Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Narancs kormány címere Jamaicában utolsó ember áldozással
  2017-09-22 03:32:27, péntek
 
  1985-ben jött trianoni német ura Horvátországnak a Hegyalja Ruházati Szövetkezetté váló egykori Lantos zsidó szövetkezetnek, már akkor Lantosékat legyőzte a kormánya a Rákóczi térnek angol kommunizmus ideje alatt. A német ruházatban gazdaguló ura a trianoniaknak Soósnak hozott egy kókuszdiót, nekem ananászt. Nem értettem ezt a nagylelkűséget, mert már tudtam, hogy valami nemnormális történik velem, nem lehet semmi sem véletlen. Most fedeztem fel, hogy szintén a vaskori miskolciaknak egyik termékenységi szigeti népét jelenti Jamaica, címetében az ananászok jelölésével.

Ugyanilyen lehet pár déli gyümölcs,melyeken akkor mentek végig egyetlen közös áldozatukkal, anyám és az én bemocskolásunkkal, folytatásában is az összes nemi törzsének a vasfüggönyösöknek, melyet kezdtek születésemkor, amire felfigyeltem, hogy a nemi vesszővel megjelölt törzsük helyett a kerékpárra löktek teljes erőből, hogy kettérepedtem elvesztve az eszméletemet. Odamentek ezekhez az afrikai, amerikai, bozótnégerek és mindenféle szigeti népeikhez a svájci Rákóczi tér által eltett pénzekkel a kommunista korok főszereplői, amik sorsukat, tetteiket rajtam hajtották végre. Thaiföldi Hunnia börtön termékenységi népe hatalmas gazdagságot tékozol szexmasszőrként főleg.

Mivel beduinok is a Révész utcában vannak berendezve, melyektől választotta az újhelyi utcanép a férjet a boszorkányoktól, kurváktól, babáktól, melyek Baba Miklós Hunnia börtön neve alapján kerültek berendezésre, támadva anyámat már születésemkor a szomszéd Varga Éva baba miatt, Balázs Ferike férje kiválasztott volt már akkor, jövő fiával szaporodva Ferike néven, így nehéz feltérképezni, mit hajtott végre a két utcai világapokalipipszisben a termékenységi nép, melyek legtöbbje cigány külsővel volt berendezve, mint a vattát magának dugó Jókai könyveket képviselő termékenységi népe a Rákóczi térnek. A beduinok és a boszorkányok behozatala Bodrogközből felfoghatatlan, születésemkor történő támadásával szüleimnek, hogy a boszorkány kihasználta a beduin férjét, ezekről szólt az életünk meg a válásukról a tetteik, sorsuk végrehajtása mellett. A beduinok és a termékenységi népekkel történő likvidálása a szívből énekelőknek, becsületes embereknek többszáz éve tartott már a narancsban felállt vasfüggönyös kormányánál a Hunnia börtönnek együtt a miskolci vaskori Rákóczi térrel.

Az Oláh könyv felett az Új-Kígyósi engem 18 évig kínzó kígyóisten állt, a többi népcsoport,mint a szigetei hatalmas gazdagságokkal, kőolaj és egyéb kincslelőhelyeivel a földnek a miskolciak jövő gazdagságát jelenti együtt az arabok tékozló pompájának gazdagságával. Patológiákkal gyalázták meg a lakásaikban a tisztességes embereket együtt közösen, ahogyan vannak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 66 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1052
  • e Hét: 2201
  • e Hónap: 8442
  • e Év: 60708
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.