Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
1983 Olyan vagy, mint anyád Révész és Bertalan utcai apoka
  2017-08-23 10:32:12, szerda
 
  1983-ig végig ment a kormány mindenkori politikaként a sátoraljaújhelyi Révész és miskolci Bertalan utcai apokalipszisén, köztük a Pszichografológiáján, létrehozva a német Uniós központot addig, felemelhették a vasfüggönyt ezt követően Őrház sorompójával Miskolcnak gyakorlatban, elméletben mentek tovább az áldozásunkkal, még nem fejezték be a kommunista időket és korokat, csak 1995-ben Nagy Annával, utána jöttek a vaskori vallások.

1983-ban utalta ki Kutasi zsidó nekem a Révész utcai szövetkezeti lakást, melyet úgy adtak át, hogy a nagyszobai tapétát végig sárga folttal összefröcskölték, akár a fürdőkábat. Hiába reklamáltam, nem javították ki. Volt férjem, a karcsai református addigra cigitől megtisztult, rajtam karrierben emelkedő Hunnia börtön elmebetege jött velem, hiába éltünk külön, beköltözött a lakásba, igényt tartott rá annak ellenére, hogy én tartottam el, első pillanattól elmulatta a fizetését. Nem tudhattam, hogy Karcsa a miskolciakkal Benkő Lajos angyal csonnkításában és gyalázatában vett részt, s hogy a volt férjem családja helyett az árja Kohut családot bénították és támadták folyamatosan, mint Kohut Istvánt Ardó Irén miatt és nagynénémet Ardó Erzsébet miatt. Soósok itt emelkedtek, az angyalok sorsában az állandó nemi betegségek sorozatához értek, amikor meg szokták őket Soós névnél gyalázni, ez volt az oka Soós Imre lelökésének a háztetőről születésem előtt. Így üzennek többszáz éve a medvének érthetetlenül Oroszországba, aki nem ismerhette a szenteket, mivel kommunista volt mindig.



Bejött 1983-ban virágültetésemkor az előszobába Ardó Zsigmond és Váradiné Szabó Erzsébet mai napig élő református áldozónk, közölték együtt, hogy most is rendetlenség van, Szabó Erzsébet pedig azt, hogy olyan vagyok, mint anyám. Mindkét kijelentésen nagyon meglepődtem, itt kezdték közösen Benkő Lajos és anyám sorsát addigi születése óta tartó bénításával a szőke nemi kivégzőik helyett Molnárok ismételt kezdetével Erikákkal, Ildikókkal, Gábor Zsazsáig és Gina Lolobrigidáig, Molnár Rákóczi téri családok kezdetéig visszament időben. Molnár Csilla Vörös Oroszlán karmikus csillagát itt termelték ki.

Szabó Erzsébet Váradiné mára megtisztult kilencvenvalahány éves, rendetlen volt, mint a többiek Mary Zsuzsa kezdetével anyám támadásának születésemkor, ezt is kezdték elölről, Malek Andreát ekkor vitték médiába, azóta az összes elmebetegüket megtisztították, megházasították az egész Földön.

Szabó Erzsébetek a médiát jelentik, mint perverzek az egész világon, ilyen volt az angol Liz Taylor központ és az amerikai, kiliáni, diósgyőri.

1983-ig az álmosfüzetet jelentő apokalipszisüket a világon és rajtam végrehajtották, melyekből pár maradt meg fejben.

1983-tól a két utcai névlista alapján már a belőlünk született betegségeket, újabb csapásokat emeltek celebnek, politikusnak folyamatosan termelve ki az elmeosztályokat mindenhonnan az egész világon.

Mára a Molnár családok értelmiséggé lettek, így mennek nyugdíjba, hatalmas fizetéseket tékozolnak, dicsekszenek, körbe utazták 1998-as ismétlés óta is az egész világot.

1983-ban hozták anyám anyjának diófa asztalát, kezdték rajtam végrehajtani az akkor megjelent Balázsné miskolci Győri kapui utcanépével anyám anyjának a sorsát azzal, hogy a Bertalan utcán illetékes Putyin nemi gyalázó felszabadító hadserege Juliannát megerőszakolta. Közösen támadtak meg 1986-ban, nem tudtam védekezni, nem tudtam semmiről. Ilyen mocskot, amivel Vénuszt várta Miskolcnak átadott Románia lezárt határokon belül és Magyarország fel sem lehet fogni, nem tudja senki sem túl tenni magát rajta, azon a Vénuszon, aki csillag volt az égen, nem ismerve a nemiséget, a férfit egyáltalán, de tudták, mert végtelen tehetségkutatókat rendeztek az egész világon.

1983-ban folytatták az áldozásunkat világ urainak hipnózisával, gyalázattal és csonkítással Kolcza Mária szappantisztító sorozatának Megveszem ezt a nőt és Puniella folytatásával, Bad Pritt és a légy Angelina Jolie gesztenye hajával világ gazdagai közé emelkedve Julia Robertssel és társaival együtt, a nemesek kitermelésével Müllerék által cigánytelepükkel, Mariannák és Gabriellák, Gáborok Koncz Gábor börtön gyilkosaival kezdődő folytatását sorsuk és szerepők végrehajtásával, II. János vatikánba vitelével a Hunnia börtön elme filmjeivel mentek tovább, készülve a világ Hunnia Magyarországra, külön a Rákóczi tér István király ezer éves történelmével és nemességével. Ekkortól kezdték a nácik emelését a ricsei elmeosztály kezdetével Vona Gáborral bolt és közlekedési fóbiájuk rajtam történő végrehajtásával, folytatva a sort a börtön gyilkosokkal, cigánysággal a börtönökből penitenciával, feszületek sorozataival, valamennyi vallásával a Bertalan utcai Rózsa nevűeknek, köztük a kislánygyalázó bányászokkal, ezek nemesítésével, rokkantnak nyilvánításukkal, földönkívüliek helyetti legyőzésemmel piros melegítőjében fekete puma jelzéssel Piros Piri egykori óvodásnak, iskolásnak Tréfás felvonulás írásom alapján Illés-Pistinek, aki az eredeti kakasa volt a magyaroknak többmillió év óta. A hegyközi romák kitermelését kezdték el házi bácsi, Elek András házának elvételével és halálával felvett nevűekkel a Bertalan utcai Uniós központ névtára alapján.

Születésemkor áldoztak meg Ufó-füllel a fekete puma földönkívüliek helyett,valamennyi holdjáró, amit bevezettek és rám adtak földönkívülieké volt. 1995-ben rendezte be Túri Ferenc pszichiátere a Hunnia börtönnek az egri központ támadásának ismétlőit a pesti orvosokkal a fogadásomra, itt támadott meg engem Bodor pókja az űrpusztítóknak perverzként. Azóta én lettem a Nanija a romániai ufóknak, így hívnak az adott lányom Mohamed gyerekei engem. Februári feketemágikus támadásukkor Ufó lábaim lettek, nagyon fáj a két izom, ami eldeformálódott, görcsöl állandóan. Madárszám lett Philemonjaként a Bibliájuknak, a boszorkányuk deformációjától. Még a Hunnia vatikán deformáló csapása mellett, ami egyben utánzott mindenkit 1983. óta.

1983-ban kezdték a popposokkal az apokalipszis folytatását rajtam japán gésájával aranyhálójával a miskolciaknak űrpusztítójukkal, a falvakból Kelet további költő ózdi feketemágusi kitermelését Cseh Károllyal, a fitnesesekkel együtt, divatcégekkel, Avonnal. Ekkor átszúrták a szívemet születésnapomon, mely nagyon fontos volt nekik, lyukas szívű Szabó családok aszkéta ünnepi cirkuszaként, összes Szabójuk történelmének végrehajtása mellett.

A Rákóczi tér 1983-ban Vénuszként nevetve a helyesírásomon nyelvi csonkítást és bénítást, gyalázatukkal együtt hajtotta végre magyar nyelvi ellenségként rajtam, ekkor kezdték el a magyar nyelvi helyesírás szabályainak változtatását, mely mai napig tart.

Sok lány megáldozta magát helyettem a könyveik végrehajtása közben, amiért köszönetemet fejezem ki, de fertelem, amit érzek, hogy volt akit körülvettek a könyv végrehajtásakor tizen az utcán, egymás után mentek végig rajtuk. Ez a mocsok a politikát jelenti, Hunnia Magyarország Szabó István, sérthetetlen és kiejthetetlen nevű sötétkapus dögjeit és népét állandó többezer éves világ-könyvtár tulajdonosként egykori Vénusz támadóként, lyukas szívével, amivel kezdték a pókjukkal az aszkéta ünnepi cirkuszt 1983-ban a világon végrehajtani Visnyei László egyetemi tanár népének áldozásában.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 137
  • e Hét: 1266
  • e Hónap: 3625
  • e Év: 55891
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.