Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Egykori Jehova teremtő a sátán Bibliáiban - állandó apokalip
  2017-08-24 18:47:10, csütörtök
 
  A Bibliát, ahogyan kiadták a debrecenit is 1983-ban Gelencsér Zsigmond előszavával egykori népek holtl tengeri tekercsei alapján állították össze, sátán népe van benne, állandó apokalipszis végrehajtóiként világ-könyvtárával az állandó főfő emberré tett lyukas szívű Szabónak gönczi Bibliaként a sötétkapus református dögökkel, korokkal, régi történelmi időkkel, vaskori kommunizmusukkal, minden vallásával a világnak.

Szomorú, hogy a világ-könyvtár részét nekem kell bizonygatni, hogy a gyilkosokat jelenti a sátán népeként, még azután, hogy 1848. óta szocializmus van az egész világon, még iszonyatosabb, hogy a bibliájukat rajtam végrehajtották, ebből felálltak az elmeosztályok vallásai penitenciával, születésem óta áldozó halottjaival Illéséknek.

Ádám és Éva teremtője egykori édenben, kezdetben arab volt, így is maradtak fenn költők írásaiban, Énekek énekével Szulák Andrea nagyfolyású szőrössel, amelyik a szőrösökkel megölte őket, megtámadva Moha medve népét, mint régi Magyarország természetvédőit.
Jehova volt a teremtő neve, akiből kutya lett, ahogyan Ady megírta, sárga focizó kutyája a sátoraljaújhelyi zsidó temetőnek, amit fekete kalapos, szakállas zsidók járva köröttem fekete Mercedessel kislánykoromban magukávé tettek, egykori holt tengeri tekercses Jehova történelemmel együtt, mint Vörös Oroszlános vallási korok egyik antikrisztusának felvett nevű zsidó népei.

János evangelista is halott, belőle dr. M. jungizmust hozott létre állandóan, ennek maradványa van Egerben aranysasként, ami állandó Máriás vallását jelentette Mártikának, akit hozott magával, s helyette engem támadtak meg 1995-ben. Dr. M. sasorral, aranysasként, aranynyÍlával a csillagrendnek nagyon régi volt, elkárhozott, ahogyan szokták mondani, az egyetlen tiszta hang volt többmillió év óta, akivel nekem találkoznom kellett. Ha ő volt az egyetlen tiszta hang, el lehet képzelni, mit tettek a tőrvetők azért, hogy minden zenészt és szép hangút megöljenek. A halálnéppel, sötét a napjával Japánnak ölték meg minden korban a zeneszerzőket, zenészeket.

Most minden ismétlődött. Illés, egykori csillaga az égnek,mint védelmezőm megszületett Istenként a kék földönkívüliekkel együtt, melyet megírtam, hogy együtt jártak óvodába, majd iskolába Piros Piri néven már Pistiként Illés, mielőtt megalkotta a vörös népét kakasaként állandóan Magyarországnak. Pisti ismételten megáldozott engem, mégpedig iszonyatos fertelemmel, melyet leírni sem lehet együtt a temetőbrigádjával, a tik sem vagytok magyarok Mónika show népével, együtt az ózdi feketemágusokkal, lírai karánjával a Keletnek, melyeknek elárult minden titkot. Ő volt a szívemnek az eszménye, az egyetlen, akit el tudtam volna fogadni azóta, amióta emberi formában megteremtett Plútó a Földön gesztenyehajjal, zöld szemmel, mint állandó tavasz szimbóluma Földanyaként. Fiam, az akkor csillagrendből adott jelenlegi áldozóm is ismételt, ugyanazt tette, amit akkor régen, vagyis nekem, mint aki nem ismeri a rosszat, a bűnt, az embert, a csúfot, a jellemtelent, mindenki árt mindig, ezért születésem óta magamban kerestem a hibát, mi volt a gond a külsőmmel és hangommal, hogy ennyire irritált mindenkit. Iszonyatos hét hónapon vagyok túl, naponkénti reménykedéssel, hogy hajnalra visszakapom a földöntúli hatalom törvény áthágásának következményét, a csonkításomat, illetve a számat, meg a hangomat, naponta feladva az életet, hogy nem lehet rajtam segíteni,. szívva a füvét a zöld fű kezdetével jött egykori csillagrend helyett a magyaroknak, krákogva, köhögve, mert nem bírom, méreg, de senki nem hoz nekem cigarettát fertelmes szívem kínzása ellenére, mert itt vannak a démonok, a halottak, akik megtisztultak Annák helyetti áldozásom alatt. A démonok születésem óta voltak mellettem az egykori Talmudból, mint Jézus szent népei, akik ilyen gyalázatot soha nem láttak még, csak tudták, hogy a gyalázatból tisztátalan lelkek, patológiák születnek, ezt a régi törvényt a sátán népe már régen felrúgta, a tisztátalan lelkek pedig szépséggé nőttek, állandó bibliai apokalipszis végrehajtóiként, mint gyilkosok, amiket vérnek kellene kergetnie, visszakapni mindent, amit tettek. A démonok engem csodáltak kisbaba koromban, hogy milyen jó emberszagom van, ilyet még ők nem éreztek, nem tudták, milyen az ember. De tudta ezt a Rákóczi tér, amelyik szintén ott volt, szagolgatott engem az ágyamban, ennek megfelelően támadott meg emelve minden karmikus bibliai sátán népet azzal, hogy büdösek. Az Irigy hónaljmirigy létrejötte is ehhez kapcsolódik, amin az ország világ-Magyarországa, mint sátán népe hahotázik, világ halál hatalmaként a Földnek, hogy Zsiga hagymaszagú izzadtságszagú volt, amitől rosszul voltam. A vérnek hagymaszaga van állítólag, én egyszer éreztem, amikor Erdős Bandi fejét a bolond Berci a szomszédból baltával betörte.
A halálszaga a cigányságnak megkülönböztető jele volt az elmének,mert mindegyik helyett én lettem az áldozat, pedig ők megtámadták a családot születésem előtt, ahogyan Győzike bemutatta, illetve a családja baltával, így űzték a cigányok apát a kórház melletti albérletbe, hogy a Hunnia börtönükkel a becsületbeli házasság filmjüket apán végerhajtsák. Én nem véreztem soha, pedig rálöktek a termékenységi nép nemi vesszője helyett a kerékpárvázra, kettérepedtem teljesen gyerekkoromban, belelöktek a rozsdás szögbe a miskolci Jakab ezer éves ember gyilkosok bibliai népe helyett, belelökték a kisollót a szemem sarkába Colombo miatt, átszúrták az ujjamat Elek András Rákóczi tere miatt, levágták az ujjam tetejét a Keresztapa népe miatt, már tisztították ekkor a csőtésztákat, makaróniikat, támadva engem Zsiga által, hogy lehűtöm hidegvízzel a makarónit. Hát így jöttek létre az országok konyháinak fő étkei annak függvényében, hogy milyen az összetétele, honnan jöttek létre. Nem véletlen, hogy az állandó református bibliai sátán Magyarországa a világ minden finomságával rendelkezik, itt van az összes szimbóluma az egykori időknek.

Tehát Illés-Pisti és az egykori fiam a jelenlegi megmentőmmel, Attilával folytatta közösen a kékekkel a többmillió évvel ezelőtti bántásomat, most elismerem, hogy jogos, hiszen nincsen emberi formám, nincsenek fogaim, minden részem széttaposva, eldeformálva, hogy utáltak rám nézni, csak nem értem így, hogy miért jöttek, már hét hónapja végleg meghalhattam volna. Ha nem lehet visszadni a fogaimat, miért játszották el hét hónapig naponta, hogy át kell mennem a vizen, meg adjam vissza magamnak egykori Földanya Katalinként, annak ellenére, hogy Lázár a testemet kerékbetörte, emberi lett a testem, csak a fejem maradt meg, meg a méhem roncsként lebomló állapotban, a fejem megcsonkítva, eldeformálva. Biztosan én voltam a hibás, mindig vádoltam magamat azzal, hogy mindenkivel szemben figyelmes, segítőkész voltam, egyből szolgálni akartam, meg kedves voltam utolsó pillanatig egészen négy évvel ezelőttig, amikor megtudtam,mi történt velem. Azóta nem tudok kedveskedni az áldozóimnak. Szégyenlem magam a közvetítésért, miközben hálás vagyok mindenkinek, aki lehetőséget adott arra, hogy leírjam, mi történt velem, mert mindez felfoghatatlan és iszonyatos, ami jól tudom, a megváltottaknak öröm, boldogság, hiszen jólétben éltek mindaddig, míg minket gyilkoltak helyettük sorsuk és szerepük végrehajtásával. Nem érdeke a világ-könyvtár szereplőinek, hogy elfogadják a leplezésemet, nekik én teher vagyok, amit le kell tenni, ezzel az egész világ egyetért, úgy látom. Rettegek az ismételt koldulástól, fényevéstől, hogy bármikor elvehetik a kevés bevételt, amit megadtak nekem két éve, közgyógy és közlekedési támogatás elvételével, meg attól, hogy a protézis leeseése és alsó fogaim kiesése után már többé nem tudok kilépni a lakásból, végleg összezáródik a torkom is. Nincsen segítségem a Földön, a reményt naponta ismételten feladom. Sírok nagyon sokat, amit azelőtt nem tudtam egyáltalán, a történteket soha nem fogom tudni feldolgozni, hogy én voltam a karmikus halál egyedül a világon minden tettével és gyalázatával, csonkításával, gyilkosságával.


A miskolci Rákóczi vaskori nép ezer éves Szendreis István a királyos történelme római egyházasként nem állja meg a helyét, mivel a Rákóczi terük párszáz éve vált ki Rákóczi idejében Romániából. Az igaz, hogy Rákóczi és a többi fekete serege Magyarországnak az angol rózsakeresztes rend fekete mágiáját gyakorolta, hirhedtek voltak és sötétek.

A sátoraljaújhelyi hét hegye az állandó újabb népek létrehozásához volt berendezve mindig, köztük a Sátor-hegy a mindenkori antikrisztus pusztítóé, a Koporsó-hegy halotti hídja volt a másik világgal frigyet kötőknek halál véggel, a Vár-hegyek állandó újra várását jelentették a híveknek szerte a világon, állandóan Ébredő játszóterével a sátánuknak, mindig Jézusra, Krisztusra vártak és így tovább. Nem fejtettem meg a Kopaszka-hegyet, miért gyújtották fel, hogy teljesen tart legyen.
A Köveshegy a Talmud végét jelenti, amikor például Jókai könyvben egykori vaskapus leírással olvasható, hogy a népek pusztulása után nem marad más, csak bagoly, denevér, vipera. A bagoly jelecskéjét a Pszichografológiának Hu ijesztgetőkkel Izraelbe hét hónapos koromban vándorló legyek vették fel, ekkor voltam Bagoly Katalin hét hónapos koromban egyik fotó alapján, de a Bagoly Katalin név be is van rendezve, vagyis nem én lettem volna, azt sem tudták a szereplők, mit tegyenek jó dolgukban az elmúlt 59 év alatt.
A Magas-hegy, mint írtam egykori mini kilátóval a náci jeleként, mint medve jelével a sátánt jelentette már, mint állandó teremtőjét a Bibliáknak.

Tehát a Rákóczi tere Miskolcnak kormány politikaként üzent Japánba Káln népének, mi következik, a múltat teljesen eltörölni, újakat alkotni, megszentelődni penitenciával, a világ gyalázatával fertelem és felfoghatatlan új történelem írásával együtt, a rengeteg hívvel, amik véráldozással várják Jézust és a Krisztust.
1995-ös Ébredő játszótér végén a földönkívüliek egy csoportja akart eljönni Jézusként, de nem engedték, nem tudtak leszállni Miskolcra, mint az Olajfák hegyére, ahol a Dudás költők laknak agyi defect nélkül. Mindegyik eljött volna, ha nincs a Rákóczi tér, lévén. Ott várták a sötétkapus dögökkel, a Rákóczi téri cigányokkal az Iker házban, hogy kik szállnak le a megmentésemre, hogy meggyalázzák, megöljék őket.

A Jehova sárga focizó kutyát hozták hozzánk, Buksit 1956-ban, aki velem énekelt, velünk focizott, népe egy darabig kísért engem a másik világból, ők mutatták meg a debreceni Biblia író családi házát is, együtt szaladtunk Debrecen főutcáján rugdosta a labdát. Leplezni akartak, hogy belőlük van összeállítva a Biblia, együtt a sárga villamosával Bródynak, amelyik a másik világban jár mai napig, mint egykori Ébredő játszótér vallási ébredői. Csak nem volt kinek megmutatnom a bizonyítékokat, elmondtanom, hogy valami csalás történt, mivel a sátán bibliája a saját világ-könyvtára alapján a saját tetteiket, perverzióikat, gyilkosságaikat jelenti, a végén mindig a reformátusok maradnak meg a sötétkapus dögökkel, ahogyan már többször leírtam, most lett volna másképpen, ha nem engem áldoznak meg helyettük.

Tehát a Rákóczi téri ezer éves István népének, meg a református állandó sátán népének Illésekkel együtt, meg Bródy teremtővel egykori Jeruzsálemből, a lírai állandó karámjukkal együtt, mint apokalipszis lovasaival, a fehér lóval, tomporára írva, hogy királyok királya nincsen Istene, Isten egyedül a csillagok népe, a Jehova, mint egykori teremtő és az Istenek voltak az égben. Már ott hibázott az első teremtő, amikor ember formában hozta létre a népét. Ezért támadott meg Müller Péter engem 1998-ban azzal, hogy az oroszok kapitulálnak, mert teremtett világot jelentenek.

Felfoghatatlan, hogy fehér ember kinézetük van egereknek, legyeknek, pókoknak, pusztítóknak, hogy elmondhassák magukról személyiségi jogokat hangoztatva, hogy az állandó világ ellenes apokalipszis tagjai emberek, emberjogi bizottságokat létrehozva leplezéseként annak, hogy az utolsó emberi családokat mészárolták le.

Emberi formában vannak az amerikai és magyar Hunnia börtön elmebetegei, skizoprenjei, mégpedig hatalmas tömeg, mely megfelel a világ-könyvtárnak. Elméletben ők nem szaporodhattak további betegségeket hozva létre, vagy újabb apokalipszist. Viszont nyaralnak 1956 óta, boldogan élnek, gazdagok, esznek, isznak, fő állásokban vannak, a skizoprenia betegséget kutatják, hogyan lehetne gyógyítani. A halál reformátusok és a többi halálnépek, mint amiknek méhébe tette Jehova a sárga napot veszélyes, mert ők a félregombolt halálok, külön a genyó népétől, melyek nemi csapásokat jelentenek, kimondottan gyalázásra létrehozva őket. Nem hiszem, hogy ezekre a fehér ember formában létrehozott fertelmekre a világnak bármilyen időben is szüksége lett volna. Ha minden fehér ember formájú csapást felmérnek, meg lehet nézni a végeredményt. Örvend ezen a Rákóczi tér, többszáz éve volt arra, hogy ezt a mocskot végrehajtsa.

A halál áldozott meg engem születésemkor világ-könyvtárával, karmikusnak mondott bibliai börtön gyilkosokkal Simon és Jakab, Szabó lyukas szívű kezdetével a gönczi bibliának, mely azóta is tisztul, feltámadnak emberi formává, emberi életet élve aratva a nyílt és tiszta szíveket az egész világon, amit be is fejeztek születésemre, azzal fogadtak, hogy én hívogatom majd páromat, a férfit forogva a világ felett, mivel a férfiakat háborúba vitték, összepároztatták a halálnépükkel. A halállal való házasságból börtön nép jön létre, újabb karmikus sátán népe, így a világ ura sikeresen felszámolta az egész Földet.

Nincs a halálnépeknek feltámadásuk, mint Nagy Annának, bár végrehajtotta sorsát, a világ végi bibliai csapások leszállítását rám maguk helyett,mint állandó karmikus halálnépek helyett, koldultatással, amit bírt volna születésem óta, mivel nem élő, hanem állandó szereplője a Vörös Oroszlánnak hatalmas tömegű farizeus, rózsakeresztes, szabadköműves, szadduceus, kommunista korokat végrehajtó karmikus szereplők, valamennyi vallásával együtt a sátán Rózsáinak, vízöntőknek, nem lehetett volna bennük kárt tenni, kibírták volna a legyekkel együtt a fényevést, az indiai cigánysággal együtt, mely az áldozásommal nemesedett emberé egész Kelet halálnépével együtt. A halál legyőzte a világegyetemet Farkasoknak köszönhetően.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1976 műanyag kommunizmusa a genyó Istennek Ózdról,Halál
  2017-08-24 14:28:55, csütörtök
 
  Nagy Feró penitenciás emberré váló műanyag punkcáriójával, mint értéktelen kommunizmussal, mely egyidőre esett a Ki az úr a házban? Zalatnay Sarola kommunista korával kezdték el építeni Leninvárost és Kazincbarcikát, odavive a pácini Farkas Bertalan Rákóczi terét Miskolcról, a többi falvakba telepített elmebeteggel együtt. Folyamatosan tartottak a kommunista korok egészen 1995-ig, Nagy Anna feltámadásra váró halál reformátusainak végével visszaszámlása címével a sátán bibliájának, melyet rajtam hajtottak végre penitenciás véráldozó tisztulással, a jóakaróm, mint egykori lányom és vezetőm alá rendelve a miskolci gyámügy által és egészségügyi szervezésben állandó sorsuk, tettük végrehajtásával rajtunk koldultatással, időnkénti pénzadással, rezsim fizetésével. Már itt megromlott a kapcsolat a koldulásom miatt, mióta Szeleppel bevittek a II-es elmeosztályára a halál reformátusoknak, én lettem a világ-könyvtár tulajdonos ismétlésben is skizoprenként a lyukas szívű Szabó család helyett, ami már születésem óta történt folyamatosan. A halál születésem óta értelmiséggé vált, jólétbe került, bejárta a világot, a fekete ruhás Lázár vázái, mint nemi gyalázása a Rákóczi terének a világon végrehajtatott.

1989-ben állt fel Miskolc a genyó ózdi Isten háromágú jelével Orbán Viktor homlokán, felfoghatatlan módon készültek a fogadásomra a főnixes fekete mágusi Rákóczi tér lírai karámjának narancs színében, mellyel fogadtak itt a Bertalan utcán 1998-ban, hogy az utcai első családi háznál kezdődött narancsban az áldozásom, de nem érthettem a margarétás földanyás és kék csillagos áldozását a lírai karámnak.
Majd mentek végig villámgyorsan médiájukkal a gimnáziumi művészeti sorozatokon, köztük a futuristákén, mely miatt felkiáltottak egyesek Ledniczky és Balogh páros előző lakók névtára alapján Cseh Tamás idetartozó indiánnak mondott Hunnia börtön századfordításával kezdve a léggömbök korával érintve a vörös zászlaját a művészeti irányzatoknak, kávéspoharakkal szőrös kivitelben..., együtt a zenészek áldozó dalaival, együtt a költők áldozó keresztre feszítő írásaival, felkiáltva néha, hogy ez mind Orbán Katalin kerékként került be a Zirkuli Katalin mohazöld könyvbe.
Orbán Viktor genyó Istenének a Rákóczi téri nemi gyalázóvai, mint lírai karámjával az országot eljáró félregombolt haláloknak semmi közük nem volt hozzám és az Orbán kerékhez sem, főleg nem Katalin kerék néven, hogy Orbán Viktor helyett engem feszületre tegyenek, Nagy Feró helyett mókuskerékbe törjenek, mint csótánya helyett a miskolci élősködőknek, genyó Isten népéhez téve Nagy Feró Mészáros Kata kocsmai berendezésével Miskolcnak a világ összes jelenlegi kommunista korát és országát.
Utána rátértek a celebek kitermelésével folytatásban tor-ünnepként a régebbi vasfüggönyös táncdalfesztivál Hunnia elmebetegeinek ismétlésére, míg ők életmű díjasok lettek bírósági tárgyalások helyett, ahová menniük kellett volna emberiség ellenes mészárlás miatt.
A végén, már az egykori ég seregét megtámadó törésekkel rendelkezők válltörését kezdték el tavaly áprilisban együtt Csillagmedve T-ujj törésével, aminek soha nem lett volna vége,mert annyi törött van a világon, mert a törések is karmikusok, halálnépé, azt kapják vissza, amit elkövettek mások ellen. Itt jelentkezett feketemágikus rontásokkal megbénított bal vállam törésekor Ilike, ki a legszebb a világon égi kíséretével, azzal, hogy őt üldözik a városban, mindenkiben ellenséget látott, költözött egyik helyről a másikra, hangokat hallott, amik beszéltek hozzá, tanácsokat adtak neki, hallotta a gitáromat is éjszaka megszólalni. Amerre Ilike elhaladt, mindenki dícsérte és udvarolt neki, hogy mennyire szép, egész életében kiválasztott volt a genyó Isten népe által, foggal rendelkezve harapta az almát előttem, én meg süllyedtem el szégyenemben, mint nénije annak a Sissy hálózatnak Mülleréktől, amik a jelenlegi bécsi Sissyjük helyett is megcsonnkított engem, mint Rákóczi téri Sissy helyett, amelyik még a csillagrendjét sem ismerte az edelényi kastélyosoknak. Miután megjártam a Sissy kastélyt mások támogatásával utolsóként elhagyva az apokalipszist jelentő megnemesedtek utcáját, hazajöttem, kimostam a ruháimat, ellopták a fekete hasszorítómat. Hónapokig naponta kutattam, kerestem, bár tudtam, hogy kimostam, a fürdőszobába tettem a tavaly felszerelt fregolinra. Végül rá kellett jönnöm, hogy a fekete hasszorító összefügg valamiképpen Sissyvel.

Ilike csípőprotézises vasfüggönyös Vénusz szépsége lett volna a Rákóczi térnek, háromágú jelével megjelölve Orbán Viktornak, amelyik helyett 1990-ben áldoztak meg a Szentpéteri kórház II-es idegosztályán, rokkantságival ellátva ment nyugdíjba, jelenleg szociális otthonban elhelyezve, mivel egyre növekvő fájdalmai vannak a csípőcsontjánál. Egész életében kiszolgálták, férje, férfiak főztek rá, úgy tartották, mint egyetlen szépségét a világnak. Semmi köze hozzám a miskolci Rákóczi térnek nem volt és nem lehetett volna, hogy ilyen tor-ünnepes csonkítást, gyalázást hajtson végre a kurvái nemi kilengései miatt anyám kezdetével, Kovács Erzsi féltékenysége, nemisége miatt, folyamatosan támadva a szüleimet először a Hunnia börtön gyalázóival a miskolci Kilián telepnek nálunk tartózkodva Ménesi lírai karámjával a főnixes cigánytelepnek születésem óta beöltöztetve engem hatalmas erővel ráncigálva anyámat különböző főszerepeibe az Ágneseknek kezdetben.

A gennyes szektákkal folytatott nemi gyalázói a lírai karámnak cigivel, fűvel, tisztulva, tisztítva áldozással, mint Mária vallású Ilike mutatja, hogy a vatikán részeiként tették mindezt együtt a Vörös Oroszlán kommunistáival, vallásaival a perverzeknek finoman szólva. Emiatt is engem támadtak meg, hogy az apák együtt szexeltek a lányaikkal, hogy pulyaszeplősítők a Meto népei, minden mocsok, ami őket jelentette, rám hullott, mint félregombolt halálként aratók bűnbocsánata. Fel kellett volna erre figyelni már a hatvanas években, hogy a miskolciak által berendezett amerikai hippik utolsója, Allen, amelyik mutogatta nyíltan a nemi szervét, kábítózott, ivott, mocskos volt, idejött a népéhez, megmosták, beöltöztették öltönybe, eldugták a nemi szervét, megtisztulva távozott innen, hogy itt valamilyen emberré nemesítés történik mesterségesen. Fel kellett volna figyelni arra másoknak, hogy a Neoton énekese a főnixtől elénekelte, hogy vissza kell mennie a másik világba, ekkor támadott az elmeosztály, tartósítva valamennyit az áldozásommal, azóta búcsúznak rendületlenül, folytatva végtelenül a lírai karámjuk apokalipszisét. A feketevonat ózdiak feketemágiáját jelentette, tartósították, megkérdeztem az Észak rajta alapján,mit jelent, hogy megy vissza balra időben, kiderült, hogy vissza kellett volna menniük a másik világjukba, vagy megszünniük, de Poór Péterrel bekerültek a Hunnia vasfüggönyösök táncdalfesztiváljába áldozóimként. Ugyanúgy itt maradtak a fiókból szedett tárgyak alapján létbeléptetett figurák emberi formában, a mesefigurák, mint a Porcelánszíves támadóm az utcán, amit létbehoztak egy meséskönyv alapján, meg akart támadni,már autót is kapott, kiabálta nekem, hogy gyere kicsi nem bánod meg. Nyitva hagyta, ahogyan az ózdi lírai karám feketemágusai írták a fiókokat a sötétség.
Még nincsen meg a Kelet lírai karám csuvasokkal kezdődő áldozásának hókafoltos orosz ufónépe, amelyik a hóban körforgó-szerű hókafoltokat hagyott, mielőtt beszállítottak volna a klub osztályára a bolhahegyi csillagformájú Ufók támadása és Pataky Attila tele eletkromos szemekkel megjelent fekete hatalmas árnya, valamint egy óriási férfi lábnyom megjelnése után a hóban az ablak alatt, este, amikor dermedtté váltam, megtámadva Szenes Andrea szenes légy helyett a torkomat, mert horkolt, s ezt kiadta az egri ZIZI Magazin illusztrációban, amelyik egyébként is Zoltán Erika aranyhálós gésa helyett áldozott meg, filmre vette a kíséretét Erikának körülöttem, ami itt teljesen normális dolog volt, meg Heves megyében is, mert értelmiség legyőzőkként lettek Müller esernyővel beállítva. A Borsod Online fórumos hozzászólói segítség nyújtás helyett 2001-ben mentek végig Hollóházán, eltüntetve a bizonyítékokat, valamint jeges, vagy heves nyelvi játékkal Heves megyei névlistán, áldozásukat ismételve, valamint avas a vas Avas vasnépének áldozását ismételve rajtam.

A magát aranyesőnek mondó Cseh Károly lírai karámtagként magát megíró 1983-as hosszabbításként kitermelt analfabéták egyike református trágyájaként az ózdi feketemágusoknak díjait adja át jelenleg lovagkeresztekként a Hunnia börtön elmeosztálya politikaként, általa végrehajtott Duna tévés címergyűjteménye alapján a lyukas szívű Szabónak, amin végig mentek közösen, kitéve a falvakra, városokra a trianoni világ-Magyarország egykori címereit a vatikáni Mária sárga rózsás penitenciásoknak.
Önmaga írta le, hogy az arany náluk vastrágyát jelent. Cseh Károly halála előtt megszentelődött Vénusz áldozásból tudtával, mivel csillaghullást is végrehajtott, visszaszámlálásokkal együtt a főszereplők helyett, születésem óta Horváth Gyula cigányköltő és többek társaságában nálunk voltak Újhelyben, önmagát Látnoknak vallotta, Látókör Észak-Magyarország rovatot üzemeltetett, írása látó volt a Pszichografológiájában Szepes Máriának, leszokott először a cigiről, majd az alkoholról, nemi gyalázását is talán abba hagyta, majd megírta hetedik könyveként az ózdiaknak a Hunnia vatikániak megtisztult jövőjének vallásos könyvét, a bilbliás világról, ami felfoghatatlan volt áldozásommal a Hunnia Magyarországtól.

Aranyeső 1952-ben Halmajon a sátán református karmikus skizoprenjét, feketemágusként jelentette, rajtam végrehajtott karrierjével együtt. Penitenciás fő áldozóm Urbán Tiborékkal együtt. Nem lehet csodálkozni ezen, az egykori kék földönkívüliek egyike szintén a lírai karámmal kezdett zenélni a hatvanas években még, utána sportoló lett, ma kultúra lovagjaként együtt várja a jövőt az Egri csillagok nemesi főszereplőivel irodalmárokként, költőit futtatva a Rákóczi térnek, mint régi analfabétáknak, parasztoknak a sátán népéből, magukat finom lélekké tisztítva penitenciával.

2001-ben Katit jelölte ki a miskolci bíróság azzal, hogy gondnokság alá tegyenek engem Marofka Eszter cigányság pszichiátere és Vaszily Mária genyó Isten végrehajtásában, kérésében egykori Illés-Pisti helyett nekem írt zárójelentésével a Nyírő Gyula pszichiátereinek, köztük a vasfüggönyös jelenlegi sztárnak, Németnek. Mertem segítséget kérni, leírtam a könyvekből részleteket, hol járnak éppen a világ-könyvtárban, sőt a pesti egészségügyi miniszternek is írtam levelet, hogy vizsgálják ki, mi történt velem a miskolci kórházban, ők kérték állítólag, hogy helyezzenek gondnokság alá.
Kati bírónő közölte velem a selyemréti egyik áldozóm, mint kék és fehér három gyalázat végrehajtója képviseletében, mint ügyvédemnek fogadott, hogy nem tud mit tenni az ügyemben, mert nincs hová adni a peremet, ugyanis Kazincbarcikán is Varjú a bíróság vezetője, amelyik éppen a világ-könyvtárat hajtotta végre rajtam. Nem tudtam, mit jelent a varjú név, hogy megkérdezzem Kati bírónőtől, mi közöm van a világ-könyvtárához a Szabó családnak.

2004-ben Demjén bírót jelölték ki, amelyik mondta, hogy legyógyszereztek engem a megyei kórházban, nem jött ki a hang a torkomon, egyáltalán nem tudtam beszélni és Müller Péter előtte eszméletlenségig kivégzett engem megbénítva minden részemet. A bíróságnak nem skizopreniával kellett volna gondnokság alá helyezni, ami a gyilkosaimat jelentette, hanem haldoklójaként Magyarországnak, áldozatként, kérve kivizsgálását ügyemnek nemzetközi bíróságon, ami jelentette volna az igazságukat, emberségüket, az igazság szolgáltatást.

Végig sokan voltunk, mivel eleven világ urai voltak bennem, ha az skizoprennek számít, akkor az voltam, legyőzött. Így is idéztek be felmentésemkor, hogy jöjjenek be többes számban a bírósági terembe, bár egyedül voltam. Haláluk előtt megtisztultak fertelmük végrehajtása után a világ urai, ezért érdemes volt engem megáldozni nekik.

Felfoghatatlan, hogy a főnixes Rákóczi tér háromjeles homlokával Orbán Viktor háromgyerekes Vénusz áldozó család tagjának Lévai forgószeles 81 éves olaszliszkai támadó feleséggel és cigánytelepével,. mint angyalok mészárosai, csonkítói vártak rám ki a legszebb a világon Ilikéjükkel, azzal, hogy én lettem a torz, a csonka, a megöregedett Vénusz, akit senki sem ismer fel, sem hangja, sem formája az általuk létrehozott romlás virágának, mint halálnak, akit le kellett győzniük.

A II-es elmeosztálya Miskolcnak utcákba rendezte 1997-es lemészárlásomkor a határozatlan vasfüggönyös Medveczky Ilona, Madonna Rákóczi téri hosszabbító az orosz halál cigányságával, az indiai halál cigányság helyetti gyilkosságában az egészségügynek, együtt Malek Andrea halak szülött halálnépének áldozásában maguk helyett, az orvosi kara a megyei kórháznak egymás után hozta be a Rákóczi téri mentőseivel a kórház zártosztályára a sötétkapus dögöket, köztük Katikat, mentek végig a tisztulásukkal a sorsukon, tetteiken, mint világ-könyvtárán a lyukas szívű haláljuknak, halálnépével Lázárnak a jeruzsálemi prostik dobálva ki az ágyakat az ablakokon tisztultak, gyalázattal nemesedtek, ahogyan ezt elkezdték Szajkókkal születésemkor három gyerekkel megjelölve. Hogyan lehetett a megyei kórháznak a halál népek helyett életet áldozni? Miből tisztul és nemesedik a halál, hogyan vált fő értelimiséggé pókokkal, bibliai gyilkosokkal együtt?


Leninváros kommunizmusát pár éve ismételték, Szilágyi János Katalin néven fekete kalapban lett bemutatva nőkkel, majd a Fásy tort ünnep kezdődött el itt és Szlovákiában is. Miután a kommunisták megtisztultak Leninvárosban, átkeresztelték idetartozó polgármester segítségével Tiszaújvárosnak, eltüntetve a főszereplőt, vagyis engem.

Lenin ezer éve születik meg folyamatosan, 1848-ast tanultam én, aki szemben állt szocialistaként a régi nemesekkel, erre kiderült média bemutatója szerint, hogy a Sztálin által, mint idetartozó Törőcsik kommunista népe általi kommunisták egyike volt Lenin születésem előtt, feltámadt ismét, de ez már nem szocialista volt, hanem diktátor. 1848-as képes történelem szerint Lenin sokféle alakban volt ábrázolva, de az egykori Kína előtti kommunisták idejéből Lenin csak horoszkópban maradt fenn, igazság bajnokaként, kutyaként. Ez alapján voltak megszülettetve az 1958-asok, Föld-kutya évében.


Mivel a kommunista korok többszáz éve vaskor néven vannak a sátán Bibliájában, ezért Miskolc a felelős egyedül, a hidegháborúért is, amit vívott velem, ellenem, a főszereplésemmel egyedül, meg arról is ők tehetnek, hogy a kommunista szereplők semmiről sem tudtak, még egymás kommunista koráról sem.

Mivel bezúzta a Rákóczi tér az írásaimat, nehezen négy éve kezdtem kibogozni azt Máté Krisztina utalása után, hogy ő lett volna a nyanya kommunista kor főszereplője, hogy mindent rajtam hajtottak végre egyszemélyben, együtt a vallásiok ébredésével. Furcsa a világ-könyvtár részeként a három Biblia végrehajtása az én főszereplésemmel egyedül, trianoni biblia olvastatással való birtok átvétel, templom átvétel, egyházak alapítása az alapján a sátán bibliája alapján, mely a Japán Ádám és Éva népéből jött létre többezer éves kislányáldozó Heródes népével és az Ortodoxokkal. A Bibliája a vaskori Miskolcnak állandó ószövetségi Ezékiel könyvének végével fehér ruhás tisztulásával a jobbaknak, meghalásukkal ért eddig véget, mert a pusztító jelentkezett Krisztusként. At Újszövetségbe tették harcosnak a római egyházas Ufókat, a kékeket és a vörösöket, mindegyiknek megvolt a saját szerepe, akár az ószövetségi résznek, ez ébredt fel játékosok bevetésével eméletben G. Maczó Ágnes helyetti Ébredő játszótér kezdetével Illésék áldozásának engem magyar ruihás hintás kislányként áldozva meg négy-öt éves koromban. Nekem olyan érzésem van, hogy ez kettő, az Ébredő játszótér Edommal, Dumával, Médiával, Perzsiával, a régi helyszínek maradványaival, akik főleg űrhajókat jelentenek, meg a miskolci Rózsavölgyi néven berendezett összes reformátusa a sátánnak, meg Hunnia Vatikán a börtön gyilkosokkal és skizoprenekkel, amiknek semmi közük nem lett volna hozzám elméletben és gyakorlatban sem. A Bibliákat kérem átírni az eredeti szereplőkre, régi helyszínekkel és megáldozóik névtárának feltüntetésével, a szentháromság eredetével, mint Omegás égi koncert a mennyben angyalaira a Benkőknek és többi népeknek a Földön, akik az embereket felügyelték egykor, Illés együttes valóságára, az állandó ébredő játszótérrel kezdődő világvéggel záródó apokalipszisére, a Metro szerb zsidó kislányáldozóira, felette az Istennel, a vatikáni penitenciás vérgyilkosokra.

A kommunista korok politikai végrehajtói mindig megszedve magukat távoztak a színről afrikai törzseikhez, meg különböző helyszínekre. Svájc befogadta minden időben a gyilkosokat, ami itt az 1956-os Markó balesettes vasfüggönyössel kezdődött. Még ilyen nem volt, hogy kommunista a világ-könyvtár sötétkapus lyukas szívű képviselője, megtisztulva, fő embereként egy világrésznek, Lázár, a biibliai állandó halál fekete ruhásként értelmiség, szaporodva, ellopva emberektől az emberi létforma hozzávalóit utazgatnak szerte a világon, míg rajtam végrehajtják éjjel-nappali kínzásban és szenvedésben a tetteiket, miket a világon és Vénuszon hajtottak végre, halál reformátusként, engem támadva, hogy rájöttem pár évvel ezelőtt, hogy a világ-könyvtár tulajdonos és a halál nem tud védekezni. Rám adták a halál fekete ruháját is, a halál népek helyett áldoztak meg születésem óta, ugyanis övék a világ-könyvtár a sötétkapus dögökkel. A halál beházasodott isteni családba, az áldozatéba. Ezt hajtotta végre ismétlésben Lázár elmepolitikusként politika részeként együtt Müller Péter Sziámival folyamatosan, megállás nélkül. A halál tisztult cigitől, coca-colától, alkoholtól, emberré válva penitenciával együtt Nagy Anna halál reformátusaival, melyeket születésem óta emelnek emberré, emberi életmóddal, hatalmas házakkal, betegségeik miatti támadásommal, mint a hangszálpolipjával egyiküknek, támadva engem folyamatosan, illetve a megáldozott család miatt azzal, hogy mi, mint angyalok és Istenek, elmebetegek vagyunk, mert a halálnépek sorsát és tetteit, szerepeit rajtunk végrehajtották. A tompalátásom, mint görög isten zöld szememmel azért jött létre, hogy rajtam végrehajtsák az első görög isten óta történő kerékbetörést és világ-könyvtárat folytatásban, ezt csodálta a lányom, ami nekem nagyon nagy fájdalommal járt, mert az én szemeimet kioltották a II-es elmeosztályával az áldozómnak. A hisztije miatt folyamatosan támadtak minket.

Valamennyi kommunista kor képviselője a miskolci Bertalan utcában található ötágú emberszabású csillagokhoz tartozik a pszichografológia szerint, karmikus okkultista jelenleg Vénusz gyalázók Putyin népével együtt, minden vallásával a világnak.

A Horváth nevűek már sztárok voltak születésemkor, Benkő Lajos angyal lemészárlásában vettek részt. 1983-ban anyám mutatta a ruházati vonalon magát futtató németben lakó Horváth urnak, hogy a lányom már érettségizett, mivel őt nem engedték tanulni annak idején. Meg volt itt pecsételve a sorsom Horváthok előtt, itt 2007. óta rajtam ismételték az összes Horváth elvitelét, ismételt emelését bűnbocsánattal. Horváth ura Kati feleséggel Miskolcnak sántán, születésem óta belőlem már megöregedett, ekkor Pestre költözött, házát sikeresen eladva,mert ez fontos, csak az tudja eladni a házát, akit éppen sorsa, tettei végrehajtása után elvisznek innen.

Baloghok ugyanígy vannak, kivétel nélkül mindegyik ide tartozik.

A jelenlegi tiszaújvárosi cigányság Vénusz áldozásból lett ember, mint az egész leninvárosi nép spanyol pusztítókkal együtt, most éppen ezer éves István történelmet ülnek a elmeosztályok papjai, mely kommunista néptől furcsa, hogy Szendrei kurva ezer éves királyságáról papolnak a papjaikkal.

Tegnap két esetben volt rá példa, hogy a helyi romaság hangosan kiáltozva ablakok alatt panaszkodott, hogy elvették a rokkantságit tőlük, harmincezer forintból fognak élni, felhívásként ismételten a Rákóczi terüknek, hogy engem, mint állandó összes bárányt - a bárányok hallgatnak - áldozatként tegyenek fényevő koldussá, úgy, mint ahogyan eddig is emberré nemesedtek egész Kelettel együtt, ahol már azt sem tudják, mit egyenek jólétükben, különösen az arabok. Tízezer forintja van a cigánynak, ezért káromkodik, kiabál, fenyegetőzik. Nekem most, hogy már két éve van mit ennem, igaz, hogy főleg szójagranulátumot hús helyett, meg sárgarépát, zöldségket akciósan, tízezer forintom szokott maradni általában egy egész hónapra, miután kifizetem a rezsit, a gyógyszereket, elteszem a szükségesre borítékba, megveszem, ami éppen elromlott akciósan, a legolcsóbb kínai minőségben, cserélésére a konyhai mosogatónak, meg hasonlóra nem telik egyáltalán, sok évi gyűjtögetésre van szükség nagyobb dolgokhoz. Miért nem osszák be a tízezer forintot egy hónapig, mint mások teszik, 59 éve emberré nemesednek az áldozásommal? Nem úgy kell nemesedni, hogy én semmit sem eszek, ők kiabálják előttem, hogy húst hússal esznek a sötétkapus könyvtulajdonosokkal együtt?
Megkapják a rengeteg gyerek után a családit, ami nem tisztességes, mert régen ilyen nem volt, mindenki annyi gyereket vállalt, amennyit el tudott tartani. Mennek a boltba, veszik a chipset, a coca-colát, húsokat kilószámra, hatalmas borravalókat adnak a postásoknak, a boltosoknak, ameddig tart az ingyen pénz, kb. két hétig. Utána is élni kell, de ez nekik nem jut el tudatukig. A világ gazdagai mindig diktátorok, bábok, nemesi elmebetegek voltak, születésem óta gyalázattal a cigánytelep a Hunnia börtönnel, amik közösen emberiség ellenes fertelem és iszonyat végrehajtói, csak nem volt ki büntetni ezeket. Az emberi életmód szerény, nem jár aranypompával, mint a kukó és romániai kastélyos cigányságnál, mint emberré válóknál áldozásommal, mert mindez visszataszító. Minél gazdagabb egy ember belső világa, annál szerényebb minden területen, butaságnak látja és nem érti az ember a márkás ruhákat, a tékozolást, pararlást, semmit, ami felfoghatatlan falkaszellem butasága a jellemtelen népeknek. Egymást követik, egymást lesik, mert nincsen személyiségük, ezért foglalkoznak mindig másokkal, irigyelve mindent, amit meglátnak. Ezek a szegénységi bizonyítványai a Földnek hiába diplomáznak, csak szórják szét magvaikat a giccsről, a rettenetről, a rossz természetük képviseletéről, ami nem követendő senkinek sem. Én magyar filmet születésem óta nem tudok megnézni, joggal, fertelmes, iszonyatos látványra és a színészi gárdákra vonatkoztatva is, nem értem sátán népének történelmeit, s nem tudom felfogni sem a tetteiket.

Én soha nem vásároltam coca-colát, melynek elmebetegei áldozásommal tisztultak Szelep nevével a lányom férjének 18 éven keresztül együtt a kávés elmeosztályokkal, szelepek kiégetésével naponta, engem elmebetegezve helyettük, beszállítva II-es elmeosztályukra. Én csak vizet iszok, naponta főzök Lipton, vagy finom gyümölcsteát, erre ruházok be, főleg, amikor akciós, meg tejet iszok, igaz, hogy a legolcsóbbat. Nem érezném jól magam szirupos szörpökkel és löttyökkel. Hetente főzök sárgarépa, vagy másféle akciós, vagy olcsóbb zöldséglevest, leturmixolom, főzőtejszínnel behabarom és ezt iszom leves helyett. Ez is csak három éve van kb. , azelőtt koldus voltam állandó ismétlésében a Rákóczi térnek. Végig rettegtem az elmúlt 18 évet, hogy nehogy dolgozni küldjenek úgy, hogy a méhem egyre nőtt a pókjától Bodoréknak, mert náluk születnek meg a pusztítók, így járnak körbe születésem óta a sorsukkal, betegségeikkel, a melleimnél fogva kínoztak éjjel-nappal a Szörnyeteg koporsója ötágú csillagos kivégző gépe mellett az új-kígyóssy Rákóczi tér istene a világ ura, a sátán miatt, amelyik a bal szememben, fejemben, nyakamban volt, míg a kékek le nem győzték februárban. Minden részemben eleven állatok, mint a nemi szervemben, mert lyuknak nevezik a Rákóczi teret, lábaimban elektromos csapás a parkinson kórjuk mellett, két kezemben végig bénító feketemágusi fémkígyók, fejemben bénító csapások, halott voltam 1976. óta, azóta ők cipeltek bábként magukkal. Olyan fertelmet láttam és felfoghatatlan a szép fogaim kihúzása és kiverése után voltl férjem részéről, hogy nem tudtam tovább vinni az álomvilágnak nevezett, magashegyi Isten segítségével azóta is láthatóban emberként mutatott fertelmes életet, ha lehet annak nevezni. Én csak a szépségben és a tiszta hangban, a törvényben tudtam gyönyörködni, mást nem ismertem, érthetetlenül álltam szemben minden természetellenessel. Álmomban sem gondoltam rá, hogy gyalázattal tisztul a Hunnia börtön perverz népe, mint Zorán, Benkő Dániel állandó temetőbrigádjával, a tik sem vagytok magyarokkal, amik születésemkor megjelentek engem megáldozni, 1998-ig olvastatták velem a sátán tisztuló népének bibliáját.

Miért jár juttatás azért az indiai cigányságnak, mert miután elméletben elpusztul egy-egy ország, ők felvéve a nevüket elfoglalják azt, mint Törökországot, Görögországot, Olaszország nagy részét, Braziliát....?
Itt nem engedte a Rákóczi tér, támadott engem miattuk folyamatosan, hogy meggyalázzák a kurvákat és felveszik a nevüket annak ellenére, hogy eddig együtt likvidálták a világban az összes ellenséget.

Ha a sötétkapus dögökön, mint állandó világ-könyvtár végrehajtóin hajtják végre a könyveket, sokkal jobban jártak volna, de ők engem akartak, tor-ünnepel zárult 1995. óta az Isten és törvény gyalázásuk csonkításokkal együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kocsisok penitenciája gyalázattal, fehérvérűséggel
  2017-08-24 12:14:05, csütörtök
 
  A Kocsis nevet állandóan ismételte az RTL klub, amelyik Club 1973-as wiskeyjével tovább áldozott az elmeosztályával. Ekkor történt, hogy Kocsis tanár fia, amelyik már bejárta az egész világot, dicsekedett utazásaival a lezárt vasfüggönyös határokon belül, mint a többiek, a Tejbárban, aznap, amikor Hollóházán a porcelánfestői állást felmondtam, küldött nekem és Aninak, akivel ültem valamilyen italt. Megittuk, nem gondolva rosszra és többé nem tudtunk semmiről, csak másnap eszméltünk fel egy vikendházban, ahová Kocsis szállított bennünket. Ez volt az ára a Kocsisok emelkedésének, köztük a zongoraművészé, ahogyan páran kiabálták rá. Penitenciája az elmeosztálynak gyalázattal.

Kocsis testvérpár jött át ekkor Szlovákiából, mindkettő szőke volt, egyikük Kati. Kocsis nevet ismét ismételték 1986-ban, ekkor szabályszerűen elpusztították a vörösvérsejtjeimet, 1990-ig voltam vérszegény.

1974-ben találkozam a Tejbárban Katalin napkor a volt férjjemmel, Zsigával, aki másodszor volt a Hunnia elmétől betéve kivégzőnek szentek ellen testvérével együtt, amelyiknek a Vadvirág lett volna a Hunnia börtön elme könyve. Felkért táncolni a nőgyűgyölő, amin meglepődten, majd közölte, hogy falábam van. Mikor haza indultam, jött, hogy elkísér engem, végig hazudva, hogy nekik van a legnagyobb házuk mindenféle modern felszereléssel ellátva, hatalmas fürdőszobával, én hipnózisban voltam. Nylt a kapu, ott állt anyám, Szécsi Pál slágerénél jártak, a Csak egy tánc dalnál.

Következő évben, 1975-ben, a március 7-i születésnapomon jött Zsiga Kopcsikkal, itt Ménesivel berendezett engem szerepek ruháiba születésem óta beöltöztetett Rákóczi terével a lírai karámnak, hozott magával egy üveg Club 73-as wiskeyt, amit csak néztem, majd közösen megitták. 17 éves voltam ekkor. Átjött a szomszédból Szajkó Katalin jeruzsálemi kocsisoros - Tátrai Mari már Amerikába ment előtte, mint barátnő - , bocsánatot kért Kopcsiktól, nem tudtam mire vélni a dolgot, hogy a születésnapomon pia, bűnbocsánat történik. Ezt követően nem akarván hozzá menni fényevésem ellenére Zsigához Karcsára, mint Bródy hasonmáshoz, folytatva a klub által, ahogyan Takács tanár úr célzott rá mindig, hogy a klubban meséli el a történteket, felmentem Pestre, a Csengeri utcába, ahol találtam szállást és munkát egy divatboltban egy öreg zsidó néninél jövő sógornőmmel együtt. Haza mentem, a Pálfalvi-Keresztesi házaspár tagjai cirkuszoltak, azt híresztelték anyámmal együtt, hogy én felmentem Pestre kurválkodni, amit ismét nem értettem, hogy a Rákóczi tér tisztul, így mennek férjhez. Medve jött nem sokkal később megkérni az áldozóm kezét a szomszédból, amelyik már három gyerekes lett, egykori Vénusz áldozóként, hasonlóan járt el emelkedésben, tisztulásban, mint Hogya Mária lett volna kommunista kori főszereplője a sátán népének, már nem tesznek benned kárt mondatával, ami itt a politikai kommunista korr egyikét jelentette Porcelánszív főcímmel. A sátán népében lehet, hogy nem tesznek kárt, mert nekik mindegy, de egy csillagban, aki férfit sem látott soha, egyetlen szó, rossz nézés, rossz hang elég ahhoz, hogy meghaljon, felfoghatatlan iszonyatot kottázott Cseh Károly az ózdi feketemágusokkal az égre.

Kopcsikék már három gyerekesek voltak ekkor, utolsó ember áldozókként a feketemágusoktól, amik barátnak adták ki magukat.

Kocsisék gyalázatát Lomniczi idejében ismételték politika részeként. Kocsis egyetlen mesterség név a Hunnia börtön elmétől a Bertalan utcájukról közösen az ózdi feketemágusokkal és Rákóczi terükkel. Minden mesterségnevű sorsát és tettét, szerepét végrehajtották rajtam, mint a kettős keresztnevűekét. A Rákóczi téri média tagjai tort ülnek a médiában.

1975 május elseje előtt naponta kidobálták anyámék a holmimat az udvarra, 1967 óta már öcsémmel együtt továbbra is fényevésen tartott minket Kelet népe, nemesedtek, tisztultak egyetlen közös áldozással a cigánysággal együtt. Szerbián mentek ekkor végig, Ízisz-Ortodox oroszban lévő főpap perverz népének tettein és sorsán. Penitenciával várnak az Istenére a szentháromságnak a Hunnia börtön felett.

Jött Zsiga hozzám mondani egy hajnalban, hogy agyonver engem, káromodva, csúnyán, amit még soha nem hallottam, ha még egyszer mosolyogni próbálok Fekete Palira a vasalóteremben. Fekete mindig vicceket mesélt, nem tehettem róla, ha később eszembe jutott egy vicces helyzet, rám tört a nevetés mindig, talán ilyen jókedvű lettem volna. De Zsiga mindig azt mondta, hogy mi az majom, látod az angyalkádat, amikor nevetni próbáltam. Május elsején megtartották nélkülem anyámékkal, -
- hogy takarodjak el otthonról valamelyik menhelyi sorsaként - az eljegyzést. Anyám Zsigával beszélte meg a menüt, az asztalt a saját lepedőjével takarta le, vagyis ismételte a Kántor mostohám tettét és szerepét, ugyanis idetartoznak a Bertalan utcához, azután a mostohám megtisztult és meghalt. A Jókai utcán volt illetékes a születésem óta áldozásommal tisztuló nemi törzsei egyike Oláhnak, a Fejezetek a szexualitás könyve alapján, mely cigány törzsek egyikének azt írták, hogy olyankor dugja a vattát, ezek helyére mentek anyámék lakni. Ezekből a törzsekből emelték és iskolázták be Barack Obamát, Rákóczi téri amerikai első férfinek. Hiába írták le, hogy Obamának a testőrségében Ufó kíséret van, senki sem tett semmit, hogy a Hunnia börtön elme kísérettel rendelkező könyvtulajdonosa.

Május 1-je fontos dátuma a Vörös Oroszlán karmikus kommunistáinak, mert hozták fogságban a nagyobbik lányomat, egykori Mohamedet azért, hogy vezessen majd engem a korok, főszerepek között hipnózisos állapotomban. Március 7-én kellett neki megszületnie, egyetlen ajándékaként Zsigának, a 18. születésnapomon. Nem tudtam, hogy van nemi szervem, nehezen ment a kapcsolat, de már méhem volt, Liptaiéktól, mensesem is 1971. óta a klubtól. Egyből teherbe estem. Ezt követően, a brutális kitámadásom történt Pali miatt, amikor is Zsiga átlökött az utcán a másik oldalra, hogy takarodjak el tőle, velem nem jön végig az utcán. Összeragadt a két gyűrű, de már este tízkor jött könyörögni, hogy vegyem vissza a gyűrűjét. Nem akartam, de bajban voltam, mert terhes lettem. Nem féltem, annyira sokan tartottak hipnózisban, nem éreztem semmit, szemeim hatalmasra tágultak. Augusztus 31-én rendezték meg nélkülem, mert én nem fogtam fel semmit Karcsán a lakodalmat, melynek költségeit mi fizettük a menyasszonyi táncból, mindent hitelre vettünk, a bort pedig apa adta, akit genyónak szólított Ardó Zsigmond, csúfoták őt és engem az Ardók, hogy mi vagyunk a szegény városiak, ha ők nem szarnának, a városiak nem ennének. Én lettem a szegény lány, menyecskének vettek oda, másnap a nagyanyja kiabálta, hogy miért nem mosok ki rájuk az esküvőt követő napon már, s hogy azzal, hogy a Kiszsiga elvett engem, még nem változott semmi. Én hajnalban keltem, Zsiga aludt délig.

Apa befizetett nekünk Kőkapun nászutat. Vittem kisrádiót, tollast, labdát. Zsiga unatkozott, nem jött velem sétálni a tó köré, nem tollasozott, labdázott, nem hallgatott rádiót, hogy énekeljünk, mert szerettem egyedül addig, az vigasztalt, csak inni járt a büfébe. Három nap után odament az igazagtóhoz és közölte vele, hogy táviratot kapott, hogy meghalt a nagyanyja, el kell mennünk. A direktor mondta, hogy apa csak három napot fizetett be nekünk, amúgy is el kellene mennünk. Hazugság hazugság hátán, mint kiderült, az első haza kísérés is végig hazugság volt, mert egy komfort nélküli régi házuk volt Karcsán. Apósom, mikor rájuk szóltam, ne bagózzanak a földre, kitéve a hollóházi hamutartókat, kiabálta, hogy ha a szoba közepére szarik, akkor is az ő háza, meg részegen hétvégente kitámadott a kocsmázásuk után, hogy ez, mármint én égetem a villanyt, olvasok, iljet senki sem látott, hogy naponta mosakszik.
Tanultak tőlem emberséget.
Mivel volt mit enni, naponta vittem magammal kaját dolgozni is a varrodába, ahol kézimunkás voltam Kovács Kati helyett kommunista főszereplőként, ettem lecsós és rántottás kenyeret, a kedvenceimet, 47 kilóról felhítam 67-re a gyerek születéséig. Lesántultam valamiért, nem tudtam rállépni az egyik lábamra a csípőcsontomnál jelentkező fájdalom miatt. Egy héttel a gyerek születése előtt albérletet keresett Zsiga, az Árpád utcán Elekéknél talált egy komfort nélküli szoba-konyhát. Mindent elrendeztem, bevásároltam a gyerek fogadására a Csecsemőgondozás, gyermeknevelés című könyv alapján, de a jó házasság titkait is szó szerint megtanultam, amit ott hagytam Zsigának, de őt nem érdekelte. Hívtam sétálni szülés előtt egy-két nappal, de nem vonult fel velem az utcán. A másfél napig történő táguló vajúdást egyedül éltem át, kétperces fájdalmakkal háton fekve, folyadék nélkül a szülészeten. Lezárták járvány miatt, de egyébként sem érdekeltem már senkit, legfeljebb a nagynénémet. Apa szíve megszakadt attól, hogy nekem gyerekem született és hozzámentem egy paraszthoz, többé nem állt szóba a saját nővérével sem. A gyermekgondozási díjakat, amit adott a politika és a zsidó szövetkezet elmulatta, nem tudom, minek örült ennyire, bár 11 évig majdnem mulatott naponta mellettem, nem tudtam megfejteni végig,mi ez a tor ünnep, ami már gyerekkora óta tartott náluk. Bejött értem taxival, úgy, hogy mások szóltak neki ápolatlanul, hazavitt, majd fogta az ételhordót, hogy megy nekem ebédért és másnap hajnalban jött haza. Azt követően iszonyatokra eszméltem fel néha, hogy rugdosott éjjelente a lábával, hogy ha nem hagyja abba a gyerek a sírást, agyon ver mindkettőnket. Két hetes koráig szoktattam a levegőhöz az ablak elé állítva a gyereket, majd kitettem az udvarra a babakocsit, két hónapos korában elindultam sétálni, illetve indultam volna májusban, csodálatos, napsütéses napon. Zsiga rám parancsolt, hogy tegyem rá a kocsira a bőr kocsi tetőt, hiába érveltem szép szóval, hogy nem esik az eső, betettem a kocsi tetejét a hálójába, felugrott a végén és Tina Turnert ért pof miatt összetörte a bal arccsontomat. Tina hosszabbított, mivel a zenei fesztivál születésermkor kezdődött, majdnem mindenki meghalt azóta, amióta a miskolci Rákóczi tér főnix feketemágusaival megáldozta az embereket gyalázattal tisztulva a kurváikkal.

Nem járt haza egyáltalán, amikor hazajött, valamilyen kommunista kori főszerepet hajtott végre, mint a Ki az úr a házban rakott krumpli földhöz vágást kiabálva nekem, hogy paraszt vagyok, büdös paraszt neked, Zalatnay Sarolta helyetti támadását a klubjának.

1977. január elsején otthon volt, a szilvesztert a gyerek tíz hónapos korában, amikor már járt és beszélt, énekelt együtt töltöttük, másodszor történt meg a dolog, amit nem ismertem. Ismét teherbe estem, mert a kisebbiknek, a Benkők által hozott Csillagmedvének is hetesnek kellett lennie, ő október 7-én született meg óriásként, különösen a feje volt az. Szintén egyedül fogadtam, pártiskolába iskolázták be Zsigát Miskolcra, ahol naponta hajnalig mulatott, elitta mindenét. Addig kézzel mostam, mert nem volt mosógépre sem pénz. Karcsán begyulladt bal mellel Pethő doktor mellkínzása után a szülészeten, amit majdnem le kellett vágni, negyven fokos lázzal az udvaron mostam télen, húzva a vizet a kúrból, ha nem akartam, azt mondta anyósom, hogy ne játszd meg magadat fiam. Az öreg Szabó István, nagyapa segített Karcsáról visszamenni Újhelybe szülés után, egyedül ő szeretett engem az áldozóim közül. Zsiga hazajött a pártiskolából, miután megtaláltam a felhívására az Otp-nek, hogy felvett hiteleket, nem fizette, de aláírta az én nevemet is, lobogtatta egyszer magasban a vényeket, hogy befizette, beteszi a fiókba, itt felismertem Havas Mária ózdi sorsát hajtotta végre. Közölte velem a Bródy hasonmásuk, hogy váljak el, ha akarok, ő egy semmi. Mikor be akartam adni a válópert, kiabálta, hogy elveszi tőlem a gyerekeket, mert nekem nincsen házam, meg nincsenek rokonaim, neki meg ott van Karcsán háza és a szülei is. Öt hónapos volt Brigitta, amikor ismét megtörtént a dolog, teherbe estem, ekkor Elvis Presleyt hozták, mint ahogyan itt 1998-ban megtámadtak, hogy nálam szülessen meg a józsefvárosi egyik áldozóm, Elvetettem, amit végrehajtott Megadja Sándor osztálya elevenen kiráncigálva a méhemet, hogy mindent hatalmas fájdalommal és iszonyattal éreztem hipnózisban is. Közben nem tudtam arról, hogy az Idő, mint titok a köldökömnél van a méhemben, amit meghuzigáltak, még négy küretével az egészségügynek a klubjával a médiának. Tavaly a tik sem vagytok magyarok szociális hálózat egyik Ágnese tetteit és sorsát kezdték el, ki akarták dobni a méhemet végleg azzal, hogy minek az nekem.

Egy éves volt a kisebbik gyerek, amikor véletlenül otthon volt Zsigája a klubnak, amelyikkel kötött házasság Illés-Pisti kék leveles ruhájában történt azzal, hogy ők boldogan házasodnak, szerelemben élnek egymással, idetéve a menyasszonyi ruha kölcsönzőjét a Rákóczi térnek, járva utánam, hogy én búskomor vagyok, ők csókolóznak egymással. Azt kiabálta Zsiga, hogy ő nem vonul fel velünk a városba, mégis a gyerekek rémülésére eljött velünk a zsidó fényképészhez, az egész sorozatot később elhagyta, mármint a fotókat, egy maradt, rémületnek nem nevezhető félelemmel néztem a gyerekkel együtt. Eltörte az orromat Lázár miskolci jeruzsálemi helyett, amit 18 éve láttam a fotóján kiabálta nekem, hogy olyan lettem, mint ők. Összetörte a bal fülemet a spanyol pusztító helyett, melyek később kerültek be az álmosfüzetbe, mely szerint az álmok apokalipszist jelentenek, a két utcai lista szerint, köztük Noé vízözönje kis fehér kutyással, amerikai földrengés Vénusszal, űrhajók, ufók, mindenféle csapás, mint a szappantisztító sorozatok. 1980-ban bevásároltam a szülésimből, mentem utána a kocsmákba, kihívva mindig valakit, ott mulat-e, mert nem maradt pénzem. Bejártam az egész várost a két gyerekkel. Jött velem szembe, éppen a határ melletti faházból andalgott részegen véres arccal hazafelé, amikor meglátott, kiabálni kezdte, hogy genyó, utánam mertél jönni, ezért kinyírlak, Odaadtam neki a kulcsot, elindultam a bátyámék lakásába a Pázsitra. Jött utánunk dűlöngélve, feljött és majdnem szétverte a fejemet hátul a falban. Sógornőm kérdezte, mi a bajod Katikával, erre üvöltötte, hogy kurva az anyja valamelyik kurvája helyett a Rákóczi térnek, ez már születésem óta történt, sőt az István a király Szendrei kurvás főszereplővel kezdődő ezer éves történelem főhőse is én lettem, ezért egyből azt mondták rám a születészeten, hogy ismét született egy kurva. 130 éve a Szendrei névvel vonult be az ezer éves történelem Rákóczi tér néven.
Meg akart öln Zsigájuki, egész éjjel járt az udvaron, keresve engem, de én a szomszédba mentem Elek András házi bácsi könyörgésére, hogy menjek el valahová, mert megöl engem. Ekkor már az Egri csillagok török-Rákóczi téri könyvet rajtunk, Mohamed forrásával az óvodában végrehajtották Hegyi Barbara segítségnyújtó közlése szerint. Már ekkor nem volt erőm egyáltalán, így vezettem a jegyzőkönyveket, melyeket kapkodva dolgoztam ki a pártbizottságon, ahol Ostvátné Réti Mária nem bírta elviselni a zöld tiszta szemeimet, dührohamot kapott, amikor rám nézett. Egyszer kiköltöztem anyámhoz, hogy elválok végleg, bár az emberek csak egyszer házasodnak, Kormosék könyvét és sorsát, tetteit hajtották végre ekkor anyámon és rajtunk, Kormos így jelentkezett megtámadásomkor Zsiga feleségének.

Ez volt a házassága a klubnak, rettegés, kivégző sorozatok, széttörések, melyek részei voltak az Uniós központ Pszichografológiájának, mint karmikus népek általi ok és okozat, mely minden gyilkosnál természetes, hogy amit tesznek másoknak, elméletben vissza kell kapniuk. Ezt rúgta fel a vasfüggönyösök miskolci népe azzal, hogy megváltoztatja az időt és a törvényt, hogy a gyilkosok szeretetben élnek, az emberek meghalnak és szenvednek helyettük saját tetteiket, sorsukat, szerepeiket végrehajtva rajtuk.

Nem volt erőm, sokan tartottak hipnózisban. Például azt sem tudom, hogy hogyan jutottam el Patakra minden szombaton ócska ruhákat árulni, hogy tudjak miből főzni a családnak. Ugyanez történt Miskolcon is kirablásomig a Zsarnai telepen, az már felfoghatatlan volt a közlekedési vállalat megalázásával együtt, miután ellopták a bérletemet és a pénzemet. Már itt nem tudott segíteni sem Magas-hegyi Isten, sem Mohamed népe.

1976 körül hajtották végre a meséskönyveit a Hunnia börtön orvosoknak, Végh Antal Egyedül a kastélyba könyvével együtt későbbi Müller Péternek Simon Ilonával, amelyik sorsát 1998-ban is rajtam ismételték bolond lányával együtt, sőt 1997-ben. Zsiga megtalálta a könyvet, kiabálta nekem, hogy ő olyan, mint Simon Elek. Szerintem rosszabb volt, mint a sima sátán népei parasztjai. 1976-ban ismét ismételték a nemi törzsek könyveit, Oláh Ibolya felvett nevével 2004 körül, élénk tűzugrásai közepette a szlovákai klub népének. Megállás nélkül mentek végig körforgásként a könyveken az áldozásommal, miközben a zenei számokat, költők verseit, slágereket, kommunista, vallási Jézus feszületeket, felfoghatatlan áldozást tetteik, sorsuk szerint hajtottak végre elmondva mondatát párnak abban a hiszemben, hogy ez csak játék, visszaszámlálnak majd később.

Három évig váltunk, 1983-ban keresztül döfték a szívemet születésnapomon, következő évben a spanyol pusztító gennyes tályoggal kivette a mandulámat Varga doktor osztályán, a neve miatt fontos volt, mert utána sztriptíz tánccal előtte jutalmazták meg tor-ünnepként. 1985. november 5-én mondta ki Lukács doktorja a Bertalan utcának a válást, akitől hiába kértem a vagyon elosztást, bizonyítva, hogy én fizettem mindent első pillanattól, mi külön éltünk, pénzt nem láttam tőle, engem vádolt valamiért, úgy vettem észre, elnéző volt Zsigával szemben. Egy látlelet volt becsatolva, de azt nem vették figyelembe. A válás napján kértem vissza a lánykori nevemet, ami fontos, mert utolsó emberként csak így folytathatták tovább a mészárlást és gyalázatot, amiért már előzőleg bábbá tettek. Kifizettem apa házának árából - akit Budaiék kifosztottak halála után a lakásból átvételi elismervény nélkül - bízva abban, hogy egyszer emberré válik még ennyi idő után is, ebből Karcsán Kormosnak készítettek fürdőszobát, mint ahogyan később az egész lakás ára hozzávándorolt, mert nem íratta le a nevét, ebből fizették ki a Berta családot, így mentek az általuk épített nagy házba lakni közösen. Tehát a lenézett, leértékelt szegény lány pénzéből kerültek emberi körülmények közé. Halálukig nem tudták, hogy ki vagyok, hogy én valójában ének tehetség vagyok, szeretettel együtt, csak azt vették észre, hogy változtak.

A válás után a Rákóczi tér a két utcai listája alapján a rajtam és világon végrehajtott apokalipszisnek, melynek része a karcsai két tévés futballja volt a vörös kommunista Kiss Ferencnek, melyet a Rákóczi tér átvett és ismételt érthetetlen módon Orbánékkal, azt híresztelték Soósék, hogy azért vált el tőlem a volt férjem - nem én tőle -, mert én kihasználtam, s itt ismét kezdődtek a felfoghatatlanok, tisztulásukkal, gyalázatukkal, ház építésükkel, analfabéták kitermelésével művészeknek, mely kezdődött születésemkor a gyogyósokkal, bolondokkal, elmebetegekkel, sántákkal, minden vakkal, sükettel, vagyis minden karmikusával az áldozóimnak. Harminc évig nem tudtam kiejteni a volt férjem nevét, olyan félelem és rettegés volt bennem, ájultam el a neve hallatára, ezért szent lett a gyerekeim előtt.

Iszony és iszonyat Magyarország a neved, melyben az egész világ világ-könyvtár tulajdonosa, szereplője benne van!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 348
  • e Hét: 3280
  • e Hónap: 5639
  • e Év: 57905
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.