Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
George Eliot - A kutyám jön...
  2017-12-24 18:34:18, vasárnap
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Saját írott  
Müller Péter - A derű és az öröm
  2017-12-24 18:32:54, vasárnap
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Saját írott  
Albert Schweitzer - A fiatalság mércéje nem az életkor
  2017-12-24 18:31:46, vasárnap
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Saját írott  
A víz memóriája
  2017-12-24 18:23:10, vasárnap
 
 


Link

Használd a víz memóriáját, hogy jobban megértsd az élet működését!

Gondoltál már arra, hogy a víznek van memóriája és tudata? Na és arra, hogy a szervezet több mint 60 százaléka vízből áll? A természetvédő filmes, David Sereda bebizonyította azt, hogy a víz igenis él, és képes meggyógyítani az embert.

A víz csak egy folyadék, vagy annál jóval több?

Sereda szerint, ahogyan azt már a japán Masaru Emoto is korábban megállapította, a vízben lévő kristályok különböző hanghatásokra megváltoznak. Ha harmonikusan rendezkednek el ezek a kristályok és úgy issza meg valaki a vizet, az az egészségére jó hatással lesz, mivel a vér összetevői is egyensúlyba kerülnek.

Az is nagyon fontos, hogy ha egy pohár víz mellett imádkozunk pozitív energiákat teremtünk, akkor a víz is átveszi ezeket a hatásokat. Azonban ezt a vizet gyorsan meg kell inni, mert csak ideiglenesen áll be a harmonikus szerkezet.

A vizet, mint az egyik legfontosabb ősi elemet, memóriaként is használhatjuk, hiszen a víz magában rejti az egész Univerzum történetét, minden gondolatot, ami megszületett ezen a világon, és minden kérdésre tudja a választ. Sereda hiszi, hogy a víz választ ad a galaxisok, valamint az élet keletkezésére, ott van benne a titok, amit még nem tudott az ember megfejteni.

Így legközelebb, amikor vizet iszunk, ne felejtsük el azt, hogy mennyi pozitív energiát viszünk be a szervezetünkbe, amely javítja a közérzetünket, erősíti a szeretet-képességünket.

Masaru Emoto is korábban megállapította,
 
 
0 komment , kategória:  Életmód  
Nincs Cím
  2017-12-24 18:12:30, vasárnap
 
 


Link

A NAPKITÖRÉSEK ÉS HATÁSAI

A NAPKITÖRÉS ÉS A TUDAT

Amikor Napkitörések történnek, a felhalmozódott mágneses energia, amely a Naprendszert kitölti, hirtelen felszabadul.
Sugárzást bocsát ki gyakorlatilag a teljes elektromágneses spektrumon keresztül, a hosszúhullámú rádióhullámoktól kezdve, a röntgensugarakon és a Gamma sugarakon át, egészen a rövidhullámokkal bezárólag.

A tobozmirigy amely szabályozza szervezetünk cirkadián ritmusát és melatonin hormon termelését, igen érzékeny a mágneses mezőre.
A. L. Tchijevsky orosz tudós szerint életünkben a legjelentősebb emberi események, 80 %-ban a naptevékenység 5 éves periódusának csúcsában következik be.
Az elmúlt 10 év legerősebb napkitörései zajlanak napjainkban.

HOGYAN BEFOLYÁSOLNAK BENNÜNKET A NAPKITÖRÉSEK? - teszik fel sokan e kérdést, mert nem csak a technikai eszközökre van hatással ahogyan azt sokan gondolják, hanem az emberi élő szervezetre is.

HATALMAS NAPKITÖRÉSEK HATÁSAI: (melyek az utóbbi napokban is történtek)

New Scientist magazin egy nemrégiben közzétett tanulmánya szerint, közvetlen kapcsolat van a Nap mágneses energiaviharai és az ember biológiai rendszere között.
Az a csatorna, amely irányítja Földön az időjárást a mágneses mezőn keresztül, ugyanaz a csatorna könnyíti meg a Nap töltött részecskéinek a beáramlását az emberi test körüli mágneses mezőbe (aurába).
A Nap geomágneses viharainak megnövekedett intenzitása és előfordulási gyakorisága okozza a bolygónkon bekövetkezett VÁLTOZÁSOKAT. Ezek közé tartoznak a földrengések, vulkánkitörések, hurrikánok, tornádók és szélviharok. Továbbá a fokozódó napkitörések hatásának következménye az emberek zavarodottsága.

GEOMÁGNESES TEVÉKENYSÉGEK BEFOLYÁSOLJÁK AZ EMBERI TUDATOT !!!!

A naptevékenységek közismert módon hatással vannak az emberi tudatra. A napkitörések befolyásolják a központi idegrendszert, az összes agyi aktivitást (beleértve az egyensúlyt), az emberi magatartásmintákat, és az összes psziché-fiziológiai (értelmi / érzelmi / fizikai) válaszokat.

A napkitörések tüneteket okozhatnak nekünk: idegesnek, nyugtalannak, aggódónak érezzük magunkat. Szédülés, ingerlékenység, fásultság, fáradtság, hányinger, és émelygési tünetünk lehet. Egyes embereknél szokatlan feledékenység jelentkezhet, míg mások heves szívdobogást tapasztalhatnak. Emberek elhúzódó nyomásról panaszkodnak fejünkben és fejfájást éreznek.

SEJTEMLÉKEINK TÖRLŐDNEK !!!

A Napkitörések és a Napból kiáradó FOTON hullámok megváltoztatják a fizikai valóságunk szövetét. Erőteljes hatást gyakorolnak ránk, felébresztik és világossá teszik a sejtszinten tárolt emlékeinket. A feldolgozatlan múltbéli traumáinkat és tapasztalatainkat az alacsony frekvenciájú energiasejtjeinkben tároljuk. A Napból érkező magasabb frekvenciájú foton alapú hullámok megemelik az alacsony szinten lévő érzelmi sejtemlékeinket.

Ahogy ezek a sejtemlékek újra kalibrálódnak a magasabb frekvencián, spontán módon elengedésre kerülnek az alacsonyabb érzelmeink, úgy mint a szomorúság, a düh és anélkül, hogy tudnánk, miért.

Több esetben ezek ,,felszabadítása" váratlanul tör ránk és időtartama akár húsz percig is eltarthat, olyan érzést kelt bennünk mint egy ,,hőhullám", testünk felmelegszik. Úgy érezhetjük magukat akár egy hullám, váratlanul felszínre kerülnek érzelmeink, mint derült égből a villámcsapás, aztán hirtelen eloszlik.

A LÉLEK CÉLJA AZ "ÉBREDÉS"

Az Isteni Terv elemei összefonódnak a mi sejtjeink emlékezetével. A közelmúltban infúzió formájában a foton-energiák felerősítették sejtemlékezetünket, ami azt jelentette, hogy az Isteni Terv különböző elemei beszivárogtak az Éber Tudatba. Ennek eredményeként sokan kezdenek emlékezni Lelkük céljára, és hirtelen változások történnek életükben, átrendezésre kerül életük a magasabb cél érdekében.

Azonnali megnyilvánulás...

A másik leágazása a beáramló foton energiának az az, hogy mivel ez egy magasabb frekvencia, megnöveli a teljesítményt, a sebességet és gondolataink kapacitásának megnyilvánulását. Szó szerint képesek vagyunk gyakorolni ,,az azonnali manifesztációt" ; amit gondolunk azt azonnal létre is hozzuk.
Ezzel soha nem tapasztalt magas szintű megnyilvánulás lehetséges.

A Foton alapú energia keveredik gondolataink vibrációs frekvenciájával, ezért elengedhetetlenül fontos, hogy arra irányítsuk a figyelmünket, amit létre akarunk hozni, ahelyett, amit nem akarunk, hogy nyilvánuljunk az életünkben.
Amire a figyelmünket és gondolatunkat irányítjuk az fog gyorsabban megnyilvánulni.

Azok számára, akik ebben a pozitív változás és átalakulás folyamatában részt vesznek, azok számára ez az energia képessé tesz és előnyös lesz.
Másrészről azoknak, akik a múltban ragadtak, akik továbbra is áldozatnak tartják magukat, folytatják a haragot, még több negatívat fognak tapasztalni, egészen addig amíg készek nem lesznek, hogy elengedjék a régi ,,létet" és áttérjenek egy magasabb, pozitív rezgésre.

A jó hír az, hogy van szabad akarat, mindenki maga dönt. Használják ezt a gazdag és hozzáférhető erőforrását az elektromágneses energiának.

A napkitörések további hatásai...

A fokozott gyakoriságú és intenzitású napkitörések segítik a régi minták szétesését. amelyek már nem szükségesek, és létrejöhessenek az Új minták. Ez a Változás egy dinamikus és elkerülhetetlen folyamat, amely miatt sok ember izgatottnak, bizonytalannak érezte magát az elmúlt időszakban.
A napkitörések nagy pusztítást okozhatnak technológiai eszközökben, mint például a számítógépekben.

Mivel a naptevékenység emelkedése továbbra is fennáll, új tünetek jelennek meg. Az idő és térdimenziók kezdenek "inogni", kiszámíthatatlanok. Egyes embereknek úgy tűnik, hogy elveszítik az időérzéküket, és / vagy elveszítik a szavakat beszéd közben. Mások szerint az idő egyszerűen eltűnik.
Sok ember küzd alvási nehézséggel, forgolódnak éjszaka, és gyakran tapasztalhatnak szokatlan álmokat. Mások, meg mikor becsukják szemüket éjjel, az őket körülvevő világ forog.

Közülünk néhányan hatalmas túlfeszültséget éreznek a testükben; ezt a túlfeszültséget többnyire követi egy energiaszint csökkenés. Vannak akik beszámolnak hányingerről, izomfájdalmakról, fájdalomról és szédülésről. Egyesek egyfajta nyomasztó szomorúságot éreznek, míg mások eufóriát tapasztalnak. Lehetségesek látászavarok, belső fül problémák, zümmögő fül, torok és pajzsmirigy problémák, és a hideg láb.

Mi a teendő, ha érzékeny a napenergia-vihar tevékenységre?

Ha a fent említett hatások bármelyikét tapasztalják, nincs mitől tartaniuk - Legyenek boldogok.
- Tudatosan vegyenek részt ebben a jelenleg kínált különleges és erőteljes lehetőségben, saját evolúciónk gyors előrelépésében, mint energikus lények.
- Az aura / energia rendszerünk újra kalibrálása zajlik, az eddiginél jóval magasabb és finomabb frekvencián.
- Minél tájékozottabbak vagyunk és ismerjük, hogy Változások zajlanak, ha felvilágosultabbak vagyunk, és magunkévá tesszük ezt a folyamatot, mint egy szükséges fejlesztő lépést az életünkben.

A NAP KIVÉTELES SEGÍTSÉGÉVEL NÖVEKSZÜNK A MENTÁLIS, AZ ÉRZELMI ÉS A SPIRITUÁLIS ÉBREDÉS IRÁNYÁBA!

A gyakorlatban fizikai szinten enyhíteni tudjuk az evolúciós folyamat nagyobb kihívásait extra pihenéssel, és sok vízivással. Azok számára, akik esetleg óceán közelében élnek, egy séta a tengerparton (vagy ami még jobb, egy jó úszás!) segíti a beérkező energiákat egyensúlyban tartani.

forrás: Link

(ford. Raj Éva)
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Tárház
  2017-12-24 18:10:06, vasárnap
 
 


Link

Tárház: Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Irodalmi teszt - emlékszik még?
  2017-12-24 18:04:51, vasárnap
 
 


Link

Irodalmi teszt - emlékszik még?: Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Turul madár Vatikán fölött
  2017-12-24 18:01:04, vasárnap
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
MO feltámadásáért...
  2017-12-24 17:59:39, vasárnap
 
 


Link

IMALÁNC 10 percben MAGYARORSZÁG FELTÁMADÁSÁÉRT...
Kérlek hogy mostantól imádkozz velem, imádkozzunk együtt magunkért, gyermekeinkért, jelenünkért és jövőnkért! Használjuk ki a sorsdöntő bolygóállást és adjuk hozzá naponta saját imánkat a pozitív változáshoz! AZ ÉGIEK VÁRJÁK A KÉRÉSEINKET! Fogalmazzuk meg- EGYÜTT!!! AZ imát elég felrakni, s hallgatni is, de jobb ha ismételed utánam, legalább naponta 3 alkalommal! Szeretettel: Heffner Attilla

Link

Õszi Napéjegyenlőség Szertartás és Szakrális Csillagidő esemény:
 
 
0 komment , kategória:  Ima  
Magyarország Madártávlatból
  2017-12-24 17:54:33, vasárnap
 
 


Link

Magyarország Madártávlatból Link
Budapest Link
Budapest Margitszigeti zenélő szökőkút
Link
Kék Duna keringő hallható.
Link Lillafüredi Palota szálló
a Palotás zenére.
Link
World Heritage Hungary - Tokaj / Világörökség Tokaj
Link
Miskolc ahogy még sosem látta : Link




Link
 
 
0 komment , kategória:  Szép tájakon  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2017.11 2017. December 2018.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 275 db bejegyzés
e év: 1631 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 610
  • e Hét: 5674
  • e Hónap: 10412
  • e Év: 116556
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.