Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Számtalan angyal siet segítségünkre
  2017-01-30 20:41:39, hétfő
 
 

,,És láttam és hallottam sok angyal hangját a trón, az élőlények és a vének körül, számuk tízezerszer tízezer és ezerszer ezer volt." (Jel 5:11)

Amikor Krisztus felvitetett az Atyához, követőit nem hagyta segítség nélkül. Képviselője, a Szentlélek és a mennyei angyalok szolgálata segíti azokat, akik a hitnek szép harcát vívják a páratlan nehézségek ellen.

Sose feledjétek, hogy Jézus a segítségetekre van. Jellemetek egyedi különlegességeit senki más nem érti olyan jól, mint Ő. Vigyáz rátok, és ha készséggel átadjátok magatokat a vezetésének, akkor Ő körülvesz benneteket a jóra való késztetéssel, amely képessé tesz titeket a számotokra kijelölt feladat betöltésére. (Messages to Young People, 17.)

Semmi sem tehetetlenebb, de ugyanakkor legyőzhetetlenebb, mint az a lélek, aki érzi semmiségét és teljesen a Megváltó érdemeiben bízik. Isten inkább a menny minden angyalát elküldi az ilyen lélek megsegítésére, mintsem hagyná, hogy legyőzessen. (Testimonies For The Church 7:17.)

Az angyalok Isten szolgái, akik a tőle állandóan áradó fényben ragyognak, és gyors szárnyakon sietnek, hogy véghezvigyék akaratát. (Patriarchs and Prophets, 34.)

Az angyalok mindig ott állnak, ahol a leginkább szükség van rájuk, azokkal harcolnak, akik a legkeményebb csatát vívják az énnel, akiknek körülményei a legkilátástalanabbak. (The Desire of Ages, 440.)

Az angyalok minden időben Krisztus hűséges követői mellett álltak. A gonosz hatalmas szövetségesei mindig felsorakoznak azok ellen, akik győzni akarnak; Krisztus azonban a láthatatlanra irányítja tekintetünket, a mennyei seregekre, amelyek körülvesznek mindenkit, aki szereti Istent.

Hogy milyen - látható és láthatatlan - veszedelemtől mentett meg minket az angyalok közbenjárása, mindaddig nem tudhatjuk meg, amíg az örökkévalóság fényében meg nem látjuk Isten gondviselését. Akkor tudni fogjuk, hogy az egész mennyei családot érdekelték földi rokonaik idelent, és hogy Isten trónjától hozzánk irányított küldöttek figyelték lépteinket nap mint nap. (The Desire of Ages, 240.)

Napi áhítat

Isten fiai és leányai, január 30.
Link Link
 
 
0 komment , kategória:  Ellen Gould White Könyvtár  
Tél * „Tüzet kéne rakni! ”
  2017-01-30 20:31:20, hétfő
 
  TÉL

Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni,
Hogy melegednének az emberek.
Ráhányni mindent, ami antik, ócska,
Csorbát, töröttet s ami új, meg ép,
Gyermekjátékot, - ó, boldog fogócska! -
S rászórni szórva mindent, ami szép.

Dalolna forró láng az égig róla
S kezén fogná mindenki földiét.
Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni,
Hisz zúzmarás a város, a berek...
Fagyos kamrák kilincsét fölszaggatni
És rakni, adjon sok-sok meleget.

Azt a tüzet, ó jaj, meg kéne rakni,
Hogy fölengednének az emberek!

1922. november 12. - József Attila -

,,Tüzet kéne rakni! "
Link

Link

 
 
0 komment , kategória:  Gondolatok  
Istené legyen az utolsó szó
  2017-01-30 10:04:45, hétfő
 
  Én vagyok az Alfa és az Omega, kezdet és vég, ezt mondja az Úr, aki van és aki volt és aki eljövendő, a Mindenható.- Jelenések 1:8


Jézus a kezdet és a vég. Ő a Mindenható. Amikor Jézus ezt mondta nekünk a Jelenések könyvében, akkor nem csak általános információval szolgált önmagáról. Erőteljes igazságot közölt velünk, amit már most alkalmazni tudunk!

Megmutatom, hogyan. Jézus azt mondta, hogy Ő a kezdet. Tehát nem számít, milyen helyzettel vagy kihívással nézel most szembe, Ővele kell kezdened. A János 1:1 szerint Jézus az Ige. Ez azt jelenti, hogy ha Jézussal kezdesz, akkor az Igével kezdesz. Nem tegyél semmit, amíg nem tudod, hogy mit mond a helyzetedről a Biblia.

Azután állj meg az Igén. Ahogy a Kolossé 1:23 mondja: ,,Ha ugyan megmaradtok a hitben megalapozottan és szilárdan, és el nem távoztok az Evangélium reménységétől, amelyet hallottatok."

Maradj meg a hitben. Az ördög egy módon tud legyőzni: ha eléri, hogy eldobd az Igét. Minden tettével és minden nehézséggel azt célozza, hogy kételyt ébresszen benned Isten Igéje iránt. Tehát ne engedd el az Igét, akármi is történik. Szögezd le azt a dolgot Istennel imádságban, és tarts ki amellett, amit az Ige mond arról a helyzetről. Meg van írva!

Majd az Igével fejezd be. Jézus azt mondta, hogy Ő az első és az utolsó. Ez azt jelenti, hogy nem az orvosodé az utolsó szó. Még csak nem is a pásztorodé. Jézusé az utolsó szó!

Ne felejtsd el: az vagy, amit az Ige mond rólad. Meg tudod tenni, amire az Ige szerint képes vagy.

És meg lehet neked az, amit az Ige mond. Kezdd ezt elhinni. Kezdd el kimondani hitben.

És most kiáltsd a győzelmet. Igen, most! Nem kell várnod a látható eredményekre ahhoz, hogy ünnepelj. Jézus a szavát adta minden nehézséggel kapcsolatban, ezért tudnod kell, hogy közeledik az áttörés számodra. Ha egyszer eldöntötted, hogy kitartasz mellette, akkor biztos lehetsz benne, hogy az Övé az utolsó szó!

Kenneth Copeland * Igei olvasmány: Példabeszédek 1:1-9
Link



 
 
0 komment , kategória:  Kenneth & Gloria Copeland  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2016.12 2017. Január 2017.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 54 db bejegyzés
e év: 575 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 960
  • e Hét: 5187
  • e Hónap: 16240
  • e Év: 77541
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.