Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Lírai karám, mint apokaliptikus teremtő gárda
  2017-09-15 21:00:46, péntek
 
  Feljelentést teszek a 130 éve hatalmas nagy világvégi áldozásomra készülő lírai karám minden tagja ellen Hunniának a narancs lírai karájával együtt Orbán Viktor genyó jelével kormányra álltnak 1989-es rendszerváltás, vasfüggöny felemelésnek mondott orosz Uniós központ felszámolása, német Uniós központ nyitása idején.

Bródy János zöld tollas teremtő, Orbán Ottóval, Latorral és Faludyval és társaikkal létrehozta és berendezte az egész világot a világ-könyvtár valamennyi szereplőjével, amik nem akarták szerepeiket vállalni.

Ember formában hozták létre a szereplőket, mint Bródy János a bábokat Illés apokalipszis számai szerint, mint a Pszichografológiai Uniót patológiákkal jelek szerint egykori NagyPán nevéhez, mint az árnyékokat, az állatokat minden történelmi korhoz, mint a majmokat darwinizmusukhoz, mint a freudista nemi szervükben élvező elmeosztályt, valamennyi kommunista vastrágya, vallási perverz, skizopren világ-könyvtár tulajdonos szereplő gárdájával az engem megáldozóknak azzal a jogos vádjukkal, hogy ők hiányosak, ezért támadtak minden miatt külön-külön, ami bennük nem volt tökéletes.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feljelentés Spanyolország ellen
  2017-09-15 20:55:02, péntek
 
  Feljelentést teszek Spanyolország ellen az alábbi indokok alapján:

Spanyolország, mint sárga Halál teremtője Bródy János elmeosztályával, állandó bibliai világvégi Időjeleket megadóként megáldozott a lírai karámjával a 130 éve folyamatosan világvégére készülve könyveket megíró, bibliai csapásokat, mint állandó szereplőket megteremtő, bábokat izmusokhoz berendező. Sárga halálra vártak a Bojtorjánnal a nyolcvanas években, ekkor érkezhetett meg Spanyolország, de szerintem hamarabb is itt volt, mert születésem óta tartott az állandó kíséretőivel, mint volt férjemmel a II-es elmeosztályukról, mint hazugsággal, kivégzőgépként, Török Erzsébet leninvárosi hazugságával, szőke rövid hajú Kos-ként megírt külsővel rendelkező történelmi korokat végrehajtó pusztítójával Atlantisznál a koroknál vége az embereknek felfoghatatlan gyilkosság sorozata az Időjelek összes szereplőjével együtt, mint India tehén népével, kutyáival az állandó úttörő nyakkendősöknek, piros kígyós jeles Garas Dezső népének, bermudás fekete sárkány népének, görög tigrissel, sumerekkel, majmokkal, cigánysággal, angyali Mary Zsuzsával, ébredő játszóterével a halálreformátus Illéséknek Romániából, tompalátó görög isten kezdetével létbelépő sorsát, tettét elmeosztályával a többivel együtt rajtam végrehajtó bal szemem tönkretevésével születésem után is folyamatosan támadva a bal szememet Talmud, sátán, mint őskígyó, Müller Péter Sziámi által, felsorolhatatlan világ végi időjelek adó társaival tett főszereplőjévé valamennyi könyvének és megcsonkított a pusztítói által, bal fülemet összetörve a fiatal pusztítójával.

Királysága idetartozik nemesként a lírai karámjához Orbán Ottónak, állandó világ könyvtár görög és többi történelem létrehozójaként, mint egyik teremtőjéhez a börtön Hunniának.

Spanyolország már 1992-ben megjelent hírek szerint, csak nem volt kinek elmondanom, otthon adott a tengerpartjain luxus körülmények között a jeruzsálemi apokalipszist jelentő ratkósnak mondottaknak meg a Rákóczi téri névtárának Miskolcnak, mint amik mindezt végrehajtották feketemágikus erővel.

A világtörténelem részeként részt kellett venniük az egykori római egyház vallási korainak ismétlésében, mivel kivégzők voltak régen. Kiket végeztek ki rajtam kívül?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
666 ózdi feketemágus központ Bibliás földje megtisztulva
  2017-09-15 20:32:55, péntek
 
  Az ózdi 666 bibliai vaskori vasfüggönyös kommunista és valamennyi kor végrehajtói, narancs lírai karámjával a főnixes feketemágusaikkal 1989-es rendszerváltásnak mondott ismételt vasfüggönyeként a Varga nevűeknek kormányra állt.

Négyes jelentéssel bír az ózdi feketemágus központ: egyik 6-os a kétszarvú hamis próféta, a világ minden vallásával, valamennyi Jézusával, amelyek helyett engem tettek feszületre. Külön berendezve a Bertalan utcába a sátán minden rózsája a románai magyar kislány áldozásommal kezdődő világ történelem részeihez, mivel valamennyi Rózsa néven berendezett helyett engem tettek feszületre ismétlésben is, ugyanis ezek már egyszer megtörténtek Lázár Jeruzsáleme által.

Második 6-os a Fenevad, amelyik felruházta hatalommal Müller Péter Sziámi, volt Végh Péter még Kisz-es időben menhelyi népeit a világ összes gyermekvárosában, románai cigányságot, amikkel 81 éve járnak széjjel értelmiség legyőzést végrehajtva mindenütt, minket születésem óta a kommunikációs bénítók és csapások helyett mészárolva, tettük és a sorsuk végrehajtásával.

Harmadik 6-os a Csillagok háborújából ismert japán fehér mágusainak ellensége, a feketemágusok hada maszkos halállal az élen, Szulák Andrea népeként, egykori kis Tarot legendáját újjáépítve.

A negyedik csatlakozó Ózdhoz Orbán Viktor háromágas villa homlojelével megjelölt szörnyeteg, Genyó Isten néven, mivel Nagy Feró és a nemi szervükkel arató genyó kommunisták vaskorként hozzá tartoznak a nemi perverz csapásaival a vallásoknak. Ganxta Zoltán sztárja Miskolcnak a sajátja, rendetlensége miatt engem áldoztak meg Mary Zsuzsa kezdetével a rendetleneknek 1983-as kezdeti ismétlésben.

A sátán, mint őskígyó ezután jött a református Illésék apokalipszsiében, miután a kénköves tüzes medencében megégetik a fenevadat és a kétszarvú hamis prófétát, ezer évig, ahogyan Oláh Ibolya hüvelyében élvező Magyarország képviselője énekelte királysága után az országnak következik a sátán ismételt feltámadása, ami nem történt meg, mert soha nem esett eddig el, mint ahogyan a többiek sem, a végén felálltak az állandó világapokalipszist végrehajtó halálnépek, debreceni biblia valamennyi halálreformátusa együtt a sötétkapus dögjeivel a világ-könyvtár tulajdonosokkal, skizoprenekkel, mint szabadságharcosokkal.

Így, miután az emberek és a csillagok meggyalázásra kerültek, ami az ózdi központ Bibliás földjének tisztulását jelenti szentháromság kezdetével a Hunnia börtönnek, elkövetkezett a Bibliás föld világ-könyvtár tulajdonosainak, berendezettjeinek szerte a világban egyesülése békesség madárral az élen, vagyis velem, mint turulmadár helyett megáldozottal 1995-ös ismétlésben. A békesség madárként történő megáldozásom a Székely Révész utcai hullaszállító Hunnia börtön tagja, Pálfy Gyula sántaként maga helyett engem áldozó szerepe lett volna. Békesség madárként megtisztíva az összes bibliai szereplőt felállt biblia olvastatásakor Trianonnak ismétlésben a Turulmadaras Trianon világ-Magyarországa a skizopren könyvtulajdonosokkal, biblaii összes szereplőjével a halál reformátusoknak.

A 666 központ teljes egészének feketemágusi berendezett szereplő gárdája a miskolci II-es elmeosztályhoz tartozik a cigányságukkal együtt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Politikusok Miskolcról együtt minden vallás, izmus, zsidók
  2017-09-15 20:05:30, péntek
 
  1989-ben narancs lírai karám Főnixes ózdi feketemágiával engem minden részemet lebénító, lemészárló világ uraival közös áldozásukban megáldozó cigányság és egész Ázsia, minden kommunista ország, sátán országa helyett, végtelen szappantisztító sorozatokban feállt a miskolci Rákóczi tér, csatlakozott a szegfűs szocialista idegbetegség anyám áldozásából még, majd az enyémből három utóddal megjelölve ismeretlen izmusával, nyugodtan, meg is választották többször érthetetlenül, az országnak mindegy volt, csak jól éljen továbbra is 1956-os szabadságharcos világ-könyvtárosok és felettesük, a Hunnia börtön által lezárt vasfüggönyös vaskori képviselőiként Miskolcnak.

Csatlakozott áldozásunkból személyiség összezúzással, bolt és közlekedési fóbiámmal az összes náci Vona Gáborral, együtt az engem születésemkor megáldozó összes zsidójával a világnak, kiépített rasszizmus fogalmával, ha netán valaki meggyanúsítaná őket, hogy fényevésemmel mentek Izraelbe a barakkos legyek, Heródes meg a narancs lírai karámjával Ménesi feketemágusaival áldozott meg 1967-ben valamennyi zenészével, költőjével, festőjével a Keletnek.

Csatlakozott Tőkés László denevér köpenyes Talmud német képviselőivel, mint reformátusa a skizopren elmeosztálynak könyvtulajdonosként, könyvét rajtam végrehajtva Anna kezdetével Tőkés Annának, valamennyi Annája sorsát végrehajtva egyetlen közös áldozásom alatt az egykori római egyháznak és a jeruzsálemi templomnak, még a Krisztus feszületei előtt a sátán népének.

Csatlakozott hozzájuk az összes skizopren nemesi elmeosztálya a miskolciaknak, Pszichografológiai eredettel egykori Nagypán elmeosztályaként ezer éves és a jelenlegi Rákóczi téri magát nemesnek beírókkal együtt.

Csatlakozott Illés együttes, mint a jelenlegi penitenciás Szentháromság ébredő játszótérrel engem magyar kislányként világnak bemutató, valllások ébredésével 1962-ben kezdő végtelen történelmi korokat feldolgozó világ apokalipszise végén, ami 1995-ben történt, de nem szálltak le a játékosok az égből, újságpapírokat vittek el tőlem a Rákóczi téri cigányok, darabokra hullottak a bibliák, de mindannyian most megmaradtak, egyedül én mentem rá és akik engem szerettek, tiszteltek.
Erdős Péter bibobos képviseli az Illés apokalipszist, a halálreformátusokkal, melyek kihasználták a férjeiket, meg koldulniuk kellett volna, ahogyan velem tették maguk és Nagy Annájuk helyett.

Csatlakozott hozzájuk Antal József az engem narancs lírai karám főnixes Rákóczi tér feketemágusai által lemészárolt Heródes pálmajeles zsidó népe,Lendvai Ildikó börtön gyilkosok gyalázata mellett, Balázs Fecó élő legendává vált túloldalra átjutó zsidó népe, Grillus zsidó népe, mint állandó kislányáldozók.

Csatlakozott hozzájuk a szentháromság egyik tagjaként a perverz szerbiai Ortodox Íziszként engem maga helyett megáldozó főpapja Oroszországnak a Metro együttes Zoránnal képviselt rezgő hangú kislány áldozóival. Bizonyítékok egyike Bizottság avantgard feketemágus együttes beállítása áldozóim fotójával.

Csatlkozott hozzájuk a szabadságharcosként magát ünneplő 1986-ban Hunnia határokat lezáró világ-könyvtár összes tulajdonosa, a skizoprenek, maguk helyett 59 éve megállás nélkül az összes főszerepet és szerepüket rajtam végrehajtva, haldoklásom idején álltak össze. Göncz Árpád valdens értelmiség legyőző mondatával, Ha én egyszer kinyitom a számat jelenti egyedül a Varjú népét a Pszichografológiából hatágú csillagos patológiák maradványaként. Varjú nevet ennek ellenére folyamatosan ismételték, a Varjú, ha feltűnik, jön a világ-könyvtár, ami 1998-ban is a neveikkel rajtam végrehajtva volt megállás nélkül februárig.

Csatlakozott hozzájuk Horn Gyula adventista egyház Parabrutális vasbéka Horn szarva képviseletént vaskori Bertalan utcájáról Miskolcnak, ózdi feketemágus központi 666 felettessel.

Csatlakozott hozzájuk Torgyán József bor, búza, békesség 1941-es kisgazdapártja az 1956-os bolond reformátusoknak, folytatta Smidth Pál Katika néven kiválasztva az összes Palikkal, melyek már minden szerepet BI Aranyketrec könyvük szerint végrehajtottak.

Csatlakozott hozzájuk G. Maczó Ágnes értelmiség legyőzőként megjelölve három gyerekkel, mint ébredő játszótér magyar kislánya, amelyik helyett Illésék engem áldoztak meg érthetetlen módon, mert a testenyészet értékesebb az embereknél és a csillagoknál.

Az összes Ágnese a Pszichografológiai távol-keleti szörnyekhez Weöresék által rendelve főszereplőként média és politikai szereplővé vált.

Csatlakozott a vasfüggönyös kommunista Putyin által képviselt nemi gyalázó felszabadító hadserege Oroszországnak az összes ötágú emberszabású formában megjelenő kommunista ország képviselőjével, mint Kata Mészáros kocsmai berendezettjeivel Nagy Feró műanyag kommunista negyven éve tisztuló penitenciásának Sükösdi Üvöltés könyvét folyamatosan megrendező szentté váltja a genyó ózdi egyik Istenségnek, homlokán háromágú jellel megjelölve.

Összeállt az egész világot érintő két utcai berendezése a Hunnia börtön és vatikáni penitenciás központi irányítással véráldozással feltámadásra váró világ apokalipszise Hunnia Világ-Magyarországnak, valamennyien kivétel nélkül a mi áldozásunkból.

Ki ne felejtsem a lakásokban tartózkodó cigányokat, amik tisztulnak egyetlen nagy közös áldozással, Farkas Flórián Indiából, Balogh miniszter miskolci cigánytelep képvisetében.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 66 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 758
  • e Hét: 1907
  • e Hónap: 8148
  • e Év: 60414
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.