Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
1989. június 16-ára emlékezve
  2017-06-16 22:28:37, péntek
 
  Azt tudom és már réges-régen írom, hogy az egész rendszerváltozásra azért volt szükség, mert becsődöltették a szocializmust a telhetetlen lealjasodott kapolyik.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=257851&kid=828037&sort
http://furaila.xfree.hu/257851
*
Sürgősen tenni kellett valamit!
*
1989-ben kapóra jött - az akkori HATALMON LÉVŐ titkos szolgálatoknak - az NDK-sok hazánkba menekülése a saját Stázijuk elől. És megrendezték először azt a bizonyos határt megnyitó "Pikniket" - egy, a titkos szolgálatok (III/III-as pol oszt. a külföldi titk.szolg.) által elkészített forgatókönyv szerint.
*
A szerepeket kiosztották és akkor már OV is megkapta az övét... Majd 1989 jun. 16-án Nagy Imre és a többi 56-os mártír "újratemetését" is megrendezték, ahol elmondhatta azt a beszédet, amit előzőleg megkapott instrukciók szerint kellett megírnia, v. elmondania.
*
Kivezényelt kiskorú középiskolások előtt kikiáltották a III. Magyar Köztársaságot, mintha azt a magyarság szabadságvágya miatt tették volna! Pedig, csak az államcsőd elkerülése miatt lett kitalálva...
*
Azóta minden, és mindenki a titkos szolgálatok forgatókönyve szerint történik és cselekszik. Senki más nem szervezkedhet, nem jelenhet meg a médiában sem a kulturális, sem a politikai életben! De még miniszterelnök sem lehet ám akárki! Ahhoz ugyanis legalább D-209-es ügynöknek kell lennie! Pl.: Medgyessy 2002-ben!
*
Minden áron botrányt, és zavart akarnak kelteni most is, mert ki akarják provokálni azt a lázadást és a polgárháborús helyzetet, amelynek ÜRÜGYÉVEL a NATO kiépíthetné ,,végre" azt az EURÓPAI TÁMASZPONTJÁT, amit már oly régen szeretné BOROSS PÉTER és az ÁLTALA ÚJJÁSZERVEZETT TITKOS SZOLGÁLATI HÁLÓZAT!
Nincs ebben semmi új!!! Legalább is számomra nincs!
*
Egyetlen-egy és végképpen tragikus körülményben megegyeznek a KOROSZTÁLYOK: ez annak eltussolása, hogy az 1945-öt és főleg 1956-os véres megtorlást követően megtörtént az a HELYCSERÉS TÁMADÁS, amivel részben fölszámolták, átnevelték és proletarizálták a Horthy-korszak polgárosodó középosztályát és a kertgazdálkodást megvalósító kisbirtokos parasztságot.
*
Kitermelte az alulról fölhozott és kiemelt kádereivel az új hatalomhoz hűséges elvtelen réteget... akit meg lehetett vásárolni a saját fajtája tönkretételére.
*
A kádári időkben kiépült a III/III-as pol. oszt. titkos szolg. hálózata oly mértékben, hogy az egy főre jutó számuk kettő volt már akkor amikor Boross Péter, mint belügyéres átszervezte és többnyire bújtatott polgári állásokban elhelyezte őket...
*
Ez 1990-ben történt és azóta a titkos szolgálatok MEGBÍZÓI által MEGBÍZOTT jelengetői tudta nélkül - senki labdába nem rúghat!
Naná, hogy miniszterelnök, de még képviselő sem lehet az, akinek az nincs megengedve!!!
*
A HELYCSERÉS támadással nem csak az új "elit" réteg alakult ki az 1980-as évekre, hanem az új munkás-parasztság, amelyikért már nem fájt senkinek a szíve. Ezeket az akkorra munkássá váló gyökértelen, lebutított és tönkretett családokat már könnyű szívvel áldozta föl a magát még 1990 után is szocialistának és munkáspártnak becézgető pártvezetés és tagság...
*
Na, ez az, amiről nem tudnak a generációk! Ezért, senkinek sincs tudomása arról, hogy miért nem haladnak a dolgok.
*
Azért nem haladnak a dolgok, mert az új középosztály, aki a kádári időkben szerezte viszonylagos jómódúságát ÁTGÁZOLT ezen az ÚJ MUNKÁS- PARASZTSÁGON, és szemrebbenés nélkül becsődőltette a szocializmust, fölszámolta a munkásosztályt - miközben a mai napig azt hazudja, hogy az ő érdekében politizál!
*
A nagy büdös lópikulát! Hazudnak kórusban!!!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=5490&aid=71208
*
http://furaila.xfree.hu/71208
*
*
A határról túlról jöttek meg csak bambulnak értetlenül... Az erdélyiek sírnak, hogy milyen rossz volt nekik a román szekusok csesztetése!!!
*
És itt mi volt? Amikor a saját fajtájával nyíratták és nyírják ki a magyarságukhoz ragaszkodók maradékait és utódait?
*
*
Az előbbiek miatt nincs nép, amelyik érdekében folyik a szervezkedés. - miközben köztudott, hogy NEM a magyar NÉPnek létkérdés a NATO magyarországi jelenléte, hanem, ellenségeinek!
https://www.facebook.com/notes/bóna-mária-ilona/itt-járt-és-tárgyalt-a-nato-főtit kár/1294780407224619
*
Nem akarja senki tudomásul venni, hogy mindezek miatt a történések miatt nincs nép, amelyik átvehetné a hatalmat! Kétféle nyáj van, amelyik ordítozva ott béget a maga vezére mögött!
*
Jobb- és baloldalon a koncot félti mindegyik és még az anyját is elárulja és odalöki az ellenségnek, csakhogy mentse a saját vagyonát és hatalmát!
*
KIHALT AZ A KOROSZTÁLY, amelyikből munkás-parasztot faragtak... vagy annyira lepusztult állapotban érte 1990, hogy már nem volt képes talpra állni, amikor kiprivatizálták alóla a gyárakat, üzemeket, ahova 40 évvel korábban erőszakkal terelték be szüleiket. Velük halt az az ERKÖLCSI ALAP is, amely alapján jogosan lázadhatnának a hatalmat hazugsággal megszerzők ellen!!!
*
Mára már az ő gyerekeik is elérték a 40-es életévüket és most őket sanyargatja az EU népirtásos technikája. Lásd a Luganoi tanulmányban leírtakat, amely alapján működik az EU!!!
http://magyarmegmaradasert.hu/.../2793-a-luganoi-tanulm%C3%A1...
*
Nyilvánvaló, hogy ebbe nem szabad beletörődni! Sőt, minden eszközzel meg kell akadályozni a további pusztítást!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.05 2017. Június 2017.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 28 db bejegyzés
e év: 250 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5231
  • e Hét: 6611
  • e Hónap: 7558
  • e Év: 43499
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.