Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/28 oldal   Bejegyzések száma: 271 
Komolyzene
  2017-11-30 23:54:57, csütörtök
 
 



Link



 
 
0 komment , kategória:  Komolyzene  
Szép írások
  2017-11-30 23:43:11, csütörtök
 
  Új Világrend: egy öntudatlan világ felé robogunk?

Tényleg minden nap módszeresen mossák az agyunk, és nevelnek minket boldog öntudatlanságra? Ha majd bekövetkezik a nagy világégés az Agenda 21 tervezet keretében, akkor már csak egy maroknyi elit, és 500 millió ember fogja megörökölni a totalitárius világot?

Egyes elméletek szerint minden nappal egyre közelebb vagyunk a totalitárius és gonosz világállam kialakulásához. Ez a Föld nevű hely egy riasztó, antiutópia lehet, és ezt a gyerekeink, és az unokáink is meg fognak érni.

Más vélemények szerint az sem elképzelhetetlen hogy a folyamatok már a kétezres évek óta kezdetüket vették. A 2008-as nagy gazdasági recesszióval csapást mértek a kis emberekre, tönkretették sok országban a családmodellt, és az embereket öntudatlanságra nevelték.

Bár egyesek azt mondják, egyre tudatosabbak a vásárlók, és a fogyasztók, ez nem így van. A boldog tudatlanságot próbálják nekünk tudatosságként bemagyarázni, miközben nap, mint nap szenny műsorokkal, különféle jól elhelyezett termékanyagok reklámjával próbálják átprogramozni az agyunkat a szüntelen fogyasztásra.

A világnak ugyanis a fogyasztás a célja, és az Új világrend gépezete is a fogyasztáson fog alapulni, és azon, hogy az emberek nem kérdeznek többé, nem gondolkodnak, csak elfogadják az eléjük tárt tényeket, információkat.

Ilyen ugyanis a jó társadalom a nagy gazdasági elit .A "világ végén" néhány tucat nagy, és mérhetetlenül gazdag befolyásos család fogja irányítani az egész bolygót egy totalitárius árnykormányon keresztül.
Az Agenda 21 tervezet keretében az emberiség populációját jelentősen le fogják csökkenteni, csak így fognak tudni hatalomra kerülni.

Ugyanis a világban még mindig sok a tudatos ember annak ellenére, hogy a népesség 80%-a boldogan és dalolva fogad el minden tényt, amit elé tesznek, és remekül teljesít gépiesen parancsot, ha arra van szükség.

Az emberi népességet 500 milliós létszámra kell csökkenteni néhány éven, évtizeden belül. az Új világrend végső célja az, hogy csak a kiválasztott oligarcha családok, nagytőkések, és az a társadalom éljen túl, melyet igába lehet majd hajtani.

Az elmúlt évtizedek nagy háborúi, válságai is mind-mind oda vezettek, hogy az Agenda 21 megvalósuljon.
A világ depopulációs folyamatának véghezvitele tehát a maroknyi elit érdeke, szigorúan azért, hogy a Földön nem csak, hogy visszaálljon a rend, de a megmaradt népességet könnyen kontrollálni lehessen.

Hiszen több milliárd ember nagyon nehéz szoros gyeplőn tartani, és a lázadás kockázata is többszörösen nagyobb. Az emberi populáció nem engedelmeskedő 95%-át, azaz az Új világrend által problémásnak ítélt elemeket meg kell majd semmisíteni az elkövetkező években.

2030-ig sok összeesküvés elmélet hívő szerint ez az egész be fog következni, de az még kérdéses, hogy hogyan. Egyesek szerint egy gigantikus vallásháborút szítanak az iszlám és a kereszténység között, mások szerint egy világjárványt okozó halálos vírust fognak kiereszteni halálos kalitkájából.
Az emberiség 95%-nak tehát pusztulnia kell, és a maradéknak pedig olyan butának kell lennie, hogy bármilyen feladatra igába lehessen hajtani, hogy aztán annak a néhány családnak az igényeit, és kívánságát lessék, akik a bolygón pöffeszkednek majd, miközben az emberiség már nem is fogja sejteni, hogy alaposan kijátszották őket, mivel boldog tudatlanságban hitették el velük, hogy amit tesznek, az helyes.


 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2017-11-30 23:23:30, csütörtök
 
 



Napoleon, vagy Hitler korában nem volt még megosztós játék, mégis milliók hevertek a lábuk előtt. Igaz holtan.
Ma viszont a Facebook korában legfeljebb (bocsánat a hasonlatért) egy szingli pasi mondhatja el ugyanezt.

Csak szemléltetni szeretném a "birka-iskola", vagy ahogy én inkább nevezném, a bárány keltető (vagy nevelde) működését, illetve az egyes leckék változó fortélyait, ahogyan kicsikarják a szerencsétlenből a megosztást.
 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2017-11-30 23:10:58, csütörtök
 
  Bármennyire szeretnénk is az ellenkezőjét gondolni, a pszichológia törvényei olyanok, mint a gravitáció: mindenkire vonatkoznak. Hihetetlen bonyolultsága ellenére az agyunk úgy van huzalozva, hogy bizonyos ingerekre ugyanolyan kiszámíthatóan reagálunk, mint egy molylepke a villanykörte fényére. A világ pedig tele van olyanokkal, akik megpróbálják ezt kihasználni.



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2017-11-30 23:02:54, csütörtök
 
  A ​császár új ruhája





Hans Christian Andersen ,,A császár új ruhája" című meséjében olyan szolgákról ír, akik féltek őszinték lenni a császárhoz. Nem merték szemtől-szembe megmondani neki, hogy egy csaló csúnyán becsapta, hiszen semmiféle új ruhát nem készített neki, csak a pénzétől szabadította meg. Inkább hallgattak, és hagyták, hogy a császár csupaszon vonuljon végig a városon. Mígnem egy kisfiú kimondta azt, amit már addig is látott mindenki, csak mások miatt, félelmében hallgatott róla:
,,A császár meztelen!" Így tehát egy gyanútlanul megszólaló kisgyermek gondoskodott róla, hogy az igazság napvilágra kerülve futótűzként terjedjen tovább...
 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2017-11-30 22:57:04, csütörtök
 
 







Sokat hallani azt, hogy a magyar ember nagyon hiszékeny. Tényleg így van ez? Mi táplálja az emberi hiszékenységet? Mennyire vagyunk megvezethetőek például a párkapcsolatok tekintetében? Mennyire hiszünk önmagunkban? Mi lehet az oka annak, hogy a különböző internetről és teleshopokból rendelhető csodaszerek a mai napig óriási sikernek örvendenek?
 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2017-11-30 22:40:05, csütörtök
 
 



K ONTROLLÁLATLAN VÁGYAK, KISZÁMÍTHATATLAN HISZÉKENYSÉG, KIALAKULATLAN ÉRZÉSVILÁG- avagy a reklámok hatásai a kisiskolásokra Készítette: Tóth Ivett Anna."- Előadás másolata:


2 MIÉRT KELLENEK A REKLÁMOK ? ,,Hogy fejlessze az agyunkat!" (10 éves, lány)

A RÁBESZÉLŐGÉP-1800-as évek, első hirdetők Négy szakasz: Az üzenet ragadja meg a befogadó figyelmét Az érveket a közönség értse meg A befogadó sajátítsa el az érveket Mindig a tanultaknak megfelelően cselekszünk

4 A MODERN PROPAGANDA FOGÁSAI Új, gyors, könnyű, javított, most, azonnal, meglepő, bemutatjuk Szemmagasságban elhelyezett cikkek Lekerekített formák, sex appeal - nagyobb hatásfok, mint a rajzfilm figurák szerepeltetése Pénztár közelében lévő áruk Akciók és ,,csomag-ár"

7 A 6-10 ÉVES KORÚ GYERMEKEK ÉLETKORI SAJÁTOSSÁGAI Érzékelés és észlelés Figyelem fejlettsége Az emlékezet fejlődése Képzelőerő Gondolkodásmód A kötelesség Szükséglet-motiváció Érzelmek

8 G YERMEKEK ÉS A REKLÁM Fantáziahiány - a klasszikus oktatás egyre nehezebbnek tűnik Médiatudor ,,Ne higgy el mindent, amit a tévében látsz!" A média által ábrázolt és a valós világ viszonya

9 K UTATÁS - H IPOTÉZISEK Vizsgálati személyek - Vénkerti Általános Iskola 38 lány és 24 fiú neme8 éves9 éves10 éves11 évesösszesen leány13148338 fiú976224 ősszesen:222114562

10 K UTATÁS - HIPOTÉZISEK A gyermekek kevés olyan dolgot ismernek fel, amelyet nem látnak a televízióban.

11 K UTATÁS - H IPOTÉZISEK Sikersorozat, vagy film szereplőivel könnyebb az eladás 50 gyermek rendelkezik valamilyen cikkük, amely filmmel, vagy mesével kapcsolatos 12-en vannak, akik nem rendelkeznek ilyen tárgyakkal.

12 K UTATÁS - HIPOTÉZIS A szegényebbek fogékonyak a reklámokra Státusz-szimbólumokká válnak a tárgyak Tanulók zöme: nagyvárosi, lakótelepi lakásban, átlagos életszínvonalon él. Vannak, akik átlag alatti színvonalon élnek.

13 R EKLÁMOK VALÓSÁGTARTALMA

14 M IÉRT KELLENEK A REKLÁMOK ? ,,Hogy a szereplők felkészüljenek a következő jelenetre." ,,Hogy a szünetben ne unatkozzunk." Hogy fejlessze az agyat." ,,Azért, mert ha nincs reklám, akkor az egész műsor unalmas lenne." ,,Hogy ne egyszerre nézzük meg a filmet."

15 Köszönöm a figyelmet!
 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2017-11-30 22:31:56, csütörtök
 
 



A hiszékeny ember bár soha nem ártatlan sorsának alakulásában, ám felelősség terheli a környezetet és a társadalmi közeget is.
A napokban direkt feltettem , egy olyan képet " Liszt Ferenc" szerelmi életéhez, ami köze nem volt.
A kép egy orosz színésznőt ábrázolt. A teszt célja az volt hány ember fog visszajelezni.
Nem volt visszajelzés!!
 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép estét kívánok mindenkinek!
  2017-11-30 22:12:36, csütörtök
 
 







András apostol vagy Szent András egyike volt a tizenkét tanítványnak, akik szem- és fültanúi lettek Jézus földi művének. A Galileából származó András testvére volt Simon Péter, akit Jézus az egyház alapjává tett meg. András Isten-keresésére jellemző, hogy a Jézus szolgálatát előkészítő utolsó próféta, Keresztelő János tanítványává szegődött, majd miután szolgálata csúcsán Keresztelő János rámutatott az ,,Isten Bárányára" (Jézusra), András azonnal Jézus követője lett. Testvérét, Pétert is András vitte Jézushoz, s míg András a maga elhatározásából akart Jézus tanítványa lenni, addig Pétert Jézus szólította fel erre a szolgálatra. Így a két testvér otthagyta a halászéletet és háromévnyi tanítványságot vállaltak, utána pedig életük végéig tanúságot tettek szerte a világon, és Jézus Krisztus mellett életük árán is kiálltak. Az evangéliumokban András apostol a józan gondolkodású, kulturálisan nyitott, tettre kész tanítvány képét jeleníti meg, mely természete a legendákban fennmaradt élettörténetében is kirajzolódik. Apostoli gondolkodása és tettrekészsége leginkább a kenyérszaporítás csodája alkalmával tűnik ki. Kulturális nyitottságát pedig akkor érjük tetten, mikor a Júdeában örökké fennálló idegengyűlölet ellenére szívélyes az idegen görögökhöz, ugyanis meghallgatja kérésüket, és azt tolmácsolja is Jézus felé.

András apostol nagyon fontos személy a magyar nemzet emlékezetében. Annál is inkább, mivel a magyarság önmagát szkítának jelölte meg ezer éven át, és számtalan szkíta-hagyomány mutatható ki a mai napig a gazdag magyar kultúrában. Továbbá a honfoglalás kori arab és európai írók mind, de a magyarság szövetségesei és ellenfelei is mindannyian szkítának nevezik a magyarokat. A szkíta emlékezet ezért megtartotta azt a hagyományt, hogy a magyarság a jóhírt elsőként nem térítőpapoktól, hanem András és Fülöp apostoltól, Jézus két tanítványától kapta. Éppen ezért nem véletlen, hogy a Kárpát-medencében épített első keresztény templomok zöme Szent András tiszteletére épült. Valószínűleg eme régi keresztény hit miatt jellemző lelete a magyar honfoglalás kori síroknak a kereszt.

 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Film Barbara Taylor Bradford: Őrizd az álmot! 2/1.2 (1986)
  2017-11-29 23:21:31, szerda
 
 



Link

Link







 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
     1/28 oldal   Bejegyzések száma: 271 
2017.10 2017. November 2017.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 271 db bejegyzés
e év: 2711 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 262
  • e Hét: 448
  • e Hónap: 6443
  • e Év: 48388
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.