Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
Farkas Flórián indiai cigányai - Lumgo és Hopsz te Zsiga
  2017-10-29 17:29:36, vasárnap
 
  Megjelent az egyik sajtóban egy cikk arról, hogy a Lungosok Szolnokon taranak tisztújítást, amin meglepődtem, mivel Farkas Flróiánja az indiai cigányságnak a Hegyközből akkor ment érettségizni már, amikor Elek András házi bácsit 1983-ban a hegyközi cigányok kivitték magukkal, addig itatták, míg meg nem halt, majd elvették a sátoraljaújhelyi Árpád utcai családi házát, ahol addig albérletben laktunk. Már Hofi hirdette, hogy Farkas Bertalan idetartozó Bertalan utcai Müller kommunista népének a nevével állt fel a parlamentbe Farkas Flórián. A vicces könyvek szerint azelőtt nem voltak Vas és Farkas nevűek annak ellenére, hogy épült Farkas név nélkül is a halál hét fátyla Müllerékkkel, a vasfüggönyösökkel együtt vasnép itt volt 130 éve már. A Vas nevűeknek fejre támadó kíséreteik vannak, szögujakkal, szögkezekkel írták meg őket.

Az ötvenes évektől hozták be a Hunnia börtönnel az indiai országokat temető halálcigányságot, egyetlen nagy közös áldozásukhoz, melynek főszereplőjévé engem tettek meg az Ágnesek helyett, egész Kelet és valamennyi cigány köpködésünkkel, fényevésünkkel, állati körülményeinkkel élt és tékozol mostanáig eltartva magát hatalmas halál szaporulattal, akár az új-kígyósi rend termékenységinek mondott halál népei. A Rákóczi téri cigányok külön vannak állandó kíséreteként Lévainak, Ágnes Bodornénak, állandó angyal gyalázókként,a Hunnia börtöné szintén külön van, melyek születésem előtt már Hunnia filmeket hajtottak végre apán is, ez Gáspár Győző népét jelentik kakas frizurásokkal punkácisókkal együtt. A punk műanyag irányzata a narancs Rákóczi térnek, előzőleg a hippikkel Amerikában volt, de ott nem változtatták át értéktelenre a tárgyakat, nem építettek műanyag gyárakat, nem hirdették az értéktelenségüket, mely magukat, mint zenei vonalak teljes összezúzóit jelenti. Ez a punk fogalma irodalomban is.

Magyarországnak az egyetlen baja az volt, hogy az országokat állandóan temető cigányság felvette a világ-könyvtárnyi névtárát a lakosságnak, amik éppen saját könyveiket, szerepeiket, sorsukat, betegségeiket hajtották végre rajtunk.

A mai cikkhez hozzászóltam, mert szidják az indiai depressziós diagnózissal nem élő cigányságot (Rozmanné Depresszió című könyve) , melynek ott, mielőtt elindították őket 130 éve nem volt értelme az életének, ezt jelenti a diagnózis, melyet rajtam hajtottak végre többedmagaddal Müllerék, mint amik megáldoztak minket még az árnyékok, legyek, patológiák, sünök helyett is.

Ezt írtam:

Nem értem azt sem, miért hívta ide az indiai cigányságot a Hunnia börtön az ötvenes évektől folyamatosan egyetlen nagy közös áldozáshoz, amikor tudták, hogy egy ország felszámolása után ők jelentik a következő népet mindig. Idáig elment, 59 éve éheztetéssel, köpködésével az áldozatoknak, gyalázással, mocskolással, torünnepéllyel kakasfrizurásaikkal ünnepelték az ország halálát az utolsó emberek lemészárlásásakor, de a Hunnia ország tartja magát, megnemesedett lakosaival, így nem lehet temetni, de az áldozatok és becsület, tisztesség, élet visszaadását sem.
Felvették a névtárát folyamatosan a világ-könyvtár szereplőinek, felvették a szappantisztító sorozatokban tisztuló országok névtárát, közben válnak tőlük támadásával az áldozatoknak, felfoghatatlan minden, amit tettek.

Eddig öt választ kaptam a Hunnia börtöntől:

Andrea M. · Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem
ebből a jó anyagból adsz el, vagy csak saját használatra van?

Gyula B. · Az Élet Iskolája
Andrea Matos
kohutnál, nem kicsi a baj!!!!

Ági P.
Mi a fenét hablatyol itt össze vissza?!

istvánné K. · Nyugdíjas vagyok, Nyugdíjas
Ági P. Kár erre H Kohutra betüt pocsékolni,mert szerintem ő maga sem érti,hogy mit is akar mondani.Mondanám neki,hogy magyarázza el az álltala leírtakat,de képes megtenni,és még nagyobb katyvaszt zúdit ránk.

Tetszik · Válasz · 1 · 12 órája

László B. · Az élet nagy iskolájába!
"Kedves" kohut!Szerintem magát találták a "mezőn"!Valami tulok ott felejtette!Nem véletlenül!

A kakasként megáldozott nevemet egykori református kakas kezdet óta kisbetűvel írva meg mert szólítani, mikor írom, hogy én vagyok az áldozata az országnak azzal, hogy én füvet szedek és nem kicsi a baj nálam maga helyett. Megjött a pogányok Ágnese is, születésem óta engem áldozva sorsaként, elmebetegezve engem. Mint a Média mutatta, legtöbben Katalin néven vannak átkeresztelve, mint Kurucz Linda a kurucok összefoglaló neveként, Kelemen Katalin....Annák helyett.
Katyvasz az övéké, nem az én sorsom lett volna, amit megpróbáltam megfogalmazni összezúzott fejjel maguk sorsaként, mivel a trianoni biblián történő végig haladás után senki sem maradt volna szinte a lírai karámjuk narancs legendáival együtt. Miért nekem kellett elmondanom, 59 éve játszottak, versenyeztek, jól éltek a Hunniai elmebetegek.
Így még emberiséget senki nem alázott, gyalázott, csonkított, mészárolt,ahogyan tette Hunnia lírai karámja a kurváival, latraival, születésem óta emelkedve.


A Hopsz te Zsiga Rákóczi téri cigánysága Miskolcnak felfoghatatlan rafkós vezetővel nem az én dolgom lenne, hogy a gyalázóim népét jelentik, hanem a hatóságoké.

Miskolc önvédelme megtörtént, hogy itt gyalázzák a dögöket, árnyékokat, kurvákat, azért hoztak, vezettek ide engem, hatalmas hatalommal, erővel, legyenek olyan szívesen összeterelni Miskolc névtárát Borsod megyében, engem elvitetve innen Benkő Lajos angyal gyalázóinak, csonkítóinak utcájából, ahol kezdték elölről koldultatásommal a fényevést a vasnép helyett, ami nekik járt volna.

Én a továbbiakban Hunniáról, amik magyar neveken szerepelnek, 61 óta tartó utolsó emberek, Istenek gyalázóiként, csonkítóiként, szerepeik, sorsuk, betegségük végrehajtóiként lemondtam végleg, itt nemhogy szolidarítása nincsen a sötét lelkű lakosságnak, de nem ismerik az emberséget, a benső törvényeket, semmit, amit egykor népnek neveztek magyar néven. Lehet tovább nézni a szappantisztító sorozatait a sátán országainak, tisztulni, nemesedni, főzőcskézni, celebeket termelni ki az aljanépből, a vasfüggönyösök után 61 évvel, utazgatni, szaporodni, gazdagulni,hiszen büntetlenül tették eddig is.

Miért nem mondták ki születésemkor, hogy a világ-könyvtárát kezdték el az 56-osoknak, a Hunnia elmének, meg megtámadott a Rákóczi tér? Nem Hofit kellett bámulni az 1971-es hosszabbítása óta a narancs életműdíjas lírai karámnak, a mindenkori politikába tett elmeosztály háborúit közvetíteni Keletről, egy nap áldozásom után nyíltan kellett volna beszélni arról, mi történik. 59 év felfoghatatlan egy egyszeri életű ember életében, aki nem karmikus volt, soha többé nem lesznek emberek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kriza Ákos szerint megküzdött a szabadságért Miskolc
  2017-10-29 12:45:39, vasárnap
 
  Kriza Ákos elmondta, hogy legyenek hűek önmagukhoz a magyarok, mert válságos európai népek között, megküzdve a szabadságukértt maguk értek el mindent - hasonló szavakkal egy pillanatig látva, hányingerrel küszködve kapcsoltam be azt a miskolci televíziót, amelyik ismételte pár éve apa kifosztását is neveik beállításával.

Nem kell biztatni a város tagjait, hiszen húen magukhoz tovább folytatták egyetlen közös áldozásukat saját könyvtáruk végrehajtásával, politikusok, celebek, Rákóczi terük folyamatosan történő itermelésével, történelmi korszakokkal, háborúk elmaradásával azért, mert engem áldoztak meg valamennyi idetartozó országa helyett a világmindenségnek, ugyanis minden bibliai országban érintett a város, maga emelte fel áldozásommal őket, maga vívta ki a szabadságát az egyre gyalázattal emelkedő Hunnia országnak magyarok megáldozásának megünneplése mellett.

A vasváros virágzik, gyarapszik, szürke bérházait eltüntette, áron vett mindent, Isten áldozással, gyalázással 59 éve már. Krizát innen emelték a Bertalan utcai elmeosztály reformátusai közül Káli Sándor engem megáldozó kommunikációs zseni árnyéka után az Árnyékoskertjüknek, amelyik kezdetével óriási tort kezdtek el a nyugdíjas 81 éves hosszabbítóival a Lévai forgószélnek, hartalmas nyugdíjakat, sérültségi díjakat osztogatva nekik, közben tartva folyamatosan a reformátusok fekete kenyér ünnepét, Nagy Anna halálnépének, melyeknek ismét koldulniuk kellett volna, amint rajtam végrehajtották maguk helyett, mint elmeosztály tagjainak. Mivel engem mészároltak egyedül maguk helyett születésemkor kimondva rám, hogy kurva vagyok a vasváros Rákóczi terével, támadva egyből az embereket kiszedve a fogaikat, mert náluk megszülettek a pusztító gyerekek, folyamatosan ismételve rajtam a könyveiket a szabadságharcosaiknak, amik kivívták a jövőt a Hunniának, mint békességüket az egész Földön, nincs szükség többé magyarokra, emberekre egyáltalán nem is volt. Most, hogy engem utolsóként maguk helyett elmére zárva gyilkosaikkal folyamatosan kínozva éjjel-nappal, gyalázva a nemi szervemet emelkedtek, tisztultak, nemesedtek emberré válva az agg korú megtisztultakkal, amik egyetlen dolga a tor-ünnep kakasfrizurásaival a Rákóczii téri reformátusoknak. A tudás a cél városa rengeteg értelmiség legyőzőjével 81 éve megállás nélkül járva a világban mészárolva mindenkit, aki emberileg kimagasló volt emelkedése és emberi külseje a jövő embereiet jelenti már magyar neveken berendezve.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyetlen nőgyógyász, aki nem ártott Borsodban
  2017-10-28 23:43:05, szombat
 
  1977-ben, október 7-én szültem meg olyan érzéssel, hogy meghalok a hatalmas fejű csillagmedvét, akit egy Benkő Isten hozott hozzám állítólag megszületni. Már ekkor Benkő Lajos angyal sorsát ismételték rajtam. Benkő azt hitte, hogy nálam jó helyen lesz, de a politika tudta ezt,mert nyakába medveként úttörő nyakkendőt tettek névadóján, majd a görög templomban keresztelték meg. Ez a valódi történelem. .Mohamed már másfél éves volt csillagmedve születésekor, akit hoztak a kommunisták hosszabbításként a Vörös Oroszlános kommunista koraikhoz azzal, hogy vezessem engem. Furcsa volt ez, hiszen születésekor műanyag punkcációs genyó ózdi három ágú homlokjeles kommunista kort kezdtek el együtt a többivel, gyalázatból emberré váló és tisztuló vaskoriakkal.

Szétrepedtem, érthetően, mai napig csodálkozom, hogyan tudtam szülni. A szülészorvosok megérnek egy regét. Dr. P. István lekvárnak nevezett és azt mondta, hogy úgy fekszem, mint egy kérdőjel, mikor jöttek az egyetemi hallgatókkal vizitelni. Elöl jött a fej, a főorvos, a végén a tanulók, együtt vették körbe az ágyat, felemelve rajtam a lepedőt,megmutatva, megnézve a nemi szervemet. Vágtázó halottkémekkel állították be ezeket a viziteket. Azt játszották, hogy hullákat vizsgálnak, így is foglalkoztak velem, egyedül az egész megyében, mint kiderült mások helyett.

Dr. P. Istvánhoz mentem vissza hat hét múlva kontrollra, mert nem lehetett választani, egyetlenként lett az Egészségházba téve. Egyszer electrocardiával égetett, engem letolt azzal, hogy szétrepedtem szüléslevezetése közben, még a vágás mellett, az a másik oldalra ment, lejáratott a rendelőben, különösen amiatt, hogy begyulladt bal mellem, amit összenyomogatott hatalmas kezével a kórházban még. Nem engedte szoptatni a gyereket azzal, hogy szülés után még nem jön meg a tej. Másnap felment a lázam, leráztam a lázmérőt, hogy a hentesektől haza menjek, jött osztálytársam apja sebészként, hozta a karcsai orvos hozzám, kaptam naponta vénásan injekciót. Emellett kinn mostam télen Karcsán az udvaron, húztam a kutat a vízből, s amikor kértem volt anyósomat, hogy segítsen, azt felelte, hogy ne játszd meg magad, fiam.

Egyszer dr. P. István, mikor már másfél órája ültem a rendelőben egyedül, s jött egy hegyközi parasztasszony, akinek mondam, hogy nem jött ki senki, az asszony bekopogott, bement, elmondta, hogy mit mondtam én, nagyhanggal kiabálva kijött a szülészorvos, hogy én hazug vagyok, mert az előbb nézett ki, nem volt ott senki.

Nem írom le a műtétjeiket, mert borzalmas volt, fájdalomcsillapító nélkül, a Titok nekem fenn van a köldököm alatt, onnan fordították az egész benső részemet altató nélkül először. Többször végrehajtották a küretet hipnózisban történő kommunista korok vezetése közben, végül már nem mentem el a kórházba, amikor a jó szomszéd szurkálta a hüvelyemet folyamatosan, hogy pecsételjek. Már ekkor csontritkulással jelentkezett a petefészek dugulással kezdődő klimaxx.

Januárban, mint írtam, már folyt a méhem, elméletben azóta már az sem lenne, s levágták volna a szomszéd és a cukrosok miatt a lábaimat, amiért tönkre is tették őket Müllerékkel, meg fel akarták dugni a csövet is, itt kiabálták a tíz emeletesből, hogy nekik fel volt, a nőgyógyászuk akarta javasolni,mivel azt mondtam, hogy nekem fáj a rákszűrös vizsgálat, annyira hatalmas feszítővel dolgoznak.

13 évig jártam méhszájfekéllyel dr. P. István nem megfelelő ellátása miatt, nem öltötte össze, tudta, hogy repedek is. Reggel és este tejsavval irritáltam, amihez vásároltam egy készüléket gumicsővel ellátva.

1990-ben ismerkedtem meg dr. H. Lászlóval, akitől tartottam, mert féltem mindenkitől, túl mogorvának láttam. Elvállalta az 1986-os támadásom óta tartó súlyos vérszegénység lerendezése után a plasztikai műtétet. Javaslatára vasbort ittam, ettől pár hónap alatt rendbejött a vérképem, műthetővé váltam. A műtét előtt számomra érthetetlenül elcsúfításuk végett leborotváltak engem, eltűnt a kislányos szemérmem egyik külső intim jele.
H. László megműtött, sikeres volt, kivágta a sérült méhszájat, melynek még a zárójelentése is eltűnt a lakásból,meg a szövettanja. A kórházakat ismétlésekor a tetteiknek felszámolták folyamatosan, nem tudni, mi történt a régi orvosi papírokkal, kartonokkal, mivel a Hunnia börtön rendezte be születésem előtt az orvosokat saját börtön orvosokkal, skizoprenekkel, készülve a jövőre, szabad Magyarországra, miután engem megöltek, mint utolsó magyarként megáldozottat. Kíséretem szörnyű volt már ekkor, a világ ura, szabadköműves, rózsakeresztes, ózdi feketemágusok cigánytelepe, amik megírták a Kelet könyveket Ízisz áldozóimként az űrpusztító helyett, csatlakozott hozzájuk az amerikai teremtő, Bermudások népe, spiritiszták Müllerékkel, Bestia, amelyik Moldován Nóra szabadköműves helyett támadott meg 1986-ban, melyet együttesben is beállítottak, ő volt száz éve talán a spriritiszta béka-pápa, aki állítólag a Nyugat sorozat apokalipszisét jelentő Adyt kínozta Eötvöst olvastatva vele.

H. László, amikor először meglátott, felkiáltott, hogy mit keresek ebben a városban. Néma voltam, 1986. óta nem tudtam beszélni, hiszen sokan vittek, így kellett volna Mohamednek vezetni engem kurvák és szőkék, valamennyi miskolci névtár folyamatosan történő ismétlése közben, támadva betegségük miatt már.

Miután az orvos megműtött, kiszedték a szépen készített fogak miatt az egyik fogamat ötszáz forintos árukon, ami az ózdiak D betűjét jelentette berendezésük kezdete óta. Meglátott az orvos úgy, felkiáltott ismét, hogy Kati magának hiányzik foga? Ismét csak néztem rá hipnózisos, hatalmas zöld szemekkel, amit nyilván nem tudott mire vélni, nem tudtam megmagyarázni, mi történt a fogaimmal.

Ilyen előzménye volt az egyik nekem nem ártó orvos rémtettekkel állandóan ismételt gyógyításának.

1995-ben már Dr. Melion József miatt támadtak meg, egyetlen tiszta hang volt nekem berendezve, amit tudhattak, mert idehozták Pestről az utolsó bibliai apokalipszishez, Mária jungista vallásával. Utolsó,mert senki nem élte túl a bibliai csapásokon kívül a világ folyamatosan történő pusztítását, születésem óta az utolsó emberek és jóemberek sem, mert a róka szereplőjük sorsaként mindenkit megöltek, aki tisztelt és szeretett engem.
Melionnal az egyik cserép szerint a Misztikus titkok Annás történelmet kezdték el, együtt a pusztítók nap és holdjeles áldozásával, mely szerint ő volt a pusztítók helyett beállítva, én Íziszként, így gyilkolt tovább a pszichiátria a pestiekkel együtt, amik berendezték számomra Túri Ferenc osztályát.
Melion szavai miatt kaptam a nyakamba a világ ura kígyójára a rengeteg gennyes gócot, meg miatta akart Tűzkő Judit szőke nemi csapásként saját sorsát végrehajtva, meg a Hunnia könyveket az elmebetegeivel a borsodivánkai elmeotthonba zárni, hogy elpusztuljak a kommunista kivégzők között.
Meliont is megtámadták, úgy jöttem haza onnan, hogy ülni sem tudott a széken, szeméből egy könnycsepp indult el, éppen a Johanna a farkaskutya jehova mesét játszották el, hogy egyetlen emberi könny a zálogom, hogy kutyából emberré váljak. Utána kezdték a Száműzött Nap daljátékomat, talákozva a rókákkal, farkasokkal, turulmadárral, Varjú nevekkel, mivel a varjú népét elégették, mint világ-könyvtár megíróit. Én lettem a kislány, születési kezdet ismét, Melion mesélte, hogy a kislány megy az erdőbe, találkozik a rókával, farkassal, turulmadárral, mindhárman megszeretik, ekkor jön a kígyó, ő is megszereti, a kislány elárulja, hol vannak a többiek, a kígyó mindhármat megöli. Erdős névvel kezdték ezt születésemkor Oszwald Marika Piroska helyett rajtam végrehajtva.
A farkas egyikének jelentkezésekor már a cigányok Rákóczi tere körbe tekeredve rajtam fertelmet hajtott végre, míg Pavlyás meg nem jött, meg nem ölte, gyalázott 1995. óta állandóan. A farkas nem tudni, mikor érezte, amikor ki akart kezdeni velem segítség helyett, miért nem vette le?

Melion közölte, hogy írassak fogamzásgátlót, amin meglepődtem, hiszen senkim nem volt. Mivel hipnózisban voltam, mindent teljesítve, amit mondtak, felírattam, de tetettem be a Szent László tüdőgondozóban, amit gyorsan felszámoltak spirált, amit az orvos beledöfött dr. H. László által megműtött méhszájba.

Már ekkor Túri Ferenc azt mondhatta, hogy én skizopren vagyok, mivel maga rendezte be feketemágusokkal az osztályt a fogadásomra, vagy azt, hogy kurva vagyok, mert mentem H. Lászlóhoz levetetni a spirált, különös találkozás folytán.

Sokáig vártam a vasgyári szülészeten, míg megjött a nővér, aki nem tudott magáról. Megjött dr. H. László, még talán elmondtam, hogy spirált kell levenni, aminek a kivételénél csóválta a fejét és mérges volt, majd mutatta a nővért, hogy nincs magánál, nem volt képes megírni a papírokat, csak ült és nézett maga elé. Így jártam orvosokhoz Miskolcon.
Vittem egy cserepet H. Lászlónak, mert én voltam rima Jeruzsálem már Lázár és T. Asztalos Ildikó helyett és népük helyett ismétlésben, lesz nektek rima Jeruzsálem későbbi kiabálása szerint Mülleréknek, engem áldoztak meg az egész bibliai stáb helyett, vagyis adtam a cserepeimet a szeretőimnek ajándékba, majd szétberhelték a házat, később felrobbantották az Ikertornyos náci-Rákóczi téri nemi koalacíciós Iker tornyos ház felét. Másik fele az Időjelek világvégét megadó stábját jelentette összekötött lábú ikerpárral, vagyis Bodor űrpusztító útvonalát együtt a római egyházas ufósokkal.

dr. H. Lászlónak azzal adtam át a cserepet, hogy nem tudom, mivel festettem meg, misztika, mágia, vagy ezoterika. Nézett rám, néztem a szemeimet, majd közölte, hogy igaza van Túri Ferenc hatalmas gazdagsággal mai napig terápiásan rendelő börtön pszichiáternek.

Később sem nyugodtak bele abba, hogy dr. H. László megműtött engem, azt mondta, mit keresek ebben a városban, itt tönkre fogok menni, meg meglepődött azon, hogy hiányzik fogam, mert Miskolc közölte egyszerűen koldulásom idején, hogy nem vagyok különb, mint a többi lakó, nem jár nekem más bánásmód.

A Tatárdombi ikerházban még szétdarabolhatták a gumicsövét ripityára az öblítő tartálynak, amivel kezeltem tejsavas irritálással 13 évig a méhszájfekélyt. Müller sátánistája Vass Tibor könyveit hajtotta végre, amelyik az Új Bekezdéssel folytatta a Keletes elmeosztály Vénusz áldozását az ózdi cigánytelepével. Hasfalamba hasogató sövénysöpredéknek írta le Vass az egyik idegenhagú Évás könyvben - 2001-ben jártak itt - kommunista vezért, ekkor egyszerűen beletaposott a méhembe.
Másnap mentem dr. H. Lászlóhoz vérzéssel, már erre egyáltalán nem emlékszem, mi játszódott le köztünk.

Minden orvost megöltek, aki nem bántott, ismételték folyamatosan gyalázattal, hatalmas hipnózisban a történteket. Dr.. Sz. Lászlót azért ölték meg tíz évig tartó haldoklással, mert megadta a tiszteletet két évig, ő írta fel mindig nekem a tejsavat, majd meghurcoltak előtte. Eltüntették bizonyítékként, mert elvittem hozzá Mohamedet, mint pszichológushoz, így is rendelt, aki ellenkezett már velem, már nem tisztelt és szeretett sziklai Isten népe helyett, közölte velem, hogy legyünk olyanok, mint a barátnők. A szomszéd Bodorék sorsát hajtották végre rajtam és a szülészorvoson is.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Albérlet, Egy banán a tudás fájáról
  2017-10-28 09:32:02, szombat
 
  Albérlet

A főbérlő bizalmatlanul méregeti leendő albérlőjét:
- Akkor tehát tudomásul vette, hogy kutyát nem tarthat?
- Igen. Nincs is kutyám.
- Hogy semmiféle zeneszerszámon nem játszhat?
- Nem fogok. Még rádióm sincs.
-Nagyon jó. Gyerekek nem látogatják?
- Nem, de ha ilyen zajérzékenynek tetszik lenni, akkor be kell vallanom, hogy...
- Mit?
- ... a töltőtollam néha kapar.

Az ifjú házaspárnak nagy nehezen sikerült albérleti szobára szert tennie. Egyik nap rémülten rohan ki a fiatal férj az idős bőbérlőnőhöz a konyhába:
- A feleségem elájult! ... Tessék mondani, mit tegyek?
Mire a főbérlő:
- Itt nem lehet kérem, ájuldozni! Nem megmondtam előre, hogy extra juttatásokra ne számítsanak?

Egy banán a tudás fájáról

Okos Majom és Buta Majom ül szépen a banánfán. Buta Majom éppen hámozgat egy banánt, Okos Majom a magáét hámozatlanul kezdi enni.
- Meg se hámozod? - kérdi Buta Majom döbbenten.
- Minek hámoznám meg? - feleli Okos Majom. - Tudom, mi van benne.
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Nyaralóvásárlás
  2017-10-26 16:48:02, csütörtök
 
 
- Kérem szépen, erről a nyaralóról állt az a hirdetésben, hogy "egy kőhajításnyira van a Balatontól"?
-Igen, uram, erről. Parancsoljon megtekinteni.
- Köszönöm, látom. Most már csak azt az embert szeretném mlátni, aki ezt kővel hajította.

- Tudnék én egy szép kis nyaralót a családnak - ajánlja az egyik szomszéd a másiknak. - Közvetlenül patakparton épült a h áz... Nincs idegnyugtatóbb, mint patakcsobogást hallgatni... No és a víz tele van pisztránggal, sebes hegyi patak...
A szomszéd aggályoskodik:
- De az ilyen sebes hegyi patakokról időnként azt olvassa az ember az újságban, hogy megduzzadnak és kiöntenek...
A válasz megnyugtató:
- Akkora távolságból?!

- Még azt az ablaktalan kamrát is kiadtátok?
- Mit akarsz, minek az ablakon kinézni egy vak zongoristának?

 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Mészáros gázszerelő karrierje gyalázás miatti ünnepként
  2017-10-26 13:03:37, csütörtök
 
  A miskolci egykori medve kommunizmust Mészáros Kata néven Nagy Feró kocsmájával rendezték be, ahogy az itteni korokat egymás után gyorsan végrehajtó vaskori kommunisták hajtották végre, saját szereplőjük, Kata helyett az én főszereplésemmel. Mészáros Kata névvel idéztek a bíróságra 2004-ben. A mészáros nevűek folyamatosan emelkedtek, ahányszor ózdi genyó istene Nagy Feró nevéhez értek, Istenével, akinek a homloka három ággal van megjelölve, mint Orbán Viktornak és Búcsné Ili óvónőjének a Hunnia börtön legszebbként ünnepeltjének, csípőcsont protézises vasfüggönyösként. A genyó szörnyeteg koalícióban van, mint Kata kocsmás kommunista korok istene a Hunnia börtönnel, mint Rákóczi tér együtt az összes szörnyeteggel.

Ilyen ismétlése volt 1986-os csernobili legyőzésem idejének Mészáros Kata nevéből a kommunista vaskornak Mészáros Lőrinc. Hozták hozzám befolyásoltatás tudatállapotban H. Tibor ózdi gázszerelőt udvarlónak, aki bekopogott, miután Csernobil előtti nap meglátott a szőlőben engem, csíkos vázával és egy szál virággal.. Ez a világ urával, rózsakeresztes rend pároztató szörnyével, cerberus féregállattal, Bestiával, új-kígyósi renddel, fekete mágusaival ózdnak, ufókkal, Hunnia börtönnel együtt történő legyőzésemkor történt.
A gyalázatot kettőnkkel - én már báb lettem 1976. óta folyamatosan - végtelenül sokan hajtották végre, Csepregi Éva miatt, ennek köszönhető a gyalázatom ünneplése Orbán Viktor narancs Rákóczi téri népének ünneplésével, győzelmével, hogy a gázszerelő kisiparossal világ gazdagainak tették magukat. Minden gyalázatot megünnepelnek, folyamatosan ismételnek születésem óta történő dolgokat, sorsuk és könyvük, szerepük rajtam történő végrehajtását, most a Honvéd utcai Honvéd kiadó könyveinek járhatnak ismét. Olyan gyalázatos Csepregi Éva kígyó istene, hogy ha meghal valaki, gyalázattal ünnepli, ugyanez Zoltán Erikáé, amelyik sorsát együtt kezdték el valamennyi Erikáéval 1986-ban. Felfoghatatlan tor-ünnepe ez a Rákóczi térnek, minden csonkítást, gyalázatot, szitkot, mocskot gazdagításával az áldozóknak ünnepli.

Apával és velünk a legelső medve kommunizmust hajtották végre a világ történelem részeként, apa szervezte a kiránduló útvonalakat, hatalmas szervező volt, majd mikor vége lett, egyszerűen kidobott mindent a Hunniai börtön Budai népével az utcára, ami érték volt, a régi apa által gyűjtött, rajtunk végrehajtott könyvekkel együtt. Mészáros Kata mai napig dolgozik, sorsát és főszerepét folyamatosan ismétlik megállás nélkül. Tavaly Grófo cigányait rendelte ide ünnepelve a győzelmét az emberek felett. Rákóczi téri kommunisták ezek a vaskoriak.

Övéké volt a Putyin által képviselt orosz nemi gyalázó felszabadító hadsereg a hippik összes összezagyvált budhista és kommunista országával együtt. Ha elestek, már születésem előtt mártírnak tüntették fel magukat, gyaláznak, gyalázatból vannak vallásaikkal együtt, de őket nem lehet bántani, mert akkor megtámadják folyamatosan a maguknál különbeket.

Most a Katona nevet is ismételték a nemi gyalázók Rákóczi terével, Bánk bánját a skizopreneknek, gazdagulásával az egyik főszereplő gyerekének már, Tiborcznak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem igazság...
  2017-10-25 15:17:16, szerda
 
 

- Nem igazság - morfondírozik Petike félhangosan az osztályban, amikor a tanító az anyák napja jelentőségét ecseteli.
- Mi nem igazság? - kérdi a tanító. - No csak bátran, ki vele, Petike!
- Hát az nem igazság, tanító bácsi kérem, hogy nekem virágot vagy ajándékot kell vinnem a mamámnak. Elvégre nekem köszönheti, hogy anya lett.

A mezőgazdasági vásáron bemutatják a népes érdeklődő közönségnek a díjnyertes ötmázás malacot.
Egy kisfiú megszólal a tömegben:
- Nem igazság! A százkilós tyúk miért nem kapott díjat?
Szülei zavartan csitítgatják:
- Hol van itt százkilós tyúk? ... Miket beszélsz, Ferike?
- A pénztárnál mondta az apu a nőnek, hogy ő pont az ilyen százkilós tyúkokat szereti.

A kiöregedett statiszta vaskor kéziratköteget visz be az egyik könyvkiadóba.
- Az emlékirataim...- leheli átszellemülten.
- Bocsásson meg, uram - ijed meg a lektor -, de nem tudom, vállalhat-e a kiadó ekkora kockázatot. Az ön személye nem eléggé ismert.
- De a könyvemben leleplezem mindazkat - emeli fel a hangját a megbántott szerző -, akik elnappolták előlem a nagy szerepeket!
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Kohut Katalin: Középkori szerelem M-nek
  2017-10-23 16:59:36, hétfő
 
  Kohut Katalin: Középkori szerelem
M-nek

Mikor szólított 
Nevemen
Lágy hangon 
Kedvesen
Szívem 
Megremegett
  A hang, amelyre 
Vártam
Oly' sokáig hiába
 

Középkori 
Találkozás
Megkésett
 Szerelem
 Vérvörös 
Nappalok  
Házak 
És autók
Fekete 
Kirakatok
Régi, dicső dalok
Legendák
Mítoszhősök
Korait éljük 
Régóta már
Előkerült a 
Fekete talár
Bűvös mérlegével
 Justiciának

Könyvekben 
A nemesség
Történelem-író 
Fegyvert felvenni 
Nem bíró
Rafinált 
Eszesség

Szívemhez 
Szólt a hang
Megérintett 
Forró fuvallat
Bárki is vallat
Nincs válasz 
Csak a harang
Felel déli 
Napszakon
Ebédre híváskor:
Kelj fel más kor 
Egyél sok húst
 E napon 

Letűnt idők 
Igéje: vár
Nyelvtan órák
 Anyaga
Nem kezdetben 
Volt Ige-tanoda
Örökség
 A hegy neve is: Vár

Oly' szívmarkolón
 Ejtette ki
Nevem   
Beszélt  a száj
Van lába, van keze,
 S kaszál
A Halál azóta 
Osztályrésze 
Meglett:
Az elmeosztály.

Vezetői posvány
Munka ez, s ezret
Milliárdnyi évet
Tönkretettek 
A szívem
Érintésével,
 S híven
Vártam 

Játszották 
Kései szerelmét
Velem 
Középkorban
Azóta kerestem 
Hol van
 

Előtte daloltak 
A tárgyak 
Táncot lejtettek
 A  lábak 
 Csupa zene 
Fényjel árnyak
Ropták a 
Szív-vágyat:
Szégyenük
 - írták - hála
Hiába- tollal, 
Hiába
S kidobták az ablakon
 Az ágyat

Mert tisztulnak 
Szorgalmasan
Vérrel
 Cigitől, kávétól, 
Gyógyszerektől
És ól lakók
 Építkeznek, 
S nem hasad
Meg az ég
Nem reped szét
Ekkora
 Szentségtelenség
Láttán sem 
Az emberség
Vagy emberiesség 
Ellen vét
Ki más könnyével
Mossa magát

2007.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Vegyes viccek
  2017-10-23 14:52:53, hétfő
 
 
- Mit ajánlanának, hogy megőrizhessem ezt a néhány szál hajamat? - kérdezi az elárusítótól a kopaszodó vevő.
- Sok szép műanyag dobozunk van!

- Kérnék egy pisztolyt.
- Hatlövetűt, vagy nyolclövetűt parancsol?
A vevő int, hogy egy perc türelmet kér, odalép a telefonhoz, tárcsáz, majd megkérdezi.
- Halló, takarékpénztár? Igen? ... Kérem, szíveskedjék megmondani, mekkora önöknél a napi létszám, és most épp hányan vannak bent?

A főnök a beosztotthoz:
- Sajnálom, kérem, de nem teremthetek ilyen veszélyes precedenst. Ha most kivételt teszek önnek s engedélyezek egy szabadnapot, akkor a jövőben minden dolgozó elvárhatja, hogy neki is adjak, mihelyt négyesikrei születnek!

Most, hogy hazánk szállodai kapacitása számottevően növekedett, a fiatal szakácsokat elvitték az egyik nagyszálló főszakácsához tapasztalatcserére. De bármit kérdeztek tőle a tudnivágyó fiatalok, hogy mennyit vesz ebből, vagy abból, ehhez, vagy ahhoz a recepthez, mindenre azt felelte:
- Nem tudom én azt, gyerekeim, se kilra, de dekára. Én mindent vakon hányok bele az üestbe.
Az egyik szállodaigazgató el van bűvölve:
- Hát igen, fiatal barátaim, ilyen egy élszakács. Oda se néz.
- Így van mondja az élszakács. - Már sem sem tudok nézni az ételre.

- Gratulálok, látom, úgy titkárnőd van. Csini baba. Mit tud?
- Ne is bosszants. Hat hétig ír egy levelet.
- Az sok. Az túl drága.
- De milyen drága addig a hat hétig!

A férj - hogy is lehetne másképp? - újságot olvasta, tempósan reggelizik. Aztán kiszól az újság mögül:
- Kérek még egy csésze kávét!
A feleség bejön a konyhából, csodálkozva kérdezi:
- Mi az, apukám, ma nem mész be a hivatalodba?
- A hivatalba?! - csodálkozik a férj. - Azt hittem,már rég benn vagyok.

- Egy szál rongyos nadrágban érkeztem Amerikába és most tízmillióm avn! - dicsekszik régi barátai körében egy távolba szakadt hazánkfia.
A társaságból valaki megszólal:
- És mondd, öregem: mit kezdesz most tízmillió rongyos nadrággal?

- Szomszédasszony, kölcsönadná a partvisát?
- Jaj, lelkem, az uram megtiltotta, hogy b ármit is kölcsönadjak, de itt, nálunk, használhatja.

- Vigye, jóember, itt ez a nadrág. Elsőrangú minőség. Nézze: akár az új.
-Hálásan köszönöm. Ellenben... nem érdekelné önt véletlenül egy elsőrangú minőségű nadrág? Olcsón megszámítanám. Mltóztassék megtekinteni: akár az új.

Az ifjú házaspár szöget készül beverni. A férj feláll egy hokedlire, kezébe veszi a kalapácsot. Az asszonyka adogatja a szöget.
- Jaj, add csak vissza, amit most... tettem a tenyeredbe- szól fel a fiatalasszony. - Annak a másik oldalon van a feje. Az a szemközti falba való.

Hacsek ül a kávéházban. Kisvártatva beront az ajtón Sajó, leroskad melléje. Ömlik a szájából a panasz:
- Jaj, istenem, hogy nekem micsoda napom volt ma, barátom! Ha elmondom, el sem hiszi. Halálfáradt vagyok. Ólomból vannak a tagjaim...
- És akkor pont most kellett ráülnie a kalapomra?
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Vegyes viccek
  2017-10-21 16:31:54, szombat
 
  - Szép kis vircsaft! - dühöng a férj. - A krumpli már megint csak félig van megfőve...
- Akkor csak félig edd meg - mondja nyugodtan a feleség.

Éktelenül bömböl a csecsemő, a fiatal házaspár ágya mellett. Az anya felkel, tisztába teszi, teát ad neki, de képtelen lecsillapítani. Végül elveszti a türelmét, odamegy a férje ágyához.
- Légy szíves foglalkozz egy kicsit a gyerekkel te is! Elvégre félig a tiéd is!
A férj a fülére húzza a paplant.
- Nekem te csak hagyjál békét! Az én felem hadd sírjon!

Weisz panaszkodik Schwarcznak:
- Szörnyű helyzetbe hoztam magamat. Végre komoly kérője akadt a lányomnak és örömömben akkora hozományt ígértem... Tudod, már nem olyan fiatal az a lány... és egy kicsit sánta is...
- Na, és mennyi pénzed van? - érdeklődik Schwarcz.
- A fele hiányzik.
- Nahát akkor add oda a felét.
- De ha pünkt az a fele hiányzik!

- Klárika, drága, meg fogja látni, ha hozzám jön, nem lesz semmi gondja. Keresek én annyit, hogy akár két nőt is eltartsak.
- Jaj, de jó. Akkor a mama is velünk lakhat.

A fiatal anya tanácstalanul áll síró csecsemője fölött.
- Nemrég tettem tisztába. Már teát is kapott. A mesét még nem érti, Próbáljak énekelni neki valamit?
A férj gondterhelten csóválja a fejét.
- Kérlek, ne. Ahhoz még nem elég erős.

A neves énekeshez becsönget egy hölgy.
- Mester! - mondja. - Könyörgök, hallgasson meg. Életem egyetlen vágya, hogy operaénekesnő legyek. Csak az Ön ítéletében bízom.
A művész - mit tehet mást - int, hogy:
- Tessék.
A hölgy lelkesülten belefog egy áriába. De ijedten el is némul rögtön, mert látja, hogy bálványa kitárja az erkélyajtót és kilép az erkélyre.
- Csak tessék folytatni - mondja az énekes.
- De hiszen a Mester... nem is figyel rám...- szepegi a hölgy.
- Dehogyisnem! Csak azért álltam ki az erkélyre, hogy a szomszédok lássanak idekint. Különben még azt találnák hinni, hogy én ütöm-verem magát odabent.

- Tanár úr, kérem, nekem azt mondták, hogy kincs van a torkomban.
- Alighanem az zavarja az éneklésben.

- Hallom, visszavonultál.
- Muszáj voltl abbahagynom. Nem énekelhetek többé.
- Miért nem? Történt valami?
- Csak annyi, hogy eltiltott az orvos.
- Az, aki a szomszédodban lakik?

Kovács egy átvirrasztott éjszaka után úgy dönt, hogy nem bírja tovább, és átmegy a szomszédba a kutya miatt.
- Kérem, szomszéd úr - kezdi -, én igazán béketűrő ember vagyok, de ami sok, az sok. Az önök kutyáját be kell adni valamilyen intézetbe, hogy leszoktassák az ugatásról. Tegnap délután is vonítani kezdett a lányom énekórája alatt és hajnalig abba sem hagyta.
- Sajnálom, Kovács úr - feleli a szomszéd -, de tanúm az egész ház, hogy a maga lánya kezdte.

 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
2017.09 2017. Október 2017.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 28 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 254
  • e Hét: 525
  • e Hónap: 3367
  • e Év: 42368
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.