Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Minap borzolta a kedélyeket, hogy kirúgták P. Horváth Tamást
  2017-12-30 12:34:45, szombat
 
 

Minap borzolta a kedélyeket, hogy kirúgták P. Horváth Tamást, aki írói tevékenysége mellett a Pécsi Református Kollégium szakácsa is volt és írói minőségében egy előadást tarthatott volna a kollégium diákjainak (dolgozóinak is?). A kirúgás oka - feltételezhetően - az volt, hogy P. Horváth nyilvánosan, egy tüntetésen felszólalt a pécsi civilek vegzálása ellen.Ezzel együtt lemondták tervezett előadását is. Amikor újságírók megkérdezték Kádár Pétert, a Pécsi Református Kollégium főigazgatóját, hogy van-e összefüggés P. Horváth "renitens viselkedése" és az előadásának meghiúsítása között, a főigazgató - aki valószínűleg valamennyire tanult, olvasott ember - a következőt találta válaszolni:

",,a munkahelyi közösség és a várható hallgatóság egybeesése folytán, a két ügy közvetve összefügg. Ezért került sor a programváltozásra."

Mi van? Hogy esik egybe a munkahelyi közösség a várható hallgatósággal? Ki csinál kivel és mit?

Akkor csodálkozunk, ha egy valószínűsíthetően tényleg álcivil szervezet, a "Változó Világ Mozgalomért Közhasznú Alapítvány" trolljai ilyen szart adnak ki a kezükből?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb kétharmados fényes sikereket kívánok mindenkinek, aki
  2017-12-30 12:31:43, szombat
 
  Újabb kétharmados fényes sikereket kívánok mindenkinek, aki közösséget vállal az őt eltaposó rablókkal


Molnár Bálint | December 29, Péntek | 15:54

Nem elég csicsás és rozsdásodik is Nyíregyházán a stadion, a dorogi meg szimplán le van lakva? Nem probléma. Gurulnak a milliárdok. Szarul nézett ki a pekingi magyar nagykövetség? Segáz. Megtoljuk 5 milliárddal, a 2000 év alatt megtérülő Budapest-Belgrád kínai vasúthoz képest bagatell. A vállról indítható páncéltörő rakéták hiányoztak a gyógyszereiket kiváltani nem tudó nyomorultak életéből, mint egy falat kenyér? Még jó, hogy lehet kapni. Húsz milliárd igazán nem tétel. Hogy a talpunkat nyaldosó külhoni médiára szükség lesz a fideszes választási propaganda szétterítésében? Vágjunk hozzájuk nem egészen másfél milliárdot: a határokon átívelő ordas népbutítás minden fillért megér. És hát szegény az eklézsia, a szószékről nyomatott politikai kampány pedig felbecsülhetetlen, amikor világbajnok szinten gátlástalan, bűnöző-gyanús erkölcsi rövidnadrágok hatalomban maradása a tét. Nem sorolom a tételeket, a százmilliókat és a milliárdokat, amelyeknek szétszórásáról két nap leforgása alatt rendelkeztek hatalmasék. Csak a felsorolásba beleszédül az ember.

Apró jelentéktelenség: ezúttal sem Lévai Anikó és Mészárosné konyhapénzéből megy az épp ésszel felfoghatatlan kitömés, hanem a magyar államkassza valódi tulajdonosai szívnak, mint a torkos borz. Szerencsére ebben semmi kivetnivaló nincs így a keresztény karácsonnyal egybekötött zabálás után két, az újabb mámoros zabálás előtt másik két nappal. Németh Sándor hitgyülekezete, a határon túli kultúra helyes szavazás menedzselésével megbízott tányérnyalók szövetkezete, a mindig éhes honi és külhoni seggnyalók hordái köszönik szépen.

Nyolc év kormányzásnak csúfolt népnemzeti pusztítás után teljesen érthető módon ennyire futja az állampártnak. Választási program megint nincs, helyette ez van. Megkenni mindenkit, aki él és mozog. A megkenés jó, a megkenés hasznos, a megkenés felér rengeteg sok folytatjuk-kal. A Soros ellen folytatott háborút új stratégiai alapokra helyezték, az ország lakosságának jelentős részéből nem létező démonoktól rettegő zombit faragtak, közben két kézzel szórják az ország, a köz pénzét. És igen: ezzel választást fognak nyerni jövőre. A megkenésnek ez a lényege, ezért működik. Mert a megkenhető, kilóra megvehető szar igaz magyarok éppen elegen vannak ehhez.

Két választás között szétszopattak, átvertek minden létező társadalmi, foglalkozási csoportot (az orvosoktól kezdve a nyugdíjasokig), és bár a lojális fegyverhordozóknak folyamatosan csepegtették a közpénzből finanszírozott nagyvonalúságot, most újra fizetni kell a hűségért. Az egyházak szolgalelkű hajbókolásának, a helyi és külhoni kiskirályok szavazatvásárlási hajladóságának ára van. Keserves ára. Az, hogy egy párt kormányzás helyett nyolc évig azzal volt elfoglalva, hogy közönséges puskaporos hordóvá silányítsa az országot, az egyiket a másik ellen uszítsák, hogy közös erővel utálják a harmadikat, és még mindig vannak olyanok, akik nem hajlandóak ennek kétpofára örülni, ezzel jár. Hogy a maszlagot zabáló, azt propagáló hűségért folyamatosan le kell fizetni azokat, akiknek a mentalitása, a jövőképe egy milliméterrel nem terjed túl ezen a nemzetinek becézett ordenáré gazemberségen.

Ott, ahol a kormány szekerét toló, tehetségtelen, elvtelen, szégyentelen, erkölcstelen propagandamunkásnak ráfér a pofájára, hogy csak az merjen korrupciót kiáltani a Fidesz-kormánnyal összefüggésben, aki

minden adott esetben számlát kér, vagy számlát ad. Aki mindig minden adóját és mindenét befizette. Aki még soha el nem fogadott és nem adott pénzt jogtalan előnyökért. Ha van ilyen ebben az országban, ő beszéljen korrupcióról, más ne,

ott nincsenek csodák. Ez itt a megkenhető ország, a megkenhető, kilóra megvásárolható nemzet definíciója. Egyházastól, propagandagépezetestől, strómanostól, kéményen drogozó kisemberestől. Innen indulunk, ez az alapvetés. Hogy mi mind ilyenek vagyunk. Nem kérünk és nem adunk számlát, nem fizetünk adót, jogtalan előnyökért mi is megkenünk másokat, jogtalan előnyökért minket is megkennek. És innentől kezdve kussoljunk, hogy ők, az urak mire költik, hogyan lopják el, kinek adják, miért nem hajlandóak elszámolni, miért titkolják. Hogy kit mennyivel tömnek ki a közösből azért, hogy az ő szekerüket tolja.

Ilyen borzasztóan egyszerű ez a kis magyar nyomorúság. Csak ott lehet megkenni széles tömegeket, ahol a széles tömegek arra vágynak, azért élnek, hogy megkenjék őket. Hogy aztán a megkenésért cserébe kussoljanak és végignézzék, ahogy felégetik körülöttük a normalitás utolsó végvárait is. Hogy a határon túli, kisebbségi létében megalázott keresztény vérmagyar ne nyissa ki a száját, amikor azt hallja, hogy a bálványa homogén nemzetállamozik a feje fölött, miközben őt egy homogén nemzetállamban szopatják szarrá naponta. Hogy a határon inneni keresztény vérmagyar csendben tudomásul vegye, hogy a hatalom gátlástalanul belemászik a szomszédja, a kollégája, a rokona szájába, hogy kirúgja, ellehetetleníti, meghurcolja azért, mert nem hagyja magát megkenni, és szót emel a mindenkori megkenés romboló gyakorlata ellene.

Ennyiről van szó. A kispályás, gyáva korruptság természetrajza tökéletesen egybeesik a nagypályás, gyáva korruptság természetrajzával. A hatalmasok minden korrupt, velejéig bűzlő gazemberségét az legitimálja, hogy a hülyére vett kisember is pontosan ennyire korrupt, erkölcstelen bokazokni a maga túlélésre játszó szemétkupacán. És ha véletlenül nem az, akkor is be lehet beszélni neki, hogy hülye, ha szerinte nem ez az élet rendje. Akit ennek okán függőségbe lehet taszítani, meg lehet fosztani az önérdekérvényesítő képességétől, két választás között fel lehet mosni vele a szép magyar pusztát, választások előtt pedig meg lehet kenni kisebb, vagy nagyobb pénzekkel, Erzsébet-utalványokkal és jól hangzó, szemfényvesztő hazugságokkal.

Hát ilyen és ehhez hasonló boldog új évet, valamint újabb narancssárga kétharmados fényes sikereket kívánok mindenkinek, aki közösséget vállal az őt eltaposó rablókkal. Aki az erkölcs utolsó foszlányait is letépi magáról azért, hogy soha ne kelljen önerőből semmit elérnie, és felelősséget vállalnia a tetteiért. Aki beéri azzal, hogy egy kis korrupt szardarabnak nézzék és erre hivatkozva a szeme világát is kilopják. Mindenki másnak erőt és bátorságot kívánok ahhoz, hogy soha ne törődjön bele ebbe a bűzös posványba és megtegyen mindent azért, hogy ez egyszer ne így legyen.




https://kolozsvaros.com/2017/12/29/ujabb-ketharmados-fenyes-sikereket-kivanok-min denkinek-aki-kozosseget-vallal-az-ot-eltaposo-rablokkal/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Termálvizes lórehabilitációs központ épül Kisvárdán 2,2 mill
  2017-12-30 09:38:09, szombat
 
  Termálvizes lórehabilitációs központ épül Kisvárdán 2,2 milliárd forintból


Albert Ákos
PÉNZ
december 29., péntek 12:47


Két nap alatt legalább 220 milliárd forintot osztott szét a kormány az év végén - írja a Magyar Nemzet. A szokásos év végi pénzszórásnak az egyházak, a sportfejlesztések és a honvédség a fő nyertese.

A Hit Gyülekezete közel 750 millió forintos támogatásáról már írtunk. Kaptak a reformátusok is, 30,7 milliárd, a jezsuiták 5,7 milliárd forintot, de a Don Bosco Szalézi Társasága is 6,4 milliárd forint támogatásban részesült a kormánytól, míg az Isteni Megváltóról Nevezett Nővérek Kongregációja Magyar Tartomány például 1,2 milliárd forintot fordíthat fejlesztésre. Az Erdélyi Református Egyház is kapott 26,7 milliárd forintot.

Focira 37 milliárd forint jutott, ezt megfejelték még csütörtökön a MLSZ Budapesti Pályafejlesztési Programba csatornázott újabb ötmilliárddal, amiből elvileg amatőr labdarúgóknak épülnek új budapesti pályák - és egy diszkrét határozatmódosítással 3,5 milliárddal emelték meg a Vasas labdarúgó stadion fejlesztésére szánt keretet. A Magyar Kézilabda-szövetség ötmilliárd forintot könyvelhet el az év végén.

A legjobb azonban, hogy a Magyar Lovassport-szövetség Kisvárdán építhet 2,2 milliárd forintból lovas akadémia és termálvizes lórehabilitációs központot.

A Honvédelmi Minisztérium a Zrínyi 2026 elnevezésű program keretében húszmilliárd forintot kapott ,,a Magyar Honvédség szükségleteinek megfelelő, korszerű, vállról indítható, többcélú páncéltörő rakéta-fegyverrendszerek" beszerzésére.

A 2002-ben átadott Nemzeti Színház kétmilliárd forintot kapott az épület felújítására.



https://444.hu/2017/12/29/termalvizes-lorehabilitacios-kozpont-epul-kisvardan-22- milliard-forintbol


------------------------------------------------------------------------------

A ló az a szimbolikus totemállat, ami hűen illusztrálja, hogy mit is kínál a magyar kormány a nép alfelébe.

A fürdő neve Caligula lesz!

én az ilyen cikkeket kinyomtatnám kis A5-ös lapokra, és rendelőkben, kórházakban osztogatnám a váróteremben és a betegek között...
Mellé egy rózsafüzért, a szimpátia felkeltése végett

Hungarikumok közé lehetne felvenni, hogy nálunk a lovak jobb eüi ellátást kapnak, mint az emberek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2017.11 2017. December 2018.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 20 db bejegyzés
e év: 20 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3789
  • e Hét: 9521
  • e Hónap: 20632
  • e Év: 174128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.