Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Ami a migráció hátterében áll
  2017-11-13 07:08:14, hétfő
 
  MERT MIRŐL IS SZÓLNAK A DOLGOK?

A valóság az, hogy a kb. egymilliárd lakosú Iszlám Unió - melynek vezető állama Szaúd-Arábia
- nem rendelkezik annyi TERMŐFÖLDDEL (növénytermesztésre csak a jelentős humusztartalmú lösz és vulkáni hamu talaj az alkalmas. A Szahara, az Arab sivatag, stb. meg sós - szikes - fizikailag málasztott - kősivatag, mely növénytermesztésre alkalmatlan)
- ÉS A HASZONNÖVÉNYEK VÍZIGÉNYÉT KIELÉGÍTŐ ÉDESVÍZZEL, hogy saját termelésű stratégiai élelmiszerekkel (búza, kukorica, rizs,szója, hús) el tudja látni az iszlám országokban lévő lakosságot. (Csak Magyarország éves friss édesvíz hozama - eső+folyók - nagyobb, mint Egyiptom, Szíria, Irak, Észak-Afrika és az Arab félsziget összes friss édesvíz hozama.)
*
Arról sem szabad elfeledkezni, hogy a Nílus, a Tigris és az Eufrátesz folyókon létesített duzzasztóművek miatt a hegyekből lejövő sok szerves trágya már 50 éve a Nasszer, az Asszad és a Mosul tóba kerül, és ott rohad el. Ezért e folyóvölgyek mezőgazdasági talajai rohamosan elsivatagosodnak és élelmiszer-termelésre alkalmatlanná válnak. Így Egyiptom, Szíria és Irak élelmiszer termelése meg fog szűnni!
*
Az iszlám országok lakosságának kb. a fele - évtizedek óta - olyan stratégiai élelmiszert (búza, kukorica, rizs, árpa, szója, hús, az egyedüli fehérjeforrások) fogyaszt, amit Magyarországon, Romániában, Ukrajnában, az USA-ban, Ausztráliában és Kanadában termeltek meg (mert csak ezeknek az országoknak van annyi termőföldje és édesvíz-készlete, hogy több stratégiai élelmet tudnak megtermelni, mint a lakosságuk fogyasztása). Ezeknek az élelmiszereknek köszönhetően az elmúlt 60 évben az iszlám országok lakossága a HATSZOROSÁRA NŐTT! (170 millióról 1000 millióra.)
*
Ezzel párhuzamosan - az elmúlt 70 évben - Európában abortusszal meggyilkoltak kb. 350 millió európai gyereket (Magyarországon 5 milliót) és fogamzásgátló mérgekkel ennél többet, az USA-ban kb. 200 millió gyereket
*
Tehát az iszlám országok lakossága a meggyilkolt európai és USA. gyerekek rovására szaporodott!
*
De ma már ott tartunk, hogy már nincs több stratégiai élelem, amivel a Föld évi 70 milliós szaporulatát (ennek jelentős része az iszlám országok szaporulata) etetni lehetne!
*
Tehát az iszlám országok kényszerhelyzetben vannak!
Ami most történik, az lényegileg arról szól, hogy az iszlám országok meg akarják szerezni a jelzett országok termőföldjeit és édesvízkészleteit (ez Ukrajna esetében már sikerült nekik) amely biztosítaná nekik a fennmaradást.
*
Természetesen ez az elfoglalt országok lakosságának a kiirtását jelenti !
Tehát az iszlám országok HÁBORÚT viselnek Európa országaival szemben, amit a fenti országokba beépített ügynökeik - hívjuk őket terrorista soros csicska csürhének (az Európa Bizottság. tagjai, az Európa Parlament tagjainak egy része, az Emberi Jogok Európai Bírósága tagjai, a Helsinki Bizottság tagjai, merkelina de frász, libero micron, álcivíl szervezetek, soros, stb) - hathatós támogatásával folytatnak.
*
A HÁBORÚ TÉTJE AZ, HOGY AZ EURÓPAI ORSZÁGOK LAKOSSÁGA MARAD-E ÉLETBEN, VAGY AZ ISZLÁMOKÉ!
*
A beépített ügynökök feladata az, hogy erről az egyszerű igazságról minden módon eltereljék az európai emberek figyelmét és védekezésre képtelenné tegyék őket!
Hogy háború van, az a Röszkei csata pillanatától - amikor felfegyverzett illegális iszlám migránsok áttörték a határkerítést és megtámadták a határt őrző fegyvereseket - egyértelmű!
És azóta is folyamatosan támadják a magyar határt! 2016-ban kb. 50 ezer illegális iszlám migráns tőrt át rajta!
*
Nekünk magyaroknak hihetetlenül rossz tapasztalataink vannak az illegális iszlám migránsokkal kapcsolatban!
Sosem szabad elfelednünk, hogy az iszlám terroristák 1526 és 1718 (Mohács és Temesvár felszabadítása) között a Kárpát-medence magyar lakosságának a 75% - át kiirtották.
És sose feledjük, hogy Mohácsnál az Európa országai által cserbenhagyott magyar hadsereg szenvedett vereséget - a Pápával (a római katolikus egyházfő) a francia királlyal, Velencével és Genovával titkos szövetségben lévő és azok hathatós támogatását élvező - egyesített iszlám hadseregtől, melynek soraiban jelentős számú görög, szerb, albán, bolgár, román, bosnyák, macedon, stb. (a ruméliai hadtest) ember harcolt.
*
És azt se feledjük, hogy az egyesített iszlám hadsereg győzelmében döntő szerepe volt a francia, a velencei, a genovai és az Egyházi Állam arzenáljaiban legyártott és az iszlám hadseregnek eladott modern tűzfegyvereknek (muskéták, gyalogsági ágyúk) amikkel addig az iszlám hadsereg nem rendelkezett!
(Lényegileg ez volt Európában az első döntő csata, amit a tűzfegyverek döntöttek el, a páncélozott lovassággal szemben.)
*
A történelem - most 500 évvel később ismétli önmagát. Magyarország ma ismét egyedül vívja élethalál harcát az iszlám hódítókkal. És ezt a Magyarországot - az Iszlám Unió által pénzelt - titkos szövetségesei (az EP-képviselők,az EB-biztosai, Emberi Jogok Európai Bírósága bírái, merkelina, libero micron, soros, Helsinki Bizottság, álcivil szervezetek, a Pápa, stb.) belülről folyamatosan gyengíteni akarják!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.10 2017. November 2017.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 22 db bejegyzés
e év: 250 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5265
  • e Hét: 6645
  • e Hónap: 7592
  • e Év: 43533
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.