Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Familia KFT miatt 1995-ös végleges mészárlása Mülleréknek
  2017-09-03 22:56:27, vasárnap
 
  A Familia KFT-ben beállították anyám egykori áldozóinak kezdetét. Nem nagyon értek hozzá, de a Spar ikerpárral Bodor pusztító Ikerházas, Ikertornyos volt betéve, minden iker jelentette a névtárát.
Spar boltokat rendeztek be megtámadásom után nem tudni mért, mert 1983-ban összetették az újhelyi Révész és miskolci Bertalan utcai apokalipszist jelentő, rajtam sorsukat születésem óta végrehajtók névtárát, sorsukat, szerepüket folytatva rajtam, már anyám sorsával, akit Cilinek hívott az anyja,akkor, amikor már az esztergályosok, fonónők, gyári munkások szőkéi helyett áldozták meg, születésem előtt. Szép Pál és minden Szép nevű újhelyi névvel már külföldön él jólétben, mivel a vatikáni penitenciásokat jelenti. Növényvédelmével kezdődött a növényészek működése, német Csonka toronnyal, Markó börtön buzijainak szabadon engedésével, ifjú orvosokkal miskolci névtár alapján, majd új orvosokkal, akik nem húzták össze a hasamon a sebet, mely Szepes Mária Álomszótára szerint erkölcsi támadást jelentett volna, mert nem ismertek már engem. Baranyi íróival és költőivel kezdett a lírai karám apokalipszist, együtt weöresi jóelőre készült egyetlen nagy közös áldozására az országnak a berendezett Ágnesek főszereplésével. Ibi neveken Ibollyal indultak a szomszédból, Oroszné volt a neve, Iboly egy halszálkától megfulladt. Dojcsák Ibolya helyett születésemkor kezdtek velem Zalatnayék a Hunnia börtönnel egykori történelmet, így a Napforgó dalban megénekelt álomvilág hipnózisát a Rákóczi térnek már minden Gáborral. Volt olyan Ibi, akit 1983-ban hoztak vissza Pestről, mert onnan kitiltották, én a védelmére keltem egyedül, nem tudva arról, hogy miatta én le leszek mészárolva, felfoghatatlan módon.
A Familia beállítása szerint egyetlen betegség lett volna, a gyári munkások magas vérnyomása, anyámon, ezzel is volt leszázalékolva egykor.


Rendőrrel állították be az újhelyi rendőrséget, mely kezdetben anyámat és apámat áldozta, utolsó Kohut emberként, majd 1986-ban kezdte rajtunk öcsémmel saját tetteit és szerepeit munkahelyi vándorlásokkal végrehajtani.

Növényivel kezdték anyám fogainak kiszedését a zsidókkal feltételezés szerint, a zsidóáldozást.
Krisztával két vonalon indultak el, a hadonászó olaszokkal, Ginával, amiért szégyelltem magam anyám miatt, mert hadonászva magyarázott állandóan, másrészt az idegbetegségével a Hunnia börtön betegségeinek, Gyurcsány Ferencként születtették meg. Ezt is rajtam ismételték végleges legyőzésemkor, 1986. után, mikor visszavettem a lánykori nevemet, csak én húsevő baktériumot kaptam Gór Nagy Máriától ekkor.


A Spar üzleteket nyitották meg a többi multi üzletével együtt a Hunnia börtönnek megtámadásom után azzal lökdösve engem az Iker torony házában, hogy jöjjenek a színészek a Familia KFT-ből megmenteni engem, amit nem érthettem. Nem engem áldoztak meg, hanem anyámat. Nem kellett volna anyámmal Benkő Lajos olaszliszkai finnugor angyal sorsát hosszabbítani, hogy engem is megáldozzanak együtt a felfoghatatlan idő óta szenvedő Gyuszi öcsémmel, megtámadva minden jóembert, utolsó kislányokat születésem óta,becsületes férfiakkal együtt. A Familia KFT médiája ugyanolyan bűnös, mint az egész Hunnia Magyarország anyám születése óta történő áldozása miatt végtelen hosszabbítása miatt Miskolcnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem szaparodhattak volna a hentes és mészárosok
  2017-09-03 22:39:41, vasárnap
 
  A régi orvosok a láthatatlan világban meddővé tették a gyilkosokat, hogy gyilkos és elmebeteg gyerekük ne szülessen. Itt Árvay Rózát hozta létre folytatásképpen a Rózsa anya és apja orosz kommunista végtelen áldozásomhoz. Babival valami történt, amivel a gonosz rokonsággal együtt vádolva lettek a nőgyógyászok, emiatt voltam meghurcolva az egészségügy részéről egy részben, hogy őket kihalatják, mint Putyin nemi orosz hadseregének képviseletét az ötágú csillagos Mészáros Kata kocsmával, Nagy Feróval berendezett mészárosként.

A Molnárok, Balogok, Müllerek, Tóthok, Szűcsök, Kovácsok, Kocsisok, Hantosok, meg rengeteg fertelmet végrehajtó saját tetteit, szerepeit ismétlők nem szaporodhatnak, mert folytatják egyrészt az apokalipszist, neveiket így adják a gyerekeiknek, másrészt gyilkos vérrel fertőznek meg mindenkit.

Gunda és a többi skizopren világkönyvtár tulajdonosnak már az unokái nyomorultként személyiség nélkül több, mint húsz évesek. A könyveiket a hetvenes évek előtt hajtották végre először rajtam, folyamatosan ismételték, hosszabbítottak gyerekeikkel, amik helyett is engem áldoztak meg börtön gyillkosaikkal, mert Erikák voltak, unokáik a gyerekeim meggátolásával tanulmányaikban diplomáznak ötössel együtt az informatikusaival az ózdi cigánytelepnek.
Bodor űrpusztító nemzett, felesége jelenti az egész Rákóczi teret az összes Ágnessek,Halak szülöttek és reformátussal, születésem óta rajtam hajtják végre a sorsát, betegségeit, mint ahogyan a húgyhólyagomat miatta az egészségügy 1995-ben ki akarta pukkasztani, belédöfte a katétert, kaptam egy pókot Ágnes lánya népétől, amitől hatalmasra nőtt a méhem. Már az unokái diplomásai az új Rákóczi téri Magyarországnak, cseppet sem gondolva bele a kurváik helyetti áldozatukba, ahogyan itt gyaláztak engem és csonkítottak, leütöttek, mindent elloptak 1998-as ismétlésben már.

Pók a formájuk, a gyerekek cigányok, lírai karám hosszabbításai a Főnix Rákóczi terétől, melyek koncerteznek nyugodtan elismerésekkel, hatalmas tömeg éljenzése közepette.


Pusztítók nemzettek kis pusztítókat, melyekkel a kurvák hosszabbítottak, miután megszüntek a láthatóban a cigánysággal együtt, ahogyan Orbán is mondta, felvették az özvegyiket. Fehér a külsejük, de utolsó emberi családként minket mészárolnak, penitenciával tisztulva. Nem szaporodhatnak a gyilkosok és betegségek a Föld érdekében.

Éppen most olvastam egy történetet a facebookon, az egyik jelenleg svájci állampolgárrá lett lírai karám festője, diplomásként tanárja volt Egernek, Hunnia börtön tagjaként 1976-ban egy éjszaka látta meg zsidó feleségének dögnyúl formáját, amelyik párosodni akart vele. Nem tudott hozzáérni, elvált tőle, három gyereket nemzettek közösen az áldozóim. A dögnyúl feleség, mely nevet Nyúl Ica helyetti támadásommal kezdtek - ismételték itt a banki szervek a nevét behajtási cégekkel - családja a legfontosabb hivatalokat töltötte be a politikában áldozásunk kezdetén már, vagyis az állatok áldoztak, amelyek nem szülhetnek elméletben Földanyát, mert a Talmudosok mindent tudtak.

Mivel a zsidók ilyen fontos állami minden kort, könyvet rajtam végrehajtó hatalomnak számítottak 1945. óta, kérdőjel minden, amit eddig állítottak. Állandó apokalipszis végrehajtói kivétel nélkül valamennyien, a Rákóczi térrel együtt közösen mészárló narancs kormánnyal együtt áldozó lírai karám Heródes gazdag zsidóival együtt, barakkos legyekkel, amik nácikként vannak itt berendezve, pszichografológóiai jelecskéket felvett zsidóival a Rákóczi térnek, melyeket filmekbe is beállítottak a hippijeivel együtt Miskolcnak. Göncz Árpád kivételével a hatágú csillagosaikat égették el, erről kell beszélni, a szenes temető cigányságával együtt a terror házának. Nem szaporodhat egyik sem, nem szaporodhatott, a könyveik végrehajtása után meg kellett halniuk a lírai karámjával együtt a Főnix feketevonatnak. Apokalipszist hajtottak végre többszáz éve az egész világegyetemen, az űrben is.

Akkor foglallkozzon Hunnia Magyarország utódnemzéssel, amikor letisztázza mindazt, amit az emberiség ellen végrehajtott.

Van olyan pulyaszeplősítőből megnemesedett, megtisztult, emberré vált jelenleg írással foglalkozó már hetven éves sztárja a börtönnek, amelyik négy utódot hozott létre, mind a négy intézetben van eltartva elmebetegként, bár tudta a Hunnia börtön, hogy miután megszűnik a szerepük, meg kellett volna semmisülniük. Az egykori támadóimat, a már egyiptomiakat is irrátálva szeretetben élő autistákat, mint kivégző kommunikációs csapásokat a legnagyobb elismeréssel tartja el Miskolc, ide vannak téve állandó értelmiség legyőzőként a Bertalan éjszakai vérfürdősök közé. Miért tartja el a Hunnia börtön, amelyik lezárta a határokat a likvidálásom végett a belőlem született csapásokat, míg engem fényevésen és koldultatáson tartott a halál népei helyett?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 66 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 668
  • e Hét: 2990
  • e Hónap: 9231
  • e Év: 61497
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.