Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Feljelentés a Máltai Lovagrend ellen
  2017-09-11 03:16:15, hétfő
 
  Feljelentést teszek a Máltai Loagrend ellen az alábbi indokok alapján:

A Máltai Lovagrend, mely történelmét visszavezette egykori égő tűzben járó Jeruzsálemig, mint egykori keresztes lovagokig, melyek harcoltak római egyház berkeiben az akkori iszlám ellen, nem állja meg a helyét, mert a tűzben járó jeruzsálem, Japán előtti területen már Sátán által létrehozottan, abban az időben volt, amikor még nem voltak rózsakeresztes fekete lovagok, mint latrok és zsoldosok a Hunnia börtön gyilkosai közül, amikkel harcoltak akkor az iszkol a láma magyar nyelven létrehozott magyar népek ellen, égetve, perzselve fel a világot, asszonyokat gyalázva. Máltai központjukban nagyon régen volt betegeket ápoló irgalmas szamaritánus nép.
Az 1920-as évek körül idejött Máltai Lovagrend budai központtal visszavett birtokaival, mely az osztrák nemesi eredetű borsodi, közelebbről Bertalan utcai Pszichografológiai elmeosztály nemeseinek birtoka volt a Rákóczi térnek nevezettek fennhatósága alatt, Heródes népével jelen Jeruzsálemből, amelyik velük, narancs lírai karám színében engem egykori Vénuszként lemészárolt, megcsonkított, meggyalázott tor-ünnepük közben, Máltai Lovagrend lovagkeresztes ajándékaival kitüntetett Annái, püspökei a katolikusoknak a Hunnia börtön skizoprenjenek könyvtulajdonosait jelenti, amelyek sorsukat, főszerepeiket, könyveiket, tetteiket rajtam 59 éve hajtják végre. A rengeteg hazugság, amire alapították a rendjüket, nem állja meg a helyét, már csak azért sem, mert valamennyien penitenciás véráldozókként tisztulnak, nemesednek emberré egyetlen nagy közös áldozásunkkal, a jóemberek, kislányok állandó megáldozóival, Heródes zsidóival szolidarításban, ökumenikus imaházával együtt a Hunnia börtönnel, a prostestánsaival, melyeket kivégzőim emeltek egyházak alapítása miatt.

1990-es rendszerváltásnak nevezett narancs színben kormányra állt miskolci Rákóczi tér szövetségében nyitottak a Rákóczi tér nemeseinek budai birtokán, majd az 1995-ös megtámadásomkor a megyei kórházban, azt követően jungista János evangeliumának és levelezéseinek bibliiai olvastatása, mint Melion névvel aranysasként történelem megírott állandó apokailpszist a sátán népével végerhajtó Mária vallásos elmeosztály helyetti Máriaként történő megáldozásom után nyitottak a Hunnia börtönnel, 1996-ban Magyarországon lovagrendet, vagyis ide is tartoztak a börtön világ-könyvtárához.
A Máltai lovagrend, mint a Hunnia börtön elme világkönyvtárának része egyetértett 1995. óta tartó utolsó kakasként lemészárolt emberi családok feletti tor ünnepléssel, jutalmazva közben a megáldozókat, hatalmas pompával, gazdagsággal, zászlófelvonulásokkal, ami az irgalmas rend elméletével sem egyezik gyakorlatban és elméletben.

Az ökumenikusok, római egyház eredeti képviselői tudták, hogy Annájukból állt a templomtorony, s azt is, hogy az Annáik a világ-könyvtárhoz folyamatosan be vannak rendezve. Erich Fried, Heródes német területen lakó zsidója átírta a népével az Annákat Katalin áldozásra születésem előtt már, amit kiadtak könyvben. Tudták tehát, hogy egyetlen Jézusa volt a zsidóságnak, ismerték az eredeti történelmet, mégsem beszélnek róla,hagyták évrezredeken keresztül a világ jóembereinek leöldösését azzal az indokkal Penelopé Kacsa egykori Arany-Babilon világ-könyvtárával létrehozott halálnépnek, valamint a kelta angolszász halálnépnek történő áldozását, hogy a másik világban megsztentelődnek az igazak, akiknek itt pokollá tettük az életüket, titokban áldozva meg őket, ahogyan tették ezt az én utolsó emberként Várkonyi alapján megáldozott népemmel, hogy embereket nem lehet teremteni. Nem lehet ezt visszaadni a Máltai világ urainak, mint magukat lovagnak vallóknak a Hunnia börtöntől.

A lovag szó hőst jelent, a világ hősei űrhajókkal érkeztek, 58 év kínzás és mocsok után, amivel a Máltai Lovagrend egyet értett, sőt folyamatosan tünteti ki a skizoprenjeit a világ-könyvtár tulajdonosoknak a Hunniai börtönével, mely lezárt határokon belül, amit vasfüggönyösökkel zártak le miskolci bibliai Őrház patikával, lemészárolt engem a könyvtulajdonosok, mint főszereplők helyett, a Máltai Lovagrend, mint magát lovagnak tartó nem jött segítségemre, a könyvtulajdonsokat üti lovaggá felfoghatatlan módon.

A lovag megmentőt jelent, még a keresztesek sem voltak azok, mivel hentesei, mészárosai voltak a világnak. Szánalomra méltó a Máltai Lovagrend, amelyik nem nyújtott soha segítséget a rászorulóknak, csak a kéjgyilkosoknak, sőt azokkal van szövetségben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 66 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 799
  • e Hét: 3121
  • e Hónap: 9362
  • e Év: 61628
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.