Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Ózdi feketemágusok 666 hamis próféta trianonja
  2017-09-23 22:54:16, szombat
 
  2008-as blog bejegyzésem itt:

Fatimei jóslat (Trianon)
2008-11-26 21:48:59, szerda



2001-ben jártam Dunántúlon, s utaztam a vonaton egy fiatal erdőtulajdonos erdésszel, aki éppen az akkor rendezett soproni Fatimei ünnepségre volt hivatalos. Ez a vers 1992-ben jelent meg, 2001-es év ismétlést jelentett.

Cseh Károly: Fatimei jóslat

- közép-kelet-európai hexameterek -



Varjúraj repdes az alkonyi ég szederindaszín árján,
mintha fatimei jóslat sötét szárnya suhogna.
Tornyokat dönget a szél, tépázva küzd a harangszó.
Küzd Európa kemény csücskébe szorult, hadirokkant
lelkű hazákért. Tudhatod, errelelé ma korábban
kormos a nappali ég üvege, s hamar űzi december
sáros falvak lámpavilága felé a csahos kutyafalkát>
ördögi csordát hajszol az antikrisztusi ostor.
Sárgult kártyalapokká hullik a biblia széjjel.
Cink jele rajta a könnycsepp. Üdvözül, él a sipista.
Terhed a jó - s mialatt majd mardos a szégyen,
mert a kiválasztottak Mennyei Mércefokán át
tékozolót emel eszményeddé egy Nevenincs lény.

2001-ben utaztam Szombathelyre, Tóth és Buda Botond pszichiáterekhez, nem ismerve, nem tudva róluk, hogy engem áldoznak, mint elmebetegei a Hunnia börtönnek, egyik idetartozik, a Tóth,a másik skizopren könyvszereplőként áldozott meg engem nevetésére a Nyírő Gyula pszichiátriájának, hogy ki küldött be a család támadói közé.
Hat órás vonatutat tettem meg úgy, hogy közben a nemi szervemet égették folyamatosan, megállás nélkül a borsodi Rákóczi téri cigányok, melleim alatt körben a termékenységi népek Kígyó-Istene kínzott 1998. óta a világ ura, a Sátán népeként, a Sátán miatt. Gondolkozni nem tudtam a fejembe tett záporozó csapások, mint összegerrjedt elektródái miatt a Bertalan utcai értelmiség legyőzőknek, estem össze, a csípőcsontom kikötve kígyókkal a vasfüggönyös Vargák sorsaként befejezve ezzel a vasfüggönyösök sorsát, tetteit rajtam, amit rajtam végrehajtottak, lábaim citeráztak a parkinsón kórja miatt az egykori támadóimnak, áldozóimnak. Cipeltem hatalmas bőröndbe az Új Bekezdés Kelet hosszabbítók kiadott könyveit a Kelet könyveivel együtt az ózdi 666 hamis próféta analfabétáinak közös áldozásáról, mely szerint saját sorsukat, szerepüket rajtam hajtották végre, éppen trianoni biblia olvastatás közben még mindig, mely 1996. óta tartott megállás nélkül, tisztítva a születésem óta engem áldozó börtön Hunnia sátán népeit, apokaliptikus csapásokat, narancs lírai karámjának a Rákóczi térnek. A vadászok Miskolcról magyar sújtásos ruhákba öltözve már meggazdagultak, jártak egyik helyről a másikra vadász találkozókra, éppen Sopronban tartották a fatimai ünnepségüket, ami szintén én voltam bibliai olvastatás előtt már, 1992-es megírása kezdetével Cseh Károly Kelet ózdi feketemágusnak, csak a nevenincs lény nem jött, s nem értettem, hogy miért nevezett engem tékozolónak, hogy engem emel eszményévé a nevenincs lény. Vártam rá évekig, de nem jelentkezett, hogy segítsen elmenni Miskolcról, mert nem értettem, miért írnak rólam verseket a lírai karám tagjai, csak dühös voltam, dühöm nem csillapodott, ahogyan fedeztem fel sorban, hogy a szerepeiket hajtják végre hatalmas erővel rajtam.

Tehát a Trianon Fatimei ünnepséggel került megismétlésre darabokra szaggatva kiolvasott bibliai apokaliptikus csapások megszentelődésével, így jött létre végül az ózdi 666 központ Bibliás földje közös áldozásommal.

Ugyanez történt Fatimei jóslat Trianonjánál egyik áldozatuk bibliai olvastatásakor, akkor a nagy-Magyarország területein elestek a szlovákiai, osztrák, romániai, horvátországi, és többi idetartozó magyar sátán népei, helyükre vitték a viccek tanúságai szerint a miskolci Rákóczi téri narancs csapásokat, Hunnia börtön elmebetegeit, melyeket falvakba is betelepítettek. Akkor is és most is győzelmet arattak a vallások, melyeknek feszületre kellett volna kerülniük, győztes,mint mindig a bibliájuk végén a haláreformátus romániai Illés apokalipszis népe a sötétkapus cigánytelepével,mint állandó világkönyvtár tulajdonosokkal.

Visszafelé a szombathelyi Citynél sárga-kék rózsás jegyet adtak el, s induláskor a vonatvezető bemondta, hogy Ízisz és öccse vonat, melyen mindenki meglepődött. Kettőnket áldoztak egyszerre az azóta szörnyen megölt öcsémmel. Hunnia Magyarország magyar nyelven beszélő, magyar nevet viselő csűrhéje azt tesz, amit akar.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Írókról
  2017-09-23 10:33:32, szombat
 
 

Két szerző beszélget:
- Még nem is kérdeztem - mondja az egyik -, hogy végződött a plágiumpered?
- Győzött az igazság! - feleli a másik.
- Az baj. És fellebbeztél?

- Hallottad, hogy X..Y-t felvették az írószövetségbe?
- Ne mondd! Nem is tudtam, hogy írogat. Mit írt már?
- Felvételi kérelmet és segélykérést.

- Két felvonással már készen is vagyok! - meséli ragyogva a drámaíró az alkotóházban. - De még azt nem tudom, hogyan fog meghalni a főhős a végén.
A másik drámaírónak van egy használható ötlete:
- Talán add oda neki elolvasni a már elkészült két felvonást.

Panaszkodik az ismert író az alkotóházi társaknak, hogy képtelen kialudni magát.
- Sajnos az én életritmusom - magyarázza -, hogy éjjel sokáig dolgozom, mert izgatnak a szituációk, a figurát... És aztán, ha későn fekszem le, nem jön álom a szememre. Forgolódom, hánykodódom, újra meg újra átélem, amit leartam...
- És mi lenne, ha olvasni próbálnád? - ajánlja egy halk hang.

- Na, komám, hogy ízlik a házasélet? - kérdi a drámaírót a régi barát.
- Ó, roppantúl élvezem- feleli a drámaíró. - Már két tragédiára való anyagot gyűjtöttem.

Látja ám egy író, hogy elmélyülten olvas valamit az alkotóház kertjében a másik író. Odamegy, megkérdi.
- Mit olvasol?
- A Tőkét.
- És jó?
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 66 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 185
  • e Hét: 593
  • e Hónap: 12298
  • e Év: 51299
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.