Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Történelmi leplezések
  2017-07-07 05:25:21, péntek
 
  Majd akkor törlöm le ennek a blognak a leplező részeit, amikor a Hunnia börtön és skizopren elmeosztálya névtárát az internetre könyveik, főszerepeik szerint felteszik, mivel ezek maguk helyett minket áldoztak meg az amerikai elmeosztállyal ellentétben, akik nem áldoztak mást maguk helyett, amikor lezárják mindazt, amit rajtam végrehajtottak és a Hunnia elme egészségügye elhatárolódik tőlem. Nincs szükségem kártérítésre, mert a halottakat, kik egyszeri életűek voltak, nem lehet feltámasztani, sem nekem visszaadni a csonkítást, kínzást, gyalázatot, jóvátételre van szükségem egyedül.

A Hunnia világ-könyvtár része valamennyi kor képes történelmek alapján is, így az egyiptomi, a sumer, a római, a görög, s az állandóan ismételt felfoghatatlan Lenin szocializmusa. Milyen igazságos Lenin volt az, amelyik a múlt században koncentrációs táborokat épített Sztálinnal együtt, amelyik eredete a miskolci Törőcsik-féle kommunistáknál gyökeredzik?

Én soha életemben senkit nem bántottam meg, mindenkinek megadtam a tiszteletet és kedves voltam a gyilkosaimmal is utolsó pillanatig, ami őket még jobban bántotta. Szívemben van az a törvény, ami a világomat jelenti, összerezdült már a hülye szóra is, innen tudom, hogy a csúnya szavak a börtön és sátán világát jelentik. Mivel ok nélkül szenvedtettek engem, torzzá tettek, alázatossá és koldussá. Fényevésem ideje óta nem tudtam, milyen enni, ezért még azt is meg kell tanulnom, milyen mennyiségű ételt vehetek magamhoz, bár még mindig a silány, legolcsóbb élelmiszerekre telik. Miskolc városa, mikor egyszer kértem tőlük szociális segélyt, azt válaszolta, hogy én nem vagyok más, mint a többi lakos, amelyik szerepét végrehajtotta rajtunk, nem jár nekem más bánásmód.

Óriási lelkiismeretfurdalással írtam négy éve, már feladva minden reményt az állandó kínzásom miatt, meg a lehetetlen külsőm miatt, mert a deformációim és roncs formám felfoghatatlan az országtól, az is, hogy nevetnek az orvosai azt mondva nekem, hogy a lyukat a szám helyén örököltem. Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy leírhatom-e a történelmi neveit azoknak, akik az állandó Hunnia világ-könyvtár részeseiként sorsukat, szerepüket mindig másokon hajtják végre. Nekem okoztak szorongást, mert már kivívták saját személyiségi jogaikat, rasszistának nevezve a cigányozó, zsidózó embereket, holott ez a két örök életű nép volt az, amelyikkel kezdtek Vénusz áldozást, utolsó emberi családként áldozva meg minket. Az ortodoxok, Heródes népe felfoghatatlan tettei, az Indiából jött állandó cigánysága Hitler népének, mely elfoglalja általában az országokat, melyeket felszámolnak, erről nem beszélés bűn szerintem, mert a világból alig maradt tökéletes nép.

A megmaradt világrészek érdeke az igazság napfényre hozatala, az is, hogy elmeséljék, miről is szóltak többezer éve a háborúk, melyeket általában diktátorok helyezésével hajtottak végre, kihalatva és felszámolva Európát a szív-törvénnyel rendelkező asszonyokkal és férfiakkal. Nekik nincsen védelmük, nyomtalanul tűntek el iszonyatos szenvedések, éhezések után a Földről, ahogyan én már nem voltam képes, jeleket akartam hagyni. A sátoraljaújhelyi kék földönkívüli nép tavaly szeptemberben érkezett meg, mint utólag kiderült, de nem tudott hozzám férni. Ez év január közepétől írtak folyamatosan blogot a nevemen, én nem tudhattam, nem ismerhettem az összefüggéseket, csak azt, amit a médiában a leplezők bejelentettek. Tegnap néztem vissza, óriási szorongással láttam a neveket.

Vessék össze a világ-könyvtár korszakait, könyveit a leplezőkkel együtt, miket hajtottak végre a miskolciak irányítása alatt szerte a világon, beleértve az összes háborút. Születésem óta tisztul Magyarország néven Kelet népével együtt a cigányság egyetlen nagy közös áldozatukkal, ami én vagyok. Végtelen szappantisztító sorozat, végtelen főszerep, mellékszereplők, bibliai szereplők és tisztulásuk összezúzásommal, betegségük, sorsuk, deformáció a börtön állandó bárányának, közlekedési és boltfóbiája a náciknak, börtönbe zárása a gyilkosoknak, így történő tisztításuk, állandó feszületem a világban létrehozott vallásokkal, minden kommunista kor végrehajtásával Annáik és Zalatnay Sarolta egyetlen magyar helyett és angol kommunizmus korának ismétlésével, cseremisz pusztító felfogadása ellenem, állandó szocializmus kezdetével olyan tett a Hunnia börtöntől, mely Magyarországot jelenti, amit nem lehet felfogni. A tehetségkutatók, tor-ünnep megrendezése végleges lemészárlásom óta átadva a gitáromat a sötétkapus cigányságnak írásaim ismétlésével szintén felfoghatatlan Magyarország részéről.

Én nem ismertem a bűnt, a rosszat, a csúnyát, a torzat, akkor éltem a Földön, amikor csak szépek voltak, a sátán népe még nem létezett. Az volt a gond, hogy nem büntették meg a bűnösöket, hagyták elfutni őket, így állottak össze egy csapattá többezer éve, azóta hajtják végre a könyveket az egész világon.
A bűn betegséggel jár, ezért én nem ismertem a betegséget sem, nem voltam beteg soha, addig, míg össze nem törték minden részemet, telepakolva testemet fekete mágikus csapásokkal. Születésem után egyből a börtön karmikusok sorsát kezdték el, azzal, hogy engem mindenkinek le kell nézni, nem szerethet senki, ennek köszönhetően azóta megölték a jó és tisztességes embereket, azt a keveset, akik még éltek.

Szükségem van arra, hogy a szorongásom a jelen blog miatt enyhüljön, ezért kell név és tettek, szerepek szerint a történelmi leplezést megejteni. Az állapotom torz, annak ellenére, hogy a világon én voltam a legszebb és legszebb hangú, mint egy olyan lény, aki tiszta. Hangom nincsen még. Lassú a gyógyulásom, el kell mondani mindenkinek, mi történt Magyarországon születésem óta. A törések, idegösszeomlások, fajtalanságok, örökölt betegségek, lelki betegségek a Pszichografológia okkultista karmikus népét jelentik.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.06 2017. Július 2017.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 161
  • e Hét: 569
  • e Hónap: 12274
  • e Év: 51275
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.