Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
A legtöbb rossz decemberben történt velem
  2017-12-28 11:52:26, csütörtök
 
  Az igazi tragédia akkor történt velem, amikor szerelmes lettem egyik iskolatársamba már a nyolcadik osztályban.
Ez az első és talán az egyetlen igaz szerelmem volt, akitől csak erőnek erejével - egy szörnyű erőszakot követően - tudtak elszakítani!
*
Itt olvasható annak a rettenetes erőszaknak a története:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=125709&n=furaila&blog_1-2-3. Szerelem és erőszak
*
Az történt, hogy Jóska apja, Horváth István ,,NÉPI BÍRÓ" volt abban a perben, amit Mansfeld Péter és társai ügyében tartottak.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=275829&aid=146399__ (Részlet Kósa Csaba: Alhattál-e kisfiam? c., Mansfeld Péterről szóló könyvéből.)
*
Mansfeld Péternek egyik legjobb barátja volt Bóna Rezső, akit Rudinak becéztek... Apa tárcájában láttam egyszer ezt a képet. Szörnyű, hogy soha nem mesélt róla! Tenger-sok fájdalomtól, megaláztatástól megkímélhetett volna!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=273091&aid=146399__
*
El tudod képzelni, hogy Horváth bácsi hagyta volna, hogy az egy-szem fia egy ,,ellenforradalmár"-Bóna-lánnyal összeházasodjon?
*
Ó, nem!
*
A mi szerelmünk halálra volt ítélve már az első pillanattól fogva!
*
És, amiért Jóskát az apja katonatisztnek szánta, egyre kellemetlenebb volt Jóska apja számára a fia szerelme irántam. Azóta - enyhén szólva idegenkedek MINDEN fegyveres testülethez tartozótól.
*
A pokoli terv már akkor kész volt, amikor sikerült a szakmunkás vizsgám és apáék befejezettnek tekintették a rólam való ,,gondoskodást".
*
Megszületett az ördögi terv az én elveszejtésemre is. Amiért engem nem tudtak börtönbe zárni, mint Rudit, ezért erkölcsileg tettek élő halottá! Itt olvasható Rudi szenvedéstörténete:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=70638&n=furaila&blog
_cim=In memoriam Bóna Rudi


Mert, amikor B. Jánossal megerőszakoltattak, azzal belőlem erkölcsi hullát kreáltak! Kiskorúként szülői "engedéllyel" hozzákényszerítettek egy testemnek-lelkemnek idegen skizofrén-alkoholistához, akitől azon az 1xi alkalommal terhes lettem. Olyan voltam, mint egy riadt kis madárka, akinek fogalma nem volt arról, hogy most mi is történt és történik vele!
*
A lényeg: lakást ígértek a nyomorultnak, akinek egyébként Berecz János volt a neve! Lehet, hogy csak névrokona volt az akkori politikusnak, azonban nem volt ajánlatos egy ilyen nevű személlyel szembe helyezkedni!


*


Mondd meg nekem hogyan tudtam volna szembeszállni az akkor már a titkos szolgálatok által megfigyelt családból származásommal, és az egész pokoli hatalmi gépezettel - én a törékeny lánygyerek, hasamban egy fejlődésnek indult magzattal????


Sehogy!!!!!!!


Végül is, amikor meglett a tanácsi bérlakás az erőszaktevőnek, még örültem is, hogy vele költözhetek!
Csakhogy, őkelme minden egyes alkalommal élve "férji" jogaival, megerőszakolt engem! Öt keserves évig tartott, míg-nem egy alkalommal nemet mondtam és a -10 fokos hidegbe kirugdosott a lakásból. A lakók találtak rám a közös udvari WC-ben és értesítették a "szüleimet". Akik kénytelenek voltak visszafogadni... Az erőszakos beadta a válókeresetet ellenem és el is váltunk közös beleegyezéssel...

A lakást neki ítélte meg a bíróság, mert én elhagytam őt és szégyelltem kiteregetni a szennyest. Hiszen úgy tudtam elviselni azt a rettenetes öt évet, hogy dolgoztam három műszakban és folyamatosan továbbtanultam. Akkor végeztem el a gyors- és gépíró iskolát...
Ja, és az erőszakos közösülésekről is hallgattam, mert azt el is felejtettem. Hiszen, minden alkalommal kilépett a lelkem a testemből, amit átengedtem Berecz számára, mint egy használati tárgyat. Ez olyannyira beidegződött nálam az öt év alatt, hogy irtóztam minden férfi-érintéstől... férfi-test-közelségtől!
*
Ezért aztán SOHA NEM ÉREZTEM HIÁNYÁT A SZEXNEK! Viszont, annál inkább hiányoltam az IGAZ SZERELMET egy olyan férfival, aki MINDENBEN hűséges társam lett volna!


Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.11 2017. December 2018.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 250 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 254
  • e Hét: 877
  • e Hónap: 4003
  • e Év: 35733
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.