg majdnem az argentinokat, ami 98% igaz, de aztán kiállították Nyilasít és Törőcsiket és veszítettünk, és ez a rég múlt emlék is jobban lázba hoz, mint Havasi személye.
1990-ben 12 éves volt, így valószínűleg ő is bekerül, majd a kommunizmus üldözeti közé, de ez még nem biztos.

17 éves korától kettő éven keresztül a pécsi Publikum rádiónál dolgozott, ami szerintem negatív rekorddal is büszkélkedhet, mivel a wikipédia szerint, "A rádió igen kicsiny, mindössze 1 km sugarú vételkörzettel rendelkezik, ráadásul Pécs nemigen sűrűn lakott, ellenben frekventált részén, a belvárosban."
1997-ben, tizenkilenc évesen pedig bekerül az akkor még Fidesz hű Simicska féle Magyar Nemzethez és egyben a Duna televízióhoz. Ez már egy kőkemény minőségi ugrás.

2000-től pedig Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának munkatársa, ez huszonkettő éves korra nem semmi karrier.

Kutakodásaimban, egyetlen olyan interjút találtam, ahol remekül kirajzolódik egy tökéletes pártszolga portréja, ehhez is 2012-ig kellett visszamenni az időben. A HVG riportjában például arról is olvasni, hogy Havasi ereklyeként őrzi, azt a Coca-Colás dobozt, amiből Orbán Viktor ívott Dunaharasztiban.

Ahogy még messzebb megy vissza az időben az ember, hirtelen talál egy Népszavás cikket arról, hogy Havasiné Orbán Máriát 2008-ban a Legfelsőbb Bíróság (LB) és az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) elnökének jelölte a Fidesz -KDNP. A hölgy nem más, mint Havasi Bertalan nagynénje és itt jön el a pillanat, amikor nem csak egy pártszolga portréja kezd el kirajzolódni, hanem a Fidesz, rokoni szálakra épülő háttér országa.

...és még mindig van egy újabb adalék.

Havasi Bertalan édesapja Havasi János ezer szállal kötődik a magyar újságíró társadalomhoz. Az eMasa archív oldalán találni egy interjút vele abból az időből (2009), amikor a Magyar Televízió elnöki pozíciójára pályázott szintén Fidesz - KDNP-s támogatással. Szakmai életútja alapján egy ízig-vérig újságíró rajzolódik ki, aki a valódi jobboldali értékek átadására törekedett egész életében.

Amikor ezt a cikket írni kezdtem, akkor az a cél vezérelt, hogy a végén megkérdezzem Havasi Bertalantól, hogy ugyan mikor tart Orbán Viktor Mihály lakossági fórumot, ahol a nép egyszerű gyermekei is feltehetnek kérdéseket.

Most viszont inkább Havasi Jánost kérdezném meg arról, mint egykori újságírót, hogy mi a véleménye arról, ahogy fia elbánt Brüsszelben a Népszabadság volt újságírójával, a sajtótájékoztatóra meghívott Halmai Katalinnal.

Havasi Bertalantól pedig nem kérdeznék semmit, mert teljesen lényegtelen egy olyan ember válasza, akinek nyelve valamikor régen belefúródott Orbán hátsójába és még annyi időre sem húzza ki, hogy levegőt vegyen.


Szerző: Lang Alex

http://www.sztarklikk.hu/kozelet/leborulunk-havasi-bertalan-eletpalyaja-elott/311 275
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
DRÁGA MINISZTERELNÖK Úr! KEDVES VEZETŐM! MÉLYEN TISZTELT ORB
  2016-12-19 18:44:09, hétfő
 
  DRÁGA MINISZTERELNÖK ÚR! KEDVES VEZETŐM! MÉLYEN TISZTELT ORBÁN VIKTOR!
2016-12-18 01:30 » Puzsér » írás / 39 /


Először is szeretném leszögezni, milyen hihetetlenül nagyra tartom az országért végzett állhatatos munkáját. Megvédett bennünket a migránsoktól, a rezsidémonoktól, a Soros-ügynököktől, a megújuló energiától, a polgárosodástól, a jogállamtól, s még számos ismeretlen és ijesztő dologtól, ami Kádár elvtárs távozásával megváltozott az országban. Meghalt Kádár János, oda az igazság - mondogatta mindeddig a Nép, de végre újra biztonságban érezheti magát. Persze még távolról sem tökéletes minden, de legyünk őszinték, Miniszterelnök Úr: a szocializmusban sem volt. És miközben a Nyugat a Coca-Cola, a drogok és az ugynezvezett hatvannyolcas liberalizmus förtelmes mámorában fuldoklik, addig Magyarország végre újra erős bástya, ahol a jövőbe vetett töretlen bizalommal harcolunk a Békéért, a Nemzeti Együttműködés Rendszeréért, és Népünk Bölcs Tanítómesteréért, Orbán Viktorért.

Sajnos a Nép ellenségei még mindig túl nagy hatalommal bírnak a médiában: lépten-nyomon negatív irányba befolyásolják a közhangulatot, elhazudják az Ön kormányzásának fényes eredményeit, továbbá nemtelenül támadják családját és legszűkebb környezetét. Csodálkozva szemlélem, hogy az Ön lánya, veje és gázszerelője milyen türelemmel viselik a nemtelenebbnél nemtelenebb támadásokat. Tiszteletem Rogán, Habony és Vajna Uraknak, akiket szintén pellengérre igyekszik állítani az irígység és a kisszerűség. Az Ön Országában bárki tisztességgel boldogulhat, mindenki érdemei szerint érvényesül - ha valami, akkor ez vitathatatlan.

Ezért esedezem ezúton Önnél, hogy adjon nekem is egy kis szelet hatalmat, egy darabka birtokot. Úgy hiszem, hogy a kormányzati kommunikáció súlyos hibát követett el, amikor nem utasította vissza az ország oktatásáról lesújtó képet festő nemzetközi PISA-vizsgálat eredményeit. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma érvek nélkül, bénultan bólogatott a CIA-propagandára, az elferdített tényekre, a balliberális hangulatkeltők gátlástalan hazudozására. Talán azért, mert maguk is külföldi ügynökök, esetleg felvásárolta őket Soros, Simicska vagy a Jobbik. Jelentem: bennem megvan a szükséges erő, hogy a helyükre álljak, és magasba emeljem az Ön sárba ejtett zászlaját. Ön hívott el bennünket erre a harcra, s én itt állok, Vezérlő Tábornokom, és csak annyit kérek, bízzon bennem, én pedig Krisztus Urunk nevére esküszöm, hogy kitakarítom azt a szélsőbalos disznóólat, ami ma az oktatásért és a kultúráért felel. Tudom, hogy ahogy én, úgy Ön sem állhatja a fanatikusokat - ezúton biztosítom, hogy nem fog megremegni a kezem, ha kedvem támad a közösből lopni, ha barátaimat vagy családomat kívánom kiváltságos helyzetbe hozni. Nem hagyom, hogy nagy és közös célunk, a keresztény Magyarország megteremtése elterelje figyelmemet a legfrissebb Gucci- és Louis Vuitton-kollekciókról, a nagy tisztaságú kokainról és az azt jól kiegészítő, széles körben a pezsgő atyjának tartott Dom Perignonról, vagy épp a vonzó kolléganők csalogató testnyílásairól. Biztos vagyok abban, hogy képes leszek hangot találni minisztertársaimmal, és kutyaként bánni bármelyik alám beosztott senkiházival.

Miniszterként első dolgom az lesz, hogy országos plakátkampány keretében ismertetem oktatási rendszerünk kimagasló eredményeit. Természetesen ezt is a Rogán Úr cége intézi majd. Rá fogok mutatni, hogy a romló szövegértési és természettudományos kompetenciák kifogástalanul illeszkednek abba a Nagy Tervbe, amit Ön Munka Alapú Társadalomnak nevez. Magyarországnak melósokra van szüksége: szorgos napszámosokra és jól terhelhető fizikai munkásokra. Pol Pot nagyszerű kísérlete, hogy Kambodzsát egyszer s mindenkorra megtisztítsa az értelmiségtől, a verítéket hírből sem ismerő polgárságtól sajnos sikertelen volt, mi azonban sokkal nagyobb türelemmel látunk hozzá. Nem perzseljük fel a városokat, nem hajtjuk az embereket az őserdőbe, hanem addig züllesztjük a gyerekeket, ameddig csak lehetséges. A tantermekben meggyűlöltetjük velük a tanulást, Vajna és Habony Urak pedig a kultúra és a tudás egykori helyét színültig töltik bulvárral. Nem szégyenkeznünk és sunnyognunk kell, mintha valami rosszat tennénk, hanem teljes erővel bele kell állnunk az Ön csodálatra méltó víziójába. Munkás-paraszt társadalmat építünk, az iskolákban nem önálló gondolkodásra, nem szabadságra vagy kreativitásra nevelünk, hanem mindig és csakis kéztördelő szolgaságra. A futószalag mellett ugyan mi szükség van műveltségre vagy kreativitásra? Semmi. A PISA-teszt nem azt mutatja, hogy az Ön központosítása és az ötvenes évek által ihletett tanterve sikertelen volna, hanem épp az ellenkezőjét: Magyarország Európában máris legelső, és az OECD országok közül is csak Brazília, Kolumbia meg az Emirátusok előznek meg bennünket - ez a hátrány pedig néhány év alatt ledolgozható. Nagyobb siker küszöbén állunk, mint az Európa-bajnokság vagy az olimpia előtt, miközben jól tudjuk, hogy azok is az Ön vezetői nagyságát és fejedelmi bőkezűségét dicsérik.

A problémákat sem áll szándékomban elhallgatni, hisz még mindig súlyos a lemaradásunk Tanzániához, Elefántcsontparthoz és Szudánhoz képest, amint azonban megkapom a miniszteri bársonyszéket, a plakátkampány utáni első dolgom az lesz, hogy egy új Klebelsberg-tervet jelentsek be, melynek keretében az ország tovább növeli majd a memoriterek számát és a napi tanóraterhelést. A tankötelezettséget tizenkét évre szállítjuk le, hogy akinek oktatási rendszerünk nem felel meg, az a munka világában találjon boldogulást. Elitünk gyermekeinek külföldi ösztöndíjakat hozunk létre, hisz bármilyen szép is a munkásember élete, lássuk be, Miniszterelnök Úr, hogy a magunk gyermekeinek mégsem ilyen sorsot szánunk. Sokkal fáradságosabb és hálátlanabb feladatra kell felkészítenünk őket: az Ön nagyszerű szabadságharcának folytatására, továbbá az offshore-cégeinkkel kapcsolatos fárasztó és lélekölő papírmunkára.

Az új Klebelsberg-terv legfontosabb célja, hogy 2022-re az oktatási intézmények számát megfelezzem, az oktatás költségvetési kiadásait pedig hetvenöt százalékkal csökkentsem - kivéve a Minisztériumét, ahol nagyívű terveink kidolgozásához és végrehajtásához jelentős létszám- és bérfejlesztésre lesz szükség. Tisztelettel vállalom, hogy négy év múlva olyan mennyiségű forrást szabadítok fel, amelyből a Miniszterelnök Úr minden nyugdíjasnak repülőjegyet és egy heti ciprusi üdülést ajándékozhat majd a Választásokat Megelőző Karácsony Áldott Ünnepén - így nem pusztán kultúra és öntudat nélküli generációkat lökök majd ki az iskolapadból, de a választások megnyeréséhez szükséges hárommillió nyugdíjas szavazatát is biztosítom.

Úgy hiszem, én vagyok a megfelelő ember az Ön számára. Értem Miniszterelnök Úr céljait, megvan bennem a kellő mértékű mohóság, gátlástalanság és feudális szolgaság, hogy a fentieket végrehajtsam, biztosíthatom továbbá a Miniszterelnök Urat, hogy minden adódó alkalommal a szükséges cinizmust tanúsítva mondom majd fel a Habony Úr kampányszlogenjeit. Jól tudom, Miniszterelnök Úr, hogy Önnek nincs rám szüksége, hisz sok hozzám hasonló ember veszi körül, én mégis töretlenül bizakodom, hogy a fent leírtak fényében megfontolja miniszteri kinevezésemet.

Állok Szíves Szolgálatára: Puzsér Róbert


http://szelsokozep.com/cikk/1027-draga-miniszterelnok-ur-kedves-vezetom-melyen-ti sztelt-orban-viktor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2016.11 2016. December 2017.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 345 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 217
  • e Hét: 1704
  • e Hónap: 12815
  • e Év: 166311
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.