Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Rettegek
  2016-12-08 11:10:06, csütörtök
 
  Nagyon hálás vagyok a pár embernek, aki ebből a sok zagyvaságból, ami számomra is felfoghatatlan, akár az állapotom a jeruzsálemi apokaliptikus csapások helyett, melyeken születésem óta körben járnak hosszabbítva folyamatosan, megbélyegezve engem maguk helyett, bezárva a kórházakba, többszörösen elvéve a hangomat, megcsonkítva, betegségeikkel, nyomorban születésem óta. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki legalább a nyilvánosságra hozatalban segített. Nekem nincsen bíróságom, senki, aki megérti és elmondja, hogy kik lettek volna az emberek, akik után következett Egyiptommal a teremtett világ - a szomszédba rendezve, helyette engem fosztottak meg minden ékességemtől, ruhámtól és kimondták rám a büntetés, rontás igéjét.

Be kell látnom, hogy pár emberi családon, azokon, akik jók voltak és németeken, magyarokon végrehajtott apokalipszis az ország holnapba lépett honfoglalalóit nem érdekli.

Tegnap megfenyegettek, hogy ez már becsületsértés, töröljek le mindent. Ha letörlöm, akkor megszüntetik az összes bizonyítékot, mivel írásaimat 1995-ben az addig végrehajtott két utcai apokalipszisről bezúzták. Már szinte csak a nekem elmondott mondataik maradtak, hogy mikor, kinek a sorsát hajtották rajtunk végre és ez nagyon kevés. A rendőrségre nem mehetek, mert sünök és innen emeltek, meg ez az apokalipszis érintette az egész világot, mivel Miskolc világ-könyvtárként került berendezésre. Valamennyi pszichiáter innen van, már a könyvszereplőik terápiás foglalkozásokon vesznek részt, a II-es elméje a megyének megreformálta a kórházakat 1995. óta, amióta az alkoholisták, romák és füvesek helyett támadott meg minket. Hatalmas erők vannak bennem és körben a lakásban, rajtam. Nem értem, miért áldozták meg maguk helyett az embereket, miért tisztulnak valamennyien emberek áldozásából és úgy veszik fel a neveiket. Nem bírom tovább, már huszonegy éve tart azoknak a skizopreneknek a sorsa ismétlésben, akiket születésem óta berendezve a városban és politikában, médiában rajtunk végrehajtott szerepekkel tartottak meg.

Valamennyi vallás idetartozik Buddhával együtt, megmentették őket az ellenségeiktől, ahogyan a szomszéd mondta nekem 1995-ben, s nem érthettem, hogy Kati néni hidegháborút vívott.

Azóta az összes könyvszereplőt elhelyezték idősek otthonában, szociális hálózatok tagjainak, betegségeik miatt engem támadtak meg. Az egész országot eljárták, Gyöngyösi névnél Gyöngyöst rendezték át, akkor kaptam a parkinson kóros lábremegéses csapást a II-es elmétől a lábaimba.

Most ismét születésemnél járnak a politikusok névtárával, Széplakinál, Kádár Katánál.

Orbán és apja is Katalin kerék lett volna, helyettük anyámat, majd engem törtek kerékbe, Sass a skizopren utcából őket szidja, akik a romániai elmeosztályt jelentik Farkasékkal. Az a baja a városnak, hogy a világ-könyvtár neveit indiai cigányság vette fel, tőlük szabadulnak. Ilyen Farkas Flórián. A tompalátásom helyett az Időjeleket valamennyi szereplővel kezdték elölről 1995-ben, valamennyi országával. Babi miatt megtámadtak amiatt, hogy az orvosok kihalatták a méhét. Régen a pusztítók nem szaporodtak, nem az a funkciójuk, hogy ők népesítsék be a világot.

Orbánéké narancsban az egész apokalipszis, melyet magyarokon és embereken hajtottak végre 666, vagyis saját csapásként a II-es elmeosztályukkal, Müllerékkel, összes kommunizmussal, vallással, szappantisztító sorozatokkal, saját elme médiájukkal, minden könyvével a világnak.

Ha nem leszek, írják össze a világ-könyvtár szereplőinek könyveit, emberiség ellenes rémtettet hajtanak végre kilencven éve, a börtönnel együtt, mint egykori Sátán népével, amelyik megölt engem 1986-ban. Legyőzött. Azóta mennek végig a Révész és Bertalan utcaiak sorsán folyamatosan és valamennyi könyvszereplő elvitelével, gazdagságra juttatásával.

Azért is engem támadtak, hogy a gyufásskatulyákba, mint panel bérházakba szereplőkként árnyékokat és legyeket költöztettek. Keresztöltés valamennyi tagja emberek megáldozásából dőzsöl.

Rémségessé tesznek Lucifer Tírus fejedelme helyett és többé örökké nem leszek, ezt a Lucifer miatti gitáros világ-apokalipszist 1966-ban kezdték el, hogy bennem gyönyörködött. A vasfüggöny lezárt Őrház berendezésével Miskolcon, azóta a II-es elme táncdalfesztiválos tagjaival körben jártak a világ valamennyi történelmén. 1998-ban értek ismét a vasfüggönyösökhöz az én kínzásommal, ami nekik járt volna, azzal együtt, hogy semmik sem lehettek volna és az arcuk nem lesz ismerős.

Reménytelen a helyzetem és rettenetesen félek, mert senkim nincsen. Én soha senkit nem bántottam meg, nekik van törvényük, velem azt tettek mindig, amit akartak. Az is baj volt, hogy kedves voltam és szép, meg szorgalmas és tehetséges. A hangomat egyáltalán nem tudták elviselni. Angyalként győztek le 1983-ban, az Időjelek rajzai alapján, így néz ki a szám, a fejem és a testem a Mónika Show sátánista népével.

Nem tudok gondolkozni, elfelejtek mindent. Képtelen vagyok átolvasni, amit írtam, szükség lenne valaki segítségére, aki nem fél és világosan át tudja írni a történteket.

Köszönöm, hogy megsemmisítésem és gyalázatom a Rákóczi tér helyett napvilágra kerülhetett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2016.11 2016. December 2017.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 25 db bejegyzés
e év: 832 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 133
  • e Hét: 2455
  • e Hónap: 8696
  • e Év: 60962
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.