Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Iker torony népének gyilkossága Bodor pusztítójával Miskolcn
  2017-01-18 08:32:09, szerda
 
  Miután a vasfüggönnyel születésemkor kurvának nevezve engem általuk hozottan egykori Vénuszként kezdve a miskolci Szendrei lánya kurvájuk helyetti Szerelem mindenáron novelláját az azóta közösen embereket az országban mészárló ország teljes egészével egykori Románia történelmét átírva István a király berendezésével az általuk megnémított romániai Istvánnak Kilián által a kurváival Miskolcnak Bodorné Ágnes helyett kurvázva engem Bodor pusztító Ízisz iker tornyos férjjel, pók lányával Ágnes néven, Ménesi ózdi náci cigánytelepével, itt kellett volna kezdeniük a 130 éves apokalipszist.

Ehelyett összerakták a két utcáját a 130 éves gyilkosainknak, valamennyi embergyilkos sorsát és szerepét, könyvével együtt folyamatosan hajtva végre rajtunk az elvitelükkel együtt kivégzésünkkel, feszületre télelünkkel, gyalázásunkkal a kurvák helyett a világ összes könyvével Miskolc teljes egészével.

Feltehetően a Duna tévével képviselt Vatikán fel akarja számolni Vas megyét, mert nem bántottak minket, ahogyan születésem óta teszik, ezért támadnak csapásokkal, állandó jégesővel, esővel, még nem vetették be a baktérium fegyvereiket. Soros György Miskolccal miután eljárta Mohamed népe helyet folyamatosan török cigánysággal nem a Rákóczi teret támadná, hanem Dunántúlt. Hát emiatt volt berendezve az egész ország saját börtön orvosokkal, elmebeteg pszichiáterekkel, amikkel a kommunista korokat végrehajtották, Szántó István magának holocaustosnak mondó Rima Jeruzsálemnek állítva engem be az egész ország helyett ezután átvett Észak-Magyarország összes kommunista kort végrehajtóival rajtunk elmebetegezve Király Csillát, mikor mondta, hogy időjárást irányítanak holocaustot rendezve magának Vénusz gyilkosságával a barakkos legyeinek folytatta a kínzásomat népével körben rajtam. A mi kivégzésünk miatt volt a Hunnia börtön orvosokkal és elmebetegekkel berendezve, de a kurvázása után Bodorné Ágnesnek, lábam megrántásával eldőlt a sorsom. Ezt végig nézték az ezer éves Vörös oroszlánosok sátánjukkal, a angol központból jött hatalmas hipnózisos erővel bíró szörnyeteg támadásával jöttek körben a gyilkosaink sorsát, szerepét, könyvét végrehajtva, átadva a gitárt a tort ülő miskolci cigánytelepnek Müllerékkel. Nekem tűnt fel néhány könyvet elolvasva gondolkozás képtelenül, hogy miért volt mártír Papp miniszter a pszichogrológiájából Baratta Áginak,.Simonnal Romániából idetett embergyilkosként. A Borsod Onlne fórumos hozzászólói leplezni akartak, amikor Müllerék éppen a hevesiek tetteit hajtotta rajtunk végre, de nem értettem. Adyék az általuk legyilkolt egykori Heves megyei nevekből állították össze az apokalipszist, aminek az anyagát szintén bezúzták, a legkisebb madárra emlékszem, mint kolibrire és fuxiára. Molnár Csilla Vörös Oroszlános csillagként karmikus állandó ezer éves emberek és csillagok, angyalok gyilkosaként az én Vénuszként maga helyett történő áldozásom miatt került kivégzésre. Korda, nagyapa házából vett fehér sálával ment oda.
Mind be voltak állítva 130 éve, hogy világ gyilkosok különböző jelekkel külsejükkel együtt, hogy nem emberi.


Porácsné Dóra az embereket, csillagokat, Istennőket lemászároló állandó Sátán népeként átadta 1989-es ideköltözésemkor az ion oszlopos pálinkás üveget, itt járhattak időben. Akkor még volt erőm elmenni anyámmal a Hajdúszoboszlóra egy hetes nyaralásra. Ott eltévedtem Bettivel, egy kukoricás kötöttünk ki, ahol kibicsaklott a bal bokám először. Anyámnak rendeltem a kocsmában vilmos körte pálinkát, mert már néha ittam egy-egy két centest, hogy bátorságot merítsek, aminek nem volt szaga. Anyám nem itta meg, mert drágának nevezte. Hogy a kedvében járjak, vettem neki heck halat pirított burgonyával, nem ette meg savanyú ábrázatot vágva, mert túl drága volt.
A saját éheztetéséből létrehozott Tircs Mária természetét hajtották rajta végre, Máriával itt találkoztam, a lányommal egyből megállapították, hogy ugyanaz, mint anyám, aztán jöttek a többiek mesélni a sorsukat, mint Havas Mária a tüdő-mellhártya gyulladását, férje csekk be nem fizetését, Jakab rozsdás szögbe esését, valamennyi rajtam megtörtént. Nem értettem, hogy a saját gyilkosaink sorsát, betegségét hajtották rajtunk végre.A kukoricásban történő bokám tönkretételét labirintusos kukoricással ünnepelték.
A másik bokámat itt tették tönkre, a cigány röntgenes az orvosokkal együtt azt mondták, hogy agyi eredetű Dudásai helyett a világnak, valamennyi nagyot hallójának a világnak a spanyol atlantiszt elpusztító szőke rövid hajú formát felvevő elektromos csapás helyetti fülltörésem mitt. Mind hozzájuk tartozik az országban Molnárnéval már megöredve a mi gyilkosságunkból mai napig szexelve két Rákóczi téri igazgatónővé tett lányával együtt már nyugdíjasként és ismételtek. A Spanyolnáthája Vass Tibor halálnép állandóan velük járó ember felszámolónak Urbán Tibor angyalokat és Istennőket gyilkolóival idetéve saját sorsát és szerepét végrehajtva 130 éve feltételezés szerint megrajzolva a szerepeket, amiket rajtam végrehajtottak, ezzel járva az általuk létrehozott országokat, felfoghatatlan. Az emberek nem ismerik a szex szót, az angyalok és Istennők, bármit is írtak könyvekben a lírai karám gyilkosai Görög Költők Antológiájában, Lator, meg más kiadott könyveik nevei alapján már gyilkosként felvett nevekkel Hermészt alkoholistának írva le, amit én kidolgoztam háromszor hatalmas Egyiptomban élő tökéletes törvényekkel rendelkezőnek, mindent meggyalázva írtak át. Az angyalok tökéletesek voltak és az emberek is, nem ismerve a rosszat, a csúnyát, csúnya szavakat, ahogyan hoztak engem végig addig, míg összetört a szívem Hogya Mária helyett és még azután is folytatták. Minden torzulása miatt a gyilkosainknak támadtak, az összes elmebetegei miatt az egész országnak folyamatosan, megállás nélkül Faludyval együtt, amit meghoztak Amerikából szexelve a lírai karámhoz, mikor minket kivégeztek. Felfoghatlan, ami 1983. jött a rózsakeresztes rend, sátán népe áldozásával engem emberként, egyedül a sátán tudta, kit győzött le. A rózsakeresztes rend szörnye embert tett elméletben a vörös oroszlán végrehajtása után hipnózisba gyalázata végrehajtása végett, hunnia börtönnel egy utcából embernek tettem ember áldozásból emelkedve mentek a Vatikánba.

Ha Vass Tibor Új bekezdéssel Vénuszt áldozást Urbán Tiborral együtt maguk sorsát rajtunk végrehajtóival az egész városnak, szégyenük hála szavakkal, Müllerrel jártak, berendezték a Spanyolnáthát, vagyis a kosnőként engem üldöző Atlantiszt felszámoló kivégzője a világnak velük van együtt és többen is vannak, nemcsak Paduchné Leninvárosban. Mint írtam, valamennyi nagyot halló a spanyol pusztítóhoz tartozik itt Molnár Rózsa szexelő kiálló fenékkel mutatva magán, hogy karmikus kurva 21 évvel ezelőtt kivégzésem óta bejárta az egész világot II-es elme által hosszabbítva. Világrészek felszámoló, ami gyilkosaink 130 éve saját sorsukat tetteikkel együtt végrehatják cigányság és keleti népek emberré nemesítésével az itt embereket gyilkolóknak.
Mária sorsát gyerekként fogaim megcsonkításával hátul folyamatosan hajtották végre, mint anyámból létrehozott csapásét, már az én gyilkosságomból született nyomorult szőke Fedor Krisztina jött a jövő kivégzőinkhez fogmegtartónak orvosnak, embergyilkosként két nyomorulttal szaporodva Liptai asszisztensnővel ide van téve.Betegségeket angyalok gyilkolásából vittek politikusnak szerte a világba celebnek mondott végtelen tehetségkutatós sztárokkal. Bródy János Müller Péter Sziámival gyilkolta le az orosz embereket angyalokkal együtt, majd bábokat vitt a helyükre könyvek alapján berendezve. Ez volt Szovjetúnió. Vonát a ricsei elméről az elmeosztálya által hangokkal támadva kezdetben Gyuszit, amit nem értettem, de elhittem neki, hogy valami történik, amit nem ismertem, majd keresztül huzatták vele az arcát, utána vitték megsokkolni Vona Gáborék helyett, mert nincsen személyiségük, az összes náci helyett Vénuszt áldozva emelkednek Unió létrehozása végett Talmud Hitlerrel az élen. A Talmudosok a német Kohut teremtőt feltették kakas formájában a református templom tetejére, amiket állítólag a németek elégettek állatokként.

Már az állandóan körben járó vasfüggönyös Varga Rózsa Sátán analfabétája idetett Rózsafalvi berendezésével a világ összes Rózsája meghagyásával az Vargával együtt az egész világ Sátán népe Krisztus feszületét végrehajtották Vénuszon kurvája helyett Miskolcnak. Ezért mentek vissza időben születésemkor Molnár Rózsa nevének születéséig Gina Lolobrigida olasz Rákóczi téri Halakjának annak a kurvának, amelyik Olaszországával együtt gyilkolva járnak az egész világ utolsó angyalait megszülettetve kollektív Sátán népével történő iszonyatos cigányteleppel történő folyamatos kínzásokkal, éheztetésekkel, gyalázásával a Rákóczi térnek Csepregi Éváékkal Hunnia börtönnel, amit a Sátán népével berendeztek az ország egész területén orvosokkal a börtönből, pszichiáterekkel az elmeosztályokról, valamennyi elmebetegével a világnak az utolsó angyalok iszonyatos kurvázással történő meggyalázására, olyan lényekére, akik nem ismerték sem az embert sem, ahogyan az atlantiszi ember vagyok ffejből vázolt vázlatában feltettem az internetre, nem tudván, hogy rajtam kezdték el a Kiliánba Perecesről hozott Bazsányi házaspár és bányászainak pulyaszeplősítő helyetti Benkő és Kohut család pulyaszeplősítők helyett három kísérő angyalával Heililig Gábornak minden Vörös Oroszlánba tett általam megírt Szomorúszemű Johanna néven megírt világ összes kommunista korával Földnek Szaturnusz földre szállása óta folyamatosan történő kivégzésünnel az ezer éves világ gyilkosok helyett, azok angyalok kivégzével és gyalázásával, emberi élet feltételeinek elvételével állatkért tartásával a saját gyilkosaik, mint távol-kelet egésze és az indiai cigánytelep emberré nemesítésével születésemkor kezdett nagy közös áldozással történő angyal gyilkosok miatti további köpködést, cigányozást, feszületre tételeivel a Sátán népének szerte a világon Varga Rózsa nevéhez érve az összes ezer éves Sátán népe itt berendezett főszereplői helyett az összes könyvének a villágnak. Már itt kevés kíséretem volt, ők azt hitték, hogy Bodor helyett én vagyok az Ízisz, mert az egész fertelmet Kelet néven kitermelt analfabéták kezdetével orosz csuvas történelemmel indulva minden szerepbe engem tettek főszereplőnek az Iker tornyos pusztító helyett.
Kiírták a postaládámra, hogy Bazsányiék kurvák, de nem érthettem, Zsuzsa lányuk posta által felkarolva ide van téve embergyilkosként, amelyik miatt csúfolt engem az általuk berendezett Siti taxi állandó főszereplőivel az angyal gyilkosoknak Bazsányi Zsuzsa sorsát végrehajtva mentek tovább az írások kidolgozása mellettt azzal, hogy nekem nyávogó hangom van egész Avas és valamennyi börtön taxis Hunnia börtön közreműködésével az egész országban Sátán népe óvónőit beredenzve ismétléséhez anyám sorsának, hogy Horváth cigány uraival Németországnak nem engedték tanulni óvónőnek, ebből tisztul minden óvónője a Sátánnak, Volga mellől hozott utolsó angyal Benkő Lajos közösen történő kivégzése óta Magyarországon. Odavittek lakni a kiliáni Benedek utcára, vasfüggöny felemelést híresztelve az egész világnak Varga Józsi Sátán népe nevéhez érve, aki be volt rendezve Bródy János 1962-s Ébredő játszótérként kezdett vallási ébredésével az általuk előzőleg berendezett papokkal Magyarországon, Kék fény szerint börtön bűnözőikkel iszonyatos kivégzéseit követően új jövő papok állításával születésem óta a jövő Jeruzsálemnek - összes szövegével Bródynak, amit Bródy átírt későbbi dátumra, miután engem kivégeztek együtt Koncz Zsuzsa Halakkal embergyilkosként idetéve együtt Müller Péter Sziámi öcsém születése óta tartó iszonyatos állatként tartásával az összes református helyetti kivégzésével minden elmebetegével a kommunista korokat végrehajtó saját elmeosztályainak az összes Ildikójával és Erikájával az egész világnak. A Sitiy taxihoz vitt Csilla diszpécserként Illésék Sárga villamosát játszották csin-csin csilingelő villamosaként Szentpéteri Csillával együtt haladva végig, amit 1998 óta itt ismételtek az egész hozzájuk tartozó világrészekkel a Szenpéteri Katowice kezdetével az összes Rákóczi téri kivégzőnk helyetti ismételt gyalázással és kivégzésünkkel. 1983-ban egy Miskolc által üzemeltetett Észak-Magyarországot vettem véletlenül, mert soha nem olvastam újságot, amiben az volt, hogy Miskolcon gyalázzák a nőket. Ekkor már volt pecsételve a sorsom Heilig Gábor angyalaival kezdett világ összes kommunista korainak egymás utáni végrehajtásával elmebeteggel kommunistákként az összes ezer éves és még régebbi zsidóval közösen végrehajtott teljes világot érintő minden apokalipszisével, világ könyvtárával Sátán népének azkéta ünnepi cirkuszával Sátán Szabó Istvánjának szívem átszúrásával Bodor pókjával tudván, hogy Szabó István a sötétkapus dögjeivel velük együtt megölte a hetesként megszületett összes angyalát az egész világnak velünk együtt. A hetesként való megszületésünk csillagmedve, Mohamed népe, Vénusz beállításomkor a gyilkosaim utcájába 1983-ban a miskolci Émász Sátán népével Sátán által legyőzve együtt a Vörös Oroszlános rózsakeresztes rend angyalok egykori világának iszonyatos kivégzőivel a cigányok helyetti nem fürösztés kezdetével Istennő és a világ angyalainak feltételezés szerint együtt így ahogy vannak Európába hozva őket a világ minden részéből meghagyya közös áldozatnak 130 éve tartó azkéta ünnepi cirkuszával Szabó Istvánnak folyamatosan járnak körbe az egykori emberi világok angyali irányítói és Vénusza kivégzésével legyek helyetti kézzel mosatásukkal az egész országgal együtt, valamennyi lírai karámjukkal Gelencsér debreceni íróját a bibliának kivéve.
Csillája a Siti taxinak Avas teljes egészével, amit a fórumos hozzászólói a Borsod Online kivégzőinkkel jövőt építőinek egész Nyíregyházával Árvay rózsa zsidó rokonsággal kezdve a berendezést nagyon gonoszakkal, onnan vett nevével Hársfalvi Jolánnak, Keresztesi Kohut család Vénuszként, utolsó angyalok kollektív tömeggyalázással, csonkítással a világ összes apokalipszisnek berendezőivel együtt a vonultatott világ népével szappantiszító sorozatként számolták fel Európát egykor élt emberi népeket irányító angyalok folyamatosan történő iszonyatos meggyalázásával. A kiliáni Benedek utcára hozott kezdete a Bazsányi házaspárnak Malek öcsémet kivégzője által amerikai teremtőnek idetéve az utcába Malek halakat kíséretével együtt tudta, hogy a Kohut családhoz hozott általa cipelt Gyuszi az utolsó angyala volt egykori Braziliának. 2007-ben a Bertalan utcai gyilkosaim között ölte az újhelyi börtön kivégezve, miután Malek szörnye ott hagyta.
Odahozták anyám öccsét, aminek a nevét idehozták most Erdei néven, hogy az anyám anyja Rákóczi téri újhelyi támadóim népével megerőszakolták az orosz itt beállított nemi jeruzsálemi felszabadító hadseregének Erdei néven berendezett Győri kapui Balázs utcai nemi gyalázóival anyám anyját.Erdei Jancsi, anyám öccse volt a kukoricásban Bulgárföldön az utcanép nemi gyalázója, mint az anyjaként beállított Begala állandóan velük járó angyalokat kivégzők által anyámat kurvázó Begala öcsijével Újhelynek sánta Begala Irénnel együtt Oroszországból tudta, hogy anyám Volga mellől lett idehozva az apjával együtt. Erdei Jancsi születésem óta ide rendezve a csádjával együtt Erdei pubijával apa állítólagos barátjával, Jenei Magda anyám állítólagos barátnőjével Jenei berendezésével Kiliánnak jött a 130 éves kezdete Magyarország teljes egészével a világot együtt járó egykori világ angyalainak kivégzőivel. Itt kezdtek a Benedek utca 17 szám alatt Varga József vasfüggönyös Sátán népének Bródy angyalokon történő kivégzésével összes kiadott sárga gitárt ábrázoló szöveggyűjteményével. Itt lakott előzőleg az ezer éves embergyilkos Jakab család, amit most is termelnek ki országszerte Vénusz áldozással, rozsdás szögbe lökés kezdetével Balázs Ferenc Varga Éva beállításának a Hecskére Semselyiékkel együtt Erikájával állandó kivégzőként magas kőkerítésével berendezve a Kata gyümölcseiben leírt kezdetnek, hogy ő lett volna a medve kommunizmus állandó áldozata.
A Bertalan utca 17 szám alatti lakosok teljes egésze nálunk gyilkolt Újhelyben Porácsné Dóra Sátán népe ion kort állandó végrehajtójával Mülleréknek, az összes Müllerével a világnak Hámori Ildikó Katikaként Vénuszt állandó Dóra lányával és összes Dórájával a világnak végtelen hosszabbítást rendeztek be. Kótai Zsigmond régi állandó gyilkosuk lehetett saját rendőrséggel berendezve, amikor a börtön Hunnia taxisa Jutka jogásznak tanuló csalójával a börtönnek ugrált Kótai rokkantkocsiján hápogva kacsahangon, nekem a kacsatánca Psota Irénnek jutott az eszembe, nem tudtam, hogy a népével az idegbetegnek anyámat gyilkolja angyalként. Varga Józsefhez érve Bródy összes szöveggyűjteményként sárga színben, mint halálnép színében lanttal ellátott borítással Amerikának üzentek, amikkel együtt kezdtek millióan voltak beállításom mellett Lucifer tökéletes egykori tökéletes angyalainak, Vénuszának iszonyatos gyalázata és kivégzésével. Jutka anyja taxis börtön nemi társával való odahozatala mellett tanárnőjeként a Kossuth giminek, ahová Cseh Károly ajánlása alapján kerülhetett csak be emberi családként utolsó áldozataként az odahozott összes falusi embergyilkosával és gyerekével a Földes és az összes gimnázium összes tanítványával, amiket elszórtak a világ minden részén utolsó emberek kivégzéséből diplomázva 130 éve vannak szerte a világban. Jutka anyja Kossuth gimi tanáraként megalázta Brigittát csillagmedveként, állandó résztvevőjeként az egykori emberi világok fölött álló tökéletes lények iszonyatos meggyalázásával Rákóczi terükkel és élve hagyva őket olyan állapotban, mint az odahozott Lucifert utolsó énekes gitáros vizsgámkor Adriányi Pál Palik néven Katikaként berendezettel az élen. Öcsém kivégzésekor hozott Jancsija az orosz nemi gyalázóknak 1972-ben lépett fel színre, meg akart engem csókolni utolsó emberként beöltöztetve magyar kislánynak Maczó Ágnes helyett. Ismétlésével az utcájának a Rákóczi terével Begaláékkal együtt a legnagyobb házát építette meg Újhelynek a jövő Rákóczi terének létrehozásához, szaporodásához Tóth Erzsébet feleséggel idetéve embergyilkosként Jancsit eltemették nemrég úgy, hogy anyámnak azt sem engedték meg népes Tóth szlovák rokonsággal, hogy hová temetik, Farkas Zsuzsa egykori Románia felszámolója református papjai Petőfi utcai templomában rendezték be a halotti tort. Begala öcsi Czinke Zsuzsival együtt az Esze Tamás utcai óvódában engem büdösnek nevezve más helyett tudta, hogy Vénuszt gyilkolnak Vajda család kivételével és Vaszily Máriával a börtönből, Zsurki Csaba kenyérként meghagyott, Török László, akinek az apja azt mondta,hogy a Kohut család rokonság, ami azt jelentette, hogy amit Fábry kiabált, Törökországon magyarok éltek, Kohut névvel kezdődött valóban németekkel együtt japán kezdetével a világ teremtése. Ezért hagyták iszonyatos sorssal apja halála életben gyerekszinten, magyar nyelv tudása nélkül, kés és villa használata nélkül életben.
Czinke Zsuzsit Sátán ezer éves gyilkosaként valaki a Balatonba folytotta. Az általam felsorolt családok kivételével és Hubner Kati elvittel együtt Sátán népeként, mint régi Kati beállítójával egykori világ felszámolóinak valamire készülnek Amerikában, amit ők rendeztek be 130 éve, az itt Femaként engem femába záró embergyilkosok által Puskás Katalin Fifi kutyás Puskás Ferenc emb embergyilkosként leírtat könyvben kiadva, amiért ellopták a könyvét, hogy így lettek sztárok a futbalisták Vénusz áldozásból Orbánékkal Puskás Ferenc Vénusz gyilkos nevével fema stadionokat építenek new yorki központba tett fifis már régen kimehetett kozmetikai népével, Parfüm Fifi beállításával a Kiliánba, tehát a börtön Hunnia Kilián építi a Femákat Vénusz életben hagyásával iszonyatos járatásával szájpadlás, íny, minden nélkül életben hagyva felmentve a saját elmebetegek orvosaik által elvéve minden bevételét Szelep elmeosztályával megalázva csúfolva a Vénusz áldozással emelt Berta, Csepregi, Jakubcsek és társaik egyre jobban történő szépülése mellett Magyarországon.

Az egész ország angyalok és Vénusz felszámolására van berendezve 130 éve, nem volt hová menekülni, nem volt kinek jeleket adni a pár segítőnek együtt az öngyilkos merénylőknek, akik észlelték, hogy utolsó angyalokat gyilkolnak mohamed maradványával együtt.

1995-ben a jungistaként pesti Hunnia börtönnel Müllerékkel idehozott Melion wikipédiájába téve a múltnak, hogy mindig létezett napbaöltözött asszonyával, Máriával együtt beállításunkkal az egykori világ cserépkorához a mostani kelet teljes egésze itt embereket gyilkolók helyetti ismételt csillagok, Vénusz áldozásukat folytatva mehettek bátran végig a médiájukkal a cserepeien a halott festőnek, aki megrajzolta őket, a maffia a pincéből ellopta az állatokat ábrázoló halott festő által megrajzolt cserép maradványokat, tudták azt, hogy Melion és Vénusz összefügg az egykori történelemmel, így lettünk megáldozva együtt a Misztikus titkok Annás megrajzolt cserepével Rákóczi tér által végrehajtottan rajtam Pusztai pipás állandó berendezésével itt a cigánytelepe ismételte Miskolcnak idejövetelemkor. Bodor pusztítóé a nap és holdjeles cserép Babilon régi Isteneként Iker toronyba rendezett népekkel együtt, ami helyett születésem óta Kelet analfabétáival Új Bekezdés halállá vált Vénusz áldozóival Urbán Tibor állandó angyalok gyalázójának és gyilkosának, lírai karámjával engem áldoznak Ízisz-Jézusként.

Az Iker torony tehát itt femákat épít a miskolci utolsó embereket felszámolóival Európának Bertalan utcai embergyilkosként femájukkal együtt beállítva.

1997-es berendezésével a mentőseivel együtt a jövő náci hatalomnak bevittek Íziszként a Somlyai pszichiáterrel berendezett II-es elmeosztályára Medveczky Ilona Halaknak a Rákóczi térről folytatva a határozatlan Halak helyett Vénusz gyilkolást kikötve a kezét Somlyai anyának, hogy népe nálunk volt Betti születése óta az összes odarendezett elmebetegeivel az amerikai jövő népe RTL klubjának Itt már vizsgálták az Ikerházában Amerikának Sátán miatt kapott gócaimat a strumának nevezett kiliáni orvosok tudtával engem tovább Vénuszként áldozó patológiáival Marsi Anikó helyetti Betti deformálásának, a gócokkal, amit úgy vizsgált a II-es elme, hogy érzéstelenítő nélkül átszúrta a nyakamat, mint Sátán feleségét már akartak megölni leépíteni a testem minden működését vesémmel, agyammal, májammal, amit Árvay helyett Kovács Gabriella állandó résztvevője az angyalok felszámolóinak rajtam végre is hajtott, májam meg van dagadva az összes alkoholistája helyett a világnak. A Rákóczi tere Medveczky Ilonának idetett rokkantkocsis vasfüggönyös népével együtt le akarta állítani a szervezetemet, úgy kínozva tovább Dávid Mónika Rákóczi téri hosszabbítójával Vénuszt, mint egykori szeretetet iszonyatos felfoghatatlan örökkévalóságig tartó kínzásával elsorvadt test és bábként való életben hagyásával, mint egykori Lucifernek.

A tömeggyalázást a Vörös Oroszlán összes ezer éves három földrész embereinek angyalaival, Istennőivel együtt való iszonyatos meggyalázásával való lemészárlásukkal életben hagyásuk mellett örökkévalóságig tartó gyalázásukkal Oláh Ibolya, Balla Bea, Csisztu Zsuzsa és összes cigány nemi csapásával gyalázva folyamatosan Bodorné összes Ágnesének kíséretével azt jelenti, hogy valamennyi angyala és Istennője egykori világrészeknek, ahol emberek éltek szocialista kornak megfelelő emberi élettel nem befolyásolva őket semmiben valamennyien meggyalázva folyamatosan fogságukban vannak valahol. Az amerikai valdens könyvekben kiadottak Erdélyi néven Erdélyi Mónikával bemutatottan 130 éves világgyilkosok Tóth névvel kezdtek Vénusz áldozással kurvázásuk kezdetével.

A Benedek utca 17 szám fontos kezdeti indulása volt az egykor Heves megyében élteknek,melyet én magyarok csillagaként írtam meg egy Porácsné által adott könyv alapján. Porácsné Dóra egészségügyével ellátottan csúfolt engem a külsőm miatt pár évvel ezelőtt, mint állandó csillagok gyilkosa az egész világon a drótgyári cigánytelepével együtt járva. A Benedek utca 17 szám alatt azért voltak berendezve, mert megölték Heves megye teljes egészét Miskolccal, a 17 szám alatt lakók pedig a magyarok csillagát.






 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2016.12 2017. Január 2017.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 34 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 454
  • e Hét: 2341
  • e Hónap: 4700
  • e Év: 56966
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.