Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Magyar Hunnia börtön politikusai ember mészárlással száz éve
  2017-01-04 09:58:56, szerda
 
  Magyar Hunnia börtön valamennyi politikusa Új Hírnök berendezésével Miskolcon, egészségügy ember gyilkosaival száz éve megy végig valamennyi kommunista koron a miskolci Bertalan utcai berendezés szerint Kata Kocsmai Mészáros Sátánjukkal, közben a világot cserélték át a lírai karámjával Weöreséknek, Adyéknak, amelyek apokalipszsisét rajtunk hajtották végre az összes pusztítójával Borsod megyének. Anyám apjának, Benkő Lajosnak a sorsával kezdtek születésemkor olaszliszkai központtal az Omegával és Benkő Dániel Mónika show romániai kivégzőivel Müller Péter Sziáminak, majd Miskolc városa ismételte a Bertalan utcai kommunista, vasfüggönyös, összes Rákóczi téri skizopren könyvét rajtunk a család legyilkolása mellett, meggyalázásommal anyám anyja, a Begala ember áldozók helyett, Erdei Jancsi Tóth népével kislány áldozásával együtt anyám öccseként. 1997-ben kezdték elölről dr. Somlyai általi legyilkolásommal a borsodi Rákóczi téri cigányság helyett állapot tartósító injekcióval Íziszként való áldozásomat folytatva Bodor Pusztító Iker tornyosnak a pszichiátriai orvosokkal, Müller Péter Sziámi Bertalan utcai Farkashoz tett utcájának betegségeit rajtam végrehajtva és a családomon, öcsém kivégzésével a kommunista magyar elmeosztály ricsei és többi elmeosztályra tett helyett, A Szigeten fellépő összes alkoholistája helyett a romániai Rákóczi térnek, Kósa Emese gyilkosaival valamennyi elmebetegével rima Jeruzsálemnek leöntésével pálinkával, rácsos ágyba zárása és megverése az újhelyi kezdetével a hivatalsegédeknek, kivégzése a Sátán népe által újhelyi ezer éves börtön gyilkolásával az egész város közreműködésével, élén az orvosokkal és a rendőrséggel.

Müller Péter közben a miskolci médiával folytatta ismétlésben a könyveket Mária mennybemenetelével és az összes Pszichografológiába tett pusztító helyetti áldozásommal, ahogyan indultak születésemkor az operásokkal együtt, a miskolci szimfónikus zenekar idetett gyilkosaival a jövő pán-európai Uniós kivégzőihez az emberiségnek.
Müllerék elölről kezdték a börtönnel Kupai református kezdetével a sátoraljaújhelyi bolond reformátusok helyetti ismételt gyilkolást az újhelyi Lantos ktsz névtárán végig haladva a miskolci börtönével a Hunnia elmének, Balogh orvosként beállított börtön orvosaival a megyének. Anyám nem tud gondolkozni az olaszliszkai áldozása óta a médiának, ő Bodorné Ágnes a szomszédban Rákóczi téri kurvának kiáltva ki születésem óta. Medve Marianna a Bertalan utcai, Madarasokkal, Sasokkal, Rókákkal, Farkasokkal, Sólymokkal, Kondorokkal, Fecskékkel, Kakukkjaival a Hunnia börtönnek, Bogarakkal jutalmakat vesznek át a Hunnia börtön művészeti vezetőivel együtt apokalipszis végrehajtásáért.

Sass József a jeruzsálemi pusztító utcájából közvetített Hofi Gézával a skizoprenekkel a nyolcvanas évek óta, hogy az indiai cigányok felveszik a Farkassal kezdődő világ pusztítók nevét jeruzsálemi elmeosztályként kezdve Müllerékkel, mint Farkas Bertalanét pácini kitermelésével az oroszoknak, amit ismételtek az éven ismét kitüntetve az oroszok nevében jött Kata kocsmával berendezett Rákóczi téri felszabadító orosz hadsereg nemi gyalázói mellé téve a Farkasokat jeruzsálemi skizopren apokalipszisként. 1983-ban kaptam meg az öcsémtől az Ez a divat könyvet Farkas Bertalannal, dög feleséggel, Pataky Ágival Ágnes asszonyként..., kevés fizetéséből megvéve dolgoztatta a cseremisz pusztító a faipari szövetkezetben, csúfolva és gyalázva a Rákóczi téri cigányok helyett, ahogyan engem genyózott a II-es elme Turcsányi Gyula, Szőllősi világjáró fordító, Vaszily Mária és társai helyett a nemi csapásoknak. 1998. óta ismételte rajtam a genyózást is Müller Péter Sziámi kivégzőivel, dobálva engem az ágyon Braziiliával, Liptai Klaudia iderendezett kivégzővel II-es elmeosztályával a füves kommunistái helyett a mókus rendjüknek. Mind itt voltak a lakásban, végig mentek a két utcai listán a médiájukkal. A Bertalan utcai névtár külföldre és Pestre vonult Katalinjaival Jeruzsálemnek. Kilián teljes egésze az ezer éves sátán börtönéből Kilián Katalin néven embert áldozott. Ez Puskás Ferenc is.
A börtön a születésemet kezdte elölről 1997-ben a II-es kivégzőivel a Rákóczi téri cigánytelepnek, amik a Keresztesi tatárdombi pusztító cigányaival eljárták az újhelyi iskolát ismétlésben berendezve Tálas Julianna ének tanárnő nevét is kétszeresen.

Gondnokság alá helyeztek Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója és Vaszily Mária genyóként iderendezett pszichiáterekkel dr. Tűzkő Judit nemi csapásával az elmeosztálynak, amik terápiát folytatnak azóta az Illés apokalipszis számaival kezdve az összes elmeosztály könyvtulajdonos elmebetegével a Nyírő Gyula Német vasfüggönyös gyilkossal berendezett elmeosztály valamennyi elektromos kivégzőjével együtt a miskolci Rákóczi tér csapásaiként.

Demjén bíró kezdete volt Demjén Rózsi romániai pusztító kezdetnek a miskolci kitermeléssel szürke szőnyegbombás, nemi szárnyas betétekkel járó pusztítóként, aki megidézett engem a sátán nevével Mészáros néven írták oda az egyetlen emberi család nevét a bíróságára a jeruzsálemi csapásoknak. Mindegyik pszichiáter idetartozik a Bertalan utcához Nemes név berendezésével, Rákóczi téri csapások, Müller Péter Sziámi tette őket a skizoprenek felé nyolcvan éve. Mészáros Kata kommunista korok jeruzsálemi végrehajtóhoz tartozik az Időjelek összes csapása G. Maczó Ágnes ébredő játszóterével, Vass Tibor vaskorok képviseletével, Urbán Tibor testenyészeteivel az Időjelek rajza alapján, lányom férjével tompalátóként létrehozva Időjelek megadójaként a börtöntől II-es elmeosztályával, amiért engem támadnak születése óta a Talmuddal, II-es elme huszonegy éve cipel oldalra vitt bal szemgolyóval helyette az egész város tudtával, népe kivitele mellett coca colásokkal és kávés elmeosztályokkal -, sumerekkel, zsenikkel, Deák Bill Gyula egy lábbal megrajzolt feszületesével az Időjeleknek, Kabdebon János emberként Jézust áldozó Új Bekezdésével Miskolcnak, Fecske Csaba és Cseh Károly, Hajdú Gábor romániai jeruzsálemi csapásaival, Tusnádi László, kitalálójával Sárospataknak kislányként történő Ízisz áldozás felkiáltásommal, hogy Istenek miért hagytatok el engemet végrehajtóival, összes Cseh névvel és Orosz névvel Ázsia gyilkosaiként, Törökország teljes egészével emberek legyőzése könyveik végrehajtása közben a magát istenítő Dobó Kata, Bornemissza és az egész Cserhát művészeivel 1961-es átlépésükkel a holnapba Farkas Viola ismételt kezdetével a Bertalan utcai honfoglalásoknak világszerte berendezve skizopren romániai elmeosztálytól Jártó Róza Varga Rózsa időjelek vasfüggönyösével, amelyik ismétel az elmeosztályával folyamatosan, sorsa Időjelek szerint, hogy semmi sem lehetett volna és az arca nem lesz ismerős, védetten gyilkol az ezer éves börtön Sátán népével, Ménesi teljes kírai karámjával és cigány sátánistájával a magyar zenészeknek Illés együttesével a jeruzsálemi elmeosztálynak, Koncz Zsuzsa II-es elme kezdetével a szaturnuszi kommunizmusnak, az összes Koncz elvitele mellett ismételt Miskolcról.

A média teljes egésze már 1983. óta jeruzsálemi apokalipszis skizopren elmeosztályokról a mi gyilkosainkkal. Az az iszonyat benne, hogy valamennyien a romániai 666 űrhajókkal járó kivégzői lettek volna száz éve, amióta Magyarországot az emberekkel gyilkolták le.

Jelen nevek, amelyeket leírtam valamennyien emberiség ellenes gyilkosok, ember gyilkosok, emberiség felszámolói médiájukkal és politikusaikkal. Vegyék feljelentésnek, mert az embereknek nincsen bíróságuk, sem rendőrségük. Értem nem lehet eljönni, hogy elvigyen valakii a gyilkosaim közül, mert összezúznak Müller Péter Sziámi sátánistáival, melyek szedetik velem 18 éve a skizoprenek helyett a gyógyszereket, kínoznak éjjel-nappal 18 éve.

1983-ban, mint írtam összeállították a sátoraljaújhelyi Révész utcán azokat, akik nálunk voltak születésemkor és apát bántották a kurvák helyett válva sátánisták által a jövő népétől, mint a székelyektől, Kállaiaktól, Varholáktól, Paviástól, beduinoktól és valamennyi börtön Hunnia elmeosztálytól.
1971-ben már összeállt a Bertalan utca az emberek gyilkosaival valamennyi jeruzsálemi kommunistával és pusztítóival Borsodnak a Rákóczi térrel. 1983. óta az médiai politika, mivel ők tették azóta Medgyesi féle jeruzsálemi politikusokat, hogy mennek végig a két utcai ember gyilkosok könyvein, tettein, támadva minket minden betegségük miatt az egész médiájával a romániai jeruzsálemi Rákóczi térnek.

A trianoni régi trianon nagy Magyarország berendezett címereit a sátán népénél a Kiss Tábornok utcán halmozták fel, el lehet venni a vázáival a Rákóczi térnek, amivel unalmukban jártak gyalázatával a kurváknak értelmiségként, 1961-es meggyilkolása óta nagyapát emberként amit Lázár politikus feltevésével az elméről ismétel a Bertalan utca 1998. óta. Maradtak a trianoniakból németek és magyarok, de ember gyilkosok. A jelenlegi trianon 666 Babilon romániai sátánistáit jelenti Miskolcnak skizopren elmebetegekkel, köztük Szulák Andreával a Xénia láz Sokféle nevek alapján egyetlen börtön magyar Benkó beállításával kitermelt skizoprenjével rima Jeruzsálemnek. Születésem óta utazik, nyaral a trianoni 666 Magyarország, járva körbe könyveit embereken végrehajtva az egész országban, meg meggazdagodtak, mint a Molnárok Molnár Rózsa kezdetével a kislány áldozásnak ezer éves Sátán népeként értelmiségként, dicsekszenek egyfolytában hatalmas gazdagságukkal, meg fizetésükkel, amit világ gyilkosként adott nekik a börtön.

Anyám semmit sem tud felfogni, hiába ismételten hozták Simon Éva börtön kezdetét a Hunnia börtönnek 1997-es legyilkolásomkor Bodorné Ágnes helyett a cigányai helyetti áldozásomnál injekciójával Somlyainak, ami petefészek kihalalását jelentette a jeruzsálemi cigányok helyett. Az elmeosztály szül pusztítók védelme alatt. Anyám ismét engem nézett le Simon Éva előtt, aki már megöregedett, mióta a börtöne engem gyilkol és a családomat. Kiss Ferencek az Időjelekből az összes Ferencével Pogány Balázs freudista elmeosztályának születésem óta szaporodnak, egyes utcanép tagjai Dunántúlon élnek, gyermekeik angol bemondók, híresemberek szerte a világon a könyveik végrehajtásával rajtunk folyamatosan.

Anyámat Müllerék vezetik egyik Bertalan és Révész utcai gyilkosunktól a másikig, már megöregett volt mérnökeihez a jeruzsálemi csapásoknak, amit a médiával közösen követnek Bodorné és jeruzsálemi prostituáltjai helyett. Évek óta Bicskére jár a média berendezésében a két utcába rendezett gyilkosainak elmeosztályához, Bicske berendezése mellett Révész utcai Takács kezdetével apa gyilkosainak névtárával, aljanéppel, menhelyi gyerekkel rendelkezőhöz, amelyik lánya Izraelben egy zsidó nővel kötött házasságot, mióta 1967-es Uniós kezdettel a barakkosok elvitele mellett innen embergyilkosként a mi éheztetésünk mellett Nyomorultak együttes beállításával átrendezték őket, akár Angliát, rasszista, aki azt meri mondani a buzijaira és leszbijeire a póköknak és legyeknek, meg a néger cigányoknak, hogy néger. Valóban nem négerek, a négereket a börtön Hunnia kihalatta, mert majmokat rendeztek be helyettük darwinista elmélethez. Ez volt a trianoni Nagy-Magyarország.
A jungista aranysas napbaöltözött asszonyát elmeosztály Mártikájával rendezték be, amelyik miatt megtámadott Bodor pusztítója a szomszédnak 1998-ban, hogy Mártika hívja a földönkívülieket, ringasd el magad Presser népe helyetti mészárosaimmal születésem óta.
A freudista elmélet Moldován Nóra vörös róka jeruzsálemi prostitiuáltja helyett az elmeosztálya születésem óta gyilkoló Révész utcába került beállításra Pál nevű pszichiáterükkel, szabadköművesként, amelyik űrhajóval járó népe miatt Ménesi sátánistái támadtak meg a korláti cigánytelep helyett, hogy Isten gyermekekeinek álcázva magukat leszállították őket Szentléleken.
A korláti cigányok a fenevad kézjelét viselik a jelenlegi trianoni 666 rima Jeruzsálemnek. Moldován Nóra miatt születésem óta támadtak, vörös rókákkal termelik ki a Rákóczi téri médiával őket. Miatta Miskolc iszonyatot hajtott végre, I. emelettel űrhajóval járó népüket rendezték be pszichiáterükkel a megyei elmeosztályon.
Anyám helyett és szülei helyett gyilkolnak születésem óta, ez lett a zenei világ apokalipsziséből Amerikának. A Hunnia börtön elmebetegeit, amit Magyarországnak neveznek a világ minden országának ki kell adnia emberiség felszámolása végett a világ-könyvtárával a magát mártírrá tevő 1956-osoknak hatalmas Rákóczi téri kivégző gyalázóival Miskolc-Jeruzsálemnek, amik mint írtam egy utcában vannak az összes jeruzsálemi kommunistáival, innen irányítják a világ politikát.

A Hunnia börtön pusztítókat fogadott fel az emberek legyilkolására Miskolc város berendezésével a világ-könyvtár szerint, melyeket rajtunk hajtott végre a II-es elmeosztály és cseremisz pusztító születésem óta, majd a sátánisták gyilkossága és gyalázata Csepregi Éva Rákóczi terének főnixes fekete mágusaival folytatták a könyveket a II-es elmeosztllyal, Sátán népével az ezeréves börtönnel együtt van a Hunnia börtön elme. Minden Szabó Sátán ezer éves debreceni bibliájához Debreceni nevekkel tartozik a börtönből, melyek bibliáját a Hunyadi palota fekete mágusainak Jehova bibliájával együtt az amerikai sátánistákkal berendezve, tatárdombi Jehova szőke Lénártnéval rendeztek be, Mária utcán támadtak meg helyette folyamatosan, mert odajárt a szeretőjéhez, ezért a város átkeresztelte Boldog utcának. Szőke embergyilkos lánya az avasiaktól jött nézni, ahogyan Müllerék darabokra bontják a házat Hajdú Marianna amerikai sátánistáival, Müller Péterékkel együtt. A Friderikusz orra, Falusi Marianna Katika miatt támadó, ezt médiában bemutató engem égető, s a médiájába a romákat felvivő debreceni biblia romániai cigánytelepe néven az összes Mariannát berendezték orvosokkal és egészségyügyben skizoprenként születésem óta tik sem vagytok magyarok Gyarmati néven berendezett romániai szociális munkások kivégzőkkel járó Gyarmati néven rendeztek be az egész országban.



1983-as összeállításakor a nálunk lévő kommunista Sátán Kata kocsmával berendezett jeruzsálemi nemi gyalázóknak, mint felszabadító hadseregnek, ami ismételt az összes börtön gyilkosával a Sátánnak Balogh börtönével, Rákóczi téri Ágnesekkel, mint G. Maczó Ágnes időjelek hintás magyar kislány Bródy apokalipszisből helyett velem kezdve az ébredő vallások játszóterét a Hunnia börtön 1962-ben, mint ahogyan az uniós Pszichografológiai kelet teljes egésze és az összes cigány emberré nemesítését valamennyi pusztítójával távol-Keletnek a félig cigány-félig nemes egyetlen régi nemesi család kihalatása mellett Baratta Ágnes helyett engem támadva meg születésemkor. Ez van az összes Bodorné Ágnessel berendezve, valamennyi református, Halak szülött és Ágnes főszereplői a Hunnia börtönnek a könyvfőszeplőként. Csiba Gábor helyett ismétlésben 18 éve gyilkol az elmeosztály, mert skizopren könyvszereplő az egész ország tudtával. Az egész világot berendezték a debreceni Biblia alapján, akik sorsát és szerepét rajtunk hajtották végre 1983. óta, ekkor Debreceni névvel kezdték a vasak debreceni Bibliáját Varga Rózsa Időjelek testenyészeti berendezésével vasfüggönyösként is ismételten legyikolva helyette, ugyanis feszületesek lettek volna. 1983. óta innen termelik a sztárokat skipoprenként könyvek végrehajtása után együtt a politikai elmeosztályokkal, már ember gyilkosságból született betegségeivel Gyurcsány Ferencnek az összes Mszp 1990-ben az idegosztályán Baloghnak történő legyilkolásom óta csípőprotézises Mezei Liliom nevet felvevő főóvónő helyett, aki ezer éves skizopren, minden kívánságát teljesítő kísérettel születik meg mindig újjá. Rokonsága már Angliában élősködik, mint az összes emberiség felszámolója a börtönnek születésem óta. 1990-ben rajzoltam meg a szegfű jeles cserepet jeruzsálemi cserépkorhoz tették Cserépi Zsuzsa Íziszként embert áldozó elmebetegéhez a pestieknek. Az összes angyali klubot, meg hasonlót képviselő elmeosztály a Nyírő Gyula kivégzőivel jár szerte a világon. Elektromos zsidók.

Elmebetegek, húsz éves felállásakor a politikai médiának a börtön Hunnia TV II-jének nevetve jelentették be, hogy kiszedték az emberek fogait, tovább haladva az elmeosztály könyvein a politikusokkal együtt Kelet teljes egészével.

Az MSZP anyám betegségéből létrejött Balogh börtön által létrehozott Gyurcsánnyal kezdődő betegségeket jelent az Idegosztályon megrajzolt szegfűs cserepemből állottak fel, együtt Vona népével és az utcanéppel náciként, meg a református bolondokkal, romániai elmeosztállyal. Már egyszer leírtam, de eltűnt, hogy jelenleg a börtön bűnözők választatják magukat. Nincs jobb és baloldal, csak elmebetegek vannak Miskolc által berendezve születésem óta Kádár kezdetével a Kata kocsmás mozis kommunistákkal, elmeosztályokkal. Orbán indiai cigány szokás szerint hasonlóan a kukó kastélyt építő indiai cigányokhoz, amelyek helyett Müller Péter engem adott férjhez a cseremisz pusztító kiabálása közben, hogy a bolond reformátusok vannak Karcsán, de végig támadott már a Bertalan utcai születésem óta nálunk lévő kísérettel rendelkező skizoprenek helyett kurvázva engem születésemkor az Ágneseik helyett. Mivel elmebetegek, hatalmas kivégző kísérettel vannak, máshonnan kell segítséget kérni ellenük, különösen, hogy a romániai sátánistákkal állottak fel folyamatosan. A sátánisták tűzben járnak a másik világban, elégetnek bárkit, a lakásokban ott van mindenkinél, tisztítják a mi áldozásunkkal a világ összes skizopren rendetlenjét Mary Zsuzsa kezdetével a mi lakásunk összezúzásával.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A miskolci romániai Rákóczi téri média Tatárdombról
  2017-01-04 09:36:51, szerda
 
  A miskolci Rákóczi téri jeruzsálemi prostituáltak médiája húsz éve Nagy Anna Vörös Oroszlános vasfüggönyös halálnép helyetti rám szállításával az egész világnak Időjelek Mary Zsuzsa angyallal, Deák Bill Gyula feszületessel egy lábbal megrajzolva, száz tagú cigányzenekarral, Vas Tibor népével valamennyi vassal, Urbán testenyészeti rajzai alapján létrehozva őket tompalátással, Viczián összekötött lábú ikerpárral a Tatárdombon, akiket az börtön orvosai vizsgáltak, az öcsémet támadták meg a prosztata rákja miatt egyiküknek, iker tornyos állandó beállításaként Bodor pusztítónak, az összes zsenijével a kitermelteknek, Vargákkal testenyészetként, sumerekkel, kutyáival a kommunistáknak, G. Maczó Ágnes elmeosztályával ébredő játszóterével a világ összes vallásának Bródy János jeruzsálemi elmeosztálya kezdetével az én áldozásommal megadták másodszor a világ végi Időjeleket a tompalátás megjelenésével a cseremisz pusztítóval Tóth néven. Így szállt le űrhajókkal az összes gyilkosával a 666 kivégzőivel Babilonnak, Trianon néven az összes kávés elmeosztállyal, szabadköművesekkel, Szulák Andrea Xénia lázban bemutatott menhely hatalmát adó fenevadjával a bibliai apokalipszisnek, rózsakereszteseivel az angliai Zsermen néven berendezett romániai fekete mágusoknak, valamennyi amerikai Rákóczi téri kivégzőjével a romániai jeruzsálemi csapásoknak, űrhajósaival a romániai reformátusoknak, mint Orbán Viktorral feltűnt Hegűdösöknek, Tőkés Anna népének. Ugyanakkor jöttek a bibliai sáskák cigánytelepként Szűcs Judit népeként, Jézus vallásaival a Sátán népének Rózsafalvi Bertalan utcai ember gyilkoshoz, akiket meggyaláztak és kivégeztek Hunnia börtön sátánistáival, Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójával, Müller Péter spiritiszta elmeosztályával a németeknek. Ez az új Németország általuk létrehozva. 1983. óta tartó bábként való gyilkolásommal emelkedtek a nácik szerte a világon, Kopcsikok és Berdnárikok már boltosok voltak. Legtöbbjük Németországba ment. Vona Gábor helyett a sátánistái Müllernek öcsémet zúzták össze, személyégét akarták megszüntetni a cseremisz pusztítóval, miután Bohács elmebetege a ricsei ellmeosztálynak, ahonnan Vona ered 12-szer megsokkolta az embert a család belegyezése nélkül, tudta nélkül Kecskés Emil és az európai Unió sátánista utcanépe helyett. Vona helyett nem gyalázóként a ricsei elmére zárták, ott a freudista elmebeteg orvos közölte anyámmal, mint gyilkosainkkal születésem óta Bodorné Ágnes Rákóczi téri kurvái helyett, hogy meg kell házasodnia, mert akkor meggyógyul. Összeházasították Kósa Emese menhelyi felsőzsolcai elmebetegével a skizopreneknek, majd anyám kamrát adott ki nekik bérbe, ahol együtt leskelődött Farkas szomszéddal, hogy az öcsém hogyan él házas életet Müller Péter elmebetegével. Az összes farkas helyett engem gyilkoltak közben a cseremisz pusztítójával a Lila kocsma tulajdonosának, onnan származiik szőkeként. Krisztina lánya szintén szőkeként arabok után járt, a cseremisz cigánytelepe megtámadott minket miatta, majd kivitték a Csiszár avasi cigányait férjhez adva Amerikába Csiszár beállítása mellett a médiába embergyilkosként. Ekkor mutatták be, hogy az egyik svéd meztelenül jár az utcákon, mert a cseremisz pusztító birodalma a svéd alkoholista nép. A rendőrsége Újhelynek, amellyik születési beállítása szerint a Familia KFT-nek minket gyilkolt bevitte az öcsémet Kósa Emese könyvtulajdonos börtönének elmeosztályára. Onnan hozták fel az izsófalvi alkoholelvonóba, ahol nem értette az egyik külföldi orvos, miért van ott, mikor nem alkoholista és elmebeteg, kiengedte. Mondta neki anyám, hogy menjen Dunántúlra egy nőhöz, akivel megismerkedett, de képtelen volt elmenni, nem volt ereje. Ezután iszonyata kezdődött el Ménesi cigánytelepének, Müller Péter Sziámival és a volt kommunista kíséretével a kivégzőivel az elmeosztályoiknak Borsodivánkán és szerte a megyében, közösen gyilkolták, latinul írattak vele leveleket, a római egyház valamennyi korát végrehajtották rajta valamennyi osztályával Tűzkő Juditnak. Bazsányi MIhály helyett vitték a római egyházba imádkozni, miközben a Rákóczi téri romániai cigánytelepe Mülleréknek ellopta a kevés rokkantnyugdíjukat. Majd megtámadták Nagy Éva elmebetégével együtt a sátánistáival a II-es elmeosztálynak, repkedtek a levegőben az albérletben a tárgyak, Éva magatehetetlen lett, öcsém harcolt a láthatatlan világ sátánistái ellen egyedül az összes elmeosztály tudtával. Halála születésnapján történt 2007-ben, a hullaboncolók nevettek, mikor velem beszéltek, Nagybozsóki nem nyilatkozott arról, mit szedett ki belőle, a rendőrség meg nem szól bele a pszichiátria dolgaiba, pedig ők is onnan vannak. Egyetlen orvos akadt a városban, aki azt mondta 1989-ben, hogy én nem tartozom az elmebetegek közé, Harbula Zsuzsanna. Nem tudtam, hogy itt csak elmebetegek vannak, akik a könyveiket rajtunk hajtják végre világ könyvtárként meg az egész világon folyamatosan. Nagy Éva házasságát anyám hozta létre a freudista Moldován Nórával indult szabadköműves kor elmebegetein történő végig haladásával a skizopreneknek, minden Vörös Oroszlános kommunista skizopren sorsával együtt. Halála előtti napon életében először szinte evett rántott húst és süteményt 1967-es izraeli legyek helyetti éheztetése óta. Cseh Feketebárány címet adta az Öcsém sorsa írásomnak. Már az utolsó években kenyeret szentelt, mert így emelték az áldozásával a 666 fekete mágus kormányát. Már nem tudott járni, az egész testében csapások voltak, éjjelente leesett fejjel a földre. Borsodivánka Kobold Tamás felesége Szipog a szipogó, szip-szip írásomból férjhez adva az elmeosztályról helyett zsebkendő nélkül arcüreggyulladással cipelték Mezőkövesdre az orvoshoz. Az embergyilkos ivánkai kommunisták nevettek a csomagon, amit én küldtem Nagy Anna helyetti nyomoromban, összecsomagolva kevés kávémat, ami itthon volt, pár aprósággal együtt. Borsodivánka folyamatosan engem kurvázott Kovács Ildikó pszichiáterré tett elmebetegük helyett. Borsodivánka felvéve a nevünket a gyalázza Évával. Dr tűzkő Judit Dávid Mónikával és Vaszily Máriával, a médiával engem is a borsodivánkai kommunista elmeosztály embergyilkosai közé akart szállíttatni a II-es elmeosztályával a születésem óta minket gyilkoló skizoprenekkel, Balázsné győri kapu utcanéppel támadó berendezése mellett Pogánynéval együtt, meg hozták faluról az ember áldozókat folyamatosan a mentős jeruzsálemi csapásokkal.

Rosszul vagyok a neten fellelhető művészeitől a jeruzsálemi elmeosztályoknak, mindegyiknek saját szerepe és könyve volt. Mindnek nagy háza van szép kertekkel berendezve, azt sem tudják, mit egyenek, igyanak a médiájukkal együtt, Orbán Viktor indiai minket gyilkoló cigány szüleivel együtt Lévai Anikó olaszliszkai központ támadóival, a cigányaival másodszor emberi családra a Bertalan utcai jeruzsálemi prostituáltjaival. Szaporodnak a jövőnek, nem tartva semmitől, nincs ellensége a Hunnia börtönnek Sátán ezer éves Jeruzsálemi apokalipszisével. Valamennyiük bibliai szerepét rajtunk hajtották végre Amerikát kivéve, de kinn vannak az ember gyilkosok, meg Ausztráliában. Ezt a mészárlást mind Müller Péter spiritiszta halálnépe, fogadott fia összes menhelyi gyilkosával, Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójával, az összes nácijával Ménesinek lírai karámjával, borsodi sátánistákkal, amerikai Hajdú Marianna sátánistáival, az összes Rákóczi terével Jeruzsálemnek a világon, Göncz Károly new yorki beázott valdenseivel, Ácsokkal, Barabásokkal, Bertalanokkal, kettős keresztnevűekkel Gábor Zsazsa óta, helységnevűekkel Jeruzsálemből, mint ország átcserélőivel, valamennyi írójával és költőjéval, festőjével, zenészével Jeruzsálemnek hajtották végre. Hurik, Kacsák berendezve elmeosztályról Penelopé halálszigetét, s valamennyi történelmi kor képviselője szabadon utazgatott a világon Bartha jeruzsálemi kommunista rákóczi tér gyilkosaival a Rákóczi térnek Gulyás mártírjaival, Árvayakkal, valamennyi kommunistájával József Attilának miskolci Kata Mészáros kocsmai Sátán berendezés mellett az elmeosztályának. Azt mondta nemrég egy szarkahegyi zsidó náci, mikor mondtam, hogy én ázok be most a szomszédok helyett, hogy változnak az idők, kutatják fel azokat, akik panelbe zárták őket, mint szabadon lévő nácikat a német elmeosztályról, amik készültek értelmiség legyőzésével születésem óta az Unió népével német világ pusztító központ kiépítésére a Pszichiátrából. Az összes jeruzsálemi Kati népe Zámbóékkal együtt odament hatalmas fizetéssel. Jakab Klára ezer éves sátán népeként, amelyik öccse helyett Müllerék rozsdás szögbe löktek engem kiskoromban Balázs Ferenc nemi csapás udvarában, Varga Éva kezdetével a feleségnek babaként iderendezve, folyamatosan gyilkol a II-es elmeosztálya Jakabnak, azért is, hogy Angliában élő Gábor fia betegen született az emberiség felszámolójának skizopren könyvét rajtunk végrehajtva, tanárrá téve a testvérét, rokonságát Sátán népének ember áldozással az összes reformátusával a Sátánnak. Ezek közé járok ebédelni, mind az én gyilkosom születésem óta a tik sem vagytok magyarok szociális munkásaival a romániai cigánytelepnek. Jakab nevét Miskolc városa folyamatosan ismétli, gazdag házasságot kötve nyilvánossága mellett a miskolci börtön médiának. Az Észak-Magyarország újságjait ezer forintért tőlem szemétként elvívő cigányok a Bodor pusztítóinak népét jelentették, ekkor kezdték el ismételni az összes megjelent írást Feketevonat és többi romániai cigány beállításával, Hírnök összes cikkével együtt, valamennyi könyvével Keletnek a török nagykövetséggel együtt.
A jelenlegi Észak-Magyarország barakkos és iderendezett kommunista elmeosztály csapásokkal van berendezve a kitüntetett Hajdú Mariannával az újhelyi gyalázóim nevével. A Borsod Online a wikipédiájában az emberiség felszámolóinak, sátán népének nevéhez beírta Kovács Erzsi kezdetével indultakkal a jeruzsálemi csapásoknál, amelyik miatt anyámat támadták folyamatosan Cseh Károly Íziszként engem emberként megáldozó Kelet halmai tanítóját, amelyik a posta szót is hosszú ó-val írta, de valamennyi parasztot a Bertalan utca Magyarország felszámolóiként így termelte ki kommunista korának kezdetével a Bertalan utcának a Rákóczi térről.

Borsod Onlinetől akartam segítséget kérni, meg a hírnöktől, ahol a börtön Hunnia ember áldozásból élt születése óta már könyveik végrehajtásával rajtam, s tapogatták Bodorné pók hasamat, de nem segítettek. A Borsod onlinre tett Idegenhangú Évás értelmiség legyőzői verseit kezdtem feltenni Vass Tibornak, forgószélként, szélforgóként, amik folyamatosan jártak végig a világon, Heti hetessel zárták fekete leves közvetítéssel az emberiség felszámolását. A Borsod Online a Ménesi jeruzsálemi ember nemi gyalázó, áldozó csapásait képviseli.


Sátán népe gyilkosokból áll, akiknek a Vörös Oroszlán írója szerint is II-es elmeosztályáról Szepes Máriának állandó nyomorban, koldulásban kell élnie, mert ez a sorsa a gyilkosságokért, Púposnak, sántának, betegnek kell lennie. Ez a karma törvénye.
Születésem óta a Hunnia börtön Magyarország és a Sátán népe értelmiséggé vált az egész világon az emberek megáldozásából, az ezer éves Biblia végrehajtásával embereken a II-es elmeosztálya által a németeknek.

Erich Fried Németországban Annás apokalipszist írt, melynek Annáit és Gariv, Gar, Riv szeretlekből szétszedett fordított Gáriv Anna, mint Virág Anna neveit szétosztották az országban, b előlük lett sztár az amerikai média Judi Garlandja, amelyik miatt megtámadott Müller Péter, hogy felpuffadt. Ugyanúgy megtámadtak a józsefvárosi Kata kocsmához tartozó Elvis Presley miatt.

Az operettesek közül pléhkrisztusos Kun református könyvből ered szerepével Lehoczky Zsuzsa, az összes Zsuzsát Nyertes Zsuzsa győztessel emberek legyilkolása közben beállította Posta Gusztáv orvos nevével a Posta. 1990-es kivégzésem vasfüggönyösök helyett folytatása volt a romániai apokalipszisnek Miskolc további elvitelével a világ minden részébe.
A mellemet Zalatnay Sarolta miatt vágták ketté a pesti plasztikai sebészeten, amit lemészároltak a főorvosnő nevéhez érve, hogy nem gyilkolt ember a Szövetség utcán dr. Kartik Ilona. Ott voltak akkor már a Farkasok szépségműtéten, ott voltak a szőke ufó kivégzői a Rákóczi térnek gyilkológépként orvosként. Tovább kísért Müller népe Újhelybe feltartott karral, ugyanis bennem volt a pusztítója Ménesinek, minden gyógyszer mellékhatást végrehajtott rajtam. Szabó Mátéhoz vittek, akit kivégeztek. Mentek tovább a szlovákai elmeosztályok melle és betegsége miatti támadásommal Simon Éva börtönének ismételt listáján végighaladva.


Révész utcára vannak berendezve. 1990-es legyilkolásomkor a kiliáni börtön és cigánytelepe által Miskolcnak hipnózisban Balogh Gizella és Sági Ilona börtönével után kezdődött Wass Albert Semmelweis kórház baráti körrel rendelkező apokalipszist íróinak Új Bekezdés néven létrejött folytatásával az Időjelek testenyészetével a világ végi jeruzsálemi ég serege leszállítása a családomra. Össze-vissza beszéltünk egymás ellen, elektromossággal támadtak az amerikai ufók minden részünkbe a new yorki Bodor Iker torony berendezésűek. Így vittek az ember gyilkos fogorvosokhoz, mint ahogyan ezt teszi itt létem óta a város, hogy melyikük fog legyilkolni engem az elmeosztályok helyett. Világi orvos Bodor Pusztító fogkiszedője volt, de Csépányi Eszter ózdi berendezéssel már közölte, hogy felesleges új hidat készíttetnem, mert mozognak a fogaim, s csúfosan közölte, hogyan mossam a fogaimat, hozzátéve, hogy ezt senki sem mondta még gúnyosan. Csépányi Eszter a Szabó Erzsébet ezer éves börtön népének leszbikusait gyógyította, amiről az egész világ tudott, amerikai leszbik berendezése mellett. Szabóné halak szülött helyett Kiliánban, ékszerboltba téve eladónak irigyként, remegett a keze, amikor valamit adni kellett valakinek, úgy megtámadtak, hogy többé nem tudtam senkinek egy pohár vizet átnyújtani, pedig már nyolcvan éves volt. Kőródi Mária kivételével az összes fogorvos börtön Hunnia embergyilkosa az egész országban.
Azzal kezdtek születésemkor, hogy az embereknek elmegy a foguk szülés után Bodorné Ágnes pók gyereke és a többi pusztító állata miatt, aminek a vége lett huszonegy éve Bodor Ágnes kivégzőivel való bevitelem a megyei kórházba, ahol belém vágták a katétert, hogy pukkadjon el a húgyhólyagom Bodorné Ágnes születésem óta minket gyilkolója miatt az ember gyalázóknak, kiszedték a fogaimat, szidtak engem, a gyerekeimet hasmenéssel támadta közben Dávid Mónika népe Szörnyeteg koporsója néven a Ménesi lírai karámjának. Mivel Dávid Mónika férje azt mondta Paviás mexikói börtön karmikusra, hogy primitív, meggyalázták a gyerekeimet a Rákóczi téri elmeosztályok által Király Éva Paviásné elvitele mellett Amerikába, elválasztva férjétől.
A gyerekeim többé nem néztek semmibe a Rákóczi tér folytatásaként, Király Évát és a hasonló jeruzsálemi prostikat nézték anyának, meg Lénártné Jucikát, amelyik helyett a város emberként kirárult T. Asztalos Ildikó népével Csepregi Éva Rákóczi tereként méhemben lévő istenükkel, Szandi cigány nácijaival, Herman Ottó múzeum dolgozóival, Antal Jenő nemi csapásaival a buziknak. Senki nem kegyelmezett, senki nem adott a városban egy szelet kenyeret, amikor a francia Francois mérnökkel a franciák mentek végig a biblián az egész világgal.A jehovák bibliáját Hunyadi palotai berendezésével a csapásoknak Vass főorvos elmeosztályaként rendezték be leszbik névtárával az elmeosztályoknak. . Anyám feljött meglátogatni, kölcsön adott száz forintot kenyérre, amit három hónap múlva kapott munkanélküli segélyből vissza kellett küldenem, mert születésem óta nem szerethetett a jeruzsálemi prostituáltak és a Hunnia börtön karmikus elmeosztályai helyett.
A Kiss tábornok utcaiaknak a könyveit Gonda kezdettel, Bukovszky külföldre vitelével az egész város könyvével utcákon történő végig haladásával a II-es elmének rajtunk végrehajtották az összes gyilkosával az országoknak,mint az elköltözöttekkel, Branyiczky Liptaiékkal gyilkoló brazil kommunistáival. Nekik ez az állandó kíséretük Braziliából. A Szentpéteri kórház utcáin történő végighaladáskor már a lányom nem bírta a koldulásomat sógornóje helyetti nyomorba döntésemmel, ideges volt, amikor megjelentem pénzt kérni a legalapvetőbb dolgokra. Ez a nyomor mind a jeruzsálemi Miskolc városáé lett volna nyolcvan éve.

A Kiss Tábornok utca nagyapa megölése óta Müller Péter népével utazgat szerte a világban, jólétben él, értelmiség lett az ezer éves sátán népével együtt, azért is megtámadtak engem, hogy alkoholisták lettek unalmukban. Papp Tibor rendőr helyett előző életében nagymama orrát támadták meg orrpolippal, annyira régen tart Miskolc ember gyilkossága.

Az iderendezett Horváthok közül az országban széjjel sokan fanatikus elmebetegek, Krisztust várva skizoprenkent, 2007. óta az összes Horváth nevet ismételték, kivive őket a városból, férjhez adva Németországba. Sokan rendőrként mentek nyugdíjba, hogy mit dolgoztak a világ gyilkosok városában, el sem bírom képzelni, gondolom olyanokat, ami látványos, mint a whiskis, amelyik miattam lett whiskis rabló, ugyanis Győrben ittam először whiskit, amikor Kiss Ferenc elvitt legyilkolásom után Sági Ilona újabb apokalipszisével Nacsának és társának azzal, hogy én mindent ki fogok bírni, elmentem az autópályákon végig Németországban győri barátaival iszonyatos állapotban, olyan kísérettel a II-es elméről, amelyik folyamatosan hipnózisban tartott, reggelre a szobai szekrényt teleengedte vízzel. A fejemet támadta végig, ahogyan a Révész utcán tette Jenő bácsi Elzettes német tolmács spanyol pusztító zöld-kék szemű fia helyetti támadásom idején az összes kurvája helyett a Rákóczi térnek. Jenő bácsi közölte velem, hogy ne bántsam nagyon a gyerekeimet, már az I. emelettel berendezett Molvodán Nóra orvosként szabadköművesként jött Pali emelését kezdték el kivégzésével mindenkinek, aki szeretett engem. A kivégzők a tatárdombi cigányokkal járó Keresztesi pusztító népét jelentik. Ugyanúgy dührohamot kaptam 1991-ben Barna Gabriella testvérének, a szőke óvónővé tett pusztító népének férje helyett, Bedenek utcai lakását nekem átadva, ők költöztek Mályiba nagy házba, mert a férje dührohamokat kapott, kiöntötte a zsírt Kótai Zsigmond ablakára. A kilián telep összes börtön gyilkosa és Vörös Oroszlános vasfüggönyös csapása helyett engem gyilkoltak le. A számomra érthetetlen dührohamok miatt ajánlott be egyik szikszói festő Sági osztályára, ahol kivégeztek Fecske Csaba miatt a Rákóczi terével. Nem tudtam beszélni, kezeim ütemesen mozogtak fel-le, szívemet a betegek jéggel hűtötték, Polgárdi doktorra kicsapott energia a bal szememből, aki infarktust kapott ezután, de tovább szaporodott a börtönből. Ezt elmondtam Kiss Viola három gyerekes pszichológusnak, azt mondta, hogy képzelődtem, éppen választották el vadállati férjétől felsőzsolcai skizopren könyvvel rendelkező elmebetegek. Miskolc a népe veszteségeit gyászolja, mint az egész ország gyilkosa 130 éve.

Ménesi beállítással kezdték a város teljes egészével és médiájával Magyarország 130 éves apokalipszisét a világ összes jeruzsálemi csapásával a halálnéppel együtt Hegedűs iderendezésével.
Benne van az összes festő, zenész, apokalipszist író és teremtő költő és író Jeruzsálemból valamennyi Jézusos könyv idehozott vallásával a világnak.

A történelmi egyházzá Bertalan utcai skizoprenekkel felállt kiliáni börtönből sántaként embergyilkosságból születésem óta Kilián Katalin néven egyházat alapító Német az amerikai elmeosztályok híveivel a Hunnia börtön világ könyvtárának végrehajtója embereken. Börtön kíséretük van kivégző elmebetegekkel.
A Hír tévé, ahová most ment a Hunnia börtön magyar ember gyilkosai közül M. Kiss Csaba megmentett skizopren könyvtulajdonos a romániai elmeosztályt jelenti. Az összes mulatós romániai cigány születésemkor nálunk kezdett indiai cigánytelepként emberáldozással ismételve az Időjelek megadóival Benkő kezdettel mindig. A börtön nyaraló Rákóczi téri buzik és gyilkosok Kositzky István Rákóczi terét jelentik Andó Marianna nemi csapásaival Romániából. A börtön ezer éves sátán népe rendezte be őket az egész világon ember áldozással Dávid Mónika és Vaszily Mária általi legyilkolásommal, a Pax tévés Krisztusával az ezer éves zsidó sátán népének Tóth kezdetével a Hecskén, akkor még kivégezték Tóthot, felakasztották, akik nem tudták, hogy világ apokalipszisre készülnek. Tehát még egyszer, az egész 1983. utáni gyermekváros az egész országban 666 kivégzőivel gyilkol születése óta kíséretével a romániai elmeosztálynak. Ennyit az amerikai szociális hálózat utánzásáról az ottani hippi kezdetével a támogató szolgálatoknak. Miskolcon az összes megöregedett skizopren könyvtulajdonost Müllerék helyezték el menhelyekbe, öregek napközi otthonába, szociális otthonokba, engem és öcsémet, anyámat támadva mindegyik betegsége miatt születésem óta.El sem bírom képzelni, hogy a TIGÁZ T. Asztalos Ildikó Rákóczi terével hogyan hajtotta végre az Ember tragédiája színeit az áldozásommal római, görög és eszkimó szín berendezésével a pusztítójával Mártika, kancsal patológia gépíró Mülleréktől helyetti áldozásommal. T. Asztalos Ildikó utcára tett a rendszerváltásnak nevezett Rákóczi téri hatalmuk átvételekor a médiában a mi áldozásunkkal együtt az indiai cigányokkal a munkahelyekről. Nem lehet visszaadni neki és Káli Sándornak a Rákóczi téri világ gyilkosaival a városnak, mivel csapások, nincsen szívük, sem érzésük. Porse szerelem számából vette Cserháti denevérnek, aki helyett varrónőnek vittem engem a zsidó szövetkezetbe Müllerékkel a szlogenjét az SZDSZ. A média bemutatása szerint azért is megtámadtak, hogy ember áldozással sztárrá tett Talmud denevérjét fia magára hagyta. Ez is rasszizmus, hogy leírom, hogy az éheztetésünk legyek helyezett kezdődött barakkos berendezésével a szigeteknek, ráadásul nácik és kivégzők.

Vigyorog a miskolci jeruzsálemi média, hogy meggyalázták és megcsonkították az embereket a saját csapásaik utcáin végig járva a II-es elmével és Müllerékkel.

A romániai cigányok folyamatosan viszik ki Amerikába az Ágnes asszonyok megtisztult kurváit ember áldozással, Polgár nevűeket, Polgár átrendezőt jeruzsálemi Rákóczi téri zsidókra a Hunnia börtönéből Göncz Árpádnak, világ könyvtáruk ismételt végrehajtása közben 18 éve a Bertalan utcai sátánisták és II-es elmeosztály által ember áldozásával ismételten a világ_magyarország skizoprenjeinek, akik ünnepelnek azóta a miskolci Rákóczi téri és börtön Hunnia elme összes médiájával, hogy megölték és meggyalázták az embereket Bodorné Ágnes összes Rákóczi téri csapásával pókjaival Bodor Ágnesnek, megtámadva a gyerekeimet azért is, hogy büdös a szája a pusztítók népének.

A miskolci Rákóczi téri média ellen eljárást kell indítani, beszállÍtani a romániai elmeosztályaikra,mert Románia végig nézte az emberek legyikolását a börtön Hunnia II-es János Pál Katika berendezése melletti elmeosztályok felvonulásával Rómába, végig nézte a Hunnia börtön kivégzését a születésem óta tartó világ könyvtár rajtunk és népek átcserélésével történő végrehajtásával a berendezett világ bibliai szereplők és minden könyvtulajdonos helyett az össze orvos Gyarmatival iderendezett jeruzsálemi csapásaival Balogh Hunnia börtön orvos ember gyilkosaival, szigeti népek barakkos legyeivel Obamának egész távol-kelet helyetti ember áldozással valamennyi cigánya helyett a világnak.

A médiáját a Hunnia börtönnek és miskolci Rákóczi térnek hatalmas kivégző kíséretük mellett is be kell zárni, megsemmisítve őket emberiség ellenes tömegmészárlás végrehajtása miatt Miskolcról elmentekkel együtt.

Amerika ne akarjon ígéretek földje lenne a Nemes és Ágnes asszonyok, vas miskolci elmeosztály kintről szerveződő apokalipszist végrehajtóival, mert ember gyilkosok. Valamennyi zsidójával az Oscar díjakat adóknak rima Jeruzsálemből, amik ezt végrehajtották születésem óta.

Jelenleg a politikusok közé vitték a börtön bűnözőket, ezek akarják megválasztatni magukat Romániából. A politikusok és média elmeosztály művészei valamennyien a mi gyilkosaink nyolcvan éve az egész világon. Nincs Magyarország többé, csak Hunnia börtön elmeosztály skizoprenekkel és a Rákóczi téri jeruzsálemi csapások az egész világról az orosz kommunistáival a Bertalan utcának Mészáros Kata Sátán összes csapásával a világnak, minden vallásával együtt. Ezt nevezik politikának, egy utcában vannak valamennyien. A romániai parasztok, melyeket a Bertalan utcai kommunisták kitermeltek száz éve folyamatosan analfabéta és vasfüggönyös értelmiséggé tett semmiről sem tudó könyvtulajdonosok, melyek sorsát emelkedésükkel együtt ember áldozással rajtunk hajtották végre a romániai elmeosztállyal.

Amerikai filmrendezők a borsodi Rákóczi tér jeruzsálemi csapásai. A könyvek tulajdonosai közül mentek politikusoknak az elmeosztályokról, mint a Bánk bánból, amit bán nevekkel hajtottak végre. Felejtek, elfelejtettem a nevét a politikusnak a Bánk bánból. Nem tudom, ezt rajtunk hogyan hajtották végre az elmeosztályok helyett. Tiborcz talán az egyikük. Az amerikai testvérpár könyvét, akik együtt éltek nemi életet - elfelejtettem a címét - rajtunk akarták végrehajtani a bátyámmal, csak nem sikerült a hetvenes évek elején. Komjáthyné a fűzérradványi szanatóriumban, ahová tüdő-mellhártya gyulladásával vittek Havas Máriának sorsaként kabát nélküli járásom után évekig a sátánista menhelyi népek helyett, meggyanúsított minket, hogy a bátyám a férjem, amikor 16 éves voltam.

Nincs Magyarország többé, csak világgyilkosok Sátán összes jeruzsálemi csapásával sorsuk elhordoztatásával emberekkel. 666 románia Babilonként megmenekült Müller Péter menhelyének Magyarországra kivégzőivel a Rákóczi térnek.

Miskolc felszámolta a világot az egész város világ könyvtár berendezésével a Hunnia börtönének az 1956-osoknak, akik büntetnek mindenkit, aki beszél róluk. Magyarnak vallja magát minden Rákóczi téri jeruzsálemi prostituált és férfi külsejű kivégzője Mülleréknek a vasfüggönyösökkel együtt Jeruzsálemből, a Bertalan és Révész utcai csapások teljes egészének listájával az országban Miskolc városa, mint jeruzsálemi 130 éves csapásokkal együtt.

A politikába tett börtön és Áder János népe sátánista védelem alatt áll Jeruzsálemból, amely a német kivégző központot építi Bertalan utcai szereplők és csapásaik részvételével, teljes Pán-európai Uniós Pszichografológiájaként a pusztító világhatalomnak. Az adventista könyvekben ábrázolt uniós csapások, mint Vajna és Horn Gyula vasszarvként megnevezve Romániáé, ott van a központja parabrutális legyekkel. A kisgazdapárt a bolondok házából lett kitéve a református bolondok kezdetével együtt, a honfoglalóként feltűnt népekkel együtt Bi Aranyketrec könyv szerint. Ismételték 1956-ot a kereszténydemokratákkal az elmeosztályokról, a románai református elmeosztályával a miskolci elméknek innen elvitt bibliai szereplőkkel, legyilkolásom és fekvésem alatt több, mint tíz évig ott játszott a hintás magyar kislány Bródy Jánoséktól ébredő vallási játszótér kezdeteként, én megszüntem, mint akire rászállították a vallásokat és az összes csapását a miskolci Rákóczi téri rima Jeruzsálemnek. Az összes iskola névtáron Müllerék végig mentek, ismételve a sorsukat, így vitték el a Győri kapui utcanépet, kiliáni füves cigányokat megházasították a börtön és cigány szülőktől, valamennyien három gyerekesek a II-es elme által.
A munkáspárti Thürmer Gyula már égi embergyilkosként állott fel a II-es elméről, ismételve nagyapa testvére, Kohut István lábának tönkretevését, cipészként való dolgoztatását a karcsai reformátusok kitermelésekor, helyettük való ember támadásával az elmeosztályának Miskolcnak.
At MSZMP Kádárral az orosz szocialistákkal kezdődött, akiket elküldtek a Rákóczi téri kommunista korok egymás utáni végrehajtása kezdetén. A média irányította végig a kommunisták nevein végighaladva, mikor melyik orosz Rákóczi téri jeruzsálemi csapás népe vonuljon be. Az egész világ összes háborúja ide van berendezve könyveikkel. A Bertalan és Révész utca Miskolc teljes egészével a médiájának Csepregi Rákóczi terével megölte az embereket a sátánistákkal, amik most is körben vannak rajtam. Illésék állandó apokalipszis végrehajtóiként ébredő játszótérrel kezdve a vallások ébredését véglegesnek gondolták a letelepedésüket a házasodó, szaporodó Rákcóczi téri jeruzsálemi médiával. Az uniós országok vezetői ide tartoznak a Rákóczi térhez. Azelőtt az orosz Bertalan utcára rendezett Rákóczi téri kommunisták adták a pénzt, a szocialistákat legyőzve és a tisztességes kommunista idős vezetőket vezetve bábként Müllerék által, amit sokan láthattak, feltették hatalomra a börtönből Putyint a miskolci Rákóczi térről. Ar RTL az áldozásommal megtisztította még a tatárokat is elmondása szerint. Cseh a csuvasoknál kezdett 666 sátánista világ éptést, mint fekete mágusa a lírai karámnak nemi gyalázójaként K. István feleségének minden nővel együtt, akivel csak találkozott, csak így lehetett az Észak-Magyarországában a Lévay házaspárnak megjelenni, mint amik folyamatosan jártak végig kommunistaként a két utcai embergyilkosok utcáján. Lévay Gyöngyi utcanépből lett főszerkesztője a kommunistáknak alkoholista volt, végig itta a terhességét Priska Gábor férj mellett, ezért kézfej nélküli lánya született, amiért engem tettek felelőssé idejövetemkor. Mindenért a skizoprenek az embereket hibáztatták, ami bennük hiba volt. Mint írtam, a jelenlegi Észak-Magyarország ide van berendezve ember gyilkosként kommunistaként.

A neten sok újságot megkerestem, de sehol sem akarták az igazat elmondani, hogy mi a politika itt születésem óta, sőt nyolcvan éve apokalipszis egyfolytában emberek ellen könyvek végrehajtásával rajtuk.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2016.12 2017. Január 2017.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 34 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 443
  • e Hét: 1572
  • e Hónap: 3931
  • e Év: 56197
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.