Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Emberré nemesítés helyes módja lett volna
  2017-08-04 20:34:05, péntek
 
 

Születésem óta egyetlen nagy közös áldozásommal nemesedik emberré Magyarország, egész Kelet és a cigányság. Ezt kezdték azzal, hogy a szerepeiket, sorsukat rajtam hajtották végre, így emelkedtek életszínvonalban, iskolázottságban, így házasodtak, így kerültek szép körülmények közé, lettek nevesek, híresek, megbecsültek, tiszteletre méltóak. Azzal kezdték, hogy nem engedtek fürdeni, mert a szomszédban a cigányok nem tisztálkodtak.

Cigány családok voltak nálunk végig 81 éve, egyesek megtámadták nagyapámat, apán Hunnia becsületbeli házasság és más filmeket hajtottak végre, Győzikével együtt, amelyik kakastaréjjal tort ülve mutatta be, hogy rajtam hajtották végre folyamatosan ismételve a börtön gyilkosok könyveit, mint a feleségcseréset.

Sok cigány család apa példájából nemesedett, disznótartással, növény-állattartással foglalkozott a megismerése után. Mások szorgalmasak lettek hivatásukban, sőt a focisták is szorgalomból és tehetségből apa nevéhez kötődnek.

Akivel én találkoztam pici koromban, megváltozott, kezdetben az énekemtől, kedvességemtől, illemtudásomtól. Később ugyanez történt, nem tudtam, hogy bennem megvan az erő ahhoz, hogy nemes lélekké formáljak másokat csupán azzal a kezdeti érintkezéssel, hogy megelőlegeztem nekik az emberséget tisztelettel és példamutatással, soha nem befolyásolja őket véleményükben, gondolkozásukban.
Négy éve zárkóztam el végleg mindenkitől, mikor rájöttem, hogy valamennyien az áldozásomból váltak emberré, s hogy utolsó emberi családként kerültünk megáldozásra, feltérképezve a világ eredetének összetételét, ki honnan származik.

Az egyetlen módja tehát annak, hogy emberré vált volna Magyarország tettei és szerepei ellenére az lett volna, hogy a Szepes Mária által vasfüggönyös Vörös Oroszlánban megjósolt 1958-as születésűeket hagyják értelmiségként érvényesülni az egész világon, mert ők képesek lettek volna megváltoztatni mindent. Ha engedték volna, hogy tanítsak zenével és nyelvi játékokkal, sokkal nagyobb eredményt lehetett volna elérni, mára már az egész ország szentté vált volna, nagybetűsökké, akikből mindig hiány volt, nem lehetett tudni, hogy miért.

A nemesítés felelősségteljes, mert nehéz megadni a bizalmat mindenkinek, csak annak lehet, aki felkészült a befogadására az elméleteknek, a jóság elérése érdekében. Mint írtam, a példamutatás fontos, csak így lehet elérni eredményt, s ez a példa tökéletes eszményt jelentett volna, amit nem lehetett volna bemocskolni.

Nem tudom, mi lesz azoknak a sorsa, akik belőlem nemesedve általam váltak emberré, nem haragszom rájuk, nem tehetnek róla, hogy engem miattuk összezúztak.

Egyetlen módja az emberré válásnak a tökéletességre való törekvés mellett a belső törvény betartása, berögzítése a szívbe, melyben nincsen rossz és és bűn. Akinek vannak emberiességi törvényei, maga a kétlábon járó illemkönyv is, nincs szüksége arra, hogy másoktól tanuljon, mindig tudja, hogyan kell helyesen cselekedni. Ha világon mindenki rendelkezne törvénnyel, nem lenne szükség rendőrségre és bíróságra, mert senki senkinek többé nem ártana. Ilyen a nemesedés, ezt hajtották végre rajtam saját sorsuk, tettük, szerepeik végrehajtásával, amit nem tudok elfogadni.

A barátaim, akiket megszerettem iszonyatos életem alatt, meg segítőim, tisztelőim, akiknek, vagy családjuknak bajuk esett, velem maradjanak az örökkévalóságig, mert nem tudtam, hogy mindenki meghal, aki engem szeret és tisztel, vagy bántják. A halottakat feltámasztani nem lehet, sem visszaadni a Hunnia börtön elméjének, amit műveltek.

A világ zenei fesztiváljának gitárját átadták a főnixes Rákóczi térnek engem meggyalázni maguk helyett, meg a cigányságnak ünnepelni a kihalatásunkat tor-ünnepként. Nincsen joguk ahhoz, hogy tisztuljanak tiszta hangú és dallamú, szeretetről és szerelemről szóló zenékkel, melyek összefogják az egész világegyetemet, mert megölték a zeneszerzőket fertelmesen, megölték 81 éve a tiszta hangú embereket az egész világon a Szomorú vasárnap kezdetével. Az övék az, amit jelentenek, az Üvöltés, a fa, szőrös, rekedt, nyálka hang, mert üzennek folyamatosan az égbe, hogy olyat követnek el, amit nem mos le a hó, üzenve isteneknek, hogy csendben vannak, nem válaszolnak, üzennek élettelen tárgyaknak, történelmi személyeknek elpörölve tőlük felfoghatatlan és érthetetlen módon az áldozatukat.

Muszáj volt leírnom, mert a zene, meg amit valaki szeret, meg énekel minősíti az embert magát, vagyis a zene tisztítja a szívet, hogy jobbá váljon törvényben a nemesedő. A zene egy felfoghatatlan síró fegyvere a léleknek, kigyomlálódik általa minden rossz és mások által okozott tövis.
A zene összeköti a kezeket az egész mindenségben, s ez nem vonatkozik arra az füves utcanépre, pokol angyalaira, amelyik hangokat ad, tombolva ünnepli magát fesztiválokon, sem minőséget, sem élményt, semmi emberit nem tudnak nyújtani, sőt példájukkal előre kitervelten, szándékosan erkölcsi posványt hoztak mára létre, amit büntetni kellene valakiknek.

Az emberré nemesítés módja lett volna a tisztaság, az ének tehetség, a példamutatás megengedése.

2017. augusztus 4.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 668
  • e Hét: 2990
  • e Hónap: 9231
  • e Év: 61497
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.