Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Se füle, se farka, amit mondasz, ki foglalkozik veled?
  2017-09-25 15:45:58, hétfő
 
  Se füle, se farka nincsen annak, amit mondani akarok a gyerekeimnek arról, hogy mi történt velem a Hunnia Magyarország lezárt határain belül. Rajtuk kívül senki sem törődik velem, senki nem ad kenyérre pénzt, senki nem segít felújításban, bevásárlásban, napi gondjaimban. Mindenki ellenem volt, bár ellenségekről azelőtt nem tudtam.

Én nagyon komoly ember voltam, 1986-os kollektív legyőzésemkor, meggyalázásomkor ismétlésében Gábor Zsazsa és társai mint Staller Ilona sorsát, könyveit rajtam Somáékkal, Zoltán Erikáékkal, angyalnak neveztek Sátoraljaújhelyen, a kimondott szavam maga volt a törvény, meg a viselkedésem, mint példamutatás mindenkinek.

Ez év februárjában azt hittem, jöttek segíteni a kék és vörös földönkívüliek, a csillagrendje az egykori magyar Petőfi népének, de tévedtem. Csak játszották, hogy ők a megmentők, megcsúfoltak, kigúnyoltak, eljátszották, mit vennék, ha lenne pénzem, hoznak naponta cigit, bevásárolnak, kifestenek, elvisznek a városból, megkeresik Mohamed lányomat, elmondják neki, hogy kicsoda és mi történt velünk, elviszik innen az áldozóim familiájától. Férjhez adtak az állítólagos világ megváltójához, Attilához, egy fonalboltjához a facebooknak, azt játszva, hogy a katalógusból kiválasztott ruhákat a miniszterelnöki hivatalba kell küldeni, megyünk fehér ruhában nászútra, s én ezt mind hittem, hogy egyszer valóra válik, vége van a sorsnak, amit rajtam végrehajtottak mindenki helyetti főszereplőként. Eljátszották napokon keresztül még februárban, hogy elviszik űrhajóval a családomat Pestre, ott várnak rám. Ez volt a világmegváltó Attila gúnyűzése belőlünk.

Mindezt a fiammal művelte, aki azt játszotta, hogy Katalin Földanya fia volt egykor, akit én megszerettem, szívemben van, de ennyire megbizhatatlan, mindenből gúnyt űz, ámít és becsap naponta, a reményt éltetve bennem, hogy lehet rajtam segíteni. Nem lehet, senki sem tud, ezért írok itt, mert senkim nincsen az egész világon.

Nincs pénzem, bármikor elvehetik a csekély bevételt, nincs értelme semminek és igaza van a lányomnak, hogy rajtuk kívül, akik eltartottak Nagy Anna és a halálreformátusok helyett, míg ők felvásároltak mindent, senkim nincsen.

Nem akarok és nem tudok élni így tovább, ennyire rossz hírrel és történésekkel, meg emiatt a blog miatt, ugyanis március óta a csillagrend és a többiek nem vállaltak fel, nem tették fel az internetre a könyvszereplők névtárát a tetteikkel, csonkításaikkal, gyalázatukkal együtt, amit rajtam közösen végrehajtottak.

Hiába kértem az év elején kivizsgálást világ szervezettől, mai napig nem jött válasz feljelentésemre Hunnia Magyarország ellen, hogy lezárt határokon belül a skizopren elmeosztály könyvtárát saját tetteikkel, sorsukkal, végzetükkel rajtam folyamatosan, megállás nélkül végrehajtották. Csak ennyit kellett volna Attilának és István fiamnak elmondani a gyerekeimnek, vagy a többieknek, hogy ne vegyenek egy lapra közös sorsaként a munkatársaikkal, szomszédaikkal. Azelőtt ha panaszkodtak, Müller már támadott engem betegségük, vagy velük történtek miatt.

Féltem Mohamedet, mert a Szabó család utódja teljesen kiborítja, hogy nem bírja már az idegrendszere, s azt állítják, hogy tőlünk, az én családomtól örökölte a hisztis, zsaroló, anyakínzó természetét. A lányom szerint neki ez a sorsa, hogy velem és a gyerekével szenvedjen, minket gondozzon. Eleget vezetett engem Mohamed, koldultatott, megaláztak engem naponta havi tízezer forint mellett, ami a halálnépnek járt volna, meg a sziklai koldus hálózatnak a sötétkapus dögökkel, a Rákóczi téri cigánysággal ismétlésében a születésem kezdetének megállás nélkül tor-ünnepük közben, amit nem is merek elmondani a lányomnak, bár nézi a tor ünnepet a tehetségkutatókkal, az áldozóim vigyorát, Nincsen senki, aki megértene, akivel ezt megbeszélhetném, aki a segítségemre jönne, hogy ne szoruljak többé a gyerekeimre. A lányom szerint nincs olyan, hogy valakit tönkre tesznek, mindenki maga tehet a sorsáról. Nekem ilyenkor fáj a szívem, összerándul mindenem, nem kapok levegőt, s lemondok arról, hogy bármiről is győzködjem a lányomat, mert nincs értelme, ő vitt egyik elméjéről a férjének a másikra saját sorsát a jelen családjának végrehajtani rajtam.

Mohamed lányom 1991-ben még megtagadta a további vezetésemet vakon, tájékozódási képtelenséggel az utcákon. Kimentek a Benedek utcára a sarkon álló fenegyerekekhez, egész nap távol voltak, én egyedül a lakásban a feketemágiákkal, halálnépekkel. Azóta nem tudtam a villanyt leoltani, amióta az ózdiak helyetti ijesztgetésem történt hörgésekkel, égetésekkel az ágyam körül. Később, ahogyan dr. Melion utalt rá, mióta a bibliákat olvastatták velem kilenc éven keresztül kivégzésemig Tűzkő Judit szőke sorsát rajtam kezdő pszichiátriáján Müller Péterékkel, 2004-ben. Ezt az egészségügy idegösszeroppanásnak nevezte el, mármint a teljes megsemmisítésemet Vaszily Mária diagnózisa által vizsgálat nélkül. A gyerekek a tatárdombi Iker torony házában ott hagytak, mentek a perecesi utcanéppel diszkóba, nem is járak haza, csak éjjelente. Nem voltak emberi körülmények, hiába melegítettem nagy fazekakban vizet olyan állapotban is mosakodáshoz az Iker tornyos ház vastűzű kályháján. Melion azt mondta, hogyha a gyerekeim ott hagynak, nem is szeretnek. Nem szerettek, szégyelltek engem, mert nem tudtam közlekedni, sem kilépni a lakásból. Koldulásom idején jártam a lányomhoz segítségért, teljesen kivolt idegileg miattam, hogy kéregetek. Így vitettek be közösen 2004-ben a kivégzőim keze alá, hogy koldulok az utcán. De egész más történt. Oláh Ibolya foga letört, erre Müllerék népe gennyes váladékkal kiszedte a bölcsesség fogamat jobb oldalon, amire volt kapcsolva a hídja T. Máriának, aki helyett születésem óta rongálták a fogaimat a Rákóczi terükkel. Üvöltöttem kínomban talán egy hétig hatalmas erővel, lökdösték a testemet,a szívemet égették és szurkálták, hajamat tépték, dobáltak az ágyon Branyiczky házaspár sorsaként, akik a brazil mókus rendi füves maffiát jelentették, így jártak végig születésem óta Miskolc utcáin sorsukkal, szerepükkel, tettükkel támadva minket folyamatosan.
A gyerekeim 1991. óta már nem szeretnek engem, hiába én voltam egykor a létrehozójuk, amit tudtak, mivel felvonulásokkal ünnepelték születésük óta. 2004 után a lányom kísért mindenhová, egyáltalán nem láttam a szemeimre, nem tudtam járni, hangom nem volt, borzalmas csonka testté püföltek széjjel a Mónika Show Rákóczi téri cigányaival, ezek hagyták a sárfoltokat is éjjelente a kórházban a fehér falon.

Nem lehet segíteni a torzulásaimon, a csonkításaimon, még ilyen nem volt a világ kezdete óta, ennyire felrúgják a földöntúli hatalom törvényét a Hunnia börtönnel, amelyik orosz gyilkosokból áll, visszaadni sincs értelme nekik a saját tetteiket, mert már régen megérdemeltek volna minden fertelmet, amit kitaláltak.

Ebből a 15 milliónyi magyar nyelvet felvett bibliai népből összesen nyolcszáz-ezer főt érdekel naponta az, hogy miket hordok én itt össze, miket találok ki, amire kényszerültem materialistaként, hogy én vezessem le mindazt, amit a láthatatlan világban hajtottak rajtunk végre. Többezren olvassák naponta a bibliai játékosok szövegeit, a szexuálisi dolgokat, de én senkit sem érdeklek 59 év után, addig sem gondoltak bele, mit eszek, mit érzek, mit hajtanak rajtam elmeosztályaikkal végre.

Se füle, se farka a lányom szerint, amit mondani akarok, hogy rajtam a Szabó, jelenlegi családja világ-könyvtárát hajtották végre a férje Időjelek kötetben kiadott népének világ végi jóslataival, betegségeikkel, sorsukkal, megkímélve őket születésem óta kislányként hagyva élni, a legnagyobb jólétben, amit tőlünk loptak el a halál reformátusok maguknak a sötétkapus dögjeikkel, húst hússal esznek csak. Ki foglalkozik veled, sérteget a lányom, mikor próbálom mondani, hogy lezárták a határokat, hogy a jelen családja világ-könyvtárát rajtam végrehajtsák. A kutyát nem érdekelsz - a folytatása.

A kisebbik lányom, Csillagmedve szerint ilyen nincs, csak a filmekben, mint az Ördögűzésben, amit én soroltam neki februárban, közölve, hogy Attiláék, akiket ismernek jöttek engem megmenteni. Tévedés volt, minden hazugság, a játék folytatása penitenciás áldozásommal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyéb szakmai viccek
  2017-09-25 14:25:10, hétfő
 
 
- Szörnyű, hogy romlanak az erkölcsök!
- Miért, mi történt már megint?
- Képzeld, ma a villamoson bedugtam a kezem valakinek a zsebébe és az a rohadék képes volt lehűzni a gyűrűt az ujjamról!

- És nem volt meglepve a Keresztapa, amikor megkérted a lánya kezét?
- Dehogynem. Még a revolver is kiesett a kezéből.

- Mi történt veled? - kérdi az egyik állatszelidítő a másiktól. - Világéletedben egerekkel foglalkoztál, most meg, vénségedre, áttérsz az oroszlánokra?
- Mi tagadás - sóhajtja a másik -, a szemem már nem a régi...

- Istállómester ur, hallom, hogy az oroszlánidmárt tetszenek keresni.
- Holnap, jóember. Jöjjön vissza holnap. Mára már be van töltve a státusz.

- Istállómester úr, műlovar szeretnék lenni.
- Hogy képzeli, jóember, ekkora testsúllyal.
- De ha esetleg megborotválkoznék, és levágnám a körmömet?

Két artista összetalálkozik egy vidéki város vasúti szállójában, azután véletlenül egymás mellett is kapnak szobát. Hallja ám az egyik, hogy a másik a dühtől fuldokolva kiabál odaát:
- Te hálátlan! Te cafat! Te szemét! De össze is nyomlak! Szét is tiporlak! Nem érdemelsz mást!
Átrohan a szomszéd szobába, hogy egy végzetes tettet elhárítson, ámde kollégáját egyedül, habár könnyek között találja. Amikor sikerül magához térítenie, ezt hallja:
- Mint tudod, nekem régebben bolhacirkuszom volt... És annyi év után, ahogy belépek ebbe az ócska szobába, hát nem a nyakamba ugrik a megszökött primadonnám?!

A cirkuszban egy akkora törpét mutogatnak, aki a cirkuszigazgató kalapjának peremén tud ugrándozni.
Arra megy két atyafi, befizetnek az attrakcióra. Amikor kijiönnek, azt kérdi az egyik a másiktól:
- Na, mit szóltál?
A másik elhúzza a száját:
- Láttam már nagyobb törpét is.

Két férfi sétál a siófoki mólon. Egyikük megbotlik, beleesik a vízbe.
- Segítség! - kiáltja. - Nem tudok úszni!
A másik rosszallóan csóválja a fejét:
- Én sem tudok, mégsem kürtölöm világgá.

Egy férfi áll a siófoko mólón és a vizet fényképezi. Egyszer csak odarohan hozzá egy nő:
- Ott valaki fuldoklik!
A férfi széttárja a karját:
- Sajnálom, asszonyom, épp kifogyott a filmem.
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 66 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 251
  • e Hét: 3183
  • e Hónap: 5542
  • e Év: 57808
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.