Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Farkas Flórián indiai cigányai - Lumgo és Hopsz te Zsiga
  2017-10-29 17:29:36, vasárnap
 
  Megjelent az egyik sajtóban egy cikk arról, hogy a Lungosok Szolnokon taranak tisztújítást, amin meglepődtem, mivel Farkas Flróiánja az indiai cigányságnak a Hegyközből akkor ment érettségizni már, amikor Elek András házi bácsit 1983-ban a hegyközi cigányok kivitték magukkal, addig itatták, míg meg nem halt, majd elvették a sátoraljaújhelyi Árpád utcai családi házát, ahol addig albérletben laktunk. Már Hofi hirdette, hogy Farkas Bertalan idetartozó Bertalan utcai Müller kommunista népének a nevével állt fel a parlamentbe Farkas Flórián. A vicces könyvek szerint azelőtt nem voltak Vas és Farkas nevűek annak ellenére, hogy épült Farkas név nélkül is a halál hét fátyla Müllerékkkel, a vasfüggönyösökkel együtt vasnép itt volt 130 éve már. A Vas nevűeknek fejre támadó kíséreteik vannak, szögujakkal, szögkezekkel írták meg őket.

Az ötvenes évektől hozták be a Hunnia börtönnel az indiai országokat temető halálcigányságot, egyetlen nagy közös áldozásukhoz, melynek főszereplőjévé engem tettek meg az Ágnesek helyett, egész Kelet és valamennyi cigány köpködésünkkel, fényevésünkkel, állati körülményeinkkel élt és tékozol mostanáig eltartva magát hatalmas halál szaporulattal, akár az új-kígyósi rend termékenységinek mondott halál népei. A Rákóczi téri cigányok külön vannak állandó kíséreteként Lévainak, Ágnes Bodornénak, állandó angyal gyalázókként,a Hunnia börtöné szintén külön van, melyek születésem előtt már Hunnia filmeket hajtottak végre apán is, ez Gáspár Győző népét jelentik kakas frizurásokkal punkácisókkal együtt. A punk műanyag irányzata a narancs Rákóczi térnek, előzőleg a hippikkel Amerikában volt, de ott nem változtatták át értéktelenre a tárgyakat, nem építettek műanyag gyárakat, nem hirdették az értéktelenségüket, mely magukat, mint zenei vonalak teljes összezúzóit jelenti. Ez a punk fogalma irodalomban is.

Magyarországnak az egyetlen baja az volt, hogy az országokat állandóan temető cigányság felvette a világ-könyvtárnyi névtárát a lakosságnak, amik éppen saját könyveiket, szerepeiket, sorsukat, betegségeiket hajtották végre rajtunk.

A mai cikkhez hozzászóltam, mert szidják az indiai depressziós diagnózissal nem élő cigányságot (Rozmanné Depresszió című könyve) , melynek ott, mielőtt elindították őket 130 éve nem volt értelme az életének, ezt jelenti a diagnózis, melyet rajtam hajtottak végre többedmagaddal Müllerék, mint amik megáldoztak minket még az árnyékok, legyek, patológiák, sünök helyett is.

Ezt írtam:

Nem értem azt sem, miért hívta ide az indiai cigányságot a Hunnia börtön az ötvenes évektől folyamatosan egyetlen nagy közös áldozáshoz, amikor tudták, hogy egy ország felszámolása után ők jelentik a következő népet mindig. Idáig elment, 59 éve éheztetéssel, köpködésével az áldozatoknak, gyalázással, mocskolással, torünnepéllyel kakasfrizurásaikkal ünnepelték az ország halálát az utolsó emberek lemészárlásásakor, de a Hunnia ország tartja magát, megnemesedett lakosaival, így nem lehet temetni, de az áldozatok és becsület, tisztesség, élet visszaadását sem.
Felvették a névtárát folyamatosan a világ-könyvtár szereplőinek, felvették a szappantisztító sorozatokban tisztuló országok névtárát, közben válnak tőlük támadásával az áldozatoknak, felfoghatatlan minden, amit tettek.

Eddig öt választ kaptam a Hunnia börtöntől:

Andrea M. · Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem
ebből a jó anyagból adsz el, vagy csak saját használatra van?

Gyula B. · Az Élet Iskolája
Andrea Matos
kohutnál, nem kicsi a baj!!!!

Ági P.
Mi a fenét hablatyol itt össze vissza?!

istvánné K. · Nyugdíjas vagyok, Nyugdíjas
Ági P. Kár erre H Kohutra betüt pocsékolni,mert szerintem ő maga sem érti,hogy mit is akar mondani.Mondanám neki,hogy magyarázza el az álltala leírtakat,de képes megtenni,és még nagyobb katyvaszt zúdit ránk.

Tetszik · Válasz · 1 · 12 órája

László B. · Az élet nagy iskolájába!
"Kedves" kohut!Szerintem magát találták a "mezőn"!Valami tulok ott felejtette!Nem véletlenül!

A kakasként megáldozott nevemet egykori református kakas kezdet óta kisbetűvel írva meg mert szólítani, mikor írom, hogy én vagyok az áldozata az országnak azzal, hogy én füvet szedek és nem kicsi a baj nálam maga helyett. Megjött a pogányok Ágnese is, születésem óta engem áldozva sorsaként, elmebetegezve engem. Mint a Média mutatta, legtöbben Katalin néven vannak átkeresztelve, mint Kurucz Linda a kurucok összefoglaló neveként, Kelemen Katalin....Annák helyett.
Katyvasz az övéké, nem az én sorsom lett volna, amit megpróbáltam megfogalmazni összezúzott fejjel maguk sorsaként, mivel a trianoni biblián történő végig haladás után senki sem maradt volna szinte a lírai karámjuk narancs legendáival együtt. Miért nekem kellett elmondanom, 59 éve játszottak, versenyeztek, jól éltek a Hunniai elmebetegek.
Így még emberiséget senki nem alázott, gyalázott, csonkított, mészárolt,ahogyan tette Hunnia lírai karámja a kurváival, latraival, születésem óta emelkedve.


A Hopsz te Zsiga Rákóczi téri cigánysága Miskolcnak felfoghatatlan rafkós vezetővel nem az én dolgom lenne, hogy a gyalázóim népét jelentik, hanem a hatóságoké.

Miskolc önvédelme megtörtént, hogy itt gyalázzák a dögöket, árnyékokat, kurvákat, azért hoztak, vezettek ide engem, hatalmas hatalommal, erővel, legyenek olyan szívesen összeterelni Miskolc névtárát Borsod megyében, engem elvitetve innen Benkő Lajos angyal gyalázóinak, csonkítóinak utcájából, ahol kezdték elölről koldultatásommal a fényevést a vasnép helyett, ami nekik járt volna.

Én a továbbiakban Hunniáról, amik magyar neveken szerepelnek, 61 óta tartó utolsó emberek, Istenek gyalázóiként, csonkítóiként, szerepeik, sorsuk, betegségük végrehajtóiként lemondtam végleg, itt nemhogy szolidarítása nincsen a sötét lelkű lakosságnak, de nem ismerik az emberséget, a benső törvényeket, semmit, amit egykor népnek neveztek magyar néven. Lehet tovább nézni a szappantisztító sorozatait a sátán országainak, tisztulni, nemesedni, főzőcskézni, celebeket termelni ki az aljanépből, a vasfüggönyösök után 61 évvel, utazgatni, szaporodni, gazdagulni,hiszen büntetlenül tették eddig is.

Miért nem mondták ki születésemkor, hogy a világ-könyvtárát kezdték el az 56-osoknak, a Hunnia elmének, meg megtámadott a Rákóczi tér? Nem Hofit kellett bámulni az 1971-es hosszabbítása óta a narancs életműdíjas lírai karámnak, a mindenkori politikába tett elmeosztály háborúit közvetíteni Keletről, egy nap áldozásom után nyíltan kellett volna beszélni arról, mi történik. 59 év felfoghatatlan egy egyszeri életű ember életében, aki nem karmikus volt, soha többé nem lesznek emberek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kriza Ákos szerint megküzdött a szabadságért Miskolc
  2017-10-29 12:45:39, vasárnap
 
  Kriza Ákos elmondta, hogy legyenek hűek önmagukhoz a magyarok, mert válságos európai népek között, megküzdve a szabadságukértt maguk értek el mindent - hasonló szavakkal egy pillanatig látva, hányingerrel küszködve kapcsoltam be azt a miskolci televíziót, amelyik ismételte pár éve apa kifosztását is neveik beállításával.

Nem kell biztatni a város tagjait, hiszen húen magukhoz tovább folytatták egyetlen közös áldozásukat saját könyvtáruk végrehajtásával, politikusok, celebek, Rákóczi terük folyamatosan történő itermelésével, történelmi korszakokkal, háborúk elmaradásával azért, mert engem áldoztak meg valamennyi idetartozó országa helyett a világmindenségnek, ugyanis minden bibliai országban érintett a város, maga emelte fel áldozásommal őket, maga vívta ki a szabadságát az egyre gyalázattal emelkedő Hunnia országnak magyarok megáldozásának megünneplése mellett.

A vasváros virágzik, gyarapszik, szürke bérházait eltüntette, áron vett mindent, Isten áldozással, gyalázással 59 éve már. Krizát innen emelték a Bertalan utcai elmeosztály reformátusai közül Káli Sándor engem megáldozó kommunikációs zseni árnyéka után az Árnyékoskertjüknek, amelyik kezdetével óriási tort kezdtek el a nyugdíjas 81 éves hosszabbítóival a Lévai forgószélnek, hartalmas nyugdíjakat, sérültségi díjakat osztogatva nekik, közben tartva folyamatosan a reformátusok fekete kenyér ünnepét, Nagy Anna halálnépének, melyeknek ismét koldulniuk kellett volna, amint rajtam végrehajtották maguk helyett, mint elmeosztály tagjainak. Mivel engem mészároltak egyedül maguk helyett születésemkor kimondva rám, hogy kurva vagyok a vasváros Rákóczi terével, támadva egyből az embereket kiszedve a fogaikat, mert náluk megszülettek a pusztító gyerekek, folyamatosan ismételve rajtam a könyveiket a szabadságharcosaiknak, amik kivívták a jövőt a Hunniának, mint békességüket az egész Földön, nincs szükség többé magyarokra, emberekre egyáltalán nem is volt. Most, hogy engem utolsóként maguk helyett elmére zárva gyilkosaikkal folyamatosan kínozva éjjel-nappal, gyalázva a nemi szervemet emelkedtek, tisztultak, nemesedtek emberré válva az agg korú megtisztultakkal, amik egyetlen dolga a tor-ünnep kakasfrizurásaival a Rákóczii téri reformátusoknak. A tudás a cél városa rengeteg értelmiség legyőzőjével 81 éve megállás nélkül járva a világban mészárolva mindenkit, aki emberileg kimagasló volt emelkedése és emberi külseje a jövő embereiet jelenti már magyar neveken berendezve.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2017.09 2017. Október 2017.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 28 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 286
  • e Hét: 1048
  • e Hónap: 12753
  • e Év: 51754
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.