Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
4.) Kíváncsi lennék arra... (A III/III-as pol. oszt.)
  2017-02-22 20:59:12, szerda
 
  KÍVÁNCSI LENNÉK ARRA, HOGYAN SZAVAZNÁNAK AZ EMBEREK, ha kiderülne, hogy az un. rendszerváltozást követően, a kádári idők elviselhetetlen III/III-as pol osztálya nem szűnt meg, csak átalakult Boross Péter "titokminiszter" segedelmével....
*
Gondoljatok erre, amikor értetlenkedtek hova lett a MAGYAR ÖNTUDAT!
*
El kellene végre gondolkodni azon is, hogy a titkos szolgálatok MEGBÍZÓINAK MEGBÍZOTTAI minden, a magyarság sorsának jobbításáért tenni akarót ellehetetlenítenek, tönkretesznek és kiiktatnak! (Lásd: Csengey Dénes, Síklaky István... sorolhatnám)
*
Mint a Vendéglátó Vállalat egyik (Dél-pesti) igazgatója, elhelyezte a vendéglátó egységekben a titkos szolgálatos embereit, így gondoskodva arról, hogy az önpusztító életmód továbbra is népszerű legyen a magyarság körében.
*
Jól bevált gyakorlat volt ez már a kádári időkben is. NEM FELEJTEM EL azokat a gyárkapuba telepített fabodega ITALKIMÉRŐKET, ahol azt a kis fizetésüket is azon mód elkölthették a szerencsétlen MUNKÁSOK!
Így pusztítva le egy egész munkássá kontraszelektált nemzedéket, hogy azután "önmagától" kipusztuljon!

*
(Folyt.köv.)
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
3. Kíváncsi lennék arra... (Paktum)
  2017-02-22 02:28:52, szerda
 
  KIVÁNCSI LENNÉK ARRA, HOGYAN SZAVAZNÁNAK AZ EMBEREK, ha kiderülne, hogy az egy-párti (MSZMP) elődből kiváló jobb- és baloldali pártok megkötötték egymással azt a PAKTUMOT, amit 27. éve ELHALLGATNAK
*
A PAKTUM röviden azt jelenti, hogy lepaktálnak egymással a politikai felek és mindenben megegyeznek egymással. Abban is, hogy nem lesz elszámoltatás semmiért és nem lesz bántódása senkinek, akinek volt valami köze pl. a szocializmus csődbe viteléhez... stb.
*

*
Boross Péter a PAKTUMRÓL:
“...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."
*
Köszönöm a visszaemlékezőnek és az MDF-Fórum 2003. decemberi, 5. számában megjelenő mondatot! Ez az egy mondat adott magyarázatot egy sor érthetetlen történésre!
http://furaila.xfree.hu/212714
*
Azért is érintett különösképpen fájdalmasan az idézett mondat, mert a “tudatlanság" és a “félismeret" úgy szerepel benne, mint olyan tényezők, amelyek kizárják egész nemzedékemet és utódainkat a felelősségteljes döntésképességből !

Pl. 1.: A ,,tudatlanság" és ,,félismeret" miatt kizárt a választások előtt a saját közösségeinkből történő képviselő jelöltek felelősségteljes kiválasztása.
Pl. 2.: Tudatlanságunk" és ,,félismeretünk" miatt elfogadjuk a régi-új pártok jelöltjeit, akikre azután a média sulykolásának hatására szavazunk.
*
*
Azért is fájdalmas az üzenete ennek az egyetlen mondatnak, mert nemcsak szüleink korosztályának jelentett üzenetet az a bizonyos “p a k t u m", hanem az előző rendszer “hatalmi elitjének" is!
*
Mert, részben illegalitásba vonulva - továbbra is (vissza)élhetnek az előzőleg elraktározott információk és “tudás" adta előnyeikkel! Ugyanis, ők azok, akik nálunknál is jobban tudják, hogy ki az, akit 1990 után is el ,,kell" lehetetleníteni, aki elől el ,,kell" venni minden lehetőséget!
*
*
Szüleink, pedig úgy gondolták, hogy: ,,még nem jött el az igazmondás ideje" és ezért a családi múlt hiteles történetét elvitték magukkal a sírba.
Itt hagytak minket nyakig a HAZUGSÁGBAN!
Ez azért tragikus, mert nincs veszélyesebb hazugság az igazság ELHALLGATÁSÁNÁL!
Mert, amiről nem tudunk, az ellen védekezni sem tudunk!
*
Csakhogy, én ebbe nem tudtam beletörődni és magánkutatásba fogtam. Tartoztam vele magamnak, de legfőképpen - az utókornak.
*
(Folyt. köv.)
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2. Kíváncsi lennék arra... (Politikai Főiskola)
  2017-02-22 02:27:22, szerda
 
  KÍVÁNCSI LENNÉK ARRA, HOGYAN SZAVAZNÁNAK AZ EMBEREK, ha kiderülne végre, hogy a rendszerváltoztató politikai "elithez" tartozóknak akkora átmentett ,,ismereti"- anyagi- gazdasági- és kapcsolati tőke volt a birtokukban, amiből pillanatok alatt továbbra is hatalmi tőkét lehetett kovácsolni.
*
Tessék csak megnézni a Politikai Főiskola 1986. évi Fórum c. kiadványának jelmondatát:
*
,,Világ proletárjai egyesüljetek!"
*
Együtt- egymással paktumot kötve akarták a világ proletárjait egyesíteni akár IMF hitelből - még 1986-ban is, amikor már 4. éve (és napjainkban is) érvényben volt az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza!
Ebből egyértelműen kiderül, hogy egészen egyszerűen hülyének nézték a magyar dolgozó népet!
*
Azt a munkásosztályt, amelyik képviseletére FÜGGETLENÍTETT párt- KISZ- és szakszervezeti funkcionáriusként NAPPALI tagozaton tanulhattak azon a Politikai Főiskolán ahova a munkahelyük iskolázta be őket. És, ami a legnagyobb árulás, hogy három évig kapták a munkahelyüktől a havi fizetésüket!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1. Kíváncsi lennék arra... (Függetlenített-rendszer))
  2017-02-22 02:22:37, szerda
 
  KÍVÁNCSI LENNÉK ARRA HOGYAN SZAVAZNÁNAK AZ EMBEREK, ha kiderülne, hogy vezetőik tisztában voltak már az 1970-es években is azzal, hogy ezt a hatalmas FÜGGETLENÍTETT párt- KISZ- és szakszervezeti apparátust nem fogja tudni fenn- és eltartani a dolgozó munkásság.
Ezért vették igénybe a nyugati banki világ kölcsöneit. Vagyis, az un. szocializmust is NYUGATI BANKOK tartották fönn.
Pontosan úgy, ahogy az un. RENDSZERVÁLTOZÁS óta is a BANKOK nélkül csődöt kellett volna MAGYARORSZÁG KORMÁNYÁNAK jelenteni!
*
Bizonyíték a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza!
*
Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.
Bővebben itt látható:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=98200006.TVR#id=
I1_1326320839250&parent=http%3A%2F%2Fnet.jogtar.hu&rpctoken=
720540082&_methods=onPlusOne%2C_ready%2C_close%2C_open%2C_resizeMe
*
*
Ebből az egészből nyilvánvaló, hogy mennyire álságos ezeket a bankokat bűnbakként kikiáltani és hibáztatni akkor, amikor mindenki tudja, hogy ezt az un. fogyasztói társadalmi- EU-val összhangban lévő berendezkedést a bankok tartják fönn.
Éppen ezért, NEM a bankokat kellene kikiáltani bűnbaknak, hanem a magát a DEMOKRATIKUSNAK HAZUDOTT - a csődbe vitt szocializmus romjaira épített - RENDSZERT KELLENE MEGVÁLTOZTATNI!
Teljesen új alapokra lenne szükség, amire fel lehetne építeni a Szent Korona értékrend szerinti országlást.
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2017.01 2017. Február 2017.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 18 db bejegyzés
e év: 250 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 307
  • e Hét: 584
  • e Hónap: 9188
  • e Év: 45129
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.