Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Földöntúli hatalom égi királysága Luciferrel és Vénusszal
  2017-02-01 20:55:04, szerda
 
  Engem a világ felett forgatott egykori Japán népe megjelölt homlokával Lucifer által, megölték Japánt, Erika gésa miskolci Rákóczi terével összes Erikájával a vatikánnak, Majóné Erika kezdeti támadóimmal a hunnia vatikán börtönből.

81 évvel ezelőtt a Müllerék által kivégzésem után végleg itt hagyott elmebetegként létrehozott állandóan velük mészároló óriás elektromos lény elmondása szerint Mülleréket 81 évvel ezelőtt a Révész és Bertalan utcai kíséretnek ki kellett volna végezni, nem Benkő Lajos angyalt maguk helyett, mint teszik ezt többszáz éve.

Utána kellett volna megszületnem, előre kitervelten a földönkívüli hatalma által ami a Vatikánt létrehozta azzal a jövő szándékkal, hogy a feltámasztott Lucifer tökéletessel együtt engem Vénuszként a piros-zöld embereket legyilkoló után már nem lesz férfi a világon.
Ezt a mészárlást mind a vatikáni Derláné hajtotta végre többezer éven keresztül, átadva a kivégző 666 központnak azzal az általuk sem ismert neveivel a velük együtt a börtönével kiliánnak határokat lezáró utolsó embereket gyilkoló világmindenség tudta melletti kezdetével kivégzésünknek, ezek nélküli gondolva, nem szóltak bele, hogy a Bertalan utca hogyan felfoghatatlan módon saját tetteiket, gyilkosságaikat, csonkítva, bénítva, gyalázva, felfoghatatlan kínzásokkal, pók végű hassal a vatikáni állandó Hardonyi doktoruk helyett, erről értesülve, sem akadályozta meg a vérfürdőt, azzal kezdték már Derláékkal, lezárva a határokat, összeállítva a két angyal szüleimet,hogy a német Kohut teremtőt és a magyar Benkő teremtő népével közösen végezzenek.
A német Kohut teremtő népét jelenleg trianonnak nevezik, német magyar neveken fedeztem fel őket, csodálatos élettel, a Benkő egykori menyországban élő angyalok általi gondoskodás alatt élő emberek családja egyszer találkozott, amikor kezdték együtt a mészárlásukat, nem tudván, hogy kicsodák mai napig.

A vatikánhoz biblia olvastásom közben a tik sem vagytok jelenlegi szociális hálózat kivégzői és Müller Péter Sziámi által leszállították rám az ég seregét, ekkor az általam megjelölt piros-kék színű vatikánt felruházó földönkívüliek kékjei mentek a Vatikánba, a pirosak nem szálltak le.

A jövő terveik között szerepelt, hogy Lucifer szív nélküli és én, mint tökéletes Vénusz nem tudva senki által, hogy megszületek leszek mellette Vénuszként szívvel olyan világban,ahol már örökre megszűnt a szív-szeretet. Előre tervelték ki a vatikánnal, a sátánnal, a vörös oroszlánnal, a hunnia elmével, Kolcza Mária szappantisztító állandó sorozat kezdővel,hogy a kancsal legyekkel támadva meg minket én leszek végig a legyek helyetti áldozat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin Koós János puszijával
  2017-02-01 20:27:23, szerda
 
  Másfél éves korom óta énekeltem minden szépet, amit hallottam néha filmekben, csak a filmzenéket szerettem, minden széppel együtt, mint ruhákkal, cipőkkel, kiegészítőkkel,arcommal, mindenkiben meglátva a szépet, hangomban gyönyörködtem. Így énekeltem a tükör előtt naponta, hogy ki a legszebb a világon, csakis a Katika. Ezzel vándorolt többezer évig Ili Búcs Ferencné nem tudván, hogy itt kivégző, csonkító, állatokat talál,mire megérkezik a vatikánjával együtt, ami engem átadott a miskolci Benkő emberek és angyalok felfoghatlan általuk sem tudottan szívük és zenei tehetségük miatti mészárosainak teljes lebomlásom, mindenen szétrohasztása, méhembe pók tévésével, ahogyan eddig tettek mindig Hardonyi orvosával Derláné Hunnia Vatikánjával.

A vatikán földöntúli hatalmával engem forgató a világ felett ideje lejárt vele együtt.
Már többezer éve lejárt, lett volna Kohut isten apám testvérének elegendő földönkívüli népe ahhoz, hogy Derláné állandó bárány földönkívüli vatikáni kíséretét kivégezze.

Minden ember meglenne a világon meg, nem lett volna sátán, sem talmud, sem Hunnia börtön lezárt falakkal, sem gór nagy mária testet elrohasztó, sem Bertalan utcai vérfürdőt rendezői a tiszta szívű tehetségek és emberek felfoghatatlan gyalázóiként saját tettük, sorsuk végrehajtóiként az áldozatokon.

Kis koromban hallottam pár operettet, egyik volt a Bródy János elmebeteg vérkéj gyilkos mészáros Benkő emberek és angyalok állandó kéjgyilkosa által énekelt, jaj de édes kislány vagyok, arcom piros szemem ragyog, engem az életem nem nyugtalanít, mindenkinek adok puszit- ennél a számnál amely már a jelenlegi velük mindig járó földönkívüliekkel az embereken kezdetben végrehajtott fertelmet jelenti, mert a menyországban lakom kezdet óta hozták a Benkő angyalokat általam leírtak szerint mai napig gyalázva a sírjukban szépségük és szívük meggyalázni, megcsonkítani, kiárulni, minden nemibetegségeikkel az orvosoknak, minden törésésével, betegségével a világ gyilkosainak világ könyvtárával Szabónak összes szereplőjük helyetti állandó kivégzésük mellett, felsorolhatlan kínzásra ítélve mindenkit, akit tökéletesnek láttak,mint az embereket, Koós János velük mindig együtt járó iszonyat lett volna a főszereplője első perctől ennek a dalnak, hogy mindenkinek ad puszit. Vele kezdődőt Ázsai előtti időben. Koós bemutatta a tor ünneplőknek tudván, hogy ki vagyok, küldött puszít a médiájával a miskolci gyalázóimnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az arc nélkülliként megfesett Ádám Éva óta gyilkológép
  2017-02-01 20:13:15, szerda
 
  Megfestettem 1990. óta folyamatosan azokat a babiloni egykori nagybalonból maradt Cserép Imre és Cserépi Zsuzsanna Tóth néven a Benkő emberek mészárosainak kezdetét, amit születésem óta tudtukkal rajtam, mint Vénuszon hajtottak végre, ahogyan végezni szoktak közösen Derláné Vatikánjával, újhelyi Révész utcai teljes vérfürdős Kohut Isten embereinek kivégzőivel, áthozva engem Bodor pusztító által Miskolcra, ahol felismertem azokat, amik helyett én lettem a kurva, Szendrei neveivel a születésem támadóimat szirmabesenyő központtal, a Kőporos utcára hoztak egy szerencsi vonatvezető újhelyi lakásom albérlője nem fizetése miatt elkobzott orosz mosógépével, bőrzskekijével Kátya Portörő vatikáni állandó vérfürdősnek ruhájában Ménesiék által rám adva.

Virág Ödönnel volt berendezve a Bársony János egykori vatikáni kommunista kori vérfürdős igazgatóval a gyerekek iskolája. Csodálkoztam, hogy a vasfüggöny felemelésekor nem tudván akkor még, hogy én voltam a főszereplője Szabó István összes könyvének, így jártak időben és korban szerte a világon, hogy Virág Ödön kommunista a többi kommunistával együtt miért van szabadon.

Utána vittek lakni Barna Gábor és Adamek Gábor, Sugár Ágnes, Hegyi Barbara, Andó Marianna arca helyet engem mutatva már sátán Évájaként a mexikói sorozatban, nem értettem, hogyan lettem főszereplő Andó helyett.

Mikor a halott festő az írásaim alapján megzajzolta a cserepeket, akkor ismertem fel Ádám és Éva arcnélküliként megrajzolt figuráit, eszembe jutott, hogy Gyuszi brazil angyalként Bohács doktora a ricsei elmeosztálynak együtt Müller Péter Sziámival x alakban keresztül húzatva az összes róla készült fotót, megsokkolta 12-szer Vona Gábor arcnélküli kezdetével az összes bibliai arc nélküli mészáros, csonkító, kivégzője helyett a sátán népének.

1990-ben másodszor kezdték el Balogh Gizella nagy fehér házat építővel a Révész számait ismételve rajtam megmérgezve Bodor Pók által, a kezdeti támadóink által a Kilián teljes egészével bevittek öngyilkossággal a II-es idegükre, Edójuk halak szülött jelenlegi Vénusz áldozó Vörös Oroszlánját ismételni, Ekkor insulin kómáztattak Baloghné indiai cigány helyett, Varga Rózsa névhez értek, feszületre tettek engem Bodor Ágnes helyett. Minden Ágnes feszületes volt többszáz éve.
Ott rajzoltam meg a szegfűs jelet, a szélforgó virág jelével együtt a betegségeinkből létrehozott jelenlegi MSZP-nek, meg a Média Márknak.

1991-ben folyamatosan festettem a cserepeket, sumer és babiloni szimbólumokkal, jelenlegi összes Kecskés Beatrix és többi Bornemissza által üzemeltetett, létrehozott amerikai nagy babilon űrlényei lettek belőle. Müller folyamatosan gyilkolta az öcsémet az összes Kecskés és Farkas helyett borsodivánkai kivégző elmeosztályával, meg a Kupaiék helyett állandóan, ezzel kezdett öcsém támadásával születésekor.

Az arcnélküliként létrehozott egykori és jelenlegi csapások, amik az űr népét is lemészárolták, kivégzőket jelentenek, ez Vona is.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csillagok háborúja a Tarot-ból ózdi 666 vérfürődösök
  2017-02-01 19:21:16, szerda
 
  Az általam kidolgozott Szefirot fája, mint bölcsesség fa, egykori égigérő faként minden kártyának megfelelő országa a világ minden részén berendezve volt. Én végigjártam az Édesvíz kiadó szerinti könyvet, meg Szepes Mária sorselemzés, divinációját. Mindegyik kártyalapnak megírtam az igaz történetét, az újhelyi Koporsó-heggyel együtt, mint ezoterikus saját vatikáni földöntúli hatalom saját halotti-hid vers szerinti Kórodi Jánossal itt hagyott egykori halálnépét az égigérő fának. Ennek pár részére emlékszem, köztük volt Ízisz hármas kártyája, az egyes főpapja Jeruzsálemnek, mint tűzben járónak, egyetlen túlélője Lucifer. Köztük volt a császárnő, ezt Császár Angéla jelenti, tizenhatos torony, mely mindig az általuk létrehozott, berendezett babilon végét jelentette. Köztük van a folytatás egy csillag berendezés, ez volt Szerbiában csillagrendként, melynek utolsó képviselője Petőfi Sándor volt. A kilences, mint egykori remete, mindig ferencesieket jelentett kolostorokkal az egész világon. A tizes szerencsekék ahogy fenn, úgy lenn, az úr a tökéletes egykori nap-istent jelentett, kisfiú kiemelkedésével az egykori ausztráliai óceán vizéből, feje fölött nénéi a bölcs csillagok, apja a nap, anyja a hold. A nyolcas igazság bajnoka, amiből már régóta Lenin egykori korát befejezve japánok által kínai jelenlegi horoszkóp lett, mert együtt ölték meg őket a miskolci Rákóczi térrel.
A tizenegyes erő, ami Brigittát jelenti, még megvan, jelenlegi csillagmedve mindig égen lévőként ragyogó népe felett álló uralma alatti medvéket jelentett. A tizenhármas halálkártya Derláné állandó bárány halálnépét jelentette saját országával Oroszországban. A tizennégyes mértékletesség negyedik dimenzió népét jelentette harmadik birodalom néven Sarkady László állandó nácijaival Derláné báránynak. A tizenötös ördög kártya az általuk létrehozott pokol országát jelentette tűzben járó kénköves szagú ördögökkel. A tizenhetes csillagkártya egykori magyarokat lemészárló magyarok istene romániai terület magyarok elleni mészárosokat jelentett már, itt Argyán Róbert és valamennyi Annája a vérfürdősök utcájában Katika néven állandó Zirkuli Katalin könyve szerint azt jelenti, hogy mindig hoztak magukkal egy Benkő angyalt, akit maguk helyett megáldoztak minden főszereplőjük helyett. Így lettem én a Katalin könyve szerint a mészárosoknak áldozati bárány Derláné helyett ismét, minden Ágnessel egyszerre indultak, azok, amik folyamatosan többszáz éve ártatlanokat felfoghatatlanul mészároltak le, mert tökéletesek voltak, Baratta Ágnes lett volna állandóan a Pszichograológiai okkultista vérfürdősök báránya, amelyik áldozásával tisztult volna, emberré vált volna a keleti nép a cigánysággal együtt. De itt más történt, folyamatosan maguk sem tudták, miért hozták gyalázásra, csonkításra, fertelmes kivégzésre magukkal az Ágnesek helyetti áldozatot, mint angyalokat, így lettek emberi formájúak a talmud népei, az indiai legyek, a távol kelet népei, mint Libia, a cigányok, valamennyi állata a kéjgyilkosoknak többszáz év óta, hozva az ózdi központ 666 népének Tarot kártya alapján együtt létezve együtt járva csillagok háborúja film szerinti egykori yedi lovagok, mint bölcsek által beavatott saját antikrisztusuk volt a dart wader fia, Leila állandó hercegnő az űrben. Mivel nem volt soha ellensége az ózdi 666 központnak, Leila hercegnő igaz, ami helyett engem tettek a kiliáni bezárás alatt főszereplővé, mivel Leila az ózdi hercegnő Japánban van. Ennyien vannak a kis tarot kártyájából ferencesiekkel együtt, minden Ferenc a vérfürdősök utcájából együtt mészárolt velük angyalokat, embereket.

A valósága az ózdi csillagok háborúja hősnek gondolt központjáról 666 néven sátán bibliájába téve állandóan megírva azzal, hogy Krisztusuk, egykori tűzben járó óriási fenevad, egykori Japánból kénköves tüzes medencébe teszi a fenevadat, a hamis prófétát és a Szulák Andrea, mint mohamed gyalázó nagyfolyású halálnépét. Ezer év eltelte után, mióta elindultak, ismét eljön a megváltó, mint egykori fenevad Japánból, ekkor Tóth Kecskés Katalin maradványaként legyőzték őt.
Így azóta vérengzően neki menve a Benkő embereknek és angyaloknak cipelik magukkal a szívvel rendelkező tökéletes zenei tehetségeket, Omega koncert a mennyben kezdetével az egykori mennyországban élő Benkő zenei csodás angyalok embereit, rájuk vigyázó angyalokat Luciferjüknek, akit maguk öltek meg, hozzák bemutatni a Benkő angyaloknak Kex együttes dala szerint egykori japán meséből eredő darazsakkal megírva.

A sátán bibliájába vannak téve valamennyien, azóta a vég, ahogyan gondoltam, mindig az, hogy a 666 után áldozatukon saját tettük, gyilkosságuk, szerepük végrehajtása után jön a halálnépe Romániának. Most volt betéve először Nagy Anna halott, hogy rászállítsák az ég seregét, majd a lánya tartsa el.

A Rákóczi téri angol média folytatja folyamatosan elölről kezdve az ózdi 666 fertelmes vérfürdőseit sztárrá téve jövő börtönének Oroszországban fenevadjukkal együtt.

Az ózdi 666 hamis prófétája engem Vénuszként, anyámat, Benkő Lajos csillag apját pároztatta a saját Begala Julianna gyilkosával, így született anyám Benkő csillagként. Tudták, hogy Vénusz vagyok, születésemkor folytatták rajtam elölről kezdve a Bertalan utcai vérdürdőt 81 éve folyamatosan, minden Rózsája helyett az ózdi hamis prófétának az egész világon berendezett sátán bibliája szerint engem tett feszületre Bodor Ánges űrpók. Állandó a Varga nevekkel az összes vasfüggönyös őrház patikával a bibliából Varga Rózsa sátán népe jelenleg Vénusz áldozó engem kurvázó világmészáros sátánozva engem jelenti első pillanattól a vasfüggönyös Búcs Ferencné Ili háromjellel megjelölt homlokával vándorolva, mióta engem forgattak a világ felett ózdi Észak-Magyaországban Csehék által tudván, hogy engem tettek feszületre, kiadták, hogy az én végzetem Krisztusi fény lesz. Nem értettem, rossz érzésem volt, nem tudtam kivizsgáltatni, mi történt velem a kórházban, hogy kerültem oda.

A gyémánt, vagy hullócsillag címen Szendrei Klaudia kurvázásommal nálam kezdett Bodorné Ágnes cigánytelepét jelenti, majd Cseh felfedte az arcomat Kohut Katalin néven, hogy az én jövőm a Krisztusi fény lesz. Ez 1991-ben volt, mikor Fecske Csabája helyett Bodor iker pusztítónak, mint az engem megalkotó apámnak, Kohut istennek teljes világmindenségét emberekkel együtt legyilkoló űrpusztítója helyett feszületre tettek. A gyémántkora óta vándorol Ili háromjeles homlokával, amit Luciferjük sebesített meg, mikor megtámadtak engem. Az elveszett gyémántokban zenélte meg a gyilkosa, Demjén Rózsija Bodor pusztító feszületének.

A Rózsa csonkító, bénító, gyalázói a fertelmeknek 666 magát hősnek mondó vérengzőinek Krisztusai, mint nem bábok, amiért Vénuszt áldoztak Bodorék, megérkeztek.

Bűcsné Ili háromjellel megjelölt homlokával Mária hívőként megérkezett tavaly áprilisban válltörésem után Turcsányiné és genyó férje helyett, az ózdi 666 központ cigánytelepe mészárosainak utcájába üldözve állandóan a számozott utcai idetartozó innen nevüket felvevő cigányok által minden lakásban, mert ide akarták hozni a vérfürdősök utcájába, mert innen állították fel Orbán háromgyerekes utoljára engem Vénuszként lemészárolt utcából megjelölt homlokával a nagyra nőtt indiai légynek.
A Mária vallás,amivel eddig járt a vatikánt jelenti Tircs Mária, anyám éhezéséből létrehozott kiliáni börtön általi betegségeként, őt állította be a tik sem vagytok magyarok hálózat engem Vénuszként megtámadó Gyarmathy Ica népe jövő Vatikánjához. Ez a fertelmes utca létre sem jött volna emberek mészárosaival mert szívük volt a világ uraival együtt a vatikán által, ha valaki elégeti őket többezer évvel ezelőtt.

A bábkirályain Szelep kiabálása óta, hogy ő báb, kezdtek végig menni folyamatosan körbe járva a két utcáján a rám váróknak, kurvázással kezdve, azóta minden kurva helyett gyalázatukkal, amiket végrehajtottak a Benkő embereken és angyalokon saját tetteik, szaguk, minden torzulásuk miatt támadva. A bábkirályok ózdi központtal szirmabesenyői általam zöld szemű Jézusként megrajzolva egykori aranysas egri jelével a fogtechnikusát jelenti Takácsnak a Révész utcáról.

Zirkuli Katalin mohazöld kiadású nyelvi játékként adott neve egykori Kohut Istennek Katalinként mindig én voltam egyedül.
A Katalin könyvben lévő régi pusztai maradványok, mint a mai szlovák és mexikói terület Katalin pusztája, Alenxandriai Katalin rajtam végrehajtott főszereplője Orbán Viktor indiai cigány helyett én lettem, mint az összes többi könyvé, Orbán kerék néven többezer éve van jelenlegi szlovák területen.
Ebben a könyvben volt mindig Baratta Ági Pszichéként az állandó báránya a pszichogrolóigia vérfürdősöknek az összes Ángesével együtt a pszicografológiai általuk hozott szörnyeknek.
A Katalin könyvet Törőcsik Mari kurvájuk idejében szétszedték, lin cseppekre, így került a Katalin könyv az ózdi 666 központjának vérfürdősei kezébe.

Most hívogat Brigitta csillagmedve, Betti mohameddel együtt azzal, hogy térjek vissza,mert velem baj van, a skizopren Szelep és könyvtulajdonosok injekciójára.

Nem tudom, hogyan mondjam meg a gyereknek, hogy a médiájával Szabó István lyukas szívű állandó többezer éves világkönyvtár állandó célpont és Lázár felesége mint támadóm folyamatosan születésem óta tudván, hogy ki vagyok a sötétkapus dögökkel, a tompa látó lányom gyalázója helyett Csillagmedve és mohamed lányaimnak adott két gyerek folyamatosan vitet be engem tompalátó szelep médiájával Szelep helyett. Hogyan mondjam meg a gyerekeknek, hogy Szabó Istán lyukas szívű többezer éve Kohut és Benkő istennőket, angyalokat, embereket Lázárral és két gyerekével fertelmes módon megcsonkítva, meggyalázva, fényevésen tartva, állandó gyalázatban hagyva a sírjukban az istennőket, angyalokat ebből nemesedve az indiai cigánysággal, legyekkel, minden démonnal, mint kurvákkal az én és anyám családjainak, a világ összes emberének a mészárosa.

Szelepje a hentes mészáros tökéletes emberek és népeik okkultista vérfürdős családja mindenről hallgat, hagyja, hogy elmebetegezzenek maguk helyett, mint ahogyan eddig mindig is tették.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Piros és kék vatikánt üzemeltető földönkívüliek
  2017-02-01 14:30:30, szerda
 
  Tudták előre, mikor felruházták egykor a Bertalan utcai vérfürdős ózdi központ által lemészárolt egykori Japán nagypán népét felruházva földöntúli vatikáni hatalommal, hogy a kéjgyilkosa a nagypánnak engem Vénuszként forgat a világ felett Derláné vatikáni földöntúli erejével és sátánistáival az első görög isten megtámadása óta, tudták, mikor születek meg. Ami történt velem, mint Benkő Lajos és anyám sorsa Szabó István egykori Vénusz támadó lyukas szívű világ könyvtárával kiadva mindazt, amit többezer éve végrehajtottak az emberiség ellen az űr népével együtt,ahol emberek éltek, Búcs Ferencné megjelölt háromjeles homlokával Illésnek most érkezett meg tavaly áprilisban, de már nem volt egyetlen ország sem, ami fogadott volna engem.

Derláné vatikáni hatalmával előre tudván, hogy ki vagyok együtt volt születésemkor a vatikáni földöntúli hatalommal, de már ekkor késő volt, mert a genyóként beállított Turcsányi család hivatalsegédekkel kezdett teljes ország lezárárása mellett az egész világ tudtával végzett velünk ugyanúgy, ahogyan eddig a Benkő angyalokkal tették. Ez nem volt az engem váróknál betervezve az összes Ágnese sorsát rajtam végrehajtani a világkönyvtárával együtt Szabónak saját tetteik, kivégzéseik végrehajtásával, ahogyan eddig mindig tették, sem a kommunikációs bénítások, sem a gyalázatok, sem a kurvázásuk a démonok helyett. Itt leállt minden a jövő vatikánjánál, amire egyébként semmi szükség nem volt volna soha, sem a trianoni sátán magyarországára, sem a Rózsa Vénusz áldozóra a Bertalan utcának, amik Alba Rerina központban az egyetlen egy meghagyott vasparaszt Bakos József érthetetlen elmebeteg írásaiit kiválalasztva négy éven át felfoghatlan mások által észrevett leértékelésemmel nekem, mint Vénusznak, aki soha nem látott embert, megalázva az emberiség mészárosait futtatva a vatikánnal tisztulva születésem óta Vénusz áldozásból, a vatikánra soha nem lesz szükség, sem az amerikai űrlények égből pottyant babilonjára, sem a sátán világ-jeruzsálemére Lázárral és a lyukas szívű Szabó Istvánnal, sötétkapus dögjeivel együtt.

Bródy János vatikáni lírai zöld tollas teremtője az Időjeleknek, egyik dala jelenti a Derláné vatikáni földöntúli hatalma előtti emberek gyilkosait, ismeretlen egyház építőivel, akik magukat uramnak szólították. A kék és fehér felhős volt az ég, a nap barnított, nem tudtam én, merre indulok, más-más csónakot sodort alám a gonosz, felhős lett az ég és elsodort a szél nyugatról keletre, északról meg délre, nem vagyok más, csak sápadt falevél, ez lettem én egy tépett kislevél, mondd jó uram, a megrontott meddig él, miért fáj a lélek, s ha sírok kinek jó, a gonoszság erői meddig lesik még panaszkodó lelkemet és mikor lesz már fény idetetten berendezettje a Vatikánnak széllel fekete ufók dobálóiként Bródytól, amikkel megölték Gajdos Nóra utolsó brazil embert, közösen hajtották már végre a Bertalan u. 18. szám alatti fehér konyhai bútort építő költözésem után rám támadóként ismétlésben a hármas gyalázatuknak selyemréti buzijaikkal és saját ügyvédjükkel szerint a piros és kék általuk a debreceni Gelencsér bibliában, melyet azért írtak meg, hogy ezek együtt a föld mészárosai saját feszületükkel, végig aláhúztam a leplező bibliájában a sátán népének, egy debreceni mord író által írva, jehova focizó kutya által engem odavive álmomban, aki azért volt mord, mert mindent már akkor rajtam hajtottak végre.
A piros és kék vatikánt létrehozó földönkívüliek végig együtt jártak a két utcai berendezésen többezer éve minden mészárlást jóváhagyva.

Bródy dala szerint, amivel kezdtek Benkő angyal sorssal Ménesiék által beöltöztetve engem, Bródyiék és Derláné előtti világban visszamenve időben az Árpád utcáig Müllerékkel újhelyi többszáz éve várakozó dadogós libalábú kitermeléssel az összes reformátusával a sátán bibliába téve őket, egészen a Csurkás István támadásáig,amikor Csillagmedvét leszedték az égről.

A Derláné előtti világban élt a piros-kék ruhával Bródy által megénekelt emberek világa, ahol a debreceni író által kiadott biblia szerint, melyet velük aláhúztak, mert együtt járnak első pillanattól, minden uram írás és dal a földönkívüliek tettéről szól a többi gyilkosságuk végrehajtása mellett.
A vatikáni földöntúli hatalmat átadó szándékos teljes világmindenség iszonyatos kivégzése zenei csodákkal, emberekkel együtt a szívük miatt, általuk üzemeltetett ismeretlen egyház létrehozása mellett Ázsia előtti világban a kislányokat piros-kék ruhába öltöztetve vitték áldozni a földönkívüliek templomába. A konty, amit rájuk adtak, a jelenlegi japán Rákóczi tér gésáinak frizuráját jelentette, amit ők rendeztek be velük együtt járva, mint nemi aratás szimbólumát annak ellenére, hogy a jelenlegi Japán nem ismerte a földönkívüliek egykori ember gyilkosságait a többiekkel együtt.

Az általam aláhúzott, senki által nem értett leplező biblia kék és fehér színben, a kékek leszállásával menve a Vatikánba, a debreceni leplező biblia új és régi szövetség teljes egészének összes korában együtt vettek részt mióta az összes gyilkosát a világnak létrehozták a vatikánnal, talmuddal, sátán bibliájával, Lucifer egykori tökéletes Tírus fejedelmével együtt, akit fel akartak támasztani. A kék és fehér földönkívüliek sokkal hamarabb gyilkolták az embereket, mint Derláné a vatikáni hatalmával, mielőtt engem forgattak volna a világ felett azzal, hogy mire megszületek, nem lesz ember, ezt valamennyi földönkívüli normálisnak gondolta, azzal a mondatával Várkonyinak, hogy embereket nem lehet teremteni.
Minden mészárlást, csonkítást, gyalázást végig nézett, amit múvelt a Bertalan utca a tökéletes emberekkel, angyalokkal, azért mert szívük volt és nem ismerték a rosszat.

Feltételezés szerint a Vatikánt létrehozó fertelmes iszonyatok, amik végig velük együtt jártak, mint Vatikán kíséretei, miután csillagmedvét is leszedték az égről, rajtuk kezdett töréseivel az egykori amerikai istennők gyilkosainak töréseivel folytatva a gyerekeken a töréseit, mint saját gyilkosságuk végrehajtását, engedve Szabó István világkönyvtáros lyukas szívű engem az égben megtámadó többezer éve tartó iszonyat és fertelem végrehajtását ártatlanokon velem együtt, gyalázásommal örökké, ahogyan eddig a Benkő angyalokkal és emberekkel tették.

MIután a földönkívüliek, amik végig itt voltak, összemocskolva mindent a Duna tévéjükkel, végeznek mohameddel és csillagmedvével, mindenkit leszedve meggyalázva az ég csillagaiként, már csak Ausztrália marad, Anglia teremtői, rózsakeresztes rendje nélkül, többi a Rákóczi téré, amire mint mészárosokra, nem lesz szüksége, miután megengedte, sőt felruházta hatalommal Bodor űrszörnyet, hogy pusztítsa el a világegyetem teljes egészét mint emberek élte bolygókat és csillagrendszereket, az egész világot elpusztítva, ami a Rákóczi téri mészárosoké, vatikánra sincs szüksége többé, mert a piros-kék földönkívüliek maguk lesznek az urak a világmindenség felett, úrnak szólítva magukat, mint emberiség iszonyatos kivégzői tökéletességük miatt, az örökéletű Kripton bolygó lakosaira küldve az űrlényeket, amik örökéletűen éltek amerikai területen, már megírt elméletük mellett, miszerint ők hozták létre a földet hatalmas tűzrobbanással, meghagyva Kohut isten csillagait az égen leszállnak a földre vatikáni központtal derláné és a többi mészáros nélkül egykori általuk érthetetlen módon lemészárolt saját népük formájára létrehozott szív nélküli emberek földönkívüli zeneszerzőkkel jelentik majd a mindenség elpusztítása után történelmével együtt az egész úr népével, ami a sajátja a jövő világegyetem urainak új kezdetét a földnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Talmud náci népe Vatikántól cigányság kiválasztása óta
  2017-02-01 11:41:45, szerda
 
  Mondták nekem kiskoromban rám bízva minden titkát a Kohut embereknek, a török rokonsággal együtt, hogy egykori rokonok vagyunk, hogy Bodrogi Gyula vipera ott volt Sátoraljaújhelyen, ott hozták létre a Derláné vatikáni erejével, egyből elkövette állatként az első kislány gyilkosságát.
Azóta van Bodrogi Gyula emberi formában a többi talmud állatával együtt.
Mondták, hogy az akkor már vatikáni hatalommal felvették a Magas-hegyi egykori Kohut Isten hét hegyi maradványa alapján az ott maradt mini egykori náci kilátó alapján a náci nevet, meg hogy a náci gyengének tartotta az embereket, mert túl gyengének gondolta a szívük miatt őket, ezért választotta ki a vele együtt Müller Péter Sziámit vatikáni erővel felruházva az emberek, rájuk vigyázó angyalok ellen Ménesi Rákóczi téri kezdetét a cigányságnak, Menyhért indiai cigánytelepét, Barakkos Orbán Viktor családja indiai egykori emberek, angyalok mészárlásából nagyra nőtt indiai legyeket, pusztítóikat, mint a cseremiszt, Bodor űrpusztítót Ánges pók lányával, Gyarmyhyakat, hogy indiai legyekkel fejezzék be az országok mészárlása utáni emberi formát felvett legyeket. Így kezdték együtt a Vatikánnal együtt az egész világ embereiből megmaradt embereket, rájuk vigyázó angyalok kirárulását, legyekkel, cigánysággal.

A náci talmudos állataival a Vatikánnal átcserélte a Magas-hegyi náci kilátóval egykori Kohut isten emberek mészárlása után folyamatosan maga által megalkotott Magas-hegyi energiából szív nélküli általa létrehozott különféle nyelveken beszélő teljes föld lakosaira, amiből jelenleg Lengyelország maradt általuk lemészárolva. A különféle nyelveken beszélő általuk létrehozott országokat úgy hozták létre,hogy ők az emberek.

Azután bővült a mészáros felfoghatatlan emberek tökéletessége és benső törvénye miatti felfoghatatlan gyalázásukkal, megbénításukkal, kivégzésekkel, a saját mészárlásból megszületett deformációk, betegségük miatti támadása az embereknek, angyalokkal együtt, így jártak közösen, míg ezelőtt párszáz évvel ott hagyták őket Sátoraljaújhelyen a járványtemetőjével a már Magas-hegyi energiájukkal általuk lemészárolt egykori országok és népek mészárosaival, honvédjeivel az újhelyi embereknek, magas fát ültettek a miskolciak, amit a saját nevük jelentett.

A sátán népét a Vatikáni hatalom létrehozta Atlantiszi Vénusz állandó világot járóival, azzal a célllal,hogy eljátsszák az emberek mészárlása közben maguk helyett a világ történelmi korszakait.

A gyarmatosítókkal járták a megmaradt Magas-hegyi energiából létrehozott országokat, megölték az általuk létrehozott többi saját maguk által megalkotott szív nélküli népeket, melyek által létrejött az ózdi 666 központja a gennyes nemi szervvel Ózd által bevetett örökkétartó emberek ellen, angyalok ellen állandó világkönyvtárával Szabó István lyukas szívével, Lázárral felfoghatatlan vérdüvel, iszonyattal végezték ki NOé özönvizével együtt a karcsai Szabó Istvánnal Ázsia előtti területen a Benkő angyalok általi őrizetben élt embereket.

Bodor űrpusztítóját a galaxis minden részén és bolygóján élő emberek ellen a többi űrszörnnyel együtt Vatikáni földöntúli hatalommal lemészároltatták a világegyetemet már Ferenceivel a mészároknak.

Mondták nekem Sátoraljaújhelyen, hogy a sportolók és a parasztok a falvakban az igavonók és fizikai munkások, az elektromos munkásosztállyal együtt, mert nagy a teherbírásuk.
Az emberek, akiket meghagytak az ózdiak létrehozása előtt mindig szerényen éltek, gyümölcsöt, zöldséget termesztettek, szeretetben, békességben éltek, ritkán házasodtak, mert egyre kevesebb lett a férfinép, elvitték őket honvédeknek lemészárolni folyamatosan. Az emberi szív tökéletes, ezért a női eszmény is mindig tökéletes volt, így egyre nehezebbé vált a házasság létrejötte, mint föltdöntúli napenergiával létező angyalok által őrzött emberek nektárjával a méhükben, a legnagyobb csodát élték át, ha néha szerelembe estek a férjükkel.

MIvel nem ismerték a nemiséget, az arc deformációit a folyamatosan létrehozott római egyházba vitt irigységet, hazugságot, jellemtelenséget, így hozták létre már ellenük bevetett összes rossz tulajdonságot az egész világon, folyamatosan megalázva őket már.

A Magas-hegyi általuk náci talmudos állatok irányításában létrehozott legyek, cigányok, sátán Rózsái, gennyes nemi szerves állandó leninizmust korokként ismétlő és végrehajtó náci és orosz felszabadító hadsereg,amit már Ózd irányított.

Így indultak neki már közösen nem tudva egymásról mégis együtt minden világrészen berendezve Szabó István lyukas szívű egykori Vénusz támadó világ könyvtárát, mely saját általuk végrehajtott történelmi korszakokat jelentett, minden mészáros munkájukkal együtt az általuk létrehozott állandó vallásaival a világrészeknek, Vargákkal, mint állandó vasfüggönyös Őrház berendezésével a Sátán bibliájának megállás nélkül mészárolva a tökéletes szívvel rendelkező embereket, angyalok őrzőivel együtt.

A sátán bibliája így jött létre egykori démonok első embergyilkossága kezdetével épített Jeruzsálemben élő Lázár népeként gennyes nemi szervű kivégző emberi formává váló sátán népével együtt az általuk lemészárolt emberek és Istennők, angyalok, békesség virágok, indiai lótuszvirágosak mészárosai névtárával mint atya, fiú, szentlélekkel a Metroval, Omegával égi kíséretével összeállít Bródy Jánosék által végrehajtott fertelmével az összes Halak szülöttnek, minden reformátusnak minden országneveivel, amik együtt hajtották végre az embereken, rájuk vigyázó angyalokon a felfoghatatlan gyalázást, égetést, kivégzést összes orvosi betegségével a világnak nemi betegségekkel együtt, leírni lehetetlen a kínzásuk az emberekeknek azért, mert szívük volt. Már Derláné Vatikáni hatalma óta az embereket, mint szívvel rendelkezőket dolgoztatták, nem fizették ki a munkájukat, maguk, mint kivégző mészárosok helyett.

Jakab Klára Jutka felvett nevével ezer éve ölte meg az első embert, így tették hozzá őket a sátán bibliájához. Onnantól ők dorbézolva, jólétben, mint mészárosai a földnek mulattak, tort ültek az általuk éppen mészárolt emberek és angyalok felfoghatlan megcsonkítása, kivégzései közben saját tetteik világ-könyvtárát rajtuk végrehajtva, saját tetteik, gyilkosságiak végrehajtásával maguk helyett. A sakk világkártya a többi játékból lett hatalmas csapásaival a világnak a Bertalan utcai kéjgyilkosai. A vatikán Urbán Tiborja előre kitervelten engem a megmaradt emberekkel rajtam végrehajtott világ-könyvtárával Szabó Istvánnak a sakk-kártyával együtt fertelmesen végzett ki a saját elmeosztályaikkal és Müllerékkel, én voltam 1992-ben Urbán rajza szerint a Szívdobbanások általam megírt könyvanyagban ismétlésben már a cigányaik által rám adott meggyszínű ruha idején a II-es elme vatikáni erejéből angol központban létrehozott Új Éva szemüvegben, őrültként, amit nem érettem, nem tudtam a tükörbe nézni. Urbántól kérem a rajzot, melyet felismertem, azt mondta, hogy Cseh Károly elkérte.

A 130 évvel ezelőtti amerikai földrengést a Miskolc teljes névtára és a két utcába állított nemi fertőző szervekkel létrehozott korokat végrehajtó mészárosokkal hajtották végre, ami után kitették a Vénusz szobrot.

Aki Magas-hegyi általuk létrehozott vatikáni energiából mint egykori filmrendező, beállította az arcomat a velem kezdett összes apokalipszisével a világnak, Írisz filmig jutott az eredeti egykori világ Kohut isten élt emberek és beszélő állatok világánál, ekkor a menhelye Müllernek megtámadott minket Újhelyben, Bodor pusztító megette a Torzsáson a filmrendezőt, amit elmondtak nekem, csak nem értettem, hogy függök össze a médiával.

Az amerikai földrengés után rontottak be Miskolcra a Rákóczi terükkel, akkor Müller Péter Sziámi a Bertalan utcai három első lépcsőházzal, köztük a Noé vízözönnel elment Szibériába.

A világegyetem gyásza soha nem múlik el az emberek miatt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2017.02 2017. Február 2017.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 41 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 111
  • e Hét: 873
  • e Hónap: 12578
  • e Év: 51579
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.