Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Hadüzenet
  2017-04-09 20:14:36, vasárnap
 
 







HADÜZENET


Mottó

"Mindig, mindent adjál oda hazádnak.
A világnak nincs semmiféle értelme hazád nélkül.
Ne várj jót a hazától, s ne sopánkodj, ha megbántanak
a haza nevében. Mindez érdektelen. Egyáltalán semmit
ne várj a hazádtól. Csak adjál azt, ami legjobb életedben.
Ez a legfőbb parancs. Bitang, aki ezt a parancsot nem ismeri."

(Márai Sándor, Füveskert)



A Kedves Olvasó nyilván úgy töltötte a múlt hetet, mint afféle normális ember, nem aggódott a CEU-ért, nem gondolkozott azon, hogy jó ötlet volt-e a fiát fiúnak, a lányát lánynak nevelni és az iszlám vallás felvétele sem fordult meg a fejében. A házastársát sem cserélte egy fiatalabbra vagy valamilyen ,,szellemes" segédeszközre. Nem is drogozott és valószínűleg legfeljebb egy-két sorozatepizódnál nem nézett meg többet. Élte a normális emberi életet és nem vette észre, hogy hadüzenetet kapott az Európa Parlamenttől, illetve annak liberális és ,,baloldali" képviselőitől.

Az EP liberális és állítólag baloldali képviselői, természetesen közöttük a magyar liberálisok is, /a múlt héten, szerdán - M.G./ gyakorlatilag azt szavazták meg, hogy Európába a muszlimok korlátlanul és szabadon települhessenek be bárhová, Brüsszel irányítása mellett. Név szerint (nehogy elfelejtődjön): Szanyi Tibor (MSZP), Újhelyi István (MSZP), Niedermüller Péter (DK), Molnár Csaba (DK), Jávor Benedek (Párbeszéd), Meszerics Tamás (LMP) azt szavazta meg, hogy Magyarországra (és Európa minden országába) korlátlanul lehessen, a helyi kormányzat, nép minden beleszólása és az ellenőrzés minden lehetősége nélkül, a világ minden pontjáról embereket betelepíteni.

Azt is megszavazták, hogy ennek minden költségét a magyar állampolgároknak kelljen viselnie úgy, hogy eközben a magyar állam nem lehet tekintettel a saját állampolgárai érdekeire és anyagi helyzetére, csak a bevándorlók érdekeire.

Persze a liberálisok, ha ezt a szemükre vetjük, tiszta tekintettel fognak az arcunkba hazudni és azt mondani, hogy ezt csak a rasszista gazemberek mondják.

De ugye nem hiszünk nekik? Gyakorlatilag ott tartunk most, hogy a liberálisok felmondták azt a társadalmi szerződést, amelynek 20-25 éve még oly nagy hívei voltak. Arra hivatkozva mondják fel, hogy mi vagyunk rossz emberek, mi, akik nem akarjuk feladni a nemzeti, vallási, nemi identitásunkat, mi, akik a saját gyermekeinket akarjuk felnevelni, és nem mások gyermekeinek felnevelését akarjuk finanszírozni.

Soha, sehol nem volt semmiféle szavazás arról, hogy az európai embereknek át kellene adniuk a hazájukat bárkinek, aki ide akar jönni. A liberálisok most egyszerre árulnak el minden olyan embert, aki rendelkezik európai identitással, mindenkit, aki igazi európai.

Szó sincs arról, hogy azt akarnák, hogy mi fogadjuk be ezeket az embereket, mint ahogy arról sincs szó, hogy ezek az emberek be akarnának illeszkedni közénk. Sőt, azt sem akarják, hogy mi beilleszkedjünk közéjük. Ezek az emberek azt akarják, liberálisok és muszlimok egyszerre, hogy mi tűnjünk el innen. A liberálisok már majdnem ott tartanak, hogy ezt nyíltan le merik írni és el merik mondani azoknak, akiket feleslegesnek gondolnak.
El akarják velünk hitetni, hogy mi vagyunk feleslegesek itt.

A mi szempontunkból és a túlélésünk szempontjából teljesen mindegy, hogy a liberálisok szimplán elmebetegek vagy létezik valamiféle nagyobb terv, aminek a célja Európa iszlamizálása, szimpla gazdasági és politikai ellehetetlenítése, vagy a multinacionális vállalatok akarnak létrehozni a szemetüknek egy homogén piacot.

Hadüzenetet kaptunk. Már lőnek is. Legalább el kellene kezdenünk gondolkozni arról, hogy mit kezdünk ezzel a rakás gonosz és motivált elmebeteggel.


Link




Így próbáltak bejutni a parlamentbe a "kormánybuktatók" a vasárnapi CEU tüntetés után + VIDEÓ!

Kormányellenes tüntetésbe csapott át a békésnek hirdetett CEU melletti demonstráció vasárnap, ahol a rendőrök mellett újságírókat is inzultáltak. A Kossuth téren a rendőrsorfalat áttörve akartak bejutni a parlament épületébe a tüntetés résztvevői, akik a ,,diktátor", ,,Orbán takarodj", ,,ruszkik haza" rigmusokat skandálták. A lökdösődésben az újságírókat sem kímélték, a köztelevízió stábja gyakorlatilag elmenekült a helyszínről, stábunkat pedig rugdosták, inzultálták, valamint beleordították a kamerába, hogy ,,lógni fogtok". A “kormánybuktatók" ultrái egy idő után a ,,Pestisrácok takarodj" mondatot is kiabálták a Kossuth téren, stábunk azonban végig ott maradt és rögzítette az eseményeket.


A CEU tüntetők ultrái kormánybuktatás közben - PS Mozi

Link


Link










 
 
0 komment , kategória:  Média  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.03 2017. április 2017.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 31 db bejegyzés
e év: 360 db bejegyzés
Összes: 4837 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1442
  • e Hét: 4609
  • e Hónap: 27097
  • e Év: 204972
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.