Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Egy házaspár története......
  2017-02-24 14:23:00, péntek
 
  A férj talált egy doboz pénzt a haldokló neje polcában.Nevetett kínjában amikor rájött honnan a mesés vagyon.
Ez a történet egy idős házaspárról szól, amikor is a férj talál egy pénzzel teli dobozt....





Ez a történet egy idős házaspárról szól, amikor is a férj talál egy pénzzel teli dobozt. Kérjük olvassa el végig a történetet, akkor nyer igazán értelmet az egész.

A férj és a feleség már 60 éves házasok voltak. Mindent megosztottak egymással. Semmilyen titkuk nem volt egymás előtt, csak az, hogy a feleségnek volt egy cipős doboza a szekrény tetején. Azt mondta a férjének, ezt ne nyissa ki és ne is kérdezősködjön róla.

A férj nem foglalkozott ezzel a dobozzal. De egy nap a felesége nagyon beteg lett és az orvos azt mondta, már nem fog felépülni.





Egy idő után a feleség úgy gondolta, itt az ideje, hogy férje megtudja mi van a dobozban. Mikor kinyitotta, két horgolt baba volt benne és 500 000 svéd korona. A férj megkérdezte, mit jelent ez.

Mikor összeházasodtunk, azt mondta nekem a nagymamám: A jó házasság titka az, hogy ne veszekedjünk. Azt mondta, ha bármikor mérges vagyok rád, akkor maradjak csendben és horgoljak vagy nemezeljek egy babát.





Az idős férfit annyira meghatotta ez a történet. A dobozban ugyanis csak két baba volt. Tehát amíg együtt voltak, a hatvan év alatt csak kétszer volt rá mérges. Rettenetesen örült ennek. " Édesem, ezt értem. De mi itt ez a rengeteg pénz? - kérdezte."





Ja, ez? Az a pénz, amit a babák eladásával kerestem!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mai napi mosoly Nektek ......
  2017-02-24 14:04:21, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2017-02-24 13:47:54, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-02-24)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Csábítás hatja át.

Ló - szabadság, igába hajtott erő

Üzenete a vállat feladat szabad végrehajtása. A harcos ember állata - ám valójában zsákmány állat, amely elmenekül a ragadozók elől, mégis oly bátor az emberrel együtt a háborúban. A magyarok szent állata, a táltos paripa. Ezért a Magyarok kártyáján felbukkanó ló a Táltost jeleníti meg. Találd meg az örömet abban, amivel foglalkoznod kell, és megérted, miért ad örömet a lónak, ha berepíti a zsokét a célba. Ha lóra ül az ember, kimagaslik a többiek közül. A vadon vágtázó, csordaszellemük által vezetett ménes maga a határtalan szabadság jelképe, az igába hajtott ló pedig a szolgaságé, az alázaté, az alázattal vállalt feladaté. A hátasló a sikerre vivő társé.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek intenzív üzenet: Az Igaziról, a hercegről, aki fehér paripán érkezik. Párkapcsolatban élők számára a céltudatosság, a célorientáltság, a párkapcsolaton belül megélhető szabadság és önfeladás, alázat és önállóság megtestesítője. A "lovaglás" egy szerelmi pozitúra neve is - ma kipróbálhatjátok!

Ezt mondja neked:
Ejts szerét, ha tudod, hogy közelről is láss lovat. Simogasd meg, ha mered, vagy ha módod van rá pattanj fel rá! Különleges élmény, ahogy kimagaslasz a tömegből.
Ki vagy te? A ló? A lovas? A hajtó a bakon? Aki a nyerget felrakja, a lovat lecsutakolja, kialmozza? A kovács aki felteszi a szerencsepatkót? Mindez együtt? Hogyan?
Ha lovon érsz célba, a ló feje mindig előbb szakítja át a célszalagot.

Erre is gondolj: Asztrológiai jegye: Nyilas. Olvasd újra a Csodaszarvas regéjét. Idézd fel a magyar történelem nagy lovait és lovasait. Menj lóversenyre, látogass a Kincsem parkba.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Engedély kérése......
  2017-02-24 12:53:45, péntek
 
  Levélben kért engedélyt egy férfi, hogy kutyájával együtt szállhasson meg a hotelben.

Akinek van kutyája, az tudja, hogy minden nyaralás vagy utazás nagyobb élmény, ha a kedvencünk is velünk tarthat. Ez a férfi sem szerette volna otthon hagyni hű társát, ezért rövid levelet írt a hotel tulajdonosának, ahol megszállni készült.

Szeretném magammal vinni a hotelbe a kutyámat. Ő egy nagyon jól képzett eb, nem fog semmilyen gondot okozni. Szabadna?





A tulajdonos reakciója egészen meglepő volt!

A tulajdonos humoros válasza meglepte a levél íróját, de minden szavával egyet tudunk érteni:

Néhány éve már a tulajdonomban van a szálloda, de ez alatt az idő alatt, még egyetlen kutya sem lopott tőlem törölközőt, ágyneműt vagy festményt. Még soha nem kellett rendőrt hívnom egy kutyára, mert berúgott volna és balhézott volna az éjszaka közepén. És még egyetlen eb sem felejtette el kifizetni a számláját. A kutyádat szívesen látom a szállodámban, és ha kezeskedik érted, akkor téged is...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2017.01 2017. Február 2017.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 176 db bejegyzés
e év: 2357 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1024
  • e Hét: 4192
  • e Hónap: 6326
  • e Év: 58884
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.