Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Narancs és piros tűz-tornádói a miskolci Rákóczi térnek
  2017-09-18 01:01:22, hétfő
 
  Szakértők megfigyelték a narancs és piros óriási tűzfészekkel lángoló EF-5-ös tornádóit a lánggal égő világ végének, amit a narancs színben felállt Rákóczi tere művel a világnak már, mivel megengedték, sőt a piros színt jelentő Gyurcsány Ferenc által még jobban szétszórták a sátánistáit és a pokol angyalait, amivel kezdtek születésemkor gondolatok a könyvtárban világkönyvtárával Visnyei László pesti lakosnak jelenleg, főszerepét hajtotta végre rajtam a narancs politikusaival a Rákóczi térnek, együtt kezdtek Szabóval, az állandó világ-könyvtár tulajdonossal és sötétkapus dögjeikkel. Még a dögök helyett is engem áldozott meg a pszichiátria folyamatosan, megállás nélkül.

1991-ben , amikor a Rákóczi téri feketemágusok kezeimet, lábaimat, szívemet, fejemet - ekkor gondolkozásom felgyorsult más sorsaként - feketemágiával támadták meg befekvésem éjszakával, együtt Malek Andrea amerikai teremtő szörnyetegével, mozgott az ágy egész éjjel, nyögtem, nem voltam magamnál. Sági Ilona Litiumot adott be nekem, ezt kellett szednem, nehéz fémet, meg kaptam feltehetően sóval vegyített C vitamin infúziót, mert jött le a bőr a hátamról már valami oknál fogva.

Nevetségesnek látszik, de a Lítium, mint nehézféme a Hunnia kémiai laborjainak tüzijátékok létrehozásánál a piros lángot adják, míg a Natrium, mint só sárga lángot. Nem tudom, hogy az egyik cikkben szereplő narancs lángot hogyan lehet képezni.

Szükséges a két világapokalipszis utcájából a saját állandó szél bevetése mellett hatalmas vihart képezni, a földdel kell érintkeznie, ott lángol fel a narancs és piros tűz, kezdetben bozótokban, elolthatatlan tűzként.

"Hissong újságban is szerepelt több fotót a tűz tornádó - az első néhány valaha feljegyzett. Ma, hála a mindenütt jelen videokamerák és a YouTube, a tűz tornádó jelennek meg gyakrabban film.2012 felvételeket tűz örvény az ausztrál vadonban, lelőtte filmes Chris Tangey, törte fel több mint 2,5 millióan nézték a YouTube-on. Tangey a videó azt mutatja, a piros-narancssárga fonat tűz csavaró közel 100 láb (31 méter) a levegőbe. Ez egy félelmetes látvány, és egy jó emlékeztető, hogy a tűz tornádó - részben a szépség és a szörnyeteg rész - mindig a legjobb tartani a távolból."
How Works

Felfoghatatlan, hogy abban a két utcában laktam, s lakom most is, melyek a világ összes csapását jelentik, az, hogy ezek a saját sorsukat és szerepüket rajtam hajtották végre folyamatosan támadta saját tetteik ismétlése mellett, ha valamelyik gyalázatba esett, vagy beteg lett, válva férjeiktől, mint pusztítóktól, börtön bűnözőktől támada engem miatta, ismételve folyamatosan névtárukat, innen termelve ki a celebeket, politikusokat megállás nélkül. Horváth Charli születésem óta engem áldoz Vénuszként maga helyett pusztító csemeteként a Bertalan utcáról, már legendává vált azóta a cigis hangú zenei csapásként kitermelt tehetség, decemberben 40 éves koncertet rendez, vagyis abban az évben lett kiemelve, amikor Nagy Feró penitenciás csonkítással, gyalázással, fényevéssel, koldulással, saját tetteik és sorsuk végrehajtásával tisztulók.

Itt van a tűz, én vagyok a narancs tűzhéttérban megfestve, kék ruhás Földanyaként margarétás hajjal, kék csillagként, költőivel, festőivel, gitárosaival, hegedűseivel a Rákóczi térnek, 1998. óta kínzással, gyalázással egybekötött ismétlésében a Sátán, mint világ ura miatt.
A földrengést most, bár előkészítették a világ minden részét repedésekkel a föld alatt, városokat így vettek körül, most a számban hajtották végre ismétlésben atlantiszi földrengést.
Itt van földrengés a Révész utcájában a világ apokalipszisnek, mint a szél, a tornádó, az özönvíz kis fehér kutyással, szerintem minden vegyi elem, mint iskola ellenes csapásai a kémiának.

Biztos vagyok abban is, hogy még a vulkánikus egykori hegységek működését is befolyásolják Heliummal, vagy más kémiai anyaggal.

Ok: Vatikáni központtal, mint írtam halálvilág kiépítése után égi Jeruzsálem sárga rózsámmal, mivel az én lettem Tóth Klára jelenlegi házi orvos helyett születésem óta, egyből találkozva a szörnyekkel, sorsát 1998. óta ismétli az értelmiségként megöregedett körzeti orvos, ez normális dolog, ezek vizsgáltak, döntöttek rólam. A tűz Istennek és halálból feltámadó híveinek, mint jövő szentjeinek nem lesz szükségük senkire sem a Földön. Átváltozásra várnak, mint minden halálnépe a Bibliájuknak.

1973-ban már két éve hétszeresen hosszabbított a miskolci irányítású már világba szétszéledet narancs Rákóczi tér, mely maga teszi a politikusokat 130 éve az egész világban politikai tanok létrehozásával. Ekkor már én voltam 15 éve egyetlen nagy közös áldozásban világ-könyvtár, bibliákkal közös valamennyi szerepében, már nem volt több háború a vietnámi- kávés amerikai elmeosztály után Európában és Amerikában. Felgyújtották az amerikai Levéltárt, a katonai eszközök és feltételezés szerint szereplők névtárával együtt, hogy örökké felejtésbe merüljön, hogy ott működtek a Hunniai börtön névtárával, mint egykori Ázsia börtön bűnözői. Mc nevek előtagja a Pszichografológiai Babilonként jelecskékből létrehozott kecskéket jelent Hunnia börtönből, vagyis összeálltak, penitenciával, gyalázattal, csonkítással, minden fertelmükkel, deformációval, lebontással, égetéssel, felfoghatatlan kínzóeszköztáruk bevetésével emberek ellen, amivel az egész világ egyet értett.

Mivel titokban mészárolnak, kitették a biztonság kedvéért az összes elmebetegüket pszichiáternek, hogy ha valaki beszél a dolgaikról, meg sorolni kezdi az általa érthetetlen történéseket, elmebeteggé nyilvánítsák. A szocialisták ezer éven keresztül ezt nem tudhatták, sem az emberek, senki, aki a valóságban él, bár már horror cselekményeik vanna, akár a Vörös Oroszlánjuk szörny és halál világa, mindegyik könyvükkel együtt.

Össze akarták uszítani, ha engem nem támad meg az űrpusztítójuk, az összes távol-keleti szörnyet minden pusztítójukkal együtt az ufókkal, földönkívüliekkel.

Vörös kakas Piros Piri nevéhez fűződik, mint állandó magyar kakashoz kakas főszereplőjével, Piroskájával a szociális temető brigád és tor ünnepes hálózatának, melyekkel engem temetnek 1995. óta, ezek közé jártam ebédelni ez év februárig. Vörös kakas jelentése tűzvész.

Minden vörös könyvbeli ruha, vagy ház történelme a miskolciaké, Frady és Vasas futballcsapatokkal együtt,. Három focicsapat beállítás volt eddig, az első a karcsai vörös kommunista Kiss Ferenc nevéhez fűződik, egyik tagjával koalícióban a Révész utcának, feltételezés szerint Simon Éva feleségnek, szintén vörös hajúként, sorsukat a börtönükkel rajtam hajtották végre.
Második összeállítás az iskola ellen jött testnevelés ellenes csapásokat jelentette, földönkívülieket együtt a Hunnia börtön bűnözőivel, mint nagy teherbírású fizikai munkásokkal.
Harmadik futball szereplő névtár összeállítása a Rákóczi téré világ gazdagai közé emelkedve, mert így parazolnak, tékozolnak, dicsekednek, felfoghatatlan karriekeket érnek el.

Ez nem harc volt ellenem titokban, senki sem mondta, hogy mi történik velem, ki vagyok, lezárták a határokat miattam, hidegháborúnak nevezték el, hogy minden kommunista kor főszereplője én voltam, ez gyalázattal történő penitenciás véráldozása a Vatikán központjának hatalmas világfeszületemmel Székesfehérvár központjában. Annyit mondott Urbán, hogy ne éljen magam bele a szerepekbe, de hogy milyen szerepekről volt szó, nem tudhattam, mert hogy Bródy dalokat azért nem énekelhetek, mert rajtam hajtották végre a Benkő angyalok sorsát, saját tetteikkel, sorsukkal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 66 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 233
  • e Hét: 2555
  • e Hónap: 8796
  • e Év: 61062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.