Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 33 
Azt meg nem tudják az ápolók elmagyarázni a vezérnek
  2016-12-02 21:12:49, péntek
 
 

Tamás Róbert 2016-12-02

Azt meg nem tudják az ápolók elmagyarázni a vezérnek

Budapest, 2015. március 15. Egy magát újságírónak mondó, videokamerázó férfival (b) dulakodik egy másik az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 167. évfordulóján rendezett állami ünnepség után Budapesten, a Múzeum körúton 2015. március 15-én. MTI Fotó: Mohai Balázs


Jelen állás szerint az van, hogy az Európai Unió nem demokratikus, de mindjárt megbuknak ők a francba. Ezt az Orbán nevű hirdette ki a szokásos pénteki igehirdetés keretében. Mert az van, hogy már a demokráciát is ő definiálja. Konkrétan akkor van demokrácia, ha az van, amit ő mond. Ez így Magyarországon működik is, mert olyan maffiahálózatot sikerült kiépíteni, hogy kevesen mernek ellentmondani, az sem jut el a felséges füléig. A demokrácia azonos a mélységes kussolással.

Az a baj, hogy az Uniót még nem sikerült letaposni. Pedig mennyire jól működne minden, ha Mészáros Lölö és Tiborcz vő szétdobná egymás között az összes uniós beruházást, ugyanők - kiegészülve Vajna fánksütödéssel és az ismeretlen Habonnyal - felzabálnák minden országban a médiát. Akkor rendesen kuss lenne, az Orbán nevű megnyugodna és Nárcisz kutya venne magának pár kastélyt Franciaországban és néhány jachtot.

De az a keserű igazság, hogy még csak kerítésen belül megy ez az újfajta demokrácia, még csak a magyar média van disznótenyésztők, ösztönös kőfaragó-vitrinőrök és parókakészítők kezén. Még csak itt nem mer mukkanni senki, ha jót akar magának. Tehát az országban már teljes a demokrácia. Bármelyik kormánytag bármelyik szabadon választott újságban, weboldalon, rádióban, vagy tévében akkorát hazudhat, amekkora csak ráfér az arcára.

Nincs már mit demokratizálni. Azt meg nem tudják az ápolók elmagyarázni a vezérnek, hogy akkor sem lesz ő Európa császára, ha a feje tetejére áll. Azt sem érti, hogy a demokrácia nem ott kezdődik, ahol ő a teljhatalmú uralkodó. Vagy érti, csak nem érdekli.

,,Idővel elbuknak azok a kormányok, amelyek nem értik meg, hogy az emberek nem akarnak bevándorlást - monda Orbán Viktor a Kossuth Rádióban. Az Alkotmánybíróság határozata óriási segítség a brüsszeli kvóta elleni csatához, mert világossá tette, hogy a kormánynak a mostani alaptörvény alapján is joga és kötelessége kiállnia az ország önazonossága és alkotmányos identitása mellett. Nem mondhatja meg más rajtunk kívül, hogy ki éljen velünk együtt."

Ezt mondta ő a Kossuth rádióban, a szájával. Miközben demokráciát követel, pontosan annyi esze van, hogy jogot formál mindenki nevében nyilatkozni. Azt gondolja, hogy örök időkre ő Magyarország ura és parancsolója, de már szeretné kiterjeszteni a hatalmát más országokra is. Értem én, van ott elzabrálható vagyon bőséggel. Csak éppen nem valószínű, hogy mindenhol ennyi agyhalott, jobbágy-mentalitású sügér él, mint nálunk.

Őszintén szólva halálosan elegem van Orbán és sleppje harcaiból, csatáiból és háborúiból. Elegem van a hazugságokból, a csak papíron létező fejlődésből, a papíron sem létező demokráciából. Látom magam körül a valóságot. A terjedő szegénységnél is sokkal nagyobb veszélyt, a fásultságot, beletörődést, reményvesztettséget. Nagyobb kárt egy országban nem nagyon lehet tenni, mint amit a társadalom szétdarabolása, a folyamatos uszítás, butítás tud okozni. Sokan nem értik, nem látják, hogy mi ezzel a baj. Igen, vannak hívei és vannak rajongói Orbánnak.

Ahogy voltak minden diktátornak, minden kártékony politikai szélhámosnak. Voltak hívei Hitlernek, Ceaușescunak és még a kormánykörökben oly nagyon gyűlölt Fidel Castronak is. Ez nem jelenti azt, hogy bármelyik is jó ember, jó vezető lett volna. Azt viszont jelenti, hogy akár egész országokat lehet fanatizálni, belevinni a hülyeségbe, az őrületbe és mindig lesz, aki megvédi a diktátort. Mert mindig van elég ostoba, szolgamódra gondolkodó és csak szolgamódra élni tudó ember, aki nem érti és nem igényli azt, hogy felnőtt, önálló életet élhessen. Ez még nem is lenne baj, de az már igen, ha erőszakkal is megvédi a nyomorult kis diktátorát és mindenki mást is erre akar kényszeríteni. Akár saját szolgalelkűsége okán, akár azért, hogy hozzáférhessen a harácsolható vagyonhoz.

Mi most ebben élünk. És, ha engedünk, ha megrémülünk, elfáradunk, belefásulunk, akkor így is maradunk addig, ameddig magától össze nem omlik ez az ócska, hazug rendszer. Mert össze fog omlani. Nem erkölcsileg, nem azért, mert hirtelen felismerik a hívek, hogy meglopják őket és még az unokáikat is. Szó sincs erről, soha nem ismerik fel. Gazdaságilag fog összeomlani, amikor elfogynak az uniós források, szétosztották maguk között a közvagyont és nincs már miből fizetni a tányérnyalókat. Akkor fog összeomlani. Gyorsan és csúful. Az a baj, hogy ezt nem csak a bűnözők, hazugok, seggnyalók és gyávák fogják megszenvedni, hanem mindenki más is. Ha semmi más, ez legalább demokratikus lesz.


https://kolozsvaros.com/2016/12/02/azt-meg-nem-tudjak-az-apolok-elmagyarazni-a-ve zernek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Havi százezer forintot sem visz haza az átlagos magyar
  2016-12-02 20:00:21, péntek
 
 
2016. december. 01. 13:31
Havi százezer forintot sem visz haza az átlagos magyar

szerző:
hvg.hu
24

Nem lettek elégedettek az életükkel a magyarok, pedig több pénzből tudnak gazdálkodni, mint eddig. A helyzet így sem rózsás.

Javult a magyarok jövedelmi helyzete - adta ki a KSH a friss adatokat. A legszegényebbek jövedelme nőtt a legtöbbet, de össztársadalmi szinten is több pénzt költünk el. Az élettel való elégedettség azonban nem változott.

A most közzétett adatok szerint 4,6 százalékkal nőtt az egy főre jutó nettó jövedelem, de ez is csak azt jelenti, hogy havonta alig 96 ezer forintot visz haza az átlagos magyar. A legjobban a magyarok legszegényebb 40 százalékának a jövedelme nőtt - ahogy a számokból látszik, volt honnan. A Bertelsmann alapítvány néhány hete kiadott kutatása ennek a megálapításnak épp az ellenkezőjére jutott: szerintük alig van hely Európában, ahol gyengébb a társadalmi igazságosság, mint itt.
© KSH

Tavaly közel 1,4 millióan éltek a szegénységi küszöb (évi 887 ezer, azaz havonta nagyjából 74 ezer forint) alatt. A társadalom több mint negyedét, 2,54 millió embert fenyegeti a szegénység vagy a társadalmi kirekesztettség, a magyarok hatoda pedig súlyos anyagi deprivációban él. Mindegyik mutatóban ugyanazt a kettősséget láthatjuk: a helyzet a korábbi évekhez képest javul ugyan, de még így is nagyon rossz.

A társadalmi kirekesztés különösen fenyegeti azokat, akik egyedül nevelik a gyereküket, az alacsony iskolázottságúakat, a munkanélkülieket, a romákat és a gyerekeket.
Trükközés vagy tényleg javul a helyzet?

Hogy jönnek ki ezek a számok? A kérdés ezúttal nem csak elméleti, az elmúlt években sok vita volt arról, hogy a KSH trükközik-e a módszertannal, emiatt kaphatunk-e jóval jobb mutatókat, mint az elmúlt években. A KSH most azt írta: nem sikerült szakmai konszenzusra jutni, aminek oka leginkább az volt, hogy a szakmai párbeszéd helyett politikai vita volt a létminimum-mutatóról. Ezért úgy döntöttek, hogy nem is próbálkoznak saját létminimum-mutatót kifejleszteni, inkább a közös uniós módszertannal számolnak.

A változás a létminimum számításánál a leglátványosabb, itt jókora esést mértek 2015 után. A KSH mindezt úgy magyarázta: hiába gondolnánk a köznyelvi használat alapján azt, hogy a létminimum a mélyszegénységre utal, a mostani módszertan szerint valójában ez a szerény, de tisztes megélhetést biztosító szint határát mutatja.

Egyre többet is költenek a magyarok, havonta átlagosan 81,5 ezer forint a fogyasztás. Tavaly egy átlagos háztartásban élelmiszerekre és alkoholmentes italokra 240 ezer, lakásfenntartásra és háztartási energiára 210 ezer, közlekedésre és szállításra átlagosan 109 ezer forintot fordítottak fejenként. A közlekedéssel kapcsolatos kiadások nem nőttek 2014 óta, a többi kategóriában viszont többet költünk.

Eközben azonban nem érezzük jobban magunkat, mint az elmúlt években. Egy tízes skálán a felnőttek átlagosan 6,1-esre értékelik elégedettségüket az életükkel, ami ugyanaz az adat, mint az előző években. A legboldogabbak a fiatal felnőttek, a felnőttkor kezdete után minél idősebb valaki, annál jobban veszti el elégedettségét.

Arról is megkérdezték az embereket, hogy mennyire érzik magukat biztonságban. A budapestiek 76 százaléka mondta azt, hogy sötétedés után, egyedül sem érzi veszélyben magát. A falusiaknál jobb az arány: köztük 81 százalék nyilatkozott így.


http://hvg.hu/gazdasag/20161201_Havi_szazezer_forintot_sem_visz_haza_az_atlagos_m agyar
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb fekete pont jár a Vörösmarty téri karácsonyi vásárnak?
  2016-12-02 19:57:14, péntek
 
 
2016. december. 02. 14:56

Újabb fekete pont jár a Vörösmarty téri karácsonyi vásárnak?

szerző:
hvg.hu

Az éjszakai viharos szél megtépázta az egyik Vörösmarty téri lacikonyha ponyváját, és egy arra járó megdöbbent azon, amit bent látott: a nyitott pulton fedetlenül hagyták éjszakára az ételeket - számolt be a 444.hu. Ez a minőségi és egyéb más problémák mellett azért is felháborító, mert az évente több százezer látogatót vonzó vásáron meglehetősen drágán adják az ételt, italt is.

A 444.hu szerint egy férfi pénteken kora hajnalban járt a Vörösmarty téren, akkor vette észre, hogy a szél megtépázta az egyik bódé ponyváját. Bekukkantott, és látta, hogy a nyers, félkész vagy előző nap már teljesen megsütött-megfőzött ételek ott éjszakáztak a nyitott pult tetején, fedetlenül.

Fotókat is készített, amelyeket kiposztolt a Facebookra, azzal a megjegyzéssel, hogy szerinte senki se egyen semmit a látottak miatt ,,Európa legdrágább gagyi kirakodó vásárában". A tegnapról megmaradt cuccokat holnap a turistákkal méregdrágán megetetik - tette hozzá.

Ha valóban eladásra szánt élelmiszereket hagytak fedetlenül éjszakára a leponyvázott bódéban, akkor azokat másnap már nem frissként adták el. És ez csak az egyik probléma. A nem megfelelően tárolt étel már nem felel meg az élelmiszer-higiéniai előírásoknak, elég csak arra gondolni, hogy éjjel ki tudja mit fújt be a szél a felszakadt ponyván át.

Ha tényleg ennyire hanyagul tárolták az élelmiszert az érintett bódéban, akkor az újabb rossz pont lehet a karácsonyi vásárnak, ahol az árakat is kritika éri. A Magyar Nemzet szerdán közölt összeállítást arról, mi mennyibe kerül a standoknál.

Három deci forralt bort például 900 forintért, ugyanennyi forró teát pedig 450-ért adnak, 1300 forint a rumpuncs és 1650 a grog. A sült gesztenyét szemenként 100 forintért mérik, 10 darabos a kisadag, 15-ös a nagy. Egy egész csülök 5500 forint, a fél 3300, a negyed 1800. 2800 forintért libacombot lehet venni lila káposztával. A kürtőskalácsot 1500 forintért adják.


http://hvg.hu/gazdasag/20161202_ujabb_fekete_pont_jar_a_vorosmarty_teri_karacsony i_vasarnak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tökéletes képek a váci börtön elől, ahol kisbusz helyettesí
  2016-12-02 19:51:40, péntek
 
  nehogy beszaladjon valaki menedékjogot kérni
Mutatni, hogy a adófizetők píze nem megy el hiába, itten kérem rend van!
Kapunyitási pánik.
majdnem kiszökött Orbán

****


Tökéletes képek a váci börtön elől, ahol kisbusz helyettesíti a viharban kidőlt kaput

Rényi Pál Dániel
baleset
ma 16:01


Az MTI fotósa, Mihádák Zoltán nekiindult Vácnak, miután a Blikk megírta, hogy csütörtök este a vihar kicsavarta a helyéről a váci fegyház kapuját.

Az igazi hír az volt, hogy a büntetés-végrehajtás - mielőtt a rabok megrészegültek volna a lehetőségtől - egy Dodge és egy Opel kisbusszal torlaszolta el a bejáratot, és a bevándorlás elleni küzdelemben megismert gyodát (gyorstelepítésű drótakadályt), valamint fegyveres őröket vezényelt a kapu hűlt helye elé.
Fotó: Mihádák Zoltán

Kérdésünkre a Belügyminisztérium a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságát jelölte meg illetékesnek az ügyben. Orosz Zoltán szóvivő válasza szerint urai a helyzetnek.

"Az orkánerejű szél megrongálta a Váci Fegyház és Börtön külső kapuját. A büntetés-végrehajtási intézet munkatársai a balesetveszélyt azonnal elhárították, a Váci Katasztrófavédelmi Kirendeltség munkatársai a megrongálódott elemeket eltávolították, valamint ezzel egyidejűleg a börtön megerősítette a kapu őrzését és az ilyen esetekre kialakított szakmai protokoll szerint a szükséges intézkedéseket megtette, illetve haladéktalanul megkezdték a kidöntött kapu műszaki helyreállítását. Az eset kapcsán a fogvatartás biztonsága nem sérült, a börtön zavartalan működése biztosított."

http://444.hu/2016/12/02/tokeletes-kepek-a-vaci-borton-elol-ahol-kisbusz-helyette siti-a-viharban-kidolt-kaput
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Passzátszél Viktor rekordjaira megy rá az ország
  2016-12-02 19:42:07, péntek
 
  2016.11.24.
Passzátszél Viktor rekordjaira megy rá az ország
Szárnyathy Géza

Majd a Viktor megmondja. Mert itt minden az alapján dől el, hogy a Viktor mit gondol. Akkor is, ha közben szanaszét barmol mindent. Viktor a legtöbb szpícsében arról beszél hosszan, hogy milyen a magyar. Mert a magyar az olyan fajta, hogy tököm tudja, a magyar az a fajta, aki a büdös franc tudja, ki. És hát ha ennyire jól ismeri a magyart a derék Viktor, akkor nyilván az már tök egyszerű, mondhatjuk, rutinfeladat, hogy mitől lesz itt minden fasza.

Mivel az már bebizonyosodott, hogy a focihoz, vasútfejlesztéshez Viktornál ember nem ért jobban, az adórendszert már félkézzel meg lehet reformálni, nem igaz? Elvégre a passzát szelet is ő fújja. Csak hát az látszik, hogy az elképzelések a primitív együgyűség és az asztalra csapkodós nagyotmondás szellemében születnek.

Mert hát mi is történt? Viktor kitalálta, hogy márpedig itt lesz a legalacsonyabb az szja. Értelme? Semmi. De attól még ez lett, 16 százalék, majd 15, oszt jónapot. Ez mondjuk ma már egészen máshogy van, mert rajtunk kívül mindenki visszatért a progresszív adózáshoz és van nulla vagy valami hiperalacsony kulcs, vagyis se nem legalacsonyabb, se nem legigazságosabb, de spongya rá.

Aztán úgy gondolta, hogy itt lesz a legacsonyabb a társasági adó kulcsa. Mer nehogymár ne, bassza meg! És így is lesz, mert a vezértörpe szerint ez így jó. Így már bekaphatják a szerbek a tíz százalékukkal, Ciprus és Írország pedig sírva könyörög majd a receptért. Hogy darabra a több százezer cégből, amelyik még ad magáról életjelet 1300 jár igazán jól, az ki a faszt érdekel, ha ki lehet tenni az ablakba a hírt. Mert nehogy már.

A következő a bér kérdése. Elvándorolnak az emberek, mert kevés a lóvé? Hát akkor emeljük - mintha havi húszezer forint miatt hagyná el az otthonát bárki. De nem baj, emeljük, amíg bírjuk, és majd elmondhatjuk, hogy a hálátlan hazaáruló, libsi szarháziak nem akarnak hazajönni, pedig. De miért lesz épp annyi? A minmálbér 111 ezer forintról 127,7 ezer forintra nő, de honnan jött ki épp ennyi? Jééééé, Szlovákiában a minimálbér, ne bassz, de épp 405 euró, ami átszámolva 125 ezer forint.

Micsoda véletlen, nem? Persze szar ügy, hogy nemcsak mi, hanem a szlovákok is emelnek bért, így az 2017-ben 435 euró, vagyis 135 ezer forint lesz a szlovák minimálbér. És mennyi, na mennyi lesz a már most lefixált minimálbér két év múlva? Ki hinné, 138 ezer forint. Nyilván fatális véletlen, hogy pont a szlovál minimálbérrel megy párhuzamosan az itthoni emelés. De legalább lenyomtuk a rohadt tótókat.

Nehéz persze kritizálni egy 15 százalékos béremelést és egy arányaiban jelentős mértékű adóemelést, de basszus, tégyleg így kell ezt? Rábaszunk az asztalra, hogy most aztán mán ölég vót, és akkor majd minden fasza lesz? Az nem tűnik fel, hogy akik sorra húznak el mellettünk, azok nem úgy működnek, hogy elszigeltelt értelmetlen faszságokban a legjobbak? Hanem darabonként semmiben sem legek, de összességében látszik, hogy mit akarnak? És nem mellesleg ezt el is hiszik nekik?


http://mentalisdeficit.blog.hu/2016/11/24/passzatszel_viktor_rekordjaira_megy_ra_ az_orszag
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Para van: nincs elég idejük a kormányhivatalnokoknak, hogy k
  2016-12-02 19:40:20, péntek
 
  Mint egy diktatúrában. Reggel nagy vezír felkel, kibüffent valamit a száján úgy legyen. Hogy hogy lesz megvalósítva, meg hányan döglenek bele, az kit érdekel..

gyalog, munka után, vidám dalokat énekelve.

vagy kivihetnék a letelepedési kötvényesek. van belőlük egy csomó

A Hajléktalan házhoz megy-program újabb sikere

Semmi gond, beszerzünk pár ezer Audit, megbízunk 200 biztonsági céget, bezárjuk a hivatalokat és flottul megy az egész, mindannyiunk örömére és költségére.
Szerintem sokkal jobban illene a kormány arculatához, ha Rogán szórná szét helikopterből...

Orbán apja, anyja megkapja és nyilatkozni fognak a nagy segítség örömén.

Közben ma az állam nulla, azaz nulla forintért átadott az egyháznak 17,5 milliárd Ft értékű közvagyonunkat (főleg ingatlanokat), ami akárhogy is nézem bőven kimeríti a különösen nagy értékben elkövetett hűtlen kezelés, vagy akár nettó sikkasztás-lopás kategóriáját, de sebaj, a lopás már uncsi, beszéljünk a piti ügyekről.

*****


Para van: nincs elég idejük a kormányhivatalnokoknak, hogy kihordják a nyugdíjasok karácsonyi Erzsébet-utalványait

Czinkóczi Sándor
Politika
ma 17:28


Az egy dolog, hogy Lázár János csütörtökön arról beszélt, hogy december 21. és 24. között mind a 2,8 millió nyugdíjasnál kopogtatni fognak a kormányhivatalnokok a karácsonyi, 10 ezer forintos Erzsébet-utalványukkal, a szakszervezet szerint gondok lehetnek az erőforrásokkal.

Boros Péterné, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete elnöke pénteken az Inforádiónak arról beszélt,

a kormányhivatalok és a járási hivatalok munkatársai jelentősen le vannak terhelve, az Erzsébet-utalványok kézbesítése pedig nem tartozik a munkakörükbe.

Megjegyezte, hogy konkrét utasítást még nem kaptak, de azt is belátta, hogy ,,ha Lázár miniszter úr ezt kijelentette, akkor meg is fog valósulni".

Boros Péterné kitért arra is, hogy még mindig munkaerőhiány van a járási hivatalokban, napi tíz órákat dolgoznak a tisztviselők, és nem világos, hogy a kézbesítés idejére az eddigi munkájukat félre kell-e tenniük. De nem tudják azt sem, hogy ki marad a hivatalokban, munkaidőben vagy szabadidőben kell majd kézbesíteni, saját vagy hivatali autóval.


http://444.hu/2016/12/02/para-van-nincs-eleg-idejuk-a-kormanyhivatalnokoknak-hogy -kihordjak-a-nyugdijasok-karacsonyi-erzsebet-utalvanyait
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor boldog
  2016-12-02 19:21:39, péntek
 
  Idővel azok a kormányok is elbuknak, akiknek a nyakáig ér a korrupció, a cinizmus, az uszítás és a hazudozás. Hiába tomboltatják a propagandát és igazgatnak fortélyos félelemmel.




******************************

2016. 12. 2. 11:36
MTI nyomán

Orbán Viktor boldog

Orbán Viktor miniszterelnök arra számít, idővel elbuknak azok a kormányok, amelyek nem értik meg, hogy az emberek nem akarnak bevándorlást, nem akarnak idegeneket látni maguk között.

"Ez csak idő kérdése, és ez történik, csak nekünk ki kell tartani, amíg helyreáll a demokrácia, mert ma Európában a demokrácia megbomlott, nincs demokratikus egyensúly, a nép mást gondol, mint amit a vezetői rá akarnak erőltetni" - mondta a kormányfő pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

A miniszterelnök szerint a demokrácia szabályai alapján ez a "különbség" el fog tűnni, "ez vastörvény, be fog következni".

Az Alkotmánybíróság (Ab) szerdán közzétett, az uniós kvótarendszerrel összefüggő határozatát Orbán Viktor úgy kommentálta: amikor meghallotta az Ab döntését, megemelte a kalapját a testület előtt, mert "óriási segítséget" kapott a brüsszeli csatához.

"Most már zárójelbe tehetjük az ellenzék gáncsoskodását is, elfelejthetjük, hogy az ellenzék átállt Brüsszel oldalára, hogy a Jobbik keresztbefeküdt, mert most sikerült a keresztbefekvő ellenzéket is kikerülnünk"

- fogalmazott.

Ismert, Orbán Viktor javaslatát a Jobbik azért nem támogatta, mert az kiskaput nyújtott a vagyonos, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő gazdasági migránsoknak. Egyetlen feltételük az volt, hogy a letelepedési kötvényeket is szüntessék meg.
Mi a francért szavaztunk?

Az Ab világossá tette, hogy a kormánynak az alaptörvény hatályos szövege alapján - alkotmánymódosítás nélkül is - joga és kötelessége kiállnia az ország önazonossága, alkotmányos identitása és alapvető érdekei mellett, vagyis a kabinet nem támogathat olyan brüsszeli döntést, amely megsérti Magyarország szuverenitását - magyarázta Orbán Viktor, ami után már csak egy kérdés maradt:

ha az Alkotmánybíróság döntése is elég az ország megvédéséhez, ezt a kormány miért nem vizsgálta meg azelőtt, hogy több mint tízmilliárd forintot költött népszavazásra és plakátolásra?



http://alfahir.hu/orban_viktor_boldog
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hoppá, mik derülnek ki: Mészáros Lőrinc emberei megvették L
  2016-12-02 19:08:26, péntek
 
  Breaking news: a nemzet gázszerelője karácsony alkalmából megvette a Jézuskát.
A háromkirályok holnaptól III. Orbán őszentsége előtt hódolhatnak, de ne aranyat, tömjént, mirhát hozzanak, hanem letelepedési kötvényt, különösen az a gyanús szerecsen.


***************************

2016. 12. 2. 17:03

Hoppá, mik derülnek ki: Mészáros Lőrinc emberei megvették Leisztinger luxushotelláncát

A Válasz.hu bizonyítékot talált arra, hogy Mészáros Lőrinc stábja - más luxushotelek (a balatonalmádi egykori Ramada, az egerszalóki Saliris, a mátrai Lifestyle) mellett - átvette a Hunguest Hotels Zrt. szállodaláncának az ellenőrzését is.

Leisztinger Tamás - a kormányváltás előtt még a baloldalhoz köthető milliárdos, a ma is MSZP-s politikus, Tüttő Katalin élettársa - az eredetileg hozzá köthető láncolat tizennégy láncszeméből négyet ugyan megtartott, de tízet továbbpasszolt a kormánypárti nagyvállalkozónak.

Természetesen (?) a tranzakció az állami tulajdonú Eximbank nélkül aligha jöhetett volna létre.

Sokáig csak szóbeszéd volt, suttogtak róla, hogy kik állnak a háttérben. Időközben azonban beérkezett a cégbíróságra a Hunguest Hotels Zrt. október 13-i közgyűléséről szóló jegyzőkönyv, melyből kiderül:

elsődlegesen a Mészáros Lőrinchez és Tiborcz Istvánhoz köthető személyek kerültek be a cég igazgatótanácsába és felügyelőbizottságába.

Olyan emberek, mint Jászai Gellért, a Hunguestet elvásárló Konzum-csoport képviselője; Schmidl Péter, a Mészároshoz tartozó intézményeket üzemeltető Event-Immo Kft. vezetője; illetve Somlyai Zoltán, a Tiborcz Istvánhoz, azaz Orbán Viktor vejéhez tartozó Mahart-ház szállodaüzemeltető cégének a vezetője. Mi több, megjelent a társaságban a Mediaworks kiadóvállalatot (Népszabadság, Nemzeti Sport, Világgazdaság, megyei lapok) megszerző Opimus Group igazgatósági tagja is.



http://alfahir.hu/hoppa_mik_derulnek_ki_meszaros_lorinc_emberei_megvettek_leiszti nger_luxushotellancat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álhír:
  2016-12-02 16:21:52, péntek
 
  Gyárfás Tamás bejelentette, lemondásával nem érheti már az összeférhetetlenség vádja, így szívesen lenne a 2017-es úszó vb kabala arca.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
LMP, a süllyedő hajó
  2016-12-02 16:20:43, péntek
 
 
LMP, a süllyedő hajó

2016. november 24. - Európa Kávézó

Ha valaki rátekint az LMP-s politikusok Facebook-oldalára, azt fogja látni, hogy aktív támogatóik ütik-verik őket. Teljesen mindegy, hogy mit tesznek ki az oldalaikra, akár a Fideszt bíráló bejegyzéseket, saját támogatóik fordultak el tőlük. Sokan jelentik be kilépésüket. Az LMP hajója léket kapott...


Nem bocsátják meg a kommentelők, hogy a Lehet Más a Politika lefeküdt Orbán Viktornak. Többen közlik, hogy kilépnek a pártból, és nagyon csalódtak Hadházy Ákosban, aki pedig érdemeket szerzett a Fidesz korrupciós ügyeinek feltárásában. A több száz reakció szinte teljesen egyhangú képet fest: eluralkodott a düh és a csalódottság. Ha ehhez hozzávesszük, hogy most már a közvéleménykutatók többsége hónapok óta az LMP kiesését méri a következő országgyűlésből, akkor a kép még inkább lehangoló. Kijut a szidalmakból Szél Bernadettnek és Schiffer Andrásnak is. Eközben az MSZP támogatottsága közel triplája, az DK népszerűsége duplája az LMP-nek, amely éppenséggel nem igazolja Schiffer vádjait a múlt erőiről, és egyre halványuló reményeit az "új, friss, zöld és hiteles" LMP kormányváltó ígéreteiről.

Az alkotmánybírók megszavazásával az LMP megtámogatta Orbán rendszerét. Ezzel a középen állás mítosza megdőlt. Az LMP a Fidesz szatelitje lett. Aki pedig kormányváltást akar, muszáj körülnéznie a szavazatával azok között, akik ezt komolyan is gondolják.


http://europakavezo.blog.hu/2016/11/24/lmp_a_sullyedo_hajo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 33 
2016.11 2016. December 2017.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 345 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 320
  • e Hét: 6072
  • e Hónap: 9817
  • e Év: 163313
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.